Stellar Lumens: Το αστρικό νόμισμα

Στο χρόνο που χρειάζεται για ένα από τα δικά μας Bitcoin συναλλαγές προς επεξεργασία, ονομάζεται άλλο νόμισμα Stellar Lumens μπορούν να κάνουν οπουδήποτε μεταξύ 120 έως 200 συναλλαγών στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα καταλάβετε τι Stellar Lumens είναι και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Θα έχετε επίσης μια πιο αυστηρή αίσθηση των δυνατοτήτων ασφαλείας και των πιθανών χρήσεων για το νόμισμα.

Επίσης, εάν το αστρικό νόμισμα μοιάζει με κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει, βεβαιωθείτε ότι το ελέγχετε μόνο ορισμένες αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησηςΚάθισμα είναι η συνήθης επιλογή, αλλά Απλός μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο γρήγορο και απλούστερο! Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα αστρικά νομίσματά σας το πορτοφόλι υλικού Ledger Nano S.

Θα ξεκινήσουμε μιλώντας για μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του νομίσματος, οπότε ας ξεκινήσουμε!

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις καλύτερες βαθμολογίες κρυπτογράφησης που έχουν εγκριθεί ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για την αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ


 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή του Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά μικρές χρεώσεις συναλλαγής
 • Γρήγορες συναλλαγές
 • Κλιμακούμενος
 • Υποστηρίζεται από μεγάλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς

Μειονεκτήματα

 • Κάποια αβεβαιότητα γύρω από την ομάδα πίσω από τον Stellar
 • Οχι τελείως "στη γραμμή" με την έννοια της αποκέντρωσης

Τι είναι το Stellar Lumens?

Μπορεί να το έχετε ακούσει στο παρελθόν, αλλά μέχρι να αρχίσετε να διαβάζετε, ίσως έχετε βρεθεί να θέτετε την ερώτηση «Τι είναι οι Stellar Lumens;»

Λοιπόν, το 2014, ο Stellar Lumens ξεκίνησε περιορίστε το χάσμα μεταξύ της κρυπτογράφησης και των χρηματοοικονομικών κόσμων. Έκτοτε, το Stellar cryptocurrency ανέλαβε μια σειρά συνεργασιών με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας και χρηματοδότησης. Οι συνεργασίες περιλαμβάνουν IBM, Ταινία, και Ντελόιτ, καθώς και τουλάχιστον δώδεκα επεξεργαστές πληρωμών και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Ευρώπη και την Ασία.

Stellar Lumens: Επίσημο λογότυπο Stellar.

Ο κύριος στόχος του Stellar είναι να γίνετε ο ψηφιακός σιδηρόδρομος πληρωμών στον κόσμο συνδέοντας ανθρώπους, τράπεζες και συστήματα πληρωμών. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε, γρήγορα και με ασφάλεια κόστος συναλλαγής μικρότερο από δεκάρα. Αυτή η αμοιβή από μόνη της μπορεί να βάλει τη Western Union εκτός παιχνιδιού.

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το Stellar crypto ξεκίνησε ως ένα σκληρό πιρούνι από ο Κυματισμός πρωτόκολλο. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Jed McCaleb που ίδρυσε το νόμισμα Stellar Lumens ίδρυσε επίσης το Ripple. Ωστόσο, ο Jed McCaleb είπε στον εαυτό του στη σελίδα του στο Twitter ότι τα δύο διακριτικά έχουν διαφορετικούς κωδικούς και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Μπορείτε να συζητήσετε μπρος-πίσω για αυτό, αλλά το παρελθόν δεν θα σας πει για το συναρπαστικό μελλοντικό αστρικό νόμισμα που έχει μπροστά του.

Εάν το Stellar δεν είναι ένα πιρούνι Ripple, τι είναι?

Η κύρια διαφορά μεταξύ των κερμάτων είναι ότι Το Stellar Lumens στοχεύει άτομα, ενώ Το Ripple στοχεύει χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο.

Για να το θέσουμε σε προοπτική, οι χρήστες-στόχοι του Stellar είναι καθημερινοί άνθρωποι, όπως οι Νησίτες στο Νότιο Ειρηνικό που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση XLM για να τροφοδοτήσουν πληρωμές λιανικής. Ο κυματισμός, από την άλλη πλευρά, στοχεύει μερικές από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο, όπως η Santander, η Bank of America και η HSBC.

Το αστρικό δεν είναι ένα πιρούνι κυματισμού. Είναι εντελώς διαφορετικός κωδικός.

– Jed McCaleb (@JedMcCaleb) 22 Νοεμβρίου 2017

Το αστρικό νόμισμα είναι επίσης διαφορετικό από το Ripple λόγω του τον τύπο της επιχείρησης πίσω από το νόμισμα, καθώς το Stellar Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Αυτό σημαίνει ότι παραλαμβάνουν φορολογικές απαλλαγές, δεν υπάρχουν μέτοχοι και μερίσματα – μόνο μισθοί και έξοδα.

Το Stellar Lumens χρησιμοποιεί επίσης ένα διαφορετικό πρωτόκολλο από το Ripple, το οποίο θα το εξηγήσω λίγο μετά μιλώντας για μερικές από τις ομοιότητες μεταξύ του Ripple και του Stellar.

Το αστρικό υπόβαθρο

Stellar LumensΟ συνιδρυτής του Stellar Lumens, Jed McCaleb, ίδρυσε επίσης τους Ripple και Mt. Ο Gox, αλλά έφυγε από τον Ripple το 2015. Ο λόγος για την αναχώρησή του είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί, καθώς διαφορετικές πηγές δίνουν διαφορετικές πληροφορίες.

Σε μια πολύ κριτική, Άρθρο 15.000 λέξεων στο New York Observer, η ιστορία τοποθετήθηκε για να φαίνεται ότι ο ΜακΚάλεμπ αναγκάστηκε να φύγει λόγω της κακής φήμης που ακολουθεί το όρος Gox hack.

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, το όρος Το Gox hack ήταν το μεγαλύτερο hack στην ιστορία του Bitcoin έως και φέτος όταν ο Coincheck δέχτηκε επίθεση για πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια. Το όρος Το Gox hack κόστισε πάνω από 460 εκατομμύρια δολάρια Bitcoin.

Stellar Lumens: δεδομένα συναλλαγών.

Εκείνη την εποχή, το όρος Το Gox ήταν το μεγαλύτερο χρηματιστήριο στον κόσμο και αντιπροσώπευε το 70% όλων των συναλλαγών Bitcoin. Η McCaleb είχε ιδρύσει τον ιστότοπο σχεδόν μια δεκαετία πριν από το hack ως Magic: Η διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών Gathering (Όρος Gox που αντιπροσωπεύει το Magic: The Gathering Online eXchange).

Μετά το όρος Gox Hack

Μετά την παραβίαση, η Wells Fargo ανέστειλε όλους τους λογαριασμούς που είχαν εκκαθαρίσει κεφάλαια για εταιρείες κρυπτογράφησης, καθώς και τους τραπεζικούς λογαριασμούς που λειτουργούσαν αυτές οι εταιρείες, αφήνοντας τους ιδιοκτήτες εταιρειών εγκλωβισμένοι. Αυτό περιελάμβανε λογαριασμό Ripple Labs, που είχε 20ετή εργασιακή σχέση με την τράπεζα που οδηγεί στο κλείσιμο.

Εκείνη την εποχή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple Labs Chris Larsen ενημερώθηκε ότι ο McCaleb δεν θα έπρεπε πλέον να συνδέεται με την εταιρεία. Παρά το γεγονός ότι έφυγε από τον Ripple για να παραμείνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου εκείνη την εποχή, ακόμη και η μικρή του συμμετοχή ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου ήταν μια κρίση δημοσιότητας για το Ripple λόγω της σχέσης του με τον Mt. Gox.

Μετά από αυτό, ακολούθησε πολύ δράμα μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ripple και του McCaleb. Σε ένα σημείο, ο McCaleb είχε ζητήσει την αποχώρηση του Larsen, η οποία μετατράπηκε σε απόφαση του διοικητικού συμβουλίου 5-1 υπέρ του Larsen να διατηρήσει τη θέση του (η ψήφος του γείτονα ήταν, φυσικά, ο McCaleb). Αυτό το αίτημα υποβλήθηκε πιθανώς για μια αδέξια ανταλλαγή στο καφενείο του γραφείου.

Η ανακάλυψη του McCaleb

Λίγο αργότερα, ο McCaleb έλαβε βοήθεια για τον Stellar Lumens μια επένδυση 3 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Stripe, τον ιρλανδικό επεξεργαστή πληρωμών. Λαμβάνοντας υπόψη τις επενδύσεις κοντά στο Wells Fargo να κλείσει την ομάδα εργασίας Bitcoin, η Stripe έπρεπε να διατηρήσει τη δημόσια απόσταση από τη Stellar λόγω της σχέσης της με την Wells Fargo. Ωστόσο, τώρα η συνεργασία είναι σε πλήρη ισχύ με δημοσιοποίηση.

Ωστόσο, Ο ΜακΚάλεμπ είχε συνομιλήσει με τον Κόιντεσκ για να απορρίψει τους περισσότερους από αυτούς τους ισχυρισμούς. Είπε ότι η ιστορία που δημοσιεύτηκε στο New York Observer ήταν μονόπλευρη και περιλαμβάνει πολλές ψευδείς δηλώσεις. Ένα τέτοιο σημείο που ο McCaleb απέρριψε ήταν το επίκεντρο της ιστορίας στον εκτελεστικό διευθυντή του Stellar, Joyce Kim, ο οποίος άφησε τον Ripple να δουλέψει στο Stellar με τον McCaleb.

Stellar Lumens: Το αστρικό νόμισμα

Η ιστορία έκανε τον Κιμ να μοιάζει με τον κορόνα του ΜακΚάλεμπ και ισχυρίστηκε ότι ο Κιμ είχε πρόσβαση σε προνομιακές συνομιλίες που δεν έπρεπε να είχε δει. Όπως είπα, ωστόσο, πολλά από τα σημεία της ιστορίας του New York Observer απορρίφθηκαν από τον McCaleb αργότερα, καθώς είπε ότι τα σημεία δεν είχαν ακριβείς πληροφορίες και ήταν γεμάτα μεροληψία.

Παρά τις αμφιβολίες για τη φήμη του McCaleb μέσα ο μπλοκ αλυσίδας κοινότητα, Η Stellar έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα κρυπτονομίσματα, με συνεργασίες από την IBM και άλλους τεχνολογικούς γίγαντες!

Η ομάδα ανάπτυξης του Stellar είναι γεμάτο με ηγέτες της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων μελών του διοικητικού συμβουλίου και συμβούλων που είναι ηγέτες σε μέρη όπως πανεπιστημιο του Στανφορντ και WordPress. Αλλά θα μιλήσουμε περισσότερο για τη στενή ομάδα σε λίγο.

Προς το παρόν, ας περάσουμε στις πρακτικές και παγκόσμιες χρήσεις του Lumens.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Stellar Lumens?

Μπορείτε να σκεφτείτε το Stellar Lumens ως Το Bitcoin είναι πιο γρήγορο, πιο κλιμακούμενο ξάδελφο αυτό δεν απαιτεί εξόρυξη. Οι Lumens μπορούν να ανταλλάσσονται οπουδήποτε στον κόσμο σε μόλις 3 έως 5 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι ιδανικό για διασυνοριακές πληρωμές (δηλαδή συναλλαγές στο εξωτερικό). Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι φθηνές και γρήγορες συναλλαγές από κινητό, tablet ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες εάν βρίσκεστε σε απομονωμένη τοποθεσία χωρίς πρόσβαση σε τράπεζες.

Με την Stellar Lumens, δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια ακριβή χρέωση από εταιρείες όπως η Western Union. Αυτό σημαίνει ότι όταν στέλνετε ή λαμβάνετε χρήματα από κάποιον στο εξωτερικό, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τέλη 10% ή 20%. Αντ ‘αυτού, θα πληρώνατε περίπου 0,00001 Lumens, το οποίο είναι επί του παρόντος λιγότερο από 0,01 $.

Το Stellar διαθέτει ένα ενσωματωμένο χρηματιστήριο στο οποίο μπορείτε να ανταλλάξετε κέρματα όπως Bitcoin, Αιθέριο, ή το Repocoin του Stellar. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε Lumens στο χρηματιστήριο. Η ανταλλαγή του Stellar είναι επωφελής εάν θέλετε να ανταλλάξετε κρυπτογράφηση XLM σε EUR (ευρώ) και, στη συνέχεια, να το δώσετε σε φίλο ή μέλος της οικογένειας χρήματα σε έναν ιστότοπο μεταφοράς tempo.eu.com.

Stellar Lumens: προσαρμόσιμη υποδομή πληρωμών.

Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2017, η Stellar είδε την πλατφόρμα Αρχικές προσφορές νομισμάτων να συγκεντρώσει πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια μόνο σε αυτούς τους 8 μήνες. ICO όπως το Mobius (που συγκέντρωσε μόλις κάτω από 40 εκατομμύρια δολάρια) επέλεξαν το Stellar σε σχέση με τα πιο δημοφιλή blockchain λόγω του Stellar’s επεκτασιμότητα και πρωτόκολλο συναίνεσης.

Οι ICO στην πλατφόρμα Stellar Lumens είναι προσαρμόσιμες και μπορούν να περιλαμβάνουν μια σειρά χαρακτηριστικών – συμπεριλαμβανομένου του περίφημου Lightning Network που πιθανότατα έχετε ακούσει σε συνδυασμό με το Bitcoin. Η προσαρμογή για ICO επεκτείνεται σε διάφορες συμπεριφορές, συμπεριλαμβανομένων escrows, έκδοση μερισμάτων, δεσμούς, πληθωρισμός, και εξασφαλισμένο χρέος.

Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές χρήσεις για το Stellar! Ας σκάψουμε λίγο πιο βαθιά στο πώς η Stellar μπορεί να επεξεργαστεί πάνω από χίλιες συναλλαγές σε ένα δευτερόλεπτο.

Πώς λειτουργούν οι συναλλαγές?

Το Stellar Lumens μπορεί να επεξεργαστεί έως 1.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, σε ένα κλάσμα της δεκάρας η καθεμία. Η χρέωση χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για να αποτρέψει το δίκτυο από την εμφάνιση επιθέσεων. Μπορείτε να στείλετε διασυνοριακές πληρωμές σε οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας το Lumens.

Σε αντίθεση με το Bitcoin, το Stellar δεν χρησιμοποιεί Απόδειξη εργασίας, Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιεί αυτό που ονομάζεται Πρωτόκολλο Stellar Consensus (SCP). Το Stellar’s SCP επιτρέπει την πραγματοποίηση πληρωμών γρήγορα και με ασφάλεια με οποιονδήποτε οπουδήποτε στον κόσμο.

Stellar Lumens: πώς λειτουργούν οι συναλλαγές Stellar Lumens;

Επιπλέον, ο κωδικός SCP της Stellar επιτρέπει τη χρήση των Lumens χωρίς καμία εξόρυξη είναι απαραίτητη για τη λειτουργία. Μερικοί υποστηρίζουν ότι χωρίς εξόρυξη, το Stellar Lumens είναι λιγότερο αποκεντρωμένη και λιγότερο ασφαλές από το Bitcoin. Ωστόσο, το Stellar έχει κόμβους σε όλο τον κόσμο. Για αυτόν τον λόγο, ορισμένοι το θεωρούν ημι-συγκεντρωτικό.

Αγοράζοντας νομίσματα Stellar Lumens χωρίς εξόρυξη, θα πρέπει να τα αγοράσετε από μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Οι καλύτερες ανταλλαγές για να γίνει αυτό, από τη δημοφιλή γνώμη, πρόκειται να είναι Νομισματική βάση και Απλός. Αν και το τελευταίο δεν είναι πραγματικά ανταλλαγή, σας επιτρέπει να αγοράσετε αστρικά νομίσματα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, με γρήγορο και ασφαλή τρόπο!

Αφού αγοράσετε, συνιστάται να αποθηκεύετε τα νομίσματα ένα ασφαλές και αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογράφησηςτο Ledger Nano S είναι η επιλογή μετάβασης για τους περισσότερους ανθρώπους εκεί έξω.

Πέρα από την τρέχουσα αξία του ίδιου του νομίσματος, υπάρχουν πολλές άλλες συναρπαστικές κατευθύνσεις στις οποίες θα κινηθεί ο Stellar, στο εγγύς μέλλον.

Το δυναμικό του αστρικού

Το Stellar Lumens είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στον Νότιο Ειρηνικό, όπου αναμένεται να είναι υπεύθυνος 60% των διασυνοριακών πληρωμών στον διάδρομο λιανικής ανταλλαγής. Η Stellar και η IBM φέρνουν τραπεζική υποδομή σε μερικά από τα πιο απομονωμένα νησιά σε ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που μπορεί να συνηθίσουν ορισμένοι από εμάς – άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για λίγα ή καθόλου χρήματα.

Αυτό το μέρος του κόσμου επιλέχθηκε επειδή βρισκόταν εκτός μεγάλων εμπορικών διαδρόμων και περιλαμβάνει ένα συνδυασμό αναπτυσσόμενων και ώριμων οικονομιών, που κυμαίνονται από την παγκόσμια δύναμη Αυστραλία έως το Βανουάτου. Η πρωτοβουλία είναι νέα, οπότε μπορεί να επεκταθεί έξω από την περιοχή μόλις αποκτήσει μεγαλύτερη θέση. Η IBM χρησιμοποιεί τη Lumens για να ενισχύσει αυτήν την πρωτοβουλία. Μπορεί να είναι το πρώτο από πολλά.

Stellar Lumens: Το αστρικό νόμισμα

Ανανεώσιμη ενέργεια είναι ένας άλλος πιθανός τρόπος με τον οποίο μπορεί να αναπτυχθεί το Stellar Lumens στο μέλλον. Προς το παρόν, η Irene Energy πραγματοποιεί πλήθος πωλήσεων στο εσωτερικό χρηματιστήριο της Stellar. Η Ειρήνη χρησιμοποιεί blockchain και τεχνητή νοημοσύνη για να επιτρέπεται στους χρήστες να επιλέγουν από ποιον παραγωγό ενέργειας θα ήθελαν να λάβουν ενέργεια… και στις επιλογές περιλαμβάνεται ο γείτονάς σας.

Μπορείτε να το θεωρήσετε ως Tinder για πηγές ενέργειας – μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά και προς τα αριστερά για να επιλέξετε ποια πηγή είναι η καλύτερη για εσάς. Η Irene Energy αναπτύσσει επίσης χαρακτηριστικά που επιτρέπουν ένα φουτουριστικό επίπεδο διαφάνειας στις αλυσίδες εφοδιασμού ενέργειας.

Καθώς ο κόσμος του blockchain προετοιμάζεται για περισσότερα διάταγμα-ζεύγη συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα, η Stellar Lumens μπορεί να είναι στην πρώτη γραμμή. Ένα παράδειγμα ζεύγους συναλλαγών fiat-to-crypto θα χρησιμοποιούσε το Ουγκάντα ​​Schilling για να αγοράσει το αντίστοιχο XLM. Το FairX, μια μυστηριώδης επερχόμενη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που λειτουργεί επί του παρόντος σε μυστικότητα, θα υποστηρίζεται από το δίκτυο της Stellar Η εταιρεία θα φέρει αυτό που φέρνει ζεύγη συναλλαγών στο δίκτυο της Stellar.

Οι παγίδες του Stellar

Το δυναμικό του Stellar μπορεί να περιοριστεί εάν χαθεί η πίστη στην ομάδα διαχείρισης. η ομάδα ανάπτυξης διαθέτει τα υπόλοιπα νομίσματα που θα διανεμηθούν στο μέλλον. Ας πούμε, εάν ο συνιδρυτής, Jared McCaleb, καταλήξει σε μια άλλη αγωγή όπως αυτή που βρέθηκε αφού προσπάθησε να πετάξει τα νομίσματα του Ripple όταν έφυγε από την εταιρεία. Εάν η πίστη χαθεί στον McCaleb, αυτό μπορεί να είναι άσχημα νέα για τον Stellar Lumens.

Ένας άλλος τομέας ανησυχίας είναι το μέγεθος της ομάδας του Stellar, που αποτελείται από μόνο 10 εργαζόμενοι, 3 μέλη του διοικητικού συμβουλίου, και 8 συμβούλους. Ωστόσο, για να απαλύνει τις ανησυχίες σχετικά με το μέγεθος της ομάδας, απαρτίζεται από ηγέτες του κλάδου και εμπειρογνώμονες. Όπως οι ιδρυτές του WordPress και Angelist, ο διευθύνων σύμβουλος της Stripe και ο πρόεδρος του Y Combinator.

Stellar Lumens: Το αστρικό νόμισμα

Και πάλι, αυτή η ομάδα ανάπτυξης περιλαμβάνει το άτομο που ίδρυσε το Mt. Το Gox, το οποίο επέβλεψε ένα hack 460 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η φήμη του στον τομέα της τεχνολογίας τον έχει προσδώσει υποστήριξη από μερικά από τα καλύτερα μυαλά στις κοινότητες blockchain και τεχνολογίας.

Παρά το γεγονός ότι ίδρυσε τον Mt. Ο Gox, ο McCaleb και η ομάδα του προχωρούν μπροστά και η φήμη του βελτιώνεται όσο περνά ο καιρός. Και προς τιμήν του McCaleb, πιθανότατα δεν είχε κανέναν έλεγχο επί της επίθεσης, παρά το γεγονός ότι συνδέθηκε με αυτήν ως ιδρυτής του ιστότοπου. Δεν λειτούργησε καν τον ιστότοπο τη στιγμή της επίθεσης.

Ευτυχώς, Ο ιστότοπος και η εσωτερική ανταλλαγή του Stellar δεν έχουν ποτέ παραβιαστεί. Ας δούμε λίγο περισσότερο τις διάφορες πτυχές ασφάλειας του κρυπτονομίσματος XLM.

Είναι οι αστρικοί Lumens ασφαλείς?

Το Stellar Lumens έχει σχεδόν καθαρή πλάκα ασφαλείας. Το δίκτυο ανταλλαγής και Stellar έχει Ποτέ δεν είχατε πειραματισμούς. Ωστόσο, υπήρχε μια περίπτωση κατά την οποία οι Lumens λήφθηκαν από έναν διαδικτυακό ιστότοπο πορτοφολιών, αλλά αυτό ήταν πέρα ​​από τον έλεγχο της XLM. ήταν ένα ελάττωμα στο πορτοφόλι, όχι στην τεχνολογία του Stellar.

BlackWallet.co ήταν το εν λόγω πορτοφόλι? η ασφάλειά του διακυβεύτηκε αφού ένας χάκερ εισήγαγε κώδικα σε λογαριασμούς χρηστών με πάνω από 20 XLM. Αυτό το hack ήταν σχετικά μικρό, οδηγώντας στο αντίστοιχο του λαμβάνονται πάνω από 400.000 $. Και πάλι, ωστόσο, αυτό δεν αντικατοπτρίζει την κακή ασφάλεια στο τέλος του Stellar, αλλά μάλλον το πορτοφόλι που ανήκει στο BlackWallet.co.

Stellar Lumens: η δύναμη του Stellar.

Η πολύ μικρή χρέωση που πληρώνετε με κάθε συναλλαγή Stellar (και πάλι, λιγότερο από μία δεκάρα) χρησιμοποιείται για να αποφευχθεί αυτό που είναι γνωστό ως Άρνηση υπηρεσίας (DDoS) επιθέσεις. Αυτοί οι τύποι επιθέσεων συμβαίνουν συνήθως όταν οι διακομιστές πλημμυρίζουν. Έτσι, χρεώνοντας μια μικρή χρέωση, η υπερφόρτωση του συστήματος γίνεται πολύ ακριβή για να επιτύχουν οι εισβολείς.

Θυμηθείτε, το Stellar είναι αρκετά ασφαλές για να χρησιμοποιηθεί αυτή τη στιγμή ως μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας blockchain της IBM. Αυτό το γεγονός και μόνο πρέπει να μιλήσει λίγο για το επίπεδο ασφαλείας του. Θα ήθελε η IBM να συνεργαστεί με ένα μη ασφαλές νόμισμα απάτης?

Είναι ζωντανό … – IBM στο Stellar Lumens.

Πολύ περισσότερο το δεύτερο τρίμηνο του 2018.https://t.co/EtFLDKV8ua https://t.co/EtFLDKV8ua

– Stellar Lumens (@StellarLumens) 25 Μαρτίου 2018

Μπορεί το αστρικό να κακοποιηθεί?

Με την κυκλοφορία όλο και περισσότερων κανονισμών, η κατάχρηση του κρυπτοσυστήματος γίνεται πιο δύσκολη. Ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο διακριτικό ή νόμισμα, καταχρήσεις μπορούν να συμβούν εντός του συστήματος. Εσωτερικές συναλλαγές, χρηματοοικονομική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων μπορεί να προκύψουν χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα όπως το Stellar Lumens.

Τίποτα ειδικότερα για το Lumens δεν ξεχωρίζει για να το κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο σε επιθέσεις. Αλλά σχεδόν όλα (αν όχι όλα) τα κρυπτονομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά κάποιο τρόπο.

Πριν φύγεις, έχω μόνο ένα άλλο γρήγορο πράγμα να πω.

Συγκρίνετε Stellar Lumens δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε Stellar Lumens δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

συμπέρασμα

Από τα κρυπτονομίσματα που έχω μελετήσει και ερευνήσει, αυτό το νόμισμα φαίνεται να έχει λάβει το λιγότερο αρνητικό κριτήριο. Έχει μια σταθερή ομάδα πίσω από αυτό, και ένα μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων σε σχέση με παρόμοια έργα.

Αλλά, τώρα που ξέρετε τι είναι το Stellar Lumens, τι νομίζετε?

Γνωρίζετε την ιστορία πίσω από το νόμισμα και πώς λειτουργούν οι συναλλαγές στο δίκτυο. Ξέρετε πώς μπορεί να μοιάζει το μέλλον για το έργο.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πολλά κακά πράγματα που μπορώ να πω για το Stellar. Ειδικά με την IBM πίσω από το νόμισμα που το χρησιμοποιεί ήδη σε πραγματικές εφαρμογές στον Νότιο Ειρηνικό. Εάν αποφασίσετε ότι το Stellar αξίζει τον κόπο, βεβαιωθείτε ότι το κάνετε μέσω μια μεγάλη ανταλλαγή φήμης!

Η όλη διαδικασία πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι:

 1. Διαλέξεις ένα πορτοφόλι για τα μελλοντικά σας αστρικά νομίσματα – Καθολικό είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, δεδομένου ότι θεωρείται μία από τις ασφαλέστερες επιλογές.
 2. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε μια ανταλλαγή για να αγοράσετε τα αστρικά νομίσματά σας από. Στις περισσότερες περιπτώσεις, Νομισματική βάση θα είναι η καλύτερη επιλογή – του εξαιρετικά ασφαλές, εύχρηστος, και είναι μία από τις πιο γνωστές χρηματιστηριακές μεσιτείες στην αγορά.
 3. ο διαδικασίες εγγραφής και επαλήθευσης δεν πρέπει να καθυστερήσει καθόλου.
 4. Μόλις τελειώσετε, απλά επιλέξτε Stellar Lumens από τη λίστα των κρυπτονομισμάτων που θέλετε να ανταλλάξετε, επιλέξτε τις μεθόδους απόκτησης και προχωρήστε στη διαδικασία!

Υπάρχει όμως μια εναλλακτική λύση.

Εάν θέλετε να αγοράσετε μερικά αστρικά νομίσματα με πιστωτική κάρτα, μπορείτε επίσης να το κάνετε μέσω Απλός. Εδώ, η διαδικασία πρέπει να είναι πολύ γρήγορο και απλό, και το Simplex εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια.

Όλα αυτά όμως, πρέπει να το σημειώσετε δεν είναι οικονομική συμβουλή. Πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν επενδύσετε, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία και Ποτέ μην επενδύετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me