Trading Cryptocurrency: Πώς να ξεκινήσετε;

Έτσι, έχετε αποφασίσει επιτέλους να ξεκινήσετε την καριέρα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων και σκέφτεστε ήδη πώς θα δαπανήσετε τα εκατομμύρια σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κρυπτογράφηση είναι μια συναρπαστική αγορά για τους επενδυτές, αλλά δυστυχώς, η επιτυχία δεν συμβαίνει τόσο εύκολο.

Σε κάθε σοβαρότητα, η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι επικίνδυνη επιχείρηση. Ναι, είναι αλήθεια – μερικοί άνθρωποι έχουν βγάλει πολλά χρήματα. Ωστόσο, ορισμένοι έχουν χάσει πολλά χρήματα.

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να μάθετε σχετικά με τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να ξεκινήσετε. Αυτός ο οδηγός για αρχάριους θα σας δείξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Πρώτον, θα σας δώσω μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με το πότε ξεκίνησε η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων. Στη συνέχεια, θα σας βοηθήσω να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων συναλλαγών κρυπτογράφησης, και των δύο πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων τους.

Μετά από αυτό, θα σας πούμε τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέχετε πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Τέλος, θα σας δείξω πώς να κάνετε συναλλαγές! Αυτό θα περιλαμβάνει έναν αναλυτικό οδηγό με μερικές χρήσιμες εικόνες.

Μέχρι το τέλος της ανάγνωσης αυτού του οδηγού για αρχάριους, θα έχετε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να πάτε και να κάνετε συναλλαγές μόνοι σας. Λοιπόν, τι περιμένετε, ας πάμε και μάθετε για τις πρώτες μέρες της συναλλαγής κρυπτογράφησης!

Εντυπωσιακό γεγονός: Τον Δεκέμβριο του 2017, για πρώτη φορά, διαπραγματεύτηκαν περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια κρυπτογράφησης σε μία μόνο ημέρα!

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Όπως πρέπει ήδη να γνωρίζετε, το Bitcoin έγινε το πρώτο cryptocurrency που κυκλοφόρησε το 2009. Ωστόσο, με μόνο ένα νόμισμα διαθέσιμο, δεν θα μπορούσατε να το ανταλλάξετε με οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Coinbase:

Μόλις λίγα χρόνια αργότερα, όταν δημιουργήθηκαν όλο και περισσότερα κρυπτονομίσματα, οι άνθρωποι άρχισαν να τις ανταλλάσσουν. Η ιδέα είναι πραγματικά απλή. Ανταλλάσσετε ένα cryptocurrency για ένα άλλο, με την ελπίδα ότι το νόμισμα που αγοράζετε αυξάνεται σε αξία.

Αυτή η ιδέα είναι η ίδια με το χρηματιστήριο πραγματικού κόσμου.

Όταν οι άνθρωποι πραγματοποιούν συναλλαγές, πρέπει να χρησιμοποιούν μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Αυτό είναι έτσι ώστε οι αγοραστές και οι πωλητές να μπορούν να ταιριάζουν. Για παράδειγμα, εάν κρατάτε Bitcoin και θέλετε να το πουλήσετε για Ethereum, μια ανταλλαγή θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν πωλητή Ethereum για συναλλαγές με.

Οι ανταλλαγές θα σας χρεώσουν ένα τέλος για αυτό, το οποίο συνήθως κοστίζει περίπου 0,1% για κάθε συναλλαγή. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι πλέον πολύ δημοφιλής, με νομίσματα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων που αγοράζονται και πωλούνται καθημερινά.


Οι «τυχεροί» έχουν κερδίσει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων, και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ανταλλάσσουν τώρα κρυπτογράφηση ως εργασία πλήρους απασχόλησης.

Ωστόσο, οι έμπειροι έμποροι χρησιμοποιούν πολλά διαφορετικά εργαλεία για να τους βοηθήσουν να επιλέξουν τα σωστά νομίσματα τη σωστή στιγμή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει λογισμικό που βοηθά τους επενδυτές να αναλύσουν προηγούμενες τάσεις τιμολόγησης κ.λπ..

Ωστόσο, όλοι πρέπει να ξεκινήσουν κάπου! Εφόσον δεν κάνετε συναλλαγές περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε, δεν υπάρχει βλάβη να το δοκιμάσετε.

Τώρα, θα εξηγήσω τώρα τι είναι η βραχυπρόθεσμη διαπραγμάτευση, μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.

Βραχυπρόθεσμες συναλλαγές

Η βραχυπρόθεσμη διαπραγμάτευση είναι όπου αγοράζετε κρυπτογράφηση, αλλά σκοπεύετε να το διατηρήσετε για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε από λεπτά, ώρες, ημέρες, εβδομάδες ή ακόμα και λίγους μήνες!

Μπορεί να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο κρυπτογράφηση επειδή πιστεύετε ότι θα αυξηθεί βραχυπρόθεσμα στην τιμή. Σε αυτήν την περίπτωση, τότε θα το πουλούσατε για ένα γρήγορο κέρδος αν νομίζατε ότι η τιμή επρόκειτο να μειωθεί ξανά!

Ας δούμε μερικά από τα πλεονεκτήματα των βραχυπρόθεσμων συναλλαγών.

Πλεονεκτήματα

Το κύριο πλεονέκτημα της βραχυπρόθεσμης διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων είναι ότι προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία να επιτύχει υψηλά ποσοστά κέρδους. Σε αντίθεση με τις αγορές νομισμάτων fiat, όπου οι τιμές συνήθως δεν κινούνται περισσότερο από 1% κάθε μέρα, οι τιμές κρυπτογράφησης μπορούν σχεδόν να διπλασιαστούν μια μέρα στην άλλη!

Τώρα που τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει τόσο δημοφιλή, υπάρχουν πλέον περισσότερα από 1.500 διαφορετικά κρυπτονομίσματα για εμπορία. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα – περισσότερες ευκαιρίες για τεράστια κέρδη. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν μεγάλοι όγκοι συναλλαγών για πολλά νομίσματα.

Οι μεγάλοι όγκοι συναλλαγών είναι σημαντικοί, καθώς σημαίνει ότι θα βρίσκετε πάντα αγοραστή ή πωλητή! Σημαίνει απλά ότι ένα μεγάλο ποσό νομίσματος εισέρχεται μέσα και έξω από αυτό το κρυπτογράφηση.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Μειονεκτήματα

Καθώς οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι τόσο ασταθείς, οι τιμές μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε βραχυπρόθεσμες συναλλαγές κρυπτογράφησης, θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολύ χρόνο αναλύοντας τις αγορές.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ελέγχετε τα συναισθήματά σας – ένα πράγμα που θα μάθετε όταν οι βραχυπρόθεσμες συναλλαγές είναι ότι δεν κερδίζετε πάντα. Μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό όταν οι τιμές κινούνται διαφορετικά με τον τρόπο που ελπίζατε.

Έτσι, η εκμάθηση αποδοχής απωλειών αποτελεί μεγάλο μέρος των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Κανείς δεν κάνει κέρδη 100% του χρόνου!

Οι βραχυπρόθεσμοι έμποροι κρυπτογράφησης αναζητούν μικρά κέρδη σε μικρές κινήσεις τιμών, οπότε θα πρέπει να έχετε αρκετά καλή ικανότητα ανάλυσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαβάσετε γραφήματα και γραφήματα συναλλαγών. Το οποίο, αν είστε αρχάριος, μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να μάθει.

Ένα άλλο μειονέκτημα των βραχυπρόθεσμων συναλλαγών είναι ότι, για να δείτε καλές αποδόσεις, πρέπει να κάνετε μια αρκετά μεγάλη επένδυση. Ποιο είναι κάτι που οι περισσότεροι αρχάριοι μπορεί να μην αισθάνονται άνετα.

Μακροπρόθεσμες συναλλαγές

Έχετε ακούσει ποτέ τη λέξη “HODL”; Λοιπόν, αν όχι, θα υποθέσουμε ότι είστε εντελώς νέοι στο χώρο κρυπτογράφησης! Όχι, δεν είναι μια λέξη που θα βρείτε στο λεξικό, αλλά σίγουρα θα τη βρείτε σε φόρουμ κρυπτογράφησης και σε ομάδες συνομιλίας κοινότητας!

Το “HODL” είναι μια αργή λέξη που σημαίνει ότι διατηρεί μακροπρόθεσμα μια κρυπτογράφηση και όχι την πώληση. Το πραγματικό νόημά του είναι “Hold on for Dear Life”. Συνήθως, η μακροπρόθεσμη διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης σημαίνει την κατοχή ενός νομίσματος για ένα έτος ή περισσότερο.

Η ιδέα είναι ότι, αν και θα υπάρχει πάντα μεταβλητότητα, η τιμή θα πρέπει να αυξηθεί μακροπρόθεσμα.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού θα ήταν οι τυχεροί επενδυτές που αγόρασαν Bitcoin το 2011, όταν ήταν μόλις 0,35 $. Αν το κρατούσαν μέχρι τα τέλη του 2017, θα μπορούσαν να πουλήσουν τα νομίσματά τους για σχεδόν 20.000 $ το καθένα! Αυτό είναι πάνω από 57.000 φορές η αρχική σας επένδυση!

Πλεονεκτήματα

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της μακροπρόθεσμης συναλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι ότι είναι εύκολο και απαιτεί λίγο χρόνο. Δεν χρειάζεται να κατανοήσετε περίπλοκα διαγράμματα συναλλαγών ή γραφήματα, καθώς απλά θέλετε να κρατήσετε το κέρμα σας μακροπρόθεσμα.

Σε αντίθεση με τις βραχυπρόθεσμες συναλλαγές, όπου πρέπει να περνάτε συνεχώς χρόνο για τον έλεγχο των τιμών των κρυπτονομισμάτων, μπορείτε να το κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Είναι απλό, αφού αγοράσετε το νόμισμά σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο από το να περιμένετε!

Ένα άλλο καλό πλεονέκτημα της μακροπρόθεσμης διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων είναι ότι δεν χρειάζεστε πολλά χρήματα για να ξεκινήσετε. Μπορείτε να αγοράσετε μικρές ποσότητες όποτε έχετε κάποια επιπλέον χρήματα και να τα αφήσετε να αυξηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό σας επιτρέπει επίσης να αποφύγετε τις πιέσεις της αστάθειας της αγοράς, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για βραχυπρόθεσμες μεταβολές των τιμών.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Μειονεκτήματα

Ένα μειονέκτημα της μακροπρόθεσμης διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων είναι ότι μπορεί να χάσετε μια καλή ευκαιρία να κάνετε γρήγορα βραχυπρόθεσμα κέρδη.

Μερικές φορές τα κέρματα αυξάνουν την αξία τους πολύ γρήγορα, μόνο για να πέσουν ευθεία προς τα κάτω. Οι βραχυπρόθεσμοι έμποροι θα το παρατηρήσουν και μπορούν να αποκομίσουν γρήγορα κέρδη.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι επειδή δεν ξοδεύετε χρόνο για την ανάλυση της αγοράς (όσο για έναν βραχυπρόθεσμο έμπορο), θα μπορούσατε να χάσετε κάποια άσχημα νέα. Εάν κυκλοφορήσουν άσχημα νέα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή του κρυπτονομίσματός σας (όπως κανονισμοί), η τιμή θα μπορούσε να πέσει και να μην αυξηθεί ποτέ ξανά.

Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε τις ειδήσεις κρυπτογράφησης για να αποφύγετε κάτι τέτοιο.

Τώρα που γνωρίζετε ορισμένα από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τόσο των βραχυπρόθεσμων όσο και των μακροπρόθεσμων συναλλαγών κρυπτογράφησης, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν ξεκινήσετε.

Τι πρέπει να προσέχετε?

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσετε ολόκληρη την επένδυσή σας.

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι πολύ ασταθείς και παρόλο που μερικοί άνθρωποι έχουν κερδίσει πολλά χρήματα, πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει επίσης χρήματα. Δεν πρέπει ποτέ να κάνετε συναλλαγές με οποιοδήποτε ποσό που δεν μπορείτε να χάσετε.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις απώλειές σας θα καθορίσει την επιτυχία σας ως έμπορος. Ακολουθούν ορισμένες σημαντικές συμβουλές – μην προσπαθήσετε ποτέ να επιστρέψετε τις απώλειές σας επενδύοντας μεγαλύτερα ποσά. Αυτό επενδύει με συναισθήματα και συχνά προκαλεί στους ανθρώπους να χάσουν πολλά χρήματα.

FUD

Ένας δημοφιλής όρος που χρησιμοποιείται τόσο στην πραγματική όσο και στην κρυπτογράφηση είναι το FUD. Αυτό σημαίνει Φόβος Αβεβαιότητα και Παραπληροφόρηση.

Το FUD είναι όταν άνθρωποι ή οργανισμοί προσπαθούν να ωθήσουν τους ανθρώπους να μην επενδύσουν σε ένα περιουσιακό στοιχείο λέγοντάς τους ότι θα χάσουν όλα τα χρήματά τους (ή κάτι παρόμοιο). Συνήθως λένε πράγματα όπως “Είναι μια απάτη” ή “Μετάβαση στη συντριβή”.

Πρέπει πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα προτού καταλήξετε σε συμπεράσματα. Χρησιμοποιήστε το Google για να μάθετε αν οι πληροφορίες που ακούτε είναι σωστές.

Πειστικότητα

Ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να επηρεαστείτε από τις απόψεις άλλων ανθρώπων. Θυμηθείτε, δεν είστε το μόνο άτομο που θέλει να επωφεληθεί από τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Να είστε προσεκτικοί με τους Youtubers που παρακολουθείτε και να ακούτε. Θα πληρώνονται συχνά από έργα κρυπτογράφησης για την προώθηση του νομίσματος τους. Αυτό θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή βραχυπρόθεσμα, αλλά θα μπορούσε τελικά να μειωθεί μακροπρόθεσμα. Λοιπόν, κάντε πάντα τη δική σας έρευνα πρώτα.

Εάν έχετε διαβάσει τον οδηγό μας μέχρι τώρα, θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή κατανόηση του τι είναι οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, η διαφορά μεταξύ βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων συναλλαγών και τα πράγματα που πρέπει να προσέχετε.

Μάντεψε? Ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση!

Πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές

Καθώς ψάχνετε να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να έχετε μερικά νομίσματα! Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με το Bitcoin, καθώς σχεδόν κάθε ανταλλαγή το δέχεται.

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε το Ethereum, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό. Ωστόσο, όπου αναφέρεται το Bitcoin, ανταλλάξτε το για το Ethereum.

Εάν σε αυτό το σημείο έχετε ήδη Bitcoin, μπορείτε να μεταβείτε στο επόμενο μέρος του οδηγού!

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin είναι να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα με το Coinbase. Το Coinbase είναι χρηματιστηριακός μεσίτης και θα σας πουλήσει Bitcoin σε πολύ καλή τιμή. Παρόλο που υπάρχει χρέωση 4% για τη χρήση της κάρτας σας, αξίζει τον κόπο καθώς παίρνετε αμέσως τα κέρματά σας.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στο Coinbase

Μεταβείτε στον ιστότοπο του Coinbase έως κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη και έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Θα πρέπει επίσης να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email και τον αριθμό του κινητού σας.

Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας στο Coinbase

Προτού αγοράσετε το Bitcoin στο Coinbase, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Ακολουθήστε τον οδηγό βήμα προς βήμα παρακάτω.

 1. Κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα στο επάνω μέρος της οθόνης.συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στην εφαρμογή Coinbase
 2. Τώρα πρέπει να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής. Κάντε κλικ στο Προσθήκη τρόπου πληρωμής.

  Προσθήκη τρόπου πληρωμής για Cryptocurrency Trading

 3. Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να προσθέσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή μια χρεωστική / πιστωτική κάρτα. Σε αυτό το παράδειγμα, θα προσθέσουμε μια χρεωστική / πιστωτική κάρτα, καθώς είναι ο γρηγορότερος τρόπος κατάθεσης.Προσθήκη λογαριασμού πληρωμής για να ξεκινήσει το Cryptocurrency Trading
 4. Καθώς το Coinbase λαμβάνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια, θα πρέπει τώρα να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση αναγνωριστικού.
 5. Μπορείτε να ανεβάσετε είτε διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή δελτίο ταυτότητας που εκδίδεται από το κράτος. Κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να ανεβάσετε.Προσθήκη αναγνωριστικού για έναρξη Cryptocurrency Trading
 6. Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε πώς θέλετε να ανεβάσετε το αναγνωριστικό σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια κάμερα web, μια φορητή κάμερα ή μια μεταφόρτωση αρχείου.Προσθέτοντας μια εικόνα για να ξεκινήσετε το Cryptocurrency Trading
 7. Μόλις ανεβάσετε το αναγνωριστικό σας, θα λάβετε την παρακάτω επιβεβαίωση.Επαληθευμένη ταυτότητα εικόνα

  Εάν η ποιότητα της εικόνας αν δεν είναι αρκετά σαφής, θα σας ζητηθεί να την ανεβάσετε ξανά. Προσθέστε τον τρόπο πληρωμής σας στο Coinbase

 1. Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση χρέωσης για τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα.Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
 2. Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας. Μην ανησυχείτε – το Coinbase δεν βλέπει ποτέ τα στοιχεία της κάρτας σας καθώς οι αριθμοί είναι κρυπτογραφημένοι.Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
 3. Συγχαρητήρια, τώρα επαληθεύσατε την ταυτότητά σας και προσθέσατε έναν τρόπο πληρωμής! Τώρα, ας πάμε και αγοράσουμε λίγο Bitcoin.

Αγορά Bitcoin στο Coinbase

 1. Κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα και πάλι στην κορυφή της σελίδας. Αυτή τη φορά θα μπορείτε να δείτε τα τέσσερα νομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε. Κάντε κλικ στο Bitcoin.Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εισαγάγετε το ποσό (σε fiat) που θέλετε να ξοδέψετε στο Bitcoin. Στο παράδειγμά μας, αγοράζουμε 150 ευρώ αξίας. Το ποσό του Bitcoin θα ενημερωθεί όταν εισαγάγετε το ποσό σας.Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
 1. Τέλος, κάντε κλικ στο Αγοράστε Bitcoin αμέσως, επιβεβαιώστε την κάρτα πληρωμής που προσθέσατε προηγουμένως και κάντε κλικ στο Επιβεβαιώνω. Αυτό είναι, είναι τόσο εύκολο όσο τώρα – έχετε πλέον το Bitcoin!

Τώρα που διαθέτετε Bitcoin, πρέπει να ανοίξουμε λογαριασμό στο Binance. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων και έχουν περισσότερα από 100 διαφορετικά νομίσματα διαθέσιμα!

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στο Binance

 1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Binance από κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.
 1. Κάντε κλικ στο Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ και ακολουθήστε τις οδηγίες. Το Binance είναι εξίσου βασικό με το Coinbase – πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email, τον αριθμό του κινητού σας και να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.
 1. Τώρα που έχετε λογαριασμό Binance, πρέπει να καταθέσουμε το Bitcoin που μόλις αγοράσατε από το Coinbase.

Καταθέστε χρήματα στο Binance

 1. Επιστρέψτε στον λογαριασμό σας στο Coinbase και κάντε κλικ στο Λογαριασμοί στην κορυφή της σελίδας. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Στείλετε.Οδηγίες για το Coinbase για το Cryptocurrency Trading
 2. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να στείλετε τα νομίσματά σας. Καθώς θέλετε να τα στείλετε στο πορτοφόλι Binance, πρέπει να επιστρέψουμε στο Binance και να λάβουμε τη διεύθυνση πορτοφολιού Binance.
 3. Επιστρέψτε στο Binance. Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Κεφάλαια και κάντε κλικ στο Καταθέσεις.Κατάθεση διασκέδασης στο COinbase για να μπορείτε να κάνετε Cryptocurrency Trading
 4. Κάντε κλικ στο Επιλέξτε Νόμισμα Κατάθεσης, πληκτρολογήστε BTC και μετά κάντε κλικ στο Bitcoin.Επιλέγοντας το κέρμα που θα κατατεθεί στο Coinbase
 5. Τώρα θα δείτε τη διεύθυνση κατάθεσης Binance για Bitcoin. Αντιγράψτε το.Οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αντιγραφής της διεύθυνσης κατάθεσης BTC κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων
 6. Τώρα, επιστρέψτε στον λογαριασμό σας στο Coinbase. Εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να στείλετε και, στη συνέχεια, επικολλήστε τη διεύθυνση πορτοφολιού Binance. Τέλος, κάντε κλικ στο Στείλετε. Ο λογαριασμός σας στο Binance θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί εντός 15 λεπτών.

Πώς να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα στο Binance

Τώρα που ο λογαριασμός σας Binance χρηματοδοτείται με Bitcoin, θα σας δείξουμε πώς λειτουργεί η συναλλαγή κρυπτονομισμάτων. Στο παράδειγμά μας, πρόκειται να ανταλλάξουμε Bitcoin για NEO, αλλά μπορείτε να αντικαταστήσετε το NEO με το νόμισμα με το οποίο θέλετε να ανταλλάξετε συναλλαγές.!

 1. Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Ανταλλαγή και κάντε κλικ στο Βασικός.Επιλογή μεθόδου βασικής διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων
 2. Στα δεξιά της σελίδας, κάντε κλικ στο BTC και εισάγετε ΝΕΟ (ή το νόμισμα που θέλετε να αγοράσετε). Στη συνέχεια κάντε κλικ στο NEO / BTC. Εάν το νόμισμα με το οποίο θέλετε να ανταλλάξετε δεν είναι NEO και αντί αυτού ήταν ABC, τότε θα αναζητούσατε το ζεύγος ABC / BTC.Οδηγίες για το πώς να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα στο Coinbase
 3. Βρίσκεστε τώρα στην κύρια οθόνη διαπραγμάτευσης για τα κέρματα που θέλετε να ανταλλάξετε – εδώ συμβαίνει όλη η διασκέδαση!Διαγράμματα τιμών του νομίσματος NEO στην πλατφόρμα Cryptocurrency Trading
 4. Για να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή, πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να αναζητήσετε το Αγορά NEO
 5. Πριν επιλέξετε πόσα νομίσματα θέλετε να ανταλλάξετε, πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να κάνετε Οριακή παραγγελία ή α Παραγγελία αγοράςLimit Order: Εδώ εισάγετε την τιμή στην οποία θέλετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η τιμή σας θα ταιριάζει. Παραγγελία αγοράς: Αυτό είναι όπου παίρνετε την τρέχουσα τιμή αγοράς που είναι διαθέσιμη στο Binance. Εάν αυτή είναι η πρώτη σας φορά, το Market Order είναι η καλύτερη επιλογή σας.Κατηγορία αγοράς στο coinbase
 6. Τώρα πρέπει να εισαγάγετε το ποσό του NEO (ή το νόμισμα που έχετε επιλέξει) που θέλετε να αγοράσετε. Στο παράδειγμά μας, αγοράζουμε 10 ΝΕΟ. Όπως θα δείτε, θα πάρουμε την τιμή της αγοράς, όπως επιλέξαμε το Αγορά. Τέλος, για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας, κάντε κλικ στο Αγορά NEO. Αυτό είναι, μόλις κάνατε το πρώτο σας εμπόριο κρυπτονομισμάτων!Οδηγίες για τον τρόπο επιλογής ποσού νομίσματος NEO στο Coinbase

Απλώς θυμηθείτε, μπορείτε να αλλάξετε τον παραπάνω οδηγό για το κέρμα που θέλετε να αγοράσετε.

συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος της διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων για οδηγό για αρχάριους – ελπίζουμε να το απολαύσατε!

Εάν έχετε διαβάσει αυτό το άρθρο από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή κατανόηση του τι είναι η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης, η διαφορά μεταξύ βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων συναλλαγών και ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε.

Όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα ξέρετε πώς να κάνετε την πρώτη σας αγορά κρυπτογράφησης και πώς να κάνετε συναλλαγές μεταξύ διαφορετικών κρυπτονομισμάτων! Απλώς θυμηθείτε, θα πρέπει πάντα να μιλάτε με έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο πριν κάνετε επενδύσεις και να κάνετε πάντα τη δική σας έρευνα.

(Θέλω να μείνετε ασφαλείς εκεί έξω!)

Λοιπόν, πώς βρήκατε τον οδηγό; Έχετε αγοράσει το πρώτο σας cryptocurrency; Έχετε ιδέες για το ποια κρυπτονομίσματα πρόκειται να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας?..

Ενημέρωσέ μας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map