Πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood

Κλέψτε από τους πλούσιους, δώστε στους φτωχούς – πιθανώς ένα σύνθημα που είναι πολύ γνωστό για πολλούς από εμάς, τουλάχιστον για αυτούς που μεγάλωσαν μαθαίνοντας για την αγγλική λαογραφία. Λοιπόν, όταν πρόκειται για το Πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά – υπάρχει πολύ λιγότερη “κλοπή” και πολύ “ανταλλαγή” συνεχίζεται.

Το πορτοφόλι Robinhood crypto δεν είναι τόσο γνωστό στην κοινότητα κρυπτογράφησης – υπάρχουν λόγοι για τους οποίους ισχύει επίσης. Μην ανησυχείτε, όμως – όλα αυτά θα επεξεργαστούν και θα εξηγηθούν στον παρακάτω οδηγό.

Το πορτοφόλι Robinhood έχει επίσης υποστεί μερικές αξιοσημείωτες αντιπαραθέσεις, επίσης – πολλά από αυτά έχουν να κάνουν η γενική φιλοσοφία που διατηρεί η επωνυμία όσον αφορά την κρυπτογράφηση και τον τρόπο αντιμετώπισής της απορρήτου χρήστη και ανωνυμία. Θα καλύψουμε και όλα αυτά.

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του πορτοφολιού RobinHood και του Ledger Nano X

TL; Δρ: Το πορτοφόλι Robinhood crypto ήταν αρχικά μια δωρεάν πλατφόρμα διαπραγμάτευσης μετοχών, η οποία τελικά άλλαξε και στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Αν και έχει μερικές εκπληκτικές δυνατότητες χρηστικότητας, θα συνοδεύει τους νεοεισερχόμενους αρκετά καλά και έχει επίσης μικρές χρεώσεις, είναι ένα διαδικτυακό πορτοφόλι, το οποίο προκαλεί σημαντικές ανησυχίες για την ασφάλεια.

Πλεονεκτήματα

  • Εύχρηστος
  • Δέχεται νομίσματα fiat
  • Εφαρμόζονται αξιοπρεπή μέτρα ασφαλείας

Μειονεκτήματα

  • Επιλογές μηδενικής ανωνυμίας
  • Δεν ελέγχετε το πορτοφόλι σας
  • Περιορισμένες επιλογές κρυπτογράφησης
  • Ισχύουν πιθανές κρυφές χρεώσεις

Πορτοφόλι Robinhood Crypto: PROS

Όπως ίσως έχετε συγκεντρώσει από το εισαγωγικό μέρος του άρθρου, το κρυπτογραφημένο πορτοφόλι Robinhood είναι λίγο μη συμβατικό, τουλάχιστον όταν πρόκειται για αποθήκευση κρυπτογράφησης, γενικά. Αυτό είναι απλώς επειδή Το Robinhood δεν ξεκίνησε ως πορτοφόλι κρυπτογράφησης – δεν ξεκίνησε καν ως μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, είτε!

Όχι – αντίθετα, ξεκίνησε ως χρηματιστήριο.

Όπως μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας, αυτό είναι λίγο μακριά από τον κόσμο της κρυπτογράφησης – τουλάχιστον με την πρώτη ματιά.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από δύο φίλους, Vlad και Baiju. Και οι δύο άντρες ήταν συγκάτοικοι στο Στάνφορντ, και μετά την αποφοίτησή τους, και οι δύο δημιούργησαν τις δικές τους εταιρείες χρηματοδότησης. Σε κάποιο σημείο, οι άνδρες το παρατήρησαν υπάρχει ένα τεράστιο paywall που καθιστά δύσκολο για όλους να μπουν σε χρηματιστήρια.

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood: πρώτη σελίδα.

Και οι δύο άνδρες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνει κάτι γι ‘αυτό. Αυτό έγινε «κάτι» Ρομπέν των Δασών.

Επίσκεψη τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας Τώρα, ίσως να μην μπορείτε καν να βρείτε το τμήμα “Robinhood crypto wallet” τόσο εύκολο. εννοώ, ακόμη και το ίδιο το τμήμα κρυπτογράφησης φαίνεται να έχει απομακρυνθεί – Η Robinhood επικεντρώνεται ακόμα περισσότερο στα παραδοσιακά χρηματιστήρια, παρά στην κρυπτονομική πλευρά των πραγμάτων.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, φυσικά, αυτό έχει κάποιες επιπτώσεις – οι περισσότερες από αυτές δεν είναι τόσο θετικές. Ωστόσο, η μάρκα κατάφερε να μπει στον κόσμο της κρυπτογράφησης και προσφέρει στους χρήστες της μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση, κρυπτο-πορτοφόλι.


Ενσωματωμένες δυνατότητες ανταλλαγής

Ενώ έχουμε μιλήσει για αυτό παραπάνω, ας πάρουμε ένα σημείο ευθεία, απευθείας από το ξεκίνημα – το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood δεν είναι καν πρωτίστως πορτοφόλι. Αντ ‘αυτού, όσον αφορά το θέμα της κρυπτογράφησης, το Robinhood είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Από τη μία πλευρά, αυτό θέτει ένα ζήτημα – θα το συζητήσουμε αργότερα, ενώ θα συζητάμε για τις αρνητικές πτυχές αυτής της αναθεώρησης του πορτοφολιού Robinhood Bitcoin. Ωστόσο, η «θετική» πλευρά των πραγμάτων εδώ είναι θα μπορείτε να ανταλλάξετε και να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα με έναν εύκολο τρόπο.

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood: αποθήκευση κεφαλαίων.

Αυτό θεωρείται συνήθως την κύρια δύναμη των διαδικτυακών πορτοφολιών, πρώτα πρώτα. Από συνδέονται πάντα με μια ανταλλαγή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντιμετώπιση των παρατεταμένων και πολύπλοκων διαδικασιών σύνδεσης, ας πούμε, πορτοφόλι υλικού στην ανταλλαγή μόνο για να κάνετε μια συναλλαγή.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό είναι πιο ευεργετικό για όσους είναι διαπραγματεύονται συνεχώς τα νομίσματα κρυπτογράφησης. Με άλλα λόγια, το πορτοφόλι Robinhood θα ταιριάζει καλύτερα στους βραχυπρόθεσμους εμπόρους – με τα cryptos σας να βρίσκονται πάντα σε μια ανταλλαγή, θα μπορείτε να εκτελεί συναλλαγές πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά, αποφεύγοντας έτσι την πιθανότητα να χάσετε δυνητικά πολλά.

Υποστηρίζει όλα τα κύρια κρυπτονομίσματα

Ένα πράγμα που θα παρατηρήσετε αρκετά γρήγορα όσον αφορά το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood είναι αυτό υποστηρίζει όλα τα κύρια κρυπτονομίσματα.

Αυτό που θεωρείται μια «κύρια» κρυπτογράφηση, μπορείς να ρωτήσεις; Λοιπόν, τα νομίσματα που θα μπορούσατε να αποθηκεύσετε στο Robinhood είναι:

Bitcoin, όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, είναι η «κύρια» κρυπτογράφηση – αυτή που ξεκίνησε τα πάντα. Όλα τα άλλα cryptos που το ακολούθησαν ονομάζονται «altcoins“- αυτό περιλαμβάνει τα πάντα από Αιθέριο και Litecoin, μέχρι και Dogecoin και ΝΕΟ.

Πίνακας: Τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα του Ledger Nano X και του πορτοφολιού RonbinHood

Η παραπάνω λίστα κάνει το πορτοφόλι Robinhood μια πολύ ελκυστική επιλογή για όσους θέλουν να μπουν στον κόσμο της κρυπτογράφησης και αναζητούν μόνο τα πιο γνωστά και συζητημένα νομίσματα. Αν δεν θέλετε να πειραματιστείτε και θέλετε να αποθηκεύσετε μόνο τα πιο δημοφιλή νομίσματα, αυτά είναι καλά νέα!

Πολύ εύκολο στη χρήση

Διαβάζοντας όλες τις κριτικές του πορτοφολιού Robinhood Bitcoin για τους χρήστες, φαίνεται ότι η πιο πολυσυζητημένη πτυχή αυτού του πορτοφολιού (και ανταλλαγής) είναι το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Εάν αρχίζετε να βλέπετε μια κοινή τάση εδώ, επιτρέψτε μου να σας πω – υπάρχει στην πραγματικότητα ένα. Το θέμα με το κρυπτογραφικό πορτοφόλι Robinhood είναι αυτό είναι πολύ φιλικό για αρχάριους – τόσο όσον αφορά τις επιλογές κρυπτογράφησης, όσο και τις πτυχές χρηστικότητάς της.

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood: ένα πορτοφόλι με Bitcoins μέσα του.

Επιστρέφοντας στον παράγοντα «ευκολία χρήσης», οι χρήστες επισημαίνουν ότι η διεπαφή του πορτοφολιού (ανταλλαγή) έχει σχεδιαστεί για να είναι αρκετά απλοϊκό. Δεν υπερφορτώνει τον χρήστη με ένα ευρύ φάσμα σύνθετων λειτουργιών και αντ ‘αυτού περιορίζει τα πράγματα στο ελάχιστο.

Βεβαίως, αυτό μπορεί να μην είναι το καλύτερο νέο για ορισμένους προχωρημένους εμπόρους κρυπτογράφησης, αλλά σίγουρα θα ταιριάζει καλά στους νεοεισερχόμενους του κλάδου.

Προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας

Διαδικτυακά πορτοφόλια – ειδικά αυτά που βασίζονται σε ανταλλαγές – έχουν πολύ δύσκολο χρόνο όταν πρόκειται να πείσει τον χρήστη ότι τα νομίσματα κρυπτογράφησης είναι ασφαλή ενώ βρίσκονται στο εν λόγω πορτοφόλι. Εννοώ, με κεντρικές ανταλλαγές, δεν έχετε καν τα νομίσματά σας, πρώτον – αυτό σίγουρα δεν είναι καθησυχαστικό!

Όσον αφορά το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood, πρέπει να πω – όταν πρόκειται για το θέμα της ασφάλεια, κατευθύνεται στο σωστό δρόμο.

Εάν επρόκειτο να χρησιμοποιήσετε την έκδοση της πλατφόρμας της εφαρμογής, θα έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, ενώ είναι επίσης σε θέση προσθέστε μερικούς προσαρμοσμένους κωδικούς PIN προκειμένου να διασφαλιστούν ακόμη καλύτερα πρότυπα προστασίας.

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood: έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ενώ πράγματα όπως το 2FA πρέπει να είναι το πρότυπο όταν πρόκειται για τη διασφάλιση του πορτοφολιού κρυπτογράφησής σας, δυστυχώς, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Πολλά πορτοφόλια κρυπτογράφησης, μέχρι σήμερα, δεν προσφέρουν στους χρήστες τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων – ορισμένες από τις πιο προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση.

Ευτυχώς, αυτό δεν είναι ένα ζήτημα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε όταν πρόκειται για το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood Bitcoin – αυτό είναι υπέροχο!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Robinhood:

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood: CONS

Τώρα, όπως ανέφερα στην αρχή του άρθρου, το πορτοφόλι Robinhood crypto είναι ένα διαδικτυακό πορτοφόλι που βασίζεται σε ανταλλαγές έρχεται με πολλά θέματα – Αυτό είναι προφανές ενώ διαβάζετε και τα σχόλια των χρηστών. Φυσικά, όπως μάλλον μπορείτε να μαντέψετε ήδη, οι κύριες ανησυχίες προέρχονται από το ασφάλεια πλευρά των πραγμάτων.

Ένα δυνητικά μη ασφαλές πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων

Όταν κάνετε έρευνα και προσπαθείτε να βρείτε το καλύτερο δυνατό πορτοφόλι κρυπτογράφησης για τις δικές σας, προσωπικές ανάγκες, θα μάθετε γρήγορα ότι υπάρχουν τέσσερα μεγάλα είδη πορτοφολιών για να διαλέξετε – Σε σύνδεση, λογισμικό (εφαρμογή), σκεύη, εξαρτήματα, και χαρτί.

Η παραγγελία που ανέφερα αυτούς τους τύπους πορτοφολιών δεν είναι ούτε τυχαία – παρατίθενται από την λιγότερο ασφαλή επιλογή, στο ασφαλέστερο.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του RobinHood Wallet και του Trezor Model T

Σωστά… Όπως μπορείτε να πείτε, τα διαδικτυακά πορτοφόλια θεωρούνται τα χειρότερα όσον αφορά την ασφάλεια. Το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood είναι στην πραγματικότητα, διαδικτυακά, να βρίσκεται σε πλατφόρμα ανταλλαγής.

Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι απλώς επειδή τα διαδικτυακά πορτοφόλια είναι πάντα συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο, και έτσι είναι πάντα επιρρεπείς στο να είσαι παραβιάστηκε και κλαπεί κατά τη διάρκεια κάποιου είδους ηλεκτρονική επίθεση.

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood: ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού.

Τώρα, βεβαίως, όπως επισημάνθηκε νωρίτερα, το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood διαθέτει πολλές επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας – πολλά από αυτά λείπουν από κάποια άλλα πορτοφόλια υψηλού επιπέδου, που βασίζονται σε ανταλλαγές. Ακόμα, αυτό είναι λίγο συλλυπητήριο, εάν είστε πραγματικά σοβαροί για την κρυπτογράφηση – η αποθήκευση των νομισμάτων σας στο διαδίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι μια πολύ κακή ιδέα, με κάθε τρόπο.

Τα διαδικτυακά πορτοφόλια πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ανταλλαγής ή κάποιας άλλης συναλλαγής – Μόλις ολοκληρώσετε τις συναλλαγές, όλα τα χρήματά σας θα πρέπει να κατευθύνονται προς έναν ασφαλή χώρο αποθήκευσης, όπως ένα πορτοφόλι υλικού.

Οι μεταφορές απαιτούν επαλήθευση

Τώρα, αυτό φαίνεται να είναι το πράγμα που προκαλεί σφάλματα σε πολλούς χρήστες του πορτοφολιού Robinhood.

Εάν θέλετε να μεταφέρετε τα νομίσματά σας σε άλλο πορτοφόλι, ή ακόμη και να τα ανταλλάξετε χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση στην πλατφόρμα Robinhood, θα μπορείτε να το κάνετε μόνο μετά επαλήθευση της ταυτότητάς σας.

Από τη μία, δεν είναι τόσο περίεργο – επαλήθευση είναι κάτι που απαιτείται από τις περισσότερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων εκεί έξω, περιλαμβάνονται μερικά από τα καλύτερα και πιο γνωστά.

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood: δεν διαθέτετε το πορτοφόλι σας Robinhood.

Ωστόσο, το ζήτημα εδώ είναι ότι οι περισσότερες από αυτές τις ανταλλαγές έχετε ένα όριο χρημάτων – εάν δεν υπερβείτε το καθορισμένο ποσό, μπορείτε να μεταφέρετε και να ανταλλάξετε τα κρυπτονομίσματα σας κατά βούληση. Όχι όμως η περίπτωση του Robinhood – απαιτείται πάντα επαλήθευση.

Επιπλέον, το γεγονός ότι πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, ακόμη και αν θέλετε να μεταφέρετε τα χρήματά σας σε άλλο πορτοφόλι είναι απλά bullocks. Εξαλείφει όλα και όλα ανωνυμία που μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε και να σας συνδέσει με την εν λόγω ανταλλαγή.

Ζητήματα αξιοπιστίας

Ενώ το Robinhood δημιουργήθηκε και ιδρύθηκε το 2013, το κρυπτογραφικό πορτοφόλι Robinhood δημιουργήθηκε μόνο μαζί με την ανταλλαγή, το 2018.

Με άλλα λόγια, εξακολουθεί να είναι μια πολύ νέα πλατφόρμα – φυσικά, όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν κάποιες ανησυχίες στην κοινότητα σχετικά με την αξιοπιστία της επωνυμίας.

Η πλειονότητα των ανθρώπων εξακολουθεί να προτιμά να χρησιμοποιεί καθιερωμένες ανταλλαγές, όπως Κάθισμα ή Νομισματική βάση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα δεδομένου ότι η Robinhood φάνηκε να «πηδάει στο συγκρότημα» της κρυπτογράφησης αφού έγινε πραγματικά mainstream – μέχρι εκείνο το σημείο, η πλατφόρμα επικεντρώθηκε στα χρηματιστήρια.

Όλα αυτά λέγονται, πρέπει να σημειωθεί ότι το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Robinhood δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει αξιοσημείωτα προβλήματα ασφαλείας, και δεν έχει ακόμη παραβιαστεί από χάκερ. Με άλλα λόγια, όλες οι υποψίες βασίζονται στις σχετικές πληροφορίες για την εταιρεία και όχι σε συγκεκριμένα, συγκεκριμένα γεγονότα.

Συγκρίνετε το Robinhood δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Robinhood δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τιμή

Νωρίτερα στην αναθεώρηση, ανέφερα ότι το έργο Robinhood ήταν γνωστό για την προσέγγισή του χωρίς αμοιβές για ανταλλαγές – αυτό, φυσικά, μεταφράζεται και στην κρυπτογράφηση του πορτοφολιού / ανταλλαγής, επίσης.

Ο Robinhood ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν απολύτως χρεώσεις που σχετίζονται με τη χρήση του πορτοφολιού. Ακούγεται καταπληκτικό, έτσι; Λοιπόν, γνωρίζετε το ρητό – αν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον δεν είναι. Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, Αυτό ισχύει επίσης για το εν λόγω πορτοφόλι.

Κάποια έρευνα σχετικά με τη συμφωνία χρήστη και τους όρους υπηρεσίας του Robinhood αποκάλυψε ότι υπάρχουν ενότητες στα έγγραφα που θα μπορούσαν να ερμηνευθούν ως «κρυφές χρεώσεις». Συγκεκριμένα, οι ενότητες που αναφέρονται σε «χρεώσεις μεταβίβασης» – ενώ δεν σας χρεώνουν απευθείας, υπάρχουν εικασίες ότι η πλατφόρμα μπορεί να αυξήσει ορισμένες τιμές ορισμένων αγορών κρυπτονομισμάτων, πράγματι, χρεώνοντας ένα τέλος, κατά κάποιο τρόπο.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι δεν είναι συγκεκριμένη δήλωση, αλλά μάλλον μια προειδοποίηση για μια πιθανή κατάσταση – φαίνεται ότι η πραγματική κατάσταση είναι ακόμη ανοιχτή για συζήτηση και δεν φαίνεται να υπάρχει καμία σταθερή απόδειξη ότι η εταιρεία το κάνει αυτό. Ωστόσο, κάτι που αξίζει να θυμάστε, ωστόσο!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Συμπεράσματα

Λοιπόν, λοιπόν – αξίζει να εξεταστεί το πορτοφόλι Robinhood?

Σιγουρα οχι – πολλές κριτικές χρηστών για το πορτοφόλι Robinhood Bitcoin θα σας πουν το ίδιο.

Από τη θετική πλευρά των πραγμάτων, η πλατφόρμα είναι πολύ εύκολη στη χρήση και είναι γενικά φιλικός για αρχάριους.

Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει καμία σχέση με τη φιλοσοφία των κρυπτονομισμάτων. Δεν έχετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας ή στα νομίσματά σας, και δεν μπορεί να μεταφέρει τα cryptos σας στο Robinhood απλώς επειδή «θέλουν να αποτρέψουν παράνομες δραστηριότητες».

Αυτό είναι παράλογο.

Εν ολίγοις, υπάρχουν πολύ καλύτερα πορτοφόλια για να εξερευνήσετε και να χρησιμοποιήσετε. Παρόλο που η Robinhood φάνηκε να αυξάνεται στη φήμη, δεν αξίζει να δοθεί προσοχή, τουλάχιστον έως ότου επιδιορθώσουν τα έντονα ζητήματα με την πλατφόρμα τους και κατανοήστε την έννοια της ανωνυμίας, όσον αφορά το crypto.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map