Καλύτερο πορτοφόλι Ripple

Λοιπόν – μόλις διαβάσατε για το πόσο εκπληκτικό είναι το Ripple, πόσα θαυμάσια πλεονεκτήματα έχει και πώς θα πρέπει να το αγοράσετε ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ. Λοιπόν … Αυτό είναι δροσερό, αλλά επιβραδύνετε λίγο και σκεφτείτε το. Σίγουρα, το Ripple είναι υπέροχο και όλα, αλλά αν δεν το έχετε το καλύτερο πορτοφόλι Ripple στην αγορά, τότε που θα αποθηκεύσετε το Ripple σας?

Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω – σήμερα είναι η τυχερή μέρα σας! Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας πω όλα σχετικά με τα καλύτερα διαθέσιμα πορτοφόλια Ripple. Θα μιλήσουμε για Κυματισμός γενικά (γιατί είναι τόσο δροσερό όσο είναι) και μετά μετάβαση στον οδηγό πορτοφολιού. Ζεστά πορτοφόλια, κρύα πορτοφόλια (όπως Ledger και Trezor) – θα τα καλύψουμε όλα.

Κυματισμός (XRP)

Πρώτα πράγματα πρώτα – ας κάνουμε κάτι ευθείο. Επειδή ήρθες εδώ για κυματισμό πορτοφόλι, Υποθέτω ότι η κρυπτογράφηση είναι αυτό που έχετε κατά νου. Λοιπόν, δεν ξέρω αν το ήξερες, αλλά Κυματισμός είναι το όνομα της εταιρείας που δημιούργησε το νόμισμα, όχι το ίδιο το νόμισμα. Η πραγματική κρυπτογράφηση ονομάζεται XRP. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, οι άνθρωποι συνηθίζουν να καλούν το κρυπτονομίσμα Ripple. Και αυτό είναι καλό – για να αποφύγω τη σύγχυση, θα αναφέρω επίσης το νόμισμα ως “Ripple” (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).

Λοιπόν, τι είναι το Ripple; Για να το θέσω απλά, το Ripple (XRP) είναι μια κεντρική κρυπτογράφηση που δημιουργήθηκε ως μέσο για ταχύτερες μεταφορές χρημάτων.

Best Ripple Wallet: Ripple αρχική σελίδα.

Σημειώστε ότι η λέξη-κλειδί σε αυτήν την περιγραφή είναι συγκεντρωτικός. Αυτό είναι ένα από τα κύρια μοναδικά χαρακτηριστικά που διαθέτει το κέρμα XRP.

Τα περισσότερα από τα κρυπτονομίσματα που υπάρχουν επί του παρόντος στην αγορά (ειδικά τα πιο mainstream, γνωστά) είναι αποκεντρωμένη. Αυτό σημαίνει ότι ο κωδικός τους είναι προσβάσιμο σε όλους – εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ορισμένες από τις αναπτυξιακές δραστηριότητες που αφορούν το κρυπτογράφηση και το blockchain του, θα είστε ελεύθεροι να το κάνετε.

Αφ ‘ετέρου, συγκεντρωτικός νομίσματα όπως το Ripple δεν διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό. Ένα συγκεντρωτικό νόμισμα ανήκει σε μία ενιαία οντότητα (είτε πρόκειται για προγραμματιστή, ομάδα ή εταιρεία) και κανείς άλλος δεν μπορεί να εισέλθει στην υποστήριξη των κερμάτων.

Αυτό είναι αρκετά αμφιλεγόμενο θέμα στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων. Από τη μία πλευρά, αυτό σημαίνει ότι τα cryptos όπως το Ripple (κεντρικά, δηλαδή) είναι πιο σταθερά και είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν κάποιες απροσδόκητες και ανεπιθύμητες εκπλήξεις όταν πρόκειται για διακοπές δικτύου, μεταβολές τιμών και ούτω καθεξής. Εάν ένας δυνητικός επενδυτής ενδιαφέρεται μόνο για την πραγματοποίηση κέρδους, αυτό γίνεται εξαιρετικό χαρακτηριστικό.

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ledger Nano S και του Trezor One

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η σκληρή κοινότητα κρυπτογράφησης που ασχολείται λιγότερο με το κέρδος και ενδιαφέρεται περισσότερο για το έννοια του κρυπτο το ίδιο μισεί τον Ripple.

Το Ripple θεωρείται μια απόπειρα διείσδυσης στην κοινότητα από μεγαλύτερους, συγκεντρωτικούς και κυβερνητικούς συμμάχους παίκτες. Το γεγονός ότι η Ripple αγαπάται και γίνεται αποδεκτή από μεγάλο μέρος των τραπεζών παγκοσμίως (οι περισσότερες από αυτές εδρεύουν στην Ανατολική Ασία) θεωρείται ως ένα τεράστιο όχι-όχι, παρά κάτι θετικό.

Βλέπετε, το πρωτότυποι σκοποί κρυπτονομισμάτων (όπως προτάθηκε από τη Λευκή Βίβλο Bitcoin) επικεντρώθηκαν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, της αποκέντρωσης και της ελευθερίας συναλλαγών. Τα κεντρικά νομίσματα όπως το Ripple θεωρούνται ένα βήμα πίσω από αυτούς τους στόχους.


Καλύτερο πορτοφόλι Ripple

Το Ripple (XRP) είναι ένα τεράστιο θέμα συζήτησης μέσα σε διάφορους κύκλους ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τα κρυπτονομίσματα και τα δίκτυα υποστήριξής τους. Ωστόσο, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που έχει το Ripple που θεωρείται ότι είναι η κύρια αιτία για την ελκυστικότητα του Ripple. Και αυτό το χαρακτηριστικό είναι Ταχύτητα.

Ταχύτερα από..?

Περιττό να πούμε, το Bitcoin έχει πιθανώς το πιο πιστό από όλα τα κρυπτονομίσματα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή. Αλλά ακόμη και οι πιο αφοσιωμένοι θαυμαστές παραδέχονται ότι υπάρχουν προβλήματα με το νόμισμα που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί.

Ίσως θεωρείται ότι είναι το μεγαλύτερο από αυτά τα προβλήματα Ταχύτητα. Με τεράστιες ποσότητες ανθρώπων να μπαίνουν Εξόρυξη Bitcoin κάθε μέρα, το δίκτυο κρυπτογράφησης επιβαρύνεται όλο και περισσότερο. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε πιο αργά ποσοστά συναλλαγών – Οι γρήγορες συναλλαγές δεν είναι κάτι για το οποίο ήταν γνωστό το Bitcoin.

Πολλά altcoins προσπαθήστε να λύσετε αυτό το πρόβλημα εισάγοντας δίκτυα που χειρίζονται συναλλαγές σε διπλάσια ή τριπλή ταχύτητα που κάνει το Bitcoin. Ίσως το έχετε μαντέψει ήδη, αλλά ένα από τα πιο διάσημα από αυτά τα altcoins είναι το Ripple (XRP).

Στόχος του Ripple είναι επανάσταση στην ταχύτητα στην οποία πραγματοποιείται συναλλαγή μεταξύ δύο μερών. Αυτό το κάνει εφαρμόζοντας τους τύπους κρυπτογράφησης και συνδυάζοντάς τα με το δικό του, μοναδικό δίκτυο. Τώρα, πάρτε αυτό και προσθέστε τη συγκέντρωση στην εξίσωση – αυτό που παίρνετε είναι ο λόγος που τόσες πολλές τράπεζες αγαπούν και δέχονται το Ripple στα συστήματά τους.

Καλύτερο πορτοφόλι Ripple

Τώρα που είμαστε και οι δύο στην ίδια σελίδα, μπορούμε να μεταβούμε στο πραγματικό σεμινάριο “Best Ripple Wallet”. Ο τρόπος που πρόκειται να κάνω είναι ότι θα σας πω το καλύτερο πορτοφόλι για το Ripple (ή μερικές περισσότερες επιλογές από μία!) και στα τμήματα ζεστού και κρύου κρυπτογραφικού πορτοφολιού.

Hot Wallets

Αν δεν είστε πολύ εξοικειωμένοι με τον όρο, ένα ζεστό πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι αυτό συνδέεται συνεχώς με το Διαδίκτυο (διαδικτυακά, λογισμικό κ.λπ.). Φυσικά, αυτός ο τύπος πορτοφολιού έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, αλλά ας το αφήσουμε για ένα άλλο σεμινάριο. Αρκεί να γνωρίζουμε ότι αυτός ο τύπος πορτοφολιού με κέρματα Ripple είναι το πιο δημοφιλές – κυρίως επειδή είναι σχεδόν δωρεάν.

Τώρα ίσως σκέφτεστε – τι εννοεί – σχεδόν..?

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του πορτοφολιού Coinbase και του πορτοφολιού Binance

Βλέπετε, τα καυτά πορτοφόλια κρυπτογράφησης είναι συνήθως εντελώς δωρεάν (τουλάχιστον όταν πρόκειται για τα ίδια τα πορτοφόλια). Ωστόσο, το Ripple είναι αυτή μια εξαίρεση. Κάθε πορτοφόλι XRP που δημιουργείτε, θα πρέπει να πληρώσετε 20 XRP για να ενεργοποιήσετε τη διεύθυνση. Σημειώστε ότι αυτό ισχύει και για τα ζεστά και κρύα πορτοφόλια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιθανότατα θα θέλατε να έχετε μόνο ένα, ενιαίο και κύριο πορτοφόλι Ripple coin – μπορεί να κοστίσει αρκετά διαφορετικά.

Τώρα που το έχουμε ξεπεράσει, ας προχωρήσουμε και να συζητήσουμε ζεστά πορτοφόλια για το Ripple. Θα σας πω μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές που θα έχετε όταν σκεφτείτε ζεστά πορτοφόλια για τα νομίσματά σας XRP.

Νομισματικές πληρωμές

Μια πολύ γνωστή πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, Νομισματικές πληρωμές προσφέρουν στους χρήστες τους τη δυνατότητα να αποθηκεύουν διάφορα κρυπτονομίσματα στο διαδικτυακό τους πορτοφόλι. Το Ripple δεν αποτελεί εξαίρεση.

Best Ripple Wallet: Αρχική σελίδα Coinpayments.

Οι πληρωμές με κέρματα α σταθερή χρέωση 0,5% για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε από το πορτοφόλι σας. Αυτό σημαίνει ότι όποτε αγοράζετε ή πουλάτε κάτι χρησιμοποιώντας το Ripple, θα χρεώνεστε 0,5% από το ποσό του Ripple στη συναλλαγή. Αυτό θεωρείται ότι είναι μια από τις καλύτερες προσφορές στην τρέχουσα αγορά συναλλαγών κρυπτογράφησης. Φυσικά, οι καταθέσεις και οι αναλήψεις είναι εντελώς δωρεάν.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που προσφέρουν οι Coinpayments είναι ότι το πορτοφόλι τους είναι πολλαπλών κερμάτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά περισσότερα κρυπτονομίσματα εκεί – όχι μόνο το Ripple. Αυτό μπορεί να είναι υπέροχο εάν θέλετε να διαφοροποιήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία ή απλά να έχετε κάποια αντίγραφα ασφαλείας για το Ripple. Ωστόσο, δεν διαθέτουν πορτοφόλι Ripple για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Μην διστάσετε να δοκιμάσετε το Coinpayments εάν προσπαθείτε να βρείτε το καλύτερο πορτοφόλι Ripple – αυτή η εταιρεία διαθέτει αξιόπιστη φήμη και θεωρείται ένα από τα κορυφαία σκυλιά όσον αφορά τις πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης και τα καυτά πορτοφόλια.

Τοστ

Πιθανότατα δεν θα μπορούσατε να βρείτε έναν «καλύτερο πορτοφόλι Ripple» που δεν θα είχε τον Πορτοφόλι τοστ ως καταχώρηση σε κάποιο σημείο του οδηγού. Και για καλό λόγο.

Το Toast είναι ένα αποκλειστικό πορτοφόλι σχεδιασμένο ειδικά για το Ripple. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, είναι ανοιχτού κώδικα και προς το παρόν διατίθεται ως κινητό (Android και iOS), Σε σύνδεση και ένα “Ripple desktop wallet” εκδοχή (Windows, Mac, Linux).

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που διαθέτει το πορτοφόλι Toast (εκτός από το ότι έχει σχεδιαστεί ειδικά ως πορτοφόλι XRP) είναι ότι δίνει έμφαση στην ασφάλεια ως η νούμερο ένα προτεραιότητα. Το Toast έχει μια δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, μια επιλογή ανάκτησης και επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν συγκεκριμένα, κρυπτογραφικοί κωδικοί PIN για ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας.

Το Toast είναι ένα αποκλειστικό πορτοφόλι XRP που του επιτρέπει να διαγωνιστεί εύκολα τον τίτλο για το «το καλύτερο πορτοφόλι για το Ripple». Θα πρέπει να το διατηρήσετε ως επιλογή και φροντίστε να το δοκιμάσετε!

Ψυχρά πορτοφόλια

Όπως πιθανώς έχετε μαντέψει ήδη, τα κρύα πορτοφόλια αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων είναι αυτά που δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο να λειτουργούν ή απλά να δουλεύουν. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικούς υποψηφίους για τη θέση του «καλύτερου πορτοφολιού Ripple».

Καλύτερο πορτοφόλι Ripple

Τα κρύα πορτοφόλια απέχουν πολύ από το να είναι τόσο δημοφιλή όσο και ζεστά. Και αυτό δεν είναι ούτε αποκλειστικό Ripple – αυτή η τάση εμφανίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο της κρυπτογράφησης. Ωστόσο, μην πάρετε την εντύπωση ότι αυτό σημαίνει ότι είναι κακές ή ελαττωματικές. Το πρόβλημα με τη δημοτικότητά τους έγκειται σε πολύ πιο απλή συλλογιστική.

Τα κρύα πορτοφόλια είναι συνήθως αρκετά ακριβό. Ένα αξιοπρεπές κρύο πορτοφόλι θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε από 70 $ έως 150 $. Όταν το συγκρίνετε με ζεστά πορτοφόλια (που είναι συνήθως εντελώς δωρεάν), γίνεται σαφές γιατί οι άνθρωποι επιλέγουν συχνά το τελευταίο.

Ωστόσο, τα κρύα πορτοφόλια θεωρούνται ως πιο ασφαλής και αξιόπιστη επιλογή. Ενώ διαθέτετε ένα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για παραβιάσεις, απάτες ή αστοχίες του συστήματος. Τα πιο συνιστώμενα κρύα πορτοφόλια αυτή τη στιγμή είναι τα Ledger και Trezor. Εάν αποθηκεύετε τεράστια ποσά νομισμάτων, σίγουρα θα πρέπει να τα λάβετε υπόψη.

Τούτου λεχθέντος, όταν πρόκειται για το «καλύτερο πορτοφόλι Ripple», υπάρχει ένα που κερδίζει τον ανταγωνισμό με μακρά.

Καθολικό Nano S

Αν και Καθολικό Μόλις πρόσφατα εφαρμόστηκε το Ripple (XRP) ως επιλογή όταν πρόκειται για αποθήκευση νομισμάτων, τοποθετήθηκε αυτόματα στην κορυφή της λίστας “Best Ripple wallet – cold edition”.

Ήδη πολύ γνωστό σε άλλες κοινότητες κρυπτονομισμάτων, το Ledger Nano S είναι μια συσκευή αποθήκευσης κρυπτογράφησης υλικού που έχει αποδείξει την αξία της ξανά και ξανά. Ο κύριος λόγος για την επιτυχία αυτού του κρύου πορτοφολιού είναι η ασφάλεια.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι ένα κρύο πορτοφόλι. Αυτό παρέχει αυτόματα περισσότερη ασφάλεια και αξιοπιστία σε σύγκριση με τους καυτούς ομολόγους του.

Επιπλέον, η Ledger προσφέρει Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων, ένα μεμονωμένο PIN και ένα επιλογή ανάκτησης. Ο κύριος λόγος για τον οποίο αναφέρεται συνεχώς η ασφάλειά του, ωστόσο, είναι ότι η ίδια η συσκευή δεν αποθηκεύει τα νομίσματά σας Ripple ανά λόγο. Αντίθετα, αυτό παρακολουθεί τις εξοικονομήσεις σας στο πραγματικό μπλοκ αλυσίδας και τα εμφανίζει με ένα κλικ ενός κουμπιού.

Καλύτερο πορτοφόλι Ripple

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή που προσφέρει το καθολικό. Εχει ένα μικρή, ενσωματωμένη οθόνη τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε τόσο τις αποταμιεύσεις σας όσο και τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Ripple.

Αν ψάχνετε για το καλύτερο πορτοφόλι Ripple, και δεν αποφεύγονται ξοδεύοντας χρήματα για να πάρουν ένα κρύο πορτοφόλι, το Καθολικό θεωρείται σήμερα η καλύτερη επιλογή που διατίθεται στην αγορά. Να το τσεκαρεις σιγουρα!

Γιατί όχι DIY?

Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα αλλά εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για κρύα πορτοφόλια, υπάρχει και μια επιλογή για εσάς – Πορτοφόλι με κυματισμούς.

Αν και αυτό είναι λιγότερο γνωστό και όχι τόσο συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος αποθήκευσης του Ripple, είναι μια εξαιρετική και ασφαλής επιλογή. Ένα χαρτί πορτοφόλι Ripple εξακολουθεί να είναι ένα «κρύο πορτοφόλι» – είναι απλώς διαφορετικό στο είδος του. Ακριβώς όπως το Ledger είναι ένα κρύο πορτοφόλι υλικού, το ίδιο είναι και ένα χαρτί κρύο.

Τώρα, τα μόνα ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με ένα πορτοφόλι χαρτιού Ripple επικεντρώνονται στο γεγονός ότι, στο τέλος της ημέρας, είναι ακόμα χαρτί. Θα πρέπει να το προστατέψετε από το να βραχεί, να καεί, να λερωθεί και ούτω καθεξής. Ωστόσο, εάν έχετε ένα ασφαλές μέρος για να το αποθηκεύσετε, αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να αποτελούν πρόβλημα.

Εκτός από τα προαναφερθέντα «προβλήματα», τα πορτοφόλια χαρτιού λειτουργούν το ίδιο με αυτά του υλικού όταν πρόκειται για ασφάλεια. Είναι επίσης πολύ εύκολο να αποκρυφθούν – μια μικρή νότα είναι πολύ πιο διακριτική από μια συσκευή υλικού.

Μια ματιά στο διαδίκτυο θα σας δείξει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιο Ripple. Είναι μια σύντομη και εύκολη διαδικασία – δεν πρέπει να συναντήσετε δυσκολίες. Έτσι, εάν το καλύτερο πορτοφόλι για το Ripple είναι αυτό που ψάχνετε, θεωρήστε τα χαρτοφυλάκια ως πιθανότητα.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Συμπεράσματα

Πολλοί άνθρωποι στο διαδίκτυο αναζητούν το καλύτερο πορτοφόλι Ripple εκεί έξω. Συχνά είναι δύσκολο να δοθεί μια ενιαία, σταθερή απάντηση στην ερώτηση «ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι Ripple διαθέσιμο; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό.

Δεν είναι όλοι έτοιμοι να ξοδέψουν χρήματα για να αποθηκεύσουν το Ripple τους σε ένα κρύο πορτοφόλι, ωστόσο, επιλογές όπως το Ledger Nano S και το Trezor αξίζουν απόλυτα. Σίγουρα, τα πορτοφόλια χαρτιού γίνονται μια εξαιρετική εναλλακτική λύση εδώ, αλλά μερικοί άνθρωποι δεν τους αρέσει το γεγονός ότι είναι ευάλωτοι κωδικοί εμφανίζονται σε ένα φυσικό αντικείμενο.

Πίνακας: Πληροφορίες τιμολόγησης του Ledger Nano S και του Trezor One

Ζεστά πορτοφόλια είναι πολύ πιο προσιτές, αλλά πολύ λιγότερο ασφαλείς. Ακόμα και τα πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας Ripple είναι δύσκολο όταν πρόκειται για προσβασιμότητα και σύνδεση στο Διαδίκτυο. Στο τέλος της ημέρας, όλα γίνονται προτιμησιακά.

Φτάσαμε στο τέλος του «Καλύτερο πορτοφόλι RippleΦροντιστήριο. Ελπίζω ότι οι πληροφορίες που έδωσα ήταν χρήσιμες για εσάς και ότι θα εφαρμόσετε τις νέες σας γνώσεις για να βρείτε το καλύτερο δυνατό πορτοφόλι για εσάς!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map