Επένδυση στο Ripple: ο πλήρης οδηγός

Η επένδυση μπορεί να είναι μια επικίνδυνη δραστηριότητα, αλλά αν γνωρίζετε τι κάνετε, μπορεί να κερδίσετε αρκετά. Σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πράγματα που θα μπορούσατε να επενδύσετε και μερικά από τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι κρυπτονομισματα. Σε αυτόν τον οδηγό, ωστόσο, θα ήθελα να μιλήσω για ένα συγκεκριμένο νόμισμα κρυπτογράφησης – Κυματισμός, και πώς να επενδύσετε στο Ripple.

Κυματισμός ξεχωρίζει από τα άλλα κρυπτονομίσματα για μερικούς λόγους, τους οποίους θα αναλύσουμε εν συντομία. Σε τελική ανάλυση, θα ήταν συνετό να πάρετε μια ιδέα για το τι ακριβώς επενδύετε.

Μετά από αυτό, θα σας πω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε αγοράζοντας Ripple – πώς, πού, γιατί, κ.λπ..

Στο τέλος αυτού του οδηγού, θα πρέπει να είστε σε θέση όχι μόνο να γνωρίζετε πώς να επενδύσετε στο Ripple & πού να το αγοράσετε, αλλά όλες οι άλλες περιπλοκές που σχετίζονται με αυτό το κρυπτογράφηση.

Περιγράφοντας τον κυματισμό

Ένα λίγο γνωστό διασκεδαστικό γεγονός – Κυματισμός είναι το όνομα της εταιρείας ότι δημιουργήθηκε και αναπτηγμένος (ακόμα) το κρυπτονομίσμα, όχι το ίδιο το νόμισμα. Το νόμισμα ονομάζεται XRP, αλλά όλοι συνηθίζονταν να το αποκαλούν Ripple. Για λόγους απλότητας, θα κάνω το ίδιο και σε αυτόν τον οδηγό.


Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Coinbase:

Το Ripple είναι ένα κρυπτογράφηση που μοιάζει πολύ με αυτό Bitcoin και Litecoin όσον αφορά τη δομή και τα τεχνικά δεδομένα του. Ωστόσο, διαθέτει το ψευδώνυμο του “Bitcoin killer”. Γιατί αυτό?

Ένας οδηγός για την επένδυση στο κυματισμό

Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, Το Ripple είναι πιο γρήγορο και στοχεύει στην εκτέλεση καλύτερων συναλλαγών από το Bitcoin, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο (ή ακόμα υψηλότερο!) επίπεδο ασφάλειας. Η ετικέτα “Bitcoin killer” προήλθε από εικασίες ότι η Ripple θα ανατρέψει τελικά το Bitcoin και θα πάρει την πρώτη θέση στον κόσμο της παρουσίας στην κρυπτογράφηση.

Ενώ απομένει τίποτα περισσότερο από εικασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Ripple κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση στην αγορά στο a μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν κατάφερε να το κρατήσει, ωστόσο, από τη στιγμή που το γράφει, ο Ripple κάθεται άνετα στο τρίτη θέση στην αγορά.

Ένα άλλο πράγμα που κάνει το Ripple μοναδικό είναι ότι είναι πολύ διαφορετικό από τα περισσότερα από τα άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα εκεί έξω. Ο κυματισμός ήταν δημιουργήθηκε από ιδιωτική εταιρεία να επωφεληθείτε από αυτό (σε αντίθεση με άλλα κρυπτογράφηση ανοιχτού κώδικα). Αυτό το γεγονός από μόνη της φιλοξενεί πολλές εικασίες σχετικά με το μέλλον των κερμάτων και την τιμή του.

Πώς να επενδύσετε στο Ripple?

Τώρα που έχετε μια ιδέα για το τι είναι το Ripple, ας περάσουμε στο επενδυτικό μέρος.

Γιατί να επενδύσετε στο Ripple?

Όταν ρίξουμε μια ματιά στο παρακάτω γράφημα, μπορούμε να δούμε ολόκληρη την ιστορία του εν λόγω νομίσματος.

Ο Ripple είχε ένα ενδιαφέρον ταξίδι όταν πρόκειται για το διακυμάνσεις στην τιμή του.

Το νόμισμα κρυπτογράφησης ξεκίνησε σε πολύ χαμηλή τιμή, όπως και τα περισσότερα από τα άλλα κρυπτονομίσματα εκεί έξω. Δεν προσέφερε εκπλήξεις για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι ξαφνική έκρηξη τιμών ευθυγραμμίστηκε με την άνοδο σχεδόν όλων των άλλων τιμών κρυπτογράφησης.

Ένας οδηγός για την επένδυση στο κυματισμό

Την ώρα της αιχμής του, κυματισμός είχε φτάσει σχεδόν την τιμή των 4 $ ανά κέρμα. Αυτό ήταν τεράστιο σε σύγκριση με την τιμή του μόλις πριν από μισό χρόνο. Στα τέλη του 2017, ωστόσο, όταν η αγορά κρυπτονομισμάτων γνώρισε καταστροφική συντριβή, το ίδιο και το Ripple – μειώθηκε στην τιμή. Του επί του παρόντος αξίζει 0,3 $ ανά κέρμα.

Ακόμα και μετά από μια τέτοια συντριβή, το νόμισμα είναι ακόμα πλήρως λειτουργικό και ζωντανό. Επιπλέον, έχει αρχίσει να αυξάνεται η τιμή! Φυσικά, η διαδικασία είναι μικροσκοπική, αλλά μπορεί να σημαίνει μια νέα αρχή για το Ripple.

Με το νόμισμα να προσπαθεί αργά να ανέβει, τώρα θα ήταν ίσως η καλύτερη στιγμή να επενδύσετε σε αυτό, αν αυτό θέλετε να κάνετε.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Μέθοδος # 1 – Αγορά

Λοιπόν, πώς να επενδύσετε στο Ripple; Απλώς αγοράστε το.

Όχι, δεν αστειεύομαι.

Φαίνεται σχεδόν προφανές, αλλά οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν ότι ο απλούστερος τρόπος για να επενδύσετε στο Ripple είναι να το αγοράσετε. Ας πούμε, αγοράζετε 100 XRP – τη στιγμή της σύνταξης αυτού του οδηγού, θα πληρώνατε κάπου περίπου $ 30. Τότε απλά … Περίμενε.

Πώς να επενδύσετε στο Ripple: τιμές.

Εάν έχετε πολύ χρόνο στα χέρια σας και δεν βιάζεστε πουθενά, τότε αγοράστε το Ripple και απλώς το “ξεχνώντας” είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε. Σίγουρα, αυτό είναι μακροπρόθεσμες επενδύσεις, αλλά μπορεί να αποφέρει τεράστια κέρδη.

Φανταστείτε ότι σε πέντε χρόνια, το Ripple θα αξίζει 8 $ ανά κέρμα. Αυτό δεν είναι αδύνατο και ορισμένες εικασίες υποδηλώνουν ότι το νόμισμα θα αξίζει πολύ περισσότερο.

Σε αυτό το σενάριο, αν θέλετε επενδύστε $ 30 σήμερα, θα μπορούσατε να κερδίσετε περισσότερα από 2600 $ σε πέντε χρόνια χωρίς να κάνετε τίποτα!

Είναι ένα επικίνδυνος τρόπος επένδυσης, Για κανείς δεν ξέρει σίγουρα πόσο θα αξίζει το Ripple στο μέλλον, αλλά είναι και το πιο εύκολο. Παρόλο που, όσον αφορά το Ripple, είναι λίγο πιο περίπλοκο από ό, τι με τα περισσότερα δημοφιλή κρυπτονομίσματα.

Το Ripple μπορεί να αγοραστεί χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat, συμπεριλαμβανομένων των USD και EUR. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο ποσό άλλα κρυπτονόμισμα (κατά προτίμηση Bitcoin) και ΕΠΕΙΤΑ, με Bitcoin, αγοράστε το ποσό του Ripple αυτό που θέλεις. Είναι λίγο πιο περίπλοκο από το να αγοράζετε κρυπτογράφηση με, για παράδειγμα, δολάρια ΗΠΑ, αλλά δεν είναι εντυπωσιακό.

Πού να αγοράσετε το Ripple, ωστόσο?

Το coinbase.com θεωρείται ένα από τα καλύτερα μέρη για αγορά Ripple. Βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Στο Coinbase, μπορείτε να αγοράσετε όχι μόνο το Ripple αλλά και πολλά άλλα νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin και ούτω καθεξής.

Πώς να αγοράσετε το Ripple: Αρχική σελίδα Coinbase.

Σύμφωνα με τη δημοφιλή γνώμη, το Coinbase πρέπει να είναι η επιλογή σας εάν σκέφτεστε πού να αγοράσετε το Ripple.

Μέθοδος # 2 – Εκκινήσεις, Εταιρείες κ.λπ..

Αυτό είναι ένα λιγότερο γνωστό (ή τουλάχιστον λιγότερο χρησιμοποιούμενο) μέθοδος πώς να επενδύσετε στο Ripple.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν προκύψει πολλά νέα έργα εκκίνησης από τη σκηνή κρυπτογράφησης. Με την πάροδο του χρόνου, όλο και περισσότερα άτομα ενδιαφέρονται για τον κόσμο της κρυπτογράφησης, ο οποίος δημιουργεί νέες, δημιουργικές και μοναδικές ιδέες.

Αυτές οι ιδέες συχνά εκδηλώνονται με τη μορφή ολοκαίνουργιων εταιρειών που επιδιώκουν φέρνω επανάσταση ή με κάποιον άλλο τρόπο επηρεάσει τη σκηνή της κρυπτογράφησης.

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο η απλή αγορά του Ripple, επενδύοντας σε εταιρείες και νεοσύστατες επιχειρήσεις σχετίζεται με το crypto είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τα πιθανά έσοδά σας.

Με το Ripple, είναι λίγο δύσκολο. Όπως ανέφερα νωρίτερα, το Ripple είναι κεντρικό νόμισμα – οι δημιουργοί κατέχουν και υπαγορεύουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Επί του παρόντος, υπάρχουν 100 δισεκατομμύρια XRP στην αγορά, και ο τρόπος που λειτουργεί είναι ότι μόλις χρησιμοποιήσετε ένα ποσό XRP σε μια συναλλαγή ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, εξαφανίζεται.

Ένας οδηγός για την επένδυση στο κυματισμό

Αυτό σημαίνει ότι το ποσό του XRP που υπάρχει είναι πέφτει από το λεπτό, αυξάνοντας έτσι την αξία του υπόλοιπου κυματισμού.

Επιπλέον, αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί, για παράδειγμα, να εξορύξει το Ripple. Το ίδιο ισχύει και με οποιαδήποτε άλλη παραβίαση τρίτων – απλά δεν είναι δυνατόν.

Αυτό που θέλετε να κάνετε σε αυτό το είδος κατάστασης είναι απλά επενδύστε σε μια εκκίνηση που νομίζετε ότι έχει δυνητικός σε μια μέρα γίνετε μεγάλοι και κερδοφόροι. Οι εκκινήσεις κρυπτογράφησης βασίζονται πολύ στις ιδέες: ενώ ορισμένες ιδέες τείνουν να είναι υπερβολικές, άλλες συνεχίζουν να είναι πολύ ευοίωνες και επιτυχημένες. Μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά με αρκετή έρευνα και καλές δεξιότητες αφαίρεσης, θα μπορούσατε να βρείτε τουλάχιστον μερικούς αξιοπρεπούς διεκδικητές.

Εάν η εκκίνηση αποκαλυφθεί ότι είναι κερδοφόρα και έχετε κάνει το δίκαιο μερίδιο των κερδών σας, απλώς αγοράστε Κυματισμός. Ειλικρινά, επειδή είναι μία από τις λίγες μεθόδους εκεί έξω για να επενδύσετε σε αυτό το κρυπτογράφηση, είναι το καλύτερο στοίχημα που έχετε.

Απόκτηση και διατήρηση μιας στοίβας αυτών των νομισμάτων θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ επικερδής στο μακροπρόθεσμο σχέδιο. Αλλά θα ήταν επίσης σοφό να μην σταματήσετε ποτέ να ψάχνετε το επόμενο καλύτερο πράγμα – όπως έχω πει, πολλές νέες νεοσύστατες επιχειρήσεις εμφανίζονται κάθε μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να είναι κοντά.

Πριν επενδύσετε – Το μέλλον

Τώρα ξέρετε πώς να επενδύσετε στο Ripple… Αλλά θα έπρεπε?

Με τα κρυπτονομίσματα να είναι τόσο ασταθή όσο είναι, γίνονται όλο και περισσότερο δυσκολο να προβλέψτε τις τιμές τους με σιγουριά. Μερικά cryptos ακολουθούν τις αναμενόμενες τάσεις των τιμών, αλλά συχνότερα βλέπουμε χάος.

Το Ripple δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Είναι ιδιοκτησία του μία εταιρεία αυτό εξαλείφει μερικές από τις πιθανές κερδοσκοπικές διορθώσεις, αλλά είναι ακόμα πολύ δύσκολο να μιλήσουμε για το μέλλον του χωρίς δισταγμό.

Σύμφωνα με το σχέδιο, το Ripple ΠΡΕΠΕΙ να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Άνθρωποι εγγενώς ελάχιστη αξία και αποκλειστικά πράγματα, και αυτός πρέπει να είναι ο κύριος παράγοντας που θα επηρεάσει την αύξηση της τιμής του Ripple.

Ένας οδηγός για την επένδυση στο κυματισμό

Ωστόσο, ενώ το Ripple είναι πράγματι αρκετά ξεχωριστό (όταν πρόκειται για κρυπτονομίσματα και τη δομή τους), είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν είναι απομονωμένο σε κάποιο είδος φούσκας – έχει τη θέση του στην αγορά κρυπτογράφησης, όπου υπάρχουν πολύ λίγα που μπορούν να κάνουν οι δημιουργοί επηρεάζουν την τιμή ή τη διανομή του νομίσματος.

Ωστόσο, το Ripple είναι, συνεχώς το κάνει στα νέα της κρυπτογράφησης για πολλούς θετικούς λόγους. Η αναζωογόνηση των κρυπτονομισμάτων και το ταξίδι πίσω στη ζωή ενθουσιάστηκαν και ενθουσιάστηκαν πολλοί λάτρεις της κρυπτογράφησης. Αυτό, με τη σειρά του, θα πυροδοτήσει ένα νέο κύμα δραστηριότητας Ripple, το οποίο αναμένεται να συμβεί.

Πολλοί ιστότοποι, ιστολόγια και άρθρα ειδήσεων πιστεύουν ότι αυτό είναι το σημείο καμπής για το Ripple – ότι η τιμή του θα αυξηθεί από αυτό το σημείο και μετά. Κάποιος που σκέφτεται πώς να επενδύσει στο Ripple θα πρέπει να το έχει αυτό υπόψη.

Περίληψη

Ας ανακεφαλαιώσουμε γρήγορα μερικά πράγματα που εξετάσαμε σε αυτόν τον οδηγό.

Κυματισμός είναι ένα κεντρική κρυπτογράφηση, παρόμοια με τα Bitcoin και Litecoin σε δομή. Δημιουργήθηκε από μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία ελπίζει να αποκομίσει κέρδος από αυτό το νόμισμα.

ο τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Ripple είναι ότι είναι γρήγορο (γρηγορότερο από το Bitcoin) και ασφαλές, εκτελεί συναλλαγές εύκολα και έχει αρκετά μεγάλη παρουσία στην αγορά.

Ένας οδηγός για την επένδυση στην κυματισμό

Το γεγονός ότι είναι συγκεντρωτικό, εμποδίζει την εξόρυξη ή την απόκτηση του Ripple με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παρά την αγορά ή την εμπορία. Αυτό θέτει συχνά ως ζήτημα για άτομα που αναζητούν τρόπους για να επενδύσουν στο Ripple.

Από την άλλη πλευρά, κάνει το διαδικασία πιο καθαρή και πιο απλοποιημένη. Δεν έχετε επιλογή και το γεγονός ότι μπορεί να αποκτηθεί σχεδόν αποκλειστικά με αγορά ή διαπραγμάτευση σας επιτρέπει να εστιάσετε τα ερευνητικά σας σημεία σε έναν πιο συμπυκνωμένο τρόπο.

Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε στο Ripple, ρίξτε μια ματιά στα διάφορα φόρουμ και τις διαδικτυακές ομάδες που ειδικεύονται στην έρευνα και τη συζήτηση για όλα τα πράγματα Ripple. Επίσης, αναζητήστε γνώμες εμπειρογνωμόνων για το θέμα, αναλύστε τις στατιστικές τάσεις κ.λπ..

συμπέρασμα

Κυματισμός είναι ένα από τα περισσότερα ενδιαφέροντα κρυπτονομίσματα, για τα μοναδικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά που το καθιστούν περισσότερο πρόκληση για πιθανούς επενδυτές και λάτρεις της κρυπτογράφησης.

Υπάρχει μια ευρεία άποψη στην κοινότητα κρυπτογράφησης ότι εάν το crypto είναι χρήσιμο, τότε ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει – θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή και να επιβιώσει. Βλέποντας όπως έχει ο Ripple αξιοσημείωτα και σαφή πλεονεκτήματα που μπορεί να εφαρμοστεί στον πραγματικό κόσμο, θα ήταν λογικό να πιστεύουμε ότι πρέπει να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να αναπτύσσεται.

Ένα τελευταίο πράγμα όμως στις εικασίες. Πρέπει πάντα να το θυμάστε οι εικασίες είναι ακριβώς αυτό – εικασίες. Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα εάν το Ripple (ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση για αυτό το θέμα) θα ανεβαίνει στα ύψη ή θα καταρρεύσει χωρίς την ευκαιρία να ξαναγυρίσει. Αν κάποιος σας πει ότι ξέρει… Λοιπόν, είναι τεράστιοι ψεύτες.

Πάντα να παίρνετε εικασίες, εικασίες και απόψεις με έναν κόκκο αλατιού. Κάντε την έρευνά σας, σχηματίστε ένα μορφωμένη και ενημερωμένη γνώμη και διαχειριστείτε τα οικονομικά σας – Ποτέ μην επενδύετε περισσότερο από ό, τι είστε διατεθειμένοι να χάσετε. Επίσης, επιλέξτε μια αξιόπιστη πλατφόρμα για να αγοράσετε το Ripple. Οι πιο συνιστώμενες επιλογές περιλαμβάνουν Coinbase, Binance και Kraken.

Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να γίνετε πιο ενημερωμένοι σχετικά με το θέμα του Ripple και τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επενδύσετε στο Ripple. Εάν αποφασίσετε να επενδύσετε – καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me