Αναθεώρηση Poloniex

Πιθανότατα έχετε ακούσει για το δημοφιλές χρηματιστήριο που ονομάζεται Poloniex στο παρελθόν, ωστόσο, πώς μπορείτε να ξέρετε αν είναι κατάλληλο για εσάς; Μην ανησυχείτε, καθώς θα σας δώσω ένα ολοκληρωμένη αναθεώρηση Poloniex για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Πρώτον, θα σας δώσω μερικά γενικές πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το Poloniex και πού βασίζεται. Μετά από αυτό, θα σας δώσω ένα πλήρες κατάλογος των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του, ακολουθούμενη από μια εξήγηση των Κόστος χρονοδιαγραμματος. Θα απαντήσω επίσης σε μία από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις, "είναι ασφαλές για το Poloniex?".

Τέλος, θα σας δώσω επίσης ένα βήμα προς βήμα οδηγός σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του λογαριασμού σας, καθώς και τον τρόπο χρήσης του Poloniex, με μερικές πραγματικά χρήσιμες εικόνες!

Λοιπόν, τι περιμένετε; Μεταβείτε κατευθείαν στην κριτική Poloniex για να μάθετε τα πάντα.

Πλεονεκτήματα

 • Εταιρεία των Η.Π.Α.
 • Δεν απαιτείται επαλήθευση
 • Χαμηλή χρέωση συναλλαγών
 • Καλή υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

 • Παραβιάστηκε το 2014

Ρίζες του Poloniex

Poloniex είναι ένα ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων αυτό ήταν το πρώτο ξεκίνησε το 2014 από τον Tristan D’Agosta. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Ντελαγουέρ των ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι λειτουργούν σε ένα πολύ ελεγχόμενο κράτος.

Το Poloniex επιτρέπει στους χρήστες να το κάνουν αγορά, εμπορία και πώληση πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα, τα οποία περιλαμβάνουν δημοφιλή νομίσματα όπως Bitcoin και Αιθέριο, καθώς και λιγότερο δημοφιλή.

Η ανταλλαγή είναι πολύ δημοφιλής, με ημερήσιο όγκο συναλλαγών περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια! Κερδίζουν τα χρήματά τους χρεώνοντας μια αμοιβή στο καθημερινό εμπόριο που πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας τους, το οποίο πρέπει να πληρώσει τόσο ο αγοραστής όσο και ο πωλητής.

Αναθεώρηση Poloniex: αρχική σελίδα.

Για πιο έμπειρους εμπόρους, η Poloniex προσφέρει επίσης επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως η διαπραγμάτευση περιθωρίου και ακόμη και ο δανεισμός Poloniex. Μπορείτε ακόμη να αυτοματοποιήσετε το δάνειο Poloniex με ένα bot δανεισμού Poloniex, όπως Άιβρεν.

Σημείωση: Δανεισμός Poloniex είναι όταν οι επενδυτές δανείζονται χρήματα ώστε να μπορούν να αγοράσουν μεγαλύτερα ποσά. Όταν το κάνουν αυτό μέσω του Poloniex, οι επενδυτές δανείζονται κεφάλαια από άλλους χρήστες, οι οποίοι κερδίζουν τόκους πάνω από αυτά που δανείζουν!

Τώρα λοιπόν που έχετε μια επισκόπηση του τι κάνουν, το επόμενο μέρος της αναθεώρησής μου στο Poloniex θα εξετάσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Αναθεώρηση Poloniex – Τέλη Poloniex

Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στα τέλη συναλλαγών Poloniex.

Παρακάτω είναι ένας πίνακας του Προμήθειες Poloniex:


Αναθεώρηση Poloniex

Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω γράφημα τιμών, το μέγιστο ποσό θα πληρώσετε είναι 0,125%.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι καθώς αρχίζετε να κάνετε περισσότερες συναλλαγές, τα τέλη μειώνονται. Αυτό βασίζεται στο ποσό που ανταλλάσσετε κάθε 30 ημέρες.

Η Poloniex προσφέρει σχετικά χαμηλές χρεώσεις, ωστόσο, όχι τόσο χαμηλές όσο Κάθισμα που είναι άμεσος ανταγωνιστής της Poloniex και της χρεώνει μόνο 0,1%.

Σημείωση: Ο κατασκευαστής είναι το άτομο που παρέχει ρευστότητα. Για παράδειγμα, εάν ο Chris ψάχνει να πουλήσει 2 ETH στα 600 $, είναι ο κατασκευαστής της αγοράς. Από την άλλη πλευρά, ο λήπτης είναι το άτομο που παίρνει την τιμή. Εάν ο Μπίλι θέλει να αγοράσει ETH στην τιμή που ο Chris έχει αναφέρει, τότε είναι ο αγοραστής!

Το επόμενο μέρος της αξιολόγησης Poloniex θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγγραφής.

Συγκρίνετε το Poloniex δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Poloniex δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πλατφόρμας ανταλλαγής

Όπως ίσως γνωρίζετε, κάθε ανταλλαγή έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τα χαμηλότερα τέλη, ενώ άλλοι προτιμούν μια ανταλλαγή που επιτρέπει καταθέσεις fiat. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα πάντα πριν δημιουργήσετε λογαριασμό! Οπότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε το πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα λίστα αυτής της αξιολόγησης Poloniex.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ
 • Εμφανίζονται πολλά κρυπτονομίσματα
 • Καλό εύρος επιλογών υποστήριξης πελατών
 • Η εταιρεία των ΗΠΑ – πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια
 • Εύκολο στη χρήση αλλά και καλό για πιο προχωρημένους εμπόρους
 • Καταβάλλετε μόνο χρέωση blockchain για καταθέσεις και αναλήψεις
 • Λογική χρέωση συναλλαγών – το μεγαλύτερο ποσό που θα πληρώσετε είναι 0,125%
 • Χωρίς επαλήθευση, εκτός εάν διαπραγματευτείτε μεγάλα ποσά
 • Βίωσε ένα μεγάλο χάκετ το 2014 – 12,3% του συνόλου του Bitcoin

Πλεονεκτήματα

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης του Poloniex είναι το τεράστιο εύρος κρυπτονομισμάτων. Αυτό περιλαμβάνει μεγάλα νομίσματα όπως Ripple, Steem, Monero και Bitcoin Cash. Ωστόσο, το Poloniex παραθέτει επίσης μικρότερα κρυπτονομίσματα όπως το BlackCoin, το Bela και το Burst!

Οταν πρόκειται για εμπορία, Το Poloniex έχει επίσης πραγματικά καλή επιλογή εργαλείων. Αυτό περιλαμβάνει διαγράμματα κηροπηγίων από 5 λεπτά έως 4 ώρες, παραγγελίες ορίου διακοπής και τη δυνατότητα μεγέθυνσης και σμίκρυνσης των γραφημάτων. Αυτό δεν σημαίνει ότι η πλατφόρμα δεν είναι κατάλληλη για αρχάριους, καθώς η διεπαφή είναι πραγματικά απλή στη χρήση.

Poloniex Επισκόπηση ανταλλαγής Monero

Το γεγονός ότι είναι το Poloniex με έδρα στις Η.Π.Α.. είναι επίσης ένα πλεονέκτημα, όπως η κυβερνητική ρύθμιση είναι πολύ αυστηρή. Αυτό σημαίνει ότι η ανταλλαγή πρέπει να διασφαλίσει ότι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουν τα χρήματα των πελατών ασφαλή, καθώς και να διασφαλίσουν ότι κρατούν μακριά το έγκλημα. Διαφορετικά, εάν συμβεί κάτι κακό, η Poloniex γνωρίζει ότι οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ θα τους επιβάλουν πολλά χρήματα. Λοιπόν, είναι ασφαλές το Poloniex; Λοιπόν, σίγουρα θα το έλεγα!

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της χρήσης του Poloniex είναι ότι έχει πολύ μεγάλες ποσότητες ρευστότητας, ειδικά με altcoin ζευγαρώματα. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς σημαίνει ότι θα βρείτε πάντα κάποιον με τον οποίο θα συναλλάσσεστε και μειώνει τους κινδύνους μεταβλητότητας.

Όσον αφορά τα τέλη, το Poloniex είναι ένα από τα καλύτερα στον κλάδο παραγωγής καταθέσεις και αναλήψεις. Αυτό συμβαίνει επειδή θα πληρώνετε μόνο το τέλος συναλλαγής blockchain! Υπάρχουν πολλές άλλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που αποφέρουν κέρδος όταν αποσύρετε τα χρήματά σας, κάτι που δεν είναι πραγματικά δίκαιο καθώς κερδίζουν χρήματα από εσάς κάθε φορά που πραγματοποιείτε συναλλαγές.

Αμοιβές συναλλαγών είναι επίσης αρκετά λογικός στο χρηματιστήριο Poloniex, καθώς θα πληρώσετε ένα μέγιστη χρέωση 0,125%, με αυτό να μειώνεται όταν ανταλλάσσετε μεγαλύτερους όγκους.

Ένα άλλο καλό πλεονέκτημα για την ανταλλαγή Poloniex είναι ότι εσείς δεν χρειάζεται να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας εκτός αν θέλετε να ανταλλάξετε πραγματικά μεγάλα ποσά. Στην πραγματικότητα, αν δεν θέλετε να κάνετε συναλλαγές άνω των 2000 $ την ημέρα, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές ανώνυμα! Ο κύριος λόγος που επιτρέπεται να το κάνετε αυτό είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με πραγματικά χρήματα.

Αναθεώρηση Poloniex: Εφαρμογή Poloniex.

Τέλος, αν έχετε προβλήματα χρειάζομαι βοήθεια, υπάρχει μια εξαιρετική γκάμα επιλογών να επιλέξεις απο. Αυτό περιλαμβάνει υποστήριξη εισιτηρίων, email ή ζωντανή συνομιλία. Προτιμώ πάντα μια ανταλλαγή που έχει ζωντανή συνομιλία, καθώς μπορείτε να λάβετε υποστήριξη αμέσως.

Τώρα που έχετε μια καλή κατανόηση ως προς όλα τα πλεονεκτήματά τους, το επόμενο μέρος της αναθεώρησής μου στο Poloniex θα μιλήσει για τα μειονεκτήματά τους!

Μειονεκτήματα

Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα της χρήσης της πλατφόρμας Poloniex είναι ότι το κάνει δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής όπως χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό εάν θέλετε να κάνετε κατάθεση για πρώτη φορά, καθώς αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με κρυπτογράφηση.

Άλλες ανταλλαγές όπως Νομισματική βάση σας επιτρέπω κατάθεση και ανάληψη με πραγματικά χρήματα! Εάν δεν διαθέτετε κρυπτονομίσματα αυτήν τη στιγμή, θα είναι ευκολότερο να αγοράσετε Bitcoin ή Ethereum από το Coinbase και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε τα κέρματα απευθείας στο Poloniex ή απλά να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Coinbase.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021:

Το Poloniex υποστηρίζει, στην πραγματικότητα, τις επιλογές αγοράς κρυπτονομισμάτων μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται από Απλός.

Το επόμενο μειονέκτημα της χρήσης του Poloniex είναι ότι υπάρχουν ακόμα ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, το 2014, η ανταλλαγή παραβιάστηκε και το 12,3% του συνόλου του εφοδιασμού τους σε Bitcoin κλαπεί.

DDoS; εργαζόμαστε για τον μετριασμό.

– Ανταλλαγή Poloniex (@Poloniex) 9 Μαΐου 2017

Ο χάκερ βρήκα ένα σφάλμα στο σύστημα Poloniex, όπου ανακάλυψε ότι εάν επεξεργαστείτε πολλές αναλήψεις ταυτόχρονα, θα μπορούσατε να κάνετε ανάληψη περισσότερων από το πραγματικό σας υπόλοιπο. Αυτό είναι σαν να πηγαίνετε στο ATM και να κάνετε ανάληψη περισσότερων χρημάτων από όσα έχετε πραγματικά στον λογαριασμό σας.

Ωστόσο, το Ιδιοκτήτης ανταλλαγής Poloniex Tristan D’Agosta πλήρωσε όλους πίσω λίγους μήνες αργότερα που κατάφερε να αυξήσει προσωρινά τα τέλη συναλλαγών, καθώς και να συνεισφέρει τα δικά του χρήματα. Ευτυχώς για την D’Agosta, κατά τη στιγμή της παραβίασης, το Bitcoin είχε αξία πάνω από 500 $. Εάν τα 97 νομίσματα είχαν κλαπεί στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν το Bitcoin αποτιμήθηκε στα 20.000 $, το hack θα αξίζει μόλις 2 εκατομμύρια δολάρια.

Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το Poloniex δεν έχει παραβιαστεί από το 2014 εκδήλωση, το οποίο δείχνει ότι παίρνουν την ασφάλεια πολύ σοβαρά. Είναι επίσης πολλά υποσχόμενο ότι ο ιδιοκτήτης χειρίστηκε την κατάσταση πολύ καλά, επιστρέφοντας σε όλους.

Τώρα που γνωρίζετε τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα της χρήσης του Poloniex, τι πιστεύετε μέχρι τώρα; Εάν εξακολουθείτε να είστε αναποφάσιστοι, το επόμενο μέρος της κριτικής μου στο Poloniex θα εξετάσει τις χρεώσεις με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τρόπος χρήσης του Poloniex: Δημιουργία λογαριασμού

Εάν έχετε διαβάσει την κριτική μου στο Poloniex μέχρι τώρα, θα πρέπει τώρα να έχετε μια ιδέα εάν η ανταλλαγή είναι κατάλληλη για εσάς. Αν έχετε αποφασίσει να ανοίξετε έναν λογαριασμό, επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς να το κάνετε!

 1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τον ιστότοπο Poloniex.
 2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Δημιούργησε τον λογαριασμό σου.

  Κριτική Poloniex Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας

 3. Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε τη χώρα διαμονής σας, τη διεύθυνση email σας και στη συνέχεια να επιλέξετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

  Κριτική Poloniex Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας

 4. Τώρα πηγαίνετε και επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που μόλις σας έστειλε το Poloniex.
 5. Και αυτό είναι! Έχετε πλέον λογαριασμό Poloniex!

Τρόπος χρήσης του Poloniex: Κατάθεση χρημάτων

Τώρα που έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό σας, ήρθε η ώρα να καταθέσετε χρήματα! Στο παράδειγμά μου, πρόκειται να καταθέσω Bitcoin μετρητά.

 1. Στο επάνω μέρος της οθόνης, μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Υπόλοιπα και μετά κάντε κλικ στο Καταθέσεις & Αναλήψεις.

  Καταθέσεις αναθεώρησης Poloniex & amp; Αναλήψεις

 2. Τώρα θα δείτε μια μεγάλη λίστα κρυπτονομισμάτων που μπορείτε να αγοράσετε. Στα δεξιά της σελίδας, αναζητήστε το νόμισμα με το οποίο θέλετε να καταθέσετε.

  Αναθεώρηση Poloniex

 3. Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, αγοράζω Bitcoin Cash. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατάθεση στα δεξιά της οθόνης.

  Αναθεώρηση Poloniex

 4. Τώρα θα εμφανιστεί η μοναδική διεύθυνση κατάθεσης για το νόμισμα με το οποίο θέλετε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας. Απλώς θυμηθείτε, θα έχετε διαφορετική διεύθυνση για κάθε νόμισμα, οπότε μην προσπαθήσετε να στείλετε το Litecoin σε μια διεύθυνση Bitcoin Cash.

Συγχαρητήρια! Τώρα ξέρετε πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό και να καταθέσετε χρήματα!

συμπέρασμα

Εάν το έχετε διαβάσει Poloniex ελέγξτε από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να αποφασίσετε εάν το Poloniex είναι η σωστή ανταλλαγή για εσάς.

Ο καθένας έχει τις ατομικές του ανάγκες όταν πρόκειται για ανταλλαγή. Ενώ μερικοί άνθρωποι πληρώνουν χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών, άλλοι αναζητούν μια μεγάλη ποικιλία κερμάτων. Προσωπικά, μου αρέσει πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε την Πλατφόρμα, καθώς το καθιστά πραγματικά απλό στο εμπόριο.

Αν θέλετε να διατηρήσετε τους ορίζοντές σας ανοιχτούς, θα πρέπει να κάνετε check out Νομισματική βάση, Κάθισμα και Κράκεν. Είναι γνωστοί ως εξαιρετικά αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτογράφησης.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map