Διατίθεται το καλύτερο κρύο πορτοφόλι

Εάν έχετε περάσει τουλάχιστον μια μέρα στα διάφορα φόρουμ κρυπτογράφησης στο διαδίκτυο, ίσως έχετε ακούσει για το ατελείωτος πόλεμος μεταξύ καυτών πορτοφολιών έναντι κρύων πορτοφολιών. Η τρέχουσα συζήτηση της οποίας είναι καλύτερη – αποθήκευση ζεστού ή κρύου χώρου – μοιάζει με μια που δεν θα τελειώσει ποτέ.

Σε αυτόν τον οδηγό, ωστόσο, θέλω να σας πω κρύα πορτοφόλια (Καθολικό Nano S, Τρέζορ, και άλλοι) – γιατί είναι ανώτεροι από τους καυτούς, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, τα εύρη τιμών και σας δίνουν μια λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια κρύου χώρου εκεί έξω.

Θα ξεπεράσουμε το ορισμοί, συγκρίνετε και αντιπαραβάλλετε κρύα πορτοφόλια με τα καυτά, αναφέρετε και τα δύο οφέλη και μειονεκτήματα, και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε έναν ξεκάθαρο νικητή.

Εκμάθηση των Όρων εκ των προτέρων

Οι όροι «ζεστό πορτοφόλι» και «κρύο πορτοφόλι» χρησιμοποιούνται για τη διαφοροποίηση των πορτοφολιών κρυπτογράφησης. Μην κάνετε όμως λάθος, γιατί δεν είναι η θερμοκρασία που διαφοροποιούν αυτούς τους όρους.

Ζεστά πορτοφόλια είναι ψηφιακά πορτοφόλια κρυπτογράφησης, ενώ κρύα πορτοφόλια είναι φυσικές συσκευές που αποθηκεύουν cryptos μέσα τους. Υπάρχουν και άλλοι τύποι πορτοφολιών, αλλά τα πιο ζεστά και κρύα είναι τα πιο διάσημα.

Διατίθεται το καλύτερο κρύο πορτοφόλι

Τα ζεστά πορτοφόλια θεωρούνται τα πιο δημοφιλή από τα δύο. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό και θα τους εξετάσουμε σε αυτόν τον οδηγό. Επιπλέον, θα προσπαθήσω να αποδείξω το σημείο ότι τα κρύα πορτοφόλια είναι ανώτερα από τα καυτά.

Hot Wallets

Τα ψηφιακά πορτοφόλια αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων υπήρχαν από την αρχή του Bitcoin. Έρχονται σε δύο μορφές – Σε σύνδεση και επιφάνεια εργασίας πορτοφόλια. Τα κινητά πορτοφόλια θεωρούνται επίσης ψηφιακά, αλλά λόγω της κινητικότητάς τους, θα μπορούσαν πιθανώς να ταξινομηθούν ως υβριδικά πορτοφόλια.

Τα δύο τεράστια προνόμια που διαθέτουν τα ψηφιακά πορτοφόλια είναι τα δικά τους ικανότητα κράτησης κρυπτονομισμάτων Και αυτό είναι δωρεάν.

Αρχικά, ας καλύψουμε το τμήμα «όλα τα κρυπτονομίσματα». Στη συζήτηση για τα «καυτά πορτοφόλια εναντίον ψυχρών πορτοφολιών», αυτό το σημείο αναφέρεται συχνά από τους υποστηρικτές του ψηφιακού πορτοφολιού.

Όταν δημιουργείται ένα κρυπτογράφηση και το ICO είναι σε εξέλιξη, δεν είναι λειτουργικό έως ότου έχετε ένα μέρος για να το αποθηκεύσετε. Οι δημιουργοί της κρυπτογράφησης είναι συνήθως οι άνθρωποι που επίσης αναπτύσσουν και δημιουργούν το πορτοφόλι για αυτό.

Ψυχρό πορτοφόλι: Πορτοφόλι Bitcoin.

Διάφορα πιο γνωστά και άλλα mainstream κρυπτονομίσματα (αρέσει Bitcoin, Αιθέριο ή XRP) Διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών πορτοφολιών, με κάθε προσφορά διαφορετικών δυνατοτήτων και εξατομικευμένων προσαρμογών για να διαλέξετε. Νεότερο ή λιγότερο γνωστά cryptos συνήθως έχουν ένα καθορισμένο πορτοφόλι με ενεργοποιημένες τις βασικές λειτουργίες αγοράς, πώλησης και διαπραγμάτευσης.


Αυτό είναι ένα βασικό σημείο στη συζήτηση «ζεστά πορτοφόλια έναντι κρύων πορτοφολιών» – πολλοί άνθρωποι κρατούν ή θέλουν να κρατήσουν διαφορετικά, λιγότερα νομίσματα κρυπτογράφησης, αλλά αυτοί δεν μπορώ να το κάνω αυτό ενώ έχει, για παράδειγμα, κρύο πορτοφόλι.

Ένας άλλος τεράστιος παράγοντας είναι αυτό Τα ζεστά πορτοφόλια είναι γενικά δωρεάν. Μπορείτε απλά να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, να εγγραφείτε και απλά να το χρησιμοποιήσετε – δωρεάν. Δεν είναι ελεύθερος χρόνος που θα μπορούσαν να καυχηθούν οι λάτρεις των ψυχρών πορτοφολιών – οι συσκευές κοστίζουν χρήματα, γεγονός που με τη σειρά του μειώνει τη δημοτικότητά τους και τη χρήση τους σημαντικά. Είναι δύσκολο να πούμε ποια θα ήταν τα στατιστικά στοιχεία αν και τα ζεστά και τα κρύα πορτοφόλια ήταν δωρεάν, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό.

Ψυχρά πορτοφόλια

Όπως ανέφερα νωρίτερα, κρύα πορτοφόλια είναι ειδικά σχεδιασμένες συσκευές που έχουν οριστεί φυσική αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης, όπως και τα ζεστά, έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, ας τα ξεπεράσουμε.

Ενα από τα μεγαλύτερα οφέλη που παρέχουν τα κρύα πορτοφόλια είναι ότι μπορείτε έχετε τα cryptos σας δίπλα σας – όπου κι αν πας. Δεν θα μπορούσατε ποτέ να βγάλετε τη συσκευή από την τσέπη σας – αυτά τα πορτοφόλια είναι συνήθως μικρό και συμπαγής, που επιτρέπει και τα δύο άνεση και διακριτικότητα ενώ τα μεταφέρετε ή απλά τα μεταφέρετε.

Διατίθεται το καλύτερο κρύο πορτοφόλι

Τα κρύα πορτοφόλια, ωστόσο, έχουν λίγα αξιοσημείωτα μειονεκτήματα σε σύγκριση με τους καυτούς ομολόγους τους.

Πρώτα απ ‘όλα, κρύα αποθήκευση κρυπτογράφησης τείνει να είναι ακριβό. Μια τυπική τιμή για ένα κρύο πορτοφόλι είναι περίπου το 100 $ – ανάλογα με το ποσό των κρυπτονομισμάτων που έχετε, αυτό θα μπορούσε να είναι φθηνό ή εξαιρετικά ακριβό.

Ένα άλλο τεράστιο μειονέκτημα είναι ότι τα κρύα πορτοφόλια έχουν πολύ περιορισμένη ποικιλία κρυπτονομισμάτων μπορούν να αποθηκεύσουν. Για να είμαι ειλικρινής, τα περισσότερα πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης εκεί μπορούν μόνο να αποθηκεύσουν τα κύρια νομίσματα κρυπτογράφησης στην αγορά, όπως Bitcoin, Ethereum, Dash κ.λπ..

Αυτός ο λόγος, εκτός από το ότι είναι αρκετά ακριβό, τείνει να μειώσει λίγο τη χρήση κρύου πορτοφολιού κατά λίγο.

Γιατί τα κρύα πορτοφόλια είναι ανώτερα από τα καυτά

Εάν έχετε διαβάσει ολόκληρο το σεμινάριο μέχρι αυτό το σημείο, πιθανότατα σκέφτεστε – «πώς μπορούν τα κρύα πορτοφόλια να είναι ανώτερα; Είναι χειρότερα από τα καυτά! ». Λοιπόν, υπάρχει ένας απλός λόγος που καθιστά τον κρύο χώρο αποθήκευσης κρυπτογράφησης τον τρόπο να πάτε:

Ασφάλεια.

Τα κρύα πορτοφόλια είναι τα βασική ασφάλεια όταν πρόκειται για αποθήκευση κρυπτονομισμάτων.

Κράτησα σκόπιμα αυτό το μέρος από τις επισκοπήσεις του ζεστού και κρύου πορτοφολιού. Το έκανα αυτό επειδή είναι πραγματικά τόσο σημαντικό που αξίζει ένα δικό του τμήμα.

Τα ζεστά πορτοφόλια είναι τα πιο ευάλωτα πορτοφόλια στον κόσμο. Ολα τα ψηφιακά πορτοφόλια αποθηκεύστε τα κλειδιά ασφαλείας και τους κωδικούς σας στους διαδικτυακούς διακομιστές τους, οι οποίοι είναι εξαιρετικά ευάλωτα σε επιθέσεις χάκερ, απόπειρες απάτης και άλλες κακές ενέργειες που προέρχονται από πρόθεση. Σίγουρα, τα περισσότερα υψηλής ποιότητας ζεστό πορτοφόλι προσφέροντας ιστότοπους και εταιρείες έχουν θέσει σε εφαρμογή σημαντικά μέτρα ασφαλείας, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι το μικρότερο κενό για να εξοικονομηθούν για πάντα οι εξοικονομήσεις σας.

Διατίθεται το καλύτερο κρύο πορτοφόλι

Όσον αφορά τον ψηφιακό χώρο αποθήκευσης κρυπτογράφησης, υπάρχει μόνο μία επιλογή που αξίζει να εξεταστεί – ασφάλιση. Ιστότοποι όπως το coinbase.com σας χορηγούν αυτόματα 100% ασφάλιση εάν επιλέξετε να τους εμπιστευτείτε με τα κρυπτονομίσματα σας, κάτι που είναι μια πολύ σπάνια και καθησυχαστική επιλογή.

Πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης, Ωστόσο, έχετε τη φήμη ότι είστε αδιαπέραστος. Το γεγονός ότι οι κωδικοί σας δεν είναι πουθενά αλλού, αλλά σε αυτή τη μικρή συσκευή σίγουρα προσφέρει μια τεράστια αίσθηση ηρεμίας. Επιπλέον, μερικές από αυτές τις συσκευές υπογραμμίζει την ασφάλεια τόσο πολύ που ακόμα κι αν τα συνδέσετε σε έναν υπολογιστή που έχει ιό (a keylogger, έκπλυση ή οποιοδήποτε άλλο είδος κακόβουλο λογισμικό), η συσκευή σας θα παρέμενε ασφαλής.

Όταν σκέφτεστε τα κατάλληλα πορτοφόλια αποθήκευσης κρυπτογράφησης, η ασφάλεια πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Ποιος νοιάζεται αν έχετε το καλύτερο δωρεάν πορτοφόλι διαθέσιμο εάν μείνετε σπασμένα και κενά με λίγες μέρες αργότερα; Το καλύτερο κρύα αποθήκευση τα πορτοφόλια είναι τα περισσότερα σίγουρα τα ασφαλέστερα, πολύ.

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο: φανταστείτε ότι έχετε 5000 $. Παρουσιάζονται δύο επιλογές μπροστά σας – τοποθετήστε τα χρήματά σας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης, αλλά είναι πολύ επιρρεπές σε παραβιάσεις (και έχει ιστορικό ότι συμβαίνει πολλές φορές πριν) Ή επιλέξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο πρέπει να πληρώσετε , ας πούμε, 100 $ αλλά εσείς να είστε σίγουροι ότι τα υπόλοιπα κεφάλαιά σας είναι ασφαλή και υγιή. Μπορείς να πιάσεις την παρασυρόμενη μου?

Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το λέω αυτό τα κρύα πορτοφόλια είναι ανώτερα από τα καυτά – αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι ότι το κρυπτογράφηση σας είναι ασφαλές ενώ βρίσκεται στο πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης, το οποίο δεν μπορεί να ειπωθεί για το καυτό.

Τώρα που το καλύψαμε, επιτρέψτε μου να σας πω για τις καλύτερες συσκευές ψυχρής αποθήκευσης κρυπτογράφησης εκεί έξω.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Καλύτερες συσκευές ψυχρής αποθήκευσης

Επιτρέψτε μου απλώς να προθέσω αυτό λέγοντας ότι αυτή η λίστα δεν συντάσσεται με συγκεκριμένη σειρά.

Trezor [Λάβετε προσφορά περιορισμένου χρόνου]

Ποιος άλλος θα ήταν καλύτερος υποψήφιος για να ξεκινήσει αυτή η λίστα με το Τρέζορ?

Κρύο πορτοφόλι: Trezor.

Κυκλοφόρησε το 2013, Τρέζορ είναι το πρώτο κρύο πορτοφόλι κρυπτογράφησης που έγινε ποτέ. Κατά τη δημοφιλή γνώμη, είναι ο ασφαλέστερος δυνατός τρόπος αποθήκευσης του κρυπτονομίσματός σας.

Το Trezor είναι αρκετά μικρό και συμπαγές, καταφέρνοντάς το εύκολο στη μεταφορά. Η εταιρεία ενημερώνει συνεχώς το υλικό τους για να διατηρήσει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.

Η Trezor λιανίζει την τιμή των 99 $. Όλα τα πράγματα που εξετάζονται, είναι μια εξαιρετική αναλογία τιμής και ποιότητας.

Ledger Nano S [Δείτε την καλύτερη προσφορά]

Θεωρείται από πολλούς ως ο κύριος ανταγωνιστής της Trezor, η Καθολικό Nano S είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να συμπληρώσουν το παιχνίδι αποθήκευσης κρυπτογράφησης.

Ψυχρό πορτοφόλι: Ledger Nano S.

Ένας από τους κύριους επαίνους που λαμβάνει το καθολικό είναι ότι είναι πολύ παρόμοιο με το Trezor όσον αφορά τη λειτουργικότητα, Ακόμη πολύ φθηνότερο.

Το Ledger Nano S πηγαίνει προς το παρόν περίπου 80 $. Ωστόσο, μην αφήσετε την τιμή να σας ξεγελάσει – είναι ένα τεράστιο όνομα στη βιομηχανία κρύων πορτοφολιών.

KeepKey [Ξεκλειδώστε την καλύτερη προσφορά]

KeepKey έχει τη φήμη ότι είναι το μεγαλύτερο μόδας από τα τέσσερα πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης. Είναι αρκετά βαρύτερο από τους δύο προκατόχους του, κάτι που μπορεί να είναι καλό ή κακό πράγμα – είστε ο δικαστής.

Το KeepKey είναι επίσης το δεύτερος έως ο νεότερος από τους τέσσερις, που σημαίνει ότι έχει πολλά να καλύψει την εμπειρία. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν τη λίστα χωρίς λόγο – επειδή είναι τόσο νέος, έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα όνομα στους κύκλους των ενθουσιωδών ψυχρών πορτοφολιών.

Το KeepKey λιανικής στο γύρω στα 129 $. Είναι το πιο ακριβό από τα τέσσερα, αλλά προσφέρει επίσης μερικές πρόσθετες λειτουργίες και λειτουργίες που δεν διαθέτουν οι Trezor και Ledger.

CoolWallet S

ο CoolWallet S είναι ένα ανερχόμενο κρύο πορτοφόλι κρυπτογράφησης που έχει κάνει τους γύρους από αργά. Είναι το πρώτο κινητό πορτοφόλι κρυπτογράφησης στον κόσμο – αυτό σημαίνει ότι παρόλο που αποθηκεύει την κρυπτογράφηση σας εκτός σύνδεσης, όλα είναι προσβάσιμα στο κινητό εφαρμογή που έρχεται μαζί του.

Διατίθεται το καλύτερο κρύο πορτοφόλι

Το CoolWallet S λιανικής στα 99 $. Εάν επιλέξετε να αγοράσετε δύο ταυτόχρονα, θα σας κοστίσει 159 $. Όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, είναι μια εξαιρετική τιμή!

Παρόλο που το CoolWallet S είναι ακόμα σχετικά νεαρό (το νεότερο της παρτίδας), έχει ήδη αποδειχθεί εξαιρετικά αξιόπιστο και φιλικό προς το χρήστη.

Επιλέγοντας ένα κρύο πορτοφόλι

Τώρα που έχετε κατανοήσει πώς συμπεριφέρονται τα διαφορετικά πορτοφόλια και ποια οφέλη και μειονεκτήματα έχουν, θα ήταν καλή ιδέα να καθορίστε τα κριτήρια να πάρει το κατάλληλο πορτοφόλι για τον εαυτό σας.

Δεν θέλω να επαναλαμβάνω, αλλά επιτρέψτε μου να το τονίσω για άλλη μια φορά – ασφάλεια πρέπει να είναι δικό σου πρώτη προτεραιότητα όταν επιλέγετε ένα πορτοφόλι αποθήκευσης κρυπτογράφησης. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να διατηρείτε τα cryptos σας ασφαλή και ένα καλό πορτοφόλι μπορεί να το διασφαλίσει χωρίς πρόβλημα.

Πίνακας: Οι επιλογές τιμολόγησης του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Δεύτερον, θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι σας δεν είναι εξαιρετικά δύσκολο στη χρήση. Ορισμένα πορτοφόλια έχουν μια απότομη καμπύλη εκμάθησης – όλες οι επιλογές και οι ρυθμίσεις στο περιβάλλον χρήστη μπορούν να απομακρύνουν ακόμη και τους μεγαλύτερους ειδικούς κρυπτογράφησης. Υπάρχουν πολλά πορτοφόλια που έχουν φιλικό προς το χρήστη, προσιτός και κατανοητός διεπαφές – πάρτε το χρόνο σας και επιλέξτε ένα που σας ταιριάζει περισσότερο.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ευκολία. Αν είστε περισσότεροι από έναν συσσωρευτή που του αρέσει όσο το δυνατόν περισσότερο από την κρυπτογράφηση (για να το πουλήσετε ίσως αργότερα), τότε δεν χρειάζεστε ένα πορτοφόλι που είναι εξαιρετικά εύκολο στην πρόσβαση. Εάν σκοπεύετε να εκτελέσετε πολλές συναλλαγές, ωστόσο, το πορτοφόλι σας θα ήταν κατά προτίμηση πολύ εύκολο στην πρόσβαση.

Διατίθεται το καλύτερο κρύο πορτοφόλι

Τέλος, αν μιλάμε κρύα πορτοφόλια, ο Μέγεθος και συμπαγές του πορτοφολιού πιθανότατα θα παίξουν ρόλο στην επιλογή σας. Ίσως είστε ένα άτομο που του αρέσει να αισθάνεται το βάρος των αντικειμένων σας, οπότε το να έχετε ένα βαρύτερο πορτοφόλι είναι επαγγελματίας και όχι μειονεκτήματος; Ή μήπως θέλετε κάτι πολύ μικρό και ελαφρύ, οπότε δεν θα το παρατηρήσατε ενώ το κουβαλάτε; Αυτό το μέρος είναι ειλικρινά εντελώς προτιμησιακό – όλα εξαρτώνται από το εν λόγω άτομο.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε χωρίστε τις αποταμιεύσεις σας – ας πούμε, μπορείτε να αποθηκεύσετε το μεγαλύτερο μέρος του Bitcoin σας σε ένα κρύο πορτοφόλι και μετά απλώς κλειδώστε το κάπου, αλλά ταυτόχρονα κρατήστε το μικρό μέρος του σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι για ευκολότερη προσβασιμότητα και βολική χρήση. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε – απλά να είστε προσεκτικοί όταν το κάνετε.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

συμπέρασμα

Έχουμε καλύψει τη συζήτηση για τα «καυτά πορτοφόλια έναντι των ψυχρών πορτοφολιών» δίνοντας διαφορετικές απόψεις και μιλάμε για το πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και των δύο πλευρών, μίλησε για τα καλύτερα πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης και πέρασε τα κύρια χαρακτηριστικά για να ψάξει αναζητώντας ένα κατάλληλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που αποκτήσατε εδώ – χρησιμοποιήστε ένα πορτοφόλι που θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια ακόμη!

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα κρύο πορτοφόλι, μην διστάσετε να κάνετε περισσότερη έρευνα στο Διαδίκτυο εκ των προτέρων – πήραμε μόνο τέσσερις από τις κύριες συσκευές αποθήκευσης κρυπτογράφησης υλικού σε αυτόν τον οδηγό, αλλά υπάρχουν πολλές ακόμη στην αγορά! Ίσως θα συναντήσετε ένα που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Αν θέλετε να αποφασίσετε αμέσως, θα το έκανα προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά σε ένα από τα δύο – Ledger Nano X και Trezor Model T.

Εδώ είναι η πιο ελκυστική προσφορά για το Ledger που δεν μπορείτε να χάσετε:

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή τώρα:

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map