Πρόβλεψη τιμής SiaCoin: 2021 και πέρα

Γεια σας και καλώς ήλθατε σε αυτόν τον οδηγό σχετικά με την πρόβλεψη τιμών του SiaCoin. Στο παρακάτω άρθρο, θα εξετάσω μερικές προβλέψεις τιμών για αυτό το ενδιαφέρον έργο κρυπτογράφησης.

Το SiaCoin ξεχωρίζει στον χώρο κρυπτογράφησης λόγω της σταθερής χρήσης του. Συχνά μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τον σκοπό πίσω από ένα έργο. Αυτό δεν συμβαίνει με τη Σία!

Ο οδηγός θα ξεκινήσει με μια ματιά στο τι είναι το SiaCoin. Στη συνέχεια, θα έχει μια σύντομη ενότητα που θα προειδοποιεί τους ανθρώπους για τους κινδύνους της εμπιστοσύνης των προβλέψεων των τιμών πάρα πολύ. Μετά από αυτό, θα εξετάσω μερικές προβλέψεις τιμών SiaCoin για το 2021 και περαιτέρω στο μέλλον. Μετά από αυτό θα είναι μια γρήγορη εξήγηση της τεχνικής ανάλυσης και γιατί δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτιμήσετε τις δυνατότητες μιας επένδυσης Θα υπάρξει επίσης μια ενότητα στον οδικό χάρτη της SiaCoin για τα επόμενα χρόνια. Τέλος, θα δώσω μερικές σκέψεις για το αν το SiaCoin είναι μια καλή επένδυση.

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ περισσότερα για το SiaCoin και να μπορείτε να κρίνετε τις διάφορες προβλέψεις τιμών που συναντάτε μόνοι σας στο διαδίκτυο.

Ως συνήθως, έχουμε πολλά να καλύψουμε σε αυτόν τον οδηγό για τις προβλέψεις του SiaCoin. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Τι είναι το SiaCoin?


Στην απλούστερη μορφή του, το SiaCoin είναι μια αποκεντρωμένη υπηρεσία αποθήκευσης cloud. Έχει αναπτυχθεί για να ανταγωνίζεται με τα Google, DropBox, Apple και Microsoft. Η ιδέα είναι ότι τα δεδομένα που αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας το Sia θα κρυπτογραφούνται και θα αποθηκεύονται σε υπολογιστές άλλων χρηστών. Ωστόσο, όλες οι συναλλαγές θα είναι επαληθεύσιμες χρησιμοποιώντας το δημόσιο καθολικό της SiaCoin.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ουσιαστικά, το SiaCoin λειτουργεί επιτρέποντας στους χρήστες του να ενοικιάζουν χώρο στους σκληρούς δίσκους τους. Τα άτομα που αναζητούν αποθήκευση στο cloud θα χρησιμοποιούν τη μνήμη του υπολογιστή άλλων για να αποθηκεύουν τα αρχεία τους. Αυτή η υπηρεσία πληρώνεται για τη χρήση του εγγενούς νομίσματος του Sia blockchain, SiaCoin.

Οι πάροχοι αποθήκευσης μπορούν να ορίσουν τις δικές τους τιμές και να διαφημίσουν την αξιοπιστία τους. Μπορούν επίσης να ορίσουν πρότυπα και αποζημίωση σε περίπτωση που τα αρχεία τεθούν σε κίνδυνο ενώ βρίσκονται υπό τη φροντίδα τους. Τέλος, μπορούν να αρνηθούν τις υπηρεσίες τους σε περίπτωση που η φύση των αποθηκευμένων δεδομένων τους καθιστά άβολα με οποιονδήποτε τρόπο.

Για την προστασία των χρηστών της πλατφόρμας, υπάρχει μια σειρά διασφαλίσεων. Για παράδειγμα, τα δεδομένα μπορούν να χωριστούν σε διαφορετικούς παρόχους μνήμης. Αυτό μπορεί να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα μπορούν πραγματικά να ανακτηθούν όταν χρειαστεί.

Μια γρήγορη προειδοποίηση σχετικά με τις προβλέψεις τιμών κρυπτονομισμάτων

Προτού φτάσουμε στην πρόβλεψη τιμών του SiaCoin, είναι πρώτα σημαντικό να εκδώσουμε κάτι προειδοποίησης. Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε μερικές από τις κορυφαίες προβλέψεις τιμών για αυτό το συγκεκριμένο crypto. Είναι σημαντικό να μην τα πάρετε πολύ σοβαρά. Σε τελική ανάλυση, κανείς δεν ξέρει σίγουρα πώς θα αποδώσει ένα έργο μακροπρόθεσμα.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που κάνουν αυτές τις προβλέψεις τιμών κρυπτογράφησης προβληματικές. Περιλαμβάνουν:

  • Ανταγωνισμός – Άλλες εταιρείες προσπαθούν να προσφέρουν την ίδια υπηρεσία. Προφανώς, ο ανταγωνισμός καθιστά λιγότερο πιθανό να επιτύχει ένα συγκεκριμένο έργο. Το SiaCoin έχει επίσης πολύ ανταγωνισμό. Υπάρχουν τόσο παραδοσιακές εταιρείες όσο και εταιρείες blockchain που εργάζονται σε καλύτερες λύσεις αποθήκευσης cloud.
  • Ρυθμιστικά ζητήματα – το έργο θα είναι νόμιμο σε λίγα χρόνια; Με την αποθήκευση, αυτό θα μπορούσε να είναι προβληματικό καθώς η βοήθεια σε κάποιον να αποθηκεύει παράνομο υλικό είναι ήδη παράνομο.
  • Τεχνολογικά ζητήματα – μπορεί η ομάδα του έργου να επιτύχει πραγματικά τους στόχους που θέτουν για τον εαυτό τους?

Πρόβλεψη τιμής SiaCoin 2021?

Εισαγωγές και προειδοποιήσεις εκτός δρόμου, θα φτάσω στο σημείο αυτού του άρθρου – πρόβλεψη τιμών SiaCoin!

Θα ξεκινήσω με μερικές βραχυπρόθεσμες. Η πρώτη ομάδα θα είναι για το τέλος του έτους ή περίπου 12 μήνες. Έχω δει τον Ιστό για να βρω όσο το δυνατόν πιο κοντά στις εξειδικευμένες προβλέψεις του SiaCoin. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα ψηφιακά νομίσματα είναι μια τόσο νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, είναι δύσκολο να βρεθούν. Οι ειδικοί που υπάρχουν στον τομέα των κρυπτονομισμάτων έχουν συχνά πολύ καλύτερα πράγματα από το να μαντέψουν τις τιμές!

Το πιο κοντινό πράγμα σε έναν ειδικό?

Θα ξεκινήσω με το πλησιέστερο σε μια ειδική πρόβλεψη τιμών που θα μπορούσα να βρω. Ο Palwasha Saaim, B.Sc γράφει για έναν ιστότοπο που ονομάζεται Κέρδος Εμπιστευτικό. Σε αντίθεση με πολλές προβλέψεις τιμών κρυπτογράφησης, η ίδια χρησιμοποιεί κάποια θεμελιώδη ανάλυση του ίδιου του νομίσματος για να καθορίσει τι θα αξίζει στο μέλλον.

Ένα μεγάλο μέρος του κειμένου επικεντρώνεται στην προηγούμενη απόδοση του SiaCoin, καθώς και στις λειτουργίες του ως μέσου πληρωμής για αποκεντρωμένη ψηφιακή αποθήκευση.

Όπως με πολλά άρθρα πρόβλεψης τιμών, εξηγεί επίσης πώς να αγοράσετε το SiaCoin. Αυτό περιλαμβάνει μια σύντομη ενότητα για το πώς να το αποθηκεύσετε επίσης. Στη συνέχεια ασχολείται με την εξόρυξη SiaCoin. Όλα αυτά καταλαμβάνουν ένα μεγάλο κομμάτι του άρθρου που, τελικά, προορίζεται για τις προβλέψεις τιμών.

Τέλος, ο Saaim έρχεται να αντιμετωπίσει την πρόβλεψη για το SiaCoin. Επιβεβαιώνει το συναίσθημα που εκφράζεται στον τίτλο του άρθρου. Για αυτήν, ένα $ 1 SiaCoin παραμένει πιθανό. Αυτό θα αντιπροσώπευε μεγάλη αύξηση από την τιμή σήμερα που ξεπερνά τα 0,0046 $.

Εξηγώντας το σκεπτικό της για το γιατί ένα $ 1 SiaCoin είναι πιθανό, η Saaim αναγνωρίζει σωστά ότι το νόμισμα ικανοποιεί διαφορετική περίπτωση χρήσης από το Bitcoin. Δηλώνει ότι το δίκτυο cloud, Sia, «προσφέρει ένα πολύτιμο βοηθητικό πρόγραμμα».

Φυσικά, έχει δίκιο σε αυτό. Το cloud storage είναι χρήσιμο. Ωστόσο, δηλώνει ότι η SiaCoin προσφέρει «μοναδική χρησιμότητα». Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν πολλά άλλα αποκεντρωμένα έργα αποθήκευσης cloud που λειτουργούν προς τον ίδιο στόχο. Τα STORJ, Filecoin και MaidSafe είναι μόνο τρία από αυτά.

Για να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα, η βιομηχανία που προσπαθεί να διαταράξει η SiaCoin έχει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον πλανήτη να εργάζονται και για καλύτερες λύσεις. Η Microsoft, η Apple και η Google δεν θα πάνε χωρίς μάχη!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Κάποια πιο θεμελιώδης ανάλυση?

Στη συνέχεια, σε αυτόν τον οδηγό για τις προβλέψεις του SiaCoin, έχουμε μια άλλη βασική ανάλυση. Αυτό από InvestingPR Ωστόσο, δεν δίνει πιθανή μελλοντική τιμή. Προσωπικά, το βρίσκω ενθαρρυντικό!

Ο ανώνυμος συγγραφέας του κομματιού στο InvestingPR ξεκινά κοιτάζοντας τις βασικές αρχές του νομίσματος. Δηλώνουν τη χρησιμότητα του ίδιου του SiaCoin – για να πληρώσουν για την αποθήκευση αρχείων στο δίκτυο Sia. Μετά από αυτό, συζητούν πόσο ενεργό είναι το δίκτυο Sia. Σύμφωνα με αυτούς, αυτήν τη στιγμή αποθηκεύονται 162 terabyte δεδομένων.

Στη συνέχεια, αναφέρονται στον τρόπο με τον οποίο η Sia τιμολογείται σε σχέση με μέρος του διαγωνισμού. Υπολογίζουν ότι είναι περίπου 10% φθηνότερο από το παραδοσιακό cloud storage. Ισχυρίζονται σωστά ότι μια τέτοια υπηρεσία σε ανταγωνιστικές τιμές θα μπορούσε εύκολα να αυξήσει τη ζήτηση για το SiaCoin. Αυτό θα σήμαινε αύξηση της τιμής του.

Ο συγγραφέας συνεχίζει να συζητά ότι υπάρχει «πολύ υψηλό ανώτατο όριο» σχετικά με τις δυνατότητες μιας επιτυχημένης αποκεντρωμένης επιλογής αποθήκευσης cloud. Αυτό συμβαίνει επειδή η τρέχουσα χωρητικότητα αποθήκευσης του δικτύου είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που χρησιμοποιείται σήμερα. Σύμφωνα με το άρθρο, η τρέχουσα χωρητικότητα είναι ένα τεράστιο 4,5 petabytes. Καθώς αυξάνεται η ευαισθητοποίηση για το SiaCoin, αυτό πιθανότατα θα αυξηθεί επίσης. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν, ένα petabyte είναι 1.000 terabyte.

Ο ανώνυμος συγγραφέας μας συνεχίζει να μιλά για το μέλλον της SiaCoin. Εδώ αναφέρει ότι ο συνιδρυτής της SiaCoin, David Vorick, μίλησε για συνεργασία με το Netflix. Εάν δημιουργηθεί μια τέτοια συμφωνία, θα ήταν τεράστια για την πλατφόρμα.

Ολοκληρώνοντας το κομμάτι, ο συγγραφέας δηλώνει ότι «Το SiaCoin είναι ένα διακριτικό που βρίσκεται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή». Αυτό συμβαίνει επειδή είναι έτοιμο για αγορά και διαθέτει σταθερή θήκη χρήσης. Τέλος, δηλώνουν ότι «η πρόβλεψη των τιμών της SiaCoin για το 2021 είναι πράγματι πολύ θετική».

Κάτι για τους αστροναύτες…

Στη συνέχεια, σε αυτόν τον οδηγό για τις προβλέψεις τιμών του SiaCoin, θα στρέψω την προσοχή μου σε μια από τις πιο τυπικές προβλέψεις που επιπλέουν στο Διαδίκτυο.

CoinLiker είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει κλήσεις τιμών για σχεδόν κάθε κρυπτογράφηση που μπορεί να φανταστεί κανείς. Το SiaCoin δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει συνήθως τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις τιμών. Συνήθως επίσης δεν ενοχλούνται με καμία θεμελιώδη ανάλυση…

Γιατί να ενοχλούν τα βασικά όταν έχουν τον δικό τους «προσαρμοσμένο αλγόριθμο πρόβλεψης» για να υπολογίσουν τι θα αξίζει το SiaCoin σε 12 μήνες?

Πρόβλεψη τιμών Siacoin

Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω γραφικό, το CoinLiker αρέσει πολύ το SiaCoin. Στην πραγματικότητα, η πρόβλεψη των τιμών ενός έτους απαιτεί κέρδη πάνω από 32 φορές την τρέχουσα τιμή σε μόλις ένα χρόνο.

Ας βάλουμε αυτόν τον άλλο τρόπο για εσάς. Ας υποθέσουμε ότι έχετε επενδύσει 100 $ σήμερα. Θα λάβετε πάνω από 5.800 νομίσματα. Τώρα, σύμφωνα με το CoinLiker, αυτή τη φορά τον επόμενο χρόνο, αυτή η επένδυση θα αξίζει πάνω από 3.190 $.

Στην ενότητα που ακολουθεί, το CoinLiker απαντά σε μερικές συχνές ερωτήσεις. Ένα από αυτά είναι: «Το SiaCoin θα φεγγάρι;» Σε αυτό, απαντούν:

«Λαμβάνοντας υπόψη την πρόβλεψη, πιστεύουμε ότι το Siacoin θα φεγγάρι τόσο πολύ.»

Ενώ το CoinLiker σίγουρα δεν ντρέπεται για την αισιοδοξία τους για σχεδόν κάθε έργο κρυπτογράφησης που υπάρχει, είναι λιγότερο ανοιχτά για το πού προέρχονται τα στοιχεία τους. Εκτός από τον «αλγόριθμό» τους, δεν υπάρχει κυριολεκτικά καμία ένδειξη για το πώς έχει γίνει η πρόβλεψη των τιμών τους στο SiaCoin.

Κατά γενικό κανόνα, οι προβλέψεις τιμών θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή και όσοι δεν κάνουν καμία προσπάθεια να εξηγήσουν τις κλήσεις τους θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με εξαιρετική προσοχή.!

Πρόβλεψη τιμών John McAfee και SiaCoin?

Τέλος, ερχόμαστε σε έναν άλλο υποτιθέμενο ειδικό για τα κρυπτονομίσματα. Ο John McAfee υπήρξε φωνητικός υποστηρικτής πολλών έργων ψηφιακού νομίσματος στο παρελθόν. Έχει ακόμη ισχυριστεί ότι το ίδιο το Bitcoin θα φτάσει τα 1.000.000 $ έως το 2020.

Τα πρώτα Tweets της McAfee σχετικά με έργα μπορεί να ήταν γνήσια. Ωστόσο, αφού είδαν πώς η αγορά ανταποκρίθηκε στην υποστήριξή του, γρήγορα πληρώθηκαν για διαφημίσεις. Πρόσφατα προέκυψε ότι ο McAfee έλαβε έως και 100.000 $ για κάθε φορά που θετικά έκανε ένα κρυπτογράφηση σε ένα από τα Tweets του.

Η SiaCoin δεν είχε τέτοια προσοχή. Ωστόσο, η McAfee το έχει αναφέρει στο παρελθόν. Αυτό, πρέπει να υποθέσουμε, είναι επειδή ο John αρέσει πολύ στο έργο, αλλά δεν έχει πληρωθεί για να το αντλήσει με τον τρόπο που έχει άλλα έργα. Τέλος πάντων, παρακάτω είναι η αναφορά που έκανε για τη Σία:

Πρόβλεψη τιμής Siacoin - Δημοσίευση στο Twitter του John McAfee

Προβλέψεις τιμών SiaCoin 2021 και πέρα!

Στη συνέχεια, στον οδηγό μας για την πρόβλεψη των τιμών της SiaCoin, θα κοιτάξω λίγο περισσότερο στο μέλλον. Όλα τα προβλήματα με τις προβλέψεις τιμών του 2021 παραμένουν αληθινά για την επόμενη παρτίδα. Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα πραγματικά μεγεθύνονται περισσότερο στο μέλλον στο οποίο εστιάζουν.

Μια αρνητική πρόβλεψη τιμών SiaCoin?

Για την πρώτη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών SiaCoin, επιστρέφουμε στο Κέρδος Εμπιστευτικό. Και πάλι, παρουσιάζουν τις απόψεις ενός υποτιθέμενου εμπειρογνώμονα!

Ο Patrick Brik CFA, BAS, έγραψε τον Νοέμβριο του 2017 ότι δεν βλέπει μέλλον για τη SiaCoin. Ωστόσο, η άποψή του για το έργο θα μπορούσε εύκολα να είναι ανοησία, καθώς δεν φαίνεται καν να κατανοεί πώς να λειτουργούν οι κεφαλαιοποιήσεις στην αγορά.

«Η τιμή της SC ανέρχεται σήμερα σε περίπου 0,0036 $, που σημαίνει ότι διαπραγματεύεται σε ένα κλάσμα ενός λεπτού. Σε αυτήν την τιμή, γιατί κάποιος θα ενοχλούσε ακόμη και με ένα πορτοφόλι Siacoin; Ίσως μου λείπει κάτι. “

Αυτό το συναίσθημα είναι διασκεδαστικό στην άγνοιά του. Η τιμή που είναι ένα κλάσμα του σεντ δεν έχει πραγματική επίδραση σε τίποτα. Δεν αγοράζετε ούτε ένα SiaCoin. Αντ ‘αυτού, οι επενδυτές θα βάλουν 1.000 $, 10.000 $, 100.000 $, ή όσο θέλουν στο έργο. Πώς αυτός ο «ειδικός» μπορεί να αμφισβητήσει την ανάγκη για μια ασφαλή λύση αποθήκευσης για επενδύσεις είναι απολύτως πέρα ​​από εμένα.

Ωστόσο, πρέπει να ξεπεράσουμε αυτήν την γελοία δήλωση καθώς πλησιάζουμε στο υπόλοιπο αυτής της πρόβλεψης. Ο συγγραφέας αυτού του έργου πιστεύει ότι τα κρυπτονομίσματα βρίσκονται σε φούσκα. Παραδέχεται ότι το Bitcoin προορίζεται πιθανότατα για υψηλότερες τιμές, αλλά καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα περισσότερα έργα θα καταρρεύσουν.

Ο Μπρικ φαίνεται να απολαμβάνει να επιδεικνύει ότι ξέρει κάποια τεχνική ανάλυση αργότερα στο άρθρο. Ωστόσο, ξεχνάει ότι υποτίθεται ότι εξετάζει μια μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών (το TA είναι σχεδόν άχρηστο για τέτοιες προβλέψεις, ακόμα κι αν είστε ειδικός. Θα αναφερθώ σύντομα στο γιατί).

Στο συμπέρασμά του, για άλλη μια φορά μιλά για τεχνική ανάλυση και χρησιμοποιώντας τις προηγούμενες τάσεις στην τιμή για να προβλέψει τις επόμενες. Δεν αναφέρει καν χώρο αποθήκευσης αρχείων ή ζήτηση για αυτό. Αυτή η πρόβλεψη δεν πρέπει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά.

Μια άλλη αβάσιμη πρόβλεψη τιμών SiaCoin?

Τέλος, η μόνη άλλη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών που θα μπορούσα να βρω για το SiaCoin δημιουργήθηκε από έναν ιστότοπο που ονομάζεται TradingBeasts. Όπως πολλές άλλες προβλέψεις τιμών στο διαδίκτυο, αυτό υποστηρίζεται από απολύτως τίποτα.

Προσφέρουν μια σειρά διαφορετικών προβλέψεων τιμών που καλύπτουν κάθε μήνα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ακολουθούν οι προβλέψεις τους για το 2021:

Ισχυρίζονται ότι έχουν διαμορφώσει τις προβλέψεις τους για το SiaCoin χρησιμοποιώντας “ιστορικά δεδομένα και χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό γραμμικών και πολυωνυμικών παλινδρομήσεων”. Αυτό μπορεί να ισχύει. Ωστόσο, επειδή δεν έχουν καταβάλει καμία προσπάθεια να εξηγήσουν ή να δείξουν σε ένα γράφημα αυτές τις πολυωνυμικές παλινδρομήσεις, μπορώ να υποθέσω ότι έχουν χρησιμοποιήσει τη λέξη για να προσπαθήσουν να προκαλέσουν σύγχυση στους αρχάριους επενδυτές.

Ενώ παραλείπει να προσφέρει οποιαδήποτε μορφή θεμελιώδους ανάλυσης, το TradingBeasts παρέχει μια αποποίηση, ωστόσο. Αυτό είναι χρήσιμο, διότι είναι πολύ σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε τις απόψεις άλλων ως επενδυτικές συμβουλές. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν αυτές οι απόψεις δεν υποστηρίζονται με σταθερή συλλογιστική!

“Κανείς δεν μπορεί, ωστόσο, να προβλέψει τις τιμές των κρυπτονομισμάτων με απόλυτη βεβαιότητα, επομένως είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι ακόλουθες προβλέψεις τιμών SC χρησιμεύουν απλώς ως πρόταση πιθανής εξέλιξης των τιμών και δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.”

Το πρόβλημα με τη χρήση τεχνικής ανάλυσης για προβλέψεις τιμών

Η τεχνική ανάλυση είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους εμπόρους που το κατανοούν καλά. Περιλαμβάνει τη μελέτη της προηγούμενης απόδοσης ενός στοιχείου και τη χρήση τάσεων για να δοκιμάσετε και να προσδιορίσετε πού θα μετακινηθεί η τιμή στην επόμενη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά προβλήματα με την τεχνική ανάλυση που το καθιστούν ακατάλληλο για την πραγματοποίηση προβλέψεων τιμών κρυπτογράφησης για επενδύσεις.

Η μακροπρόθεσμη τεχνική ανάλυση αλλάζει συνεχώς. Μπορείτε να δείτε ένα γράφημα μια μέρα και μπορεί να φαίνεται αισιόδοξο. Ωστόσο, σε μια ή δύο μέρες, αυτό μπορεί να αλλάξει σε μια απαισιόδοξη. Ακριβώς επειδή οι προοπτικές φαίνονται θετικές, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να το κάνει.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι χρησιμοποιούν τεχνική ανάλυση πρέπει να περνούν ώρες καθημερινά κοιτάζοντας γραφήματα. Η ταχύτητα με την οποία οι τάσεις μπορούν να αλλάξουν σημαίνει ότι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους εμπόρους και ένα φτωχό για όσους θέλουν να αγοράσουν και να κρατήσουν ένα περιουσιακό στοιχείο.

Η θεμελιώδης ανάλυση έχει πολύ πιο νόημα από τεχνική για όσους θέλουν απλά να επενδύσουν σε κρυπτογράφηση. Αυτό περιλαμβάνει την εξέταση της ομάδας πίσω από το crypto, την εξέταση της θέσης που γεμίζει, τον καθορισμό του πόσο καλά γεμίζει το νόμισμα ικανοποιεί αυτή τη θέση, κοιτάζοντας τον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει και διάφορους άλλους παράγοντες. Αυτό θα δώσει μια γενική εντύπωση για το πόσο πιθανό είναι να επιτύχει ένα έργο. Εάν οι βασικές αρχές του έργου είναι σταθερές, εξακολουθεί να είναι ένα στοίχημα, αλλά είναι ένα πολύ πιο ενημερωμένο παιχνίδι. Έτσι οι καλοί επενδυτές βασίζουν τις αποφάσεις τους. Η τεχνική ανάλυση έχει σίγουρα θέση στη κρυπτογράφηση. Ωστόσο, αυτό το μέρος είναι στο εμπόριο, όχι σε επενδύσεις.

Είναι το SiaCoin μια καλή επένδυση?

Είναι πολύ δύσκολο να πούμε αν το SiaCoin είναι μια καλή επένδυση.

Από τη μία πλευρά, έχει μια σαφή θήκη χρήσης, ένα προϊόν που λειτουργεί και έχει τιμή για να ανταγωνιστεί τις πιο καθιερωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν την ίδια θέση. Από την άλλη πλευρά, είναι εναντίον πολλών διαφορετικών υπηρεσιών που ήδη (ή ελπίζουν) να προσφέρουν την ίδια λειτουργικότητα. Μερικές από αυτές είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον πλανήτη.

Ο ίδιος ο χάρτης πορείας φαίνεται να δείχνει ότι η SiaCoin εργάζεται για τη δημιουργία ενός προϊόντος που μπορεί να ανταγωνιστεί με τα προϊόντα της Amazon και της Google. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πολλά που θα μπορούσαν να πάνε στραβά. Εάν η αγορά αποφασίσει να πάει με έναν ανταγωνιστή ή τους νομοθέτες του πλανήτη είναι αποφασισμένοι να το ρυθμίσουν, οι προοπτικές για το SiaCoin είναι λιγότερο θετικές.

Ανεξάρτητα από το μέλλον της Sia, όπως όλα τα κρυπτονομίσματα, είναι μια επένδυση υψηλού κινδύνου και υψηλού επιπέδου. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να επενδύετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε. Εάν το SiaCoin έφτασε τα 0,00 $ αύριο, θα επηρέαζε την ποιότητα της ζωής σας; Εάν η απάντηση είναι ναι, έχετε επενδύσει πάρα πολλά!

συμπέρασμα

Αυτό λοιπόν είναι αρκετό για αυτό το άρθρο πρόβλεψης τιμών του SiaCoin. Ελπίζω να το βρείτε διασκεδαστικό και ενημερωτικό. Πριν από την αποσύνδεση, υπάρχει μόνο χρόνος για μια γρήγορη ανακεφαλαίωση αυτού που έχετε μάθει σήμερα:

  • Τι είναι το SiaCoin?
  • Οι κίνδυνοι εμπιστοσύνης στις προβλέψεις τιμών κρυπτογράφησης.
  • Μερικά παραδείγματα προβλέψεων τιμών SiaCoin για το 2021.
  • Μια ματιά στην τεχνική ανάλυση και γιατί δεν είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμών.
  • Μια ματιά στον χάρτη πορείας του SiaCoin και πώς μπορεί να επηρεάσει την τιμή του νομίσματος.
  • Μερικές από τις απόψεις μου για το SiaCoin και τις προοπτικές της ως επένδυσης.

Όπως με πολλές επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, το SiaCoin είναι ένα έργο που θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά έναν κλάδο. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα σε ένα έργο πριν επενδύσετε χρήματα.

Οι οδηγοί σαν αυτό είναι μια καλή αρχή, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να καταλαβαίνετε ακριβώς τι αγοράζετε και πώς να το αποθηκεύσετε σωστά. Επίσης, ποτέ επενδύστε περισσότερα χρήματα που μπορείτε να χάσετε.

Τώρα που τελειώσαμε, τι νομίζετε; Θα επενδύσετε σε αυτήν την αποκεντρωμένη λύση αποθήκευσης cloud; Έχετε δική σας πρόβλεψη τιμής SiaCoin; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις σκέψεις σας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me