Πρόβλεψη τιμής Qtum: 2021 και πέρα

Έτσι, έχετε ακούσει μερικά συναρπαστικά πράγματα για το Qtum, θέλετε να μάθετε περισσότερα και θέλετε να ακούσετε μια πρόβλεψη τιμής Qtum?

Λοιπόν, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος! Καθίστε, χαλαρώστε και επιτρέψτε μου να σας πω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την πρόβλεψη τιμής Qtum για αυτό το έτος και μετά…

Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων αλλάζουν πάντα. Η τεχνολογία είναι πολύ νέα και πραγματικά δεν έχουμε ιδέα πόσο σημαντική θα είναι στο μέλλον. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα κρυπτονομίσματα είναι πολύ συναρπαστικά και πολλοί άνθρωποι θέλουν να επενδύσουν σε αυτά. Μόνο ο χρόνος θα πει ποιος έχει επενδύσει στα σωστά νομίσματα!

Είναι το Qtum το σωστό νόμισμα για εσάς; Ας δούμε…

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πω τι είναι το Qtum και πού αναμένεται να είναι τα επόμενα χρόνια. Θα σας πω επίσης τι σκέφτονται οι ειδικοί της κρυπτογράφησης ως επένδυση. Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα ξέρετε τι πιστεύουν οι ειδικοί ότι η τιμή του Qtum θα είναι φέτος και στο μέλλον. Θα γνωρίζετε επίσης ποιες πληροφορίες χρησιμοποιούν για να κάνουν μια πρόβλεψη τιμής Qtum.

Δεν θα κάνω δικές μου προβλέψεις. Θα σας βοηθήσω να αποφασίσετε μόνοι σας!

Δεν θα μπορείτε να κάνετε τη δική σας πρόβλεψη τιμής Qtum έως ότου καταλάβετε καλά τι είναι το Qtum.

Contents

Λοιπόν, τι είναι το Qtum?

Πρόβλεψη τιμής Qtum

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Το Qtum είναι ένα cryptocurrency με έδρα τη Σιγκαπούρη. Αναπτύχθηκε από τους Patrick Dai και Jordan Earls. Ζήτησε ζωντανά τον Σεπτέμβριο του 2017. Εμφανίζεται ως «κβαντικό.

Το Qtum δεν είναι απλώς ένα νόμισμα κρυπτογράφησης, είναι μια πλατφόρμα που αντιμετωπίζει τις επιχειρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί για χρήση από επιχειρήσεις για κάθε είδους διαφορετικές εργασίες. Το Qtum επιτρέπει στους χρήστες του να αναπτύξουν έξυπνα συμβόλαια και dApps σε τεράστια κλίμακα. Αυτό το κάνει συνδυάζοντας τα καλύτερα bit από δύο από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα του κόσμου. Ethereum και Bitcoin.

Σημείωση: Οι έξυπνες συμβάσεις είναι οδηγίες για συναλλαγές. Οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μόνο εάν ακολουθούνται όλες οι οδηγίες του συμβολαίου. Οι dApps είναι αποκεντρωμένες εφαρμογές. Δεν έχουν κεντρικούς διακομιστές που μπορεί να είναι ευάλωτοι σε επιθέσεις από χάκερ.

Το Qtum έχει τη δυνατότητα να λύσει μερικά από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο το Ethereum όσο και το Bitcoin. Συνδυάζοντας τμήματα του καθενός, η Qtum ελπίζει να παρέχει στις επιχειρήσεις έναν τρόπο να επεξεργάζονται εκατομμύρια συναλλαγές γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό είναι κάτι που καμία πλατφόρμα δεν κατάφερε να κάνει από μόνη της μέχρι τώρα.

Προτού αρχίσω να μιλάω για την τιμή του Qtum, είναι σημαντικό να καταλάβετε μερικά πράγματα σχετικά με τις προβλέψεις τιμών γενικά.


Μια σύντομη σημείωση για τις προβλέψεις τιμών

Έχω μια ομολογία για να κάνω – δεν ξέρω ποια θα είναι η τιμή του Qtum σε δύο χρόνια ή ακόμα και τι θα είναι σε δύο εβδομάδες! Στην πραγματικότητα, κανείς δεν το κάνει! Εκεί, το είπα. Μπορείς να με συγχωρήσεις; Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τις μελλοντικές τιμές των κρυπτονομισμάτων. Αν κάποιος σας πει ότι μπορεί, ψεύδεται.

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι τι συνέβη στην τιμή του Qtum από τότε που κυκλοφόρησε και τι πιστεύουν ορισμένοι έξυπνοι άνθρωποι στο μέλλον..

Για το υπόλοιπο αυτού του οδηγού, θα μιλήσω για πολλές διαφορετικές προβλέψεις τιμών. Θα σας πω, επίσης, σε τι βασίζονται αυτές οι προβλέψεις και στη συνέχεια εξαρτάται από εσάς να λάβετε τη δική σας απόφαση. Αν θέλετε να επενδύσετε στο Qtum τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό ως το πρώτο βήμα στην έρευνά σας.

Μάθημα Crypto Investment # 1: Ξοδέψτε μόνο όσα μπορείτε να χάσετε!

Πριν αρχίσω να ακούγεται πολύ σαν δάσκαλος σχολείου, θέλω να απαντήσω σε μερικές σημαντικές ερωτήσεις. Αυτοί είναι;

 • Πώς άλλαξε η τιμή του Qtum από τότε που κυκλοφόρησε?
 • Τι πιστεύουν οι ειδικοί?
 • Ποια είναι η πρόβλεψή τους για το Qtum 2021?

Ας ξεκινήσουμε με μια γρήγορη ανακεφαλαίωση για την απόδοση της τιμής της Qtum μέχρι τώρα…

Κίνηση τιμών Qtum: Σεπ 2017 – Σεπ 2018

Κίνηση τιμών Qtum για το 2017-2018

Όταν το κύριο δίχτυ της Qtum κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, η τιμή του έκλεισε στα 11,94 δολάρια ΗΠΑ (USD). Στην πραγματικότητα, η τιμή της Qtum είχε φτάσει τα 18,26 USD από την 1η Σεπτεμβρίου.

Η τιμή παρέμεινε μεταξύ 10 και 20 USD καθ ‘όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου 2017. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, είχε αρχίσει να ανεβαίνει. Στις 15 Δεκεμβρίου, η τιμή του Qtum ξεπέρασε τα 30 USD για πρώτη φορά.

Μια εξήγηση για αυτό το άλμα στην τιμή προέρχεται από ένα crypto vlogger, CryptoClub. Το CryptoClub πιστεύει ότι το Qtum ήταν ένα υποτιμημένο νόμισμα έως ότου παρουσιάστηκε στο BlockShow Asia στα τέλη Νοεμβρίου 2017. Το CryptoClub υποστηρίζει ότι η τιμή του Qtum ανέβηκε αφού εμφανίστηκε στην εκδήλωση.

Μετά την εμφάνισή του στο BlockShow, το Qtum επαινέθηκε επίσης στον δημοφιλή ιστότοπο crypto-news Cointelegraph. Η τιμή του Qtum είχε αυξηθεί κατά περισσότερο από 20 USD μέσα σε μια ημέρα από τη δημοσίευση του άρθρου στις 17 Δεκεμβρίου. Περισσότερα mainstream κανάλια μέσων, όπως Φορμπς, άρχισε να σχολιάζει την αύξηση της αξίας του Qtum και η ανοδική τάση συνεχίστηκε. Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, ένα Qtum αξίζει 106,88 USD.

Η πρόβλεψη τιμής Qtum του CryptoClub 2018 ήταν ότι η τιμή θα έφτανε στα 60 USD. Αυτό δεν συνέβη. Πήγε αργά πάλι κάτω. Στο τέλος του 2018, ένα Qtum αξίζει 2,33 USD και τον Ιανουάριο του 2021 αξίζει 3,5 $.

Μάθημα επένδυσης Crypto # 2: Ακριβώς επειδή η τιμή του νομίσματος ανεβαίνει, δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει ανοδική!

Τώρα ξέρετε την ιστορία του Qtum, ας δούμε τι μπορεί να συμβεί στην τιμή του για το 2021 και γιατί. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε τη δική σας πρόβλεψη τιμής Qtum!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Πρόβλεψη τιμής Qtum 2021

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για οποιαδήποτε πρόβλεψη τιμής Qtum 2021 είναι ότι βρισκόμαστε σε μια αγορά αρκούδων. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές πέφτουν σε όλη την αγορά και έτσι πολλοί άνθρωποι πουλάνε κέρματα. Οποιαδήποτε πρόβλεψη τιμής Qtum 2021 θα επηρεαστεί από την αγορά αρκούδων. Ωστόσο, οι περισσότεροι ειδικοί της κρυπτογράφησης εξακολουθούν να είναι πεπεισμένοι ότι η τιμή της Qtum θα αυξηθεί το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Πολλές από τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε τη δική σας βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη τιμής Qtum είναι διαθέσιμες από το Qtum’s αρχική σελίδα και CoinMarketCap. Αυτοί οι δύο ιστότοποι θα σας δώσουν μια καλή ιδέα για το τι είδους επένδυση είναι το Qtum.

Πληροφορίες αρχικής σελίδας Qtum

Τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία που θα βρείτε στην αρχική σελίδα του Qtum είναι:

 • Ένας αριθμός κόμβων: Οι κόμβοι είναι υπολογιστές στο δίκτυο Qtum που περιέχουν πλήρη εγγραφή όλων των συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε αυτό. Οι κόμβοι υποστηρίζουν και βελτιώνουν το δίκτυο. Το Qtum έχει 6.569 κόμβους στο δίκτυό του. Αυτή είναι μια καλή κοινότητα. Το Bitcoin έχει μόνο περίπου το ένα τρίτο περισσότερους κόμβους στο δίκτυό του (9.977) και υπάρχει εδώ και εννέα χρόνια περισσότερο!
 • Ένας αριθμός dApps: Το Qtum απαριθμεί επί του παρόντος 27 dApps που λειτουργούν στο δίκτυό του. Αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ πίσω από τα 1.577 dApps του Ethereum, αλλά είναι μια καλή αρχή. Το Qtum διαθέτει μια ποικιλία επιλογών αξιοσέβαστων dApps και μια ισχυρή κοινότητα προγραμματιστών που τα υποστηρίζει.

Η ύπαρξη μιας ισχυρής κοινότητας είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία ενός νέου κρυπτονομίσματος. Μερικά vloggers αρέσουν LoKeyMoney σκέφτηκα ότι η ισχύς της κοινότητας της Qtum ήταν αρκετή για να προτείνει μια βραχυπρόθεσμη τιμή περίπου 80-120 USD το 2018. Ωστόσο, αυτή η αξιολόγηση βασίστηκε στην αγορά συνολικά βελτιώθηκε. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η πρόβλεψη ήταν πολύ υψηλή για μια πλατφόρμα που είχε μόνο 27 dApps, τα μισά από τα οποία δεν ήταν ακόμη ζωντανά! Τούτου λεχθέντος, αυτή η πρόβλεψη δεν ήταν καθόλου πραγματικότητα.

Όσον αφορά τις προβλέψεις για λίγα χρόνια, οι ειδικοί από το capital.com προβλέπουν ότι η τιμή Qtum θα πρέπει να φτάσει τα 3,82 $ μέχρι το τέλος του 2021. Αυτή είναι μια πολύ ασήμαντη αύξηση σε σύγκριση με την τρέχουσα τιμή (3,5 $).

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε μια βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη τιμής Qtum είναι να κοιτάξετε τους αριθμούς. Το καλύτερο μέρος για να δείτε τους αριθμούς είναι στο CoinMarketCap (CMC).

Αριθμοί CoinMarketCap

Το CMC προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των κρυπτονομισμάτων. Ακολουθούν μερικές από τις χρήσιμες πληροφορίες που έχει καταγράψει το CoinMarketCap σχετικά με το Qtum.

 • Ιστορικά δεδομένα: Εξετάζοντας τα ιστορικά δεδομένα της Qtum, μπορούμε να δούμε ότι η τιμή του Qtum ήταν αρκετά σταθερή με την πάροδο του χρόνου. Δεν έχει ανέβει τόσο πολύ όσο τα πτητικά νομίσματα όπως το TRON ή το Verge.
 • Διαθεσιμότητα αγοράς: Το CMC παραθέτει όλες τις διαφορετικές κρυπτογραφικές ανταλλαγές όπου μπορείτε να αγοράσετε Qtum. Δείχνει επίσης πόσα ζεύγη συναλλαγών Qtum είναι διαθέσιμα σε κάθε ένα. Η CMC απαριθμεί επί του παρόντος 101 ζεύγη συναλλαγών Qtum σε περισσότερα από 25 διαφορετικά χρηματιστήρια.

  Σημείωση: Ένα ζεύγος συναλλαγών είναι δύο νομίσματα που προσφέρονται για διαπραγμάτευση. Σκεφτείτε το σαν Bureau de Change στο αεροδρόμιο. Ένα ζεύγος συναλλαγών για το Qtum θα μοιάζει με αυτό, 1 QTUM = 3,52 USD. Η διαθεσιμότητα του Qtum για διαπραγμάτευση είναι ένα καλό σημάδι ότι οι επενδυτές εμπιστεύονται το νόμισμα και θέλουν να το αγοράσουν. Ωστόσο, κανένα από τα χρηματιστήρια που αναφέρονται στο CMC δεν προσφέρει Qtum για συναλλαγές με νομίσματα fiat. Αυτό σημαίνει ότι οι έμποροι που δεν διαθέτουν ήδη κρυπτογράφηση θα δυσκολεύονται να αγοράσουν το Qtum. Σημείωση: Τα νομίσματα Fiat είναι τα επίσημα νομίσματα των χωρών. Παραδείγματα περιλαμβάνουν τη βρετανική λίρα και την ινδική ρουπία.

 • Ελλειψη: Η Qtum έχει συνολικό όριο προσφοράς 107.822.406 Η CMC αναφέρει την κυκλοφορία της Qtum σε κυκλοφορία ως 88.647.552 QTUM. Αυτό σημαίνει ότι τα τρία τέταρτα του συνολικού εφοδιασμού της έχουν ήδη εκδοθεί. Σύντομα θα είναι λιγοστό που σημαίνει ότι θα είναι πιο δύσκολο να αγοράσετε και η τιμή του θα μπορούσε να αυξηθεί.
 • Καπάκι αγοράς: Η συνολική αξία όλων των Qtum στον κόσμο σήμερα είναι 349.458.486.90 $. Αυτό το καθιστά το 79ο μεγαλύτερο cryptocurrency στην αγορά.

2021 Συμπέρασμα προβλέψεων

Βραχυπρόθεσμα, οποιαδήποτε πρόβλεψη τιμής Qtum θα πρέπει να βασίζεται σε γεγονότα. Επομένως, ενημερώστε το μέγεθος της κοινότητας της Qtum και πόσο καλά αποδίδει στο CoinMarketCap τους επόμενους μήνες.

Μάθημα Crypto Investment # 3: Κάνετε την εργασία σας!

Τώρα ας δούμε λίγο περισσότερο το μέλλον. Ποιοι παράγοντες θα επηρεάσουν την τιμή του Qtum τα επόμενα χρόνια?

Προβλέψεις Qtum: 2021 και πέρα!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν κάνετε μια μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμής Qtum. Το πρώτο είναι ο αριθμός άλλων πλατφορμών που είναι παρόμοιες με το Qtum. Αυτές οι άλλες πλατφόρμες είναι ανταγωνισμός και μπορούν να επηρεάσουν την τιμή του νομίσματος Qtum.

Ανταγωνισμός

Η αγορά πλατφορμών όπως το Qtum είναι πολύ γεμάτη. Η Ethereum ήταν η πρώτη πλατφόρμα που προσφέρει στους χρήστες έξυπνη ανάπτυξη συμβολαίων και dApps και εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες πλατφόρμες που προκαλούν τη θέση της Qtum στην αγορά. Ρίξτε μια ματιά στον μακροπρόθεσμο διαγωνισμό της Qtum:

 • EOS έχει ενθουσιαστεί πολλοί άνθρωποι. Μερικοί πιστεύουν ότι θα είναι ο νέος «βασιλιάς των dApps». Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουνίου 2018, οπότε οι προγραμματιστές μπορούν πλέον να το αξιοποιήσουν.
 • ΝΕΟ μερικές φορές ονομάζεται «Κινεζικό Ethereum». Προσφέρει στους χρήστες παρόμοιες υπηρεσίες με το Qtum. Το πλεονέκτημα που έχει έναντι των περισσότερων άλλων κρυπτονομισμάτων είναι οι στενές σχέσεις της με την κινεζική κυβέρνηση και τους ηγέτες των κινεζικών βιομηχανιών.
 • Lisk είναι μια πλατφόρμα με μεγάλα σχέδια για τα επόμενα χρόνια. Σχεδιάζει να ξεκινήσει μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που θα μπορούσε να την καταστήσει σημαντικό παράγοντα της αγοράς.
 • Cardano δημιουργήθηκε από έναν από τους ιδρυτές του Ethereum. Έχει αναπτυχθεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά οι ειδικοί είναι πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό. Θα μπορούσε να μεταδοθεί ζωντανά μέσα σε ένα χρόνο και να προκαλέσει πολλά προβλήματα για άλλες πλατφόρμες στην αγορά.

Το Qtum θα πρέπει να ανταγωνιστεί με αυτές τις τέσσερις πλατφόρμες και το Ethereum τα επόμενα χρόνια! Θα είναι μια δύσκολη πρόκληση και μόνο οι ισχυρότεροι θα επιβιώσουν. Η τιμή του νομίσματος Qtum θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά μπορεί να ανταγωνιστεί με άλλες πλατφόρμες.

Μάθημα Crypto Investment # 4: Ερευνήστε την αγορά!

Δύο από τους τρόπους που η Qtum ελπίζει να καταπολεμήσει τους ανταγωνιστές της είναι μέσω συνεργασιών και μάρκετινγκ…

Συνεργασίες

Η Qtum έχει σχέδια για δύο μεγάλες συνεργασίες τα επόμενα χρόνια.

 1. Starbucks: Το Qtum είναι διαπραγματεύσεις μια συμφωνία με τη γιγαντιαία αλυσίδα καφέ, Starbucks. Μια συνεργασία αυτού του μεγέθους θα ήταν εξαιρετική για τη μακροπρόθεσμη τιμή του νομίσματος Qtum.
 2. 360 Χρηματοοικονομικά: Η Qtum αναπτύσσει ένα ερευνητικό κέντρο blockchain με την κινεζική εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας 360. Αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να δώσει στην Qtum μεγαλύτερη πρόσβαση στις κινεζικές αγορές και να την βοηθήσει να ανταγωνιστεί πλατφόρμες όπως η NEO.

  360 Χρηματοδότηση Κίνα

Εμπορία

Η ομάδα στο Qtum θα κάνει ό, τι μπορεί για να πάρει την πλατφόρμα τους όσο το δυνατόν περισσότερη προσοχή. Η εμφάνισή του στο BlockShow Asia προκάλεσε αύξηση της τιμής του νομίσματος Qtum, αλλά δεν σταμάτησαν εκεί.

Πρόβλεψη τιμής Qtum

Τον Φεβρουάριο του 2018, η Qtum ξεκίνησε ένα blockchain στο διάστημα! Η πλατφόρμα συνεργάστηκε με ένα Qtum dApp που ονομάζεται SpaceChain για την προώθηση της εξερεύνησης του διαστήματος και την ιδέα ενός αποκεντρωμένου διαδικτύου.

Είναι συναρπαστικό για τους επενδυτές να βλέπουν πλατφόρμες να εξερευνούν νέους τομείς επιστήμης. Η Qtum θα συνεχίσει να αναπτύσσει τέτοια είδη έργων και η επιτυχία τους θα μπορούσε να προκαλέσει αύξηση της τιμής του νομίσματος Qtum.

Στη συνέχεια, θέλω να μιλήσω για τον χάρτη πορείας Qtum. Κοιτάζοντας τις τεχνικές βελτιώσεις που η Qtum ελπίζει να κάνει τα επόμενα χρόνια θα σας βοηθήσει να κάνετε μια ακριβή πρόβλεψη τιμής Qtum.

Σημείωση: Ένας χάρτης πορείας είναι μια λίστα τεχνικών στόχων που ελπίζει να επιτύχει ένα κρυπτογράφηση σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο.

Χάρτης πορείας Qtum

Η μεγαλύτερη τεχνική ανάπτυξη που συμβαίνει στο Qtum είναι η εικονική μηχανή X86. Σκεφτείτε μια εικονική μηχανή ως εργοστάσιο όπου δημιουργούνται dApps και έξυπνα συμβόλαια. Η Qtum χρησιμοποιεί το εργοστάσιο της Ethereum που ονομάζεται EVM. Η Qtum πιστεύει ότι το X86 VM θα είναι ένας καλύτερος τρόπος για τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν τα dApps και τα έξυπνα συμβόλαια του μέλλοντος.

Άλλες σημαντικές ημερομηνίες στον χάρτη πορείας Qtum είναι ο Μάρτιος 2019 και ο Μάρτιος 2020. Σε καθεμία από αυτές τις περιόδους, το Qtum θα κυκλοφορήσει 6 εκατομμύρια νέα νομίσματα. Αυτό σημαίνει ότι έως τον Μάρτιο του 2020, η συνολική προσφορά κερμάτων Qtum θα είναι σε κυκλοφορία.

Εάν το X86 VM λειτουργεί καλά και εντυπωσιάζει την αναπτυξιακή κοινότητα τη στιγμή που η συνολική προσφορά νομισμάτων κυκλοφορεί, το 2021 θα μπορούσε να είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την Qtum. Οποιαδήποτε πρόβλεψη τιμής Qtum πρέπει να περιλαμβάνει αυτούς τους δύο παράγοντες. Η επίδραση που έχουν στην τιμή του νομίσματος Qtum θα μπορούσε να είναι τεράστια.

Μάθημα Crypto Investment # 5: Γνωρίστε το προϊόν σας!

Πριν φύγετε και κάνετε τη δική σας πρόβλεψη τιμής Qtum, ας ρίξουμε μια γρήγορη ενημέρωση όλων των σημαντικών ζητημάτων. Θα εξετάσουμε μερικές ακόμη προβλέψεις ειδικών και, στη συνέχεια, θα πρέπει να μπορείτε να αποφασίσετε αν η Qtum είναι η σωστή επένδυση για εσάς.

Είναι το Qtum μια καλή επένδυση?

Όπως έχετε δει, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή του νομίσματος Qtum φέτος και στο μέλλον. Αλλά είναι μια καλή επένδυση?

Τεχνικά, το Qtum είναι τόσο ισχυρό όσο οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην αγορά. Οφέλη από το να βασίζεται σε δύο από τα πιο επιτυχημένα κρυπτονομίσματα στον κόσμο. Προσφέρει ακόμη και στους χρήστες του υπηρεσίες που είναι μια βελτίωση σε σχέση με αυτές που προσφέρουν τα Bitcoin και Ethereum!

Μερικές από τις τεχνολογίες που αναπτύσσει το Qtum είναι πραγματικά συναρπαστικές. Ωστόσο, έχει πολύ ανταγωνισμό. Οι πραγματικοί νικητές στο κρυπτογράφηση θα είναι οι πλατφόρμες με τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες κοινότητες. Το Qtum δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Bitcoin ή το Ethereum, αλλά θα μπορούσε να είναι στο μέλλον. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα dApps που βασίζονται στο Qtum και τις πραγματικές συνεργασίες που δημιουργεί.

Εάν η Qtum φιλοξενεί ένα εξαιρετικά γρήγορο σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιείται σε κάθε Starbucks σε όλο τον κόσμο, τότε η αξία του θα αυξηθεί σαν πύραυλος. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί ακόμα. Ωστόσο, οι ειδικοί της κρυπτογράφησης εξακολουθούν να έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στο Qtum.

Coinliker έχει δημοσιεύσει μια αρκετά θετική πρόβλεψη τιμής Qtum λαμβάνοντας υπόψη τη συντριβή της αγοράς κρυπτονομισμάτων που συνέβη στο τέλος του 2018. Πιστεύουν ότι εντός ενός έτους η τιμή του Qtum θα είναι 38,45 USD και εντός πέντε ετών θα είναι 140,73 USD. Αυτή είναι μια πολύ υψηλή αποτίμηση, αλλά μας λέει κάτι για την αύξηση της εμπιστοσύνης στην αγορά γενικά.

WalletInvestor έχει δημοσιεύσει μια λιγότερο σίγουρη πρόβλεψη τιμής Qtum. Πιστεύουν ότι εντός ενός έτους η τιμή του νομίσματος Qtum θα είναι 1,44 USD. Νομίζω ότι αυτή είναι μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση. Ωστόσο, η αγορά κρυπτογράφησης είναι μικρότερη των δέκα ετών, οπότε όλα είναι δυνατά!

Τι νομίζετε; Μερικές τελικές σκέψεις και μετά είστε μόνοι σας!

Πρόβλεψη τιμής Qtum: Τελικές σκέψεις

Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι ακόμα νέα και μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη! Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι θα συμβεί στη συνέχεια. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου θα μπορούσαν να συναντηθούν αύριο και να απαγορεύσουν τα κρυπτονομίσματα! Απλώς δεν γνωρίζουμε…

Μην σκέφτεστε τα κρυπτονομίσματα ως σχέδιο δημιουργίας χρημάτων. Σκεφτείτε τους ως την τεχνολογία του μέλλοντος. Η τιμή των κρυπτονομισμάτων μπορεί να μειωθεί, αλλά η τεχνολογία δεν πηγαίνει πουθενά! Επομένως, κοιτάξτε περαιτέρω στην επένδυση στο Qtum εάν θέλετε να είστε μέλος μιας κοινότητας που προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο.

Μάθημα Crypto Investment # 6: Διασκεδάστε! Επενδύετε στο μέλλον των χρημάτων!

Τώρα που γνωρίζετε σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την πρόβλεψη τιμής Qtum, ποια θα είναι η πρόβλεψη τιμής Qtum; Η τιμή του κέρματος Qtum ανεβαίνει ή μειώνεται; Η εικασία σας είναι τόσο καλή όσο η δική μου, οπότε ενημερώστε με!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map