Πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το πού και πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα

Αποφασίσατε λοιπόν να επενδύσετε κρυπτονόμισμα. Ωστόσο, είστε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε – αναρωτιέστε πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για εσάς. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε πληρωμές.

Η εκμάθηση πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση μπορεί να είναι μια σύγχυση διαδικασία. Δεν χρειάζεται όμως να είναι. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δώσω τις απαντήσεις σε όλες τις ακόλουθες ερωτήσεις:

 • Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας Δολ ΗΠΑ, ευρώ και GBP?
 • Τι είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε κρυπτογράφηση?
 • Μπορώ να αγοράσω κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα?
 • Και πολλά άλλα!

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα γνωρίζετε ακριβώς πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση, που είναι ο καλύτερος τρόπος για εσάς (δηλ. ανταλλαγές), και πού πρέπει να πάτε για να το κάνετε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα?

Η διαδικασία αγοράς και πώλησης κρυπτογράφησης έχει γίνει πολύ πιο απλή τους τελευταίους μήνες. Υπάρχουν πέντε σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να σκεφτείτε πριν αγοράσετε κρυπτογράφηση:

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:


Τοποθεσία

Για να μάθετε πώς και πού μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση, είναι σημαντικό για εσάς ελέγξτε τους κανονισμούς της χώρας σας.

Μέθοδος πληρωμής

Οι πιο συνηθισμένοι και αποδεκτοί τρόποι πληρωμής για την αγορά κρυπτονομισμάτων περιλαμβάνουν: πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά, ή ακόμη και μετρητά. Διαφορετικοί ιστότοποι δέχονται διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, επομένως θα πρέπει να επιλέξετε έναν ιστότοπο που αποδέχεται τον τρόπο πληρωμής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Τύπος κρυπτονομισμάτων

Δεν είναι διαθέσιμα όλα τα κρυπτονομίσματα για αγορά σε κάθε ιστότοπο. Θα πρέπει να βρείτε έναν ιστότοπο που πουλά το κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε.

Κόστος τελών

Κάθε ιστότοπος έχει διαφορετικά τέλη. Μερικά είναι φθηνά, μερικά δεν είναι τόσο φθηνά. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πόσο κοστίζουν τα τέλη πριν από τη δημιουργία λογαριασμού σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Δεν θέλετε να χάνετε χρόνο επαληθεύοντας τον εαυτό σας και στη συνέχεια να ανακαλύψετε ότι τα τέλη είναι πολύ υψηλά!

Πόσα μπορείτε να προμηθευτείτε

Όπως και με οποιαδήποτε επένδυση, θα πρέπει Ποτέ μην επενδύετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Συνιστώ να μιλήσετε πρώτα με έναν οικονομικό σύμβουλο.

Έχοντας υπόψη αυτούς τους 5 παράγοντες, μπορούμε να προχωρήσουμε. Ωστόσο, όταν αγοράζετε το κρυπτογράφηση σας, πού θα το αποθηκεύσετε; Θα σας δώσω μια υπόδειξη: δεν είναι ο τραπεζικός σας λογαριασμός.

Πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων

Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι το σημείο όπου αποθηκεύετε τα κρυπτονομίσματά σας αφού τα αγοράσετε. Μπορείτε να συγκρίνετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης με τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Με τον ίδιο τρόπο που αποθηκεύετε παραδοσιακά νομίσματα (USD, JPY, EUR κ.λπ.) στον τραπεζικό σας λογαριασμό, θα αποθηκεύσετε τα κρυπτονομίσματα σας στο πορτοφόλι σας.

Υπάρχουν πολλές εύχρηστες και ασφαλείς επιλογές για να διαλέξετε. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα εξαιρετικά ασφαλές πορτοφόλι, γιατί εάν το κρυπτογράφηση σας κλαπεί από το πορτοφόλι σας, δεν μπορείτε ποτέ να το πάρετε πίσω.

Υπάρχουν τρεις τύποι πορτοφολιών:

 • Διαδικτυακά πορτοφόλια: Η πιο γρήγορη εγκατάσταση (αλλά και η λιγότερο ασφαλής).
 • Πορτοφόλια λογισμικού: Μια εφαρμογή που κατεβάζετε (ασφαλέστερη από ένα διαδικτυακό πορτοφόλι).
 • Πορτοφόλια υλικού: Μια φορητή συσκευή που συνδέετε στον υπολογιστή σας μέσω USB (η ασφαλέστερη επιλογή).

Το πορτοφόλι που χρειάζεστε εξαρτάται από το ποια κρυπτογράφηση θα θέλετε να αγοράσετε. Εάν αγοράσετε Bitcoin, Για παράδειγμα, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι που μπορεί να αποθηκεύσει το Bitcoin. Εάν αγοράσετε Litecoin, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι που μπορεί να αποθηκεύσει το Litecoin.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά καλά πορτοφόλια για να επιλέξετε από αυτό μπορεί να αποθηκεύσει πολλά κρυπτονομίσματα. Εξοδος πλήθους, για παράδειγμα, είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού που μπορεί να αποθηκεύσει Bitcoin, Αιθέριο, Litecoin, Παύλα, EOS κι αλλα!

Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση: ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων.

Όσον αφορά τα πορτοφόλια υλικού, προτείνω Καθολικό Nano S. Είναι εξαιρετικά ασφαλές (επειδή συνδέεται μόνο στο Διαδίκτυο όταν είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας) και κοστίζει περίπου 70 $. Αποθηκεύει ΝΕΟ, Bitcoin, Αιθέριο, Bitcoin μετρητά και πολλά άλλα!

Τώρα που ξέρετε πού πρόκειται να αποθηκεύσετε το κρυπτογράφηση σας, το επόμενο βήμα είναι να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε ένα κρυπτογράφηση και πώς να το πληρώσετε.

Πού να αγοράσετε Cryptocurrency?

Να μάθω πως για να αγοράσετε κρυπτογράφηση, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε που για να αγοράσετε κρυπτογράφηση. Πριν από λίγα χρόνια, υπήρχαν μόνο λίγα μέρη για αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων. Τώρα, όμως, υπάρχουν πολλά περισσότερα! Ας δούμε τα διάφορα μέρη και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε την κρυπτογράφηση σας.

Πώς να αγοράσετε Cryptocurrency σε Cryptocurrency Exchange?

Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι διαδικτυακοί ιστότοποι που σας επιτρέπουν να ανταλλάξετε το τοπικό σας νόμισμα με κρυπτογράφηση. Οι ανταλλαγές είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος αγοράς κρυπτονομισμάτων. Συνιστώ στους αρχάριους να χρησιμοποιούν αυτούς τους ιστότοπους ανταλλαγής, καθώς είναι εύχρηστοι και γρήγοροι στη ρύθμιση.

Μέθοδος πληρωμής: Τα περισσότερα από τα χρηματιστήρια δέχονται πληρωμές έως τραπεζική μεταφορά ή πιστωτική κάρτα, Μερικοί από αυτούς αποδέχονται επίσης PayPal.

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές για να διαλέξετε. Κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας και δέχεται διαφορετικούς τύπους μεθόδων πληρωμής. Τα περισσότερα χρηματιστήρια θα σας ζητήσουν να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα προτού αρχίσετε να αγοράζετε κρυπτογράφηση.

 • Το πρώτο βήμα είναι να εγγραφείτε με τα στοιχεία σας (πλήρες όνομα, διεύθυνση email και αριθμό κινητού τηλεφώνου κ.λπ.)
 • Το επόμενο βήμα είναι να Επιβεβαιώστε την ταυτότητα σας – συνήθως χρειάζεστε διαβατήριο / άδεια οδήγησης ·
 • Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ρυθμίσετε Επαλήθευση σε 2 βήματα. Αυτό βοηθά να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή και να κρατήσετε τους χάκερ μακριά!

Σημείωση: Σχεδόν όλα τα χρηματιστήρια χρεώνουν τέλος συναλλαγής περίπου 1-4%.

Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να αρχίσετε να αγοράζετε κρυπτονομίσματα στο χρηματιστήριο. Οι περισσότερες ανταλλαγές μοιάζουν με πλατφόρμες διαπραγμάτευσης μετοχών: μπορείτε να αγοράσετε και να κρατήσετε την κρυπτογράφηση σας ή να την ανταλλάξετε με άλλη.

Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση: ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Πρέπει να λάβετε την απόφασή σας με βάση τους ακόλουθους παράγοντες:

 • Ελέγξτε την ασφάλεια της ανταλλαγής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς οι επενδυτές έχουν χάσει πολλά χρήματα στο παρελθόν, όταν οι ανταλλαγές έχουν παραβιαστεί.
 • Τέλη συναλλαγής – όσο χαμηλότερο, τόσο το καλύτερο.
 • Ο αριθμός διαθέσιμων επιλογών πληρωμής: δέχονται τραπεζική μεταφορά, πιστωτική κάρτα, PayPal κ.λπ..?
 • Ο χρόνος που απαιτείται για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας – αν βιάζεστε, ίσως να μην θέλετε να περιμένετε πολύ για να επαληθευτεί!
 • Ποιες επιλογές κρυπτογράφησης προσφέρουν. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε το κέρμα NEO, τότε πρέπει να είστε σίγουροι ότι η ανταλλαγή που επιλέγετε πωλεί το κέρμα NEO.
 • Ελέγξτε τις κριτικές χρηστών που σχετίζονται με την ανταλλαγή! Αυτό θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το πόσο φιλικός είναι ο ιστότοπος ανταλλαγής.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Οι καλύτερες χρηματιστηριακές ανταλλαγές για Cryptocurrency

Χρηματιστηριακές ανταλλαγές είναι σαν τα καταστήματα συναλλάγματος που βρίσκετε στα αεροδρόμια. Ωστόσο, αντί να ανταλλάσσετε διαφορετικά τοπικά νομίσματα μεταξύ τους (όπως ΓΕΝ σε USD), μπορείτε να ανταλλάξετε το τοπικό σας νόμισμα με κρυπτονομίσματα. Είναι ο απλούστερος τρόπος για να αγοράσετε κρυπτογράφηση – μπορεί ακόμη και να γίνει από το κινητό σας τηλέφωνο!

Νομισματική βάση

Νομισματική βάση είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης. Είναι ασφαλές και δέχεται τραπεζική μεταφορά, πιστωτική / χρεωστική κάρτα και PayPal. Οι χρεώσεις τους εξαρτώνται από τον τρόπο πληρωμής που επιλέγετε, οπότε φροντίστε να ελέγξετε πριν πληρώσετε! Οι χρεώσεις της κάρτας είναι το υψηλότερο στο 3,75%.

Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση: Αρχική σελίδα Coinbase.

Εάν ζείτε στην Ασία, την Αφρική ή τη Νότια Αμερική, μάλλον δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Coinbase. Διατίθεται κυρίως μόνο σε Ευρώπη, Αυστραλία και Βόρεια Αμερική.

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin, Ether, Litecoin και Bitcoin Cash στο Coinbase.

Κοινμάμα

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Κοινμάμα είναι ότι επιτρέπει σε πελάτες από σχεδόν οποιαδήποτε χώρα να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτογράφηση. Είναι εύκολο στη χρήση και είναι πολύ αξιόπιστη – ιδρύθηκε το 2013!

Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα ως τον τρόπο πληρωμής σας, αλλά χρεώνει 6% να το πράξουν. Αυτό είναι λίγο υψηλότερο από το 3,75% που χρεώνει το Coinbase!

Εκτός από το ότι είναι διαθέσιμο σχεδόν σε κάθε χώρα, το Coinmama έχει ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα: δέχεται κάθε τοπικό νόμισμα!

Μπορείτε να αγοράσετε μόνο Bitcoin και Ether στο Coinmama.

CEX.io

CEX.io είναι εύκολο στη χρήση και πολύ ασφαλές, όπως το Coinbase και το Coinmama! Το καλύτερο πράγμα για το CEX.io είναι ότι είναι επίσης ανταλλαγή συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι μόλις αγοράσετε το crypto, μπορείτε να το ανταλλάξετε με άλλα cryptos αγοράζοντας και πουλώντας σε άλλα άτομα στο CEX.io.

Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση: αρχική σελίδα cex.io.

Ένα άλλο πράγμα που κάνει το CEX.io διαφορετικό είναι το γεγονός ότι δέχεται USD, EUR, GBP και RUB! Οι χρεώσεις για χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες στο CEX.io είναι 3,5% + 0,20 $. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τραπεζική μεταφορά.

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin, Ethereum και DASH στο CEX.io.

Bitstamp

Ιδρύθηκε το 2011, Bitstamp είναι ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα διαφορετικά κρυπτονομίσματα στο Bitstamp από ό, τι μπορείτε στο Coinbase. Δέχεται τραπεζική μεταφορά και πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες με EUR και USD.

Ωστόσο, δεν θα συνιστούσα αυτόν τον ιστότοπο για αρχάριους, καθώς δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο το Coinbase και το Coinmama. Επίσης, χρεώνει υψηλά τέλη για να αγοράσετε μικρά ποσά χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.

Οι χρεώσεις για τη χρήση της χρεωστικής σας κάρτας στο Bitstamp είναι 2% εάν καταθέσετε περισσότερα από 1.000 $, αλλά 10 $ εάν καταθέσετε λιγότερο από 1.000 $. Σίγουρα δεν συνιστώ να χρησιμοποιήσετε το Bitstamp για να ξοδέψετε μόλις 5 $!

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin, Ether, Litecoin, Bitcoin Cash και Ripple στο Bitstamp.

Κρυπτόμα

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μια ανταλλαγή που άνοιξε τις πόρτες της πρόσφατα, αλλά δείχνει μεγάλες δυνατότητες. Κρυπτόμα άνοιξε τις πόρτες του το 2018 και είναι η νεότερη μεσιτεία στη λίστα μας.

Ο κύριος κόμβος λειτουργίας τους είναι στη Σλοβενία, αλλά η εταιρεία βρίσκεται στην Εσθονία, καθώς η Εσθονία είναι μία από τις λίγες χώρες που έχουν το απαραίτητο νομικό πλαίσιο και έχουν ήδη αρχίσει να ρυθμίζουν τα ψηφιακά νομίσματα εισάγοντας άδειες για Crypto Exchange και Crypto Wallets.

Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση: Αρχική σελίδα Kriptomat.

Η Kriptomat στοχεύει να προσφέρει την ασφαλέστερη πύλη fiat στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και έχει ήδη αποκτήσει άδειες λειτουργίας από τη Μονάδα Χρηματοοικονομικών Πληροφοριών, την αρχή της Εσθονίας κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML).

Η αυστηρή ρύθμιση σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να περάσουν από μια έντονη διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία είναι πολύ απλή στο Kriptomat και διαρκεί μόνο 5 λεπτά του χρόνου σας για να ανεβάσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Σε ορισμένες χώρες, μπορείτε ακόμη και να το κάνετε μέσω κινητού!

Αγορά / πώληση της Kriptomat τα τέλη είναι 1,45% με χωρίς επιπλέον χρεώσεις για ανάληψη / αποστολή κρυπτογράφησης. Κρυπτόμα υποστηρίζει 21 γλώσσες και παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη υποστήριξη πελατών.

Μπορείτε να ανταλλάξετε Bitcoin και Ether στο Kriptomat.

Τελικές λέξεις σε αυτές τις ανταλλαγές

Αυτή είναι μια καλή λίστα για να ξεκινήσετε όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε ποια ανταλλαγή είναι κατάλληλη για εσάς. Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας ανταλλαγή θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα – ειδικά την τοποθεσία σας.

Πάντα βεβαιωθείτε ότι τα νομίσματα που θέλετε να αγοράσετε είναι διαθέσιμα στο χρηματιστήριο που επιλέγετε και ότι είστε ικανοποιημένοι με το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει η ανταλλαγή.

Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση: Coinbase.

Τώρα, υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζετε: η αγορά κρυπτονομισμάτων σε χρηματιστήρια (Coinbase, Coinmama, CEX.io κ.λπ.) είναι όχι ο μόνος τρόπος για να αγοράσετε κρυπτογράφηση με το τοπικό σας νόμισμα. Εάν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin ή Ether, μπορείτε να το αγοράσετε με μετρητά. Αυτό είναι σωστό – μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin και Ether με μετρητά.

Γρήγορη σημείωση: «μετρητά» σημαίνει χαρτονομίσματα.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin από ATM?

Δεν έχετε ακούσει ποτέ για Bitcoin ATM; Λοιπόν, υπάρχουν. Είναι μια πολύ νέα ιδέα, αλλά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Τα ATM ATM Bitcoin είναι ακριβώς όπως τα ATM μετρητών που χρησιμοποιούμε για να αποσύρουμε USD, EUR, JPY κ.λπ..

Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση: ένα κορίτσι σε ένα ATM ATM.

Εάν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin γρήγορα, τότε ένα Bitcoin ATM είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Επειδή είναι πολύ νέα, δεν είναι διαθέσιμα παντού. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά σπάνια. Εάν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη, μπορεί να έχετε κοντά σας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτός ο χάρτης για να μάθετε πού βρίσκεται το πλησιέστερο Bitcoin ATM.

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό και δεν χρειάζεται να μεταφέρετε χρήματα. Λοιπόν, απλώς πηγαίνετε στο ATM, καταθέστε τα μετρητά σας και θα στείλει.

Η βήμα προς βήμα διαδικασία αγοράς Bitcoin από ATM:

 1. Βρείτε ένα ATM Bitcoin κοντά σας χρησιμοποιώντας αυτός ο χάρτης;
 2. Μεταβείτε στο ATM και επαληθεύστε την ταυτότητά σας (αυτό απαιτείται μόνο σε συγκεκριμένα ATM).
 3. Ορισμένα ATM ζητούν έναν αριθμό τηλεφώνου. Εάν ναι, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.
 4. Το ATM θα σας στείλει ένα μήνυμα κειμένου με κωδικό. εισαγάγετε τον κωδικό στο ATM.
 5. Προμηθεύω τη διεύθυνση πορτοφολιού κρυπτογράφησης αν έχεις ένα. Εάν δεν έχετε, το ATM θα δημιουργήσει ένα νέο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για εσάς.
 6. Βάλτε τα μετρητά σας στο ATM.
 7. Στη συνέχεια, το ATM θα στείλει την κρυπτογράφηση σας στο πορτοφόλι κρυπτογράφησης.
 8. Το ATM εκτυπώνει την απόδειξή σας.

Σημαντική σημείωση: Εάν το ATM ATM δημιούργησε ένα νέο πορτοφόλι για εσάς, τα στοιχεία του πορτοφολιού κρυπτογράφησης (δημόσιο κλειδί και ιδιωτικό κλειδί) θα βρίσκονται στην απόδειξή σας. ΠΡΕΠΕΙ να το διατηρήσετε ασφαλές!

Πλεονεκτήματα της αγοράς Cryptocurrency σε ένα ATM Bitcoin:

 • Το πολύ ΑΤΜ Bitcoin, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την ταυτότητά σας;
 • Είναι μια απλή διαδικασία.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετρητά.
 • Του πολύ γρήγορα.

Μειονεκτήματα της αγοράς κρυπτονομισμάτων σε ένα ATM Bitcoin:

 • Πολύ υψηλά τέλη συναλλαγής – μεταξύ 5-10%.
 • Τα ATM είναι δύσκολο να βρεθούν καθώς δεν υπάρχουν πολλά από αυτά.

Έτσι, εάν θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση με μετρητά – η χρήση ενός ATM ATM είναι ένας από τους τρόπους που μπορείτε!

Πώς να αγοράσετε Bitcoin και Ether P2P (Peer-to-Peer)?

Αυτός είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους αγοράς κρυπτονομισμάτων! Peer-to-peer ανταλλαγές αφαιρέστε τον μεσάζοντα (εταιρείες όπως Νομισματική βάση) και επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα ο ένας από τον άλλο απευθείας.

Φανταστείτε αυτό: Ο John ενδιαφέρεται για την κρυπτογράφηση και θέλει να αγοράσει κάποια Ether. Ο Τζον μπορούσε να πάει στο Coinbase και να το αγοράσει από εκεί, αλλά θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει την ταυτότητά του. Η Amy θέλει να πουλήσει κάποιο Ether αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιήσει το Coinbase επειδή δεν θέλει να πληρώσει καμία αμοιβή.

Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση: πληρωμή φόρων.

Τι γίνεται αν ο John θα μπορούσε να αγοράσει τον Ether από την Amy; Αυτό θα λύσει τα πάντα! Λοιπόν, χάρη στις ανταλλαγές P2P, μπορεί! Χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή peer-to-peer, οι John και Amy μπορούν να αποφύγουν τα τέλη και δεν χρειάζεται να μοιραστούν τις ταυτότητές τους.

Πολύ ωραίο, σωστά?

Ας δούμε πώς να αγοράζουμε και να πουλάμε κρυπτογράφηση σε μια ανταλλαγή peer-to-peer με οδηγίες βήμα προς βήμα:

 1. Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό σε έναν ιστότοπο P2P. Χρησιμοποιήστε το LocalBitcoins για Bitcoin και Το LocalEtherum.com για τον Αιθέρα.
 2. Βρείτε μια καταχώριση στην οποία θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε. Σκεφτείτε το σαν Craigslist. Υπάρχουν πωλητές που έχουν ορίσει μια τιμή για την οποία θα πουλήσουν το Bitcoin / Ether τους και υπάρχουν αγοραστές που έχουν ορίσει μια τιμή για την οποία θα αγοράσουν Bitcoin / Ether για.
  • Αναζητήστε τον τρόπο πληρωμής στην καταχώριση – θέλετε να πληρώσετε με κατάθεση σε μετρητά, τραπεζική μεταφορά ή Western Union?
  • Αναζήτηση απαιτήσεων ταυτότητας – θέλετε να πληρώσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε την ταυτότητά σας ή είστε εντάξει με τη χρήση της ταυτότητάς σας?
  • Αναζητήστε έναν αγοραστή / πωλητή που έχει κάνει πολλές συναλλαγές και έχει καλές κριτικές / φήμη.
  • Εισαγάγετε τις λεπτομέρειες που ζητά η καταχώριση και, στη συνέχεια, υποβάλετε το αίτημά σας για συναλλαγές
   • Η λίστα συνήθως ζητά:
    • Ποσό: Εισαγάγετε πόσα θέλετε να ξοδέψετε.
    • Νόμισμα: Εισαγάγετε το νόμισμα με το οποίο θέλετε να πληρώσετε.
    • Μέθοδος πληρωμής: Επιλέξτε από τις διαθέσιμες επιλογές.
    • Εάν ο πωλητής ζητήσει ταυτότητα, κανονικά πρέπει να κάνετε ένα από αυτά:
     • Στείλτε μια φωτογραφία ή σάρωση του διαβατηρίου / άδειας οδήγησης.
     • Τραβήξτε μια φωτογραφία του εαυτού σας που κρατάει την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή άδεια οδήγησης) και ένα κομμάτι χαρτί στο χέρι σας με κάτι γραμμένο πάνω του – ο πωλητής θα σας πει τι θέλει να γράψετε.
     • Εάν το αίτημά σας γίνει αποδεκτό, το ποσό Bitcoin / Ether που παραγγείλατε θα αποσταλεί στο χρηματιστήριο του ιστότοπου.

      Σημείωση: Η μεσεγγύηση είναι ένα ασφαλές μέρος που κανένας δεν έχει τον έλεγχο. Όταν πληρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις του εμπορίου, το Bitcoin / Ether κυκλοφορεί στον αγοραστή. Εάν δεν πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις, τότε το Bitcoin / Ether αποστέλλεται πίσω στον πωλητή. Αυτό προστατεύει τόσο τον αγοραστή όσο και τον πωλητή από απάτη.

     • Στείλτε την πληρωμή
      • Ο πωλητής θα σας δώσει έναν αριθμό αναφοράς.
      • Εάν πληρώνετε μέσω κατάθεσης σε μετρητά:
       • Μεταβείτε σε μια τράπεζα που διαθέτει μηχάνημα κατάθεσης μετρητών.
       • Βάλτε τα μετρητά σας στο μηχάνημα.
       • Βάλτε τα στοιχεία της τράπεζας που σας έδωσε ο πωλητής και στείλτε τα χρήματα.
       • Γράψτε τον αριθμό αναφοράς στην απόδειξη και τραβήξτε μια φωτογραφία της.
       • Στείλτε τη φωτογραφία της απόδειξης στον πωλητή.
       • Εάν πληρώνετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος:
        • Συνδεθείτε στον ιστότοπο / την εφαρμογή διαδικτυακής τραπεζικής σας.
        • Ρύθμιση νέου παραλήπτη / επαφής (χρησιμοποιήστε τα στοιχεία της τράπεζας που σας έδωσε ο πωλητής).
        • Στείλτε τα χρήματα για το Bitcoin / Ether στη νέα επαφή και εισαγάγετε τον αριθμό αναφοράς στο πλαίσιο «αναφοράς».
        • Όταν ο πωλητής δει ότι έχετε στείλει τα χρήματα και έχετε χρησιμοποιήσει τον αριθμό αναφοράς, θα το επιβεβαιώσει με την ανταλλαγή.
        • Το escrow θα αποδεσμεύσει το Bitcoin / Ether και θα σας το στείλει.

        Πλεονεκτήματα της αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων από ανταλλαγή Peer-to-Peer:

        • Υπάρχουν χωρίς χρεώσεις;
        • Μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση με μετρητά.
        • Με ορισμένους πωλητές, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση χωρίς να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό σας.

        Μειονεκτήματα της αγοράς και της πώλησης κρυπτονομισμάτων από ανταλλαγή Peer-to-Peer:

        • Δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.
        • Έχουν λιγότερους χρήστες, οπότε μπορεί μερικές φορές να χρειαστεί λίγος χρόνος για να βρεθεί ένας πωλητής.
        • Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν επιλέγετε αγοραστή.

        Λοιπόν, ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα?

        Υπάρχουν περισσότεροι τρόποι να αγοράζετε κρυπτογράφηση κάθε χρόνο – είναι πολύ πιο εύκολο τώρα να αγοράσετε κρυπτογράφηση από ό, τι στο παρελθόν. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους τρόπους που σας έδειξα σε αυτόν τον οδηγό είναι πολύ απλό αν ακολουθήσετε τις οδηγίες μας.

        Αλλά, με ποιο τρόπο είναι ο καλύτερος τρόπος…; Είναι μέσω χρηματιστηριακών ανταλλαγών όπως Νομισματική βάση? Μέσω ιστοσελίδων P2P όπως Τοπικά Bitcoin? Ή είναι απλώς με την εύρεση το τοπικό ATM Bitcoin σας?

        Λοιπόν, η αλήθεια είναι: εξαρτάται από την τοποθεσία σας και τι θέλετε / χρειάζεστε.

        Εάν δεν ζείτε κοντά σε ένα ATM Bitcoin, τότε μάλλον δεν είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε ένα κρυπτογράφηση για εσάς.

        Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση: Εφαρμογή Coinbase στο τηλέφωνο.

        Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό σας; Τότε ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο P2P, όπως Τοπικά Bitcoin ή ΤοπικόEthereum.

        Εάν η χρήση του αναγνωριστικού σας δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς και θέλετε να αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, τότε Νομισματική βάση ίσως το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε ένα κρυπτογράφηση για εσάς.

        Εξαρτάται από εσύ. Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να καταλάβετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για εσάς και ότι βρήκατε τις οδηγίες μας απλές και εύκολες στην εφαρμογή. Πρέπει τώρα να έχετε καλή κατανόηση του τρόπου αγοράς κρυπτονομισμάτων. Λοιπόν, με ποιο τρόπο επιλέξατε; Ενημέρωσέ μας!

        Σημείωση: πρέπει πάντα να μιλάτε με έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο πριν κάνετε σημαντικές επενδύσεις και να μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε.

        Mike Owergreen Administrator
        Sorry! The Author has not filled his profile.
        follow me