Βασική σημείωση προσοχής: Ο πλήρης οδηγός

Τι γίνεται αν σας είπα ότι υπάρχει ένας τρόπος για σχεδόν εξάλειψη κάθε ψηφιακής απάτης και απάτης? Επιπλέον, δεν πρόκειται για το μέλλον ή τη «ποτέ» γη. Όχι, μιλάω για κάτι που είναι εύκολα προσβάσιμο και εφαρμόσιμο από άτομα όπως εσείς και εμένα. Μιλάω για το Διακριτικό βασικής προσοχής.

Κάποιοι, αφού ακούσουν για τα χαρακτηριστικά αυτού του διακριτικού, θα το διαγράψουν αμέσως ως μορφή κάποιας απάτης ή απάτης. Ωστόσο, δεν μπορούσες να τους κατηγορήσεις.

ο απουσία τρίτου στην τριμερή σύνδεση μεταξύ χρηστών, διαφημιζόμενων και εκδοτών ακούγεται σαν κάτι από μια φαντασία. Αλλά να είστε σίγουροι – αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, θα το δείτε αυτό δεν είναι μόνο δυνατό – υπάρχει ήδη! Και ειλικρινά, η υπόθεση πίσω από αυτό είναι πολύ απλή!

Σημείωση: Οι BAT μπορούν να αγοραστούν στο Binance – μία από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Επίσης, είναι σημαντικό να αποθηκεύσετε τα κέρματά σας σε αξιόπιστα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, όπως το Ledger ή το Trezor.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πω όλα για το ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ – τι είναι, πώς δημιουργήθηκε, τι χρησιμοποιείται και ούτω καθεξής. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας πηδήξουμε αμέσως!

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις καλύτερες βαθμολογίες κρυπτογράφησης που έχουν εγκριθεί ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για την αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή του Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Ποικιλία χρήσεων
 • Επιτρέπει την ανατροπή
 • Διαρκώς αυξανόμενη ομάδα χρηστών
 • Αποκεντρωμένη

Μειονεκτήματα

 • Όχι το πιο δημοφιλές
 • Θέματα υιοθεσίας

Τι είναι το Βασικό Διακριτικό Προσοχής?


ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ σημαίνει “Basic Attention Token”. Οι ΒΔΤ είναι (πρώτα απ ‘όλα) α βοηθητικό διακριτικό και ένα πρόγραμμα ανταλλαγής διαφημίσεων ενσωματωμένο στο Brave web browser. Του αποκεντρωμένη, ανοιχτή πηγή και βασίζεται στο Αιθέριο μπλοκ αλυσίδας. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν μοναδικό. Οι τρέχοντες στόχοι της ομάδας που συνεργάζεται με την BAT είναι να την επεκτείνει σε άλλα πιο δημοφιλή, mainstream προγράμματα περιήγησης ιστού.

Ιστορικό ΒΔΤ

Το BAT δημιουργήθηκε από ένα συγκεκριμένο άτομο Μπρένταν Άιχ και στη συνέχεια αναπτύχθηκε περαιτέρω από το Brave Software. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα δύο έργα είναι ξεχωριστά έργα.

Η όλη έννοια του διακριτικού είναι ότι στοχεύει εξαλείφω (ή, μάλλον, αποφύγετε) τυχόν απάτες ή μεσάζοντες που σχετίζονται με τις παραδοσιακές ψηφιακές μεθόδους διαφήμισης.

Βασική σημείωση προσοχής: Ο πλήρης οδηγός

ο δημιουργός του Basic Attention Token είχε ένα σαφές όραμα βοηθήστε τους πελάτες, διαφημιστές και χρήστες. Τόνισε το στόχο της αποφυγής τυχόν δυσφορίας κατά τη χρήση του διαδικτύου. Τελικά, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα με σοβαρό σκοπό να επιτύχει ακριβώς αυτό.

Μετά από λίγο καιρό από τη δημιουργία και τη διανομή των BAT tokens, μερικοί συγκεκριμένα στοιχεία των BAT ενσωματώθηκαν σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού – το Γενναίο πρόγραμμα περιήγησης, για να είμαι ακριβής. Οι προγραμματιστές σχεδίασαν αυτά τα στοιχεία για να ταιριάζουν στο πρόγραμμα Brave Payment. Μέχρι εκείνο το σημείο, χρησιμοποίησε το Bitcoin ως το κύριο νόμισμα συναλλαγών.

Παρόλο που τα διακριτικά BAT χρησιμοποιούνται πιο συχνά και σχετίζονται με το Brave web browser, δεν περιορίζεται σε αυτό. Το BAT μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού.

Πώς λειτουργεί το «BAT»?

Οι χρήστες, οι εκδότες και οι διαφημιζόμενοι συνήθως έρχονται στο Brave web browser λαμβάνοντας υπόψη τη μόνη σκέψη των βασικών σημείων προσοχής. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης ιστού μετατρέπεται σε απομονωμένο οικοσύστημα ενός είδους.

Οι εκδότες βγάζουν το περιεχόμενο που δημιουργούν. Στη συνέχεια, οι διαφημιστές έρχονται στους εκδότες και τους προσφέρουν ένα συγκεκριμένο ποσό ΒΔΤ. Αυτοί αποφασίστε για αυτό το ποσό σύμφωνα με την προσοχή του μετρημένου χρήστη.

Οι χρήστες, στη συνέχεια, λαμβάνουν κάποια BAT για συμμετοχή. Έχουν δύο επιλογές τώρα: μπορούν είτε προσφέρω αυτά τα διακριτικά ΒΔΤ στον εκδότη ή χρήση τους στην πλατφόρμα.

Βασική σημείωση προσοχής: Ο πλήρης οδηγός

Η βασική ιδέα εδώ είναι πολύ απλή: τα διακριτικά διατηρούν όλα τα δεδομένα χρήστη ασφαλές και ιδιωτικό, παρέχοντας ταυτόχρονα πιο συγκεκριμένες, εξατομικευμένες διαφημίσεις. Και αυτό είναι μόνο από την πλευρά των χρηστών!

Οι εκδότες επωφελούνται από Διακριτικά βασικής προσοχής επειδή βιώνουν ένα πολύ μικρότερο ποσό απάτης, ενώ μεγιστοποιούν το δυναμικό ανταμοιβής τους στη διαδικασία. Οι διαφημιστές, με τη σειρά τους, λαμβάνουν πολύ καλύτερες και ακριβείς αναφορές επιπλέον αυξημένη απόδοση.

BAT ICO

ο BAT ICO (Αρχική προσφορά νομισμάτωνσυνέβη ξανά 31 Μαΐου 2017. Η προσφορά ήταν η ERC-20 ένδειξη.

Ήταν επιτυχία?

Σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, το διακριτικό ανέβηκε περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια.

Ναι, νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι το BAT ICO ήταν πράγματι ένα μεγάλη επιτυχία τη στιγμή της εκτέλεσης.

Εκτός από αυτό το ποσό, το έργο token BAT (μαζί με τους προγραμματιστές του) έλαβε 7 εκατομμύρια δολάρια ως μορφή επένδυσης από διάφορες εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων.

ο πλήρες ποσό της προμήθειας για το ERC-20 τα κουπόνια ήταν 1,5 δισεκατομμύρια Διακριτικά BAT. Το ένα τρίτο αυτού του ποσού επέστρεψε τελικά στην ομάδα προγραμματιστών. Αυτό έχει νόημα επειδή είναι η ομάδα που ανέπτυξε το διακριτικό.

Η ομάδα χρησιμοποιεί το παρακρατούμενο ποσό για περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας Basic Attention Token. Επιπλέον, ο στόχος είναι να αυξηθεί και να παρακινηθεί η συνεχής ανάπτυξη των χρηστών.

Ανάπτυξη χρηστών BAT

Μετά το τέλος του ICO, το επόμενο μεγάλο βήμα ήταν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ανάπτυξης των χρηστών.

ο ομάδα πίσω από το διακριτικό BAT το έργο έδωσε (καλά, ίσως «διανεμημένο» θα ήταν ένας καλύτερος όρος για χρήση εδώ) 300 χιλιάδες μάρκες στο τέλος του 2017. Αυτά τα διακριτικά δόθηκαν κυρίως σε νέους εγγεγραμμένους χρήστες. Μετά από αυτό, η εταιρεία οργάνωσε δώρα, προγράμματα παραπομπής κ.λπ..

Κοιτώντας πίσω, αυτές οι επιχειρηματικές κινήσεις ήταν μεγάλη επιτυχία. Η νέα ομάδα χρηστών επεκτάθηκε γρήγορα και τώρα οι χρήστες έρχονται ακόμη και χωρίς κανένα οικονομικό κίνητρο – το κάνουν από καθαρό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για το Basic Attention Token.

Πορτοφόλι BAT

Πορτοφόλια ΒΔΤ είναι αρκετά συγκεκριμένα – ονομάζονται Brave πορτοφόλια και φιλοξενούνται στο Brave web browser. Οι κύριοι σκοποί αυτών των πορτοφολιών είναι να κρατήστε τα κουπόνια BAT σας και να εκτελέσετε άλλες διάφορες συναλλαγές.

Για να δημιουργήσετε αυτό το είδος πορτοφολιού, πρέπει πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Brave web browser σας και μεταβείτε στο παράθυρο Προτιμήσεις. Ένας άλλος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πληκτρολογήσετε: προτιμήσεις στη γραμμή διευθύνσεων.

Βασική σημείωση προσοχής: Ο πλήρης οδηγός

Μετά από αυτό, πρέπει να αλλάξετε τις πληρωμές “ΕΝΕΡΓΟ”. Αυτό μπορεί να γίνει επιλέγοντας το Brave Payments στο αριστερό πλαίσιο. Ενδέχεται να χρειαστούν λίγα λεπτά, αλλά αυτό είναι – έχετε επίσημα το γενναίο πορτοφόλι σας!

Εάν έχετε ήδη κάποιο είδος κρυπτονομίσματος στην κατοχή σας, μπορείτε εύκολα να το προσθέσετε στο (τώρα υπάρχον) Βασικό πορτοφόλι Token Attention. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τον τύπο νομίσματος που θέλετε Προσθήκη, αντίγραφο τη διεύθυνση και μυημένος η συναλλαγή. Ίσως περάσουν μερικά επιπλέον λεπτά και μετά – voila! – Τώρα έχετε χρήματα στο γενναίο πορτοφόλι σας.

ο Διακριτικά BAT βασίζονται στο δίκτυο Ethereum. Αυτό σημαίνει ότι ETH συναλλαγές τείνουν να είναι λίγο γρηγορότερα, ειδικά σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτά τα διακριτικά στο άλλα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων, με μία προϋπόθεση – αυτά τα πορτοφόλια πρέπει να υποστηρίζουν συναλλαγές με βάση το Ethereum. Ωστόσο, όταν τοποθετούνται μαζί με το γενναίο πορτοφόλι, αυτά πέφτουν σε σύγκριση.

Οι προγραμματιστές σχεδίασαν αυτά τα πορτοφόλια ειδικά για τα Βασικά Διακριτικά Προσοχής, γεγονός που καθιστά ολόκληρη τη δοκιμασία * που * πολύ ταχύτερη και ευκολότερη.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

BAT: Τιμή και θέση στην αγορά

Από τη σύνταξη αυτού του οδηγού, το διακριτικό BAT κάθεται άνετα κατάταξη 45 στην αγορά, σύμφωνα με το coindesk.com.

Βασική σημείωση προσοχής: Ο πλήρης οδηγός

ο η τρέχουσα τιμή ενός διακριτικού BAT είναι 0,42 $. Από το παραπάνω γράφημα μπορούμε να δούμε ότι το διακριτικό αυξάνεται ραγδαία από τις αρχές αυτού του έτους. Είναι προφανές ότι η τιμή του διακριτικού αυξάνεται συνεχώς και μειώνεται. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή βιώνει περισσότερο ταχεία ανάπτυξη.

Γιατί ΒΔΤ?

Όπως ανέφερα στα προηγούμενα κεφάλαια, το διακριτικό BAT έχει ένα μεγάλη ποικιλία χρήσεων, γεγονός που το καθιστά πολύ ελκυστικό για όλα τα διαφορετικά είδη χρηστών. Τώρα θα ήθελα να σας δώσω μερικά απλά παραδείγματα για το γιατί συγκεκριμένες ομάδες ατόμων μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιούν τα διακριτικά BAT.

 • Διαφημιστές: Οι διαφημιζόμενοι έχουν κίνητρα να ενσωματώσουν τα βασικά σημεία προσοχής στη λίστα των διαφημίσεών τους. Με αυτόν τον τρόπο, τους χορηγείται ένα μοναδική ικανότητα λήψης πολύ συγκεκριμένων δεδομένων και άλλα διάφορα αναλυτικά στοιχεία. Το διακριτικό BAT χρησιμοποιεί πολλά διαφορετικά εργαλεία (δηλαδή συστήματα μέτρησης προσοχής, αλγόριθμους με βάση τη μηχανική μάθηση κ.λπ.) για να εξαγάγει όσο το δυνατόν πιο σαφή και συγκεκριμένα δεδομένα. Αυτό δίνει στους διαφημιστές μια μοναδική ευκαιρία λάβετε αντικειμενικά δεδομένα σχετικά με την απόδοση των συγκεκριμένων διαφημίσεών τους. Αυτό, με τη σειρά του, τους επιτρέπει να δημιουργήσουν περισσότερα εξατομικευμένη, φιλικές προς το χρήστη διαφημίσεις στο μέλλον.
 • Χρήστες: Όταν χρησιμοποιείτε το Brave web browser και αλληλεπιδράτε με τα διακριτικά BAT, οι χρήστες συμμετέχουν σε έναν τύπο “σεβασμού προς λήψη” ενός σεναρίου. Όταν ένας χρήστης προβάλλει διαφημίσεις, λαμβάνει ένα συγκεκριμένο ποσό διακριτικών BAT ως αποζημίωση για το χρόνο του. Στη συνέχεια, με τη σειρά του, μπορεί να επιλέξει τι θέλει να κάνει με αυτά τα διακριτικά. Ορισμένοι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ξοδεψτε αυτά τα κουπόνια (ως μέθοδος πληρωμής) σε μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών. Άλλοι μπορεί να τους «δωρίσουν» αμέσως στον εκδότη.
 • Εκδότης: Ένας εκδότης είναι αποζημιωθεί και από τους δύο διαφημιστές και το χρήστες. Αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο κίνητρο για περαιτέρω επέκταση των πλατφορμών εκδόσεων για διάφορα είδη διαφημιζόμενων. Οι εκδότες λαμβάνουν επίσης σχόλια από τους χρήστες, τα οποία στη συνέχεια τους επιτρέπουν επιλέξτε τις διαφημίσεις με το χέρι (και ακόμη και οι διαφημιστές) με τους οποίους θέλουν να προβάλλουν και να συνεργάζονται. Μερικά από τα περισσότερα γνωστοί εκδότες που δουλεύουν και αποδέχονται Διακριτικά βασικής προσοχής περιλαμβάνονται οι The Washington Post, Vimeo, Vice.

Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι η λήψη νομισμάτων ΒΔΤ στο Binance είναι εξαιρετικά απλή. Απλώς βεβαιωθείτε ότι τα διατηρείτε σε ένα ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης, όπως το Ledger Nano S και το Trezor.

Ασφάλεια και ανατροπή

Η ομορφιά σε ένα τέτοιο τριπλό σύστημα βρίσκεται στο απλότητα των παραπάνω ενεργειών. Τα διακριτικά BAT αποθηκεύουν όλα τα συγκεντρωμένα δεδομένα τοπικά. Τα τρίτα μέρη δεν είναι σε θέση να εμπλακούν σε αυτές τις διαδικασίες (ούτε σε συναλλαγές ούτε σε αναλύσεις δεδομένων). Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό?

ΕΝΑ Τύπος ΒΔΤ ενός οικοσυστήματος σχεδόν εξαλείφει κάθε πιθανότητα απάτης ή απάτης. Αυτός είναι ένας τεράστιος παράγοντας κατά την αντιμετώπιση διαδικτυακών αγορών.

Οι χρήστες, οι διαφημιστές και οι εκδότες είναι ασφαλείς όταν πρόκειται για κακή πρόθεση. Κανείς δεν θα μπορεί απάτη και κλέψτε τα κεφάλαια και τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ένα άλλο εκπληκτικό πλεονέκτημα των βασικών σημείων προσοχής είναι ότι είναι επιτρέπει ανατροπή. Αυτή η επιλογή λειτουργεί παρόμοια με ιστότοπους όπως Πατρέων – μπορείτε απλά να συμβουλευτείτε αγαπημένοι δημιουργοί περιεχομένου (YouTubers, bloggers, Twitch streamers, κ.λπ.) ανά πάσα στιγμή.

Το εξαλείφει τη συμμετοχή τρίτων (σε αυτήν την περίπτωση, αυτός θα ήταν ένας ιστότοπος όπως το Patreon). Με αυτόν τον τρόπο, η απόσυρση BAT μεγιστοποιεί τον αριθμό των συμβουλών που λαμβάνει ο δημιουργός περιεχομένου. Οι άνθρωποι συμβουλεύουν με τη μορφή αναφερόμενων μαρκών – με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία ανάπτυξης και εξέλιξης των διακριτικών BAT γίνεται ακόμη πιο γρήγορη.

BAT: Περίληψη

Μπρένταν Άιχ δημιούργησε το Basic Attention Token με την αξιοθαύμαστη πρόθεση του ελαχιστοποίηση και εξάλειψη αξιοσημείωτα ποσά διαδικτυακής απάτης, απάτης και κακής πρόθεσης. Αυτά τα προβλήματα ήταν –και εξακολουθούν να είναι– σχετικά με τις κοινότητες ψηφιακού μάρκετινγκ. Ο δημιουργός και οι προγραμματιστές προσέφεραν BAT ως μία από τις πιθανές λύσεις.

Ωστόσο, αξίζει να τονιστεί ότι ως λύση, οι ΒΔΤ έχουν διανύσει πολύ δρόμο. Ξεκίνησε με μια ενδιαφέρουσα ιδέα, ανάπτυξη πρωτοπόρων, ενώνοντας τις δυνάμεις με την ομάδα στο Brave Software.

Με την πάροδο του χρόνου, η διαδικασία οδήγησε στο αρχικό BAT ICO, ενσωμάτωση στο Brave web browser, τη δημιουργία του πορτοφολιού BAT. Το πιο σημαντικό, έχει οδηγήσει σε μια συνεχώς αυξανόμενη ομάδα χρηστών.

Διακριτικό βασικής προσοχής: Χαρακτηριστικά BAT.

ο γενική κινητικότητα της κρυπτογράφησης BAT επιτρέπει τη συνεχή επέκταση και την περαιτέρω ανάπτυξή της. Η ομάδα BAT (με τον ίδιο τον δημιουργό του BAT ως κινητήρια δύναμη του έργου) εργάζεται σκληρά για να μεγιστοποιήσει τη χρήση του διακριτικού. Στοχεύουν να το ανεβάσουν στη θέση της αγοράς και να το κάνουν όλο και πιο ευρέως διαθέσιμο.

Με εξαιρετικό επιχειρηματικό μοντέλο pay-to-surf ενεργώντας ως βιτρίνα, το Basic Attention Token έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση του ως εκπληκτικό εργαλείο για ψηφιακό μάρκετινγκ και αλληλεπίδραση. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι ισχύει για το μέλλον.

Συγκρίνετε τα βασικά σημεία προσοχής δίπλα-δίπλα με άλλα

Το ήξερες?

Συγκρίνετε τα βασικά σημεία προσοχής δίπλα-δίπλα με άλλα

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

BAT: Συμπέρασμα

Με την πάροδο του χρόνου, εργαλεία όπως το BAT καθίστανται όλο και περισσότερο απαραίτητα. Οτιδήποτε προσφέρει βελτιώστε και προωθήστε την ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Σε αυτήν την ημέρα και εποχή, είναι πολύ δύσκολο να τονιστεί πόσο σημαντικό είναι ένα τέτοιο σύστημα. Οι άνθρωποι υποφέρουν από απατεώνες και χάκερ κάθε μέρα. Ένα εργαλείο όπως το BAT token είναι ένα πραγματικό messiah για τον τομέα των ψηφιακών συναλλαγών νομισμάτων και των online αγορών.

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να λάβετε διακριτικά BAT:

 1. Αποκτήστε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι BAT (Καθολικό Nano S ή Τρέζορ).
 2. Δημιουργία λογαριασμού.
 3. Βρείτε τη διεύθυνση BAT σας.
 4. Εγγραφείτε στο Κάθισμα.
 5. Αγοράστε μάρκες BAT με νομίσματα fiat.
 6. Μεταφέρετε ένα μέρος ή το σύνολο των περιουσιακών σας στοιχείων στο πορτοφόλι Ledger Nano S ή Trezor.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map