Πού να αγοράσετε το Ripple και τι είναι το Ripple – Μια πλήρης κριτική Ripple

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε το πρωτόκολλο πληρωμής Ripple, καθώς και το ψηφιακό νόμισμα που είναι εγγενές στο δίκτυο, XRP. Ώρα λοιπόν να μάθετε, πού να αγοράσετε το Ripple.

Ο οδηγός θα καλύψει μια σειρά θεμάτων. Αυτά θα περιλαμβάνουν τι είναι πραγματικά το Ripple, λίγο από την ιστορία του και πώς χρησιμοποιείται το Ripple. Θα εξηγήσω επίσης πώς χρησιμοποιείται το XRP και πώς συνεργάζονται τα Ripple και XRP. Θα σας παρουσιάσω εν συντομία την ομάδα πίσω από το έργο και θα σας δώσω κάποια πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν αποφασίζετε εάν θα επενδύσετε στο Ripple ή όχι.

Μέχρι το τέλος του οδηγού, θα γνωρίζετε: τι μπορεί να κάνει ο Ripple σήμερα, από πού ξεκίνησε και ποιος βρίσκεται πίσω από το έργο. Θα γνωρίζετε επίσης ορισμένα από τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς της πλατφόρμας Ripple, καθώς και πού να αγοράσετε το Ripple.

Υπάρχουν πολλά να καλύψουμε αυτή τη φορά. Ας ξεκινήσουμε ήδη!

Μαθαίνοντας για το Ripple

Πού να αγοράσετε το RippleΤο Ripple προκαλεί μεγάλη σύγχυση στον χώρο κρυπτογράφησης. Το όνομα χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει την ίδια την πλατφόρμα, καθώς και το νόμισμα που είναι εγγενές στο δίκτυο. Ωστόσο, έχουν τις διαφορές τους.


Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Έτσι, πριν μάθετε πού να αγοράσετε το Ripple, ας μάθουμε τι είναι πραγματικά το Ripple. Το Ripple, το πρωτόκολλο πληρωμής, συχνά συγχέεται με το νόμισμα – XRP. Για να αποφευχθεί αυτή η σύγχυση κατά τη διάρκεια αυτού του οδηγού, θα χρησιμοποιήσω τον όρο Ripple για να αναφερθώ στο πρωτόκολλο πληρωμών και στο XRP για να αναφερθώ στο νόμισμα (νόμισμα) που τρέχει στο δίκτυο.

Το Ripple είναι ένα παγκόσμιο σύστημα πληρωμών, διακανονισμών και ανταλλαγών. Στοχεύει στη βελτίωση των τρεχόντων τραπεζικών συστημάτων. Τα δύο ζητήματα με τις τράπεζες σήμερα που η Ripple ελπίζει να βελτιώσει είναι:

 • Αργός χρόνος συναλλαγής
 • Ακριβές διασυνοριακές πληρωμές

Το Ripple είναι πολύ διαφορετικό από τα πραγματικά αποκεντρωμένα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin. Έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με τράπεζες, αντί να τις αντικαθιστά. Μπορείτε να σκεφτείτε το πρωτόκολλο Ripple ως το Διαδίκτυο για τις τράπεζες – επιτρέπει σε όλες τις τράπεζες να επικοινωνούν μεταξύ τους σε μια κοινή γλώσσα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

Ο Tom Channick, υπάλληλος του Facebook, δήλωσε, ότι θα εγκαταλείψει το Facebook για να αναλάβει τα comms @Ripple. Αυτό δείχνει ήδη πού μπορεί να κινηθεί ήδη το Ripple.

Η δημοσίευση του Tom Channick στο Ripple

Ένα κομμάτι ιστορίας στο Ripple

Η Ripple έχει μακρά ιστορία και ξεκίνησε τη ζωή της ως Ripplepay το 2004.

Ωστόσο, η έκδοση του Ripple που γνωρίζουμε σήμερα κυκλοφόρησε το 2012. Από το 2013, πολλές τράπεζες έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το Ripple για να βοηθήσουν στη μεταφορά χρημάτων και την ανταλλαγή. Εκτιμάται ότι το 80% των ιαπωνικών τραπεζών χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο πληρωμών.

Μετά από αρκετές αλλαγές στα μέλη της ομάδας, σήμερα το XRP (το εγγενές νόμισμα του δικτύου Ripple) είναι το τρίτο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα όσον αφορά το όριο αγοράς. Έχει εξελιχθεί σε ένα εργαλείο για να βοηθήσει τις τράπεζες να ανταλλάσσουν νομίσματα μεταξύ τους και να επιτρέπει στους πελάτες τους να κάνουν πολύ γρήγορες πληρωμές μεταξύ τους. Χρησιμοποιώντας το Ripple, μπορείτε να πληρώσετε έναν συνάδελφο ή συνεργάτη στην άλλη πλευρά του κόσμου σε δευτερόλεπτα στο τοπικό νόμισμά τους.

Πώς χρησιμοποιείται το Ripple

Το Ripple χρησιμοποιείται ως παγκόσμιο δίκτυο διακανονισμού. Επιτρέπει στις τράπεζες (και σε άλλους χρήστες λιανικής) να πραγματοποιούν διασυνοριακές πληρωμές και να ανταλλάσσουν νομίσματα μεταξύ τους. Δίνει σε όλες τις τράπεζες τη χρήση μιας κοινής γλώσσας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να επικοινωνούν πολύ πιο εύκολα μεταξύ τους.

Πώς χρησιμοποιείται ο κυματισμός

Σήμερα, πολλές τράπεζες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες όπως το SWIFT. Το SWIFT σχεδιάστηκε στη δεκαετία του 1970. Επιτρέπει στις τράπεζες να στέλνουν χρήματα από τη μία τράπεζα στην άλλη. Ωστόσο, είναι πολύ αργό και ακριβό. Οι συναλλαγές μπορεί να διαρκέσουν ημέρες ή εβδομάδες χρησιμοποιώντας το SWIFT. Μπορούν επίσης να κοστίσουν ένα μεγάλο ποσοστό του συνολικού μεταφερόμενου ποσού.

Ο Ripple ελπίζει να το αλλάξει αυτό. Όπως το Διαδίκτυο βοήθησε τους ανθρώπους να επικοινωνούν μεταξύ χωρών, το Ripple στοχεύει να δώσει στις τράπεζες έναν τρόπο να επικοινωνούν αξία μεταξύ των χωρών. Να το κάνετε τόσο γρήγορα και φθηνά (ή σχεδόν τόσο γρήγορα και φθηνά) όσο τα δεδομένα μπορούν να ταξιδεύουν στο Διαδίκτυο. Τώρα έχετε ακόμα περισσότερους λόγους για να μάθετε πού να αγοράσετε το Ripple.

Σκεφτείτε να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα σε έναν φίλο. Φτάνει γρηγορότερα από ό, τι θα μπορούσατε να μιλήσετε το ίδιο το μήνυμα. Ο Ripple ελπίζει να προσφέρει τέτοιου είδους ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στον κόσμο των οικονομικών.

Το πρωτόκολλο πληρωμών Ripple αναφέρεται συχνά ως «αγνωστικικό νόμισμα». Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε νόμισμα στο σύστημα και να βγείτε οποιοδήποτε νόμισμα. Αυτή η ενσωματωμένη δυνατότητα ανταλλαγής καθιστά το Ripple πολύ χρήσιμο για τα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Αυτό που αποστέλλεται και τι λαμβάνεται δεν χρειάζεται καθόλου νόμισμα. Μπορεί να είναι μίλια αέρα, περιουσιακά στοιχεία, χρυσός, ασήμι και άλλα.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να βάλετε χρυσό στο πρωτόκολλο πληρωμής Ripple και να λάβετε δολάρια, ευρώ ή λίρες στην άλλη πλευρά του κόσμου σε δευτερόλεπτα. Έτσι, μπορείτε να δείτε γιατί τους αρέσουν οι τράπεζες!

Πώς χρησιμοποιείται το XRP

Το XRP είναι ένα ψηφιακό νόμισμα. Υπάρχει στο δίκτυο Ripple. Το XRP προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως «νόμισμα έσχατης λύσης». Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν υπάρχει γραμμή εμπιστοσύνης μεταξύ δύο μερών, η συναλλαγή μπορεί να διευθετηθεί χρησιμοποιώντας το κοινό νόμισμα XRP.

Το XRP μπορεί να μεταφερθεί πολύ γρήγορα. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ταξιδέψετε μεταξύ αποστολέα και παραλήπτη. Όταν ξέρετε πού να αγοράσετε το Ripple και θα έχετε μερικά, θα το δείτε μόνοι σας!

Πώς χρησιμοποιείται το XRP

Το XRP χρησιμοποιείται επίσης ως τέλος συναλλαγής και σταματά την εμφάνιση ανεπιθύμητων συναλλαγών στο δίκτυο. Όλα τα μέρη που θέλουν να ενημερώσουν το πρωτόκολλο Ripple πρέπει να πληρώσουν XRP. Αυτό είναι συνήθως ένα πολύ μικρό ποσό, όπως 0,0001 XRP. Αυτή η χρέωση δεν πηγαίνει σε κανέναν και καίγεται, γεγονός που προκαλεί συνεχή μείωση του ποσού των XRP.

Ομάδα

Ο Ripple έχει μια πολύ έμπειρη ομάδα πίσω από αυτό. Διευθύνεται από τον CEO Brad Garlinghouse. Πριν ενταχθεί στο Ripple, ο Garlinghouse εργάστηκε σε μια υπηρεσία κοινής χρήσης εγγράφων και αρχείων που ονομάζεται Hightail. Έχει επίσης κατείχε σημαντικές θέσεις στην AOL και στο Yahoo!

Ο Beneath Garlinghouse είναι ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Ripple (SVP) του προϊόντος, Asheesh Birla. Ο Birla εντάχθηκε στην ομάδα το 2013. Πριν από αυτό ήταν επιχειρηματίας Silicon Valley. Θεωρείται ειδικός στη βιομηχανία blockchain.

Ο Patrick Griffin είναι ο SVP της Στρατηγικής Ανάπτυξης του Ripple. Είναι πρώην υπάλληλος της διαδικτυακής εταιρείας πληρωμών Jumio. Έχει επίσης υπόβαθρο στην εμπορία μετοχών.

Ο επικεφαλής στρατηγικός της αγοράς της Ripple είναι η Cory Johnson. Εργάστηκε ως διαχειριστής χαρτοφυλακίου hedge fund στην Kingsford Capital Management πριν ενταχθεί στη Ripple. Υπήρξε επίσης συγγραφέας τεχνολογίας για το CNBC και το Bloomberg.

Η Kanaan είναι το SVP της Μηχανικής του Ripple. Έχει προηγουμένως διαχειριστεί ομάδες στο Yelp και στο Quantcast.

Πού να αγοράσετε το Ripple

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας πούμε πού να αγοράσετε το Ripple. Το Ripple δεν είναι προς πώληση και αν ήταν, δεν θα μπορούσατε να το αντέξετε οικονομικά!

Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε το εγγενές νόμισμα της Ripple, το XRP!

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που σας επιτρέπουν να αγοράσετε XRP. Ωστόσο, από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχουν τρόποι να αγοράσετε το XRP απευθείας με νόμισμα fiat. Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε κάποιο XRP είναι να αγοράσετε πρώτα Bitcoin ή Ethereum.

Η αγορά Bitcoin είναι εύκολη. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ανταλλαγές που θα πουλήσουν για τοπικό νόμισμα. Ο πιο δημοφιλής είναι ένας ιστότοπος που ονομάζεται Coinbase. Άλλες μέθοδοι περιλαμβάνουν την αγορά peer-to-peer με υπηρεσία όπως το LocalBitcoins ή μέσω ανταλλαγής όπως το Bitstamp. Αφού αγοράσετε το Bitcoin, μπορείτε να το στείλετε σε ένα από τα διάφορα ανταλλακτικά altcoin, όπου μπορείτε να το ανταλλάξετε με XRP. Παραδείγματα αυτών είναι τα Binance, Bittrex ή Poloniex.

Σημείωση: Το νόμισμα Fiat αναφέρεται σε χρήματα που εκδίδονται από μια κεντρική τράπεζα. Τα δολάρια, ευρώ, λίρες και γεν είναι όλα νομίσματα fiat.

Παρακάτω παραθέτουμε τα βήματα για την αγορά Bitcoin και την ανταλλαγή του με XRP παρακάτω. Σε αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποιούμε το Coinbase και το Bittrex:

Πού να αγοράσετε Ripple: Coinbase

 • Κατευθύνομαι προς Νομισματική βάση και κάντε κλικ στην εγγραφή.
 • Συμπληρώστε τη σελίδα εγγραφής.

Δημιουργήστε μια ενότητα λογαριασμού στο Coinbase

 • Όταν εγγραφείτε, πρέπει να προσθέσετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού.
 • Στη συνέχεια, για να αγοράσετε Bitcoin, κάντε κλικ στην καρτέλα “Αγορά / Πώληση” όπως φαίνεται παρακάτω.Πού να αγοράσετε το Ripple
 • Στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να αγοράσετε.
 • Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας και εισαγάγετε τα στοιχεία σας για να ολοκληρώσετε την πώληση.
 • Κάντε κλικ στην καρτέλα “Λογαριασμοί” και θα πρέπει να δείτε το ποσό του Bitcoin που μόλις αγοράσατε στο πορτοφόλι σας Bitcoin.

Εάν θέλετε έναν πιο σε βάθος οδηγό για το πώς να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε τον οδηγό μας εδώ: Ο πλήρης οδηγός για το πώς να αγοράσετε Bitcoin και πού να το κάνετε

 • Τότε πρέπει να κατευθυνθείτε προς Bittrex.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Που να αγορασετε το Ripple: Bittrex

 • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη βασική σελίδα εγγραφής.
 • Μόλις εγγραφείτε, κάντε κλικ στο “πορτοφόλι” στο επάνω μενού.
 • Κάντε κλικ στο μικρό σύμβολο + δίπλα στο Bitcoin. Αυτό σας δίνει τη διεύθυνση λήψης Bitcoin.

Διεύθυνση κατάθεσης Bittrex

 • Αντιγράψτε αυτήν τη διεύθυνση και επιστρέψτε στο Coinbase.
 • Όταν συνδεθείτε στο Coinbase, κάντε κλικ στην καρτέλα “Λογαριασμοί”.

Ενότητα λογαριασμών στο coinbase

 • Στην ενότητα “Οι λογαριασμοί σας” θα δείτε το πορτοφόλι σας Bitcoin. Εδώ θα δείτε το ποσό του Bitcoin που αγοράσατε στο Coinbase. Πρέπει να κάνετε κλικ στο “Αποστολή” όπως φαίνεται παρακάτω. (Για αυτό το παράδειγμα, δεν αγοράσαμε κανένα Bitcoin. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή “Αποστολή” είναι γκρι. Εάν έχετε Bitcoin εδώ, θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό.)

Πορτοφόλι BTC λογαριασμού Coinbase

 • Μόλις κάνετε κλικ στο “Αποστολή” θα δείτε το παρακάτω πλαίσιο

πώς να στείλετε κρυπτογράφηση στο coinbase

 • Στο πλαίσιο παραλήπτη, πρέπει να επικολλήσετε τη διεύθυνση Bittrex που αντιγράψατε νωρίτερα.
 • Εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να μεταφέρετε στο πορτοφόλι σας Bittrex.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “Αποστολή χρημάτων”
 • Σε λίγα λεπτά, θα λάβετε το BTC σας στο Bittrex.
 • Επιστρέψτε στο Bittrex και κάντε κλικ στο κουμπί στο επάνω μέρος της σελίδας που έχει ένα λογότυπο Bitcoin με τη λέξη “αγορά” δίπλα σε αυτό.
 • Πληκτρολογήστε “XRP” στο πλαίσιο που εμφανίζεται και κάνει κλικ στον σύνδεσμο.
 • Στα αριστερά της οθόνης, θα δείτε τις επιλογές αγοράς. Εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να ξοδέψετε στο Ripple και κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Τιμή».
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Ρωτήστε”. Αυτός είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να συμπληρώσετε μια παραγγελία σε ανταλλαγή. Η χρήση του “Ask” δεν συνιστάται για τεράστιες παραγγελίες, αλλά για μικρότερα ποσά και για τους σκοπούς αυτού του παραδείγματος, είναι εντάξει.

Πού να αγοράσετε το Ripple

 • Μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Όταν τελειώσει, το XRP σας θα εμφανιστεί στην ενότητα πορτοφολιού.
 • Στη συνέχεια, θα πρέπει να μεταφέρετε το XRP από το Bittrex και να το αποθηκεύσετε σε ένα ασφαλές πορτοφόλι. Ο τύπος πορτοφολιού που θα συνιστούσα για το Ripple είναι ένα πορτοφόλι υλικού. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα δύο αγαπημένα μας πορτοφόλια υλικού εδώ: Trezor vs Ledger – Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την αγορά

Και τώρα ξέρετε πού να αγοράσετε το Ripple (XRP).

Πού να κρατήσετε το Ripple (XRP)

Έτσι, τελικά αποφασίσατε και, ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες, αγοράσατε μερικά νομίσματα Ripple. Συγχαρητήρια! Τώρα, η ερώτηση είναι … Πού πρέπει να κρατήσω τα νομίσματα Ripple μου?

Φυσικά, μπορείτε να το διατηρήσετε στην ίδια ανταλλαγή από την οποία αγοράσατε τα κέρματα Ripple, αλλά αυτός δεν είναι ο προτεινόμενος τρόπος. Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων τείνουν να είναι ανασφαλείς όσον αφορά την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων, καθώς υπήρξαν πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες οι ανταλλαγές παραβιάστηκαν και κλαπήθηκαν όλες οι συμμετοχές κρυπτονομισμάτων.

Για αυτόν τον λόγο, συνιστάται κυρίως να κρατάτε το XRP σε ένα επιλεγμένο πορτοφόλι Ripple. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών κρυπτογράφησης για να διαλέξετε: μπορείτε να αποθηκεύσετε το Ripple σε πορτοφόλι υλικού, πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή, πορτοφόλι λογισμικού ή κινητό πορτοφόλι. Κάθε ένας από αυτούς τους τύπους έχει τα δικά του πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα, έτσι μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει σύγχυση. Ως εκ τούτου, δείτε αυτό Οδηγός πορτοφολιού κυματισμού για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών Ripple και να ανακαλύψετε ποιο πορτοφόλι Ripple θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Εξόρυξη κυματισμών?

Σε αντίθεση με το Bitcoin, όλα τα νομίσματα XRP έχουν ήδη δημιουργηθεί. Χωρίς τη δημιουργία νέων νομισμάτων, δεν μπορούμε να σας πούμε πώς να ορυχεία το Ripple. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι δυνατή η εξόρυξη του XRP. Κάνουν λάθος. Έτσι, εάν η εξόρυξη Ripple ή η εξόρυξη XRP σας, καταλληλότερα, είναι αδύνατη. Εάν είστε ανθρακωρύχος, ίσως θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να μάθετε πώς να ορυχείο Ripple αντί για πού να αγοράσετε το Ripple.

Όταν δημιουργήθηκε το Ripple, η ομάδα δημιούργησε 100.000.000.000 μάρκες XRP. Μοιράστηκαν μεταξύ διαφόρων ενδιαφερόντων.

Η ομάδα Ripple είναι υπεύθυνη για την κατοχή δισεκατομμυρίων XRP. Μερικά από αυτά θα κυκλοφορήσουν τελικά στην ελεύθερη αγορά, αλλά το 20% της συνολικής προσφοράς διατηρείται από τους δημιουργούς του πρωτοκόλλου. Εκτός από διάφορα ζητήματα συγκέντρωσης, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με το έργο Ripple.

Όπως το Bitcoin και άλλα έργα blockchain βασίζονται σε “ανθρακωρύχους” για την επικύρωση συναλλαγών στο δίκτυο, το πρωτόκολλο Ripple χρησιμοποιεί κόμβους επικύρωσης. Αυτοί οι κόμβοι επικύρωσης αποτρέπουν τη διπλή δαπάνη του XRP.

Σε αντίθεση με τους ανθρακωρύχους του Bitcoin, οι κόμβοι επικύρωσης στο Ripple δεν λαμβάνουν ανταμοιβή για την επικύρωση συναλλαγών. Ωστόσο, κερδίζουν δικαιώματα ψήφου στο δίκτυο. Αυτοί οι κόμβοι επικύρωσης επιλέγονται από την εταιρεία πίσω από το Ripple. Ως εκ τούτου, το Ripple πιστεύεται ότι είναι πιο συγκεντρωτικό από άλλα έργα blockchain.

Το Ripple έχει ένα πρόγραμμα να δημιουργήσουμε περαιτέρω αποκέντρωση αυτών των επικυρωτών στο μέλλον.

Δυνατότητα κυματισμού

Οι επενδυτές στον χώρο κρυπτογράφησης ακούνε ότι ο Ripple σχετίζεται με τράπεζες και αμέσως βλέπουν σημάδια δολαρίου. Σε τελική ανάλυση, οι τράπεζες έχουν πολλά χρήματα για να παίξουν!

Ωστόσο, εάν το Ripple είναι στην πραγματικότητα μια καλή επένδυση είναι ένα άλλο θέμα.

Υπάρχουν μερικά πράγματα για αυτό που πρέπει να σας κάνουν να σκεφτείτε δύο φορές πριν πάτε “all-in” στο Ripple. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά.

Θα ξεκινήσουμε με τα πράγματα που κάνουν το Ripple ή το XRP μια δυνητικά καλή επένδυση:

Μπράβο Πλεονεκτήματα

✓ Οι τράπεζες χρησιμοποιούν ήδη τόσο το πρωτόκολλο Ripple όσο και το XRP.

✓ Το XRP καίγεται όταν χρησιμοποιείται για την πληρωμή μιας συναλλαγής. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό ποσό, αλλά ο αριθμός του XRP που υπάρχει μειώνεται. Εάν υπάρχει ζήτηση για XRP, η αξία κάθε νομίσματος θα πρέπει να αυξηθεί.

✓ Κάνει διεθνείς πληρωμές και ανταλλαγές πολύ εύκολα. Το Ripple θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει η ραχοκοκαλιά της παγκόσμιας οικονομίας.

αποδοκιμάζω Μειονεκτήματα

✗ Δύσκολο να γνωρίζετε ακριβώς πόσο XRP χρησιμοποιείται.

✗ Το γεγονός ότι η Ripple, η εταιρεία, θα μπορούσε ξαφνικά να εγκαταλείψει ολόκληρη την αγορά, απελευθερώνοντας τα κέρματα που κρατούσαν πίσω, θα πρέπει να είναι ανησυχητική.

✗ Για να γίνει εγκεκριμένη από την κυβέρνηση, το Ripple επιτρέπει την κατάψυξη των υπολοίπων. Αυτό θα πρέπει να τρομάξει όλους όσοι ενθουσιάζονται από τη φύση του Bitcoin χωρίς άδεια και όλων των άλλων κρυπτογράφησης.

συμπέρασμα

Εάν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε μια επένδυση στο XRP, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε πλήρως πώς λειτουργεί και τι είναι ικανό. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το πρωτόκολλο Ripple πληρωμών μπορεί να υπάρχει και εξακολουθεί να λειτουργεί για διατραπεζικές μεταφορές χωρίς τη χρήση του εγγενούς νομίσματός του XRP.

Αυτό θα μπορούσε να κάνει μια καλύτερη επένδυση στο ίδιο το πρωτόκολλο. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε διαπιστευμένος επενδυτής για να το κάνετε αυτό.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα ψηφιακά νομίσματα είναι πολύ νέα. Ως εκ τούτου, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ασφαλή επένδυση. Ολόκληρος ο χώρος θα μπορούσε να καταρρεύσει. Εάν το Ripple έγινε ξαφνικά παράνομο στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου και οι τράπεζες θα μπορούσαν να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν. Όσο απίθανο να ακούγεται αυτή τη στιγμή, εξακολουθεί να είναι το πιο πιθανό πράγμα να ανατραπεί το Ripple προς το παρόν.

Εναλλακτικά, μπορεί να βγει ένα καλύτερο σύστημα ή κάποια αστοχία διακοπής του συστήματος θα μπορούσε να σπάσει μόνιμα ολόκληρο το πρωτόκολλο.

Όπως συμβαίνει με όλες τις επενδύσεις, πρέπει να καταλάβετε ακριβώς πώς λειτουργούν οι Ripple και XRP προτού το αγοράσετε. Ως επένδυση υψηλού κινδύνου και ανταμοιβής, είναι επίσης σημαντικό να μην διακινδυνεύετε περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε. Η αγορά βρίσκει μια τιμή για τα ψηφιακά νομίσματα αυτή τη στιγμή και αυτή η τιμή μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερη από αυτήν που είναι σήμερα.

Αυτός είναι ο οδηγός Ripple. Ας ελπίσουμε ότι μάθατε περισσότερα για ένα από τα πιο παρεξηγημένα ψηφιακά νομίσματα. Με όλες τις νέες γνώσεις σας, θα επενδύσετε στο Ripple ή στο XRP?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me