Νόμισμα ΝΕΟ

Αυτές τις μέρες, υπάρχει ένας φαινομενικά αμέτρητος αριθμός διαφορετικών έργων που βασίζονται σε κρυπτογράφηση. Αλήθεια, μπορεί να είναι δύσκολο να διαφοροποιηθούν αυτά που έχουν τεράστιο δυναμικό από αυτά που είναι απλά, καλά… Όχι τόσο ελκυστικά. Σε αυτό το άρθρο, ωστόσο, πρόκειται να μιλήσουμε το νόμισμα ΝΕΟ – ένα έργο κρυπτογράφησης που μπορεί να εξεταστεί από τα πιο ενδιαφέροντα εκεί έξω τώρα.

Με την πρώτη ματιά, το ΝΕΟ μπορεί να μοιάζει σαν ένα άλλο κρυπτονόμισμα υποστηρίζεται από ένα έξυπνο σύστημα blockchain που βασίζεται σε συμβόλαια. Ωστόσο, η εμφάνιση μπορεί να είναι παραπλανητική – μόλις αρχίσετε να κοιτάτε βαθύτερα κάτω από την επιφάνεια και να μάθετε για την τεχνολογία πίσω από το NEO, μπορεί να ενθουσιαστείς τόσο πολύ με το νόμισμα όσο εγώ.

Ωστόσο, θα φτάσουμε σε αυτό. Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα να σας πω εκ των προτέρων ότι, εάν γνωρίζετε ήδη τι είναι το NEO και έχετε έρθει σε αυτήν την κριτική για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο τις θετικές σας απόψεις, πριν αγοράσετε πραγματικά το νόμισμα, φροντίστε να βρείτε ένα high-end, ασφαλές πορτοφόλι για να το διατηρήσετε. Ενώ το Ledger Live δεν υποστηρίζει ακόμη το NEO, μπορείτε ακόμα αποθηκεύστε τα νομίσματα σε αυτήν τη συσκευή.

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης με την καλύτερη βαθμολογία που εγκρίθηκαν ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Ισχυρή κοινοτική υποστήριξη
 • Έξυπνη τεχνολογία συμβολαίου
 • Μέση μεταβλητότητα τιμών
 • Προσαρμοσμένη στην κανονιστική συμμόρφωση
 • Συνεχείς ενημερώσεις και ανάπτυξη

Μειονεκτήματα

 • Ακόμα μακριά από την τιμή του ATH
 • Δεν προσφέρεται από πολλές ανταλλαγές

Τι είναι το νόμισμα NEO: The Fundamentals

Τώρα, προτού αναφερθούμε σε κάποιες προβλέψεις τιμών και συγκεκριμένη ορολογία για τον κλάδο, ας θέσουμε πρώτα τις βάσεις για την αναθεώρηση και να συζητήσουμε τι είναι το νόμισμα ΝΕΟ από πολύ βασική άποψη. Ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε θα ήταν να εξετάσετε το σημείο έναρξης του έργου.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε, το NEO δεν ονομάστηκε «NEO». Ιδρύθηκε ως «AntShares“. Η έναρξη της εταιρείας χρονολογείται από το 2014, Κίνα – Το AntShares δημιουργήθηκε από τους Erik Zhan και Da Hongfei.


Η εταιρεία μετονομάστηκε σε NEO το 2017 και έκτοτε διατηρεί το όνομα. Όπως πιθανώς έχετε ήδη συγκεντρώσει, το νόμισμα NEO πήρε το όνομά του από την εταιρεία (αντί να έχει διαφορετικό όνομα, όπως στην περίπτωση του Ethereum και Ether).

Νόμισμα NEO: ένα ανοιχτό δίκτυο για την έξυπνη οικονομία.

Τώρα, από πολύ βασική άποψη, η NEO προσφέρει λειτουργικότητα blockchain όχι πολύ διαφορετικό από αυτό του Ethereum. Το έργο επικεντρώνεται έξυπνες συμβάσεις, και η εκτέλεση τους στο blockchain – απλό, σωστό?

Καλά, ΟΧΙ ακριβως. Το NEO διαφέρει αρκετά από το Ethereum, και είναι στοχεύει σε ένα εντελώς διαφορετικό κοινό από τους λάτρεις της κρυπτογράφησης. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να πείτε ότι το NEO είναι ένα από τα πιο μοναδικά κρυπτονομίσματα στην τρέχουσα αγορά, δεδομένου του ιστορικού του.

Για να κατανοήσουμε εντελώς την NEO, και να εξετάσουμε τις μελλοντικές προοπτικές της NEO, πρέπει πρώτα να τρέξουμε γρήγορα μέσω της τεχνολογίας έξυπνων συμβάσεων, έτσι ώστε να είμαστε και οι δύο στην ίδια σελίδα.

Έξυπνες συμβάσεις: Το χρυσό εισιτήριο για ένα μέλλον βασισμένο σε Blockchain?

Αν και παραδέχομαι ότι ο τίτλος είναι λίγο φανταχτερός, αντέξτε μαζί μου – αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ίσως μπορώ να σας κάνω οπαδός της έξυπνης τεχνολογίας συμβάσεων στις επόμενες παραγράφους!

Όπως έχει ήδη αποφευχθεί μερικές φορές, το νόμισμα NEO χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία συμβολαίου. Ωστόσο, αυτή η τεχνολογία δημιουργήθηκε για πρώτη φορά και διαδόθηκε (για να το θέσουμε ελαφρά) από Αιθέριο – το δεύτερο μεγαλύτερο cryptocurrency στον κόσμο, αμέσως μετά Bitcoin.

Θα μπορούσα να ξεκινήσω μια εντελώς διαφορετική εφαπτομένη για το πόσο εκπληκτικό είναι το ETH, αλλά μην ανησυχείτε – Δεν θα. Αντ ‘αυτού, θέλω να σας πω πώς λειτουργούν τα έξυπνα συμβόλαια στο blockchain Ethereum. Η ίδια ιδέα βρίσκεται πίσω από το νόμισμα NEO, γι ‘αυτό διαβάστε προσεκτικά!

Νόμισμα NEO: το πρόγραμμα EcoBoost.

Εξετάστε αυτό το απλό παράδειγμα παρακάτω:

Ο Tod θέλει να πουλήσει στο Stacy ένα σπίτι – η Stacy είναι στην αγορά για να αγοράσει ένα. Σε ορισμένες χρονολογημένες περιστάσεις, και τα δύο μέρη θα πρέπει να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τρίτων μεσιτών, τραπεζών, κτηματομεσιτών και ούτω καθεξής – ενώ μερικά από αυτά είναι αναπόφευκτα, άλλα φαίνεται να παίρνουν τα χρήματά σας και αυτό είναι.

Με έξυπνα συμβόλαια, ωστόσο, ο Tod και η Stacy θα μπορούσαν και οι δύο να εξοικονομήσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, και επίσης να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει απολύτως κακό παιχνίδι.

Βλέπετε, αντικείμενα όπως το ακίνητο μπορεί να είναι συμβολίζεται – Με άλλα λόγια, μπορούν να αναπαρασταθούν στο blockchain ως ένα σύνολο συγκεκριμένων Διακριτικά ERC-20 (ή άλλα – το ERC-20 αναφέρεται απλώς στο μοντέλο διακριτικών της Ethereum). Έτσι, η συναλλαγή – Tod to Stacy a house – μπορεί να γραφτεί με έξυπνο συμβόλαιο.

Η σύμβαση θα ακούγεται κάπως έτσι: ΠΟΤΕ Η Stacy στέλνει στον Tod ένα χρηματικό ποσό X, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Θα στείλει ο Τοντ στο Στάσι τα δικαιώματα στο σπίτι. Ο Tod δημιούργησε ένα έξυπνο συμβόλαιο εκ των προτέρων και τα δικαιώματα στην ιδιοκτησία αποθηκεύονται στο blockchain – θα μεταφερθούν ΜΟΝΟ εάν πληρούνται οι καθορισμένες προϋποθέσεις και σε κανένα άλλο σενάριο.

Για να προσθέσω σε αυτό, τα έξυπνα συμβόλαια είναι μη αναστρέψιμη και αδιαπέραστη – μόλις οριστούν, είναι έτοιμα.

Νόμισμα NEO: χαρακτηριστικά της πλατφόρμας NEO.

Τώρα, μπορείτε πιθανώς να φανταστείτε τις τεράστιες δυνατότητες έξυπνων συμβάσεων τόσο στην καθημερινή ζωή των κοινών εργαζομένων, όσο και των μεγάλων εταιρικών οντοτήτων. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το νόμισμα NEO είναι διαφορετικό – και όποιος θέλει να μάθει τι είναι NEO πρέπει να το έχει αυτό υπόψη!

Πώς διαφέρει το NEO, μπορείτε να ρωτήσετε; Λοιπόν, η λειτουργική του έξυπνη σύμβαση έρχεται με μια στροφή – Κανονιστική Συμμόρφωση.

NEO και ψηφιακή ταυτότητα (η ιστορία του Onchain)

Στο παράδειγμα έξυπνων συμβάσεων Ethereum που συζητήθηκε παραπάνω, πρέπει να γίνει μια σαφής διάκριση – οι έξυπνες συμβάσεις που δημιουργήθηκαν στο ETH έχουν κανένας τρόπος ύπαρξης ελεγμένο ή διαμορφωμένο ώστε να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς. Ενώ αυτό συμβαδίζει με η αποκεντρωμένη φύση της κρυπτογράφησης, θέτει επίσης πολλά ζητήματα όσον αφορά τυχόν κανονιστικούς σκοπούς.

Η κρυπτογράφηση NEO, ωστόσο, είναι το αντίθετο από αυτήν την άποψη – η λειτουργία “ψηφιακή ταυτότητα” διασφαλίζει ότι συμβαίνει αυτό.

Η ψηφιακή ταυτότητα της NEO λειτουργεί με έναν αρκετά απλό τρόπο – όλοι όσοι συμμετέχουν στο blockchain NEO έχουν έναν συγκεκριμένο τύπο ψηφιακής ταυτότητας που επαληθεύεται. Μετά από αυτό, μπορείτε να περιμένετε κάθε άλλο συμβαλλόμενο μέρος με το οποίο πραγματοποιείτε συναλλαγές και να αλληλεπιδράτε στο blockchain επαληθευμένος χρήστης του NEO, και όχι κάποιο ανώνυμο μέρος που μπορεί να έχει πιθανές κακόβουλες προθέσεις.

Τι είναι το Onchain και τι έχει να κάνει με οποιοδήποτε από αυτά?

Νόμισμα NEO: το πορτοφόλι NEO.

Η Onchain είναι μια κινεζική εταιρεία που ασχολείται καθιστώντας την τεχνολογία blockchain πιο προσιτή σε μεγάλες επιχειρήσεις και διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μία από τις κύριες ανησυχίες του Onchain είναι η επίλυση και των δύο ρυθμιστικών ζητημάτων της τεχνολογίας blockchain – είναι ένα ιδιαίτερα εξέχον ζήτημα μόλις λάβετε υπόψη το γεγονός ότι Η Κίνα δεν ήταν ποτέ ευνοϊκή κρυπτο[1], γενικά.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το νόμισμα NEO και το Onchain συνθέτουν ένα καταπληκτικό ζευγάρι – Η NEO παρέχει την τεχνολογία και το χώρο για τους χρήστες να έρχονται και να αγοράζουν, να πωλούν και να ανταλλάσσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε ένα ημι-συγκεντρωτικό, αλλά ασφαλές και ρυθμισμένο περιβάλλον, ενώ η Onchain επικεντρώνεται στο να καταστήσει την προαναφερθείσα τεχνολογία ελκυστική προοπτική για μεγάλες επιχειρήσεις.

Έτσι, καθώς οι τροχοί αρχίζουν να περιστρέφονται και τα γρανάζια πέφτουν στη θέση τους, έχετε τον εαυτό σας καινοτόμος, βασισμένη σε τεχνολογία blockchain, αλλά εξακολουθεί να είναι συμβατή με τη νομοθεσία και μερικώς συγκεντρωτική έξυπνη οικονομία. Εάν αναρωτιέστε τι είναι το νόμισμα NEO, αυτή είναι η καλύτερη απάντηση που μπορώ να σας δώσω!

NEO Coin: Τι λέει η αγορά?

Τώρα που έχουμε συζητήσει τις κύριες πτυχές του NEO και έχετε λίγο καλύτερη ιδέα για το τι είναι η κρυπτογράφηση NEO, ας προχωρήσουμε στο δεύτερο μέρος της κριτικής και ρίξτε μια ματιά μερικά ιστορικά διαγράμματα τιμών, πώς έκανε η κρυπτογράφηση τα τελευταία χρόνια, και τι μπορούμε να περιμένουμε από το μέλλον του νομίσματος NEO.

Κοιταζώ Coinmarketcap, Φαίνεται ότι η NEO είχε μια αρκετά τυπική πορεία, στο μέτρο αφορούν τα πιο γνωστά cryptos. Οι άνθρωποι που αναρωτιούνται είναι NEO μια καλή επένδυση θα πρέπει πρώτα να δουν το υψηλό όλων των εποχών (ΑΘ) του νομίσματος που επιτεύχθηκε στις αρχές του 2018 – τότε, το κόστος του νομίσματος πάνω από 161 $.

Νόμισμα NEO: Διάγραμμα τιμών NEO.

Τώρα, για τους άγνωστους, μπορεί να φαίνεται περίεργο – μια κρυπτογράφηση που κόστιζε 161 $ τώρα περίπου 20 $. Αυτό είναι κακό σημάδι!

Ωστόσο, επιτρέψτε μου να σας πω – όχι, είναι πραγματικά πολύ φυσιολογικό.

Εάν έχετε περάσει οποιαδήποτε στιγμή στον κόσμο της κρυπτογράφησης, πιθανότατα έχετε ακούσει τη διάσημη πτώση τιμών κρυπτογράφησης 2017/2018. Οι περισσότερες τιμές νομισμάτων έφτασαν τους ATH τους και στη συνέχεια κατέρρευσαν εντελώς.

Τότε, υπήρχαν πολλά χειραγώγηση της αγοράς σε εξέλιξη. Συνδυάστε το με κάποια εμφανή Βασισμένο σε DeFi απάτες (Το DeFi ήταν πολύ καινούργιο τότε, και φαινόταν ότι κάθε έργο θα μπορούσε να συγκεντρώσει εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με αυτά ICO, χωρίς ιδρώτα), και έχετε μερικά πολύ θλιβερά αποτελέσματα.

Νόμισμα NEO: παγκόσμια κοινότητα NEO.

Ωστόσο, σε σύγκριση με κάποια άλλα, κάπως παρόμοια νομίσματα, Ο ΝΕΟ είναι πραγματικά αρκετά καλός! Κατάφερε να διατηρήσει μια σημαντική τιμή που ανέβηκε πρόσφατα.

Τώρα, ένας χρυσός κανόνας στον κόσμο της κρυπτογράφησης είναι αυτός ένα έργο αξίζει όσο η κοινότητα πίσω από αυτό. Έχει αποδειχθεί αληθινή ξανά και ξανά, και το νόμισμα NEO δεν αποτελεί εξαίρεση – ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας που το έργο μπόρεσε να διατηρήσει και να διατηρήσει οφείλεται στο γεγονός ότι εξακολουθεί να διαθέτει μια ενεργή και ακμάζουσα κοινότητα. Μια μοναδική ματιά το subreddit τους θα το αποδείξει αυτό αληθινό.

Μετά από αυτό, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ούτε η ομάδα (εταιρεία) πίσω από την κρυπτογράφηση NEO κρυπτογράφηση. Υπάρχουν συνεχείς και έγκαιρες ενημερώσεις Εφαρμόζεται στην πλατφόρμα, όλα αναπτύσσονται τόσο από την επιχείρηση όσο και από τις τεχνολογικές προοπτικές και η NEO φαίνεται να κινείται μόνο προς τα εμπρός!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Είναι NEO μια καλή επένδυση?

Όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, το θέμα γύρω από το μέλλον του νομίσματος NEO και οι επενδυτικές του ευκαιρίες είναι αρκετά δημοφιλές, ειδικά με την ημι-πρόσφατη έκρηξη του η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, γενικά.

Λοιπόν… Είναι το NEO μια καλή επένδυση; Ή θα πρέπει να αποφύγετε το νόμισμα και να γυρίσετε τα βλέμματά σας σε κάποια άλλα κρυπτότυπα στην αγορά?

Λοιπόν, ας προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις. Πρώτα όμως πρώτα πράγματα – πρέπει να ρίξουμε μια ματιά η βασική πτυχή κατά την ανάλυση του δυναμικού του crypto project.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να μάθεις αν η κρυπτογράφηση είναι καλή επένδυση είναι απλώς μια περίπτωση κοιτάζοντας τα διαγράμματα τιμών του, και ελέγχοντας για να δούμε τι ήταν το ATH του. Άλλο καταφύγιο στη ματιά σε ένα διάγραμμα τιμών και τη λήψη της απόφασης βασίζεται επίσημα στο γεγονός ότι η τιμή του νομίσματος αυξάνεται ή καταρρέει εκείνη τη στιγμή.

Νόμισμα NEO: πλατφόρμα dApp.

Και οι δύο αυτές μέθοδοι είναι παράλογες, λόγω έλλειψης καλύτερης λέξης.

Όχι, εάν θέλετε να αναλύσετε πραγματικά το νόμισμα NEO και όλες τις δυνατότητές του, πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε έναν, μοναδικό δείκτη – το ανώτατο όριο αγοράς του.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής, το ανώτατο όριο αγοράς της NEO είναι περίπου 1,56 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή είναι μια ισχυρή παρουσία στην αγορά! Τώρα, ορισμένα άτομα μπορεί να επιμείνουν να συγκρίνετε αυτό το όριο αγοράς με αυτό του Bitcoin και να ανακαλύψετε ότι η NEO είναι μια καλή επένδυση με αυτόν τον τρόπο.

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. Είναι ένας πολύ λανθασμένος τρόπος να το κάνεις.

Για αρχαριους, Το Bitcoin είναι το # 1 κρυπτογράφηση στην αγορά – θα είναι πάντα και για πάντα έτσι. Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε το ανώτατο όριο αγοράς της NEO με αυτό του BTC, καθώς μάλλον δεν θα έρθει ποτέ κοντά.

Αντ ‘αυτού, ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε ένα κρυπτογράφηση που είναι πολύ μεγαλύτερο από το νόμισμα ΝΕΟ, ακόμα προσφέρει παρόμοιο είδος τεχνολογίας. Τώρα, τι θα μπορούσε να είναι αυτό το νόμισμα..?

Ναι, σε πειράζω μόνο – φυσικά, του Αιθέριο.

Νόμισμα NEO: Πληροφορίες αγοράς Ethereum.

Ρίξτε μια ματιά Coinmarketcap για άλλη μια φορά, θα δείτε ότι το ETH έχει ανώτατο όριο αγοράς περίπου 125 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι γύρω 82 φορές μεγαλύτερο από το ανώτατο όριο αγοράς της ΝΕΟ.

Τώρα, είναι λογικό να πιστεύουμε ότι η NEO θα φτάσει κάποια μέρα στο ανώτατο όριο αγοράς της Ethereum; Λοιπόν, ενώ είναι δυνατόν, είναι πολύ απίθανο. Ωστόσο, ακόμη και αν το έργο κρυπτογράφησης καταφέρει να φτάσει το ήμισυ του ανώτατου ορίου αγοράς της ETH, θα είναι σε θέση να αυξήσει την τρέχουσα τιμή του περίπου 40 φορές (ναι, αυτή είναι μια πολύ πρόχειρη εκτίμηση).

Αν κάτι τέτοιο επρόκειτο να συμβεί, τότε 40 φορές τα 20 $ θα ισοδυναμούσαν με περίπου 800 $ ανά κέρμα NEO.

Προφανώς, αυτό είναι μια πολύ αισιόδοξη υπόθεση, και ακόμη και αν η NEO κατάφερε να φτάσει σε αυτό το σημείο, θα ήταν πολύ, πολύ καιρό από τώρα. Ωστόσο, υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Όπως ανέφερα στο προηγούμενο κεφάλαιο, Η ΝΕΟ έχει μια πολύ ισχυρή κοινότητα, και η εταιρεία πίσω από το νόμισμα ΝΕΟ είναι βελτιώνει συνεχώς την πλατφόρμα, πολύ. Αυτός είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για όποιον ζητάει είναι η NEO μια καλή επένδυση – χωρίς τις δυνατότητες για το μέλλον, ένα έργο κρυπτογράφησης είναι καταδικασμένο να ξεχαστεί, νωρίτερα και όχι αργότερα.

Όλα αυτά έλεγαν, όμως, πώς μοιάζει το μέλλον του νομίσματος NEO; Λοιπόν, το νόμισμα κατάφερε διατηρήστε μια αξιοπρεπή τιμή, έχει μια ισχυρή κοινότητα και τεχνογνωσία πίσω από αυτήν, και λύνει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι αυτοί οι παράγοντες φαίνεται να δείχνουν ότι το NEO αξίζει σίγουρα να παρακολουθεί.

Αποθήκευση των νομισμάτων NEO σας

Τώρα που έχουμε συζητήσει όλα τα κύρια σημεία του νομίσματος NEO, ας ρίξουμε μια σειρά και να αναφέρουμε κάτι που δεν σχετίζεται άμεσα με το εν λόγω κρυπτογράφηση, ή την τεχνολογία πίσω από αυτό.

Ας υποθέσουμε, για χάρη του επιχειρήματος, ότι έχετε αποφασίσει ότι το νόμισμα NEO είναι μια καλή επένδυση και θέλετε να το αγοράσετε. Η προτεραιότητά σας τώρα πρέπει να είναι να βρείτε ένας αξιόπιστος, πορτοφόλι υψηλής ποιότητας.

Θα σας δώσω δύο εξαιρετικές επιλογές για το πού θα μπορούσατε να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας NEO – ένα κορυφαίο υλικό στη βιομηχανία (κρύο) πορτοφόλι, και ένα διαδικτυακό (ζεστό) πορτοφόλι.

Το Ledger Nano X

Χωρίς αμφιβολία, Το Ledger είναι ένας από τους βασικούς ηγέτες της αγοράς πορτοφολιών κρυπτογράφησης.

Το Ledger προσφέρει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές πορτοφολιού, με το νεότερο και το πιο αξιοσημείωτο το Ledger Nano X. Το X έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη από το παλαιότερο μοντέλο S, έχει πιο διαισθητική τοποθέτηση κουμπιών και είναι μια πιο μαζική συσκευή, γενικά.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι υποστηρίζει το Ledger Nano X πάνω από 1000 διαφορετικά κρυπτονομίσματα και διακριτικά κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένου του NEO.

Νόμισμα NEO: το Ledger Nano X.

Τώρα, για να είμαστε δίκαιοι, το Ledger Live (η εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των κρυπτογράφων σας στη συσκευή) δεν υποστηρίζει ακόμη το NEO. Ωστόσο, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας Ledger σε ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι και, στη συνέχεια, να έχετε ασφάλεια ποιότητας Ledger.

Το Ledger Nano X θα σας κοστίσει 119 € και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Κάθαρση

Κάθαρση είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στον πλανήτη – είναι επίσης ένα υπέροχο πορτοφόλι στο οποίο μπορείτε να διατηρήσετε και τα νομίσματά σας NEO!

Η ομορφιά του Binance εδώ είναι ότι προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα σας εάν αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε κάποιες ημέρες εμπορικών δραστηριοτήτων ή θέλετε ακόμη να αποκτήσετε πρόσβαση στα κρυπτογράφημά σας εν κινήσει.

Ένα από τα κύρια παράπονα που έχουν οι άνθρωποι πορτοφόλια υλικού είναι ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να μεταφέρετε τα νομίσματά σας από το πορτοφόλι σε ανταλλαγή, εάν αποφασίσετε να τα ανταλλάξετε ή να τα ανταλλάξετε. Το Binance ακυρώνει εντελώς αυτό το ζήτημα και παρέχει στους χρήστες κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας ενώ ταυτόχρονα είμαστε κορυφαίοι εκθέτες.

Αν θέλετε να επισκεφθείτε το Binance, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Πού να κάνετε εμπόριο NEO?

Μόλις έχεις το πορτοφόλι σου ταξινομημένο, πιθανότατα θα θέλατε να εξετάσετε εξαγορά, πώληση, ή διαπραγμάτευση κερμάτων ΝΕΟ, σωστά? Λοιπόν, υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό – που είπε, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του μια αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Ας αναφέρουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές?

Κάθαρση

Ένα όνομα που πιθανότατα είναι γνωστό σε εσάς, Κάθαρση πραγματικά είναι το καλύτερο μέρος για αγορά, Πουλώ, ή απλώς ανταλλάξτε NEO online. Μόλις καταλάβετε τι είναι το νόμισμα NEO, θα πρέπει να πάτε απευθείας στο Binance!

Η εν λόγω ανταλλαγή προσφέρει στους χρήστες μερικά εκπληκτικά προηγμένα χαρακτηριστικά, έναν ασύγκριτο αριθμό διαφορετικών ζευγών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, υψηλού επιπέδου ασφάλεια, αξιοπρεπείς αμοιβές, και ούτω καθεξής.

Νόμισμα NEO: Ζεύγη Binance.

Το Binance θεωρείται ηγέτης της βιομηχανίας και υπάρχει ένας καλός λόγος! Αν σας ενδιαφέρει, ρίξτε μια ματιά στην πλατφόρμα εδώ.

Bitfinex

Ενώ βρίσκετε πολλαπλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης που θα σας επιτρέψουν και οι δύο να κάνετε συναλλαγές NEO και επίσης να είστε αξιόπιστοι από την άποψη της ασφάλειας, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο έργο, Bitfinex είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές.

Όσον αφορά τη NEO, το Bitfinex είναι στην πραγματικότητα ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια, με όγκο συναλλαγών NEO! Τεράστια ποσά NEO περνούν μέσα από την ανταλλαγή κάθε μέρα.

Η ανταλλαγή είναι αξιόπιστος, έχει ένα καλό όνομα στον κλάδο, και προσφέρει κάποιες μάλλον αξιοπρεπείς χρεώσεις για τους χρήστες του. Μπορείτε να το επισκεφτείτε εδώ.

Συγκρίνετε NEO δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε NEO δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Συμπεράσματα

Τώρα, λοιπόν – φτάσαμε στο τέλος της αναθεώρησης κερμάτων NEO. Ας συνοψίσουμε τα πράγματα σε λίγες προτάσεις?

Το κέρμα NEO είναι μέρος του η πλατφόρμα κρυπτογράφησης που βασίζεται στο NEO blockchain. Το έργο αφορά έξυπνες συμβάσεις, και στοχεύει να φέρει μια συμβατή με τους κανονισμούς μέθοδος έκδοσης έξυπνων συμβάσεων τόσο στους κοινούς, στους καθημερινούς ανθρώπους, όσο και στις εταιρείες υψηλού προφίλ και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Είναι πραγματικά ένα μοναδικό έργο με μερικές πολύ μοναδικές ιδέες.

Δεν είναι ούτε καπνός και καθρέφτες – με ανώτατο όριο αγοράς περίπου 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, Η NEO έχει μια ισχυρή ομάδα πίσω από αυτήν, και μια ακόμη ισχυρότερη κοινότητα. Η ίδια η εταιρεία δηλώνει ότι είναι ένα «κοινοτικό έργο» την αρχική τους σελίδα.

Αυτό κάνει το NEO μια καλή επένδυση; Λοιπόν, είναι σίγουρα κάτι που κάθε άτομο πρέπει να αποφασίσει για τον εαυτό του, αφού συμβουλευτεί τον οικονομικό του σύμβουλο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι, από την εμφάνιση των πραγμάτων, Η NEO είναι εδώ για να μείνει.

Τέλος, ποιο είναι το μέλλον των κερμάτων ΝΕΟ; Πραγματικά, μόνο ο χρόνος μπορεί να πει! Εάν σας ενδιαφέρει το κρυπτογράφηση ή το έργο πίσω από αυτό και θέλετε να δείτε αυτό το μέλλον ενώ είστε περήφανοι κάτοχοι ορισμένων κερμάτων NEO, βεβαιωθείτε ότι τα αγοράζετε στο μια αξιόπιστη και ασφαλή ανταλλαγή κρυπτογράφησης!

Επίσης, εάν ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια των νομισμάτων σας, θα ήταν καλή ιδέα να επενδύσετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού, πολύ. Το Ledger Nano X είναι σίγουρα ο ηγέτης σε αυτόν τον τομέα.

Όλα αυτά ειπώθηκαν, ευχαριστώ για την ανάγνωση και καλή τύχη!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Επιστημονικές αναφορές

1. Shen Wenhao: «Κίνα: Ρύθμιση του Cryptocurrency στην Κίνα»

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map