Πώς να αγοράσετε το Ripple: Ένας περιεκτικός οδηγός

Για κάθε κρυπτογράφηση που υπάρχει, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες λάτρεις που τους υποστηρίζουν. Μερικοί άνθρωποι το κάνουν αποκλειστικά για οικονομικά μέσα, άλλοι πιστεύουν στο το μέλλον της crypto και θέλω να υποστήριξη η αιτία. Όποια και αν είναι η συλλογιστική, είναι σαφές ότι ο καθένας έχει ένα αγαπημένο.

Γι ‘αυτό σήμερα θα ήθελα να σας πω πώς να αγοράσετε Κυματισμός – ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα κρυπτονομίσματα στον κόσμο.

Για να ξεκινήσω τα πράγματα, θα σας πω λίγα λόγια για το ίδιο το Ripple. Είμαι βέβαιος ότι ίσως γνωρίζετε ήδη αρκετά για αυτό το κρυπτογράφηση (πιθανότατα δεν θα διαβάζατε αυτόν τον οδηγό εάν δεν το κάνατε), αλλά μια ωραία ανανέωση θα είναι καλή για μια ρευστή εκκίνηση. Μετά από αυτό, θα μιλήσουμε για Γιατί και πως για να αγοράσετε το Ripple, που να το κάνω και ούτω καθεξής.

Τι είναι ο κυματισμός?

Τώρα, προτού αρχίσουμε να μιλάμε για το Ripple, είναι σημαντικό να διακρίνουμε ένα απλό πράγμα – η κρυπτογράφηση που ονομάζουμε “Ripple” δεν ονομάζεται “Ripple”.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:


Είναι σύγχυση, το ξέρω, αλλά απλώς αντέχω.

Πώς να αγοράσετε Ripple: Ripple αρχική σελίδα.

Κυματισμός είναι το όνομα του συστήματος που κρατά το κρυπτονομίσμα υπό αμφισβήτηση. Το ίδιο το νόμισμα ονομάζεται XRP. Ωστόσο, οι άνθρωποι συνηθίστηκαν να καλούν το νόμισμα Ripple, που κανείς δεν νοιάζεται πλέον και όλοι καταλαβαίνουν για τι μιλούν. Έτσι, για λόγους απλότητας και εκκαθάρισης, σε αυτό το σεμινάριο, θα αναφέρομαι και στο νόμισμα ως Ripple (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).

Τώρα που το έχουμε ξεπεράσει… Τι είναι το Ripple?

Σε μια πιο απλή μορφή, το Ripple είναι μια κεντρική κρυπτογράφηση που κυκλοφόρησε το 2012 από τους Chris Larsen και Jed McCaleb. Παρατηρήστε τη λέξη-κλειδί σε αυτήν την πρόταση – συγκεντρωτικός. Το Ripple είναι ένα από τα σπάνια συγκεντρωτικά κρυπτονομίσματα που το έχουν κάνει μεγάλο.

Ο όρος συγκεντρωτική σημαίνει ότι κυματισμός ανήκει σε εταιρεία – Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα σήμερα είναι αποκεντρωμένα, τα οποία με τη σειρά τους επιτρέπουν σε όλους και σε όλους που θέλουν να συμβάλουν στην ανάπτυξη τους.

Οι αποκεντρωμένες κρυπτογράφηση έγιναν το βιομηχανικό πρότυπο – θεωρούνται ως το μέλλον των κρυπτονομισμάτων (που είναι η κυριολεκτική ενσωμάτωση της λέξης δωρεάν). Ωστόσο, προφανώς, ο Ripple τα κατάφερε… Πώς?

Τα οφέλη του κυματισμού

Για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ο Ripple ονομάστηκε «ο δολοφόνος του Bitcoin». Αυτή είναι μια αρκετά τολμηρή δήλωση, αλλά το νόμισμα είχε μέσα για να το υποστηρίξει.

Πρώτα απ ‘όλα, γιατί Ο κυματισμός είναι συγκεντρωτικός, ευδοκιμεί σε αυτό δική του σχεδιασμένη και προσαρμοσμένο οικοσύστημα. Αυτό επιτρέπει στις συναλλαγές που γίνονται με το νόμισμα να είναι εξαιρετικά γρήγορες, ειδικά σε σύγκριση με τις ταχύτητες που Bitcoin παρέχει.

Πώς να αγοράσετε το Ripple: Χαρακτηριστικά Ripple.

Ένας άλλος τεράστιος λόγος για την επιτυχία του Ripple είναι ο τράπεζα-μέση θέση του νομίσματος. Η Ripple συνεργάζεται με περισσότερες από 100 τράπεζες παγκοσμίως, επιτρέποντας στο νόμισμα να γίνει αποδεκτό στο mainstream. Εάν έχετε γνώσεις σχετικά με το θέμα των κρυπτονομισμάτων, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι αυτή η συμφωνία.

Επί του παρόντος, υπάρχουν κυβερνήσεις στον κόσμο που απαγορεύουν εντελώς τα κρυπτονομίσματα από τις χώρες τους. Το Ripple είναι το μόνο κρυπτονομίσμα που έχει πράσινο φως – επειδή είναι συγκεντρωτικό και ρυθμιζόμενο, ιδρύματα όπως οι τράπεζες είναι πιο επιεικείς και εμπιστευτικοί απέναντί ​​του.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Τιμή κυματισμού

Από τη στιγμή της σύνταξης αυτού του σεμιναρίου, το Ripple είναι σήμερα αποτιμάται στα 0,2270 $. Η εταιρεία πίσω από το νόμισμα ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει ένα σύστημα για να βοηθήσει την τιμή της Ripple να αυξηθεί σταδιακά.

Το σύστημα είναι πολύ απλό: μετά την κυκλοφορία του Ripple, 1 δισεκατομμύριο κέρματα εκδόθηκαν στο κοινό. Το πρωτόκολλο σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μην μπορούν να δημιουργηθούν περισσότερα νομίσματα – αυτό σημαίνει ότι όταν χρησιμοποιείτε το XRP σε μια συναλλαγή, το ποσό που χρησιμοποιήσατε θα εξαφανιστεί για πάντα.

Η αρχή της έλλειψης εφαρμόζεται σε αυτό το σενάριο – όσο λιγότερα νομίσματα κυματισμών υπάρχουν, τόσο πιο πολύτιμα γίνονται, όπως ο χρυσός ή τα διαμάντια.

Με την αγορά κρυπτογράφησης να είναι τόσο ασταθής, είναι δύσκολο να πω αν αυτή η αρχή λειτουργεί ή όχι. Ωστόσο, το γεγονός ότι το Ripple εξακολουθεί να είναι τόσο δημοφιλές και ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να αναζητούν πώς να αγοράσουν το Ripple θα πρέπει πιθανώς να είναι ένας καλός δείκτης.

Πώς να αγοράσετε το Ripple?

Λοιπόν … Πώς να αγοράσετε το Ripple cryptocurrency?

Η αγορά του Ripple μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολη από την αγορά Bitcoin. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή το Bitcoin είναι τόσο δημοφιλές.

Επειδή Ο κυματισμός είναι συγκεντρωτικός, Δεν είναι όλοι οι δημοφιλείς ιστότοποι ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων το νόμισμα ως διαθέσιμη επιλογή. Πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν πού να αγοράσουν το Ripple μπορεί να χτυπήσουν έναν τοίχο αρκετά γρήγορα όταν βλέπουν ότι οι αγαπημένες τους πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης δεν φιλοξενούν το νόμισμα.

Οι άνθρωποι βλέπουν επίσης πώς να αγοράσετε το Ripple στις ΗΠΑ – Υπάρχουν μερικοί ιστότοποι που προσφέρουν καλές συναλλαγματικές ισοτιμίες και τέλη συναλλαγής για πολίτες με έδρα τις ΗΠΑ.

Περιέλαβα μια λίστα με μερικές από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους και πλατφόρμες για να αγοράσετε το Ripple. Αυτή η λίστα δεν τακτοποιείται με συγκεκριμένη σειρά, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

BitStamp

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε το Ripple, BitStamp (από την κοινή γνώμη) θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς και εύκολους τρόπους για να το κάνει.

Ακόμα και στον επίσημο ιστότοπο της Ripple (ripple.com), το BitStamp βρίσκεται στην κορυφή της λίστας στην ενότητα “Οδηγός αγοράς XRP”. Λοιπόν, πώς να αγοράσετε το Ripple σε αυτήν την πλατφόρμα?

Πώς να αγοράσετε το Ripple: Αρχική σελίδα Bitstamp.

Πρώτα απ ‘όλα, θα χρειαστείτε ένας λογαριασμός. Απαιτείται όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και χώρα διαμονής για τη δημιουργία προφίλ στον ιστότοπο. Μετά από αυτό, θα πάρετε ένα μοναδικό αναγνωριστικό χρήστη και κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας. Θυμηθείτε αυτές τις πληροφορίες – θα τις χρειαστείτε για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας!

Υπάρχει ένα ακόμη μεγάλο βήμα που σας εμποδίζει να αγοράσετε το Ripple – θα πρέπει να το κάνετε Επιβεβαιώστε τον λογαριασμό σας. Αυτό γίνεται παρέχοντας νόμιμη απόδειξη της ταυτότητάς σας.

Αλήθεια, πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν την ιδέα επαλήθευσης των αναγνωριστικών τους όταν πρόκειται για κρυπτονομίσματα. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν απλώς να ασχοληθούν με την επιχείρησή τους σε ένα ιδιωτικό θέμα και Επαλήθευση ταυτότητας είναι το αντίθετο από αυτό. Ωστόσο, πρέπει να έχετε κατά νου ότι το Ripple είναι κεντρική κρυπτογράφηση.

Είναι απολύτως επίσημο και νόμιμο να το αγοράζετε, να το εμπορεύεστε και να το πουλάτε (εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά από την κυβέρνηση της χώρας σας ή άλλες αρχές). Σε αυτό το σενάριο, τέτοιες διαδικασίες επαλήθευσης είναι εντελώς κανονικές διαδικασίες.

Σημείωση: Για επιπλέον ασφάλεια, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια διαδικασία επαλήθευσης 2 παραγόντων στον λογαριασμό σας που δημιουργήσατε πρόσφατα, αν και δεν είναι απαραίτητο.

Μόλις τελειώσετε με αυτήν τη διαδικασία, μπορείτε στη συνέχεια κατάθεση νομίσματα fiat στο λογαριασμό σας στο BitStamp και χρησιμοποιήστε τα για να αγοράσετε το Ripple στην πλατφόρμα.

Σκέφτεστε πώς να αγοράσετε το Ripple στις ΗΠΑ; Το BitStamp σας καλύπτει – η πλατφόρμα το παρέχει υπηρεσίες τόσο σε πελάτες ΕΕ όσο και ΗΠΑ ομοίως.

Κράκεν

Μια άλλη πολύ δημοφιλής επιλογή για το πώς να αγοράσετε το Ripple στις ΗΠΑ και την ΕΕ, το Kraken είναι μία από τις πιο σεβαστές και αξιόπιστες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης στην αγορά.

Πώς να αγοράσετε το Ripple: Ένας περιεκτικός οδηγός

Για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το Kraken έχει αναγνωριστεί ως η πιο αξιόπιστη πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin στον κόσμο. Με έδρα το San Fransisco, ο Kraken κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό το 2011 – μόνο δύο χρόνια μετά την έναρξη του Bitcoin. Περιττό να πούμε ότι η εταιρεία κατάφερε κερδίστε μια φήμη για τον εαυτό του.

Πώς να αγοράσετε το Ripple cryptocurrency στο Kraken; Λοιπόν, η διαδικασία είναι αρκετά παρόμοια με αυτή του BitShare. Εσύ δημιουργήστε έναν λογαριασμό, επαληθεύστε τον και μετά συνεχίστε για να επαληθεύσετε το αναγνωριστικό σας και αυτό είναι – μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές! Θα πρέπει επίσης να καταθέσετε ένα νόμισμα fiat στην πλατφόρμα για να αγοράσετε το Ripple. Το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο νόμισμα fiat στο Kraken είναι, φυσικά, USD.

Εάν ψάχνετε συγκεκριμένα τρόπους για να αγοράσετε το Ripple στις ΗΠΑ, τότε το Kraken είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα μέρη στα οποία θα μπορούσατε να απευθυνθείτε – όχι μόνο είναι αξιόπιστο και αξιόπιστο, αλλά και με βάση τις ΗΠΑ. Αυτό καθιστά τη διαδικασία επαλήθευσης του λογαριασμού σας και αγοράς Ripple πολύ πιο γρήγορη και ευκολότερη.

Cex

Το Cex.io είναι άλλο ένα πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως από άτομα που αναζητούν πώς να αγοράσουν το Ripple στο διαδίκτυο. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες πλατφόρμες αυτής της λίστας, η Cex κατάφερε να οικοδομήσει τη φήμη μιας καλής και αξιόπιστης πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Πώς να αγοράσετε Ripple: Cex αρχική σελίδα.

Ο λόγος για τον οποίο ίσως δεν έχετε ακούσει για το Cex είναι ότι χρησιμοποιείται κυρίως από Οι λάτρεις της κρυπτογράφησης με έδρα την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Cex χρησιμεύει τόσο ως κρυπτογράφηση πλατφόρμα συναλλαγών και ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων – Αυτό καθιστά τις διαδικασίες αγοράς, πώλησης συναλλαγών και ανταλλαγής νομισμάτων στον ιστότοπο πολύ πιο εύκολη και πιο ρευστή.

Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε το 2013 και θεωρείται εξαιρετικά φιλικό για αρχάριους στη χρήση. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που προσφέρει η Cex είναι ότι αποθηκεύουν τα χρήματα των χρηστών σε χώρους αποθήκευσης εκτός σύνδεσης – αυτό χρησιμεύει ως ένα επίπεδο πρόσθετης ασφάλειας.

Η διαδικασία για το πώς να αγοράσετε το Ripple στο Cex είναι σχεδόν απλή και συμβατή με τις άλλες αγορές σε αυτήν τη λίστα. Εγγραφείτε, επαληθεύστε τον λογαριασμό και το αναγνωριστικό σας και καταθέστε νομίσματα ή δημοφιλή cryptos όπως το Bitcoin ή το Litecoin – και αυτό είναι! Είστε έτοιμοι να ανταλλάξετε και να αγοράσετε το Ripple.

Νομισματική βάση

Για αρκετό καιρό, οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να αγοράσουν το Ripple στο Coinbase. Ωστόσο, όλα άλλαξαν το 2019, όταν παρουσίασε πρόσφατα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Ripple.

Το Coinbase δεν είναι μόνο γνωστό ως μία από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων αλλά και ως προτεινόμενο πορτοφόλι crypto όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας. Παρόλο που το Coinbase προσφέρει ένα πορτοφόλι λογισμικού, είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά ασφαλές.

Πώς να αγοράσετε το Ripple: Ένας περιεκτικός οδηγός

Η αγορά του Ripple στο Coinbase είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε και να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, καταθέστε νομίσματα fiat και ξεκινήστε να διαπραγματεύεστε το Ripple.

Συμπεράσματα

Όπως μπορείτε να δείτε μόνοι σας, Τα κρυπτονομίσματα προκαλούν ακόμα μεγάλα κύματα ενθουσιασμού σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι δεν κοιτάζουν μόνο πού να αγοράσεις το Ripple – κάθε δημοφιλές κρυπτογράφηση στην αγορά το παίρνει αυτό και παρόμοιες ερωτήσεις τέθηκαν σε αυτούς. Και, ειλικρινά – είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη διαδικασία.

Η φυσική αίσθηση της σκέψης είναι ότι μια τέτοια κατάσταση θα ήταν ότι τα αποκεντρωμένα κρυπτονομίσματα λαμβάνουν κυρίως τις κορυφαίες θέσεις όσον αφορά το δημόσιο συμφέρον. Σε τελική ανάλυση, ολόκληρη η έννοια του κρυπτονομίσματος βασίζεται στην ελευθερία και την αποκέντρωση. Ωστόσο, τότε συναντάμε το Ripple.

Η επιτυχημένη θέση του Ripple στην κορυφή της αγοράς θα μπορούσε να σημαίνει πολλά πράγματα. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι ακόμα ενδιαφέρομαι για αυτό, ότι οι δημιουργοί εργάζονται σε κάτι μεγάλο για το μέλλον, ότι το κρυπτογράφηση γίνεται ευρύτερα αποδεκτό στις αποκεντρωμένες κοινότητες-ανεμιστήρες κρυπτογράφησης.

Σε αυτό το σεμινάριο, ο στόχος δεν ήταν μόνο να απαντηθούν σε απλές ερωτήσεις όπως “πώς να αγοράσετε το Ripple;” ή “πού να αγοράσετε το Ripple;”. Ήθελα να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα – όχι μόνο για να μάθετε για τη διαδικασία αγοράς αλλά και για να κατανοήσετε Γιατί χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο αναζητούν «πώς να αγοράσουν το Ripple cryptocurrency;».

Δεδομένου ότι η εύρεση μιας αξιόπιστης πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι δύσκολη, θα πρέπει να ελέγξετε τα Coinbase, Binance και Kraken.

Λοιπόν, έχουμε φτάσει στο τέλος του «Πώς να αγοράσετε το Ripple?Φροντιστήριο. Ελπίζω να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που μάθατε για να βρείτε την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών Ripple εκεί έξω!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me