Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το βασικό νόμισμα

Με την άνοδο της σύγχρονης τεχνολογίας, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διατηρηθεί το δικό σου, προσωπικό απόρρητο το βασικό νόμισμα είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Οι μεμονωμένοι άνθρωποι αγωνίζονται να διατηρούν ανέπαφες τις προσωπικές τους πληροφορίες κάθε μέρα – φανταστείτε την ποσότητα της δουλειάς που τεράστιος, δημοφιλείς και παγκοσμίου φήμης εταιρείες πρέπει να βάλουν για να διατηρήσουν τα δεδομένα τους ασφαλή!

Σε αυτή την κατάσταση, κρυπτονομισματα και τα άτομα που βρίσκονται πίσω τους συχνά γίνονται οι κύριοι συντηρητές της ιδιωτικής ζωής. Ορισμένες εταιρείες είναι αφοσιωμένες στον επίσημο σκοπό της δημιουργίας τεχνολογίας διατήρησης δεδομένων. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μιλήσουμε για μια τέτοια εταιρεία – SelfKey, και το βασικό νόμισμα πίσω του.

Θα καλύψουμε η προέλευση του SelfKey και τους γενικούς ορισμούς που περιβάλλουν την εταιρεία και ολόκληρο το οικοσύστημα. Θα σας πω για τον αρχικό σκοπό του νομίσματος Key, τι σημαίνει και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό – και τα καλύτερα μέρη για αγορά Key Key, πολύ.

Θα μιλήσουμε επίσης για το Key ICO και θα κάνουμε μια πλήρη αξιολόγηση του SelfKey ICO.

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης με την καλύτερη βαθμολογία που εγκρίθηκαν ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Δημιουργήθηκε με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ταυτότητας
 • Επιτυχής ICO
 • Έχει καθορισμένο πορτοφόλι

Μειονεκτήματα

 • Λίγο δύσκολο να αγοράσετε
 • Περιορίζεται όσον αφορά τη χρήση

Τι είναι το SelfKey και το Key Coin?

SelfKey ορίζεται ως ένα οικοσύστημα που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την ψηφιακή ταυτότητα και το απόρρητο του χρήστη. Βασίζεται σε την τεχνολογία blockchain – αυτή είναι η ραχοκοκαλιά ολόκληρου του έργου και της επιτυχίας του.


Η εταιρεία στην οποία ανήκει το SelfKey (και το νόμισμα Key) ονομάζεται Ίδρυμα SelfKey. Αυτό το ίδρυμα, μαζί με ορισμένα ενδιαφερόμενα μέρη και επενδυτές, διατηρεί το οικοσύστημα ζωντανό και σε λειτουργία.

Η εταιρεία απαρτίζεται από παρόμοια άτομα που μοιράζονται τον ίδιο στόχο Κάντε την ψηφιακή ιδιωτικότητα ως ύψιστη προτεραιότητα όσον αφορά τη διατήρηση της ταυτότητας, είτε για εταιρείες είτε για μεμονωμένους χρήστες.

Βασικό νόμισμα: η εγγραφή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών έγινε εύκολη.

Τα ιδρύματα SelfKey ασχολούνται επίσης συναλλαγές – η εταιρεία θέλει να τα φτιάξει πλήρως αποκεντρωμένη, ασφαλής και ιδιωτικός. Βλέπουν τη διατήρηση της ψηφιακής ταυτότητας ως ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα – Αυτό βοηθά την ομάδα να επικεντρωθεί και να εκφράσει εύκολα τους στόχους της.

Το νόμισμα SelfKey (ή πιο συχνά αναφέρεται ως “βασικό νόμισμα”) είναι ένα διακριτικό χρησιμοποιείται στο οικοσύστημα για τη διαχείριση των γεγονότων που συμβαίνουν μέσα του και για τη διασφάλιση διαδικασίες ρευστής συναλλαγής. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα δεύτερο διαβατήριο, να πληρώσετε για τραπεζικές συναλλαγές και ακόμη και να αποκτήσετε εταιρείες ή κατοικίες με το νόμισμα κλειδιού – όλα διατηρώντας και διατηρώντας το αναγνωριστικό σας μυστικό.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το SelfKey?

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία λόγων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη χρήση του Selfkey και του διακριτικού του. Όλοι ακολουθούν όμως μια λογική.

Όλοι θέλουν την ταυτότητά τους να είναι ασφαλής και ιδιωτική. Είτε προσπαθούσατε να μεταναστεύσετε είτε να αγοράσετε λίγο ψωμί και βούτυρο στο τοπικό σούπερ μάρκετ – κανείς δεν θέλει τα ονόματά τους και άλλες προσωπικές πληροφορίες να επικολλούνται παντού.

Το SelfKey παρέχει στους χρήστες του την ευκαιρία όχι μόνο να παραμείνουν ιδιωτικοί στο οικοσύστημα που έχουν δημιουργήσει, αλλά και επίσης εκτελεί συναλλαγές και παρέχει υπηρεσίες – όλα έχοντας παράλληλα σιγουριά σχετικά με την ασφάλεια και την ανωνυμία.

Το SelfKey έχει μια ιδιωτική αποθήκευση δεδομένων που κατέχουν, ενώ χρησιμοποιούν παρόμοια συστήματα δημόσια αποθήκες. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος διαρροής και αξιοποίησης των πληροφοριών σας από τρίτα μέρη, κάτι που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια παραβίασης δεδομένων με κάποια άλλη εταιρεία ή σύστημα.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε το βασικό νόμισμα

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το SelfKey είναι ότι επιτρέπει ένα πολύ ρευστό και εξατομικευμένο KYC επεξεργάζομαι, διαδικασία.

«KYC” σημαίνει “γνωρίστε τον πελάτη σας“. Είναι μια διαδικασία στην οποία οι δημόσιοι τομείς, για παράδειγμα, οι τράπεζες, επαληθεύουν τις ταυτότητες και τις διευθύνσεις των πελατών και των πελατών τους. Αυτή η διαδικασία τείνει να γίνει αρκετά κουραστική αν γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά εκεί είναι το SelfKey.

Με τη βοήθεια του SelfKey, μπορείτε αγοράστε ένα ξεχωριστό αναγνωριστικό από επαληθευμένους παρόχους και, στη συνέχεια, δώστε το στο ίδρυμα επιλογής σας. Αυτά τα αναγνωριστικά είναι συνήθως επαναχρησιμοποιήσιμα, οπότε δεν χρειάζεται να τονίζετε ότι παίρνετε ένα νέο κάθε φορά για όταν το χρειάζεστε σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Αυτός ο τύπος διαδικασίας είναι εξαιρετικός, επειδή το SelfKey σας επιτρέπει ελαχιστοποιήστε την ποσότητα δεδομένων που παρέχετε στο ίδρυμα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προσωπικά σας στοιχεία (ή απλά πληροφορίες που θέλετε να διατηρήσετε ανέπαφα) δεν θα διαρρεύσουν.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Τι είναι το βασικό νόμισμα?

Το νόμισμα κλειδιού (ή το διακριτικό κλειδιού) είναι το νόμισμα που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση συναλλαγών εντός του οικοσυστήματος SelfKey. Έχοντας ένα αποκεντρωμένο, κρυπτογραφημένο νόμισμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλες οι διαδικασίες που εκτελείτε στην αγορά της πλατφόρμας θα παραμείνουν ασφαλείς και ιδιωτικές.

Το κλειδί ICO

ο αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) για το κέρμα Key πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2018. Υπήρξε μια προ-πώληση, προ-δημόσια πώληση και δημόσια πώληση. Ας κάνουμε μια γρήγορη κριτική SelfKey ICO.

Κατά την αρχική ICO, και οι δύο BTC και ETH έγιναν δεκτά ως νόμισμα για την αγορά βασικών κερμάτων (εκτός από τη δημόσια πώληση, όταν έγινε δεκτή μόνο η ETH). Δεδομένου ότι το διακριτικό βασίζεται τις ίδιες τεχνικές παραμέτρους (ERC-20) ως Ethereum, Αυτό βελτιστοποίησε τη διαδικασία και την έκανε αρκετά απλή.

Η συνολική προσφορά των κλειδιών ήταν 6 δισεκατομμύρια, την αρχική τιμή ανά διακριτικό – 0,015 $.

Ο ICO θεώρησε επιτυχία. Το επίπεδο διαφημιστικής εκστρατείας που είχε δημιουργηθεί για το Key ICO ήταν εκπληκτικά υψηλό – η ιδέα μιας αποκεντρωμένης πλατφόρμας που δημιουργήθηκε με την επίσημη πρόθεση της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας φάνηκε να έχει λειτουργήσει.

Είναι ακόμα κάπως δύσκολο να κάνουμε μια αντικειμενική αναθεώρηση SelfKey ICO λόγω του πολύ χαμηλού χρόνου που έχει περάσει μετά από αυτήν. Παρόλο που, από την εμφάνιση των πραγμάτων, οι άνθρωποι έμπαιναν πραγματικά και πιστεύουν στην αποστολή του SelfKey.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε το βασικό νόμισμα

Ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω διάγραμμα τιμών, μπορούμε να το δούμε το βασικό νόμισμα είχε τα σκαμπανεβάσματά του να έπρεπε να είναι σύντομο. Τη στιγμή της σύνταξης αυτού, το διακριτικό αποτιμάται αυτήν τη στιγμή σε 0,001974 $ – αυτή είναι μια σημαντική πτώση από την αρχική τιμή των 0,015 $.

Αυτές οι πτώσεις των τιμών κρυπτογράφησης δεν είναι τόσο σπάνιες – η αγορά κρυπτογράφησης έχει δει το μερίδιο των μεταβολών της τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικούς λόγους γιατί συμβαίνει αυτό – μπορεί να είναι οτιδήποτε, από την απώλεια ενδιαφέροντος έως τα παγκόσμια γεγονότα.

Το σημείο μου είναι ότι η συντριβή της αξίας που βίωσε το κέρμα Key δεν είναι κάτι τελεσίγραφο – η τιμή μπορεί να κυμαίνεται στην τρέχουσα περιοχή της αξίας ή μπορεί μια μέρα να ανεβαίνει στο φεγγάρι.

Πώς να αγοράσετε βασικά κουπόνια?

Εάν, αφού διαβάσετε την κριτική SelfKey ICO, αποφασίσατε να αγοράσετε μερικά βασικά νομίσματα, προειδοποιήστε – η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό, τι περιμένετε.

Σε αυτό το πλαίσιο, το κέρμα Key είναι πολύ παρόμοιο με αυτό του Κυματισμός (XRP). Επειδή το Ripple δεν είναι αποκεντρωμένο (που σημαίνει ότι ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία), δεν θα μπορούσατε απλά να αγοράσετε XRP με νομίσματα fiat όπως USD, EUR, κ.λπ..

Το ίδιο πρόβλημα προκύπτει με το κέρμα Key. Παρόλο δεν είναι ιδιόκτητο, το διακριτικό Key ανήκει σε ένα κλειστό οικοσύστημα – αυτό εξαλείφει τη δυνατότητα απόκτησής του με τυπικά νομίσματα.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε το βασικό νόμισμα

Αν θέλετε να αγοράσετε βασικά νομίσματα, θα πρέπει πρώτα απ ‘όλα να αγοράσετε κάποιο άλλο κρυπτογράφηση – Bitcoin και Ethereum (ειδικά το τελευταίο) είναι τα δύο που θα βρείτε πιο συχνά.

Υπάρχουν πολλές (και εννοώ πολλά) αγορές στο Διαδίκτυο που προσφέρουν για αγορά, πώληση ή εμπορία διαφορετικών κρυπτονομισμάτων για νομίσματα fiat, αλλά πολλοί άνθρωποι προτείνουν τη χρήση Κάθισμα. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αξιόπιστους ιστότοπους συναλλαγών κρυπτογράφησης και προσφέρει αξιοπρεπείς συναλλαγματικές ισοτιμίες και καλή εξυπηρέτηση πελατών.

Αφού αποκτήσετε το ποσό κρυπτογράφησης που θέλετε, μπορείτε τώρα να κατευθυνθείτε σε ιστότοπους ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που παραθέτουν το νόμισμα κλειδιού ως πιθανή επιλογή για αγοραστικά διακριτικά. Επιλέξτε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε και απλώς εκτελέστε το εμπόριο – παρέχετε Bitcoin ή Ethereum (ή οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο κρυπτογράφηση) ενώ λαμβάνετε βασικά νομίσματα. Και αυτό είναι!

Το πορτοφόλι SelfKey

Πριν αποφασίσετε να βγείτε έξω και να αγοράσετε όλα τα βασικά νομίσματα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, λάβετε υπόψη ότι αυτό το διακριτικό απαιτεί ένα συγκεκριμένο ψηφιακό πορτοφόλι!

Το πορτοφόλι SelfKey ονομάζεται το πορτοφόλι ταυτότητας. Πρόκειται για έναν ειδικό, ειδικά σχεδιασμένο ψηφιακό χώρο αποθήκευσης που σας επιτρέπει όχι μόνο να διατηρείτε τα κέρματα Key σας ασφαλή και υγιή, αλλά και εκτελεί διάφορες συναλλαγές στην αγορά SelfKey.

Μπορείτε να βρείτε το πορτοφόλι ταυτότητας στο τον επίσημο ιστότοπο SelfKey. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε άλλα κρυπτονομίσματα που βασίζονται σε ERC-20 στο πορτοφόλι (π.χ. Ethereum), γεγονός που το κάνει μια βιώσιμη και ευέλικτη επιλογή για την αποθήκευση ψηφιακών κρυπτονομισμάτων.

Το πορτοφόλι είναι διαθέσιμο σε Windows και iOS και είναι προς το παρόν στην έκδοση BETA.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα βασικά νομίσματά σας σε μερικά από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια υλικού – και συγκεκριμένα, το Ledger Nano S και Τρέζορ.

Περίληψη

Ας ρίξουμε μια σύντομη περίληψη του SelfKey και του νομίσματος Key.

Το SelfKey είναι ένα οικοσύστημα που δημιουργήθηκε να διατηρήσει και να προωθήσει το απόρρητο μεμονωμένων ατόμων και εταιρειών όσον αφορά τα αναγνωριστικά τους. Η εταιρεία πίσω από το SelfKey (SelfKey Foundations) ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα στο οποίο οι άνθρωποι και οι οργανισμοί θα μπορούσαν να αισθάνονται ασφαλείς και ασφαλείς κατά την εκτέλεση συναλλαγών και αλληλεπιδράσεων στο μεταξύ.

Το SelfKey διαθέτει μια αγορά, η οποία είναι η κύρια πλατφόρμα εκτέλεσης των παραπάνω συναλλαγών. Στην αγορά, μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς παρόχους υπηρεσιών που προσφέρουν την τεχνογνωσία και τα προϊόντα τους έναντι αμοιβής. Αυτές οι υπηρεσίες και τα προϊόντα περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε) αγορές κατοικίας ή επιχείρησης, παροχή δεύτερου αναγνωριστικού, και τα λοιπά.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε το βασικό νόμισμα

Το νόμισμα που χρησιμοποιείται στις συναλλαγές της αγοράς ονομάζεται Βασικά νομίσματα. Αυτά τα νομίσματα χρησιμοποιούνται για διάφορους λόγους και διασφαλίζουν τόσο την ασφάλεια όσο και την εμπιστοσύνη εντός του οικοσυστήματος.

Το ICO του διακριτικού Key έγινε στα μέσα Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Όλα τα πράγματα λαμβάνονται υπόψη, θα μπορούσατε να το ονομάσετε επιτυχία.

Εάν θέλετε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε μόνο τα βασικά νομίσματα, θα πρέπει να το κάνετε χρησιμοποιώντας άλλους κύριους τύπους κρυπτονομισμάτων (π.χ. Bitcoin, Ethereum κ.λπ.). Θεωρείται ευρέως ότι θα πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα μέρη Κάθισμα. Πριν το κάνετε, ωστόσο, μην ξεχάσετε δημιουργήστε το πορτοφόλι ταυτότητάς σας – το ζεστό πορτοφόλι για την αποθήκευση των βασικών νομισμάτων και άλλων κρυπτονομισμάτων ERC-20.

Με μια ευγενική αιτία διατήρησης της ιδιωτικής ζωής στο μυαλό, Το SelfKey συνεχίζει την ανάπτυξή του και φροντίζεται συνεχώς από τους δημιουργούς. Έχοντας ένα πραγματική ισχύουσα χρήση, είναι πιθανώς ασφαλές να πούμε ότι η πλατφόρμα και το διακριτικό δεν θα πάνε πουθενά σύντομα.

Συγκρίνετε το Key Coin δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Key Coin δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Συμπεράσματα

Καλύψαμε το SelfKey από πολλές διαφορετικές πτυχές – σας έχω πει για τους στόχους της εταιρείας και το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία του SelfKey, κάνατε μια σύντομη κριτική SelfKey ICO, μίλησε για το πορτοφόλι ταυτότητας και την αγορά.

Οι άνθρωποι συχνά εικάζουν για τη μακροζωία ενός ή άλλου κρυπτονομίσματος. Οι διακυμάνσεις των τιμών, οι αρνητικές κριτικές και τα παγκόσμια γεγονότα συχνά τοποθετούν τους ανθρώπους σε ένα από τα δύο στρατόπεδα – είτε το σκέφτονται Τα κρυπτονομίσματα είναι το μέλλον και ότι θα αντέξουν τυχόν προβλήματα στον τρόπο τους, ή το λένε αυτό Τα cryptos είναι μια απάτη και μια φούσκα που έχει ήδη «εκραγεί εδώ και πολύ καιρό».

Ορισμένα κρυπτονομίσματα είναι πιο επιρρεπή σε κερδοσκοπίες από άλλα (πότε έχετε ακούσει ποτέ κάποιον να μιλάει) VeChain?, αλλά υπάρχει ένας χρυσός κανόνας που πιστεύουν οι κοινότητες κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο:

Εφόσον το κρυπτογράφηση είναι χρήσιμο, θα επιβιώσει.

Με την πάροδο του χρόνου, βλέπουμε όλο και περισσότερα κρυπτονομίσματα που δημιουργούνται με σκοπούς που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το κοινό – ασφάλεια, ανωνυμία, διαθεσιμότητα, γρήγορες συναλλαγές κ.λπ..

Το SelfKey ταιριάζει σε αυτό το πλαίσιο αρκετά καλά. Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διατηρείτε την ταυτότητά σας ασφαλή και ασφαλή (πόσο μάλλον ιδιωτική) στον σύγχρονο κόσμο. Εάν θέλετε να εκτελέσετε οποιαδήποτε από τις πιο υψηλού επιπέδου συναλλαγές ή αλληλεπιδράσεις (τράπεζες, νοσοκομεία, αγορές κατοικίας κ.λπ.), αμέσως υπόκειται σε μια μεγάλη ποικιλία έκθεσης.

Εδώ μπαίνει όλη η έννοια των κερμάτων SelfKey και SelfKey. Έργα όπως αυτό σας επιτρέπουν να διατηρήσετε ένα υψηλό επίπεδο απορρήτου ενώ είστε πλήρως λειτουργικό και λειτουργικό στην κοινωνία.

Να θυμάστε πάντα να κάνετε έναν τόνο έρευνας εάν σκέφτεστε ποτέ να επενδύσετε στο SelfKey ή να συμμετάσχετε στις συναλλαγές του. Διαβάστε τι έχει να πει ο γενικός πληθυσμός για το έργο και την ίδια την εταιρεία – μην εμπιστεύεστε τυφλά μια γνώμη. Επίσης, φροντίστε να κάνετε έρευνα τις καλύτερες ανταλλαγές για την αγορά κρυπτονομισμάτων από, γενικά!

Η διαδικασία απόκτησης βασικών κερμάτων θα πρέπει συνήθως να μοιάζει με αυτό:

 1. Εγγραφείτε σε ένα από τα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που σας επιτρέπουν να ανταλλάξετε ή να αγοράσετε μερικά βασικά νομίσματα – Κάθισμα συνήθως θα ήταν η προφανής επιλογή.
 2. Μετά την εγγραφή, ίσως χρειαστεί Επιβεβαιώστε την ταυτότητα σας – με ορισμένες ανταλλαγές, αυτό είναι υποχρεωτικό κατευθείαν από την αρχή.
 3. Μόλις ολοκληρωθεί, θα πρέπει στη συνέχεια να βρείτε το Key Coin και να επιλέξετε να το αγοράσετε.
 4. Αφού πραγματοποιήσετε την πληρωμή με την επιθυμητή μέθοδο επιλογής, θα πρέπει στη συνέχεια να μεταφέρετε τα Κέρματα Κλειδιών σας σε ένα πορτοφόλι – καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε το πορτοφόλι SelfKey μαζί με Καθολικό ή Τρέζορ, θα ήταν καλό να διαλέξετε ένα από αυτά τα συγκεκριμένα πορτοφόλια υλικού.

Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και ότι τώρα ξέρετε πολλά περισσότερα για το SelfKey, το βασικό νόμισμα και όλα τα ενδιάμεσα. Μην διστάσετε να ελέγξετε μόνοι σας το έργο!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map