Καλύτερο πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές

Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε όταν μπαίνετε στην κρυπτογράφηση. Ανεξάρτητα από το αν μόλις ξεκινήσετε ή είστε ήδη έμπειρος έμπορος / εμπόδιο, ωστόσο, η εύρεση του καλύτερου πορτοφολιού μπορεί προκλητική! Γι ‘αυτό, σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά Μερικά απο τα καλύτερα πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές στην αγορά!

Βεβαίως, τα πορτοφόλια που θα συζητήσουμε σε αυτήν τη συγκεκριμένη λίστα θα είναι λίγο… Ενδιαφέρον. Θα δείτε τι εννοώ σε ένα δευτερόλεπτο.

Τούτου λεχθέντος, όμως, αν είστε, ψάχνετε για το καλύτερο Bitcoin πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας (ή οποιοδήποτε άλλο altcoin πορτοφόλι, για αυτό το θέμα), τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος – διαβάστε και διαλέξτε τη σωστή επιλογή για τον εαυτό σας! Η λίστα μας σήμερα θα περιλαμβάνει:

Contents

Γιατί να επιλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι DESKTOP?

Τώρα, προτού προχωρήσουμε στη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια επιτραπέζιων υπολογιστών στην τρέχουσα αγορά, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να καταλάβουμε εκ των προτέρων. Φυσικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξεταστεί είναι μάλλον αυτονόητο – το σκεπτικό για γιατί θα πρέπει να σκέφτεστε τα πορτοφόλια της επιφάνειας εργασίας, πρώτα πρώτα!

Βεβαίως, υπάρχουν και αρκετές απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.

Για εκκινητές, τα επιτραπέζια πορτοφόλια θεωρούνται μεταξύ των ασφαλέστερων επιλογών αποθήκευσης κρυπτογράφησης καθόσον ζεστά πορτοφόλια πηγαίνω. Εάν δεν γνωρίζετε, τα ζεστά πορτοφόλια είναι αυτά τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης συνεχώς συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο. Αυτά περιλαμβάνουν εφαρμογές για κινητά, πορτοφόλια που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης, ανταλλαγές, και ούτω καθεξής.

Τα επιτραπέζια πορτοφόλια εμπίπτουν επίσης σε αυτήν την κατηγορία.

Καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας: ένα κουμπί πληκτρολογίου Bitcoin.

Τι τους καθιστά ασφαλέστερη εναλλακτική λύση από τα υπόλοιπα καυτά πορτοφόλια; Λοιπόν, σκεφτείτε το: ένα πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας είναι ένα λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι πράγματα όπως αποθήκευση ιδιωτικών κλειδιών και χαρακτηριστικά ασφαλείας επιπέδου επιφάνειας αντιμετωπίζονται διαφορετικά από ό, τι, για παράδειγμα, ένα πορτοφόλι ανταλλαγής.

Επιπλέον, μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας είναι απλά μια γραφική αναπαράσταση του ένα κρύο πορτοφόλι. Βεβαίως, αυτό είναι κάτι που πρέπει να δείτε και στην παρακάτω λίστα – δηλαδή, το λογισμικό δεν είναι από μόνο του ένα πραγματικό πορτοφόλι, αλλά ένα γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη που εμφανίζει τα στοιχεία που είναι αποθηκευμένα σε ένα συγκεκριμένο κρύο πορτοφόλι.

Ωστόσο, θα το φτάσουμε σε λίγο.

Πέρα από την ασφάλεια, υπάρχει επίσης ένα σημείο ευκολία, πολύ. Τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης επιφάνειας εργασίας πρόκειται να είναι εξαιρετικά βολικό – πρόκειται να σας επιτρέψουν να ελέγξετε τα στοιχεία κρυπτογράφησής σας, να τα στείλετε και να τα μεταφέρετε, ακόμη και να συμμετάσχετε δραστηριότητες στοιχήματος ή πώλησης με λίγα μόνο κλικ σε ένα κουμπί του ποντικιού.

Καλύτερο πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή: Υποστήριξη περιουσιακών στοιχείων Exodus.

Περιττό να πω, αυτό εκτιμάται πολύ! Δεν έχει σημασία αν είστε ενεργός έμπορος κρυπτονομισμάτων ή ένας αφοσιωμένος κυνηγός, εξακολουθεί να είναι λειτουργικότητα που μπορεί να κάνει τις διαδικασίες διαχείρισης κρυπτογράφησης πολύ πιο εύκολο και πιο απλό.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα καλύτερα πορτοφόλια επιτραπέζιων υπολογιστών τείνουν να έχουν μια μεγάλη ποικιλία άλλων, πρόσθετων δυνατοτήτων που παρέχουν στους χρήστες τους. Η προαναφερθείσα ποντάρισμα, προσαρμογές χαρακτηριστικών ασφαλείας, απλές μετατροπές, και ούτω καθεξής – σίγουρα εκτιμάται πολύ!

Πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας – Μέρος της ομάδας Hot Wallet

Το ανέφερα νωρίτερα σε αυτήν την καλύτερη λίστα πορτοφολιών κρυπτογράφησης για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά τα πορτοφόλια επιτραπέζιων υπολογιστών εμπίπτουν στην κατηγορία αποθήκευση κρυπτογράφησης – οποιοδήποτε λογισμικό και εφαρμογές που σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε και να διατηρείτε στοιχεία κρυπτογράφησης σε αυτά, ενώ διατηρείτε επίσης μια συνεχή σύνδεση με το Διαδίκτυο.

Τα ζεστά πορτοφόλια είναι, βεβαίως, από τις πιο δημοφιλείς επιλογές αποθήκευσης κρυπτογράφησης – εάν θα γυρίσετε κάποια φόρουμ και θα ρωτήσετε άλλους λάτρεις της κρυπτογράφησης σχετικά με τον προτιμώμενο τρόπο εξασφάλισης των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησής τους, οι περισσότεροι από αυτούς πιθανότατα θα παραθέσουν και θα ονομάσουν μερικά καυτά πορτοφόλια.

Καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας: ένα Bitcoin μπροστά από ένα γράφημα.

Αυτό οφείλεται κυρίως ζεστό πορτοφόλι προσιτότητα. Είτε πρόκειται για πορτοφόλια λογισμικού, ιστού ή εφαρμογών, συνήθως κατεβάστε τα από οπουδήποτε στον κόσμο, και χρησιμοποιήστε τα εντελώς δωρεάν. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό καθιστά τα ζεστά πορτοφόλια μια πολύ ελκυστική επιλογή για μια τεράστια ποικιλία μεμονωμένων κατόχων κρυπτογράφησης εκεί έξω.

Επιπλέον, τα ζεστά πορτοφόλια είναι συνήθως πολύ απλό στη χρήση. Μερικές εξαιρέσεις υψηλότερου επιπέδου, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορείτε να κατεβάσετε (να ρυθμίσετε) το ζεστό πορτοφόλι σας μέσα σε λίγα λεπτά και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως μετά. Αυτό είναι υπέροχο!

Τι πρέπει να αποφεύγετε κατά την επιλογή ενός πορτοφολιού επιφάνειας εργασίας

Κάτι άλλο που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναζήτηση για το καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας για εσάς είναι οι παράγοντες που καθιστούν τα επιτραπέζια πορτοφόλια λιγότερο από τα επιθυμητά.

Με άλλα λόγια, υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι ενδεικτικά ότι πρέπει να μείνετε όσο το δυνατόν πιο μακριά από το πορτοφόλι.

Φυσικά, στην κορυφή της λίστας θα ήταν εδώ μια σημαντική έλλειψη ασφάλειας. Εννοώ, παραδέχομαι – πιθανότατα είδατε αυτό να έρχεται.

Καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας: ένα Bitcoin σε ένα δερμάτινο πορτοφόλι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, θα ήταν πιο αληθινό τώρα από ποτέ. Με η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων όλο και πιο δημοφιλές, και τεχνολογία blockchain υιοθετείται με αυξανόμενο ρυθμό, υπάρχει επίσης μια αυξανόμενη ζήτηση για αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας κρυπτογραφικά πορτοφόλια, πολύ. Ωστόσο, η δημοτικότητα της σκηνής προσελκύει επίσης πολλούς απατεώνες και αναξιόπιστα προϊόντα.

Γι ‘αυτό είναι σημαντικό Πάντα ελέγχετε πρώτα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας ενός πορτοφολιού επιφάνειας εργασίας. Εάν δεν διαθέτει ασφάλεια, θα διακινδυνεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία – αυτό δεν είναι κάτι που θα θέλατε να συμβεί!

Για να προσθέσετε σε αυτό, πρέπει επίσης να προσέξετε τις πτυχές χρηστικότητας του πορτοφολιού, πολύ. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα προϊόν (υπηρεσία) που βασίζεται σε υπολογιστές, θα θέλατε να βρείτε ένα πορτοφόλι που θα ήταν και τα δύο πραγματικά απλό στη χρήση, αλλά επίσης να σας προσφέρει την ευκαιρία χρησιμοποιήστε μια ευρύτερη λίστα χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων.

Τα καλύτερα πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές θα σας επιτρέψουν να το κάνετε αυτό, ενώ μερικές από τις λιγότερο ιδανικές επιλογές θα είναι, λοιπόν … Lackluster.

Καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας: ένα Bitcoin και μια κλειδαριά.

Τέλος, φροντίστε κάνε την έρευνά σου και βρείτε τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης επιφάνειας εργασίας έχω (εκτελώ) συνεχείς ενημερώσεις στο υλικολογισμικό τους, πολύ. Τα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων που έχουν υποστήριξη προγραμματιστών θα είναι πάντα Έτσι, πολύ καλύτερα από αυτά που δεν – με αυτόν τον τρόπο, ένα πορτοφόλι είναι σε θέση να παραμείνει μπροστά από την καμπύλη και να εφαρμόσει λειτουργίες ασφαλείας που θα σας προστατεύουν από τυχόν σύγχρονες απειλές ασφαλείας.

Με όλα αυτά τα λόγια, μπορούμε τελικά να προχωρήσουμε στη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές της τρέχουσας χρονιάς!

1. Ledger Live – Όμορφη διεπαφή χρήστη, τέλεια λειτουργικότητα & Χαρακτηριστικά ευχρηστίας

Κατατάσσεται στην 1η θέση από 5 Crypto Exchange

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εξαιρετικά ασφαλές
 • + Προστασία από φυσικές βλάβες
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 νομίσματα και μάρκες

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Σχετικά ακριβό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Καθολικό είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά – αυτό είναι αυτονόητο σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, μπορεί να είστε μπερδεμένοι – Το Ledger κάνει προσφορές κρύα πορτοφόλια, λοιπόν, τι κάνει σε μια λίστα «καλύτερων επιτραπέζιων πορτοφολιών»?

Λοιπόν, επιτρέψτε μου να εξηγήσω – στην πραγματικότητα έχει να κάνει με το περιβάλλον εργασίας χρήστη των πορτοφολιών Ledger, το Ledger Live.

Είναι αλήθεια ότι το Ledger ασχολείται με πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού. Ωστόσο, λόγω της διεπαφής χρήστη, αυτά τα πορτοφόλια δεν μπορούσαν να αποκλειστούν από μια λίστα όπως αυτή – είναι απλά τόσο καλό!

Για να ξεκινήσετε, η διεπαφή χρήστη είναι όμορφη – μπορείτε να αλλάξετε τους χρωματικούς συνδυασμούς σας και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών λειτουργιών, αλλά ανεξάρτητα από το ποιο είναι αυτό που επιλέγετε, η διεπαφή θα φαίνεται μοντέρνο και κομψό. Όλα είναι έτοιμα με πολύ άνετο τρόπο, κι εσείς – θα μπορείτε να το κάνετε δείτε τους λογαριασμούς και τα υπόλοιπά σας από την αρχική οθόνη, ανάλυση γραφημάτων και αλλαγών, και ακόμα παρακολούθηση συναλλαγών.

Ασφάλεια είναι κάτι που μπορείτε να περιμένετε από το Ledger, από προεπιλογή. Δεδομένου ότι το εν λόγω περιβάλλον χρήστη είναι συνδεδεμένο με δύο πορτοφόλια υλικού στα οποία ασχολείται η εταιρεία, από προεπιλογή, θα λάβετε επίπεδα ασφάλειας κρύου πορτοφολιού.

Καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας: Ledger Nano X.

Αν δεν το ήξερες, Τα κρύα πορτοφόλια είναι οι ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις αποθήκευσης κρυπτογράφησης σε ολόκληρη την αγορά. Με το Ledger να είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες, υποθέτω ότι μπορείτε να δείτε πού πηγαίνω με αυτό.

Όσον αφορά τις συσκευές Ledger, κατασκευάζονται ισχυρός & διαρκής, και κατέχουν Αιτήματα κωδικού πρόσβασης κωδικού PIN. Όσον αφορά το Ledger Live να είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές, ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε την ίδια ασφάλεια κωδικού PIN με μια επιπλέον φράση ανάκτησης 24 λέξεων για να σας βοηθήσουμε να συμβεί κάτι στη συσκευή ή στον λογαριασμό σας LL.

Τελικά, Το Ledger Live λαμβάνει συνεχώς μια μεγάλη γκάμα υλικολογισμικού και άλλων ενημερώσεων. Αυτά περιλαμβάνουν τα πάντα από βελτιώσεις ασφαλείας, σε όλη τη διαδρομή νέες προσθήκες χαρακτηριστικών και γενικές βελτιώσεις ποιότητας ζωής.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Ledger Live out, θα πρέπει να αγοράσετε ένα από τα πορτοφόλια υλικού της εταιρείας. Το Ledger Nano S θα σας κοστίσει περίπου 59 $, ενώ το Nano X διατίθεται περίπου στα 119 $. Τούτου λεχθέντος, αν ψάχνετε για το καλύτερο πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές, και είστε πρόθυμοι να επενδύσετε στην ασφάλεια των περιουσιακών σας στοιχείων, δεν μπορείς να κάνεις λάθος με το Ledger!

Επισκεφτείτε το Πορτοφόλι Ledger

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Πορτοφόλι Ledger

2. Trezor – κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας, σταθερές ενημερώσεις

Κατατάσσεται στην # 2 από 5 Crypto Exchange

Επανεξέταση του Πορτοφολιού Trezor Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Κορυφαία ασφάλεια
 • + Ένα πολύ γνωστό πορτοφόλι κρυπτογράφησης
 • + Διατηρεί τεράστιο αριθμό κρυπτονομισμάτων
 • + Συνεχείς ενημερώσεις υλικολογισμικού

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ακριβός
 • Υπήρξε προηγουμένως μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Τρέζορ είναι ένας από τους δύο κορυφαίους παρόχους πορτοφολιών κρυπτογράφησης υλικού που κυριαρχούν στην αγορά. Ίδιο με τον κύριο ανταγωνιστή του – Καθολικό -, εξακολουθεί να εμφανίζεται σε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης για επιτραπέζιους υπολογιστές! Αυτό οφείλεται σε το περιβάλλον εργασίας χρήστη του πορτοφολιού.

Για να σας πω την αλήθεια, ο Trezor θα έπρεπε πιθανώς να αγωνιστεί για τη θέση του το καλύτερο πορτοφόλι για υπολογιστές Bitcoin – είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να αποθηκεύσετε το BTC σας!

Σε αντίθεση με πολλά από τα πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας εκεί έξω, Το UI του Trezor είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλοϊκό. Διαθέτει όλα τα περιουσιακά στοιχεία σας στο πλάι και αφού επιλέξετε αυτό που θέλετε να διαχειριστείτε, θα σας δοθεί η επιλογή να επιλέξετε αυτό που θέλετε να κάνετε με αυτό – αποστολή, λήψη, πώληση, αγορά , και ούτω καθεξής.

Η απλότητα της διεπαφής είναι ως επί το πλείστον θεωρείται επαγγελματίας – Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν δεν θέλετε να διαχειριστείτε πολλά νομίσματα και γενικά είστε αρχάριος στον κόσμο των κρυπτογράφησης. Η Trezor δεν θα σας κατακλύσει με μια τεράστια λίστα επιπλέον λειτουργιών και μερικές περίπλοκες επιλογές σχεδίασης διεπαφής χρήστη – αυτό είναι καλό!

Καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας: Trezor.

Είναι επίσης αδύνατο να αναφέρουμε το Trezor χωρίς να τονίσουμε ότι η εταιρεία πίσω από το κρύο πορτοφόλι – SatoshiLabs – θεωρείται ότι παράγει μερικά από τα πιο ασφαλή προϊόντα στην αγορά.

Τα πορτοφόλια Trezor ενημερώνονται συνεχώς με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ασφαλείας και αναβαθμίσεις υλικολογισμικού. Μετά από αυτό, τα ίδια τα πορτοφόλια έχουν μια γεννήτρια τυχαίων κωδικών PIN – κάθε φορά, οι κωδικοί PIN αλλάζουν. Αυτό γίνεται για την πρόληψη keylogging, και κάποια άλλα κακόβουλα προγράμματα από την πρόσβαση στα χρήματά σας.

Εάν το Trezor ακούγεται σαν το σωστό πορτοφόλι για τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες και η διεπαφή χρήστη των προϊόντων μοιάζει με το καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας, θα έχετε δύο ξεχωριστά προϊόντα για να διαλέξετε. Το Trezor One θα σας κοστίσει περίπου 59 $, ενώ το Trezor Model T (η νέα και βελτιωμένη έκδοση του πορτοφολιού) κοστίζει περίπου 160 $.

Επισκεφτείτε το Trezor

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Trezor

3. Έξοδος – Ενσωματωμένη λειτουργία ανταλλαγής

Κατατάσσεται στην # 3 από τα 5 Crypto Exchange

Επανεξέταση πορτοφολιού Exodus Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εύχρηστος
 • + Έχει υποστήριξη πελατών
 • + Πολλαπλές επιλογές κρυπτογράφησης
 • + Ένα πορτοφόλι που βασίζεται σε λογισμικό
 • + Ενσωματωμένες δυνατότητες ανταλλαγής

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Επιρρεπείς σε θέματα ασφαλείας
 • Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέλη μπορεί να είναι αρκετά υψηλά

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Το πορτοφόλι Έξοδος δημιουργεί κύματα στο χώρο των καλύτερων πορτοφολιών επιτραπέζιου υπολογιστή. Δικαίως – όταν πρόκειται για χώρο αποθήκευσης κρυπτογράφησης που βασίζεται σε λογισμικό που δεν έχει συνδεδεμένη συσκευή υλικού σε αυτήν (ή δεν είναι απλώς μια οπτική αναπαράσταση των νομισμάτων σας που, στην πραγματικότητα, διατηρούνται σε μια συσκευή υλικού), Η έξοδος αναφέρεται συχνά ως «ο τρόπος να πάει“!

Το πορτοφόλι της επιφάνειας εργασίας έχει μερικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά που μπορεί να το κάνουν μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όλους τους λάτρεις της κρυπτογράφησης που αναζητούν ένα ασφαλές μέρος για να αποθηκεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Κατ ‘αρχάς, το Exodus σας επιτρέπει να το κάνετε αποθηκεύστε μια αρκετά μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων σε αυτό. Πάνω από όλα τα κύρια νομίσματα (αυτά που οδηγούν στη δημοτικότητα και το ανώτατο όριο αγοράς), στην πραγματικότητα θα μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν αρκετά αξιοπρεπή αριθμό των πιο εξειδικευμένων cryptos και crypto tokens, πολύ!

Αυτά είναι υπέροχα νέα για όσους θέλουν διαφοροποιούν τα χαρτοφυλάκια τους, και θέλω να το κάνουμε με την έρευνα μικρότερων και λιγότερο γνωστών νομισμάτων. Η έξοδος θα σας επιτρέψει να κρατήσετε πολλά από αυτά στο πορτοφόλι τους – όλα σε ένα μόνο μέρος!

Κάτι άλλο που κάνει το Exodus ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην επιφάνεια εργασίας είναι το γεγονός ότι έχει μια ενσωματωμένη ανταλλαγή. Ειλικρινά, μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε στοιχεία κρυπτογράφησης από την άνεση του πορτοφολιού σας, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε τα χρήματά σας σε κάποια άλλη ανταλλαγή ή μεσιτεία.

Καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας: Έξοδος.

Αυτό είναι πολύ ωραίο! Εξοικονομεί πολύ χρόνο και είναι σίγουρα ένας άνετος τρόπος διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης!

Με ασφάλεια, Η έξοδος είναι λίγο δύσκολη. Το πορτοφόλι προσφέρει αρκετά αξιοπρεπή ασφάλεια στους χρήστες του – όποιος ψάχνει το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για επιτραπέζιους υπολογιστές πρέπει να γνωρίζει ότι θα μπορείτε να επαναφέρετε τα χρήματά σας εάν κάτι συνέβαινε στον υπολογιστή σας με ένα ενσωματωμένο εφεδρικό χαρακτηριστικό.

Επιπλέον, η Έξοδος έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό φράσης ανάκτησης, επίσης – με αυτό, θα μπορείτε να ανακτήσετε τα χρήματά σας εάν χάσετε την πρόσβαση στο πορτοφόλι σας ή, ας πούμε, ξεχάσετε έναν κωδικό πρόσβασης.

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες το ισχυρίζονται Το Exodus δεν διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, πολύ. Ένα καλό παράδειγμα θα ήταν 2FAέλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Έχει γίνει συνήθης πρακτική στον κλάδο, αλλά, δυστυχώς, το εν λόγω πορτοφόλι δεν έχει τη δυνατότητα.

Συνολικά, όμως, όταν εξετάζετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Εξόδου, σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας εκεί έξω! Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να βρείτε και να ελέγξετε το πορτοφόλι εδώ.

Επισκεφθείτε την Έξοδος

…ή διαβάστε την κριτική μας για την Έξοδο

4. Electrum – Ένα από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια Bitcoin γύρω

Κατατάσσεται στην # 4 από 5 Crypto Exchange

Αναθεώρηση πορτοφολιού Electrum Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ένα από τα παλαιότερα πορτοφόλια Bitcoin
 • + Πολύ εύκολο στη χρήση
 • + Βάσει λογισμικού
 • + Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες στο διακομιστή
 • + Ανοιχτή πηγή
 • + Χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Είχε προβλήματα ασφαλείας
 • Υποστηρίζει μόνο το Bitcoin

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Electrum είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια επιτραπέζιων υπολογιστών Bitcoin στον κόσμο. Του βετεράνος στη βιομηχανία – εάν έχετε κρατήσει κάποιο BTC για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχετε κάνει έρευνα τα καλύτερα πορτοφόλια για αυτό το συγκεκριμένο κρυπτογράφηση, πιθανότατα έχετε ακούσει για το Electrum.

Αυτό είναι και το πρώτο σημείο που αξίζει να αναφερθεί – τη μακροζωία του πορτοφολιού είναι μια δήλωση για το πόσο καλό είναι! Υπήρξαν πολλά πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές που έχουν δοκιμάσει τραβήξτε όσο το δυνατόν περισσότερη προσοχή στον εαυτό τους, αλλά έχουν αποτύχει ακόμα, στο τέλος. Ωστόσο, Το Electrum τα έχει ξεπεράσει όλα, και σίγουρα μπορεί να προτείνει το βετεράνο του καθεστώς ως απόδειξη της αξιοπιστίας του.

Αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει το Electrum ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια επιτραπέζιων υπολογιστών στην αγορά, ωστόσο.

Το εν λόγω πορτοφόλι είναι πολύ απλό στη χρήση. Παρόλο που μπορεί να μην διαθέτει κάποια προηγμένα και φανταχτερά χαρακτηριστικά που διαθέτουν άλλες επιλογές αποθήκευσης κρυπτογράφησης που βασίζονται σε επιτραπέζιους υπολογιστές, θα σας επιτρέψει ακόμη εκτελέστε όλες τις κύριες λειτουργίες που θα περιμένατε, διατηρώντας ταυτόχρονα τα νομίσματά σας ασφαλή και υγιή.

Καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας: Electrum.

Μιλώντας για την ασφάλεια, η Electrum το έχει αυτό σε μπαστούνια.

Το πορτοφόλι είναι μια πολύ ασφαλή λύση, ειδικά όταν πρόκειται για πορτοφόλια ειδικά για Bitcoin. Δεν αποθηκεύει καμία από τις πληροφορίες χρήστη του στους διακομιστές τους, κάτι που, σε αντάλλαγμα, σημαίνει ότι εσείς και εσείς μόνοι έχετε τον έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών σας.

Επιπλέον, το πορτοφόλι είναι ανοιχτή πηγή, πολύ. Οποιοσδήποτε και ο καθένας μπορεί να ελέγξει τον κωδικό πίσω από το πορτοφόλι, όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του και τα παρόμοια.

Το πορτοφόλι είναι δωρεάν για χρήση, σου επιτρέπει να χρησιμοποιήστε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, και χρησιμοποιεί κωδικούς πρόσβασης και άλλα μέτρα ασφαλείας. Σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια επιτραπέζιων υπολογιστών Bitcoin στην αγορά – αν σας ενδιαφέρει να το δοκιμάσετε, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Επισκεφτείτε το Electrum

…ή διαβάστε την κριτική μας για το Electrum

5. MyCelium – Ένα αξιόπιστο πορτοφόλι Bitcoin ανοιχτού κώδικα

Κατατάσσεται στην 5η θέση από τα 5 Crypto Exchange

Μια αναθεώρηση All-Around MyCelium Wallet Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Αξιόπιστος
 • + Ανοιχτή πηγή
 • + Γρήγορες και ρευστές συνδέσεις
 • + Ποικιλία λογαριασμών

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Χωρίς έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές
 • Μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Ίδιο με πολλά καλύτερα πορτοφόλια επιτραπέζιων υπολογιστών εκεί έξω, MyCelium είναι ένα κρυπτο-ειδικό πορτοφόλι. Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζει μόνο ένας, συγκεκριμένη κρυπτογράφησηBitcoin.

Αυτό έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σας περιορίζει μόνο που μπορείτε να αποθηκεύσετε το BTC στο πορτοφόλι, και πρέπει να ψάξω μια άλλη εναλλακτική λύση αποθήκευσης κρυπτογράφησης αν έχετε κάποια altcoins. Ωστόσο, το MyCelium παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας στο χώρο αποθήκευσης Bitcoin.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, το MyCelium δεν είναι καν ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή, για πρώτη φορά – μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συσκευές Android και iOS. Τι κάνει ακόμη και σε αυτήν τη λίστα; Λοιπόν, υπάρχει ένα, μοναδικό χαρακτηριστικό που το καθιστά μια βιώσιμη επιλογή σε μια περίπτωση όπως αυτή – υποστηρίζει Καθολικό και Τρέζορ (πορτοφόλι υλικού) ενοποιήσεις.

Με άλλα λόγια, το MyCelium είναι εντελώς συμβατό με τα κορυφαία πορτοφόλια υλικού στην αγορά – Ledger και Trezor. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε συνδέστε το πορτοφόλι MyCelium με τις προαναφερθείσες συσκευές υλικού, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια του Bitcoin σας.

Καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας: MyCelium.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διεπαφές χρήστη του πορτοφολιού υλικού, το MyCelium γίνεται ένα αρκετά αξιοπρεπές εφεδρικό πορτοφόλι για το Bitcoin, ειδικά.

Εάν δεν επιθυμείτε να συνδέσετε το πορτοφόλι με άλλες συσκευές ή απλά δεν θέλετε να αγοράσετε ένα πορτοφόλι υλικού, θα ξεκινήσετε, θα χαρείτε να το γνωρίζετε Το MyCelium προσφέρει μόνο του πολλές εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας. Κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας (τόσο προσωπικά δεδομένα, όσο και πληροφορίες σχετικά με το πορτοφόλι) και τα κρύβει και από τρίτα μέρη, καθώς και από την ίδια την εταιρεία, επίσης!

Μπορείς χρησιμοποιήστε επαληθευτές και κωδικούς πρόσβασης, ενοποίηση διαφόρων μεθόδων πληρωμής και τα προαναφερθέντα πορτοφόλια υλικού στο λογαριασμό σας στο MyCelium, ακόμη και ανταλλαγή Bitcoin από την άνεση του πορτοφολιού σας, πολύ. Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργικότητα σε μία εφαρμογή που βασίζεται σε κινητές συσκευές!

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το MyCelium μόνοι σας, θα βρείτε το πορτοφόλι εδώ.

Επισκεφτείτε το MyCelium

…ή διαβάστε την κριτική MyCelium

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας για τον εαυτό σας?

Τώρα, όπως ίσως έχετε συγκεντρώσει μέχρι τώρα, η επιλογή του καλύτερου πορτοφολιού επιφάνειας εργασίας μπορεί να είναι λίγο δύσκολο επίτευγμα. Έχεις το δικό σου πορτοφόλια ειδικά για επιτραπέζιους υπολογιστές, τότε υπάρχουν επίσης πορτοφόλια υλικού που υποστηρίζουν μερικές εκπληκτικές διεπαφές χρήστη για επιτραπέζιους υπολογιστές, και ακόμα πορτοφόλια που βασίζονται σε εφαρμογές που επιτρέπουν ενσωματώσεις πορτοφολιών υλικού.

Όλα αυτά μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένα, ειδικά αν είστε εντελώς νέοι στη σκηνή της κρυπτογράφησης. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, γιατί είμαστε εδώ για να καταλάβουμε αυτά τα πράγματα!

Υπάρχουν μερικοί συγκεκριμένοι «κανόνες» που μπορείτε να ακολουθήσετε για να περιορίσετε τη λίστα και βρείτε το σωστό πορτοφόλι για τον εαυτό σας. Ο πρώτος από αυτούς τους κανόνες έχει να κάνει με να διορθώσετε τις προτεραιότητές σας.

Αυτό που εννοώ είναι πολύ απλό – πρέπει να καθίσετε και να αποφασίσετε ποια χαρακτηριστικά των καλύτερων πορτοφολιών κρυπτογράφησης στην επιφάνεια εργασίας θα είναι τα πιο σημαντικά για εσάς. Φυσικά, έχετε πράγματα όπως ασφάλεια στην κορυφή, αλλά η λίστα μπορεί να είναι αρκετά εκτεταμένη – είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα! Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να περιορίσετε την πισίνα επιλογής σας λίγο.

Καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας: το Ledger Nano X.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε έχει να κάνει τη χρήση πολλαπλών πορτοφολιών κρυπτογράφησης. Μπορείτε, στην πραγματικότητα, να χρησιμοποιήσετε δύο ή μερικά διαφορετικά πορτοφόλια κρυπτογράφησης για τις ανάγκες αποθήκευσης περιουσιακών στοιχείων σας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής μέθοδος αποθήκευσης κρυπτογράφησης πορτοφόλια υλικού.

Σκεφτείτε το μόνοι σας – αν είστε ένας ενεργός έμπορος κρυπτογράφησης, και είναι παρατηρώντας συνεχώς την αγορά για να αναλύσετε τις καλύτερες στιγμές αγοράς και πώλησης ορισμένων κερμάτων, φυσικά θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι που θα σας επέτρεπε να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες γρήγορα. Τα ζεστά πορτοφόλια – συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης επιφάνειας εργασίας – είναι μεταξύ των καλύτερων επιλογών από την άποψη αυτή.

Ωστόσο, ακόμη και σε μια τέτοια κατάσταση, ίσως θα θέλατε να έχετε ένα μέρος για να διατηρήσετε το μεγαλύτερο μέρος των νομισμάτων σας – νομίσματα που δεν σκοπεύετε να κάνετε συναλλαγές και, αντίθετα, θα θέλατε να διατηρήσετε σε ασφαλές περιβάλλον για μεταγενέστερη ημερομηνία. Εδώ μπαίνουν τα πορτοφόλια υλικού.

Ειλικρινά, μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε και ένα πορτοφόλι που βασίζεται σε υπολογιστή, και επίσης ένα υλικό, σε συνδυασμό μεταξύ τους Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να λαμβάνετε τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους – ασφάλεια κρύου πορτοφολιού κορυφαίας ποιότητας, καθώς και την επιείκεια και την ταχύτητα που παρέχουν και τα ζεστά πορτοφόλια.

Έχετε το πορτοφόλι σας… Τι τώρα?

Λοιπόν, λοιπόν – έχετε διαλέξει το καλύτερο πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές για τον εαυτό σας (ή ακόμα και για ένα ζευγάρι) και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Από πού όμως ξεκινάς?

Μια επιλογή είναι να αγοράστε και πουλήστε τα κρυπτονομίσματα σας μέσα από τη διεπαφή του πορτοφολιού. Αυτό, προφανώς, είναι πολύ βολικό – Σας επιτρέπει να κάνετε τα πάντα από την άνεση του πορτοφολιού σας, χωρίς να χρειάζεται να βγείτε έξω σε κάποια ανταλλαγή ή άλλη πλατφόρμα συναλλαγών.

Αυτός ο τύπος συναλλαγών κρυπτογράφησης επίσης εξαλείφει την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους, πολύ. Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν θα χρειαστεί να εισαγάγετε διευθύνσεις πορτοφολιού σε μια ανταλλαγή ή το αντίστροφο – εάν επρόκειτο να λάβετε ακόμη και ένα μόνο σύμβολο λάθος, αυτό θα έκανε βασικά τα cryptos σας μεταβείτε σε μια εντελώς διαφορετική διεύθυνση, και να χαθείς για πάντα.

Καλύτερο πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές: κρυπτονομίσματα και χρήματα σε ένα πορτοφόλι.

Ωστόσο, η χρήση χαρακτηριστικών συναλλαγών κρυπτογράφησης πορτοφολιού είναι στην πραγματικότητα δεν συνιστάται. Υπάρχουν και μερικοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό.

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει παρέχει πολλές πληροφορίες για τον εαυτό σας στην εταιρεία κατόχου πορτοφολιών ή στην πλατφόρμα ανταλλαγής που έχουν ενσωματώσει στο προϊόν τους. Αυτό δεν είναι ποτέ ιδανικό το θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας – χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή υψηλού επιπέδου, Ωστόσο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πληροφορίες σας θα είναι ασφαλείς και υγιείς.

Επιπλέον, πρέπει να πάρετε πράγματα όπως αμοιβές επίσης υπόψη. Πολλές ανταλλαγές εκεί έχουν ένα ευρύ φάσμα προμηθειών και μοντέλων αμοιβών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε Με ενσωματωμένες πλατφόρμες ανταλλαγής πορτοφολιών, ωστόσο, τα τέλη είναι συνήθως πολύ υψηλότερο από το μέσο όρο – θα μπορούσατε πραγματικά να χάσετε πολύ περισσότερα χρήματα από ό, τι χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή!

Με λίγα λόγια, ακόμα κι αν χρησιμοποιούσατε το καλύτερο πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές σε ολόκληρη την αγορά, είναι ακόμα καλύτερη ιδέα κάνετε τις αγορές σας σε κρυπτονομίσματα ξεχωριστά, ειδική ανταλλαγή.

Πώς να μάθετε ποια ανταλλαγή πρέπει να επιλέξετε; Λοιπόν, ένας τρόπος για να το ανακαλύψετε είναι από ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης στην αγορά, και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Καλύτερο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας: Coinbase.

Νομισματική βάση, Κάθισμα, και Κράκεν είναι πλατφόρμες με τις οποίες δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Αυτοί είναι αξιόπιστος, έχουν εξαιρετικές διεπαφές χρήστη, μοντέλα ανταγωνιστικών τελών, και μια μεγάλη ποικιλία κερμάτων κρυπτογράφησης για ανταλλαγή και ανταλλαγή με.

Φυσικά, πρέπει κάνετε τη δική σας έρευνα, και βρείτε μια ανταλλαγή που είναι καλύτερη για εσάς. Ωστόσο, η εύρεση του καλύτερου πορτοφολιού επιφάνειας εργασίας είναι ήδη ένα τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση – Μόλις φροντίσετε για την ασφάλεια των πραγμάτων, όλα τα υπόλοιπα πρέπει να είναι ομαλά, από εκεί και πέρα!

Συμπεράσματα

Φτάσαμε στο τέλος της λίστας μας με τα καλύτερα πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές του τρέχοντος έτους. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να μπορείτε κάντε τη σωστή επιλογή, και διαλέξτε το πορτοφόλι που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις ανάγκες σας.

Για άλλη μια φορά όμως – όπως πιθανότατα έχετε παρατηρήσει, τα πορτοφόλια της επιφάνειας εργασίας είναι αρκετά περίπλοκα! Είναι δύσκολο να βρεθεί αποθηκευτικός χώρος για υπολογιστές – τουλάχιστον όταν πρόκειται για αξιόπιστα πορτοφόλια. Γι ‘αυτό, πολλές φορές, κοιτάζει κανείς διάφορες εναλλακτικές λύσειςσυσκευές υλικού που διαθέτουν λειτουργικότητα πορτοφολιού επιφάνειας εργασίας, εφαρμογές που ενοποιούνται με άλλα πορτοφόλια λογισμικού ή υλικού, και ούτω καθεξής.

Γενικά, αν ψάχνετε το καλύτερο Bitcoin πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας ή ένα μέρος για αποθήκευση οποιοδήποτε από τα altcoins σας, πρέπει πάντα να εστιάζετε στην πτυχή του ασφάλεια. Εάν δεν είστε σίγουροι για ένα πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές και φοβάστε ότι μπορεί να μην είναι η ιδανική επιλογή για την ασφάλεια των νομισμάτων σας, μην το χρησιμοποιήσετε – δεν αξίζει τον κόπο!

Πίνακας: Οι δυνατότητες λογισμικού του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Αντ ‘αυτού, μια καλύτερη επιλογή είναι τότε βρείτε μια εναλλακτική λύση – αν είναι ένα πορτοφόλι που βασίζεται σε ανταλλαγή ή ακόμη και ένα υλικό, είναι πολύ καλύτερο να επιλέξετε έναν διαφορετικό τρόπο για να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας κρυπτογράφησης από ό, τι είχε αρχικά προβλεφθεί, αλλά να είστε σίγουροι για την ασφάλειά τους και να έχετε ηρεμία!

Τέλος, όσον αφορά το εμπόριο, την αγορά και την πώληση στοιχείων κρυπτογράφησης, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επιλέξτε μια πλατφόρμα ανταλλαγής ότι και τα δύο έχει καλή φήμη στον κλάδο, και είναι ασφαλής και αξιόπιστη, πολύ. Νομισματική βάση και Κάθισμα είναι οι δύο ηγέτες σε αυτό το θέμα, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πιο εκπληκτικές επιλογές για να διαλέξετε!

Με όλα αυτά τα λόγια, σας ευχαριστώ που διαβάσατε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές και ελπίζω ότι ήταν χρήσιμη για εσάς! Καλή τύχη και μέχρι την επόμενη φορά!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map