Κατανόηση του Ripple Coin

Κυματισμός είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στην αγορά. Σήμερα βρίσκεται στην τρίτη θέση, μετά το Bitcoin και το Ethereum.

Αναρωτιέστε πιθανώς τι είναι το Ripple και γιατί είναι τόσο δημοφιλές; Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε περισσότερο γιατί θα καλύψω και τις δύο αυτές ερωτήσεις σε αυτόν τον οδηγό.

Θα σας δώσω ένα πλήρες επισκόπηση του νομίσματος Ripple, του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, χαρακτηριστικά, τρέχουσα τιμή και ούτω καθεξής. Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα μάθετε επίσης περισσότερα Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Ripple – μια από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη!

Πριν μάθετε περισσότερα για το νόμισμα Ripple, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι σημαντικό να αγοράσετε το XRP από αξιόπιστο ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, όπως Νομισματική βάση, ή επιλέξτε έναν ακόμη πιο εύκολο τρόπο και αγοράστε τον μέσω Απλός – χωρίς απάτη επεξεργασία πληρωμής που σας επιτρέπει να αγοράσετε κρυπτογράφηση με πιστωτική κάρτα. Επίσης, αποθηκεύστε το σε ασφαλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης, όπως Καθολικό Nano S.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις καλύτερες βαθμολογίες κρυπτογράφησης που έχουν εγκριθεί ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για την αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή του Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορες συναλλαγές
 • Ικανή ομάδα
 • Πιλοτικά από πολλά μεγάλα ιδρύματα

Μειονεκτήματα

 • Κεντρική
 • Επικεντρώθηκε σε μεγάλες εταιρείες

Εισαγωγή στον κυματισμό


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το Ripple είναι ένα κρυπτογράφηση που επικεντρώνεται επίλυση των προβλημάτων σχετίζονται με διεθνείς μεταφορές πληρωμών.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, Κυματισμός είναι ένα πλατφόρμα για ένα παγκόσμιο σύστημα πληρωμών, διακανονισμών και ανταλλαγών. Το XRP είναι το κρυπτογράφηση που ανταλλάσσεται σε αυτήν την πλατφόρμα διευκολύνει τις συναλλαγές.

Ripple coin: πρώτη σελίδα.

Κυματισμός ήταν κυκλοφόρησε το 2012 από τη Ripple Labs Inc. έχοντας μόνο ένα πράγμα στο μυαλό – για να παρέχουμε μια εμπειρία χωρίς τριβή για να στείλετε χρήματα παγκοσμίως χρησιμοποιώντας τη δύναμη του blockchain.

Έτσι, το Ripple είναι διαφορετικό και από τα δύο Bitcoin και Αιθέριο. Ενώ το Bitcoin είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα, Το Ethereum είναι μια πλατφόρμα για την ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων. Το Ripple, ωστόσο, είναι ένα νέο υποδομή πληρωμών στοχεύει σε διεθνείς χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

Η δημιουργία και η κυκλοφορία του XRP είναι μια άλλη εξαιρετική πτυχή που πρέπει να γνωρίζετε. Όσον αφορά την πλειοψηφία των κρυπτονομισμάτων, δημιουργούνται νέα νομίσματα μέσω της διαδικασίας που ονομάζεται “εξόρυξη". Λοιπόν, αυτό δεν συμβαίνει με το νόμισμα Ripple. Ολα 100 δισεκατομμύρια XRP δημιουργήθηκαν αμέσως όταν ξεκίνησε ο Ripple.

Αυτό που είναι ακόμη πιο εκπληκτικό είναι ότι Εργαστήρια κυματισμού περίμενε 55 δισεκατομμύρια XRP εαυτό. Περιττό να πούμε ότι πρόκειται για μια ασυνήθιστη κατάσταση, καθώς η εστίαση είναι συνήθως στην αποκέντρωση. και

Έτσι, τώρα που ξέρετε τι είναι το Ripple, ας μάθουμε ποιος είναι ο κύριος σκοπός του.

Τι σκοπεύει να επιτύχει το Ripple Coin?

Οι τεχνολογίες έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ ώστε πράγματα όπως τα αυτοκίνητα αυτο-οδήγησης έγιναν πραγματικότητα. Αλλά ένας τομέας που απέτυχε να προχωρήσει πολύ είναι οι διεθνείς μεταφορές πληρωμών.

Οι διεθνείς μεταφορές πληρωμών αντιμετωπίζουν δύο σημαντικά ζητήματα:

1. Είναι ακριβά

Εάν έχετε πραγματοποιήσει διασυνοριακή πληρωμή, θα πρέπει να γνωρίζετε τις ακριβές χρεώσεις που συνοδεύουν. Όχθες δρόμου είναι συνήθως το χειρότερο για τέτοιες πληρωμές, ωστόσο, ακόμη και υπηρεσίες όπως PayPal προσφέρουν σχετικά υψηλές χρεώσεις – κοστίζει περίπου 2,9% για να πραγματοποιήσετε μια διεθνή πληρωμή με το PayPal.

Ripple Coin: χρεώσεις.

Εκτός από αυτές τις χρεώσεις, οι πελάτες χάνουν χρήματα όταν πραγματοποιείται μετατροπή νομίσματος.

2. Είναι αργοί

Στην εποχή του Διαδικτύου όπου όλα είναι άμεσα, οι διεθνείς συναλλαγές μπορούν να διαρκέσουν οπουδήποτε μεταξύ ημερών έως εβδομάδων. Υπάρχει κανένας συγκεκριμένος λόγος για αυτό εκτός από το γεγονός ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν επιθυμούν να αναβαθμίσουν την τεχνολογία τους – φοβερή δικαιολογία!

Σε αυτήν τη διαδικασία, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα καταφέρνουν να βγάλουν πολλά χρήματα, ωστόσο, οι πελάτες υποφέρουν. Ο Ripple στοχεύει να το αλλάξει αυτό και Κάντε διεθνείς μεταφορές άμεσα και φθηνά.

Από Η κυκλοφορία του Ripple το 2012, η εταιρεία εργάζεται για την επίλυση αυτού του προβλήματος και κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον από τους επενδυτές. Ας ρίξουμε μια ματιά στην ιστορική απόδοση του Ripple XRP.

Ιστορική παράσταση Ripple Coin

Κυματιστό νόμισμα είναι ένα από τα παλαιότερα κρυπτονομίσματα, αλλά δεν ήταν πάντα τόσο δημοφιλές. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, μόλις τον Απρίλιο του 2017 άρχισε να αυξάνεται η τιμή του Ripple.

Το νόμισμα Ripple διαπραγματεύτηκε περίπου 0,0066 $ τον Ιανουάριο του 2017 και άγγιξε την υψηλότερη τιμή του 3,65 $ τον Ιανουάριο του 2018. Μπορείτε να μαντέψετε το ποσοστό απόδοσης?

Σωστά! Είναι μια επιστροφή του 55,2%!

Κυματισμός: Κυματισμός.

Πηγή: Coindesk.

Όπως πολλά άλλα κρυπτονομίσματα, το Ripple coin αντιμετώπισε τεράστια συντριβή το 2018. Υπήρξε μια μικρή αύξηση των τιμών στο τέλος του ίδιου έτους, ωστόσο, δεν ήταν τόσο σημαντική. Επί του παρόντος, η τιμή του Ripple είναι μόνο 0,29 $, οπότε μπορείτε να περιμένετε μόνο ότι θα ανεβεί ξανά.

Το Ripple είναι ακόμα μέσα τρίτη θέση με βάση το ανώτατο όριο αγοράς. Αυτό οφείλεται στην επιτόπια εργασία που κάνουν όσον αφορά την ανάπτυξη τεχνολογίας και την οικοδόμηση συνεργασιών στον κλάδο.

Ας μιλήσουμε για το πώς χρησιμοποιείται το Ripple στον πραγματικό κόσμο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ripple?

Σε αντίθεση με το Bitcoin που στοχεύει να αφαιρέσει τις τράπεζες ως μεσάζοντες, το Ripple χρησιμοποιείται ευρέως από τις τράπεζες για την πραγματοποίηση διεθνών πληρωμών γρηγορότερα, φθηνότερα και πιο διαφανή.

Κυματισμός για τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα

Επί του παρόντος, οι τράπεζες χρησιμοποιούν το Society for Παγκόσμια Διατραπεζική Χρηματοοικονομική Τηλεπικοινωνία (SWIFT) για τη διευκόλυνση των διασυνοριακών πληρωμών με ασφαλή τρόπο. Το SWIFT είναι βασικά ένα δίκτυο ανταλλαγής μηνυμάτων που μεταδίδει με ασφάλεια εντολές πληρωμής από τη μία τράπεζα στην άλλη.

10.000 ιδρύματα μέλη SWIFT στέλνουν περίπου 24 εκατομμύρια μηνύματα στο δίκτυο κάθε μέρα. Σημείο που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι το ίδιο το SWIFT δεν κρατά χρήματα ή λογαριασμούς για τις τράπεζες. Είναι απλώς ένα επικοινωνία κανάλι, αλλά ένα πολύ σημαντικό, καθώς μεγάλο μέρος του διεθνούς εμπορίου βασίζεται σε αυτό.

Το πρόβλημα με το SWIFT είναι ότι είναι δεν έχει αλλάξει πολύ από την έναρξή του το 1974. Έτσι, η Ripple προσπαθεί να κάνει την αλλαγή που απέτυχε να κάνει η SWIFT και μπορεί να θεωρηθεί ως άμεσος ανταγωνιστής της SWIFT.

Το δίκτυο Ripple XRP χρησιμοποιείται και δοκιμάζεται από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι τράπεζες να στέλνουν και να διευθετούν τις διεθνείς πληρωμές με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Υποστηρίζεται ήδη από πάνω από 100 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα από όλο τον κόσμο που περιλαμβάνει ονόματα όπως American Express, Santander, Standard Chartered και άλλα.

Άλλες συνεργασίες Ripple

Οι τράπεζες δεν είναι οι μόνοι δικαιούχοι του Ripple. Κοινόνη, ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στη Νότια Κορέα, έχει συνάψει συνεργασία με τη Ripple. Θα χρησιμοποιήσει το προϊόν της Ripple που ονομάζεται xCurrent για την κυκλοφορία του “Cross” (μια νέα παγκόσμια υπηρεσία εμβασμάτων).

Το Ripple αναμένεται επίσης να συνάψει συνεργασίες με 5 ακόμη οργανισμούς στο εγγύς μέλλον – RationalFX, Αντιστοιχία χρημάτων, FairFX, UniPAY, και Exchange4Free. Θα χρησιμοποιήσουν το προϊόν xVia της Ripple για τη διευκόλυνση εμβασμάτων και εμβασμάτων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Η Ripple συνεργάζεται ήδη με όλες τις παραπάνω εταιρείες.

Όπως μπορείτε να δείτε, το νόμισμα Ripple είναι σημειώνοντας μεγάλη πρόοδο με στρατηγικές συνεργασίες και γίνεται αποδεκτή από μια μεγάλη ποικιλία οργανισμών.

Κατανόηση του Ripple Coin

Έτσι, το πρωτόκολλο Ripple ακούγεται εξαιρετικά επωφελές όσον αφορά τις διεθνείς πληρωμές. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που κάνει πολλούς ανθρώπους άβολα. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα στην επόμενη ενότητα.

Μπορεί να γίνει κακοποίηση κυματισμού?

Η αρχική ιδέα των κρυπτονομισμάτων ήταν εξάλειψη των κεντρικών υπηρεσιών, όπως οι τράπεζες και να δημιουργήσουν ένα πραγματικά αποκεντρωμένο σύστημα. Καλά, Ripple Labs Inc., η εταιρεία πίσω από το Ripple XRP κατέχει περισσότερα από τα μισά από τα 100 δισεκατομμύρια XRP που θα υπάρξουν ποτέ.

Αυτό οδηγεί σε μερικά από τα ίδια παλιά προβλήματα που φέρνει η συγκέντρωση. Μια οντότητα, η Ripple Labs, σε αυτήν την περίπτωση, γίνεται πολύ ισχυρή. ΕΝΑ πολλές ανησυχίες έχουν τεθεί σχετικά με αυτό το ζήτημα, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της Ripple έχει διαφορετική άποψη.

Ripple νόμισμα: Ripple CEO.

Ο κυματισμός δεν είναι συγκεντρωτικός. Για να είμαστε ξεκάθαροι, αν το Ripple εξαφανιστεί σήμερα, το XRP θα συνεχίσει να λειτουργεί. Για μένα, αυτό είναι το πιο σημαντικό μέτρο για το αν κάτι αποκεντρώνεται.

Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple, Brad Garlinghouse

Η ομάδα του Ripple έχει ανταποκριθεί σε τέτοιες ανησυχίες και έχει βγει με ένα στρατηγική αποκέντρωσης. Τον Δεκέμβριο του 2017, η Ripple τοποθέτησε 55 δισεκατομμύρια Ripple XRP σε έναν κρυπτογραφικά ασφαλή λογαριασμό για να βεβαιωθεί ότι Προμήθειες XRP ανά πάσα στιγμή.

Ένα συμβόλαιο έχει επίσης τεθεί σε εφαρμογή που τώρα κυκλοφορεί 1 δισεκατομμύριο XRP στην αγορά κάθε μήνα. Με αυτόν τον τρόπο, Ripple Labs δεν έχει τη δύναμη να πλημμυρίσει την αγορά με XRPs εάν το ήθελε. Έτσι, θα έλεγα ότι το κίνδυνος νομίσματος κυματισμών είναι συγκεντρωτικό έχει μειωμένος ορατώς.

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Ripple και πώς χρησιμοποιείται, ας βρούμε απαντήσεις σε άλλες σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με το Ripple.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Είναι το Ripple Secure?

Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, πρέπει πρώτα να καταλάβουμε πώς λειτουργεί.

Μέχρι τώρα, πρέπει να καταλάβετε ότι το Ripple δεν είναι ένα κανονικό κρυπτογράφηση όπως το Bitcoin ή το Litecoin. Υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το XRP:

✓ Χαμηλά τέλη συναλλαγής

✓ Η γρήγορη ταχύτητα συναλλαγής περίπου 4-5 δευτερολέπτων

Έχοντας υπόψη αυτές τις πληροφορίες, ας δούμε πώς Κυματιστική συναλλαγή έργα. Ας υποθέσουμε ότι η Kate από τις ΗΠΑ θέλει να μεταφέρει χρήματα στον Carl που ζει στη Γερμανία. Υποθέτοντας ότι και οι δύο τράπεζές τους βρίσκονται στο δίκτυο Ripple, η συναλλαγή θα ακολουθούσε τα ακόλουθα βήματα.

Βήμα 1: Η Kate ξεκινά τη μεταφορά 500 $.

Βήμα 2: Το Ripple’s messenger θα επαληθεύσει τις βασικές πληροφορίες λογαριασμού της Kate και του Carl μέσω της τράπεζας προέλευσης και της δικαιούχου τράπεζας.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, οι κόμβοι στο δίκτυο Ripple επαληθεύουν ότι υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα χρήματα για την αποστολή της πληρωμής. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, μετά από επιτυχή επαλήθευση, το Ripple διευθετεί την πληρωμή.

Ripple Coin: διαδικασία συναλλαγής

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα αυτό το βήμα εκτελείται από ένα αποκεντρωμένο δίκτυο κόμβων. Αυτά τα κόμβοι λέγονται ανθρακωρύχοι γιατί μαζί με την επαλήθευση της συναλλαγής, εξόρυξαν επίσης τα νέα νομίσματα αυτού του κρυπτονομίσματος.

Ωστόσο, όλα τα νομίσματα έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην περίπτωση του νομίσματος Ripple, εξαλείφοντας την ανάγκη εξόρυξης. Έτσι, κόμβοι που επαληθεύουν συναλλαγές Ripple είναι γνωστά ως επικυρωτές.

Επίσης, αυτοί οι επικυρωτές είναι εγκεκριμένο και καθορισμένος με Ripple Labs. Ενώ, ο καθένας μπορεί να γίνει κόμβος στην περίπτωση άλλων κρυπτονομισμάτων.

Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο το Ripple χαρακτηρίστηκε ως «συγκεντρωτικό».

Βήμα 4: Μετά την επιτυχή επαλήθευση, η επιβεβαίωση πληρωμής αποστέλλεται τόσο στην Kate όσο και στον Carl.

Αυτή η όλη διαδικασία, η οποία μπορεί να διαρκέσει μέρες μέσω ενός κανονικού καναλιού, ολοκληρώνεται σε λίγα δευτερόλεπτα.

Είναι λοιπόν ασφαλής αυτή η διαδικασία?

Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα βασίζονται σε τεχνολογία blockchain, το οποίο θεωρείται πολύ ασφαλές όταν κατασκευάζεται καλά. Αν και το Ripple βασίζεται σε κάτι παρόμοιο, δεν είναι τεχνολογία blockchain.

Το Ripple βασίζεται στη δική του μορφή DLT (Κατανεμημένη τεχνολογία καθολικών). Είναι ένα πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα, φιλοξενώντας ένα κοινόχρηστο και δημόσιο καθολικό, χρησιμοποιώντας έναν μηχανισμό συναίνεσης για τη διασφάλιση της ασφάλειας. Είναι εύκολο να δείτε τις ομοιότητες.

Κυματισμός: Ripplenet.

Η ασφάλεια παρέχεται από τους επικυρωτές που είναι συγκρίνοντας τακτικά τα αρχεία συναλλαγών τους πριν καταλήξουμε σε συμφωνία. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα ίδια χρήματα δεν δαπανώνται σε δύο ή περισσότερα μέρη (επίσης γνωστά ως διπλά έξοδα).

Αλλά τι συμβαίνει όταν ένας επικυρωτής αποφασίζει να αντιταχθεί στη συναίνεση; Σε μια τέτοια κατάσταση, το επικυρωτής που διαφωνεί πρέπει να ψηφιακά υπέγραψε το και πληροφορώ οι άλλοι επικυρωτές.

Στη συνέχεια, άλλοι επικυρωτές μπορούν να ακούσουν αυτόν τον επικυρωτή και να τον αντικαταστήσουν εάν αποδειχθεί κακόβουλος. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να συνεχίσουν να διατηρούν την ασφάλεια του συστήματος και να αποφεύγουν τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από έναν διαφωνούμενο επικυρωτή.

Ενώ το νόμισμα Ripple φαίνεται να είναι ασφαλές, η τεχνολογία του βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο και θα χρειαστεί συνεχής αναβάθμιση να εκπληρώσει τον στόχο του, ειδικά από την άποψη της ασφάλειας.

Επίσης, εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια, επιλέξτε ένα ασφαλές πορτοφόλι για να το κρατήσετε. Μία από τις προτεινόμενες επιλογές είναι Καθολικό Nano S. Επιπλέον, μπορείτε να το αγοράσετε Νομισματική βάση – ένα αξιόπιστη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, ή επιλέξτε μια ευκολότερη επιλογή και αγοράστε την μέσω Απλός – ασφαλής επεξεργασία πληρωμής που σας επιτρέπει να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με πιστωτικές κάρτες.

Μέχρι τώρα πρέπει να έχετε μια δίκαιη ιδέα για το τι είναι το Ripple, πώς λειτουργεί, ποιοι είναι οι χρήστες του και ούτω καθεξής. Ας συνοψίσουμε αυτόν τον οδηγό με μια λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του νομίσματος Ripple.

PROS κυματισμού

Τέλη συναλλαγής

ο κόστος μιας τυπικής συναλλαγής στο πρωτόκολλο Ripple είναι περίπου 0,00001 XRP. Το κόστος 1 XRP είναι σήμερα περίπου 0,29 $. Αυτό σημαίνει ότι η χρέωση συναλλαγής είναι τόσο φθηνή που είναι σχεδόν δωρεάν!

Όπως είπα και πριν, δεν υπάρχουν ανθρακωρύχοι νομισμάτων Ripple. Λοιπόν, ποιος παίρνει το τέλος; Κανένας!

Σε αυτόν τον μοναδικό μηχανισμό, το XRP που χρησιμοποιείται για την πληρωμή τελών είναι καταστράφηκε από.

Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των XRPs μειώνεται μέρα με τη μέρα. Αυτό συνεπάγεται επίσης ότι η τιμή των XRP που παραμένει είναι αναμένεται να αυξηθεί στο μέλλον.

Ταχύτητα συναλλαγής

Οι κυματισμοί είναι γρηγορότερα σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής. Το παρακάτω στιγμιότυπο αποκαλύπτει ολόκληρη την αλήθεια Η απόδοση του Ripple σε όρους ταχύτητα συναλλαγής.

Ripple Coin: ταχύτητα συναλλαγής.

Συνεργασίες

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Ripple δοκιμάζεται από πολλά μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εφαρμογές πληρωμών. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το Ripple είναι αγαπημένο στους επενδυτές.

Ομάδα

Ο Ripple καθοδηγείται από πολύ ικανή ομάδα με έναν καλό συνδυασμό εμπειρίας και εμπειρογνωμοσύνης. Σε μια τέτοια νέα βιομηχανία όπου τα πράγματα δεν έχουν ακόμη καθοριστεί με σαφήνεια, μια καλή ομάδα μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά.

Κυματισμός CONS

Συγκέντρωση

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η Ripple έχει επικριθεί περισσότερο είναι συγκέντρωση. Το Ripple Labs ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος του XRP. Εκτός από αυτό, το Ripple Labs είναι επίσης η οντότητα που εγκρίνει τους επικυρωτές για το δίκτυο.

Επίσης, οι ιδρυτές έδωσαν περίπου 20 δισεκατομμύρια XRP κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Οι επικριτές λένε ότι δεν είναι στο πνεύμα της βασικής φιλοσοφίας των κρυπτονομισμάτων, η οποία έχει τον πυρήνα της αποκέντρωσης.

Επικεντρώθηκε σε μεγάλες εταιρείες

Είδαμε ότι πολλές μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν ήδη το Ripple για να μειώσουν το κόστος τους και να παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση. Τούτου λεχθέντος, η Ripple δεν έχει προς το παρόν πολλά να προσφέρει σε έναν τελικό καταναλωτή όπως εσείς και εμένα.

Οι περισσότερες από τις προσφορές του Ripple έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις τράπεζες και τους παρόχους πληρωμών. Προσωπικά δεν θα δείτε πολλές αλλαγές στην αποστολή ή τη λήψη πληρωμών σύντομα.

Ανταγωνισμός

Η διεθνής μεταφορά πληρωμών είναι μια ελκυστική βιομηχανία για κρυπτονομίσματα. Έτσι, η Ripple πρέπει να αντιμετωπίσει τους ανταγωνιστές της – Αστρικός (XLM), που στοχεύει στην ίδια περιοχή.

Στην πραγματικότητα, η Stellar κατάφερε επίσης να βρει μια θέση στα κορυφαία 10 κρυπτονομίσματα με κεφαλαιοποίηση αγοράς 10,78 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κυματιστό νόμισμα: Κυματιστό νόμισμα στο τραπέζι.

Ένα άλλο ανταγωνιστικό μειονέκτημα για το Ripple είναι ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε το Ripple στο Coinbase, παρόλο που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα! Η δυνατότητα αγοράς του Ripple στο Coinbase θα δημιουργούσε σίγουρα πολλή διαφημιστική εκστρατεία και θα διευκόλυνε τους αρχάριους να συμμετάσχουν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Μπορείς τώρα αγοράστε το Ripple και πολλά άλλα νομίσματα επί Νομισματική βάση σε λίγα εύκολα βήματα! Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το Coinbase είναι μια από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, αυτά είναι καταπληκτικά νέα!

Δεδομένου ότι έχουμε ήδη καλύψει τις πιο σημαντικές πτυχές σχετικά με το νόμισμα Ripple, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στα συμπεράσματα.

Συγκρίνετε το Ripple Coin δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Ripple Coin δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τελικές λέξεις

Κυματισμός επικεντρώνεται στην κρυπτογράφηση επίλυση των προβλημάτων σχετίζονται με διασυνοριακές μεταφορές χρημάτων. Χρησιμοποιείται ήδη από πολλούς μεγάλους τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Το μεγαλύτερο ζήτημα όσον αφορά το Ripple είναι συγκέντρωση. Ευτυχώς, η Ripple Labs άρχισε να αναλαμβάνει δράση για την «αποκέντρωση» του Ripple.

Εάν θέλετε να αγοράσετε το Ripple, θα συνιστούσα να επιλέξετε Νομισματική βάση ποια είναι μια από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν πρέπει ποτέ να διατηρείτε τεράστιες ποσότητες Ripple σε ζεστό χώρο αποθήκευσης, θα πρέπει να επιλέξετε κρύα πορτοφόλια, όπως Καθολικό Nano S, αντι αυτου.

Ακολουθήστε αυτά απλά βήματα για να πάρετε το Ripple:

1. Αποκτήστε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης που υποστηρίζει το Ripple (Καθολικό Nano S ή Τρέζορ).

2. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Ripple.

3. Εγγραφείτε στο Νομισματική βάση.

4. Αγορά Ripple με νομίσματα fiat.

5. Στείλτε τα Ripple νομίσματά σας στο Ledger Nano S ή στο Trezor.

Ή

Επιλέξτε έναν ευκολότερο τρόπο, αγοράστε το Ripple μέσω Απλός και μεταφέρετε τα νομίσματά σας σε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σχετικά με το νόμισμα Ripple ήταν χρήσιμο και καταφέρατε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map