Επανεξέταση του Πορτοφολιού Trezor

Είσαι ένα κρυπτονόμισμα θιασώτης, και ήρθαν εδώ θέλοντας να βρουν το ασφαλέστερο μέρος για την αποθήκευση των νομισμάτων σας? Ή σκέφτεστε εξαγορά ένα πορτοφόλι υλικού και θα ήθελα να μάθω αν το Τρέζορ το πορτοφόλι είναι αυτό για εσάς?

Σε κάθε περίπτωση, αυτός ο οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Σε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Trezor, θα εξηγήσω τι είναι το πορτοφόλι Trezor και τι κάνει. Μετά από αυτό, θα το εξερευνήσω πλεονεκτήματα, καθώς και του μειονεκτήματα. Αυτό θα περιλαμβάνει επίσης μια πλήρη ανάλυση του τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και το Trezor υποστηριζόμενα νομίσματα.

Στη συνέχεια, εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην αγορά, θα σας παράσχω επίσης έναν βήμα προς βήμα οδηγό σχετικά με τον τρόπο ρύθμισής του και τον τρόπο αποστολής / λήψης κερμάτων, μαζί με μερικές χρήσιμες εικόνες για να σας καθοδηγήσουν.

Τέλος πάντων, ας ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας ποιο είναι το πορτοφόλι Trezor!

Πλεονεκτήματα

  • Κορυφαία ασφάλεια
  • Ένα πολύ γνωστό πορτοφόλι κρυπτογράφησης
  • Διατηρεί τεράστιο αριθμό κρυπτονομισμάτων
  • Συνεχείς ενημερώσεις υλικολογισμικού

Μειονεκτήματα

  • Ακριβός
  • Υπήρξε προηγουμένως μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

Κριτική για το Πορτοφόλι Trezor: Τι είναι το Πορτοφόλι Trezor?

Το πορτοφόλι Trezor ήταν το αρχικό πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης να ελευθερωθεί. Είναι ένα πορτοφόλι υλικού που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να στέλνετε και να λαμβάνετε με ασφάλεια ένα μεγάλο εύρος από κρυπτονομισματα. Το πορτοφόλι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014 από μια εταιρεία που ονομάζεται SatoshiLabs, που βρίσκεται στην Τσεχική Δημοκρατία.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: Satoshi Labs.

Να εισαι ένα πορτοφόλι υλικού, το πορτοφόλι Trezor είναι πολύ πιο ασφαλές από τα παραδοσιακά πορτοφόλια λογισμικού, καθώς τα ιδιωτικά κλειδιά διατηρούνται στη φυσική συσκευή και όχι σε κινητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Το πορτοφόλι είναι ποτέ συνδεδεμένος με διακομιστή Διαδικτύου, που σημαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατο για έναν χάκερ να έχει πρόσβαση στα χρήματά σας – ένα εξαιρετικό σημείο σε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Trezor!

Θα μιλήσω για τις δυνατότητες ασφαλείας του πορτοφολιού αργότερα. Ωστόσο, για να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο δημοφιλής είναι, Το SatoshiLabs έχει πουλήθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές! Το τελευταίο πορτοφόλι τους είναι το Trezor T (Trezor 2).

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: Model One και Model T.

Το πορτοφόλι Trezor συνοδεύεται μια τιμή, ωστόσο, θα πρέπει να το αγοράσετε. Αυτό σημαίνει ότι, εάν έχετε μόνο ένα μικρό αριθμό νομισμάτων, μπορεί να μην αξίζει την επένδυση. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε σημαντικό ποσό, σίγουρα είναι!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Trezor:

Υποστηριζόμενα νομίσματα Trezor

Το πορτοφόλι Trezor είναι ένα πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων, που σημαίνει ότι μπορεί αποθηκεύστε πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Αυτό είναι υπέροχο εάν έχετε ένα χαρτοφυλάκιο που περιέχει μια ποικιλία κρυπτογράφησης, διαφορετικά, θα πρέπει να αποθηκεύσετε το καθένα σε ένα μεμονωμένο πορτοφόλι.

Από τον Ιούλιο του 2021, το Η Trezor υποστηρίζει σχεδόν 1400 νομίσματα.


Πίνακας: Τα υποστηριζόμενα νομίσματα των Ledger Sano S και Trezor One

Το πορτοφόλι Trezor Ethereum μπορεί να αποθηκεύσει όλα Αιθέριο-με βάση (ERC-20) μάρκες. Αυτό είναι υπέροχο καθώς υπάρχουν εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) διαφορετικά διακριτικά ERC-20 διαθέσιμα στην αγορά.

Μην ξεχνάτε, η ομάδα του Trezor αυξάνει πάντα το ποσό των κερμάτων που υποστηρίζει, οπότε αξίζει τον έλεγχο την επίσημη ιστοσελίδα τους τακτικά για να δείτε τις νέες κυκλοφορίες τους. Εάν στείλετε κρυπτογράφηση στο Trezor που δεν είναι ένα από τα νομίσματα που υποστηρίζονται από το Trezor, τότε θα μπορούσατε να χάσετε τα χρήματά σας για πάντα.

Συγκρίνετε το Trezor δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Trezor δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πλεονεκτήματα του πορτοφολιού Trezor

Όπως πιθανώς έχετε συγκεντρώσει από άλλες κριτικές χρηστών του πορτοφολιού Trezor, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της αγοράς ένα πορτοφόλι Trezor είναι αυτό είναι ο ασφαλέστερος τρόπος αποθήκευσης της κρυπτογράφησής σας. Για να κατανοήσω καλύτερα γιατί είναι τόσο ασφαλές, επιτρέψτε μου να σας πω πώς λειτουργεί.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι αυτό το ιδιωτικό σας κλειδί διατηρείται πάντα εκτός σύνδεσης, που σημαίνει ότι δεν έχει ποτέ άμεση σύνδεση με το Διαδίκτυο. Αυτό είναι τελείως διαφορετικό από την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας σε επιτραπέζιο, κινητό ή πορτοφόλι ιστού, όπως χάκερ βρίσκουν πάντα νέους τρόπους να το μολύνουν έναν ιό ή κακόβουλο λογισμικό.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: δύο συσκευές Trezor.

Όσον αφορά την πρόσβαση στο πορτοφόλι Trezor, είτε πρόκειται αποστολή / λήψη κερμάτων, ή ακόμη και ελέγξτε το υπόλοιπό σας, θα πρέπει να μπείτε τον προσωπικό σας αριθμό PIN. Μόνο εσείς πρέπει να γνωρίζετε ποιος είναι αυτός ο αριθμός PIN, καθώς πρέπει να τον επιλέξετε κατά την πρώτη ρύθμιση της συσκευής.

Σας δίνεται επίσης μια εφεδρική φράση πρόσβασης που εσύ ΠΡΕΠΕΙ σημειωσε. Εάν το πορτοφόλι Trezor σας κλαπεί, θα μπορείτε να ανακτήσετε τα χρήματά σας εισάγοντας την εφεδρική φράση σε άλλη συσκευή.

Παρόλο που ίσως έχετε ακούσει τα πορτοφόλια λογισμικού παραβιάζονται συνεχώς, Το παραπάνω χαρακτηριστικό καθιστά το πορτοφόλι Trezor σχεδόν αδύνατο να χακαριστεί!

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε τα θετικά του Trezor Wallet, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα μειονεκτήματά του.

Μειονεκτήματα του πορτοφολιού Trezor

Πρώτον, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να ξοδέψετε περίπου 99 $ αν θέλετε να αγοράσετε ένα πορτοφόλι Trezor. Έτσι, εάν έχετε κρυπτονομίσματα αξίας κάτω των 1000 $, είναι ίσως καλύτερο να τα διατηρείτε σε ένα πορτοφόλι δωρεάν λογισμικού!

Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη πόσο συχνά σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι υλικού Trezor για να κάνετε συναλλαγές. Κάθε φορά που θέλετε να στείλετε χρήματα, θα πρέπει να συνδέσετε το πορτοφόλι στην επιτραπέζια συσκευή σας και, στη συνέχεια, να εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό PIN. Αυτός δεν είναι ακριβώς ο πιο βολικός τρόπος πρόσβασης στα κρυπτονομίσματα σας. Βεβαίως, είναι ένα από τα κύρια «αρνητικά» σημεία που αναφέρονται από τις κριτικές χρηστών του πορτοφολιού Trezor.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: διαχειριστής κωδικών πρόσβασης.

Οταν πρόκειται για φιλικότητα προς τον χρήστη, ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Trezor μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο για αρχάριους, ειδικά αν δεν έχουν χρησιμοποιήσει παρόμοια συσκευή στο παρελθόν. Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό διαβάστε το εγχειρίδιο οδηγιών πριν το χρησιμοποιήσετε, διαφορετικά, θα μπορούσατε να κάνετε λάθος.

Συνολικά, πρέπει να σκεφτείτε τι είναι πιο σημαντικό. Είναι η ασφάλεια ή άλλες δυνατότητες όπως το κόστος, η ευκολία και η φιλικότητα προς τον χρήστη; Ωστόσο, εάν κρατάτε μια πραγματικά μεγάλη ποσότητα κερμάτων, Συνιστάται πλήρως να τα αποθηκεύετε σε πορτοφόλι υλικού όπως το Trezor.

Έτσι, τώρα που έχετε μια επισκόπηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του πορτοφολιού, στη συνέχεια σε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Trezor, ας ρίξουμε μια ματιά στο πόσο ασφαλής είναι πραγματικά. Είναι αδύνατο να εισπραχθεί το πορτοφόλι Trezor; Ας ανακαλύψουμε!

Επισκόπηση ασφάλειας

Η πρώτη ερώτηση που συνήθως κάνουν οι άνθρωποι είναι «τι γίνεται αν ο επιτραπέζιος υπολογιστής μου έχει μολυνθεί και συνδέσω το πορτοφόλι μου Trezor;». Λοιπόν, αυτό είναι ένα πολύ καλό σημείο, οπότε επιτρέψτε μου να το εξηγήσω με περισσότερες λεπτομέρειες.

Περιορισμένη σύνδεση USB

Σκεφτείτε το ποντίκι που χρησιμοποιείτε για τον έλεγχο του δρομέα στην οθόνη. Εάν υπήρχε ιός στον υπολογιστή, θα μπορούσε να επηρεάσει το ποντίκι; Με τίποτα! Παρόλο που το ποντίκι έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά με το Διαδίκτυο (επειδή σας επιτρέπει να κάνετε κλικ σε διαφορετικούς ιστότοπους), δεν μπορεί να ελεγχθεί από έναν ιό ή κακόβουλο λογισμικό.

Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο με το πορτοφόλι Trezor Ethereum. Το πορτοφόλι έχει κάτι που ονομάζεται ένα "Περιορισμένη σύνδεση USB", που σημαίνει ότι ακόμη και αν η συσκευή του υπολογιστή έχει μολυνθεί, η κρυπτογράφηση σας είναι απολύτως ασφαλής.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: σχεδίασε το πορτοφόλι Trezor.

Μερικοί αναφέρουν κριτικές χρηστών του πορτοφολιού Trezor keyloggers. Ένα keylogger είναι όταν μια συσκευή έχει μολυνθεί από ιό και επιτρέπει στον χάκερ να το κάνει λάβετε ένα αντίγραφο κάθε πλήκτρου που εισάγετε στο πληκτρολόγιό σας. Στη συνέχεια, μπορούν να αναλύσουν όλα όσα πληκτρολογείτε, με την ελπίδα ότι θα αποκαλύψετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως έναν κωδικό πρόσβασης.

Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα σχεδίασε τον αριθμό PIN είναι ότι κάθε φορά που εισάγετε έναν αριθμό, η σειρά των αριθμών αλλάζει. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα για να καταλάβετε τι εννοώ:

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: η συσκευή Trezor.

Όπως επεσήμαναν ορισμένες κριτικές του πορτοφολιού Trezor, αυτός είναι σίγουρα ένας τρόπος για να αποφύγετε την παραβίαση του PIN σας από ένα keylogger!

Ενημερώσεις υλικολογισμικού

Για να διασφαλιστεί ότι το πορτοφόλι Trezor παραμένει προστατευμένο από νέες απειλές, η ομάδα κυκλοφορεί τακτικές ενημερώσεις υλικολογισμικού. Αυτό είναι παρόμοιο με μια ενημέρωση των Windows και έχουν σχεδιαστεί για την προστασία της συσκευής σας!

Οι ενημερώσεις του πορτοφολιού Trezor είναι όχι αυτόματη Ωστόσο, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ενημερώσατε μόνοι σας όταν κυκλοφορήσουν. Οι SatoshiLabs έχουν κυκλοφορήσει πλήρεις οδηγίες για το πώς να το κάνετε αυτό, τις οποίες μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Παραβιάστηκε το πορτοφόλι Trezor?

Ωστόσο, όσο καλά είναι όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά ασφαλείας, υπήρχε μια αναφερόμενη ευπάθεια στο υλικό Trezor το 2017. Σύμφωνα με διάφορους ειδικούς της κρυπτογράφησης, υπήρχε τρόπος για τους εισβολείς να έχουν πρόσβαση στην εφεδρική φράση πρόσβασης 24 λέξεων ενός ατόμου, καθώς και στον αριθμό PIN.

Αν και η ευπάθεια έχει από τότε διορθωθεί από την ομάδα Trezor, θα πρέπει να υπενθυμίζει ότι στην πραγματικότητα, καμία συσκευή δεν είναι ποτέ 100% ασφαλής από τους χάκερ. Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με την προηγούμενη ευπάθεια, κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την ιστορία.

Λοιπόν, τώρα που έχετε καλή κατανόηση των χαρακτηριστικών ασφαλείας, τι πιστεύετε για το πορτοφόλι υλικού Trezor μέχρι στιγμής; Εάν ψάχνετε να αγοράσετε ένα (ή έχετε ήδη ένα), καλό – το επόμενο πράγμα που θα καλύψουμε σε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Trezor είναι ρύθμιση και χρήση της συσκευής!

Πώς να ρυθμίσετε το Trezor Wallet?

Όταν ανοίγετε για πρώτη φορά το πλαίσιο, ακολουθεί μια λίστα με όλα τα στοιχεία που πρέπει να λάβετε:Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: μέσα στο πακέτο.Πορτοφόλι Trezor (1), Σπόρος ανάκτησης (2), Lanyard (3), Οδηγίες (4), Καλώδιο USB (5)

1. Πρώτα πράγματα πρώτα, πρέπει να συνδέστε το πορτοφόλι Trezor στη θύρα USB του υπολογιστή σας. Μόλις το κάνετε, η οθόνη Trezor θα σας δείξει μια εικόνα μιας κλειδαριάς και ενός ιστότοπου για επίσκεψη. Για να διευκολύνετε τα πράγματα για εσάς, κάντε κλικ στον σύνδεσμο εδώ.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: ξεκινώντας με το Trezor.

2. Η ιστοσελίδα θα σας δώσει περαιτέρω οδηγίες σχετικά με το πώς να διατηρήσετε το πορτοφόλι σας Trezor ασφαλές, προτού σας κατευθύνει ξανά στο πορτοφόλι.TREZOR.io. Εάν, για κάποιο λόγο, δεν σας κατευθύνει, κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο.

3. Τώρα θα πρέπει εγκαταστήστε το πορτοφόλι Trezor, το οποίο θα επιτρέπει στο πορτοφόλι του υλικού σας να επικοινωνεί το blockchain. Μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε την επέκταση Google Chrome είτε να την κατεβάσετε απευθείας στη συσκευή σας. Στον οδηγό μου, πρόκειται να χρησιμοποιήσω την επέκταση Chrome.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: ο ιστότοπος Trezor.

4. Τώρα θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ "Ναι, Εγκατάσταση".

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: εγκατάσταση υλικολογισμικού του Trezor.

5. Θα σας ζητηθεί τώρα να ελέγξετε ότι το «Δακτυλικά αποτυπώματα“Στην οθόνη του υλικού Trezor ταιριάζουν με αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη της συσκευής του υπολογιστή σας. Εάν όλα φαίνονται καλά, κάντε κλικ στο "Να συνεχίσει"(στη συσκευή Trezor).

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: Διεπαφή Trezor.

6. Τώρα πρέπει να αποσυνδέσετε το πορτοφόλι Trezor από τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να το τοποθετήσετε ξανά. Τότε επιστρέψτε στο πορτοφόλι.TREZOR.io.

7. Θα σας ζητηθεί τώρα να δώσετε ένα όνομα στο πορτοφόλι Trezor. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλετε και μπορεί πάντα να αλλάξει αργότερα.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: Ρύθμιση διεπαφής Trezor.

8. Ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε το PIN σας, δηλαδή ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της διαδικασίας εγκατάστασης. Στην οθόνη του υπολογιστή σας, θα δείτε την παρακάτω εικόνα.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: εισαγωγή του κωδικού PIN.

9. Στην οθόνη πορτοφολιού υλικού Trezor, θα δείτε την ακόλουθη εικόνα.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: νέο PIN.

10. Εδώ είναι λίγο μπερδεμένο. Η θέση των αριθμών που εμφανίζονται στην οθόνη σας είναι τυχαία, γεγονός που διασφαλίζει ότι κανείς δεν μπορεί να ανακαλύψει ποια πλήκτρα πατάτε.

Ωστόσο, πρέπει να εισαγάγετε τους αριθμούς που θέλετε στον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να επιλέξετε “7,1,6,5”, θα πρέπει να επιλέξετε την ίδια θέση στα κενά τετράγωνα που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας. Θα πρέπει να εισαγάγετε αυτό εις διπλούν, που διασφαλίζει ότι δεν κάνετε λάθος.

11. Τώρα που έχετε ρυθμίσει τον αριθμό PIN σας, το πορτοφόλι υλικού Trezor θα εμφανίσει την εφεδρική φράση 24 λέξεων. Είναι πολύ σημαντικό να τα γράψετε και να τα διατηρήσετε ασφαλή, επειδή εάν χάσετε ποτέ το πορτοφόλι σας ή κλαπεί, θα το χρειαστείτε για να ανακτήσετε τα χρήματά σας. Θα έπρεπε να έχετε λάβει ένα 24 κομμάτι χαρτί μέσα στο κουτί Trezor, ώστε να μπορείτε να τα γράψετε σε αυτό!

Επανεξέταση του πορτοφολιού Trezor: γράφοντας τους κωδικούς.

Αυτό είναι! Τώρα δημιουργήσατε το πορτοφόλι Trezor! Ας προχωρήσουμε στη λήψη των χρημάτων σας.

Πώς να μεταφέρετε κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι σας Trezor?

1. Πρώτα, συνδέστε το πορτοφόλι υλικού Trezor στον υπολογιστή σας και μετά εισαγάγετε τον αριθμό PIN που δημιουργήσατε νωρίτερα.

2. Τώρα, πρέπει να επισκεφθείτε το πορτοφόλι Trezor. Αυτό θα γίνει είτε μέσω της επέκτασης Google Chrome είτε του προγράμματος λογισμικού που κατεβάσατε νωρίτερα.

3. Στην επάνω αριστερή πλευρά της σελίδας, θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο. Επιλέξτε την κρυπτογράφηση που θέλετε να στείλετε στο πορτοφόλι Trezor. Θα χρησιμοποιώ Bitcoin για αυτό το παράδειγμα, αλλά υπάρχει επίσης ένα πορτοφόλι Trezor Ethereum και άλλα μέσα στον ίδιο πίνακα ελέγχου.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Λαμβάνω" στο επάνω μέρος της οθόνης. Τώρα θα δείτε τη μοναδική σας διεύθυνση πορτοφολιού για το κρυπτογράφηση που θέλετε να μεταφέρετε.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Trezor: Κωδικός QR.

5. Αντιγράψτε τη διεύθυνση και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο πορτοφόλι όπου είναι αποθηκευμένη η κρυπτογράφηση σας. Απλώς επικολλήστε τη διεύθυνσή σας και μετά μεταφέρετε τα χρήματα!

Ανάλογα με το νόμισμα που μεταφέρετε, θα χρειαστούν λίγα λεπτά για να φτάσετε στο πορτοφόλι Trezor. Αλλά αυτό είναι! Συνεχίζοντας την αναθεώρηση του πορτοφολιού Trezor, ας δούμε πώς να το κάνετε αποστολή χρημάτων από το πορτοφόλι Trezor σε κάποιον άλλο.

Πώς να στείλετε χρήματα από το Πορτοφόλι Trezor?

  1. Ανοίξτε τον ταμπλό του πορτοφολιού Trezor στον υπολογιστή σας.
  2. Από την αναπτυσσόμενη λίστα στην αριστερή πλευρά, επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να στείλετε.
  3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Στείλετε" στην κορυφή της σελίδας.
  4. Τώρα θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού του ατόμου στο οποίο θέλετε να στείλετε τα νομίσματα, καθώς και το ποσό. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τις πληροφορίες που έχετε εισαγάγει, κάντε κλικ στο "Στείλετε"!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

συμπέρασμα

Εάν έχετε διαβάσει αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Trezor από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε μια πολύ καλή κατανόηση τι είναι, τι κάνει και πώς διαφέρει από τα παραδοσιακά πορτοφόλια λογισμικού.

Θα πρέπει επίσης να έχετε μια καλή ιδέα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που το καθιστούν πολύ πιο ασφαλές από ένα επιτραπέζιο ή κινητό πορτοφόλι. Ακόμα κι αν το πορτοφόλι Trezor σας έχει κλαπεί, μπορείτε ακόμη να ανακτήσετε τα χρήματά σας αρκεί να γράψετε και να αποθηκεύσετε τον κωδικό ανάκτησης 24 λέξεων!

Εάν αποφασίσετε να πάτε για ένα πορτοφόλι υλικού, σας προτείνω σίγουρα να διαβάσετε το δικό μου Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού, και τη σύγκριση μεταξύ Ledger και Trezor.

Πίνακας: Το Ledger Nano S και το Trezor One

Λοιπόν, έχετε αποφασίσει εάν θέλετε να αγοράσετε το πορτοφόλι υλικού Trezor? Εάν ναι, πρόκειται να αγοράσετε το Trezor ή το πιο πρόσφατο μοντέλο Trezor T (ή Trezor 2)?

Εάν ναι, ενημερώστε με για το πώς θα συνεχίσετε!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map