Κρυπτονομίσματα πενών: αξίζουν τον κόπο;

Σε αυτήν την ημέρα και ηλικία, θα ήταν πιθανότατα δύσκολο να βρεθεί ένα άτομο που δεν έχει ακούσει ποτέ Bitcoin και ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτό το κρυπτονόμισμα έχει ανεβάσει στα ύψη τη βιομηχανία κρυπτογράφησης στο mainstream – όλο και περισσότεροι άνθρωποι σήμερα το θέλουν έχετε ένα μερίδιο σε αυτό που προσφέρει αυτή η αγορά.

Ωστόσο, το Bitcoin και το Ethereum δεν έχουν ακούσει όλοι κρυπτονομίσματα πένας. Και γι ‘αυτό σήμερα, σε αυτήν τη λίστα κρυπτονομισμάτων πένας, πρόκειται να μιλήσουμε ακριβώς για αυτό – θα αναλύσουμε τα πιο πολλά υποσχόμενα και γνωστά κρυπτογραφημένα πένα εκεί έξω.

Αρχικά, θα προχωρήσουμε ορολογία. Παρόλο που ίσως έχετε ήδη μια ιδέα ή δύο για το τι μπορεί να είναι ένα “κρυπτονομίσμα πένας”, πρέπει να γνωρίζουμε ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα.

Μετά από αυτό, θα προσπαθήσουμε να βρούμε το διατίθεται η καλύτερη κρυπτογράφηση πένας – υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις που πρέπει να είναι το καλύτερο νόμισμα κρυπτογράφησης και θα τα ξεπεράσουμε όλα καθώς προχωράμε στο σεμινάριο.

Penny Cryptocurrencies Επεξηγηματική

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η κρυπτογράφηση πένας είναι ένα κέρμα κρυπτογράφησης με τιμή αγοράς κάτω των 1 $. Όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, τα περισσότερα από τα κρυπτονομίσματα που υπάρχουν επί του παρόντος στην αγορά μπορούν να ταξινομηθούν ως κρυπτονομίσματα πένας.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Παρόλο που τα ονόματα και οι τιμές των κερμάτων κρυπτογράφησης ρίχνονται συχνά σε διάφορες συζητήσεις, σπάνια δίνεται προσοχή γιατί αυτά τα νομίσματα τιμολογούνται όπως είναι. Φαίνεται ότι είναι φυσικό να βλέπει κανείς Bitcoin ως το απόλυτη κρυπτογράφηση, τότε δείτε νομίσματα σαν Αιθέριο και Litecoin ως συνέχεια, και μετά υπάρχει οτιδήποτε άλλο. Αλλά γιατί είναι αυτό?

Καλά, Bitcoin είναι ένα μοναδική θήκη. Μπορείτε να υποστηρίξετε ότι η τιμή του οφείλεται στο ότι είναι το πρώτη αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση στον κόσμο (και αυτό σίγουρα προσθέτει τον λόγο), αλλά παίζουν περισσότεροι παράγοντες.

Κρυπτονομίσματα πένας: Συναλλαγές Bitcoin.

Το Bitcoin έχει φτάσει στο επίπεδο όπου η φήμη του νομίσματος και η φήμη μιλάει από μόνη της. Έχει γίνει το βασικό στοιχείο όλων των κρυπτονομισμάτων εκεί έξω. Ακόμα και γλωσσικά, όλα τα κρυπτονομίσματα που δεν είναι Bitcoin ονομάζονται altcoins (επιλογές για Bitcoin).

Ήταν επίσης η κρυπτογράφηση ώθησε ολόκληρη την αγορά στο mainstream – οι άνθρωποι έδωσαν λίγη καθόλου προσοχή στο θέμα των κρυπτογράφησης έως ότου το Bitcoin άρχισε να το κάνει μεγάλο. Ξαφνικά, έχετε τεράστιες εταιρείες και οργανισμούς αφιερωμένους επίσημα για να παρέχετε στους χρήστες τους υπηρεσίες που σχετίζονται με κρυπτογράφηση.

Ωστόσο, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι Bitcoin είναι πολύ μοναδική θήκη. Τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα που κυκλοφορούν επί του παρόντος στην αγορά έχουν συγκεκριμένους, συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους τιμολογούνται όπως είναι.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να κατανοήσουμε αυτούς τους λόγους, ειδικά όταν πρόκειται για κρυπτονομίσματα. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μέθοδοι ταξινόμησης αυτών των νομισμάτων σύμφωνα με ορισμένα κριτήρια.

Η λίστα με τα κρυπτονομίσματα των πεννών αυτού του σεμιναρίου συντάσσεται σύμφωνα με ορισμένα από αυτά τα κριτήρια, οπότε θα ήταν ίσως καλή απόφαση να τα συζητήσετε εν συντομία.


Κατηγορίες

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για την ταξινόμηση των κρυπτονομισμάτων πένας, θα χρησιμοποιήσω μια μέθοδο που θεωρώ ότι είναι η πιο ξεκάθαρη και πιο κατανοητή.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες συνολικά: νέα κρυπτονομίσματα, στάσιμα κρυπτονομίσματα, και συντριβή κρυπτονομισμάτων. Αυτές οι τρεις κατηγορίες θα πρέπει πιθανότατα να καλύπτουν τα περισσότερα από τα δημοφιλή cryptos πένα εκεί έξω.

Νέα κρυπτονομίσματα

Πριν από την κυκλοφορία ενός κρυπτονομίσματος, η διαφημιστική εκστρατεία δημιουργείται γύρω από αυτήν ICO (αρχική προσφορά κερμάτων). Αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους που σχετίζονται με το μάρκετινγκ, αλλά όλα βασίζονται σε ένα απλό κριτήριο: θα είναι χρήσιμο αυτό το cryptocurrency? Η τιμή του νέου κρυπτονομίσματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ICO του, ενώ η επιτυχία ενός ICO εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χρησιμότητα του εν λόγω νομίσματος..

Κρυπτονομίσματα πενών: αξίζουν τον κόπο;

Οι περισσότεροι απο κρυπτονομίσματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα ξεκινήστε με μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή αγοράς, ώστε να μπορείτε να ταξινομήσετε ως κρυπτονομίσματα. Εάν το νόμισμα θεωρηθεί χρήσιμο, ωστόσο, η τιμή σίγουρα θα αρχίσει να αυξάνεται αμέσως μετά την αρχική κυκλοφορία.

Εάν θέλετε να είστε σε θέση να πιάσετε ένα από αυτά τα κρυπτονομίσματα πένας νωρίς και να επενδύσετε με επιτυχία σε αυτό, θα πρέπει παρακολουθήστε την αγορά και κάνω σε βάθος έρευνα με νέα, ανερχόμενα νομίσματα κρυπτογράφησης. Διαβάστε τα λευκά έγγραφα των εταιρειών, ακολουθήστε τις ειδήσεις και σκεφτείτε λογικά – θα καλύψει αυτό το νέο crypto μια ανάγκη; Θα εξυπηρετήσει μια χρήση; Εάν ναι, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για επενδύσεις.

Λάβετε υπόψη ότι η τιμή του νέο crypto θα μπορούσε να παραμείνει χαμηλό για αρκετό καιρό μετά την κυκλοφορία του, ακόμα κι αν φαίνεται να είναι ένα πολλά υποσχόμενο νόμισμα. Αυτό οφείλεται συνήθως στο ότι οι άνθρωποι απλά δεν το παρατηρούν ή δεν δίνουν αρκετή προσοχή σε αυτό που κάνει ή σε ποιο σκοπό εξυπηρετεί.

Το πιο συνηθισμένο σενάριο είναι ότι μόλις ένα καινούργιο και όμορφο νόμισμα παρατηρηθεί από δύο άτομα, τα πράγματα αρχίζουν να χιονοστιβάδας και τα κέρματα η τιμή αρχίζει να αυξάνεται γρήγορα.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Σταθερά κρυπτονομίσματα

Ο άλλος τύπος κρυπτονομισμάτων που ενδέχεται να συναντήσετε ονομάζεται στάσιμα κρυπτονομίσματα. Αυτά τα νομίσματα κρυπτογράφησης ήταν συνήθως στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό τώρα, αλλά η τιμή τους δεν φαίνεται να κυμαίνεται καθόλου.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι πίσω από αυτό. Εξαρτάται από σε ποιο επίπεδο θέλετε να το αναλύσετε – κάποια κατάσταση μπορεί να περιλαμβάνει εταιρική παρέμβαση, άλλες – μια απλή απώλεια ενδιαφέροντος ή μια στιγμιαία παύση διαπραγμάτευσης (χρησιμοποιώντας το “στιγμιαίο” ως γενικό όρο εδώ).

Αυτό είναι κάπως ένα δύσκολο είδος κρυπτογράφησης – το μη διακύμανση της τιμής τους θα μπορούσε να είναι τόσο καλό όσο και κακό. Από τη μία πλευρά, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι που η τιμή του νομίσματος δεν μειώνεται. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένδειξη ότι το crypto εξακολουθεί να είναι πολύτιμο και ευρέως χρησιμοποιούμενο, ακόμα κι αν γίνεται αθόρυβα.

Κρυπτονομίσματα πενών: αξίζουν τον κόπο;

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η στασιμότητα ενός κρυπτονομίσματος μπορεί να σημαίνει ότι οι προγραμματιστές είναι αργά εγκαταλείποντας το έργο και δεν σκοπεύετε να αναπτύξετε ή να προωθήσετε το δίκτυο στο οποίο βασίζεται το νόμισμα περισσότερο από ό, τι ήδη έχουν. Αυτό οδηγεί σε ένα αργή, αλλά σταθερή απώλεια ενδιαφέροντος από την πλευρά του χρήστη, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε στάσιμο θάνατο για την κρυπτογράφηση.

Εάν τυχαίνει να συναντήσετε τέτοια κρυπτονομίσματα πένας σε κάποιο είδος λίστας κρυπτονομισμάτων πένας που βρίσκεται στο διαδίκτυο, διαβάστε πάντα τις ειδήσεις γύρω από αυτό το νόμισμα. Με αυτόν τον τρόπο, ίσως μπορείτε να αποφύγετε μια σφαίρα μακροπρόθεσμα.

Συντριβή κρυπτονομισμάτων

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται κάπως αυτονόητο, έτσι δεν είναι; Εάν η τιμή ενός κρυπτονομίσματος καταρρέει, αυτό σημαίνει ότι το κέρμα πιθανότατα πεθαίνει, σωστά; Λοιπόν, όχι απαραίτητα.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο Δεκέμβριος 2017, η αγορά κρυπτονομισμάτων άρχισε να καταρρέει στο σύνολό της. Μέχρι εκείνο το σημείο, από το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, τα νομίσματα κρυπτογράφησης συνεχώς αυξάνονταν στην τιμή – το Bitcoin, για παράδειγμα, σχεδόν παραβίασε το σήμα των 20.000 δολαρίων!

Μετά την αρχική διακοπή των αυξανόμενων τιμών και την ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης, τον Ιανουάριο του 2018, η αγορά κρυπτογράφησης συνετρίβη επ ‘αόριστον – σχεδόν κάθε κρυπτονομίσμα γνώρισε σημαντικό αποπληθωρισμό της τιμής και της αγοραίας αξίας.

Κρυπτονομίσματα πενών: αξίζουν τον κόπο;

Εξαιτίας αυτού, είναι σχεδόν αδύνατο να πούμε ότι «εάν ένα κρυπτονομίσμα καταρρέει στην τιμή, αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει». Η αγορά βλέπει κάποιο είδος σταθεροποίησης από τα τέλη, και πολλοί ειδικοί κρυπτογράφησης υπόσχονται μεγάλα πράγματα να έρθουν. Υποθέτω ότι θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε.

Όσον αφορά τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα πένας, αυτό γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Θα πρέπει να κάνετε πολλή έρευνα πριν τοποθετήσετε μια επένδυση σε ένα τέτοιο νόμισμα. Ωστόσο, η ανάγνωση μιας λίστας κρυπτονομισμάτων δεκάρα δεν θα είναι αρκετή – θα πρέπει να έχετε συγκεντρώσει αρκετές γνώσεις για το νόμισμα για να δοκιμάσετε και να προβλέψετε ΠΟΤΕ θα σταματήσει να καταρρέει στην τιμή, για να βρείτε το καλύτερο χρονικό πλαίσιο για την πραγματοποίηση μιας επένδυσης.

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι κρυπτονομισμάτων που ενδέχεται να εμπίπτουν σε διαφορετικές κατηγορίες (μάρκες, κέρματα που αυξάνονται στην τιμή κ.λπ.). Ωστόσο, αυτές οι τρεις κατηγορίες πρέπει να καλύπτουν τους περισσότερους από τους κύριους τύπους κρυπτονομισμάτων πένας που θα συναντήσετε.

Τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας περάσουμε στη λίστα κρυπτονομισμάτων πένας και να μιλήσουμε για μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα κρυπτονομίσματα πένας εκεί έξω.

Κυματισμός (XRP)

Από όλα τα κρυπτονομίσματα σε αυτό το σεμινάριο, Κυματισμός είναι ίσως το πιο γνωστό και εκτιμημένο. Παρόλο που το “Ripple” είναι η εταιρεία που δημιούργησε το νόμισμα (το ίδιο το νόμισμα ονομάζεται “XRP“), Όλοι συνηθίστηκαν να λένε το νόμισμα Ripple που, για χάρη της εκκαθάρισης, θα κάνω το ίδιο πράγμα.

Κυματισμός ξεχωρίζει από το πλήθος των κρυπτονομισμάτων ως το μόνο κεντρική κρυπτογράφηση για να φτάσετε στην κορυφή της αγοράς. Στο αποκορύφωμά του, ο Ripple είχε καταφέρει να φτάσει στο δεύτερο νούμερο στη θέση της αγοράς και θεωρήθηκε σύντομα «ο δολοφόνος του Bitcoin». Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη.

Υπάρχουν αρκετά Λίγοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αγαπούν το Ripple. Μερικά από τα κύρια περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε: Ταχύτητα (σε σύγκριση με το Bitcoin), έλλειψη, μακροζωία, ο ομάδα πίσω την ανάπτυξη των κερμάτων, τη ρευστότητα, είναι αποδεκτή από πολλές τράπεζες και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, κλπ.

Κρυπτονομίσματα πενών: αξίζουν τον κόπο;

Το Ripple θεωρείται ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα πένας για να επενδύσετε όταν μόλις ξεκινήσετε στον επενδυτικό κόσμο. Το μεγαλύτερο μέρος της λίστας κρυπτονομισμάτων πένας που θα βρείτε στο διαδικτυακό Ripple αναφοράς ως το πιο δημοφιλές κρυπτογραφημένο πένα στον κόσμο.

Cardano (ADA)

Cardano είναι ένα πολύ φιλόδοξο έργο από μερικά από τα περισσότερα γνώστης εμπειρογνώμονες κρυπτονομισμάτων από όλο τον κόσμο. Στόχος του είναι να βελτιώσει την κρυπτογράφηση, να κάνει τις συναλλαγές πολύ πιο γρήγορα και να φέρει επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας των κρυπτονομισμάτων, γενικά.

Παρόλο που είναι ένα από τα λιγότερο συζητημένα νομίσματα στην αγορά, το Cardano (ADA) εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ειδικούς και λάτρεις της κρυπτογράφησης ως ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα έργα εκεί έξω.

Η Cardano έχει εφαρμόσει τον αλγόριθμο Proof-of-Stake στα συστήματά τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ΜΑΝΕΤΕ Cardano – αντ ‘αυτού, μπορείτε ποντάρετε τα νομίσματά σας και επαληθεύστε τις συναλλαγές που κάνουν οι άλλοι κάτοχοι Cardano μέσα στο blockchain. Ανάλογα με το ποσό των νομισμάτων ADA που στοιχηματίσατε, στη συνέχεια λαμβάνετε ένα μερίδιο των εσόδων.

Το Cardano φαίνεται να έχει πολύ ελπιδοφόρο μέλλον μπροστά του, και καμία λίστα με κρυπτονομίσματα δεκάδων δεν ξεχνά να το αναφέρει ως ένα από τα νομίσματα που πρέπει να προσέχουν περισσότερο οι άνθρωποι.

Qlink (QLC)

Qlink είναι κάπως ένα ειδική εγγραφή σε αυτήν τη λίστα. Είναι το πρώτο στον κόσμο αποκεντρωμένη υπηρεσία δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Οι δημιουργοί της εταιρείας στοχεύουν να σαρώνουν τη δικτύωση κινητής τηλεφωνίας παλιού σχολείου κάτω από το χαλί, εισάγοντας ένα νέο σύστημα peer-to-peer-based.

Ένας από τους κύριους τρόπους που οι άνθρωποι μπορούν να κερδίσουν Διακριτικά QCL είναι με την κοινή χρήση τους WiFis με άλλα μέλη Qlink για να επιτρέψετε τη χρήση της υπηρεσίας. Η εταιρεία έχει επίσης εισαγάγει αποκεντρωμένα μηνύματα SMS στην πλατφόρμα τους – εάν έχετε ένα μεγάλο μέρος αχρησιμοποίητων SMS, μπορείτε απλώς να τα πουλήσετε για επιπλέον κέρδη.

Η εταιρεία Qlink, που είναι η πρώτη στο είδος της, αντιμετωπίζει (και με πολλούς τρόπους το κάνει!) πολλά δύσκολα εμπόδια που εμπόδισαν την επιτυχία του έργου τους. Ωστόσο, προχωρούν αργά αλλά σίγουρα – το έργο βρίσκεται συνεχώς υπό βαριά ανάπτυξη.

Είναι απλώς και μόνο επειδή αυτή η υπηρεσία είναι τόσο χρήσιμη σε μια τεράστια ποικιλία ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που το νόμισμα εξακολουθεί να είναι πολύ ελπιδοφόρο – εάν ψάχνετε καλές επενδύσεις όταν πρόκειται για κρυπτονομίσματα πένας, δώστε σίγουρα στον Qlink έναν έλεγχο!

Συμπεράσματα

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να βρουν η καλύτερη κρυπτογράφηση πενών. Μερικοί ενδιαφέρονται για το ανάπτυξη κρυπτονομισμάτων από την αρχή της έναρξής τους, άλλοι απλώς δεν έχουν πολλά χρήματα για να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα και νομίσματα που αξίζουν κάτω από ένα δολάριο φαίνεται σαν ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Όποιο κι αν είναι το κίνητρο, είναι προφανές ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για λιγότερο γνωστά, αλλά ανθισμένα νομίσματα κρυπτογράφησης στην τρέχουσα αγορά.

Αν ψάχνετε για την καλύτερη κρυπτογράφηση πένας, έχετε πάντα υπόψη σας ότι το Η αγορά κρυπτογράφησης είναι ένα πολύ ασταθές μέρος. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, φαινομενικά χωρίς βάσιμο λόγο. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον «παράγοντα έκπληξης» κάνοντας την έρευνά σας και σκάβοντας βαθύτερα, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα, ωστόσο.

Παρεμπιπτόντως, εάν σκέφτεστε να κάνετε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, θα πρέπει να δείτε τις πιο συνιστώμενες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων: Coinbase, Binance και Kraken.

Ελπίζω ότι αυτό το σεμινάριο “Cryptocurrencies Penny” ήταν χρήσιμο για εσάς και ότι θα εφαρμόσετε ό, τι έχετε μάθει κατά την αναζήτηση του καλύτερου νομίσματος κρυπτογράφησης πένας εκεί έξω. Θυμηθείτε όμως – οι επενδύσεις μπορεί να είναι μια δύσκολη επιχείρηση. Πάντα να συμβουλεύεστε έναν επαγγελματία πριν επενδύσετε χρήματα σε κρυπτονομίσματα. Καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map