Πώς να αγοράσετε Stellar Lumens: Πλήρης οδηγός

Θέλετε να προσθέσετε Stellar Lumens στο χαρτοφυλάκιό σας κρυπτογράφησης; Λοιπόν, μην ψάχνετε άλλο, καθώς σήμερα θα σας πω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να αγοράσετε Stellar Lumens!

Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι ο δημιουργός του Stellar Lumens δημιούργησε επίσης το eDonkey, το οποίο ήταν μια από τις αρχικές πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων peer-to-peer !; Ωραία, εε!

Τέλος πάντων … Πρώτον, θα σας δώσω κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με το πώς ξεκίνησε το Stellar Lumens και πώς λειτουργεί.

Μόλις το καλύψουμε αυτό, θα εξετάσω πέντε διαφορετικές ανταλλαγές από τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε το Stellar Lumens. Θα σας δώσω μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια ανταλλαγή ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Μετά από αυτό, θα σας δώσω έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς να αγοράσετε το Stellar Lumens, μαζί με μερικές χρήσιμες εικόνες.

Ας αρχίσουμε λοιπόν και μάθετε ακριβώς τι είναι το Stellar Lumens!

Κατανόηση των αστρικών Lumens

Το Stellar Lumens δημιουργήθηκε το 2014 από τον Jed McCaleb, ο οποίος ήταν επίσης συνιδρυτής του Ripple. Η ιδέα του έργου είναι να βοηθήσει όσους δεν έχουν πρόσβαση στην καθημερινή τραπεζική χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Παρόλο που οι ιδρυτές του Stellar Lumens λένε ότι δεν είναι ένα πιρούνι του μπλοκ Ripple, τα δύο δίκτυα είναι πολύ παρόμοια.

Σημείωση: Ένα πιρούνι είναι όταν ένα νέο blockchain χρησιμοποιεί τον αρχικό κώδικα από ένα παλαιότερο blockchain αλλά κάνει αλλαγές για να το βελτιώσει. Υπήρξαν πολλά πιρούνια δημοφιλών blockchains, με ένα από τα πιο διάσημα να είναι το Bitcoin Cash, το οποίο διέθετε το Bitcoin!

Εδώ τα πράγματα γίνονται λίγο συγκεχυμένα: Το Stellar είναι το όνομα του δικτύου που σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα γρήγορα και φθηνά. Το Lumens, αλλιώς γνωστό με το σύμβολο εισιτηρίου “XLM”, είναι το όνομα της κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται στο αστρικό δίκτυο.

Η τραπεζική στις φτωχότερες περιοχές είναι συχνά μια αργή και δαπανηρή διαδικασία, οπότε η Stellar Lumens προσπαθεί να το λύσει με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

 1. Άμεση ανταλλαγή νομισμάτων Fiat. Το αστρικό δίκτυο θα σας επιτρέψει να ανταλλάξετε απευθείας δύο διαφορετικά νομίσματα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ανταλλάξετε ευρώ με δολάρια ΗΠΑ και κάποιος άλλος θέλετε να ανταλλάξετε δολάρια ΗΠΑ με ευρώ, μπορείτε και οι δύο να το κάνετε μέσω του Stellar Lumens σε λίγα δευτερόλεπτα!
 2. Χρησιμοποιώντας τους Lumens ως μεσάζοντες. Εάν θέλετε να ανταλλάξετε νόμισμα, αλλά το ποσό δεν ταιριάζει με έναν πωλητή, τότε το δίκτυο μπορεί να χρησιμοποιήσει το Lumens για να γεφυρώσει τα δύο νομίσματα. Μπορεί να μοιάζει κάπως έτσι: Δολάρια ΗΠΑ>Φωτιστικά>Ευρώ
 3. Αλυσίδα μετατροπών. Εάν το αστρικό δίκτυο δεν μπορεί να κάνει καμία από τις δύο παραπάνω επιλογές, τότε μπορεί να κάνει μια αλυσίδα μετατροπών. Αυτό συμβαίνει όταν διαπραγματεύονται πολλαπλά νομίσματα για να σας δώσουν το νόμισμα που θέλετε. Μπορεί να μοιάζει κάπως έτσι. Δολλάρια Ηνωμένων Πολιτειών>Αιθέριο>Γιέν>Ευρώ

Αυτά τα εργαλεία είναι πραγματικά καλά για νομίσματα που χρησιμοποιούνται σε φτωχότερες χώρες, καθώς είναι συχνά δύσκολο να τα ανταλλάξετε στις διεθνείς αγορές! Το καλύτερο είναι ότι το δίκτυο μπορεί να επιλέξει αυτόματα την καλύτερη επιλογή σε λίγα δευτερόλεπτα.

Επίσης, η αποστολή συναλλαγής είναι σχεδόν δωρεάν. Το δίκτυο θα χρεώσει ένα μικρό ποσοστό 1 XLM ανά συναλλαγή, το οποίο είναι μικρότερο από ένα σεντ!


Σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin και το Ethereum, το Stellar Lumens δεν χρησιμοποιεί ανθρακωρύχους για να επιβεβαιώσει συναλλαγές. Αντ ‘αυτού, οι επιχειρήσεις που αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα θα συνεισφέρουν αυτόματα εκτελώντας κάτι που ονομάζεται a "Κόμβος" στους διακομιστές τους.

Εξακολουθεί να είναι αποκεντρωμένη, καθώς κανένας διακομιστής δεν ελέγχει το δίκτυο. Επομένως, εξακολουθεί να είναι πραγματικά ασφαλές και για κάποιον να χαράξει το δίκτυο, θα πρέπει να χαράξει κάθε κόμβο που χρησιμοποιείται.

Συνολικά, θα υπάρχει μέγιστη προμήθεια 100 δισεκατομμυρίων Stellar Lumens. Η αξία του έχει αποδώσει πολύ καλά από τότε που κυκλοφόρησε το 2014 και τώρα είναι το δέκα νομίσματα στην κατάταξη κεφαλαιοποίησης της αγοράς.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε πριν επενδύσετε στο Stellar Lumens: Καθώς ο στόχος της Stellar είναι να παρέχει πολύ φτηνές χρηματοοικονομικές συναλλαγές σε φτωχότερες χώρες, η ομάδα δεν θα θέλει η αξία του XLM να πάει πολύ υψηλή. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αύξηση του κόστους συναλλαγής, κάτι που θα αντιβαίνει στον στόχο του έργου!

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τους Stellar Lumens; Ακόμα, θέλετε να προχωρήσετε και να αγοράσετε ένα δικό σας αστρικό?

Εάν η απάντησή σας είναι ναι, διαβάστε! Όπως στην επόμενη ενότητα αυτού του οδηγού «Πώς να αγοράσετε Stellar Lumens», θα καλύψω πέντε από τις καλύτερες ανταλλαγές όπου μπορείτε να τον αγοράσετε!

Πού να αγοράσετε Stellar Lumens

Καθώς το Stellar Lumens έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή νομίσματα, υπάρχουν πολλά διαφορετικά χρηματιστήρια για να τα αγοράσετε. Κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα – όλα έχουν να κάνουν με τις χρεώσεις, τους τρόπους πληρωμής και την επαλήθευση.

Κάθισμα

Εάν έχετε διαπραγματευτεί κρυπτογράφηση στο παρελθόν τότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε ακούσει Κάθισμα – έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια! Αυτή η ανταλλαγή έχει τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών για Stellar Lumens.

Το Binance δημιουργήθηκε το 2017 και τώρα προσφέρει πάνω από 100 διαφορετικά νομίσματα για αγορά και πώληση. Οι χρεώσεις διαπραγμάτευσης είναι πολύ χαμηλές στο 0,1% για κάθε συναλλαγή. Η πλατφόρμα είναι ιδανική τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους εμπόρους, καθώς προσφέρουν τόσο μια βασική όσο και μια προηγμένη έκδοση.

Ένα μειονέκτημα της χρήσης του Binance είναι ότι δεν μπορείτε να καταθέσετε με χρήματα fiat, όπως δολάρια ΗΠΑ ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό. Ωστόσο, η κατάθεση σε άλλο κρυπτογράφηση είναι δωρεάν. Η ανάληψη Stellar Lumens είναι επίσης πολύ φθηνή και θα σας κοστίσει μόνο 0,01 XLM!

Η ασφάλεια είναι επίσης καλή στο Binance και απαιτούν να ρυθμίσετε το Google Authenticator. Κάθε φορά που συνδέεστε, ανταλλάσσετε ή αποσύρετε, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τον κωδικό. Αυτό μπορεί να ληφθεί μόνο από το κινητό σας τηλέφωνο.

Ένα μειονέκτημα της χρήσης του Binance είναι ότι η υποστήριξη πελατών τους δεν είναι πολύ καλή. Αυτό περιλαμβάνει την ενότητα βοήθειας, η οποία έχει μεταφραστεί τρομερά από τα κινέζικα στα αγγλικά.

Λοιπόν, για να ανακεφαλαιώσω…

Πλεονεκτήματα

 • Πάνω από 100 διαφορετικά νομίσματα για αγορά και πώληση
 • Χωρίς επαλήθευση, εκτός εάν διαπραγματευτείτε πραγματικά μεγάλα ποσά
 • Καλή ασφάλεια
 • Χαμηλές χρεώσεις

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς εγκαταστάσεις καταθέσεων fiat
 • Η υποστήριξη πελατών δεν είναι καλή

Λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Binance, το επόμενο μέρος του οδηγού μου “Πώς να αγοράσω Stellar Lumens” θα σας ενημερώσει για την ανταλλαγή Kraken!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Κράκεν

Δημιουργήθηκε το 2011, Κράκεν είναι ένας από τους παλαιότερους χρηματιστές που πωλούν κρυπτογράφηση! Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι ότι σας επιτρέπουν να καταθέσετε χρησιμοποιώντας το νόμισμα fiat.

Παρόλο που δεν περιλαμβάνει τη μέθοδο χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, μπορείτε εύκολα να καταθέσετε χρησιμοποιώντας το SEPA (E.U) ή SWIFT. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ζείτε είτε στις Η.Π.Α., στον Καναδά, στην Ιαπωνία, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην ΕΕ!

Η ασφάλεια είναι επίσης πολύ καλή στο Kraken και θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας προτού μπορέσετε να αγοράσετε το Stellar Lumens. Ωστόσο, εάν κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση, πρέπει απλώς να δώσετε μερικές βασικές πληροφορίες. Εάν θέλετε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει επίσης να επαληθεύσετε τη διεύθυνσή σας.

Τα τέλη συναλλαγών εξαρτώνται από το νόμισμα που θέλετε να αγοράσετε και από το ποσό που κάνετε συναλλαγές, αλλά για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, η διαπραγμάτευση Stellar Lumens με Δολάρια ΗΠΑ θα σας κοστίσει μεταξύ 0,02% -0,26%.

Η πλατφόρμα είναι επίσης πολύ εύκολη στη χρήση, επομένως είναι ιδανική για αρχάριους. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Kraken μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email! Δεν μπορείτε όμως να τους καλέσετε.

Πλεονεκτήματα

 • Κατάθεση με τραπεζικό λογαριασμό
 • Εξαιρετική ασφάλεια
 • Απλό στη χρήση
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Μειονεκτήματα

 • Οι καταθέσεις τραπεζικού λογαριασμού επιτρέπονται μόνο για ορισμένες χώρες
 • Μια μικρή επιλογή νομισμάτων

Η επόμενη ανταλλαγή που θα αναθεωρήσω στον οδηγό μου “Πώς να αγοράσω Stellar Lumens” είναι το HitBTC!

HitBTC

Δημιουργήθηκε το 2013, HitBTC είναι ένα άλλο καθιερωμένο χρηματιστήριο που προσφέρει Stellar Lumens. Βρίσκεται στην Εσθονία, σας επιτρέπουν να αγοράσετε και να πουλήσετε πάνω από 200 διαφορετικά κρυπτονομίσματα!

Ο λόγος που τους επέλεξα είναι ότι έχουν πολλές διαφορετικές μεθόδους πληρωμής για να διαλέξετε. Για παράδειγμα, με κατάθεση μέσω τρίτου παρόχου πληρωμών όπως το PerfectMoney, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική / πιστωτική κάρτα, τραπεζικό λογαριασμό ή κουπόνι μετρητών (μόνο σε επιλεγμένες χώρες).

Απλώς θυμηθείτε, εάν θέλετε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας χρήματα, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας υποβάλλοντας τα απαιτούμενα έγγραφα. Μερικοί άνθρωποι ανέφεραν ότι αυτό απαιτεί πολύ χρόνο, οπότε αν χρειαστεί να αγοράσετε γρήγορα το Stellar Lumens, αυτό μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Παρόλο που η HitBTC λέει ότι έχουν πολύ καλή ασφάλεια, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι είχαν παραβιαστεί το 2015, με κάποια άτομα να κλέβουν τα νομίσματά τους. Είναι επίσης δύσκολο να βρείτε τη σελίδα υποστήριξης του HitBTC. Μόλις το βρείτε, μπορείτε να τα στείλετε μέσω email. Ωστόσο, δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη.

Πλεονεκτήματα

 • Μπορείτε να διαλέξετε πολλές διαφορετικές μεθόδους κατάθεσης νομίσματος
 • Πάνω από 200 διαφορετικά νομίσματα
 • Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών
 • Επιπλέον εργαλεία για προχωρημένους εμπόρους

Μειονεκτήματα

 • Αναφορές ακριβών αναλήψεων
 • Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη
 • Οι διακομιστές παραβιάστηκαν το 2015

Έτσι, έχετε τώρα τρεις διαφορετικές ανταλλαγές για να διαλέξετε. Έχετε αποφασίσει ποιο θέλετε να χρησιμοποιήσετε ή θέλετε να ακούσετε πού αλλού μπορείτε να αγοράσετε Stellar Lumens; Κανένα πρόβλημα! Η επόμενη ανταλλαγή από τον οδηγό μου «Πώς να αγοράσω Stellar Lumens» είναι η Bittrex!

Bittrex

ο Bittrex Η ανταλλαγή ιδρύθηκε το 2014 και εδρεύει στις ΗΠΑ. Όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών, έχουν ένα από τα υψηλότερα. Έχουν επίσης μια πολύ καλή επιλογή νομισμάτων για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των Stellar Lumens.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης του Bittrex είναι ότι έχουν εξαιρετική ασφάλεια. Επιπλέον, όταν κάνετε ανάληψη πληρώνετε μόνο το τέλος συναλλαγής blockchain!

Ωστόσο, όσον αφορά την κατάθεση χρημάτων, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νόμισμα fiat. Αν και σκοπεύουν να το προσφέρουν αυτό στο μέλλον, θα πρέπει να καταθέσετε χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογράφηση (το οποίο είναι δωρεάν). Τα τέλη συναλλαγών είναι λίγο υψηλότερα από τα άλλα χρηματιστήρια που έχω ελέγξει, με κόστος 0,25% ανά συναλλαγή.

Αν και η ανταλλαγή είναι ιδανική για αρχάριους, υπάρχουν επίσης μερικά χρήσιμα εργαλεία για πιο έμπειρους εμπόρους.

Εάν χρειάζεστε υποστήριξη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Bittrex δημιουργώντας ένα online εισιτήριο. Δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, αλλά αν είστε τυχεροί μπορεί να λάβετε μια γρήγορη απάντηση στη σελίδα τους στο Facebook ή στο Twitter. Απλώς θυμηθείτε να μην δημοσιεύσετε στοιχεία ιδιωτικού λογαριασμού εκεί!

Πλεονεκτήματα

 • Καλή επιλογή κρυπτονομισμάτων
 • Ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους εμπόρους
 • Πολύ φθηνές αναλήψεις
 • Μεγάλη ασφάλεια

Μειονεκτήματα

 • Οι χρεώσεις συναλλαγών δεν είναι τόσο φθηνές όσο άλλες ανταλλαγές
 • Χωρίς ζωντανή συνομιλία
 • Χωρίς καταθέσεις fiat

Ήρθε η ώρα για την τελική ανταλλαγή από τον οδηγό μου «Πώς να αγοράσω Stellar Lumens»!

Poloniex

Βρίσκεται επίσης στις Η.Π.Α.., Poloniex είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια για την αγορά Stellar Lumens. Έχουν μια μεγάλη λίστα διαφορετικών κρυπτονομισμάτων που προσφέρονται και η πλατφόρμα είναι πολύ απλή στη χρήση.

Δεν θα μπορείτε να καταθέσετε χρήματα χρησιμοποιώντας χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κρυπτογράφηση. Ακριβώς όπως το Bittrex, δεν υπάρχουν χρεώσεις για την ανάληψη κερμάτων, εκτός από το τέλος συναλλαγής του blockchain.

Θα λάβετε φθηνότερα τέλη συναλλαγών εάν ανταλλάσσετε μεγαλύτερους όγκους, που μπορεί να κυμαίνονται μεταξύ 0% -0,25%.

Δεν θα χρειαστεί να δώσετε κανένα αναγνωριστικό στο Poloniex, εκτός εάν θέλετε να κάνετε ανάληψη άνω των 2000 $ σε 24 ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε γρήγορα το Stellar Lumens.

Παρόλο που η Bittrex είναι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ με καλή ασφάλεια, είχαν παραβιάσει τους διακομιστές τους το 2014, με τους εγκληματίες να κλέβουν το 12% των Bitcoin τους.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι επίσης καλή, καθώς μπορείτε να λάβετε βοήθεια χρησιμοποιώντας ζωντανή συνομιλία.

Πλεονεκτήματα

 • Καλή επιλογή κρυπτονομισμάτων για αγορά και πώληση
 • Φθηνότερες χρεώσεις συναλλαγών καθώς ανταλλάσσετε περισσότερα
 • Πληρώστε μόνο το τέλος συναλλαγής blockchain για ανάληψη
 • Η ασφάλεια λαμβάνεται πολύ σοβαρά
 • Δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς καταθέσεις ή αναλήψεις νομίσματος fiat
 • Ο διακομιστής παραβιάστηκε το 2014

Εάν έχετε διαβάσει μέχρι τώρα ολόκληρο τον οδηγό μου “Πώς να αγοράσω Stellar Lumens”, θα πρέπει τώρα να έχετε καλή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του έργου. Έχετε επίσης πέντε διαφορετικές ανταλλαγές για να διαλέξετε! Ποια ανταλλαγή από την ενότητα “Πού να αγοράσω Stella Lumens” πιστεύετε ότι ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας?

Στο επόμενο μέρος του οδηγού μου, θα σας δώσω αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Stellar Lumens χρησιμοποιώντας το Binance. Ο λόγος που επέλεξα το Binance είναι ότι έχουν μεγάλο όγκο συναλλαγών, δεν χρειάζεται να υποβάλετε ταυτότητα και τα τέλη είναι πραγματικά χαμηλά.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Ας πάμε και να αγοράσουμε μερικά Stellar Lumens!

Οδηγίες για το πώς να αγοράσετε Stellar Lumens

Μπορείτε να πάτε και συναλλαγή απευθείας στο Binance, ή μπορείτε επίσης πρώτα αγοράστε κάποια κρυπτογράφηση από έναν μεσίτη. Θα αγοράσω λίγο Ethereum από Νομισματική βάση, καθώς είναι γρήγορο και εύκολο. Εάν δεν έχετε λογαριασμό Coinbase ακόμα, Κάντε κλικ ΕΔΩ και δημιουργήστε ένα.

Αγοράστε ETH στο Coinbase

Μόλις επαληθεύσετε την ταυτότητά σας και ρυθμίσετε τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, μπορείτε στη συνέχεια να αγοράσετε κάποιο Ethereum.

 1. Κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα.

  πώς να αγοράσετε αστρικούς αυλούς στο coinbase

 2. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Αιθέριο

  πώς να αγοράσετε αστρικούς αυλούς στο coinbase

 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εισαγάγετε το ποσό του νομίσματος fiat που θέλετε να ανταλλάξετε στο Ethereum. Αγοράζω 125 ευρώ αξίας, ωστόσο, ο λογαριασμός σας μπορεί να είναι σε διαφορετικό νόμισμα όπως τα Δολάρια ΗΠΑ.

  πώς να αγοράσετε αστρικούς αυλούς στο coinbase

 4. Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, κάντε κλικ στο Αγοράστε Ethereum άμεσα!

Μεταφορά ETH στο Binance

 1. Στο επάνω μέρος της οθόνης του Coinbase, κάντε κλικ στο Λογαριασμοί.

  πώς να αγοράσετε αστρικούς αυλούς στο coinbase

 2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Αιθέριο και κάντε κλικ στο Στείλετε.

  πώς να αγοράσετε αστρικούς αυλούς στο coinbase

 3. Όταν λάβετε τη διεύθυνση κατάθεσής σας από το Binance, εδώ θα το επικολλήσετε. Στη συνέχεια, ανοίξτε μια νέα καρτέλα και δημιουργήστε έναν λογαριασμό με το Binance.
 4. Μόλις ρυθμιστεί το Binance, μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Κεφάλαια και μετά κάντε κλικ στο Καταθέσεις.

  πώς να αγοράσετε αστρικούς αυλούς στο binance

 5. Στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο, εισαγάγετε ETH και μετά κάντε κλικ στο Αιθέριο.

  πώς να αγοράσετε αστρικούς αυλούς στο binance

 6. Τώρα θα δείτε μια διεύθυνση κατάθεσης που θα περιέχει τόσο γράμματα όσο και αριθμούς. Κάντε κλικ στο Αντιγραφή διεύθυνσης και επιστρέψτε στην καρτέλα Coinbase.πώς να αγοράσετε αστρικούς αυλούς στο binance
 7. Τώρα πρέπει να επικολλήσετε τη διεύθυνση πορτοφολιού που μόλις αντιγράψατε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Στείλετε. Τα κέρματα θα πρέπει να ενημερωθούν στον λογαριασμό σας στο Binance εντός 10 λεπτών.

Πώς να αγοράσετε Stellar Lumens στο Binance

Εάν ο λογαριασμός σας Binance χρηματοδοτείται τώρα με Ethereum, μπορείτε να πάτε και να αγοράσετε Stellar Lumens!

 1. Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Ανταλλαγή και μετά κάντε κλικ στο Βασικός.

  πώς να αγοράσετε αστρικούς αυλούς στο binance

 2. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης, κάντε κλικ στο ETH. Ψάχνω για XLM και μετά κάντε κλικ στο XLM / ETH.

  πώς να αγοράσετε αστρικούς αυλούς στο binance

 3. Βρίσκεστε τώρα στην οθόνη διαπραγμάτευσης για το ζεύγος Stellar Lumens / Ethereum!
 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω κάτω από το γράφημα και αναζητήστε το Αγοράστε XLM κουτί συναλλαγών. Τώρα, κάντε κλικ στο Αγορά. Όταν χρησιμοποιείτε την επιλογή αγοράς σημαίνει ότι έχετε την καλύτερη διαθέσιμη τιμή Stellar Lumens εκείνη τη στιγμή!
 5. Τώρα πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό των Stellar Lumens που θέλετε να αγοράσετε. Όπως μπορείτε να δείτε από το στιγμιότυπο οθόνης μου παρακάτω, αγοράζω 1000 νομίσματα. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλο το υπόλοιπο Ethereum, κάντε κλικ στο 100%.

Τέλος, κάντε κλικ στο Αγοράστε XLM! Συγχαρητήρια, αγοράσατε με επιτυχία τα πρώτα σας Stellar Lumens!

Πόσο εύκολο ήταν αυτό ;! Επίσης, μην ξεχνάτε, αν θέλετε να κρατήσετε τα αστρικά σας νομίσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε πρέπει να τα αποσύρετε σε ένα ασφαλές πορτοφόλι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιλογής ενός ασφαλούς πορτοφολιού, ανατρέξτε στον οδηγό μου εδώ!

συμπέρασμα

Λοιπόν, αυτό είναι το τέλος του οδηγού μου “Πώς να αγοράσω Stellar Lumens”. Ελπίζω να το διασκέδασες! Εάν το διαβάσετε μέχρι τώρα, θα πρέπει τώρα να αισθάνεστε αρκετά σίγουροι για να βγείτε και να αγοράσετε μερικά Stellar Lumens για τον εαυτό σας!

Λοιπόν, τι σας αρέσει περισσότερο για τους Stellar Lumens; Είναι ότι οι συναλλαγές χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα ή ότι είναι πρακτικά δωρεάν στη χρήση; Μου αρέσει πολύ πώς η ομάδα προσπαθεί να βοηθήσει και τις φτωχότερες χώρες!

Εάν διαβάσετε την ενότητα ανταλλαγής του οδηγού μου, θα πρέπει επίσης να έχετε καλή κατανόηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων πέντε διαφορετικών ανταλλαγών που πωλούν Stellar Lumens.

Αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε το Binance σαν κι εμένα; Ξέρω ότι υπάρχουν άλλες ανταλλαγές που σας επιτρέπουν να καταθέσετε με χρήματα, αλλά εξακολουθώ να βρίσκω ότι το Binance είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να το κάνετε!

Τι γίνεται με τον βήμα προς βήμα οδηγό μου; Το βρήκατε εύκολο να το ακολουθήσετε; το ελπίζω!

Εν πάση περιπτώσει, θα ήθελα πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας σχετικά με το έργο Stellar Lumens, το οποίο ανταλλάσσει που χρησιμοποιήσατε και πόσα νομίσματα αποφασίσατε να αγοράσετε. Επομένως, μη διστάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας παρακάτω!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map