Καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων: Κορυφαίοι

Γειά σου! Καλώς ορίσατε στον οδηγό μου για την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα τους τελευταίους 12 μήνες. Για πολλούς ανθρώπους, είναι η πρώτη εμπειρία που θα έχουν να αγοράσουν και να πουλήσουν περιουσιακά στοιχεία για να προσπαθήσουν να αποκομίσουν κέρδη. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τέτοιοι αρχάριοι θα χρειαστούν έναν τέτοιο οδηγό για να τους βοηθήσουν να καταλάβουν από πού να ξεκινήσουν τις συναλλαγές κρυπτογράφησης!

Κατά τη διάρκεια αυτού του άρθρου, θα μάθετε για τέσσερα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια συναλλαγών κρυπτογράφησης. Αυτά που έχω επιλέξει είναι υπέροχα για τουλάχιστον έναν ή δύο διαφορετικούς λόγους. Κάποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος για τους εμπόρους που θέλουν να αγοράσουν και να πουλήσουν μεγάλους όγκους. Εν τω μεταξύ, μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για απόλυτους αρχάριους.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε τα Bittrex, GDAX, Binance και Bitfinex. Θα καλύψω τα ακόλουθα για κάθε πλατφόρμα: χρεώσεις, δυνατότητες, ασφάλεια, διαθεσιμότητα νομισμάτων, όγκο και πόσο φιλικός προς τον χρήστη είναι κάθε ανταλλαγή.

Ας ελπίσουμε ότι, στο τέλος του οδηγού, θα ξέρετε ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών για εμπόρους ημέρας με μεγάλη εμπειρία στη χρήση ανταλλαγών και ποια είναι η καλύτερη για απόλυτους αρχάριους. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε λίγο για την ιστορία αυτών των τεσσάρων μαζικών ανταλλαγών, καθώς και πληροφορίες για καθένα από τα σημεία που αναφέρονται παραπάνω.

Δυστυχώς, θα πρέπει να ξεφύγουμε από ορισμένα πράγματα. Αυτό το άρθρο δεν αφορά πραγματικά τον τρόπο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων! Υπάρχουν αρκετά για να καλύψουμε ήδη χωρίς να παρέχουμε βήμα προς βήμα μαθήματα σχετικά με την τεχνική ανάλυση και την ανάγνωση γραφημάτων! Εκτός αυτού, το να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση είναι πολύ προχωρημένο από ένα θέμα για ένα μόνο άρθρο.

Με όλα αυτά, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν προτού μπορέσουμε να προσδιορίσουμε ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για εσάς.

Αν κάθεσαι άνετα, θα ξεκινήσω!

Contents

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων?

Προτού καταλήξουμε να εξηγήσουμε μερικές από τις διαφορές μεταξύ των πολλών ανταλλαγών εκεί έξω, είναι σημαντικό να διαχωρίσουμε τις πιθανές καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σε δύο ομάδες.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ομάδα 1

Πρώτον, υπάρχουν πλατφόρμες που επιτρέπουν την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων έναντι νομισμάτων fiat. Αυτές οι ανταλλαγές ζητούν συνήθως περισσότερες μορφές αναγνώρισης για να εγγραφείτε.

Έχουν επίσης συχνά πολύ λιγότερους τύπους ψηφιακών νομισμάτων. Θα βρείτε Bitcoin, Ether, Litecoin και μερικούς άλλους, αλλά μην περιμένετε να βρουν σκοτεινά έργα μικρού καπακιού σε αυτά.

Ομάδα 2


Ο δεύτερος τύπος πλατφόρμας για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι αυτή που δεν δέχεται καταθέσεις fiat. Αυτές οι ανταλλαγές μόνο σε κρυπτονομίσματα προσφέρουν συνήθως όλα τα είδη ψηφιακών στοιχείων, πολλά από τα οποία δεν θα έχετε ακούσει ποτέ (στην πραγματικότητα, δεν έχω ακούσει καν πολλά από αυτά!)

Επιπλέον, αυτές οι πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης συνήθως ζητούν πολύ λίγες μορφές ταυτότητας. Μερικοί από αυτούς δεν ζητούν καν!

Το να αποφασίσετε ποιος από αυτούς τους δύο τύπους ανταλλαγών είναι η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων θα καταλήξει στις προσωπικές σας ανάγκες. Έχοντας αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που προσφέρονται!

Σημείωση: Το νόμισμα Fiat αναφέρεται σε χρήματα που εκδίδονται από εθνική κυβέρνηση. Παραδείγματα νομισμάτων fiat είναι δολάρια, ευρώ, λίρες και γιουάν.

Ανταλλαγές που επιτρέπουν καταθέσεις Fiat

Ας εξερευνήσουμε πρώτα το “Group 1”, ξεκινώντας με το Bitfinex.

Bitfinex

Το πρώτο ανταλλακτικό που θα εξετάσω μαζί σας στον καλύτερο οδηγό πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι το Bitfinex.

Το Bitfinex είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ. Η πλατφόρμα ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2012 και έκτοτε αυξάνεται στους χρήστες. Η Bitfinex εμπορεύεται ως πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων επαγγελματικού επιπέδου. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει τίποτα πολύ τρομακτικό για να θέσει τους αρχάριους από τη χρήση του!

Τέλη Bitfinex

Όπως πολλές πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων επαγγελματικού επιπέδου, το Bitfinex έχει μια ολισθηρή κλίμακα για να υπολογίσει πόσα καταβάλλεται σε τέλη ανά εμπόριο. Όσο περισσότερα χρήματα διαπραγματεύονται τις προηγούμενες 30 ημέρες, τόσο φθηνότερη γίνεται η πλατφόρμα. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που ταιριάζει το Bitfinex σε εμπόρους υψηλότερου όγκου.

Αντί να προσπαθήσω να εξηγήσω μόνοι μου τις χρεώσεις, μπορείτε να δείτε τον παρακάτω πίνακα. Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να το κοιτάξετε τόσο πολύ – τα ποσά που απαιτούνται για να φτάσετε ακόμη και στην τρίτη βαθμίδα θα είναι πολύ υψηλότερα από όσα μπορεί να διαχειριστεί ο μέσος έμπορος!

Εκτέλεση παραγγελίας πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Bitfinex

Σημείωση: Ένας κατασκευαστής είναι ένας έμπορος που προσθέτει ρευστότητα στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι αν δημοσιεύσετε μια συναλλαγή που δεν συμπληρώνεται άμεσα, είστε κατασκευαστής. Εάν δημοσιεύσετε μια συναλλαγή που γεμίζει αμέσως (καταργεί τη ρευστότητα), είστε ο παίκτης.

Χαρακτηριστικά Bitfinex

Η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Bitfinex προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Συναλλαγές σε δολάρια ΗΠΑ και ευρώ. Σημείωση: Εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές σε νόμισμα fiat, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας.
 • Προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης – μόχλευση 3,3x, διαπραγμάτευση περιθωρίου και δέκα διαφορετικοί τύποι παραγγελιών. Αν δεν είστε βέβαιοι για το τι είναι αυτά, είναι καλύτερο να μην τα χάσετε! Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, διαβάστε ο πλήρης οδηγός μας.
 • Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν είτε με τραπεζικό έμβασμα είτε με κρυπτονομίσματα.
 • Μπορεί να προσαρμόσει τη διεπαφή συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξατομικεύσετε το σταθμό εργασίας σας με δυνατότητες που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Είναι φιλικό προς το χρήστη Bitfinex?

Το Bitfinex δεν είναι η πιο φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Αν γνωρίζετε τι κάνετε, είναι υπέροχο. Ωστόσο, εάν είστε νέοι στο εμπόριο, πολλά από αυτά θα είναι δύσκολο να καταλάβετε και μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ό, τι πραγματικά χρειάζεστε. Αυτοί οι λόγοι μπορεί να κάνουν το Bitfinex την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών για εμπόρους ημέρας που έχουν ήδη πολλή εμπειρία.

Ασφάλεια Bitfinex

Η ασφάλεια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να μπορέσετε να ονομαστείτε ως η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Το Bitfinex προσφέρει τις ακόλουθες βελτιώσεις ασφαλείας για λογαριασμούς χρηστών:

 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων – οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το 2FA. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας κατά τη σύνδεση.
 • Επιβεβαίωση διεύθυνσης IP για αναλήψεις – οι χρήστες μπορούν να επιτρέπουν μόνο αναλήψεις που ζητούνται από μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP.
 • Φράση επιβεβαίωσης ανάληψης – οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν μια φράση που έχει ρυθμιστεί νωρίτερα για να επεξεργαστούν μια ανάληψη.
 • Κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν να κρυπτογραφηθούν όλα τα μηνύματα μεταξύ τους και το Bitfinex που σημαίνει ότι μόνο τα μπορούν να τα διαβάσουν.
 • Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν να τους σταλεί ένα email όταν ο λογαριασμός τους είναι συνδεδεμένος. Οι λογαριασμοί θα παγώσουν σε περίπτωση ύποπτης δραστηριότητας.
 • Η Bitfinex ισχυρίζεται ότι αποθηκεύει το 99,5% της κρυπτογράφησης των χρηστών σε ένα πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης, πολλαπλών υπογραφών.
 • Το Bitfinex έχει διάφορες προφυλάξεις για την προστασία από μια κατανεμημένη επίθεση άρνησης υπηρεσίας.
 • Η βάση δεδομένων πληροφοριών χρήστη δημιουργείται αντίγραφα ασφαλείας και αποθηκεύεται σε πολλές τοποθεσίες εκτός ιστότοπου.

Διαθεσιμότητα νομισμάτων Bitfinex

Για μια πλατφόρμα που δέχεται καταθέσεις fiat, το Bitfinex υποστηρίζει μια μεγάλη λίστα ψηφιακών νομισμάτων. Τα ακόλουθα νομίσματα είναι εμπορεύσιμα στο χρηματιστήριο:

BTC, BCH, BTG, TRX, GNT, AVT, DASH, DATA, EDO, EOS, ETC, ETH, ETP, LTC, MIOTA, NEO, OMG, QTUM, SAN, USDT, XMR, XRP, ZEC, BAT, ZRX, FUN, MANA, SPANK, TNB, RLC, RCN, REP, ELF, AID, SNGLS, SNT, QASH, YOYO, MITH.

Όγκος Bitfinex

Ο συνολικός όγκος συναλλαγών κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες 24 ώρες κατά τη στιγμή της γραφής (10 Μαΐου 2018) στο Bitfinex ήταν 699.816.667 $.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

GDAX

Στη συνέχεια, στον οδηγό μας για την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, θα κοιτάξω το GDAX.

Το GDAX είναι η επαγγελματική ενότητα συναλλαγών για το πλησιέστερο όνομα σε ένα νοικοκυριό σε cryptocurrency – Coinbase.

Το GDAX σημαίνει το Global Digital Asset Exchange. Δεδομένου ότι είναι συνδεδεμένο με το Coinbase, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών στην αγορά σήμερα. Βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ και κυκλοφόρησε λίγα χρόνια μετά το Coinbase το 2016.

Τέλη GDAX

Οι χρεώσεις του GDAX είναι παρόμοια δομημένες με το Bitfinex. Υπολογίζονται χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο “maker / taker”. Το τέλος λήψης υπολογίζεται βάσει του ποσού USD που ένας πελάτης έχει διαπραγματευτεί τον τελευταίο μήνα. Αυτά κυμαίνονται μεταξύ 0,3% και 0,1%.

Όλοι οι κατασκευαστές πραγματοποιούν συναλλαγές, ωστόσο, εντελώς δωρεάν στο GDAX!

Χαρακτηριστικά GDAX

Το GDAX προσφέρει στους χρήστες μια ποικιλία χαρακτηριστικών που το καθιστούν ένα καλό μέρος για αγορά και πώληση ψηφιακών στοιχείων. Ας τα δούμε και να δούμε αν το GDAX θα μπορούσε να είναι η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων:

 • Απεριόριστες καταθέσεις fiat με τραπεζική μεταφορά. Τα χρήματα μπορούν επίσης να κατατεθούν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις επιλογές του Coinbase (πιστωτική / χρεωστική κάρτα) και να μεταφερθούν δωρεάν.
 • Αξιόπιστη από την κοινότητα κρυπτογράφησης.
 • Προχωρημένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης – αγορές στην αγορά, περιορισμός αγορών, στάσεις και συναλλαγές περιθωρίου (3x).
 • Ασφάλειες – Οι καταθέσεις fiat της GDAX είναι ασφαλισμένες από την FDIC. Οι πελάτες καλύπτονται έως και 250.000 $.
 • Οι χρήστες που ξεκίνησαν στο Coinbase μπορούν εύκολα να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους και να ξεκινήσουν στο GDAX.

Είναι φιλικό προς το χρήστη GDAX?

Δεδομένου ότι αποτελεί μέρος του Coinbase, το GDAX μπορεί να θεωρηθεί ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για ενδιάμεσους εμπόρους κρυπτογράφησης. Το Coinbase προσφέρει πολλές επιλογές άμεσης αγοράς που καθιστούν όσο το δυνατόν πιο εύκολη την έναρξη με το ψηφιακό νόμισμα.

Το GDAX προορίζεται για ελαφρώς πιο προχωρημένους χρήστες που επιθυμούν να αρχίσουν να καθορίζουν τις δικές τους τιμές ή ίσως τις ημερήσιες συναλλαγές για κέρδος. Ωστόσο, δεν προσφέρει την ίδια επιλογή επιλογών του Bitfinex. Αυτό το καθιστά λίγο λιγότερο προηγμένο από μια πλατφόρμα και ως εκ τούτου ορισμένοι χρήστες υψηλού επιπέδου μπορεί να προτιμούν το Bitfinex. Ωστόσο, για τους περισσότερους εμπόρους, οι διαθέσιμες επιλογές στο GDAX θα είναι περισσότερες από αρκετές.

Τα γραφήματα στο GDAX είναι πιο βασικά από ό, τι στο Bitfinex και ως εκ τούτου, η διεπαφή είναι λίγο πιο φιλική προς το χρήστη. Αυτό κάνει ξανά το GDAX πιο κατάλληλο για ενδιάμεσους εμπόρους και όχι για προχωρημένους.

Ασφάλεια GDAX

Το GDAX προσφέρει στους χρήστες υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

 • Οι καταθέσεις Fiat είναι ασφαλισμένες FDIC. Αυτό παρέχει στους χρήστες μεγάλη σιγουριά όταν κάνουν καταθέσεις χρησιμοποιώντας τραπεζικές μεταφορές.
 • Το 98% των καταθέσεων σε κρυπτονομίσματα διατηρούνται σε ψυκτική αποθήκευση. Η πρόσβαση σε αυτές απαιτεί πολλές υπογραφές, καθιστώντας τις πολύ ασφαλείς.
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων σε λογαριασμούς.
 • Δεν υπάρχει ιστορικό παραβιάσεων ασφαλείας ή παραβιάσεων.
 • Ιστορικό δημοσιονομικών ελέγχων και ασφάλειας.
 • Ιδιαίτερα παράπονο με τους υπάρχοντες οικονομικούς κανονισμούς των ΗΠΑ.

Διαθεσιμότητα κερμάτων GDAX

Τα ακόλουθα νομίσματα είναι διαθέσιμα στο GDAX:

BTC, ETH, BCH και LTC.

Όγκος GDAX

Ο συνολικός όγκος συναλλαγών κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες 24 ώρες κατά τη στιγμή της γραφής (10 Μαΐου 2018) στο GDAX ήταν 224.047.290 $.

Ανταλλαγές μόνο για κρυπτογράφηση

Ας ρίξουμε μια ματιά στο “Ομάδα 2” – ανταλλαγές μόνο με κρυπτογράφηση.

Οι ανταλλαγές που έχουμε δει μέχρι στιγμής στον καλύτερο οδηγό πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μου έχουν όλες τις άδειες και είναι εξαιρετικά ασφαλείς. Τώρα κατευθυνόμαστε στην άγρια ​​δύση των ανταλλαγών ψηφιακών νομισμάτων!

Δεδομένου ότι οι ανταλλαγές crypto-to-crypto δεν χειρίζονται παραδοσιακά νομίσματα, δεν υπάρχουν πολλοί υπάρχοντες κανονισμοί που πρέπει να ακολουθήσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κανονισμοί που διέπουν τα κρυπτονομίσματα δεν υπάρχουν ακόμη σωστά στις περισσότερες χώρες (αν και ορισμένες χώρες έχουν αρχίσει να τις εισάγουν). Αυτές οι πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων δεν πρέπει απαραίτητα να εγγραφούν ως υπηρεσία διαχείρισης χρημάτων.

Μην ανησυχείτε όμως, αυτές που έχουμε επιλέξει ως τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης που δεν επιτρέπουν καταθέσεις fiat είναι εξαιρετικά ασφαλείς. Ας ξεκινήσουμε!

Κάθισμα

Το Binance είναι μια από τις νεότερες αλλά μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στον κλάδο. Φαινόταν να εμφανίζεται από το πουθενά στα μέσα του 2017 και γρήγορα έγινε εμφανές ότι ήθελε να γίνει το μεγαλύτερο χρηματιστήριο στην αγορά. Τρέλα, το πέτυχε στις αρχές του τρέχοντος έτους με συνολική κεφαλαιοποίηση 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Ο Binance ιδρύθηκε στην Κίνα, αλλά η κανονιστική αβεβαιότητα το είδε να μετακομίσει στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο του 2017. Ο ιδρυτής Zhao Chengpeng ανακοίνωσε έκτοτε ότι κοιτάζει το ευρωπαϊκό νησί της Μάλτας για να στηρίξει την εταιρεία του. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Μάλτα αναπτύσσει γρήγορα μια νομοθεσία φιλική προς την κρυπτογράφηση να επιτρέψει σε νέες εταιρείες όπως η Binance την ελευθερία να καινοτομούν.

Τέλη Binance

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance χρεώνει στους χρήστες μια μέση χρέωση 0,1% για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται. Ωστόσο, η πλατφόρμα έχει στην πραγματικότητα το δικό της διακριτικό. Για να κάνουν τους χρήστες να το χρησιμοποιήσουν, όσοι πληρώνουν χρησιμοποιώντας το Binance Token (BNB) θα λάβουν μια χυμώδη έκπτωση 50%! Ίσως αυτό είναι αρκετό για να είναι η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων?

Τέτοιες χαμηλές χρεώσεις θα μπορούσαν να κάνουν το Binance ισχυρό υποψήφιο για την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών για τους εμπόρους που θέλουν να κάνουν πολλές ανταλλαγές.

Αυτό όμως δεν θα συμβεί για πάντα. Η ανάλυση των εκπτώσεων φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Εκπτωτικά επιτόκια πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτογράφησης Binance

Χαρακτηριστικά Binance

 • Η εφαρμογή Binance για κινητά επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα εν κινήσει.
 • Επιλογές υποστήριξης σε πολλές γλώσσες: Αγγλικά, Κινέζικα, Κορεάτικα, Ιαπωνικά.
 • Έχει το δικό του νόμισμα που φέρει αποκλειστικά οφέλη.
 • Προσφέρει διαγωνισμούς στους εμπόρους. Για παράδειγμα, υπήρχε ένας μήνας στον οποίο ο έμπορος που μπόρεσε να αγοράσει και να πουλήσει τα περισσότερα κρυπτονομίσματα WAVES δόθηκε 20.000 μάρκες WAVES. Ένας άλλος διαγωνισμός είδε τους χρήστες να κερδίζουν αυτοκίνητα και υπολογιστές ως βραβεία!
 • Υποστηρίζει έναν τεράστιο αριθμό διαφορετικών νομισμάτων και μαρκών – μία από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες επιλογές.
 • Προσφέρει έγκαιρη υποστήριξη για τα πιρούνια Bitcoin. Τα Bitcoin Gold και Bitcoin Diamond εισήχθησαν στο Binance πολύ γρήγορα μετά τη δημιουργία τους.
 • Δεν υπάρχει όριο στο μέγεθος των καταθέσεων σε κρυπτονομίσματα.
 • Όρια αναλήψεων. Αυτά καταργούνται κατά την επαλήθευση ενός λογαριασμού. Αυτό απαιτεί από τους χρήστες να υποβάλουν το πλήρες όνομά τους, τη χώρα, το φύλο τους, μια φωτογραφία του διαβατηρίου τους / μια φωτογραφία μιας ταυτότητας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση και μια φωτογραφία τους που κατέχουν το έγγραφο.
 • Υποστηρίζονται σταθερά νομίσματα. Όσοι θέλουν να μετατρέψουν μια επένδυση σε fiat στην επόμενη κίνηση τους στην αγορά μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας το USDT (Tether) εάν το ζεύγος συναλλαγών είναι διαθέσιμο.

Είναι φιλικό προς το χρήστη Binance?

Παρόλο που προσφέρει τόσο βασική όσο και προηγμένη προβολή, η διεπαφή του Binance δεν είναι η πιο εύκολη στην κατανόηση. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για ακόμη πιο έμπειρους χρήστες να το συνηθίσουν. Ωστόσο, μόλις το κάνουν, ανταμείβονται με μεγάλο αριθμό διαθέσιμων πληροφοριών σε μία οθόνη.

Ακόμη και η βασική προβολή συνεχίζεται.

Δεδομένου ότι προσφέρει στους χρήστες μια τόσο δυνητικά συγκεχυμένη εμπειρία, το Binance είναι πιθανώς καλύτερο για ενδιάμεσους έως προχωρημένους εμπόρους. Οι αρχάριοι θα πρέπει τουλάχιστον να αφιερώσουν αρκετό χρόνο μελετώντας τη διεπαφή για να κατανοήσουν ολόκληρη τη διάταξη πριν αρχίσουν να κάνουν συναλλαγές στην πλατφόρμα.

Ασφάλεια Binance

Το Binance πέτυχε γρήγορα ένα υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό αν θέλετε να ορίσετε τον εαυτό σας ως την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin. Ωστόσο, δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς διασφαλίζει η πλατφόρμα τις καταθέσεις κρυπτογράφησης και πώς προστατεύεται από παραβιάσεις.

Ωστόσο, το Binance προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.
 • Άγνωστη τοποθεσία κεντρικών διακομιστών. Προς το παρόν πιστεύεται ότι βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ, αν και δεν είναι γνωστές περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτά.
 • Ειδοποίηση μέσω email για επιβεβαίωση της απόσυρσης. Οι χρήστες πρέπει να ακολουθήσουν έναν σύνδεσμο μέσα στο email για να επιβεβαιώσουν ότι ζήτησαν την ανάκληση.

Διαθεσιμότητα νομισμάτων Binance

Χωρίς αμφιβολία, το καλύτερο για την πλατφόρμα Binance είναι ο αριθμός των κερμάτων που υποστηρίζονται εκεί. Η λίστα είναι υπερβολικά μεγάλη για να την αναφέρετε εδώ. Αυτό συμβαίνει επειδή παραθέτει επίσης πολλά διακριτικά μόλις ολοκληρώσουν την αρχική προσφορά νομισμάτων. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να τους πάρουν νωρίς και ενδεχομένως να κλειδώσουν τα περισσότερα δυνατά κέρδη σε οποιαδήποτε αντλία μετά το ICO.

Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες καταχωρίσεις στο Binance περιλαμβάνουν Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, Litecoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στο χρηματιστήριο. Για μια πλήρη λίστα, επισκεφθείτε τον ίδιο τον ιστότοπο.

Όγκος Bitcoin

Ο συνολικός όγκος συναλλαγών κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες 24 ώρες κατά τη στιγμή της γραφής (10 Μαΐου 2018) στο Binance ήταν εντελώς τεράστιος 2.210.146.604 $!

Trading Cryptocurrency στο Binance

Στη συνέχεια, στον οδηγό μας για την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, θα εξηγήσω πώς να ανταλλάσσω κρυπτονομίσματα στο Binance. Τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω θα είναι πολύ παρόμοια για τις περισσότερες ανταλλαγές. Για αυτόν τον οδηγό, θα υποθέσω ότι έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό.

 1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Binance στη διεύθυνση binance.com.
 2. Κάντε κλικ στο «σύνδεση» στο επάνω μέρος της σελίδας και συμπληρώστε τα στοιχεία σύνδεσής σας.
 3. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για να ζητήσετε τον κωδικό ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Εισαγάγετε το στο πλαίσιο που επισημαίνεται παρακάτω.

  Έλεγχος ταυτότητας Google σε πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Binance

 4. Κάντε κλικ στο “κεφάλαια” στο επάνω μέρος της οθόνης. Θα μεταφερθείτε στη σελίδα του πορτοφολιού.

  Αμοιβαία κεφάλαια συναλλαγών κρυπτογράφησης Binance

 5. Κάντε κλικ στην «κατάθεση» δίπλα στο ψηφιακό στοιχείο που θέλετε να ανταλλάξετε. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας.

  Κατάθεση πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Binance

 6. Όταν ο λογαριασμός σας έχει πιστωθεί, κάντε κλικ στην επιλογή «ανταλλαγή» στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

  Ανταλλαγές πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Binance

 7. Θα σας δοθούν δύο επιλογές σε ένα αναπτυσσόμενο μενού. Για αυτόν τον οδηγό, θα χρησιμοποιώ τη “βασική” λειτουργία. Αυτό συνιστάται για χρήστες για πρώτη φορά, καθώς υπάρχουν λιγότερες επιλογές για να σας συγχέουν!

  Binance ως μία από τις πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

 8. Σε αυτό το παράδειγμα, ανταλλάσσουμε το μικρό ποσό NEO που είχα στον λογαριασμό μου για BTC χρησιμοποιώντας μια οριακή εντολή. Μια εντολή ορίου σημαίνει ότι το εμπόριο θα πραγματοποιείται μόνο στην τιμή που έχω δηλώσει ή καλύτερα, που σημαίνει ότι είμαι κατασκευαστής. Αν θέλετε η παραγγελία σας να συμπληρωθεί αμέσως, χρησιμοποιήστε το “market”. Αυτό σημαίνει ότι είστε αναμετρητής.
 9. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να διαπραγματευτείτε, ελέγξτε ότι η τιμή είναι σύμφωνη με την τρέχουσα τιμή για το στοιχείο που αγοράζετε ή πουλάτε και πατήστε το κουμπί “πώληση”.
 10. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία, μπορείτε να επιστρέψετε στην ενότητα “κεφάλαια” του ιστότοπου και να ανακαλέσετε ξανά την κρυπτογράφηση σας.

Σημείωση: Εάν δεν κάνετε συχνά συναλλαγές ημέρας, δεν συνιστάται να αφήσετε χρήματα σε έναν ιστότοπο ανταλλαγής. Οι ανταλλαγές έχουν παραβιαστεί στο παρελθόν και θα παραβιαστούν ξανά. Επανάληψη: Η ανταλλαγή ΔΕΝ είναι ένα ασφαλές μέρος για την ασφαλή αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας! Δείτε τον οδηγό μας στο Τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων Για περισσότερες πληροφορίες.

Bittrex

Το τελευταίο ανταλλακτικό που θα κοιτάξω στον καλύτερο οδηγό πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων είναι το Bittrex. Όπως το Binance, το Bittrex δεν επιτρέπει καταθέσεις fiat. Επίσης, όπως το Binance, το Bittrex διαθέτει μεγάλο αριθμό κρυπτονομισμάτων που οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν.

Το Bittrex κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014. Από τότε έχει γίνει ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη ανταλλακτικά altcoin γύρω.

Ιδρύθηκε από τους Bill Shihara, Richie Lei, Rami, Kawach και Ryan Hentz στο Λας Βέγκας. Δεδομένου ότι εδρεύει στις ΗΠΑ, το Bittrex συμμορφώνεται πλήρως με τους λίγους υφιστάμενους κανονισμούς που ισχύουν σήμερα.

Τέλη Bittrex

Οι χρεώσεις στο Bittrex είναι ελαφρώς υψηλότερες από άλλες ανταλλαγές. Επίσης, η πλατφόρμα δεν έχει διαφορετικά τέλη για κατασκευαστές και χρήστες, ή κλιμακωτή κλίμακα για χρήστες μεγάλου όγκου. Η Bittrex χρεώνει κατ ‘αποκοπή ποσοστό 0,25% ανά συναλλαγή.

Χαρακτηριστικά Bittrex

Το Bittrex μπορεί να μην είναι η φθηνότερη ανταλλαγή αλλά υπερέχει σε ορισμένα χαρακτηριστικά. Είναι μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την εμπορία μιας ποικιλίας altcoins. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του, ας δούμε αν αρκεί για να γίνει η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης:

 • Υποστηρίζονται πολλά altcoin.
 • Πρωτοβουλία εύχρηστη διάταξη.
 • Δεν υπάρχει επαλήθευση για βασικούς λογαριασμούς. Αυτοί οι λογαριασμοί μπορούν να κάνουν αναλήψεις έως και 3.000 $ ανά ημέρα.
 • Δεν υπάρχει όριο καταθέσεων.
 • Διατίθεται στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο.
 • Τα κατ ‘αποκοπή τέλη τα καθιστούν εύκολο να υπολογιστούν.

Ασφάλεια Bittrex

Η ιδρυτική ομάδα της Bittrex αποτελείται από πρώην εμπειρογνώμονες ψηφιακής ασφάλειας. Όπως θα περίμενε κανείς από μια τέτοια ομάδα, η πλατφόρμα Bittrex είναι μια από τις πιο ασφαλείς. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας στο Bittrex έχουν ως εξής:

 • Πορτοφόλια πολλαπλών σταδίων. Αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα ψηφιακά στοιχεία διατηρούνται σε ψυκτική αποθήκευση.
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.
 • Πλήρως ρυθμιζόμενο και συμβατό με τις αρχές των ΗΠΑ. Είναι κάτοχος μιας άδειας Business Service από τη FinCEN.
 • Έχει δύο πρώην εμπειρογνώμονες εσωτερικής ασφάλειας που εργάζονται για αυτούς.
 • Ειδοποιήσεις μέσω email όταν εντοπίζεται μια νέα διεύθυνση IP. Πρέπει να ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο από το καταχωρημένο email του χρήστη για να επιβεβαιώσετε ότι η απόπειρα έγινε από αυτούς.
 • Ειδοποιήσεις μέσω email όταν γίνεται νέα σύνδεση.
 • Ειδοποίηση μέσω email για επιβεβαίωση της απόσυρσης.

Διαθεσιμότητα κερμάτων Bittrex

Με πάνω από 250 διαφορετικά κρυπτονομίσματα στο Bittrex, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανίζεται εκεί το έργο που θέλετε να ανταλλάξετε. Ωστόσο, η ομάδα είναι προσεκτική να ελέγξει τους πηγαίους κωδικούς διαφορετικών νομισμάτων για να διασφαλίσει ότι είναι νόμιμες προσφορές.

Επιπλέον, αυτά τα νομίσματα που αποδεικνύονται μη δημοφιλή διαγράφονται γρήγορα από την πλατφόρμα. Αντί να είναι μια ανταλλαγή altcoin, η Bittrex προσφέρει μια πιο εκλεπτυσμένη συλλογή από μάρκες και νομίσματα και αυτό το κάνει ένα βήμα πιο κοντά στο να ονομάζεται η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Όλα τα πιο δημοφιλή νομίσματα αναφέρονται στο Bittrex με ζεύγη συναλλαγών μεταξύ Bitcoin, Ethereum και USDT ή BitCNY για όσους θέλουν να μετατρέψουν σε νόμισμα fiat ενώ περιμένουν ευνοϊκές συνθήκες για συναλλαγές.

Όγκος Bittrex

Ο συνολικός όγκος συναλλαγών κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες 24 ώρες κατά τη στιγμή της γραφής (10 Μαΐου 2018) στο Bittrex ήταν 197.237.259 $.

Συμπέρασμα: Υπάρχει μια «καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων»?

Αρα αυτο ειναι. Αυτός είναι ο καλύτερος οδηγός πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Όπως μπορείτε να δείτε, κάθε διαφορετική ανταλλαγή έχει ελαφρώς διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ορισμένοι ειδικεύονται στην παροχή μιας φιλικής προς το χρήστη εμπειρίας, ενώ άλλοι προτιμούν πιο προηγμένες επιλογές συναλλαγών.

Αυτό καθιστά την επιλογή μιας καλύτερης πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτογράφησης μάλλον δύσκολη – πιστεύω ότι δεν υπάρχει συνολική «καλύτερη» ανταλλαγή, αλλά υπάρχουν ανταλλαγές που είναι οι «καλύτερες» για κάθε μεμονωμένο χρήστη σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Αυτό που είναι καλό για έναν χρήστη μπορεί να είναι τρομερό για τον άλλο.

Εάν είστε άπειρος έμπορος ή χρήστης κρυπτογράφησης, ίσως νομίζετε ότι μια πλατφόρμα είναι εξαιρετική. Ωστόσο, για μένα, ένας έμπειρος χρήστης διαφορετικών πλατφορμών ανταλλαγής, μπορεί να μου λείπει κάποια πιο προηγμένα χαρακτηριστικά που προτιμώ.

Με αυτά τα λόγια, ελπίζω να έχετε μάθει κάποια πράγματα για μερικές από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην επιχείρηση. Περιγράψαμε συνολικά τέσσερα: Bittrex, Binance, Bitfinex και GDAX. Οι δύο πρώτες είναι αυτές που δεν επιτρέπουν καταθέσεις fiat και οι δεύτερες είναι αυτές που επιτρέπουν.

Έχω καλύψει: χρεώσεις, δυνατότητες, πόσο φιλικές προς τον χρήστη είναι ο κάθε ένας, όγκος συναλλαγών, ασφάλεια και διαθεσιμότητα νομισμάτων σε κάθε ένα. Έχω επίσης δώσει λίγη ιστορία για όλα αυτά.

Τώρα που τελειώσαμε, τι νομίζετε; Ποια νομίζετε ότι είναι η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για εσάς?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map