Πρόβλεψη τιμής Reddcoin: 2021 και πέρα

Γειά σου! Καλώς ήλθατε σε αυτόν τον οδηγό για την πρόβλεψη τιμών RDD Coin και Reddcoin. Στο ακόλουθο άρθρο, θα σας παρουσιάσω ένα νόμισμα που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις μικροπληρωμές και το internet.

Οι προβλέψεις τιμών για τα κρυπτονομίσματα είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Με τα κρυπτονομίσματα να είναι τόσο νέα, είναι βασικά αδύνατο να πούμε πώς θα αποδώσουν. Ωστόσο, οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν. Γι ‘αυτό έχουμε προβλέψεις. Μερικές φορές έχουν δίκιο, μερικές φορές κάνουν λάθος.

Με αυτά τα λόγια, θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να σας καθοδηγήσω στις διάφορες προβλέψεις τιμών του Reddcoin με όσο το δυνατόν πιο ειλικρινείς και απλούς τρόπους.

Κατά τη διάρκεια αυτού του οδηγού, θα καλύψω τα εξής:

 • Τι είναι το Reddcoin (RDD Coin)?
 • Μια προειδοποίηση για ιστότοπους πρόβλεψης τιμών.
 • Κάποια ανάλυση διαφόρων βραχυπρόθεσμων προβλέψεων τιμών για το Reddcoin.
 • Κάποια ανάλυση διαφόρων μακροπρόθεσμων προβλέψεων τιμών για το Reddcoin.
 • Μια προειδοποίηση σχετικά με τη χρήση τεχνικής ανάλυσης για την πραγματοποίηση μακροπρόθεσμων προβλέψεων τιμών.
 • Μια ματιά στον χάρτη πορείας της Reddcoin και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα σχεδιάζει να προχωρήσει περαιτέρω το έργο.
 • Μερικές από τις δικές μου σκέψεις για το πού πηγαίνει το έργο Reddcoin και αν θα είναι επιτυχές.

Πριν ξεκινήσω, είναι σημαντικό να σας τονίσω ότι κανένα από τα παρακάτω δεν πρέπει να θεωρείται επενδυτική συμβουλή. Είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς και να προσπαθήσετε να σας διδάξουμε πώς να κρίνετε τις δικές σας επενδύσεις. Επίσης, αυτό το άρθρο δεν αφορά πού να αγοράσετε το Reddcoin ή πώς να αγοράσετε το Reddcoin – δεν είναι γραμμένο να αντλήσετε το έργο για τον συγγραφέα του άρθρου ή τον εκδότη του.

Εισαγωγές και προειδοποιήσεις εκτός λειτουργίας, ας ξεκινήσουμε καθορίζοντας εν συντομία τι είναι το Reddcoin!

Τι είναι το ReddCoin?

Το Reddcoin έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις διαδικτυακές μικροπληρωμές γρήγορες και εύκολες. Προσπαθεί να ενσωματωθεί στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα του πλανήτη. Αυτό, ελπίζουν, θα σημαίνει ότι η ενημέρωση των χρηστών για το περιεχόμενό τους θα είναι «φθηνή, γρήγορη και ικανοποιητική για όλους».

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Η Reddcoin μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού τους (ο ρυθμός με τον οποίο προστίθενται νέα μπλοκ στο blockchain) είναι δέκα φορές πιο γρήγορος από τον Bitcoin. Αυτό κάνει τις συναλλαγές να περνούν τόσο γρήγορα όσο 60 δευτερόλεπτα, παρά τα δέκα λεπτά συν που μπορεί να χρειαστεί χρησιμοποιώντας το δίκτυο Bitcoin.

Προς το παρόν, το Reddcoin χρησιμοποιεί ένα παραδοσιακό μοντέλο “proof-of-work” για να ασφαλίσει το δίκτυο. Ωστόσο, υπάρχουν σχέδια να το αλλάξετε σε ένα νέο σύστημα που ονομάζεται PoSV (Proof-of-Stake Velocity). Αυτό το σύστημα ισχυρίζεται ότι είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αποφεύγοντας παράλληλα ορισμένα από τα ζητήματα που έχουν αναφερθεί σχετικά με τα συστήματα «απόδειξης πονταρίσματος»..

Το Reddcoin έχει μια πραγματικά διεθνή ομάδα προγραμματιστών πίσω από αυτό. Δυστυχώς, δεν έχουν παράσχει πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτούς στον επίσημο ιστότοπό τους. Ωστόσο, μια ματιά στο προφίλ του CTO και του κύριου προγραμματιστή John “Gnasher” Nash δείχνει ότι έχει εμπειρία ως διαχειριστής έργου και τεχνικός υπεύθυνος για διάφορες εταιρείες. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι Masstech Group Inc. και Techtel P / L.

Μια γρήγορη προειδοποίηση σχετικά με τις προβλέψεις τιμών

Σε αυτό το άρθρο της πρόβλεψης τιμών του Reddcoin, θα δείτε μερικές πολύ άγριες και υπέροχες κλήσεις για την τιμή μιας μεμονωμένης μονάδας του Reddcoin. Είναι σημαντικό να μην λαμβάνετε πολύ σοβαρά υπόψη αυτούς τους αριθμούς. Σε τελική ανάλυση, κανείς δεν ξέρει πραγματικά πόσο καλά ένα έργο θα είναι σε θέση να υλοποιήσει τον προτεινόμενο χάρτη πορείας του ή εάν η αγορά απαιτεί ακόμη και μια τέτοια υπηρεσία να υπάρχει στην πρώτη θέση.

Οι προβλέψεις τιμών κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι προβληματικές για διάφορους λόγους. Αυτά περιλαμβάνουν:


 • Κανονιστικά ζητήματα – Θα παραμείνει νόμιμο το έργο; Εάν γίνει παράνομο, θα κλείσει αμέσως ή θα μετεγκατασταθεί; Εάν μετεγκατασταθεί, αυτό θα επηρεάσει την τιμή?
 • Τεχνολογικά θέματα – Μπορεί η ομάδα να παραδώσει ακόμη και αυτό που πρόκειται να κάνει; Εάν δεν μπορούν και κάποιο μοιραίο ελάττωμα στον κώδικά τους καταστρέφει ολόκληρο το σύστημα, η τιμή κάθε νομίσματος πιθανότατα θα φτάσει τα 0,00 $.
 • Ανταγωνισμός – Θα προκύψει ένα άλλο έργο που μπορεί να κάνει τη δουλειά του έργου στο οποίο επενδύετε ακόμη καλύτερα; Εάν ναι, υπάρχει χώρος σε αυτήν τη θέση για δύο ανταγωνιστικές υπηρεσίες?

Πρόβλεψη τιμής Reddcoin 2021?

Τώρα, θα φτάσω στο σημείο αυτού του άρθρου – προβλέψεις τιμών Reddcoin. Δυστυχώς, δεδομένου ότι οι περισσότεροι ειδικοί σε κρυπτονομίσματα έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να προβλέψουν τις τιμές διαφόρων ψηφιακών στοιχείων, δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πιο ενημερωμένες απόψεις. Ωστόσο, θα το βρείτε σύντομα!

Μια πρόβλεψη τιμής Wild Reddcoin

Για την πρώτη πρόβλεψη τιμής Reddcoin 2021, θα ξεκινήσω με αυτό που θέλουν να ακούσουν όλοι στο χώρο κρυπτογράφησης – μια απόλυτη λήψη σελήνης. Για αυτό, θα κοιτάξω έναν ιστότοπο που ονομάζεται CoinLiker (αν και το CoinLover μπορεί να είναι πιο κατάλληλο!)

Πρόβλεψη τιμής Reddcoin

Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω γράφημα, το CoinLiker είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο (αισιόδοξο για την τιμή) του Reddcoin. Ο ανώνυμος συγγραφέας αυτού του άρθρου πιστεύει ότι η τρέχουσα τιμή λίγο πάνω από τα δύο τρίτα του σεντ θα αυξηθεί σε περίπου 0,135 $. Αυτό θα αντιπροσωπεύει αύξηση σχεδόν 20 φορές μέσα σε ένα χρόνο.

Θα το θέσω άλλο τρόπο για να το εξηγήσω αυτό. Εάν έχετε επενδύσει 100 $ στο Reddcoin σήμερα, θα αγοράζατε πάνω από 14.556 νομίσματα RDD. Σύμφωνα με το CoinLiker, αυτό θα μετατραπεί σε ένα επιβλητικό $ 1.963,93. Όχι κακό, ε!?

Αλλά περιμένετε λίγο. Πριν πάρετε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι και κατευθυνθείτε σε κάποια ανταλλαγή altcoin που διαθέτει μερικά Reddcoin, απλώς σκεφτείτε πώς το CoinLiker έχει φτάσει σε αυτό το τεράστιο κέρδος τιμών για το έτος.

Πρώτον, δηλώνουν ότι:

“… έγραψε έναν προσαρμοσμένο αλγόριθμο για να ελπίζουμε να προβλέψουμε μελλοντικές τιμές.”

Ενώ μπορεί να έχουν δημιουργήσει κάποια μορφή αλγορίθμου για την πρόβλεψη των τιμών, θα ήταν πολύ κακή απόφαση να βασιστεί μια επένδυση σε αυτήν την πρόταση χωρίς καμία πραγματική απόδειξη.

Στη συνέχεια, το άρθρο ακολουθείται από ένα σύνολο ερωτήσεων και απαντήσεων. Καθένας από αυτούς ισχυρίζεται ότι το μέλλον φαίνεται λαμπρό για το Reddcoin. Ωστόσο, δεν υπάρχει κυριολεκτικά καμία προσπάθεια για την ανάλυση των θεμελιωδών στοιχείων του Reddcoin – τι θα κάνει, ποια είναι η ομάδα, πόσο ικανοί είναι να ανταποκριθούν στις υποσχέσεις τους ή αν η αγορά χρειάζεται ή θέλει ένα τέτοιο νόμισμα.

Σας λένε πού να αγοράσετε το Reddcoin και πώς να αγοράσετε το Reddcoin – πόσο βολικό!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Μια άλλη πρόβλεψη τιμών Reddcoin, ένα άλλο «Σύστημα πρόβλεψης»

Ένας άλλος ιστότοπος που εμφανίζεται συχνά στην κορυφή της κατάταξης της Google για τις προβλέψεις τιμών κρυπτογράφησης ονομάζεται WalletInvestor. Αυτή η υπηρεσία ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί το δικό της «Σύστημα πρόβλεψης». Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το σύστημα είναι ένα μυστικό που προστατεύεται στενά. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό του CoinLiker, επειδή η πρόβλεψη τιμής ενός έτους που δίνουν για το Reddcoin είναι επίσης πολύ διαφορετική.

Σύμφωνα με το WalletInvestor, η τιμή του ReddCoin θα είναι 0,000135 $ σε ένα χρόνο. Και πάλι, δεν υπάρχει καμία θεμελιώδης ανάλυση που να περιλαμβάνεται σε αυτές τις προσκλήσεις τιμών και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να θεωρηθούν με τον ίδιο σκεπτικισμό με εκείνες του CoinLiker.

Κατά τη διάρκεια του κειμένου στην κορυφή του άρθρου πρόβλεψης τιμών, ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν τεχνική ανάλυση για να παρουσιάσουν τις προβλέψεις τους για τιμή RDD. Θα επανέλθω στο γιατί αυτό είναι δυνητικά προβληματικό αργότερα στο άρθρο. Προς το παρόν, μια γρήγορη ματιά στα γραφήματα δείχνει ότι δεν παρέχουν καμία ανάλυση γραμμών τάσεων ή μοτίβων για να υποδείξουν τις κινήσεις των τιμών.

Με κάθε ειλικρίνεια, φαίνεται ότι κάποιος απλώς σχεδίασε ό, τι ήθελε να δει για να δείξει τις αισιόδοξες κλήσεις που έχουν πραγματοποιήσει. Αναζητήστε τον εαυτό σας:

Τέλος, κάποια θεμελιώδης ανάλυση!

Στη συνέχεια, θα ρίξω μια ματιά σε ένα άρθρο ReddCoin πρόβλεψης τιμής 2021 που τουλάχιστον έχει μια βασική ανάλυση. Ο David Hay (όχι ο Βρετανός μπόξερ βαρέων βαρών) είναι κάτι από το αστέρι του YouTube. Τα βίντεό του έχουν πολλές χιλιάδες προβολές, επειδή οι άνθρωποι σε αυτόν τον χώρο είναι πεινασμένοι να μάθουν ποιο altcoin θα «φεγγάρι» στη συνέχεια.

Για να είμαστε δίκαιοι, το περιεχόμενό του είναι πραγματικά πολύ καλό. Έχω δει αρκετά από τα βίντεό του!

Ο Ντέιβιντ προσεγγίζει τα θέματα του λογικά και δίνει προσοχή στα είδη των πραγμάτων που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα έργο επιτυχία ή αποτυχία. Κατά τη διάρκεια του άρθρου του για το ReddCoin, αναλύει πολλά από αυτά.

Η πρόβλεψη που έκανε ο David είναι ότι το Reddcoin «θα μπορούσε να φτάσει τα 0,25 $ και να μείνει σε αυτό το επίπεδο». Ωστόσο, τη στιγμή της γραφής, η τιμή ήταν περίπου 0,10 $. Έκτοτε έχει μειωθεί δραματικά. Τελικά, ο David καταλήγει:

«… Κατά τη γνώμη μου μακροπρόθεσμα, δεν είναι καλή επένδυση. Βραχυπρόθεσμα; Μπορεί.”

Ο Ντέιβιντ είναι πιθανώς τόσο κοντά σε έναν εμπειρογνώμονα όσο υπάρχει που είχε κάνει τις προβλέψεις τιμών Reddcoin. Ωστόσο, αυτό δεν λέει πολλά. Με κάθε ειλικρίνεια, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει (ή τουλάχιστον δεν συζητά) τις βαθύτερες έννοιες της θεωρίας παιχνιδιών που θα μπορούσαν να κάνουν τα κέρματα απόδειξης πονταρίσματος ένα εντυπωσιακό flop.

Ωστόσο, εντούτοις, το άρθρο του είναι πολύ καλύτερο από ό, τι οι επενδυτές της CoinLiker ή της αγοράς. Αν και δεν το συμβουλεύω να το χρησιμοποιήσω ως επενδυτική συμβουλή, θα μπορούσε να είναι ένα χρήσιμο σημείο εκκίνησης για τη δική σας έρευνα.

John McAfee και Reddcoin

Τώρα, θα δούμε μια πρόβλεψη τιμής Reddcoin από τον John McAfee. Ο McAfee διαιρεί πικρά τη γνώμη για τις προβλέψεις τιμών του Η παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει τη δύναμη να κάνει ένα νόμισμα να εκραγεί εν μία νυκτί – ή τουλάχιστον στο παρελθόν μέχρι να εμφανιστεί ότι πληρώνονταν περίπου 100.000 $ για να τα προωθήσει.

Παρ ‘όλα αυτά, η McAfee είναι πολύ αισιόδοξη για το cryptocurrency γενικά. Στην πραγματικότητα πιστεύει ότι το Bitcoin θα φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια πριν από το 2021. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει εταιρεία πίσω από το Bitcoin, είναι απίθανο να πληρώθηκε να το πει αυτό. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο να πει εάν είναι ειλικρινής όταν ανακοινώνει ένα έργο. Από τη μία πλευρά, είναι ένας πολύ προικισμένος προγραμματιστής και προγραμματιστής υπολογιστών. Από την άλλη, πληρώνεται για να ξεπεράσει τα έργα…

Τέλος πάντων, εδώ είναι το Tweet σχετικά με το Reddcoin που δημοσίευσε τον Δεκέμβριο του 2017. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας τι κάνετε από αυτό.

Πρόβλεψη τιμής Jogn McAfee twitter Reddcoin

Προβλέψεις τιμής Reddcoin 2021 και πέρα?

Εάν η πρόβλεψη τιμής στο τέλος του έτους ή 12 μηνών είναι προβληματική, τότε το να κάνετε ένα για δύο χρόνια ή περισσότερα είναι ακόμη περισσότερο. Τούτου λεχθέντος, δεν εμποδίζει τη δημιουργία ιστοσελίδων!

Ας δούμε μερικά μαζί και ας προσπαθήσουμε να βρούμε αν υπάρχει κάτι στις υποθέσεις τους.

Μια πρόβλεψη τιμών με βάση την ανάπτυξη άλλων?

Πρώτον, θα σας δείξω την πρόβλεψη τιμής Reddcoin από έναν ιστότοπο που ονομάζεται Έλεγχος νομισμάτων. Πρόκειται για μια περίεργη πρόβλεψη γιατί, αντί να εξετάζουμε τη ζήτηση για την υπηρεσία, ή την ομάδα που τη δημιούργησε, ή την ίδια την πλατφόρμα, εξετάζει πώς έχουν αποδώσει άλλες τεχνολογικές καινοτομίες από τότε που δημιουργήθηκαν.

Φυσικά, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να υποδηλώνει ότι το Reddcoin θα αναπτυχθεί σύμφωνα με το Google, το Facebook ή το ίδιο το Διαδίκτυο. Ωστόσο, τουλάχιστον είναι προφανές από πού προέρχονται τα πραγματικά στοιχεία!

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το CoinCheckup βασίζει τις κλήσεις τιμών 2021-2024 στην απόδοση διαφόρων άλλων καινοτομιών. Θα μπορούσε το Reddcoin να αποδώσει τόσο καλά όσο το Facebook ή το Διαδίκτυο; Ναι, φυσικά, θα μπορούσε! Θα λειτουργεί τόσο καλά όσο το Google ή το κινητό τηλέφωνο; Ποιός ξέρει!?

Προβλέψεις τιμών Reddcoin

Ένα πράγμα που είναι καλό σχετικά με τις προβλέψεις τιμών στον ιστότοπο CoinCheckup είναι ότι δηλώνουν με σαφήνεια ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως επενδυτικές συμβουλές. Η αποκήρυξή τους αναφέρει:

«Οι προβλέψεις δεν αποτελούν εγγύηση για το μέλλον. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε δεδομένα στο CoinCheckup για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι πληροφορίες δεν πρέπει να θεωρούνται επενδυτικές συμβουλές. “

Και πάλι, όπως και με άλλες πηγές για τις προβλέψεις τιμών του Reddcoin, κυριολεκτικά έχει γίνει προσπάθεια να συσχετιστεί οποιαδήποτε από αυτές τις τιμές με οποιαδήποτε μορφή θεμελιώδους ανάλυσης. Στην πραγματικότητα, στην καρτέλα “πηγές” που απεικονίζεται, αντί να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το γιατί επιλέχθηκαν αυτές οι συγκεκριμένες καινοτομίες ή γιατί το Reddcoin μπορεί να ακολουθήσει την ανάπτυξή τους, υπάρχει μόνο ένας ακατέργαστος ορισμός του Νόμου του Moore. Αυτό το ερμήνευσε το CoinCheckup ως «η τιμή μπορεί να διπλασιαστεί κάθε χρόνο».

Κάποια πιο θεμελιώδης ανάλυση για ολοκλήρωση?

Τέλος, έχουμε μια πιο θεμελιώδη ανάλυση. Ένας έξυπνος ιστότοπος που ονομάζεται Πρόβλεψη τιμής είχε μια ευκαιρία να κάνει μια κλήση στη μελλοντική τιμή του Reddcoin. Στην πραγματικότητα έχουν ενοχλήσει να αναλύσουν και κάποιες ειδήσεις.

Η PricePrediction εξέτασε τον χάρτη πορείας και έβγαλε κάποια θετικά νέα και μερικά αρνητικά νέα. Τίποτα που έχουν παραγάγει δεν θα χρειαζόταν περισσότερο από πέντε λεπτά περιήγησης στον ίδιο τον ιστότοπο του έργου. Ωστόσο, όπως το Reddcoin της πρόβλεψης τιμών του David Hay, θα έκανε μια αξιοπρεπή αρχή για κάποια έρευνα στον τομέα των επενδύσεων.

Ωστόσο, δεν είναι όλα καλά για την κλήση τιμών Reddcoin της PricePrediction. Δείτε το παρακάτω γράφημα τεχνικής ανάλυσης. Σε κάποιον που δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για την τεχνική ανάλυση, αυτό φαίνεται πιθανότατα υπέροχο. Κοιτάξτε πώς τα βέλη δείχνουν προς τα πάνω!

Προβολή τεχνικής ανάλυσης Reddcoin

Τούτου λεχθέντος, αν γνωρίζετε τίποτα καθόλου για την τεχνική ανάλυση, θα εντοπίσετε γρήγορα ότι αυτές είναι μόνο μισές ντουζίνα γραμμές που σχεδιάζονται σε ένα γράφημα. Δεδομένου ότι είναι ένα πραγματικό γράφημα από έναν ιστότοπο όπως TradingView, φέρει κάποια νομιμότητα. Ωστόσο, τα βέλη που προστέθηκαν αργότερα δεν το κάνουν.

Το πρόβλημα με την τεχνική ανάλυση και τις προβλέψεις τιμών

Αυτό μας οδηγεί στην επόμενη ενότητα μου – το πρόβλημα με την τεχνική ανάλυση όταν χρησιμοποιείται για την πρόβλεψη των τιμών για επενδύσεις.

Η τεχνική ανάλυση είναι μια ικανότητα που περιλαμβάνει τη χρήση της προηγούμενης απόδοσης ενός περιουσιακού στοιχείου για να κρίνει τις προοπτικές του. Για όσους έχουν αποκτήσει εξειδίκευση στην τεχνική ανάλυση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη ορισμένων φαινομένων τηλεπαθητικών συναλλαγών. Ωστόσο, επειδή η κρυπτογράφηση είναι μια αγορά που δεν σταματά ποτέ να διαπραγματεύεται, για να είναι επιτυχής η τεχνική ανάλυση, απαιτείται συνεχής παρακολούθηση των γραφημάτων.

Αυτό που μοιάζει με ένα bullish σήμα διαπραγμάτευσης μπορεί να γίνει πτωτικό (απαισιόδοξο) σε λίγες ώρες. Η προσπάθεια χρήσης τεχνικής ανάλυσης για μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμών είναι επομένως ανόητη, εκτός εάν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή λαμβάνετε συνεχείς ενημερώσεις της ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο.

Όπως μπορείτε να δείτε, το γράφημα από το PricePrediction (όπως εμφανίζεται στην προηγούμενη ενότητα) είναι πολύ ξεπερασμένο τώρα. Στην πραγματικότητα, ένα πιο πρόσφατο γράφημα θα έδειχνε ότι οι γραμμές που σχεδιάστηκαν δεν ήταν καθόλου ακριβείς προβλέψεις τιμών του Reddcoin!

Χάρτης πορείας Reddcoin – Πώς θα μπορούσε αυτό να επηρεάσει την τιμή?

Ο οδικός χάρτης του Reddcoin είναι κάτι μυστήριο. Το πιο κοντινό πράγμα σε μια τρέχουσα έκδοση είναι παρακάτω. Ο επίσημος ιστότοπος δεν παρέχει καμία ένδειξη για το πώς η ομάδα εργάζεται για την επιτυχία του Reddcoin. Ακόμα και στην ενότητα που μιλάει για επαληθεύσεις PoSV, δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πότε θα έρθει στο Reddcoin.

Με αυτές τις λιγοστές πληροφορίες, το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί είναι ότι ο τρέχων χάρτης πορείας Reddcoin δεν θα έχει καμία επίδραση στην τιμή.

Χάρτης πορείας Reddcoin 2017-2018

Είναι το Reddcoin μια καλή επένδυση?

Αφού δείτε το μάρκετινγκ του Reddcoin, τον χάρτη πορείας, την ομάδα και την ίδια την ιδέα, είναι δύσκολο να αγαπήσετε το έργο Reddcoin. Έχει κατασκευαστεί για μικροπληρωμές και συμβουλές. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν υιοθετηθεί μαζικά, ποιος θα θέλει να κρατήσει περισσότερα από μερικά δολάρια για να συμβουλεύει την αγαπημένη του διασημότητα στο YouTube ή τον συγγραφέα Cryptocurrency (υπόδειξη, υπαινιγμός!)?

Φαίνεται να υπάρχει λίγος τρόπος για την ενεργή ανάπτυξη που συμβαίνει στο Reddcoin και εάν πρόκειται μόνο για συμβουλές στο Διαδίκτυο, θα είναι οι συνεργασίες της που είναι ο αποφασιστικός παράγοντας στην τελική τιμή του. Με τη σωστή συνεργασία – Facebook, YouTube, Spotify κ.λπ. – το έργο θα μπορούσε να είναι επιτυχές. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η τιμή θα αυξηθεί αυτόματα.

Σκεφτείτε το επιχειρηματικό μοντέλο. Ως επιτυχημένη προσωπικότητα στο Διαδίκτυο, αποφασίζετε να αποδεχτείτε το Reddcoin. Οι λεγεώνες των θαυμαστών σας σας συμβουλεύουν στο Reddcoin – εξαιρετικό! Και τώρα τι? Μήπως σε αυτό για μια βροχερή μέρα; Όχι, το πουλάτε για κρυπτογράφηση με έναν συναρπαστικό χάρτη πορείας, ένα αποδεδειγμένο κατάστημα αξίας ή ακόμη και απλά παλιά δολάρια για να αγοράσετε τα είδη παντοπωλείου σας. Αν και μπορεί να υπάρχει κάποια πίεση αγοράς για να αυξήσει την τιμή, θα υπάρξει επίσης σημαντική πίεση πώλησης καθώς οι άνθρωποι θέλουν να αλλάξουν το Reddcoin τους για ένα νόμισμα με περισσότερες λειτουργίες ή πιθανότητες να γίνουν πιο πολύτιμα.

Φυσικά, αυτό είναι μόνο το έντερο μου για το έργο. Δεν ξέρω αν το Reddcoin θα γίνει τελικά τόσο δημοφιλές όσο το Bitcoin ή τόσο ευρέως χρησιμοποιούμενο όσο το ίδιο το δολάριο. Επίσης, δεν ξέρω αν η ομάδα θα την εγκαταλείψει τελικά για κάποιο άλλο έργο εντελώς.

Αν σας αρέσει η ιδέα πίσω από το Reddcoin, κάντε μια σκληρή έρευνα σχετικά με αυτό – εγγραφείτε στα φόρουμ που είναι αφιερωμένα σε αυτό, το κανάλι Slack και το κανάλι Telegram. Μόνο αφού μάθετε πολλά για αυτό θα πρέπει να αναζητήσετε πού να αγοράσετε το Reddcoin. Πάνω απ ‘όλα, να θυμάστε ότι οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα είναι πάντα υψηλού κινδύνου με δυνητικά υψηλή ανταμοιβή. Να είστε όσο πιο ενημερωμένοι μπορείτε πριν χωρίσετε με χρήματα και ποτέ να μην επενδύσετε περισσότερα χρήματα από όσα μπορείτε να χάσετε.

συμπέρασμα

Αρα αυτο ειναι. Αυτός είναι ο οδηγός πρόβλεψης τιμών για το Reddcoin. Ας ελπίσουμε ότι μάθατε κάτι σχετικά με αυτό το κρυπτογράφηση, καθώς και πώς να αποφασίσετε για τον εαυτό σας εάν ένα συγκεκριμένο νόμισμα έχει την ευκαιρία να κάνει σημαντικά κέρδη.

Πριν αποσυνδεθώ, ας κάνουμε μια γρήγορη ανακεφαλαίωση. Τι έχουμε μάθει σήμερα?

 • Τι είναι το Reddcoin?
 • Οι κίνδυνοι της τυφλής μετά από μια πρόβλεψη τιμής Reddcoin
 • Κάποια ανάλυση των προβλέψεων τιμών του Reddcoin για τους επόμενους δώδεκα μήνες.
 • Κάποια ανάλυση των προβλέψεων τιμών του Reddcoin για τα επόμενα δύο χρόνια.
 • Γιατί η χρήση τεχνικής ανάλυσης για μια πρόβλεψη τιμής Reddcoin (ή οποιαδήποτε πρόβλεψη τιμής) είναι προβληματική.
 • Ο οδικός χάρτης του Reddcoin (ή έλλειψη αυτού).
 • Μερικές από τις απόψεις μου για το έργο Reddcoin.

Όπως κάθε επένδυση σε κρυπτονομίσματα, είναι σημαντικό να ενημερώνεστε όσο το δυνατόν περισσότερο για το Reddcoin πριν βάλετε χρήματα. Μόνο τότε θα πρέπει να αναζητήσετε πώς να αγοράσετε το Reddcoin. Τα ψηφιακά νομίσματα είναι απίστευτα ασταθή και αποτελούν μέρος μιας τέτοιας νέας κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια έργα θα είναι επιτυχημένα και ποιες είναι οι πολλές συνομιλίες που είναι εξαιρετικές.

Τελικά, ο χρυσός κανόνας της επένδυσης σε κρυπτογράφηση είναι να μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε. Εάν το Reddcoin πήγε στο απόλυτο μηδέν μια μέρα στην άλλη, πρέπει να είστε σε θέση να συνεχίσετε να ζείτε τη ζωή που θέλετε να ζήσετε. Εάν δεν μπορείτε, αυτό είναι πάρα πολύ επένδυση.

Αυτό έχουμε μόνο χρόνο για σήμερα. Τώρα που τελειώσαμε, τι νομίζετε; Θα επενδύσετε στο Reddcoin; Έχετε δική σας πρόβλεψη τιμής Reddcoin; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map