Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού

Έχετε πιθανώς ακούσει για όλα αυτά διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών κρυπτογράφησης, Ωστόσο, μια τέτοια ποικιλία επιλογών καθιστά δύσκολη την επιλογή της πιο αξιόπιστης. Σήμερα, θα ρίξουμε μια ματιά στο Ledger Nano S και θα μάθουμε πόσο ασφαλής είναι.

Το Ledger Nano S είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και προτεινόμενα πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι θα χρειαστεί πραγματικά να αγοράσετε το πορτοφόλι Ledger για να αποθηκεύσετε τα bitcoin σας.

Σε αυτήν την κριτική, θα σας παρουσιάσω στο πορτοφόλι Ledger και θα σας εξηγήσω πώς λειτουργεί. Θα περάσω επίσης από αυτό πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα καθώς και μια πλήρη ανασκόπηση των χαρακτηριστικών ασφαλείας. Τέλος, θα σας δείξω πώς να το κάνετε έστησαν καθώς και λήψη και αποστολή κερμάτων.

Ας ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας τι είναι το πορτοφόλι Ledger!

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετικά ασφαλές
  • Προστασία από φυσικές βλάβες
  • Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 νομίσματα και μάρκες

Μειονεκτήματα

  • Σχετικά ακριβό

Τι είναι το πορτοφόλι Ledger?

ο Καθολικό Nano S αναφέρεται επίσης ως το Πορτοφόλι καθολικού, είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε με ασφάλεια τα κρυπτονομίσματά σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Η εταιρεία πίσω από το Ledger είναι Γαλλική εκκίνηση που κυκλοφόρησαν το πρώτο τους πορτοφόλι το 2014. Έκτοτε, έχουν γίνει ηγέτης της αγοράς στον κλάδο του πορτοφολιού υλικού. Στην πραγματικότητα, το πορτοφόλι Ledger είναι τόσο επιτυχημένο που έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο συσκευές!

Λοιπόν, τι είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού Ledger?

Πριν εξηγήσω πώς λειτουργεί ένα πορτοφόλι υλικού, είναι καλή ιδέα να το καταλάβετε πώς λειτουργεί ένα πορτοφόλι λογισμικού.

Η πλειονότητα των ανθρώπων αποθηκεύει τα κρυπτονομίσματά τους σε ένα πορτοφόλι λογισμικού, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε σε επιτραπέζιο / φορητό υπολογιστή ή κινητή συσκευή. Αυτά έχουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως είναι πολύ βολικό να στέλνετε κέρματα σε άλλο άτομο, καθώς και να είστε δωρεάν.

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού: συσκευή καθολικού.

Ωστόσο, μερικές φορές είναι ευάλωτα σε πειρατεία. Αυτό είναι επειδή ένας χάκερ μπορεί να εγκαταστήσει κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή και μολύνουν τον υπολογιστή ενός χρήστη με καταγραφικό κλειδιών, το οποίο τους επιτρέπει να κλέψουν τα ιδιωτικά κλειδιά του πορτοφολιού σας και τα κρυπτονομίσματα που είναι αποθηκευμένα σε αυτά.

Ετσι πορτοφόλια υλικού όπως το Nano Ledger S είναι διαφορετικά. Αντί να διατηρούνται τα ιδιωτικά σας κλειδιά και τα κρυπτονομίσματα σε μια πλατφόρμα λογισμικού, είναι διατηρείται σε μια φυσική συσκευή υλικού! Αυτό σημαίνει επίσης ότι τα κέρματά σας διατηρούνται πάντα εκτός σύνδεσης, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση σε αυτά από απόσταση.

Πίνακας: Κύριες πληροφορίες για το Ledger Nano X και το Nano S


Εάν ένας χάκερ ήθελε να κλέψει τα κρυπτονομίσματα που κρατήθηκαν στο πορτοφόλι σας, θα χρειαζόταν όχι μόνο να κλέψει τη συσκευή, αλλά θα χρειαζόταν επίσης μυστική καρφίτσα. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι ακόμη μεγαλύτερα από αυτό, αλλά θα το συζητήσω λεπτομερέστερα αργότερα!

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε τι κάνει το πορτοφόλι, ας μάθουμε τι κρυπτονομίσματα υποστηρίζει το Ledger Nano S!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Υποστηριζόμενα νομίσματα Ledger Nano S

Όπως ίσως γνωρίζετε, υπάρχουν τώρα περισσότερα από 1.500 διαφορετικά κρυπτονομισματα διαθέσιμο για αγορά και πώληση, με όλο και περισσότερα προστίθενται κάθε μέρα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πορτοφόλι στον κόσμο που να μπορεί να αποθηκεύσει όλα αυτά, και ορισμένα πορτοφόλια μπορούν να αποθηκεύσουν μόνο ένα συγκεκριμένο νόμισμα.

Ευτυχώς, όμως, το πορτοφόλι Ledger είναι πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων, που σημαίνει ότι μπορεί να αποθηκεύσει πολλά διαφορετικά νομίσματα.

Το πορτοφόλι καθολικών μπορεί να υποστηρίξει 26 νομίσματα και περισσότερα από 1500 μάρκες. Αυτό περιλαμβάνει τα προφανή νομίσματα όπως Bitcoin, Αιθέριο, Κυματισμός, Litecoin και Bitcoin μετρητά, καθώς και λιγότερο δημοφιλή νομίσματα όπως Ubiq, Hcash και Stratis! Μπορείτε επίσης να συνδέστε το Ledger Nano S σε πορτοφόλια όπως ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑ και ΝΕΟ, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα διακριτικά Ethereum και NEO στο καθολικό σας.

Ανασκόπηση πορτοφολιών καθολικών: Πορτοφόλια καθολικών.

Η ομάδα στο Ledger Nano S εργάζεται συνεχώς για την προσθήκη στη λίστα των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων και το IOTA είναι ένα από τα επόμενα μεγάλα νομίσματα που αναμένεται να συμπεριληφθούν!

Λοιπόν, τώρα που ξέρετε τι το Ledger Nano S υποστηριζόμενα νομίσματα είναι, το επόμενο μέρος αυτού του οδηγού θα καλύψει τα πλεονεκτήματα του πορτοφολιού Ledger.

Συγκρίνετε το πορτοφόλι καθολικών δίπλα στο άλλο

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το πορτοφόλι καθολικών δίπλα στο άλλο

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πλεονεκτήματα του Ledger Nano S

Όπως πιθανώς έχετε καταλάβει, το κύριο πλεονέκτημα της αγοράς του πορτοφολιού Ledger είναι ότι είναι ο πιο ασφαλής τρόπος αποθήκευσης των νομισμάτων σας! Στην πραγματικότητα, η κατοχή ενός πορτοφολιού υλικού είναι τόσο κοντά στην αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας σε ασφαλές πραγματικό κόσμο! Μα γιατί?

Λοιπόν, όπως ανέφερα νωρίτερα, πορτοφόλια λογισμικού μπορεί να είναι παραβιάστηκε εάν μια συσκευή έχει μολυνθεί κακόβουλο λογισμικό, ιός ή βασικός καταγραφέας. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν οι χάκερ είναι να κλέψουν τα ιδιωτικά σας κλειδιά, τα οποία θα τους έδιναν πλήρη πρόσβαση στο πορτοφόλι σας.

Με την Καθολικό Nano S, τα ιδιωτικά σας κλειδιά αποθηκεύονται στην πραγματική συσκευή. Επιπλέον, καθώς το πορτοφόλι είναι πάντα εκτός σύνδεσης (εκτός εάν στέλνετε χρήματα – περισσότερα για αυτό αργότερα), κανείς δεν μπορεί να επιχειρήσει να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά μέσω σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

Όταν λάβετε τη συσκευή σας, θα σας ζητηθεί επιλέξτε έναν αριθμό pin, που πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 ψηφία. Μόνο εσείς πρέπει να γνωρίζετε αυτόν τον αριθμό PIN και θα πρέπει να τον εισαγάγετε χειροκίνητα στη συσκευή κάθε φορά που θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε.

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού: ασφάλεια.

Υπάρχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας επίσης που σας προστατεύει αν το ξεχάσετε ποτέ. Αφού επιβεβαιώσετε τον αριθμό PIN σας, θα σας δοθεί ένα Φράση ανάκτησης 24 λέξεων. Και πάλι, αυτό εμφανίζεται στην οθόνη Ledger, οπότε κανένας άλλος από εσάς δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτό. Σε περίπτωση που ξεχάσετε το pin σας, μπορείτε απλά να εισαγάγετε τη φράση ανάκτησης στη συσκευή και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε μια νέα καρφίτσα.

Οι προγραμματιστές κυκλοφορούν επίσης τακτικές ενημερώσεις υλικολογισμικού. Έτσι, για να διασφαλίσετε ότι η συσκευή υλικού σας παραμένει ασφαλής, πρέπει να εκτελέσεις τακτικός εκσυγχρονίζωμικρό.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι το Προστασία του καθολικού από φυσικές βλάβες. Το Ledger Nano S έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά, συμπεριλαμβανομένου ενός καλύμματος από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό διασφαλίζει ότι εάν κάνατε το λάθος να το ρίξετε, θα ήταν πολύ δύσκολο για τη συσκευή να καταστραφεί.

Δεν υπάρχει όμως τέλειο προϊόν, έτσι; Έτσι, ακόμη και η ασφάλεια του Ledger είναι ένα από τα καλύτερα στον κλάδο, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Θα τα συζητήσω παρακάτω.

Μειονεκτήματα του Ledger Nano S

Πρώτον, σε αντίθεση με τα πορτοφόλια λογισμικού, το Nano Ledger S δεν είναι δωρεάν. Εάν αγοράσετε το πορτοφόλι απευθείας από τον ιστότοπο του πορτοφολιού Ledger, θα σας κοστίσει περίπου 59 ευρώ. Παρόλο που μπορεί να μπορείτε να το αγοράσετε φθηνότερα από άλλο λιανοπωλητή (όπως η Amazon), εγώ δεν θα συνιστούσα το κάνεις.

Αυτό συμβαίνει επειδή εσύ δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι ο πωλητής δεν έχει εγκαταστήσει έναν ιό στη συσκευή υλικού, ο οποίος θα μπορούσε τότε να του δώσει πρόσβαση στο πορτοφόλι σας. Πάντα να αγοράζετε απευθείας από το επίσημος κατασκευαστής, που μπορείς να κάνεις εδώ!

Ανασκόπηση πορτοφολιού βιβλίου: Τιμές Ledger Nano S.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι το ενόχληση. Όταν πρόκειται να στείλετε κέρματα σε κάποιον άλλο, θα χρειαστεί βύσμα το Nano Ledger S στο δικό σας επιτραπέζια συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει στη συνέχεια να εισαγάγετε το δικό σας αριθμός pin. Αυτό είναι πολύ λιγότερο βολικό από τη χρήση πορτοφολιού λογισμικού, καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος και προσπάθεια για τη μεταφορά χρημάτων.

Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη ότι το πορτοφόλι Ledger είναι λιγότερο φιλικό προς τον χρήστη από ορισμένα διαθέσιμα πορτοφόλια λογισμικού. Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε το εγχειρίδιο οδηγιών πριν το ρυθμίσετε.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ledger Nano S, θα απαντήσω τώρα στο ερώτημα εάν είναι πραγματικά αδύνατο να χαράξετε!

Είναι το πορτοφόλι Ledger ανθεκτικό στις εισβολές?

Ας ανακαλύψουμε τι θα μπορούσε να συμβεί αν ένας χάκερ κατάφερε να κλέψει φυσικά το πορτοφόλι σας.

Πρώτον, για να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας, ο χάκερ θα χρειαζόταν το προσωπικό σας καρφίτσα, που έχετε μόνο Θα τους δοθούν τρεις προσπάθειες κατά την εισαγωγή του σωστού αριθμού πινέζας, και αν εισαγάγουν τον πινέλο λανθασμένα τρεις φορές, το καθολικό θα πάει σε χρονόμετρο κλείδωμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό ασφαλείας καθώς σας δίνει χρόνο για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο πορτοφόλι Ledger εισάγοντας το εφεδρική φράση πρόσβασης.

Ωστόσο, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία που κυκλοφόρησε ένας δημοσιογράφος στο Wired.com στα τέλη του 2017, ο οποίος εξήγησε πώς έχασε και τον αριθμό pin του, καθώς και του φράση ανάκτησης. Ο δημοσιογράφος διέθετε κρυπτονομίσματα αξίας άνω των 30.000 $ στο Nano Ledger S του και δεν είχε κανέναν τρόπο πρόσβασης στα χρήματα.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Ledger Nano S και του Trezor One

Ο δημοσιογράφος κατάφερε να βρει ένα ιδιοφυΐα προγραμματισμού ο οποίος βρήκε μια ευπάθεια στην τελευταία έκδοση του πορτοφολιού Ledger, η οποία του επέτρεψε να παρακάμψει μια πρόσφατη ενημέρωση ασφαλείας. Αφού ακολούθησε τις οδηγίες που παρέχονται από τον προγραμματιστή, ο Δημοσιογράφος κατάφερε να αποκτήσει ξανά πρόσβαση στο πορτοφόλι του.

παρόλο που το Καθολικό Nano S Η ομάδα ισχυρίζεται ότι αυτό το ελάττωμα ασφαλείας έχει έκτοτε διορθωθεί, δείχνει ότι τίποτα δεν είναι ποτέ 100% ασφαλές. Ακόμα και τα πιο ασφαλή θησαυροφυλάκια στον κόσμο έχουν παραβιαστεί στο παρελθόν, οπότε θυμηθείτε ότι αν και α πορτοφόλι υλικού καθιστά σχεδόν αδύνατο για κάποιον να κλέψει τα χρήματά σας, τίποτα δεν είναι ποτέ σίγουρο.

Στην πραγματικότητα, εάν βρισκόσασταν στην ίδια θέση με τον δημοσιογράφο, δεν υπάρχει τρόπος να μπορέσετε ποτέ να ανακτήσετε τα χρήματά σας. Το Ledger Nano S δεν έχει ποτέ πρόσβαση στα προσωπικά σας κλειδιά, οπότε είναι δική σας ευθύνη να τα διατηρείτε ασφαλή.

Τι έρχεται στο πακέτο πορτοφολιών Ledger

Αναρωτιέστε τι περιλαμβάνεται κατά την αγορά του πορτοφολιού Ledger; Λοιπόν, εδώ είναι μια λίστα με πράγματα που θα θέλατε βρείτε στο κουτί:

  • Καθολικό Nano S
  • Κάρτα οδηγιών
  • Μπρελόκ
  • Μικρό σχοινί πρόσδεσης ιστών
  • Κάρτα ανάκτησης
  • Καλώδιο USB

Αν και το ανέφερα νωρίτερα, θέλω απλώς να σας το υπενθυμίσω ποτέ αγοράστε το πορτοφόλι Ledger από οπουδήποτε αλλού εκτός από τον επίσημο ιστότοπο.

Πώς να ρυθμίσετε το πορτοφόλι καθολικών

Εάν το έχετε διαβάσει Οδηγός πορτοφολιού καθολικού μέχρι τώρα, θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή ιδέα για το τι κάνει το πορτοφόλι, πώς είναι διαφορετικό από ένα πορτοφόλι λογισμικού και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έχω επίσης διερευνήσει την ασφάλεια του πορτοφολιού.

Έτσι, εάν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ένα (ή έχετε ήδη ένα), θα σας δείξω τώρα πώς να το ρυθμίσετε!

1. Πρώτα, θα πρέπει να εισαγάγετε το Ledger Nano S στη θύρα USB της συσκευής σας.

2. Πρέπει τώρα να δείτε "Διαμόρφωση ως νέα συσκευή" στην οθόνη του πορτοφολιού σας. Πατώντας το κουμπί στα δεξιά, επιλέγετε "Ναί".

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού: διαμόρφωση

3. Αυτό θα εγκαταστήσει τώρα τα απαιτούμενα προγράμματα οδήγησης στη συσκευή σας.

4. Θα σας ζητηθεί τώρα να επιλέξετε έναν αριθμό PIN. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, πατήστε ταυτόχρονα το αριστερό και το δεξί κουμπί.

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού: επιλογή κωδικού PIN.

5. Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε συνδυασμό αριθμού PIN, αρκεί να είναι μεταξύ 4 και 8 ψηφίων. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να μαντέψετε συνδυασμούς όπως “1,2,3,4” ή “9,9,9,9”. Επίσης, θα πρέπει να εισαγάγετε αυτό Αριθμός PIN κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Ledger, οπότε μην το ξεχάσετε!

6. Μόλις εισαγάγετε τον αριθμό PIN και είστε ικανοποιημένοι με αυτόν, θα σας ζητηθεί να τον εισαγάγετε ξανά. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κάνει λάθος.

7. Μόλις επιβεβαιώσετε τον αριθμό PIN σας, τότε το πορτοφόλι Ledger θα σας πει να γράψετε τον αριθμό σας εφεδρική φράση ανάκτησης.

Ανασκόπηση πορτοφολιού βιβλίου: φράση ανάκτησης.

8. Είναι πολύ σημαντικό να γράψετε το Φράση ανάκτησης 24 λέξεων και μετά να το φυλάξεις κάπου ασφαλές. Αυτό θα μπορούσε να είναι το τελευταίο πράγμα που υπάρχει ανάμεσα σε σας που χάνετε τα χρήματά σας. Θυμηθείτε, εάν ξεχάσετε τον αριθμό PIN ή έχετε κλέψει τη συσκευή σας, η φράση πρόσβασης θα σας δώσει πρόσβαση στα νομίσματά σας.

9. Κάθε μία από τις 24 λέξεις θα εμφανίζεται στην οθόνη ξεχωριστά. Στη συνέχεια, η συσκευή θα σας δοκιμάσει, ζητώντας σας να εισαγάγετε ξανά μερικές από τις λέξεις.

Ανασκόπηση πορτοφολιού βιβλίου: φράση ανάκτησης.

10. Μόλις ολοκληρώσετε τη ρύθμιση ανάκτησης κωδικού πρόσβασης, το πορτοφόλι Ledger θα είναι τώρα έτοιμο για χρήση!

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού: έτοιμη συσκευή

Έτσι, τώρα που έχετε ρυθμίσει το Ledger Nano S, ας μάθουμε πώς μπορείτε να στείλετε νομίσματα σε αυτό!

Πως για λήψη χρημάτων

Επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς να στείλετε χρήματα χρησιμοποιώντας το Ledger.

1. Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη του Διευθυντής καθολικών. Μπορείτε να το κάνετε εδώ.

2. Κάντε κλικ στο Διατίθεται στο Chrome, ακολουθούμενη από λήψη. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης.

3. Αφού εγκαταστήσετε το Ledger Manager, πρέπει να το κάνετε κατεβάστε την εφαρμογή πορτοφολιού.

4. Όποια επιλογή κι αν κάνατε, κατεβάστε την εφαρμογή στη συσκευή σας και εγκαταστήστε την.

5. Μόλις ξεκινήσετε την εφαρμογή Bitcoin (ή την κρυπτογράφηση της επιλογής σας) που μόλις εγκαταστήσατε, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το πορτοφόλι Ledger στο μηχάνημά σας και να εισαγάγετε τον αριθμό PIN σας.

6. Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε ένα πορτοφόλι παλαιού τύπου ή ένα πορτοφόλι Segwit. Η πιο φιλική προς το χρήστη επιλογή είναι Segwit.

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού: τύπος πορτοφολιού.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λαμβάνω, το οποίο θα βρείτε στην κορυφή της εφαρμογής.

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού: εγκατάσταση πορτοφολιού.

8. Τώρα κάντε κλικ Εμφάνιση διεύθυνσης στη συσκευή.

Ανασκόπηση πορτοφολιού Ledger

9. Θα εμφανιστεί τώρα η μοναδική σας διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin Ledger. Μπορείτε απλά να το αντιγράψετε, κατευθυνθείτε προς το πορτοφόλι που αποθηκεύει επί του παρόντος τα νομίσματά σας και, στη συνέχεια, τα μεταφέρετε! Προειδοποίηση: Αποστολή Bitcoin μόνο σε αυτήν τη διεύθυνση.

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού

Αυτό είναι! Το πορτοφόλι σας θα πρέπει να λάβει τα κέρματα μέσα σε λίγα λεπτά! Τώρα, ας δούμε πώς μπορείτε να στείλετε νομίσματα από το καθολικό σας σε άλλο πορτοφόλι!

Πως να μικρότέλος φάκάτω

Τώρα θα σου δείξω πώς να στείλετε Bitcoin από το πορτοφόλι σας. Αυτή η διαδικασία είναι η ίδια για όλα τα νομίσματα, ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τη σωστή εφαρμογή για το νόμισμα που θέλετε να στείλετε ή να λάβετε, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην παραπάνω ενότητα. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Bitcoin για αυτό το παράδειγμα.

1. Επιστρέψτε στο δικό σας Εφαρμογή πορτοφολιού Bitcoin. Εάν έχετε αποσυνδέσει το πορτοφόλι Ledger, θα πρέπει να το τοποθετήσετε ξανά και να εισαγάγετε ξανά τον αριθμό PIN.

2. Αυτή τη φορά, κάντε κλικ στο Στείλετε στο επάνω μέρος της οθόνης.

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού

3. Το μόνο που πρέπει να κάνετε τώρα είναι εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού θέλετε να στείλετε τα χρήματα, καθώς και το ποσό. Έχετε επίσης την επιλογή να επιλέξετε το τέλος συναλλαγής. Λάβετε υπόψη ότι όσο χαμηλότερο είναι το τέλος συναλλαγής, τόσο πιο αργή θα είναι η συναλλαγή.

Πώς να τερματίσετε bitcoin στο πορτοφόλι Ledger

4. Τέλος, για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας κάντε κλικ στο πράσινο Στείλετε κουμπί!

Αυτό είναι! Τώρα ξέρετε πώς να στέλνετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το Καθολικό Nano S!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

συμπέρασμα

Ελπίζω να το βρήκες αυτό Πορτοφόλι καθολικού αναθεώρηση ευχάριστη και εκπαιδευτική. Σας έδωσα όλες τις πληροφορίες που πιστεύω ότι είναι σημαντικές προτού αποφασίσετε να επενδύσετε σε μία.

Εάν καταφέρατε να διαβάσετε αυτόν τον οδηγό από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε μια πολύ καλή κατανόηση τι κάνει το πορτοφόλι Ledger, καθώς και όλα του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Συνολικά, Καθολικό Nano S είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης. Έχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί μόνο να επιλέξετε έναν κωδικό PIN αλλά και μια φράση ανάκτησης 24 λέξεων. Επιπλέον, δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, δεν πρέπει να ανησυχείτε για φυσικές βλάβες.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε κάποιες ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με το πορτοφόλι Ledger, μη διστάσετε να ρωτήσετε!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map