Απλή αναθεώρηση

Ο όρος “κρυπτονόμισμαΤείνει να εμπνέει πολλά διαφορετικά συναισθήματα στους ανθρώπους – ενώ τα μάτια κάποιων ατόμων ανάβουν και πηγαίνουν σε μια εφαπτομένη πώς το Ethereum είναι η καλύτερη τεχνολογία κρυπτογράφησης στον κόσμο, αρχάριοι στον τομέα τείνουν να είναι λίγο λιγότερο ενθουσιώδεις. Αυτό Απλός αναθεώρηση θα πρέπει να πυροδοτήσει τον ενθουσιασμό αρκετά γρήγορα.

Βλέπετε, όταν ρωτήθηκαν για τις ιδέες τους σχετικά με το crypto, πολλοί νεοεισερχόμενοι στο θέμα πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν όρους όπως «αποκεντρωμένη“,”μπλοκ αλυσίδας” και “Bitcoin” – αυτό είναι φυσιολογικό. Η λιγότερο ενθουσιώδης παρτίδα, ωστόσο, πιθανότατα θα σας πει για το απάτη, απάτες και αμυχές που συμβαίνουν στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Αν και αυτοί οι άνθρωποι δεν θα κάνουν λάθος να συζητήσουν τέτοιες πτυχές, η εταιρεία Simplex στοχεύει να το κάνει μετατρέψτε την αγορά κρυπτονομισμάτων σε ένα δίκαιο και χωρίς απάτη μέρος όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα, χωρίς ανησυχία.

Ενδιαφερόμενος? Επιτρέψτε μου να σας πω τι είναι το Simplex.

TL; Δρ: Απλός είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πλατφόρμας μεσιτείας κρυπτογράφησης και λύσης πύλης πληρωμής μερικά από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Ενώ εξακολουθείτε να είστε σχετικά άγνωστοι, το Simplex σας παρέχει – στον χρήστη – έναν τρόπο χωρίς ανησυχία για την αγορά των κρυπτονομισμάτων που επιθυμείτε σε ορισμένες λογικές τιμές. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα και οι πληρωμές είναι πολύ γρήγορες και ασφαλείς.

Πλεονεκτήματα

 • Μπορεί να πληρώσει για κρυπτογράφηση με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 • Πολύ γρήγορη επεξεργασία πληρωμών
 • Ασφαλής και αξιόπιστη
 • Πολύ απλό στη χρήση

Μειονεκτήματα

 • Δεν υποστηρίζει ορισμένα κρυπτονομίσματα
 • Υψηλότερες χρεώσεις από ό, τι με ορισμένες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων

Simplex Review: PROS


Για να ξεκινήσετε με αυτό Απλός αναθεώρηση, φυσικά, θα ξεκινήσουμε τα πράγματα με μερικές από τις πιο θετικές και αξιοσημείωτες πτυχές της πλατφόρμας.

Θα ήταν αδύνατο, ωστόσο, να προχωρήσουμε χωρίς να αντιμετωπίσουμε το Bitcoin στο δωμάτιο και να καταλάβουμε απλά τι είναι το Simplex, και πώς η υπηρεσία ταιριάζει στη σχέση του ένας ενθουσιώδης κρυπτονομιστής, και μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Τι είναι το Simplex?

Η εταιρεία Simplex ιδρύθηκε μέχρι το 2014, ως ένα fintech ξεκίνα. Ο όρος “fintech” περιγράφει πραγματικά το προϊόν της εταιρείας – “χρηματοοικονομικές τεχνολογίες”.

Με έδρα την ΕΕ, η ομάδα πίσω από το Simplex στοχεύει στην «απάτη» της αγοράς κρυπτογράφησης και την καθιστά σχετικά σταθερή (τουλάχιστον όσον αφορά την ασφάλεια) και ασφαλής θέση τόσο για τους μακροπρόθεσμους επενδυτές όσο και για τους καθημερινούς εμπόρους.

Λοιπόν… Είναι το Simplex νόμιμο ως χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων?

Είναι νόμιμο, Ναί – αλλά η ορολογία μπορεί ακόμα να γίνει αρκετά συγκεχυμένη.

Βλέπετε, μερικές κριτικές χρήστη Simplex επισημαίνουν ότι η εν λόγω εταιρεία δεν είναι στην πραγματικότητα μια μεσιτική κρυπτογράφηση… Τουλάχιστον όχι μόνο. Αντ ‘αυτού, είναι ένα μείγμα μεσιτείας και λύσης πύλης πληρωμών για μερικές από τις πιο γνωστές πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων (σκεφτείτε: Κάθισμα, Τσανγκλι, Τρέζορ, και τα λοιπά.).

Τώρα, η επόμενη ερώτησή σας μπορεί να είναι – ποια είναι η “λύση πύλης πληρωμής”, πρώτα?

Απλή αναθεώρηση

Μπορείς να φανταστείς πύλες πληρωμής όπως ορισμένα τρίτα μέρη που διασφαλίζουν την απαλότητα και πιο σημαντικό – ασφάλεια πληρωμής ή συναλλαγής μεταξύ δύο μερών. Σε αυτήν την περίπτωση, οι πληρωμές και οι συναλλαγές περιλαμβάνουν απλώς κρυπτονομίσματα – το γενικό συναίσθημα, ωστόσο, παραμένει το ίδιο.

Έτσι, εν συντομία, οι κριτικές του χρήστη Simplex ορίζουν το έργο ως μια μοναδική πύλη πληρωμής κρυπτονομισμάτων που σας επιτρέπει να αγοράσετε κρυπτονομίσματα από μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ανταλλαγές στον κόσμο, χωρίς φόβο ότι η συναλλαγή σας ενδέχεται να παραβιαστεί και να κλαπεί τα χρήματά σας.

Ωστόσο, το τμήμα «απάτης» είναι απαραίτητο. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, μόνο το 2019, απάτες με κρυπτονομίσματα χρειάστηκαν περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια – αυτό είναι ένα εκπληκτικό χρηματικό ποσό!

Αναθεώρηση Simplex: τι κάνει το Simplex.

Μέχρι σήμερα, το στίγμα που περιβάλλει την κρυπτογράφηση εξακολουθεί να είναι πολύ αισθητό – οι άνθρωποι εξακολουθούν να συνδέουν τα κρυπτονομίσματα με τη μαύρη αγορά, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και απάτη. Ορισμένες κριτικές του Simplex Bitcoin το αναφέρουν αυτό, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα από τα κύρια (αν όχι τα κύρια) ζητήματα που η εν λόγω εταιρεία στοχεύει να καταπολεμήσει – εξ ου και το μέρος της «απάτης».

Η απλότητα είναι το όνομα του παιχνιδιού

Ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά του Simplex που επαναλαμβάνεται από πολλές κριτικές του Simplex χρηστών είναι ότι η υπηρεσία είναι πολύ απλό στη χρήση.

Τώρα, για να κατανοήσετε πλήρως αυτό το σημείο, θα χρειαστείτε κάποιο πλαίσιο.

Όποτε ψάχνετε για το καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, θα παρατηρήσετε ότι ο παράγοντας «ευκολία χρήσης» είναι αυτός που συνεχίζει να εμφανίζεται συχνά. Αυτό γίνεται με καλό λόγο – υπάρχουν ακόμη αρκετές ανταλλαγές που έχουν μια πολύ απότομη καμπύλη μάθησης και απαιτούν πολλές γνώσεις σχετικά με το πεδίο για να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά.

Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει.

Απλή αναθεώρηση

Με την αγορά κρυπτογράφησης να προσελκύει νέους ανθρώπους κάθε μέρα, ανταλλαγές που είναι απλό στη χρήση και απλό στο σχεδιασμό τους πρόκειται να είναι αυτοί που βγαίνουν στην κορυφή. Όσον αφορά το Simplex crypto, μπορείτε να περιμένετε ότι η πλατφόρμα θα είναι μια από τις ευκολότερες στη χρήση όλων αυτών!

Η ευκολία χρήσης του Simplex είναι αξιοσημείωτη απλώς και μόνο λόγω του γεγονότος ότι, για να αγοράσετε την κρυπτογράφηση που θέλετε, δεν χρειάζεται καν να εισαγάγετε την πλατφόρμα τους χειροκίνητα και να συμπληρώσετε ορισμένες φόρμες ή να συμμετάσχετε σε εγγραφές – αντ ‘αυτού, απλά θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα επεξεργασίας πληρωμών αυτόματα.

Για όσους αναρωτιούνται είναι το Simplex νόμιμα εύκολο στη χρήση, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά απόδειξη – συνδυάστε το με το γεγονός ότι ο όρος “απλό” ενσωματώνεται κυριολεκτικά στο όνομα της μάρκας και έχετε τον εαυτό σας μια πολύ ελκυστική θήκη!

Γρήγορες συναλλαγές

Ταχύτητα συναλλαγής αναφέρεται στον χρόνο που χρειάζεται για να λάβετε τα νομίσματά σας κρυπτονομίσματος μετά την πληρωμή στο χρηματιστήριο. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, τόσο όσον αφορά αυτήν την κριτική Simplex, όσο και ορισμένες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, γενικά.

Λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το Simplex, παρέχει επεξεργασία άμεσων πληρωμών – στις περισσότερες περιπτώσεις. Η εταιρεία δηλώνει ότι ορισμένες πληρωμές ενδέχεται, στην πραγματικότητα, να απαιτηθούν μεταξύ 48 και 72 ωρών για επεξεργασία. Ωστόσο, αυτές είναι καταστροφικές καταστάσεις – η μόνη συμβαίνει όταν συμβαίνει κάποια καθυστέρηση λόγω ελέγχων επαλήθευσης ή παρόμοιων προβλημάτων.

Απλή αναθεώρηση

Ο γενικός κανόνας, ωστόσο, είναι ότι πραγματοποιούνται συναλλαγές κρυπτογράφησης Simplex αμέσως – δεν υπάρχει καθυστέρηση.

Οι άμεσες συναλλαγές είναι, όπως πιθανότατα μπορείτε να συμφωνήσετε, μεγάλος – Αυτό σημαίνει ότι εάν βιάζεστε, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε έως ότου λάβετε τα νομίσματα κρυπτογράφησης. Σίγουρα προσθέτει ένα άλλο θετικό σημείο στα άτομα που ρωτούν είναι το Simplex legit – οι περισσότερες κριτικές του χρήστη Simplex συμφωνούν επίσης!

Πληρωμές με πιστωτική κάρτα – Αποδεκτές!

Διαβάζοντας τις κριτικές του χρήστη Simplex που βρίσκονται στο διαδίκτυο, θα καταλάβετε γρήγορα ότι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν το Simplex υπέροχο είναι το γεγονός ότι η εταιρεία fintech δέχεται πληρωμές με πιστωτική και χρεωστική κάρτα για κρυπτογράφηση.

Αυτό είναι απλώς καταπληκτικό, για δύο διαφορετικούς λόγους.

Πρώτα απ ‘όλα, το προφανές – επιτρέπει σε πολλούς περισσότερους ανθρώπους να έχουν μια ομαλή και εύκολη πύλη στην αγορά κρυπτογράφησης, και, κατ ‘επέκταση, στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, γενικά.

Βλέπετε, δεν χρειάζεται καν να διαβάσετε σχόλια Simplex Bitcoin για να το μάθετε Υπάρχουν ακόμη πολλές ανταλλαγές που επιτρέπουν μόνο συναλλαγές crypto-to-crypto. Αυτό σημαίνει ότι απλά δεν δέχονται χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση – θα πρέπει να αγοράσετε (να ανταλλάξετε) το νόμισμά σας fiat κάπου αλλού και, στη συνέχεια, να επιστρέψετε στην πλατφόρμα για να αγοράσετε ένα άλλο κρυπτογράφηση της επιλογής σας.

Απλή αναθεώρηση

Ανιαρός? Ναί. Αλλά αυτό είναι το μικρότερο ζήτημα – το κύριο πρόβλημα είναι ότι τέτοιες διαδικασίες απομακρύνουν ακόμη και τους καλύτερους εμπόρους κρυπτογράφησης λόγω του χρόνου που απαιτείται για να περάσει όλη αυτή η διαδικασία. Απλώς σκεφτείτε έναν αρχάριο έμπορο!

Από Η Simplex δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια ολόκληρη κουραστική διαδικασία που απλώς κόβεται από την εξίσωση.

Εκτός από την απλότητα, η αγορά κρυπτονομισμάτων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι επίσης πολύ πιο γρήγορα τρόπος να το κάνεις. Εάν εκτιμάτε το χρόνο σας και θέλετε η διαδικασία να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή, το Simplex είναι η σωστή πλατφόρμα για εσάς!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Simplex Review: CONS

Για να συνεχίσουμε με την κριτική Simplex, ας συζητήσουμε μερικές από τις αδυναμίες που σχετίζονται συνήθως με την εν λόγω πλατφόρμα. Για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι και διαφανείς, δεν θα επικεντρωθούμε στο γεγονός ότι το Simplex δεν είναι στην πραγματικότητα μια «πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων» ή «χρηματιστηριακή κρυπτογράφηση».

Η εταιρεία είναι πολύ μοναδικό σε αυτό που κάνει, και έτσι, θα μείνουμε μακριά από οποιαδήποτε μορφή υποκειμενικών συγκρίσεων. Αντ ‘αυτού, ας εξετάσουμε τις κύριες πτυχές του τι θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, να βελτιώσει το Simplex.

Έλλειψη υποστήριξης κρυπτονομισμάτων

Κάθε φορά που βρίσκεστε χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, πιθανώς το κάνετε επειδή θέλετε αγορά ένα συγκεκριμένο κρυπτογράφηση, σωστά?

Λοιπόν, τι γίνεται αν η ανταλλαγή δεν στεγάζει το crypto που θέλετε; Αυτό μπορεί να είναι μάλλον απογοητευτικό! Είναι επίσης ένα ζήτημα που φαίνεται να είναι οικείο σε ορισμένους από τους χρήστες της πλατφόρμας, τουλάχιστον κρίνοντας από κάποιες κριτικές του χρήστη Simplex.

Το Simplex υποστηρίζει αυτά τα κρυπτονομίσματα:

ΑΤΟΜΟ AVA BCH BNB BSV BTC ΛΕΠΤΟ CEL COTI ΝΑΙ ΠΑΥΛΑ
DEP EOS ETH HBAR HEDG ΕΥΡΩ ICH LTC ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΩΤΑ ΝΑΝΟ
ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ QTUM SDT SGA ΤΟΜΟ TRX USDK USDT XAUT XLM XRP

Η λίστα λαμβάνεται κατευθείαν από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας.

Ενώ η παραπάνω λίστα είναι αρκετά εκτεταμένη και περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα “mainstream” κρυπτονομίσματα στην αγορά (Bitcoin, Κυματισμός, Αιθέριο, Litecoin, κλπ.), ορισμένοι άνθρωποι που ίσως θέλουν να αγοράσουν κάποια περισσότερα νομίσματα θα μπορούσαν να μείνουν απογοητευμένοι.

Τούτου λεχθέντος, αν και αυτό δεν το επισημαίνουν πολλοί χρήστες του Simplex, θα μπορούσατε ακόμα να αγοράσετε κάποιο είδος κρυπτογράφησης από το Simplex και, στη συνέχεια, να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε άλλο κρυπτογράφηση της επιλογής σας, σε διαφορετικό χρηματιστήριο.

Έλλειψη δυνατοτήτων – Πλατφόρμα «εν κινήσει»

Εάν έχετε διαβάσει αυτήν την κριτική Simplex μέχρι τώρα, αυτό είναι πιθανώς ένα προφανές σημείο.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Simplex είναι ότι σας προσφέρει τη δυνατότητα να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με απρόσκοπτο τρόπο – με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να μεταβείτε χειροκίνητα στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε τις πληρωμές ή τις επαληθεύσεις σας. Αντ ‘αυτού, όλα αυτά είναι ενσωματωμένα στο χρηματιστήριο που μπορεί να χρησιμοποιείτε.

Απλή αναθεώρηση

Προσθέστε το με το γεγονός που έχει ήδη συζητηθεί ότι το Simplex δεν είναι πραγματικό ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων από μόνο του και αυτό που καταλήγετε είναι μια πλατφόρμα που δεν διαθέτει χαρακτηριστικά «ανταλλαγής προτύπων», εκτός από την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία που αναφέρθηκαν από τις κριτικές του χρήστη Simplex. Αυτό συμβαίνει επειδή, εάν θέλετε να έχετε κάποια λειτουργικότητα ανταλλαγής και όχι «απλώς» αγορά κρυπτογράφησης, θα μπορούσατε – μετά από όλα, πιθανώς να επισκέπτεστε ένα χρηματιστήριο που χρησιμοποιεί το Simplex, πρώτα (εκτός αν η υπηρεσία είναι ενσωματωμένη σε κάποια άλλη πλατφόρμα).

Συγκρίνετε το Simplex δίπλα-δίπλα με τους άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Simplex δίπλα-δίπλα με τους άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πώς λειτουργεί το Simplex?

Τώρα, έχουμε ήδη συζητήσει τα περισσότερα από τα κύρια σημεία της πλατφόρμας σε αυτήν την κριτική Simplex. Τούτου λεχθέντος, βλέποντας ότι το Simplex δεν είναι ένας παραδοσιακός μεσίτης κρυπτογράφησης και έχει κάποια μοναδική λειτουργικότητα, ίσως αξίζει να συζητηθεί πως δουλεύει, σωστά?

Ενώ η διαδικασία είναι λίγο πιο περίπλοκη από αυτό (που σημαίνει, υπάρχουν πολλές τεχνικές στο παρασκήνιο), από την άποψη του χρήστη, οι διαδικασίες της εταιρείας Simplex μπορούν να εξηγηθούν στο 5 απλά βήματα:

 • Θα μπορούσες διαλέξτε ένα κρυπτογράφηση για να αγοράσετε από ένα από τα συνεργαζόμενα ανταλλακτικά του Simplex και να το επιλέξετε πληρώστε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.
 • Στη συνέχεια ανακατευθύνεστε σε μια ξεχωριστή ενότητα του ιστότοπου – στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, αυτή η μετάβαση θα είναι απρόσκοπτη, οπότε ίσως να μην την παρατηρήσετε.
 • Τώρα, θα πρέπει συμπληρώστε όλες τις πληροφορίες συναλλαγών – πόσα κρυπτονομίσματα θέλετε να αγοράσετε, τη δημόσια διεύθυνση πορτοφολιού σας και ούτω καθεξής.
 • Στο επόμενο βήμα, θα βρεθείτε στο Απλή σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς – εδώ, όλοι οι έλεγχοι επαλήθευσης πρέπει να πληρούνται και να συμπληρώνονται.
 • Μόλις υποβάλετε τα έγγραφα και επιβεβαιώσετε την κάρτα, η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα χρεωθεί και το κρυπτογράφηση της επιλογής σας θα σταλεί στη δημόσια διεύθυνση πορτοφολιού σας. Τόσο απλό!

Η πραγματοποίηση πληρωμών μέσω κρυπτογράφησης Simplex είναι πραγματικά, απλώς, απλή! Εάν υποβάλετε τα σωστά έγγραφα και συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία πληροφοριών, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την αγορά του κρυπτονομίσματος της επιλογής σας.

Καλά, εκτός εάν ζείτε σε μια χώρα ή πολιτεία όπου το Simplex δεν λειτουργεί – αυτό είναι επίσης δυνατό. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές χώρες (και πολιτείες) όπως αυτές, ορισμένες δεν πληρούν τους νομικούς κανονισμούς που θα επέτρεπαν στην εν λόγω πλατφόρμα να λειτουργήσει εντός αυτών. Τέτοιες χώρες περιλαμβάνουν:

 • Οι Μπαχάμες
 • Μποτσουάνα
 • Καμπότζη
 • Αιθιοπία
 • Γκάνα
 • Ιράν
 • Βόρεια Κορέα (DPRK)
 • Πακιστάν
 • Παναμάς
 • Σρι Λάνκα
 • Συρία
 • Τρινιντάντ και Τομπάγκο
 • Τυνησία
 • Γέμενη.

Επίσης, 8 πολιτείες των ΗΠΑ:

 • Αλαμπάμα
 • Φλόριντα
 • Γεωργία
 • Χαβάη
 • Νέο Μεξικό
 • Όρεγκον
 • Βερμόντ
 • Βάσιγκτων

Εάν ζείτε σε οποιαδήποτε από αυτές τις πολιτείες ή χώρες, δυστυχώς, το Simplex δεν θα είναι διαθέσιμο για χρήση. Αυτό είπε, αν εσείς ΚΑΝΩ, Στην πραγματικότητα, διαμένετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες ή πολιτείες, ίσως θελήσετε να δείτε μερικές εναλλακτικές λύσεις – Νομισματική βάση και Κάθισμα θεωρούνται συνήθως ως οι κορυφαίες επιλογές, αλλά υπάρχουν άλλες ανταλλαγές υψηλών προδιαγραφών για να διαλέξετε, πολύ.

Αμοιβές

Ένα από τα τελευταία σημεία που πρέπει να συζητήσουμε σε αυτήν την ανασκόπηση του Simplex Bitcoin είναι τα τέλη που ισχύουν για τις συναλλαγές σας.

Η Simplex χρεώνει τέλη χρηστών έως 5%, ανάλογα με το μέγεθος της συναλλαγής, την εταιρεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, την τοποθεσία σας και ούτω καθεξής. Παρόλο που αυτά τα τέλη ενδέχεται να μην είναι τα μικρότερα, δικαιολογούνται από το γεγονός ότι όχι μόνο έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με πιστωτική κάρτα, αλλά λαμβάνετε επίσης εξαιρετικά ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές.

Διαβάζοντας τις κριτικές του χρήστη Simplex που απομένουν στο διαδίκτυο, αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί αμφισβητούμενο σημείο.

Συμπεράσματα

Παρόλο που ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων εξακολουθεί να είναι πολύς ένα αναπτυσσόμενο, και υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα στο θέμα, όπως εταιρείες Απλός οδηγούν το δρόμο και στις δύο καινοτομίες στο πεδίο και καθιστούν το crypto πιο φιλικό για αρχάριους και προσιτό.

Το Simplex είναι στην πραγματικότητα, πολύ απλό στη χρήση και φιλικό προς τους αρχάριους. Οι συναλλαγές είναι πολύ γρήγορα (στις περισσότερες περιπτώσεις), και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ασφάλεια των κρυπτογραφικών σας περιουσιακών στοιχείων και τα χρήματα fiat θα διατηρηθούν σε συνεχή κατάσταση.

Παρόλο που η πλατφόρμα μπορεί να μην φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αριθμό διαφορετικών altcoins, υποστηρίζει όλα τα κύρια κρυπτονομίσματα εκεί έξω. Αν ψάχνετε για μια εύκολη είσοδο στην αγορά κρυπτογράφησης, οι κριτικές χρήστη Simplex θα σας οδηγήσουν σίγουρα σε αυτήν την πλατφόρμα!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me