Πού και πώς να αγοράσετε το Siacoin

Γεια σου, θαυμαστές κρυπτογράφησης! Λοιπόν, θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε το Siacoin; Λοιπόν, έχω καλά νέα για εσάς, καθώς σήμερα δεν θα σας δείξω μόνο πού να αγοράσετε το Siacoin αλλά και πώς να το αγοράσω επίσης!

Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του οδηγού – Ιούλιος 2018 – τα κρυπτονομίσματα είναι σημαντικά φθηνότερα από ό, τι ήταν στα υψηλότερα επίπεδα της βιομηχανίας στα τέλη του 2017! Αυτό σημαίνει ότι επί του παρόντος μπορείτε να πάρετε μια ευκαιρία. (Ωστόσο, δεν πρόκειται για χρηματοοικονομικές συμβουλές.)

Σε αυτόν τον οδηγό «Πώς να αγοράσετε Siacoin», θα σας δώσω πρώτα μια επισκόπηση του τι είναι το νόμισμα. Είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζετε ήδη, αλλά σκέφτηκα ότι θα το προσθέσω σε περίπτωση που ορισμένοι από εσάς δεν το γνωρίζετε!

Μετά από αυτό, θα αναφέρω πέντε από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης για να το αγοράσω. Τέλος, θα σας δώσω μια αναλυτική αναλυτική περιγραφή για το πώς να αγοράσετε το Siacoin, μαζί με μερικά πραγματικά χρήσιμα στιγμιότυπα οθόνης!

Ελπίζω να είστε έτοιμοι, καθώς έχουμε πολλά να διανύσουμε!

Τι είναι το Siacoin?

Το Siacoin είναι ένα έργο κρυπτογράφησης που στοχεύει να προκαλέσει τη βιομηχανία αποθήκευσης cloud χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain. Δημιουργήθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται Nebulous Inc και διευθύνεται επί του παρόντος από τον Luke Champine και τον David Vick.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Coinbase:

Προς το παρόν, το cloud storage κυριαρχείται από κεντρικές εταιρείες όπως η Amazon και η Google. Αυτό οδήγησε σε ακριβά τέλη και σε αδύναμη ασφάλεια, κάτι που το Siacoin ισχυρίζεται ότι έχει λύσει.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα, οποιοσδήποτε στον κόσμο μπορεί να χρησιμοποιήσει το Siacoin για ενοικίαση διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης. Εναλλακτικά, όποιος θέλει να φιλοξενήσει αρχεία συνεισφέροντας τον εφεδρικό χώρο του σκληρού δίσκου μπορεί να κερδίσει το Siacoin!

Το έργο είναι πλήρως αποκεντρωμένο, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα άτομο ή αρχή δεν ελέγχει το δίκτυο. Αντ ‘αυτού, οι συναλλαγές δεδομένων επαληθεύονται από πολλούς κόμβους, γεγονός που εγγυάται ότι οι διακομιστές Siacoin δεν θα αποτύχουν ποτέ, ούτε μπορούν να παραβιαστούν.

Σημείωση: Ένας κόμβος είναι μια συσκευή που συνδέεται με ένα δίκτυο κρυπτογράφησης. Επιτρέπουν την επαλήθευση των συναλλαγών με ασφάλεια χωρίς τρίτους!

Σύμφωνα με την ομάδα, οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν 1 Terabyte δεδομένων με μόλις $ 2 το μήνα, το οποίο σε σύγκριση με το τέλος της Amazon ύψους 23 $ το μήνα, είναι σημαντικά φθηνότερο.

Παρόλο που το Siacoin κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα τέλη του 2015, μόλις στα μέσα του 2017 άρχισε να σημειώνει σημαντική ανάπτυξη το νόμισμα. Όπως και τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, το Siacoin γνώρισε την υψηλότερη τιμή του τον Ιανουάριο του 2017, όπου στα 9 σεντ είχε συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς κάτω των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Και πάλι, όπως τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, έκτοτε η αξία του έχει μειωθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι κάνει η ομάδα αυτή τη στιγμή, επισκεφτείτε το επίσημος ιστότοπος Siacoin εδώ.


Έτσι, τώρα που ξέρετε τι στοχεύει να κάνει το έργο, το επόμενο μέρος του οδηγού μου «Πώς να αγοράσω Siacoin» θα εξετάσει πέντε από τις καλύτερες ανταλλαγές για να το αγοράσει! Ας ξεκινήσουμε με το Binance.

Πού να αγοράσετε το Siacoin

Κάθαρση

Παρόλο Κάθαρση δημιουργήθηκε μόνο το 2017, είναι πλέον επίσημα το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Αρχικά είχαν την έδρα τους στην Κίνα, ωστόσο, πρόσφατα μετέφεραν την έδρα τους στο ευρωπαϊκό έθνος της Μάλτας.

Η πλατφόρμα είναι τώρα τόσο δημοφιλής που έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες που συμβάλλουν σε μέσο όγκο ημερήσιων συναλλαγών έως και 2 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα! Αλλά γιατί τους αγαπούν τόσο πολύ?

Πρώτον, το Binance σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε εκατοντάδες διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Αυτό περιλαμβάνει δημοφιλή νομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum και λιγότερο γνωστά όπως το Siacoin! Επιπλέον, το Binance απαριθμεί συχνά ολοκαίνουργια κρυπτονομίσματα που μόλις ολοκλήρωσαν το ICO τους.

Ένα άλλο πραγματικά όφελος για τις συναλλαγές στο Binance είναι ότι τα τέλη είναι ένα από τα χαμηλότερα στον κλάδο. Τα τυπικά τέλη συναλλαγών είναι μόλις 0,1% του συνολικού ποσού συναλλαγών! Μπορείτε να το μειώσετε κατά 50% εάν χρησιμοποιείτε το νόμισμα BNB, το οποίο είναι κρυπτογράφηση που δημιουργήθηκε από την Binance!

Συνιστάται επίσης η ασφάλεια στο Binance. Υπήρξαν μερικά πρόσφατα ζητήματα (όπως η τεράστια αλλαγή τιμών του Syscoin όπου Ο Binance έπρεπε να αποκλείσει προσωρινά τις αναλήψεις), ωστόσο, η ανταλλαγή δεν γνώρισε ποτέ σημαντικές παραβιάσεις. Οι χρήστες προστατεύονται από διάφορους ελέγχους ασφαλείας, όπως έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και επιλογή ψυχρής αποθήκευσης, που σημαίνει ότι τα κέρματά σας διατηρούνται εκτός σύνδεσης.

Είναι ενδιαφέρον, παρόλο που το Binance είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια στον κλάδο κρυπτογράφησης, δεν επιτρέπει στους χρήστες να καταθέτουν ή να αποσύρουν χρήματα χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα! Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να καταθέσετε ένα κρυπτογράφηση, το οποίο είναι δωρεάν. Ωστόσο, τον Ιούνιο του 2018, η ομάδα Binance ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δεχθούν καταθέσεις σε νομίσματα fiat, κάτι που είναι συναρπαστικό!

Το Binance είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε, ψάχνετε πώς να αγοράσετε το Siacoin. επιτρέψτε μου να συνοψίσω γρήγορα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πλατφόρμας.

Πλεονεκτήματα

 • Εκατοντάδες νομίσματα αναφέρονται
 • Πολύ φτηνές χρεώσεις συναλλαγών
 • Μεγάλη ασφάλεια
 • Τεράστιος όγκος συναλλαγών τόσο μεγάλη ρευστότητα

Νίζαπλεονεκτήματα

 • Χωρίς καταθέσεις ή αναλήψεις σε νόμισμα fiat (αλλά σχεδιάζουμε να προσφέρουμε σύντομα)
 • Μερικές περίεργες απειλές για την ασφάλεια που σήμαινε ότι έπρεπε να μπλοκάρουν τις αποσύρσεις

Λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς Siacoin στο Binance, το επόμενο μέρος του οδηγού μου «Πώς να αγοράσω Siacoin» θα εξετάσει το Bittrex.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Bittrex

Bittrex δημιουργήθηκε το 2013 και εδρεύει στο Σιάτλ στις Η.Π.Α. Όπως και το Binance, είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο για όγκο συναλλαγών, που σημαίνει ότι έχουν πάντα μεγάλη ρευστότητα!

Μέχρι πρόσφατα, η Bittrex δεν προσέφερε στους χρήστες έναν τρόπο κατάθεσης ή ανάληψης χρημάτων χρησιμοποιώντας πραγματικό νόμισμα, ωστόσο, αυτό αλλάζει αργά. Στα τέλη Μαΐου 2018, το χρηματιστήριο δημιούργησε τη δυνατότητα στους εταιρικούς πελάτες να καταθέσουν χρήματα χρησιμοποιώντας δολάρια ΗΠΑ! Αν και δεν έχει δοθεί ακόμη ακριβής ημερομηνία, η ανταλλαγή σχεδιάζει επίσης να το προσφέρει και σε τυπικούς χρήστες.

Η πλατφόρμα απαριθμεί περισσότερα από εκατό διαφορετικά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Siacoin (φυσικά)! Τα τέλη συναλλαγών είναι αρκετά καλά στο Bittrex, κοστίζουν 0,25% για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε. Όταν καταθέτετε ή αποσύρετε κρυπτονομίσματα στο χρηματιστήριο, το μόνο ποσό που πρέπει να πληρώσετε είναι το τέλος συναλλαγής blockchain.

Όπως πιθανότατα μπορείτε να μαντέψετε, το Bittrex λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια επειδή εδρεύει στις Η.Π.Α. Από την άλλη πλευρά, αυτό σημαίνει ότι κάθε λογαριασμός πρέπει να επαληθευτεί προτού ξεκινήσετε τις συναλλαγές, κάτι που σύμφωνα με ορισμένους χρήστες μπορεί να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες! Επομένως, εάν πρέπει να αγοράσετε γρήγορα το Siacoin, ίσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό χρηματιστήριο.

Παρόλο που παραμένει ασαφές πόσους χρήστες έχει η Bittrex, στα τέλη του 2017 έπρεπε να αναστείλουν νέες εγγραφές καθώς πολλοί άνθρωποι προσπαθούσαν να συμμετάσχουν. Ωστόσο, έκτοτε άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους.

Πριν προχωρήσω στο επόμενο μέρος του οδηγού μου «Πώς να αγοράσω Siacoin», επιτρέψτε μου να συνοψίσω γρήγορα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του Bittrex.

Πλεονεκτήματα

 • Εμφανίζονται περισσότερα από εκατό νομίσματα
 • Τα τέλη συναλλαγών είναι μόλις 0,25%
 • Κορυφαία ασφάλεια
 • Πάντα μεγάλη ρευστότητα

Μειονεκτήματα

 • Καταθέσεις νομίσματος Fiat μόνο για εταιρικούς πελάτες (σύντομα θα προσφερθούν σε όλους)
 • Η επαλήθευση μπορεί να είναι πολύ αργή
 • Ορισμένες αναφορές κακής εξυπηρέτησης πελατών

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε τα καλά και τα κακά σημεία της χρήσης του Bittrex, το επόμενο μέρος του “Πώς να αγοράσω Siacoin” θα εξετάσει το OKEX.

ΟΚΕΧ

ΟΚΕΧ είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που δημιουργήθηκε το 2014. Αρχικά με έδρα την Κίνα, αυτοί πρόσφατα μετέφεραν τα γραφεία τους στη Μάλτα (όπως το Binance!). Αν και η ανταλλαγή ήταν αρχικά διαθέσιμη μόνο στα κινέζικα, είναι τώρα διαθέσιμη και στα αγγλικά.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα κερμάτων, η OKEX διαθέτει πάνω από 100 νομίσματα για αγορά, πώληση και εμπορία. Η πλατφόρμα επιτρέπει μόνο καταθέσεις σε νόμισμα fiat για προχωρημένους εμπόρους που θέλουν να αγοράσουν σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα, επομένως θα πρέπει να καταθέσετε χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση.

Όσον αφορά τις χρεώσεις συναλλαγών στο OKEX, θα πληρώσετε οπουδήποτε μεταξύ 0,02% και 0,2%. Τελικά, όσο περισσότερο κάνετε συναλλαγές σε 30 ημέρες, τόσο φθηνότερα είναι τα τέλη!

Ένα από τα σπουδαία πράγματα σχετικά με τις συναλλαγές στο OKEX είναι ότι πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας μόνο εάν σκοπεύετε να διαπραγματευτείτε υψηλά ποσά! Τη στιγμή της γραφής, μπορείτε να ανταλλάξετε 100 BTC κάθε 24 ώρες.

Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό της χρήσης του OKEX είναι ότι έχουν δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας 24 ώρες την ημέρα. Αν και οι χρόνοι απόκρισης μπορεί να είναι αρκετά μεγάλοι, είναι σίγουρα γρηγορότερος από το να πρέπει να περιμένετε μια απάντηση μέσω email!

Η ασφάλεια είναι επίσης καλή στο OKEX, με τους χρήστες που απαιτούνται να επιβεβαιώνουν έναν αριθμό που αποστέλλεται στο εγγεγραμμένο κινητό σας τηλέφωνο κάθε φορά που θέλετε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, να ανταλλάξετε ή να κάνετε ανάληψη χρημάτων!

Ο όγκος συναλλαγών είναι πολύ υψηλός στο OKEX, με το χρηματιστήριο να ευθύνεται για περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε καθημερινές συναλλαγές. Ως αποτέλεσμα, αυτό το καθιστά μια εξαιρετική ανταλλαγή για την αγορά Siacoin, καθώς υπάρχει πάντα μεγάλη ρευστότητα.

Πριν προχωρήσω στην επόμενη ανταλλαγή στον οδηγό μου «Πώς να αγοράσω Siacoin», θα συνοψίσω γρήγορα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του OKEX.

Πλεονεκτήματα

 • Εμφανίζεται εξαιρετικό εύρος κρυπτονομισμάτων
 • Καλές χρεώσεις συναλλαγών, με το χαμηλότερο να είναι 0,02%
 • Πολύ υψηλοί όγκοι συναλλαγών
 • Καλή ασφάλεια – αναγκάζει τους χρήστες να επιβεβαιώνουν τακτικά το κινητό τους τηλέφωνο
 • Επιτρέπει ανώνυμη διαπραγμάτευση (εφόσον είναι λιγότερα από 100 BTC ανά ημέρα)
 • Ζωντανή συνομιλία 24/7

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν πραγματικές μέθοδοι κατάθεσης για καθημερινούς χρήστες
 • Πλατφόρμα λίγο περίπλοκη για αρχάριους

Τώρα που έχω περάσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του OKEX, η επόμενη ανταλλαγή στον οδηγό μου «Πώς να αγοράσω Siacoin» είναι το HitBTC!

HitBTC

Δημιουργήθηκε το 2013, HitBTC είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που εδρεύει στη χώρα της Εσθονίας. Εκτός από την καταχώριση του Siacoin, η πλατφόρμα προσφέρει περισσότερα από 200 διαφορετικά κρυπτονομίσματα που οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να ανταλλάξουν!

Αν ψάχνετε να αγοράσετε Siacoin με USD (ή άλλα νομίσματα πραγματικού κόσμου), τότε είστε τυχεροί! Το HitBTC διαθέτει μια καλή γκάμα μεθόδων πληρωμής νομισμάτων fiat, συμπεριλαμβανομένων των SEPA (Ευρωπαίοι πελάτες) και SWIFT (Όλοι οι άλλοι).

Απλώς θυμηθείτε ότι εάν επιλέξετε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα, θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Σύμφωνα με άλλους χρήστες που προσπάθησαν να το κάνουν αυτό, η διαδικασία επαλήθευσης μπορεί να διαρκέσει πολύ για περιόδους απασχολημένου.

Οι καταθέσεις τραπεζικού λογαριασμού μπορεί επίσης να διαρκέσουν έως και 3 ημέρες πριν φτάσουν στον λογαριασμό σας, οπότε αν θέλετε να αγοράσετε αμέσως το Siacoin, καλύτερα να κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας άλλο κρυπτογράφηση (όπως bitcoin ή Ethereum).

Τα τέλη συναλλαγών είναι επίσης καλή τιμή μόλις 0,1%, αλλά τα τέλη ανάληψης μπορεί να είναι ακριβά. Το τέλος ανάληψης εξαρτάται από το νόμισμα που θέλετε να κάνετε ανάληψη και μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την αξία του κρυπτονομίσματος της επιλογής. Δεν δημοσιεύουν το κόστος ανάληψης του Siacoin, οπότε θα πρέπει να το ελέγξετε μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Ένα πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι το 2015, οι διακομιστές HitBTC παραβιάστηκαν, πράγμα που σήμαινε ότι ορισμένοι χρήστες είχαν κλαπεί τα νομίσματά τους. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το HitBTC για να αγοράσετε το Siacoin, βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ώστε να μην διατηρούνται ποτέ πάρα πολύ στον λογαριασμό σας. Συνιστώ να στείλετε το Siacoin σας σε ένα ασφαλές προσωπικό πορτοφόλι.

Πριν προχωρήσω στην τελική ανταλλαγή του οδηγού μου «Πώς να αγοράσω Siacoin», επιτρέψτε μου να συζητήσω γρήγορα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του HitBTC.

Πλεονεκτήματα

 • Εμφανίζονται περισσότερα από 200 διαφορετικά κρυπτονομίσματα
 • Πολύ χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών
 • Δέχεται καταθέσεις τραπεζικού λογαριασμού
 • Εύκολη στη χρήση πλατφόρμα

Μειονεκτήματα

 • Ακριβά και ασαφή τέλη ανάληψης
 • Παραβιάστηκε το 2015
 • Ο όγκος συναλλαγών στο Siacoin είναι μερικές φορές χαμηλός

Τώρα που γνωρίζετε για το HitBTC, το τελικό χρηματιστήριο που πρόκειται να αναθεωρήσω στον οδηγό μου «Πώς να αγοράσω Siacoin» είναι το Poloniex!

Poloniex

Poloniex είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που βρίσκεται στις Η.Π.Α. Δημιουργήθηκε το 2014, είναι πλέον μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες για καθημερινές συναλλαγές. Δυστυχώς, το Poloniex δεν σας επιτρέπει να καταθέσετε ή να κάνετε ανάληψη χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση.

Στη θετική πλευρά, το χρηματιστήριο έχει μια πολύ μεγάλη λίστα υποστηριζόμενων νομισμάτων και οι καταθέσεις σε κρυπτονομίσματα είναι δωρεάν!

Τα τέλη συναλλαγών εξαρτώνται από το αν είστε κατασκευαστής ή αγοραστής. Ο διαπραγματευτής είναι το πρόσωπο που παρέχει στην ανταλλαγή ρευστότητα και ο αγοραστής είναι το άτομο που παίρνει την τρέχουσα τιμή αγοράς! Εάν είστε κατασκευαστής, θα πληρώσετε μεταξύ 0% -0,15%. Εάν είστε συμμετέχων, είναι μεταξύ 0,05% -0,25% Ουσιαστικά, όσο περισσότερο κάνετε συναλλαγές, τόσο χαμηλότερα είναι τα τέλη συναλλαγών.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης του Poloniex είναι ότι σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε συναλλαγές ανώνυμα, αρκεί να μην επιχειρήσετε να κάνετε συναλλαγές πάνω από 2.000 $ την ημέρα. Εάν πρέπει να ανταλλάξετε μεγαλύτερα ποσά, τότε θα πρέπει να περάσετε από μια διαδικασία επαλήθευσης.

Όσον αφορά την ασφάλεια στο Poloniex, η πλειονότητα των χρημάτων των πελατών διατηρείται εκτός σύνδεσης και διατίθεται επίσης έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Ωστόσο, προειδοποιήστε ότι το 2014 η ανταλλαγή παραβιάστηκε, με αποτέλεσμα το 12% του εφοδιασμού Bitcoin να κλαπεί. Δεν έχουν αναφερθεί hacks από τότε.

Παρακάτω έχω συνοψίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του Poloniex.

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ μεγάλη συλλογή νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων νεότερων νομισμάτων
 • Οι ΗΠΑ βασίζονται σε τόσο καλή ασφάλεια
 • Ανώνυμη συναλλαγή εάν είναι λιγότερα από $ 2000 / ημέρα
 • Πολύ χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών

Μειονεκτήματα

 • Είχε κλέψει το 12% των Bitcoin το 2014
 • Δεν μπορώ να αγοράσω το Siacoin με USD / EUR κ.λπ..

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε πέντε από τις καλύτερες ανταλλαγές πού να αγοράσετε το Siacoin, τώρα θα σας δώσω αναλυτικές οδηγίες για το πώς να αγοράσετε το Siacoin!

Πώς να αγοράσετε το Siacoin

Στον παρακάτω οδηγό βήμα προς βήμα, θα σας δείξω πώς να αγοράσετε το Siacoin χρησιμοποιώντας το Binance. Ο λόγος για αυτό είναι ότι παρόλο που δεν σας επιτρέπουν να αγοράσετε Siacoin με δολάρια ΗΠΑ (ή με πραγματικά χρήματα), έχουν τη μεγαλύτερη ρευστότητα, τις φθηνότερες χρεώσεις και προσφέρουν εξαιρετική ασφάλεια! Εάν θέλετε να αγοράσετε το SiaCoin με τρόπο που βασίζεται σε δολάρια ΗΠΑ, υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές ανταλλαγής, πολύ.

Ο ευκολότερος τρόπος χρηματοδότησης του λογαριασμού Binance θα είναι η κατάθεση χρησιμοποιώντας ένα δημοφιλές κρυπτογράφηση όπως το Ethereum (ETH). Αν έχετε ήδη Ethereum (ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα που δέχεται το Binance), τότε μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο μέρος του οδηγού μου.

Εάν δεν διαθέτετε κρυπτονομίσματα αυτήν τη στιγμή, ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε μερικά είναι να τα αγοράσετε στο Coinbase. Είναι αρκετά απλό να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εκεί, ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό, δείτε το δικό μου "Πώς να αγοράσετε Ethereum" οδηγός.

Πως να ΤRIFFER ETH από Νομισματική βάση προς την Κάθισμα

Μόλις ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας στο Coinbase και αγοράσετε το ETH σας, πρέπει τώρα να το μεταφέρετε στο Binance.

 1. Στο επάνω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο Λογαριασμοί.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αιθέριο. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Στείλετε.
 3. Εδώ πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση κατάθεσης Binance.
 4. Έτσι, ανοίξτε μια νέα καρτέλα Διαδικτύου και δημιουργήστε έναν λογαριασμό με το Binance.
 5. Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Binance, πρέπει να συνδεθείτε. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω Κεφάλαια και μετά κάντε κλικ στο Καταθέσεις.
 6. Στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο, αναζητήστε ETH. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Αιθέριο.
 7. Θα δείτε τώρα τη διεύθυνση κατάθεσης Binance για ETH. Κάντε κλικ στο Αντιγραφή διεύθυνσης και μετά επιστρέψτε στην καρτέλα Coinbase.
 8. Τώρα πρέπει να επικολλήσετε τη διεύθυνση κατάθεσης Binance στο Coinbase και να κάνετε κλικ στο Στείλετε. Ο λογαριασμός σας στο Binance θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί μέσα σε λίγα λεπτά, απλώς κάντε υπομονή.

Πως να σιεσύ Siacoin στο Binance

Τώρα που σας Κάθισμα ο λογαριασμός χρηματοδοτείται με ETH, ήρθε η ώρα να αγοράσετε το Siacoin!

 1. Στο επάνω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο Ανταλλαγή, ακολουθούμενη από Βασικός.
 2. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης, κάντε κλικ στο ETH και μετά αναζητήστε SC.
 3. Κάνε κλικ στο SC / ETH σύζευξη.
 4. Βρίσκεστε τώρα στην κύρια οθόνη συναλλαγών για συναλλαγές Siacoin και Ethereum!
 5. Τώρα, μετακινηθείτε προς τα κάτω προς τα κάτω στα διαγράμματα τιμολόγησης και αναζητήστε το Αγορά SC κουτί συναλλαγών. Ο ευκολότερος τρόπος συναλλαγών είναι να χρησιμοποιήσετε το Αγορά επιλογή, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί. Αυτό θα διασφαλίσει ότι διαπραγματεύεστε στην τρέχουσα τιμή αγοράς.
 6. Τώρα πρέπει να εισαγάγετε το συνολικό ποσό του Siacoin που θέλετε να αγοράσετε. Μπορείτε είτε (1) να το εισαγάγετε στο Ποσό πλαίσιο ή (2) επιλέξτε το συνολικό ποσοστό του υπολοίπου ETH που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
 7. Τέλος, για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή, κάντε κλικ στο ΑΓΟΡΑΣΤΕ SC. Εάν χρησιμοποιήσατε την επιλογή αγοράς, η συναλλαγή σας θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Συγχαρητήρια! Μόλις αγοράσατε το πρώτο σας σύνολο Siacoins! Εύκολο σωστό?!

συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος του οδηγού μου «πώς να αγοράσω Siacoin»! Σήμερα σας έδωσα πέντε από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης για να το αγοράσετε. Κάθε ένα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, αλλά εξαρτάται πλήρως από εσάς ποιο θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε.

Κατά τη γνώμη μου, το Binance είναι το καλύτερο χρηματιστήριο για την αγορά του Siacoin λόγω του υψηλού όγκου συναλλαγών του, καθώς και των πραγματικά χαμηλών προμηθειών συναλλαγών. Γι ‘αυτό τα χρησιμοποίησα στον οδηγό βήμα προς βήμα.

Μόλις αγοράσετε τα νομίσματα από το Binance (ή όποιο ανταλλαγή χρησιμοποιήσατε), η συμβουλή μου θα ήταν να τα αποσύρετε στο πορτοφόλι σας Siacoin. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τον επίσημο πελάτη Sia-UI, ο οποίος περιέχει το επίσημο πορτοφόλι Sia.

Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό, απλώς ακολουθήστε τον σύνδεσμο μου εδώ για ένα βήμα προς βήμα οδηγός.

Εάν βρήκατε αυτόν τον οδηγό χρήσιμο και έχετε αγοράσει με επιτυχία μερικά Siacoins, παρακαλώ ενημερώστε με στα παρακάτω σχόλια!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map