Πρόβλεψη τιμής κυματισμού: Θα αυξηθεί ή θα συντριβεί;

Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να καταλάβετε περισσότερα για το Ripple και πώς προβλέπεται το μέλλον του. Θα σας δείξει επίσης πώς αναπτύχθηκε το Ripple τα τελευταία χρόνια, απόψεις εμπειρογνωμόνων για το μέλλον του Ripple και πώς να διαμορφώσετε τη δική σας πρόβλεψη τιμών Ripple.

Πριν μπείτε στις προβλέψεις του Ripple, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να θεωρηθούν οικονομικές συμβουλές. Πρέπει να κάνετε περισσότερη έρευνα πριν επενδύσετε στο Ripple. Πρέπει να επενδύσετε μόνο χρήματα που μπορείτε να χάσετε.

Η επόμενη ενότητα θα σκιαγραφήσει τι είναι το Ripple και θα σας βοηθήσει να εισαγάγετε τις διαφορές και τις ομοιότητες που μοιράζεται το Ripple με άλλα κρυπτονομίσματα (και τι σημαίνει αυτό κατά την πρόβλεψη των τιμών Ripple), ας ξεκινήσουμε.!

Κατανόηση των Ripple Roots

Το Ripple είναι δύο πράγματα: ένα κρυπτογράφηση (γνωστό ως XRP) και ένα διασυνοριακό ανοιχτό σύστημα πληρωμών για τράπεζες.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Coinbase:

Ripple και λογότυπα XRP

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012 και έχει εξελιχθεί σε έναν τεράστιο παίκτη στην κρυπτογράφηση!

Ιδρύθηκε για να βοηθήσει στην επίλυση ενός μεγάλου προβλήματος. Αυτό το πρόβλημα αφορούσε τις διασυνοριακές πληρωμές (πώς μεταφέρονται χρήματα από τη μια χώρα στην άλλη).

Το καλύτερο πράγμα για το Ripple είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιείται ήδη! Αυτό, φυσικά, έχει τεράστια επίδραση στην πρόβλεψη των τιμών του Ripple. Έχει συνεργασίες με μεγάλες παγκόσμιες τράπεζες που δοκιμάζουν την τεχνολογία της Ripple. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Santander, MoneyGram, Amex και Western Union.

Οι χρόνοι συναλλαγής για το Ripple είναι πολύ γρήγοροι και τα τέλη είναι πολύ φθηνότερα από άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin ή το Ethereum. Το κύριο πράγμα που κάνει το Ripple μοναδικό, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι όλα τα νομίσματα Ripple (XRP) κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα.

Αυτό είναι σωστό – το νέο Ripple δεν δημιουργείται με εξόρυξη. Όλα τα XRP βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία. Και δεν είναι μόνο αυτό…

Αυτό που κάνει το Ripple εξαιρετικά διαφορετικό από τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα είναι το γεγονός ότι η Ripple Labs (η εταιρεία πίσω από την Ripple) κατέχει τα περισσότερα από τα νομίσματα XRP. Ναι, το ακούσατε σωστά – η Ripple έχει συνολική προσφορά μόλις 100 δισεκατομμυρίων νομισμάτων και η Ripple Labs κατέχει 50 δισεκατομμύρια από αυτά.

Μερικοί επενδυτές πιστεύουν ότι αυτό είναι κακό, κάποιοι πιστεύουν ότι είναι καλό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν θέλετε να μάθετε πόσα ισοδυναμεί με δολάρια: ένα μεμονωμένο XRP (νόμισμα Ripple) είναι περίπου 0,27 $ σήμερα (22/01/21).

Εάν δεν προτιμάτε να κάνετε τα μαθηματικά μόνοι σας, αυτό αξίζει τα 27 δισεκατομμύρια δολάρια XRP να κάθεται στις τσέπες των Ripple Labs.


Τώρα, ας προχωρήσουμε και να δούμε πώς έχει αποδώσει η Ripple στο παρελθόν και πώς επηρεάζει την ίδια την πρόβλεψη τιμών του Ripple. Αυτό είναι το πρώτο βήμα στην πρόβλεψη του μέλλοντος του Ripple.

Δείτε τον οδηγό What is Ripple για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς έχει μεγαλώσει ο κυματισμός από τότε που ξεκίνησε?

Η τιμή XRP αυξήθηκε μαζικά κατά το παρελθόν έτος, η οποία έχει θετικό αποτέλεσμα στην πρόβλεψη των τιμών Ripple.

Πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι αυτή η ανάπτυξη οφείλεται στο γεγονός ότι η Ripple έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο, σε 100 χώρες με σχεδόν 200 εταιρικές συνεργασίες. Η χρήση του XRP από το Standard Chartered to American Express συνέβαλε στην «αύξηση» της αξίας.

Τα δεδομένα του CoinMarketCap δείχνουν ότι η πρώτη δημόσια ημέρα διαπραγμάτευσης στις 4 Αυγούστου 2013, έφτασε το XRP στα 0,005882 $ (αυτό τελείωσε το νόμισμα την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης). Μέχρι τις 16 Μαρτίου 2018, το XRP ήταν στα 0,669269 $ (Πρόκειται για αύξηση 11,752,28%!).

Γράφημα προβλέψεων κυματισμών

Κατά τη διάρκεια αυτής της πενταετούς περιόδου, το υψηλότερο σημείο ήταν ο Δεκέμβριος / Ιανουάριος 2018, πριν από τη Μεγάλη Διόρθωση (ένα γεγονός της αγοράς που προκάλεσε την εξάλειψη εκατοντάδων δισεκατομμυρίων από την παγκόσμια αγορά κρυπτογράφησης), το XRP αυξήθηκε στα 3,23 δολάρια πριν πέσει στην τρέχουσα τιμή.

Τώρα είναι το 2021 και ο Ripple είχε αξία 0,27 $ στις αρχές του έτους.

Προβλέψεις τιμών

Η πρόβλεψη των τιμών κρυπτογράφησης είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο. Ειδικά επί του παρόντος – με την αγορά να αλλάζει τόσο πολύ κάθε μέρα, είναι δύσκολο να διαμορφωθεί μια πρόβλεψη τιμών Ripple για το 2021.

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι ήταν αρκετά γενναίοι για να προβλέψουν τις τιμές του Ripple το 2021 – εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς προβλέψεις για τις τιμές του Ripple:

Ο Οργανισμός Οικονομικής Πρόβλεψης

Ο Οργανισμός Οικονομικής Πρόβλεψης προβλέπει ότι η αξία της Ripple θα μπορούσε να μειωθεί περαιτέρω – λόγω των τεχνολογικών συνεργασιών που δεν εκπληρώνουν υποσχέσεις (που είναι ένας ευγενικός τρόπος να λέμε ότι τα προϊόντα της Ripple είναι άχρηστα και ότι οι τράπεζες θα σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν). Λένε ότι ο Ripple θα μπορούσε να μειωθεί στα 0,19 $ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Ειδήσεις Ripple Coin

Ειδήσεις Ripple Coin, ο δεύτερος μεγαλύτερος ιστότοπος ειδήσεων Ripple από την κυκλοφορία, υποστηρίζει ότι το 2021 θα μπορούσε να είναι μια ομαλή χρονιά για την εταιρεία. Λένε ότι νέες συνεργασίες, νέες τεχνολογίες και μια ισχυρή απόδοση θα μπορούσαν να δουν το XRP να αγγίζει 7 δολάρια.

Η Daily Express

Η Daily Express, μια εφημερίδα ταμπλόιντ του Ηνωμένου Βασιλείου, πιστεύει ότι το XRP θα μπορούσε να ανεβεί στα ύψη το 2021 με τιμή συμβολικού XRP 5,06 $ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021!

Μετρό

Μετρό, η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου, πιστεύει ότι ο Ripple θα μπορούσε να πέσει στα 0,22-28 $. Το βασίζουν στο γεγονός ότι το Bitcoin θα συνεχίσει να κυριαρχεί στη νοοτροπία της Χιλιετίας και να φτάσει το σημείο τιμής των 20.000 $. Αυτό θα μπορούσε να συμβάλει στη μείωση του Ripple και άλλων altcoins.

ValueWalk

ValueWalk, μια υπηρεσία έρευνας κρυπτογράφησης, πιστεύει ότι η Ripple πρέπει να προχωρήσει πέρα ​​από τις τράπεζες να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους. Αντ ‘αυτού, λένε ότι η Ripple πρέπει να γίνει πραγματικός συνεργάτης με έναν τραπεζικό όμιλο.

Πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβάλει στην αύξηση της αξίας του Ripple στα $ 10. Ωστόσο, εάν δεν επιτύχουν με όλες αυτές τις συνεργασίες και δεν έχουν πραγματικό αντίκτυπο, η τιμή του διακριτικού XRP θα μπορούσε να πέσει κάτω από το όριο των 0,50 $.

Ο Ripple έχει μια μεγάλη χρονιά μπροστά. Οι περισσότερες από τις προβλέψεις δείχνουν ότι η αξία του Ripple θα αυξηθεί το 2021. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι μεγάλα γεγονότα και η αποτυχία να λειτουργήσει η τεχνολογία πληρωμών για τις τράπεζες θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική πτώση των τιμών.

Η επόμενη ενότητα θα αξιολογήσει τις δικές μου σκέψεις πρόβλεψης τιμών και πώς μπορείτε να κάνετε και τη δική σας πρόβλεψη.

Τι είναι η πρόβλεψη των κυματισμών 2021?

Τα γεγονότα είναι αυτό που θα ωθήσει την τιμή της Ripple προς τα πάνω ή προς τα κάτω και η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει πολλά που μπορεί να έχουν θετική επίδραση στην πρόβλεψη της τιμής Ripple 2021. Για να διαμορφώσουμε τη δική μας γνώμη, ας δούμε τους λόγους για τους οποίους η τιμή Ripple μπορεί να αυξηθεί ή φέτος.

Για να είμαι ειλικρινής, η είδηση ​​που κυκλοφόρησε για το Ripple φαίνεται θετική.

Το 2018, η Santander ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το blockchain της Ripple για μια εφαρμογή πληρωμών (που θα ξεκινήσει στην Ισπανία, την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο πρώτα) που θα βασίζεται στην τεχνολογία επεξεργασίας πληρωμών της Ripple..

Μια άλλη εξέλιξη είναι η είδηση ​​ότι οι ιαπωνικές εγχώριες τράπεζες θα χρησιμοποιήσουν το Ripple για να τροφοδοτήσουν ένα νέο σύστημα εγχώριων πληρωμών μεταφοράς χρημάτων κατά παραγγελία. Το MoneyTap, το οποίο έχει τρεις μεγάλους συνεργάτες (SBI Net Sumishin Bank, Suruga Bank και Resona Bank) συνεργάζεται με τη Ripple για να βοηθήσει στη βελτίωση των εγχώριων πληρωμών μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Μια άλλη μεγάλη εξέλιξη το 2018 ήταν η συνεργασία MoneyGram / Ripple. Η χρήση του XRP ως διασυνοριακού συστήματος επεξεργασίας πληρωμών μαζί με την τεχνολογία επεξεργασίας πληρωμών της Ripple θα βελτιώσει τις διεθνείς διασυνοριακές χρηματοοικονομικές πληρωμές.

Η MoneyGram, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία μεταφοράς χρημάτων στον κόσμο, θα χρησιμοποιήσει τη νέα τεχνολογία για να χρησιμοποιήσει το XRP ως άμεση μέθοδο διακανονισμού (που σημαίνει ταχύτερες μεταφορές σε φίλους και οικογένεια στο εξωτερικό).

Αυτές είναι μόνο τρεις εξελίξεις που Ripple παρατάσσονται το 2018.

Οι παγκόσμιες τράπεζες συνεργάζονται

Υπάρχουν συζητήσεις και πιλοτικά έργα με τις κεντρικές τράπεζες της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΑΕ, έργα με την Τράπεζα της Αγγλίας και άλλα.

Η Ripple είναι επίσης έτοιμη να συνεργαστεί με περισσότερες ευρωπαϊκές και λατινοαμερικάνικες τράπεζες για την προώθηση της τεχνολογίας πληρωμών τόσο της XRP όσο και της Ripple. Αυτές οι εξελίξεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν, όπως επεσήμαναν οι εμπειρογνώμονες, σε μεγάλες αυξήσεις τιμών στην τιμή του XRP. Αυτό σημαίνει λοιπόν, η πρόβλεψη της τιμής του Ripple πρέπει να είναι θετική.

Οι συνεργασίες με κεντρικές τράπεζες, γίγαντες χρηματοοικονομικών εταιρειών και τράπεζες δείχνουν προς την καινοτόμο τεχνολογία της Ripple και τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει σε αυτές τις επιχειρήσεις.

Ωστόσο, είναι το πρόβλημα των «δυνατοτήτων» και μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις προβλέψεις των τιμών του Ripple.

Οι επαγγελματίες εμπειρογνώμονες επεσήμαναν κυρίως ότι οι «δοκιμές» και οι «πιλότοι» είναι μια εξαιρετική επίδειξη δυναμικού (θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που όλοι χρησιμοποιούμε τραπεζικές μεταφορές). Αλλά αν δεν αλλάξει κάτι, δεν ήταν αρκετά ενοχλητικό.

Το Crypto προορίζεται να είναι αποδιοργανωτικό (προορίζεται να καταστρέψει το κεντρικό τραπεζικό σύστημα). Χωρίς σημαντικές αλλαγές, η αξία του Ripple θα μπορούσε να υποφέρει.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Η προσφορά νομισμάτων XRP

Ένα άλλο σημείο πίεσης στο Ripple είναι η συνολική κυκλοφορία της αγοράς των 100 δισεκατομμυρίων XRPs. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από, για παράδειγμα, το μέγιστο των 21 εκατομμυρίων Bitcoin.

Η σπανιότητα των Bitcoin κατά την υπερπροσφορά XRPs θα ασκεί πάντα μεγάλες πιέσεις στις τιμές στη συνολική αξία του XRP – δείτε παρακάτω για ένα διάγραμμα που δείχνει πώς έχει αυξηθεί η προσφορά από την κυκλοφορία του Ripple.

Κυματισμός ανάπτυξη από την απελευθέρωσή του

Ωστόσο, το Ripple είναι πολύ διαφορετικό από το Bitcoin, καθώς το Bitcoin είναι απλώς ένα σύστημα πληρωμών peer-to-peer με σκοπό την αποκέντρωση της παγκόσμιας χρηματοδότησης. Ενώ η Ripple εξυπηρετεί συγκεκριμένα τις τράπεζες παρέχοντας τεχνολογία διασυνοριακών πληρωμών blockchain και είναι λιγότερο αποκεντρωμένη από ό, τι είναι το Bitcoin.

Συνολικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Ripple το 2021 φαίνεται θετικό. Πιστεύω ότι μόλις αποκατασταθεί η πίστη και η εμπιστοσύνη στην αγορά κρυπτογράφησης γενικά, τότε το νόμισμα XRP του Ripple θα μπορούσε να επιστρέψει στην τιμή των 2-3 δολαρίων που είδαμε στην αρχή του έτους.

Η επόμενη ενότητα θα ανακεφαλαιώσει τι είναι καλό και τι είναι κακό για το Ripple. Το κάνουμε αυτό ώστε να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του XRP ως επένδυση.

Είναι Ripple μια καλή ή κακή επένδυση?

Η ερώτηση εκατομμυρίων δολαρίων (ελπίζουμε!): Είναι η Ripple μια καλή ή κακή επένδυση; Για να το καταλάβουμε αυτό, πρέπει να καταλάβουμε τι είναι κακό για το Ripple και τι είναι καλό.

Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά.

Τι είναι καλό για το Ripple

 • Το μεγαλύτερο θετικό του XRP είναι ότι χρησιμοποιείται στην πραγματικότητα από πραγματικές εταιρείες – ονόματα νοικοκυριών – παγκοσμίως.
 • Οι χρόνοι συναλλαγής είναι πολύ χαμηλότεροι από τους Bitcoin, Ethereum και Litecoin.Χρόνος συναλλαγής των κρυπτονομισμάτων
 • Όπως δείχνει το παραπάνω γράφημα, το XRP έχει ένα χρονικό πλαίσιο διακανονισμού πληρωμής 4 δευτερολέπτων. Αυτό είναι ταχύτερο από τα 2+ λεπτά του Ether, πολύ πιο γρήγορα από το 1 ώρα + του Bitcoin (προ-SegWit – μια αναβάθμιση συστήματος Bitcoin) και πολύ πιο γρήγορα από τις παραδοσιακές τραπεζικές μεταφορές (που μπορεί να διαρκέσουν έως και πέντε εργάσιμες ημέρες).
 • Τα τέλη συναλλαγής είναι απίστευτα χαμηλά – 0,00001XRP (το οποίο είναι μικρότερο από 0,00023 $). Συγκριτικά, η Ethereum έχει μέσο κόστος συναλλαγής 4,34 $. Το Bitcoin έχει μέσο κόστος συναλλαγής 7,92 $. Η Litecoin έχει το χαμηλότερο ανταγωνιστικό τέλος συναλλαγής των 1,22 $.
 • Είναι μια αξιόπιστη μορφή διασυνοριακών πληρωμών (ανταγωνιζόμενη fiat όπως στην περίπτωση του MoneyGram) που χρησιμοποιείται από μεγάλες υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων.
 • Τι είναι κακό για το Ripple?

  • Ο κυματισμός έρχεται σε αντίθεση με τις τιμές του κρυπτονομίσματος. Πρέπει να αποκεντρωθούν, έτσι ώστε καμία εταιρεία ή οργανισμός να μην έχει απόλυτο έλεγχο, αλλά η Ripple Labs κατέχει πάνω από το 50% της συνολικής προσφοράς Ripple XRP. Έτσι, αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην πρόβλεψη των τιμών Ripple.

  Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με τη χειραγώγηση των τιμών που μπορεί να κάνει αυτό το επίπεδο διατήρησης XRP στη συνολική τιμή (θα μπορούσαν να ρίξουν μεγάλο μέρος για να μειώσουν τις τιμές για να αγοράσουν ένα μεγαλύτερο μερίδιο).

  • Η προσέγγιση συναίνεσης είναι επίσης διαφορετική από το κανονικό πρότυπο Bitcoin. Το Ripple απαιτεί «επικυρωμένους» συμμετέχοντες για την επαλήθευση των συναλλαγών.

  Στο δίκτυο Bitcoin, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν κόμβο και να επαληθεύσει τις συναλλαγές. Στο σύστημα Ripple, μόνο οι προ-εγκεκριμένοι συμμετέχοντες μπορούν να εκτελέσουν έναν κόμβο και να επαληθεύσουν τις συναλλαγές Ripple.

  Αυτή είναι μια άλλη μορφή της κεντρικής αρχής που έχουν τα Ripple Labs.

  • Πρωταρχικός στόχος της Ripple είναι να πουλήσει την τεχνολογία συναλλαγών της. Το XRP είναι απλώς ένα δευτερεύον μέρος των δραστηριοτήτων του Ripple.

  Συνολικά, το Ripple δεν παίζει με τους παραδοσιακούς κανόνες κρυπτογράφησης – έχει μια κεντρική δομή ιδιοκτησίας. Επίσης, η μακροπρόθεσμη εστίαση του Ripple δεν είναι στο XRP, αλλά στην ίδια την τεχνολογία πληρωμών.

  Ωστόσο, έχει χαμηλό κόστος συναλλαγής και γρήγορους χρόνους συναλλαγής. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το XRP μέσω αξιόπιστων χρηματοοικονομικών επωνυμιών, κάτι που μπορεί να προσελκύσει ορισμένους ανθρώπους σαν μια αίσθηση αξιοπιστίας.

  συμπέρασμα

  Τι θα κάνει το 2021 για την πρόβλεψη των τιμών του Ripple; Θα είναι σωστή οποιαδήποτε από τις προβλέψεις για το Ripple 2021?

  Περιγράψαμε τις εξελίξεις του Ripple και τι λένε οι βασικοί ειδικοί, μαζί με πληροφορίες για το Ripple, και κάναμε κάποιες προβλέψεις.

  Συνολικά, τα ευρήματά μου σχετικά με το Ripple ήταν θετικά! Έχουν κάνει τεράστιες συνεργασίες, έχουν δοκιμάσει τις τεχνολογίες τους σε μεγάλες παγκόσμιες τράπεζες και εργάζονται σαφώς για να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους.

  Η πρόβλεψή μου, όπως ανέφερα νωρίτερα, είναι ότι το Ripple θα επιστρέψει στο υψηλό του των 3+ δολαρίων ανά XRP. ΑΛΛΑ, πιστεύω ότι βασίζεται στην πίστη και η εμπιστοσύνη αποκαθίσταται πρώτα σε ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης.

  Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που λέει – μια πρόβλεψη. Πρέπει πάντα να έχετε κατά νου ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την αγορά.

  Εξαρτάται από τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα, και κανείς, από τη γνώση μου, δεν μπορεί να δει στο μέλλον. Επομένως, μην πάρετε ποτέ μια πρόβλεψη ως γεγονός!

  Ω, και μην επενδύετε ποτέ περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε.

  Εάν έχετε τη δική σας πρόβλεψη Ripple Price 2021, φροντίστε να μας ενημερώσετε! Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map