Καλύτερο πορτοφόλι Steem

Έχετε κάνει πρόσφατα μια επένδυση Steem και θέλετε να μάθετε σε ποιο πορτοφόλι θα αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας; Ή μήπως σκέφτεστε να αγοράσετε μερικά αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα πορτοφόλι αρκετά καλό για να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας με ασφάλεια?

Όποια κι αν είναι η κατάστασή σας, το καλύπτω!

Στον πλήρη οδηγό μου, πρόκειται να αναθεωρήσω τα καλύτερα διαθέσιμα πορτοφόλια Steem, καθώς επίσης να σας δώσω μια σύντομη επισκόπηση του τι είναι η πλατφόρμα Steemit – είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε τι επενδύετε!

Επίσης, εάν δεν έχετε ακόμη κέρματα, θα σας πω επίσης πώς να αγοράσετε το Steem coin! Λοιπόν, τι περιμένετε; Ας ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας τι είναι πραγματικά το Steemit!

(Εάν είστε ήδη σίγουροι για τις γνώσεις σας στο Steemit, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα “Σημασία ενός πορτοφολιού Steem” ή “Διαφορετικά πορτοφόλια Steem”)

Τι είναι το Steemit?

Το Steemit δημιουργήθηκε το 2016 από τους Daniel Larimer και Ned Scott. Πρόκειται για μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που μοιάζει πολύ με το Reddit, όπου οι άνθρωποι μπορούν να γράφουν αναρτήσεις ή άρθρα για να βλέπουν όλοι. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές που κάνουν την πλατφόρμα Steemit μοναδική.

Πρώτον, είναι ένα αποκεντρωμένο έργο, που σημαίνει ότι κανένα άτομο ή αρχή δεν έχει τον έλεγχο του συστήματος. Αυτό είναι δυνατό λόγω της τεχνολογίας blockchain που λειτουργεί, καθιστώντας το πολύ διαφορετικό από ανταγωνιστές όπως το Reddit ή ακόμα και το Facebook, όπου οι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να λογοκρίνουν ή να αφαιρέσουν περιεχόμενο εάν δεν τους αρέσει.

Η πλατφόρμα Steemit είναι επίσης μοναδική, επειδή οι συγγραφείς μπορούν να πληρώνονται, αν οι χρήστες αρέσουν στις δημοσιεύσεις τους. Υπάρχει ένα σύστημα ψηφοφορίας που μοιάζει με το κλικ στο “Like” στο Facebook. Όσο περισσότερο σας αρέσει, τόσο περισσότερο μπορεί να κερδίσει ο συγγραφέας! Ωστόσο, οι συγγραφείς δεν πληρώνονται με πραγματικά χρήματα όπως δολάρια ΗΠΑ ή ευρώ, πληρώνονται πραγματικά με την εγγενή κρυπτογράφηση Steemit – Steem.

Το νόμισμα Steem λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, όπου οι χρήστες μπορούν να στείλουν, να λάβουν ή να κρατήσουν κέρματα, από πορτοφόλι σε πορτοφόλι. Έχει ακόμη και το δικό του blockchain, αντί να χρησιμοποιεί το Ethereum ή το NEO!

Από τότε που κυκλοφόρησε το 2016, το νόμισμα Steem είχε πολύ καλή απόδοση, φθάνοντας στο υψηλό όλων των εποχών των 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα τέλη του 2017!

Τώρα που ξέρετε ποια είναι η πλατφόρμα Steemit, ας μάθουμε γιατί είναι σημαντικό να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας Steem σε ένα πορτοφόλι!

Σημασία ενός πορτοφολιού Steem

Όταν αγοράζετε Steem νομίσματα (ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση) από μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων (για παράδειγμα, το Poloniex), τα χρήματά σας διατηρούνται σε κάτι που ονομάζεται “Τρίτο Web Wallet”. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο στα χρήματά σας. Εάν το χρηματιστήριο τρίτου μέρους είχε παραβιάσει τους διακομιστές τους (όπως το Poloniex το 2014), τότε θα μπορούσατε να κλέψετε όλα τα νομίσματά σας. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε το δικό σας πορτοφόλι Steem.

Όταν κατεβάζετε ένα πορτοφόλι Steem στην επιφάνεια εργασίας ή στην κινητή συσκευή σας, είστε το μόνο άτομο που έχει τον έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών σας. Ένα ιδιωτικό κλειδί είναι σαν ένας κωδικός πρόσβασης για τραπεζικές συναλλαγές στο διαδίκτυο. Εάν κάποιος έχει πρόσβαση σε αυτά, τότε έχει τον πλήρη έλεγχο των νομισμάτων σας.


Το δικό σας ιδιωτικό πορτοφόλι Steem σας επιτρέπει επίσης να στέλνετε και να λαμβάνετε τα κέρματά σας. Θα λάβετε τη δική σας διεύθυνση πορτοφολιού, που είναι σαν έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με το blockchain.

Κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι Steem coin είναι διαφανής, καθώς παραμένει στο blockchain για να το βλέπουν όλοι. Και πάλι, εάν διατηρήσατε τα χρήματά σας με μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στο διαδίκτυο, πρέπει να τους στείλετε ένα αίτημα όποτε θέλετε να κάνετε ανάληψη.

Τώρα που γνωρίζετε τη σημασία της απόκτησης του δικού σας πορτοφολιού Steem, θα εξερευνήσω ποια πορτοφόλια είναι διαθέσιμα!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Διαφορετικά πορτοφόλια Steem

Παρόλο που το νόμισμα Steem κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016, το διαθέσιμο πορτοφόλι είναι πολύ μικρό. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεγάλη επιλογή. Ωστόσο, θα εξετάσω τα λίγα πορτοφόλια Steem που είναι διαθέσιμα και μετά θα συζητήσω τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν.

Πλατφόρμα Steem

Η προφανής επιλογή αποθήκευσης των κερμάτων Steem είναι η πραγματική πλατφόρμα Steem. Στην πραγματικότητα, εάν είστε συγγραφέας και είστε αρκετά τυχεροί για να κερδίσετε χρήματα στο Steemit, τα κέρματά σας θα τοποθετηθούν αρχικά στο πορτοφόλι της πλατφόρμας Steemit. Θυμάστε πώς σας είπα ότι η πλατφόρμα Steemit είναι αποκεντρωμένη; Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κεντρικός διακομιστής για να επιτεθούν οι χάκερ, καθιστώντας την ασφαλή επιλογή για την αποθήκευση των κερμάτων Steem.

Όταν δημιουργείτε λογαριασμό στην πλατφόρμα Steemit, σας δίνεται αυτόματα πρόσβαση στο δικό σας πορτοφόλι. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα από άλλο πορτοφόλι (όπως ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων), να στείλετε τα νομίσματα Steem σε άλλο πορτοφόλι ή απλά να τα αφήσετε εκεί για ασφαλή φύλαξη. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε επίσης.

Το πορτοφόλι σάς ενημερώνει για την αξία των νομισμάτων σας σε δολάρια ΗΠΑ, με βάση την τρέχουσα τιμή αγοράς. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα εξοικονόμησης που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, επειδή για να αφαιρέσετε τα νομίσματά σας, πρέπει να περιμένετε 3,5 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι, σε σπάνια περίπτωση που κάποιος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο πορτοφόλι σας, θα έχετε πολύ χρόνο για να διακόψετε τη συναλλαγή.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η πλατφόρμα Steemit δεν αποθηκεύει ποτέ τα προσωπικά σας κλειδιά σε οποιονδήποτε κεντρικό διακομιστή, πράγμα που σημαίνει ότι τα χρήματά σας είναι πάντα ασφαλή. Ωστόσο, είναι δυνατή η προβολή των ιδιωτικών κλειδιών σας όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας στο Steemit, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάποιος είχε πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασής σας, θα μπορούσε να δει τα κλειδιά σας.

Ένα πρόσθετο ελάττωμα ασφαλείας με την πλατφόρμα Steemit είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων ή Google Authenticator. Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε, θα χρειαστείτε έναν κωδικό στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο από το κινητό σας τηλέφωνο. Δεν διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά λόγω της αποκεντρωμένης φύσης του – δεν υπάρχει κεντρική αρχή για την επικύρωση της ταυτότητας δύο παραγόντων.

Από την άλλη πλευρά, η χρήση του πορτοφολιού Steemit που παρέχεται στον λογαριασμό σας στο Steemit είναι πολύ βολική, καθιστώντας πολύ εύκολο να στέλνετε ή να λαμβάνετε κέρματα γρήγορα, τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στην κινητή συσκευή σας (χωρίς εφαρμογή – πρόγραμμα περιήγησης ιστού).

Πορτοφόλι ESteem

Το Esteem είναι μια εφαρμογή πορτοφολιού για κινητά που σας επιτρέπει να στέλνετε, να λαμβάνετε ή να αποθηκεύετε τα νομίσματά σας Steem. Διατίθεται δωρεάν για λήψη τόσο στο Google Play όσο και στο Apple store. Οι προγραμματιστές θέλουν επίσης να κυκλοφορήσουν μια έκδοση για υπολογιστές σύντομα.

Το πορτοφόλι δημιουργήθηκε από τρίτο μέρος που ήθελε να δημιουργήσει μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα για να μην αποθηκεύουν μόνο τα Steem νομίσματά τους αλλά και να έχουν πρόσβαση σε υλικό όπως ιστολόγια και δημοσιεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι πραγματικά απλό στη χρήση, το οποίο είναι ιδανικό για αρχάριους.

Λογότυπο πορτοφολιού eSteem

Το πορτοφόλι Esteem συνδέεται με τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα Steemit, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση πορτοφολιού. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα ιδιωτικά κλειδιά και τον κωδικό πρόσβασής σας από το λογαριασμό σας στο Steemit.

Όσον αφορά την ασφάλεια, αρκεί το κινητό σας τηλέφωνο να μην κλαπεί ή να έχει πρόσβαση από κάποιον άλλο, είναι ένας πολύ ασφαλής τρόπος αποθήκευσης των νομισμάτων σας.

Πορτοφόλι CLI

Το CLI πορτοφόλι είναι το επίσημο πορτοφόλι Steem coin που μπορείτε να το κατεβάσετε σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι στην πραγματικότητα ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας Steem, καθώς πρέπει να κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη blockchain, το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε απευθείας στην πρίζα Steemit web.

Ωστόσο, παρόλο που είναι το πιο ασφαλές, το πορτοφόλι CLI Steem είναι πολύ δύσκολο στη χρήση. Στην πραγματικότητα, εκτός εάν έχετε μια βασική κατανόηση του Προγραμματισμού Γραμμής Εντολών, τότε θα σας συμβούλευα να επιλέξετε μια διαφορετική επιλογή.

Προγραμματισμός πορτοφολιών CLI

Ακριβώς όπως το πορτοφόλι Esteem, δεν είναι δυνατή η δημιουργία ή η δημιουργία ιδιωτικών κλειδιών, επομένως θα πρέπει να τα εισαγάγετε από την πλατφόρμα Steemit. Εάν καταλαβαίνετε τον προγραμματισμό γραμμής εντολών, τότε εδώ είναι ένας σύνδεσμος εξηγώντας τι πρέπει να κάνετε για να ρυθμίσετε το CLI Steem πορτοφόλι σας.

Σκάφος

Το σκάφος είναι ένα πορτοφόλι Steem που μπορείτε να το κατεβάσετε στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Ο πάροχος πορτοφολιών δεν διαθέτει επίσημο ιστότοπο, οπότε για να το κατεβάσετε θα πρέπει να επισκεφθείτε το Github (το οποίο μπορείτε να κάνετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμό μου εδώ). Το πορτοφόλι ονομάζεται πελάτης Lite επειδή δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ολόκληρο το blockchain στον υπολογιστή σας.

Πρόγραμμα κατοχύρωσης σκαφών

Είναι ενδιαφέρον ότι τα ιδιωτικά σας κλειδιά αποθηκεύονται πραγματικά στο ίδιο το πορτοφόλι, καθιστώντας το πραγματικά ασφαλές. Όταν στέλνετε κέρματα από το πορτοφόλι σκαφών, ούτε τα προσωπικά σας κλειδιά μεταδίδονται ποτέ στο blockchain.

Ένα πραγματικά χρήσιμο χαρακτηριστικό αυτού του συγκεκριμένου πορτοφολιού Steem είναι ότι μπορείτε να εισαγάγετε όλους τους μεμονωμένους λογαριασμούς Steemit σε ένα μέρος. Διαφορετικά, όταν χρησιμοποιείτε άλλα πορτοφόλια, θα πρέπει να δημιουργήσετε ξεχωριστή σύνδεση για κάθε ένα!

Όσον αφορά τη φιλικότητα προς το χρήστη, το πορτοφόλι Vessel Steem είναι επίσης κατάλληλο για αρχάριους. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε διευθύνσεις πορτοφολιού για ανταλλαγές τρίτων, οπότε αν θέλετε να μεταφέρετε χρήματα, είναι μια πολύ απλή διαδικασία.

Πορτοφόλι χαρτιού

Η τελική επιλογή από την αναθεώρηση του πορτοφολιού Steem είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι. Ένα χαρτί πορτοφόλι είναι ο πιο βασικός τύπος πορτοφολιού, ωστόσο, είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο ασφαλή! Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλά να εκτυπώσετε τα προσωπικά σας κλειδιά σε ένα φύλλο χαρτιού, να γράψετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να τον διατηρήσετε ασφαλή!

Καθώς τα προσωπικά σας κλειδιά βρίσκονται σε ένα φύλλο χαρτιού, δεν είναι ποτέ συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο, καθιστώντας τα ανθεκτικά στις εισβολές! Εάν θέλετε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης χαρτιού πορτοφόλι Steem, κάντε κλικ στον σύνδεσμό μου εδώ!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ένα πραγματικά καλό πορτοφόλι που ονομάζεται Freewallet ήταν συμβατό με το νόμισμα Steem, ωστόσο, στο Απρίλιος 2018 η εταιρεία αποφάσισε να το καταργήσει. Οι προγραμματιστές του Freewallet ισχυρίστηκαν ότι το δίκτυο Steem αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα, γι ‘αυτό δεν θα το υποστήριζαν πλέον.

Τώρα λοιπόν που γνωρίζετε τα διάφορα πορτοφόλια Steem που διατίθενται, ποιο σας αρέσει ο ήχος περισσότερο; Εάν έχετε ήδη αποφασίσει ποιο θα χρησιμοποιήσετε, αλλά τώρα θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε το Steem, διαβάστε την παρακάτω ενότητα!

Πώς να αγοράσετε Steem

Ο ευκολότερος τρόπος απόκτησης κερμάτων Steem είναι να τα αγοράσετε σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων τρίτων. Το πιο δημοφιλές μέρος για να το αγοράσετε είναι από την Binance, η οποία είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο στον κόσμο για τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών. Δεν υπάρχουν ανταλλαγές που το πωλούν σε αντάλλαγμα νομισμάτων fiat πραγματικού κόσμου, επομένως δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταθέσετε ένα σημαντικό κρυπτογράφηση όπως το Bitcoin ή το Ethereum και στη συνέχεια να το ανταλλάξετε για Steem. Μόλις ολοκληρώσετε τη συναλλαγή, τότε πρέπει να αποσύρετε τα κέρματά σας πίσω στο πορτοφόλι Steem που έχετε επιλέξει.

Εκτός από το Binance, μπορείτε επίσης να το αγοράσετε από τις ακόλουθες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων:

  • Bithumb
  • Bittrex
  • GOPAX
  • HitBTC
  • Χούμπι
  • OpenLedger
  • DEX
  • Poloniex
  • RuDEX
  • Upbit

Είναι επίσης δυνατό να λάβετε δωρεάν κέρματα Steem. Ξέρεις πως? Γράψτε ενδιαφέροντα άρθρα, ιστολόγια ή δημοσιεύσεις στην πλατφόρμα Steemit!

Θυμάστε πώς σας είπα νωρίτερα ότι το περιεχόμενο είτε υπερψηφίστηκε είτε ψήφισε αρνητικά; Λοιπόν, εάν το άρθρο σας είναι πραγματικά δημοφιλές και λαμβάνει πολλές ψηφοφορίες, λαμβάνετε δωρεάν κέρματα Steem!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

συμπέρασμα

Ελπίζω να απολαύσατε τον οδηγό πορτοφολιού νομισμάτων Steem! Εάν το έχετε διαβάσει από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή κατανόηση του τι είναι η πλατφόρμα Steemit, γιατί είναι σημαντικό να αποκτήσετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης και πώς να αγοράσετε επίσης το Steem!

Πίνακας: Τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Σας έδωσα επίσης μια πλήρη λίστα με όλα τα πορτοφόλια Steem που διατίθενται στην αγορά. Ποιο αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε; Προσωπικά, χρησιμοποιώ το διαδικτυακό πορτοφόλι της πλατφόρμας Steemit, καθώς είναι το τέλειο μείγμα ευκολίας και ασφάλειας. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι λίγο απογοητευτικό το ότι υπάρχουν ακόμη λίγα πορτοφόλια.

Επιτρέψτε μου να μάθω για τις εμπειρίες σας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα πορτοφόλια Steem που έχω αναφέρει. Ας ελπίσουμε ότι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map