Επανεξέταση Trezor Model T

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι το κρυπτονόμισμα η φούσκα είχε ξεσπάσει μια φορά για πάντα στο τέλος του 2017, ο χρόνος έχει περάσει για να το δείξει αυτό τεχνολογία blockchain είναι πραγματικά πολύτιμο και χρήσιμο, και ο αριθμός των χρηστών που έχουν γνώση της κρυπτογράφησης μόλις αυξήθηκε με τα χρόνια. Ετσι έκανα τεχνολογία αποθήκευσης κρυπτογράφησης, Ωστόσο, και σε αυτήν την κριτική Trezor Model T, θα ρίξουμε μια ματιά ένα από τα πιο προηγμένα πορτοφόλια υλικού του σήμερα.

Αν γνωρίζετε καθόλου το θέμα της κρυπτογράφησης, γενικά, είναι πιθανό να έχετε ακούσει το όνομα Τρέζορ πριν. Είναι ένας από τους δύο κορυφαίους παρόχους πορτοφολιών υλικού κρυπτογράφησης (ο άλλος είναι Καθολικό), και επίσης ένα από τα παλαιότερα της παρτίδας.

Όπως και το Ledger, ο Trezor κυκλοφόρησε με ένα νέο μοντέλο του πορτοφολιού τους – το Trezor T. Αξίζει να δείτε; Τι πρόσθετες δυνατότητες προσφέρει σε σύγκριση με το αρχικό Trezor; Όλες αυτές οι ερωτήσεις (και πολλές άλλες) θα απαντηθούν στο παρακάτω άρθρο!

Πλεονεκτήματα

  • Κορυφαία ασφάλεια
  • Διεπαφή χρήστη οθόνης αφής
  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Υποστηρίζει περίπου 1000 στοιχεία κρυπτογράφησης

Μειονεκτήματα

  • Ογκώδης σχεδιασμός
  • Ακριβός

Αξιολόγηση Trezor Model T: PROS

Όπως και με τα άλλα άρθρα μου για το πορτοφόλι κρυπτογράφησης, θα ξεκινήσουμε αυτήν την κριτική Trezor Model T συζητώντας τις κύριες θετικές πτυχές του εν λόγω πορτοφολιού.

Αξίζει να θυμάστε, ωστόσο, ότι σε όλη αυτήν την κριτική, πιθανότατα θα αναφέρομαι στο αρχικό πορτοφόλι Trezor crypto – το Trezor One – αρκετά. Αυτό είναι απλώς επειδή είναι ένα εξαιρετικό σημείο αναφοράς για το Trezor T., και θα μπορείτε να δείτε πώς η νέα έκδοση της συσκευής είναι ανώτερη από τον προκάτοχό της.


Πίνακας: Γενικές πληροφορίες για το Ledger Nano X και το Trezor Model T

Σίγουρα, όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, αν είναι Ενημερώσεις υλικολογισμικού Trezor ή ορισμένες πτυχές χρηστικότητας, το νέο και βελτιωμένο Trezor T θα είναι σίγουρα (απόσπασμα, χωρίς ένδειξη) «καλύτερο» από την παλαιότερη συσκευή. Τούτου λεχθέντος, αξίζει την επένδυση; Ας ανακαλύψουμε!

Ένα ευρύ φάσμα υποστηριζόμενων στοιχείων κρυπτονομισμάτων

Ποια είναι μερικά από τα πρώτα χαρακτηριστικά που εξετάζετε όταν διαλέγετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για τον εαυτό σας?

Είναι ασφάλεια? Η μηπως, τις πτυχές χρηστικότητας του πορτοφολιού?

Λοιπόν, εκτός από τις προαναφερθείσες λειτουργίες, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πιθανότατα θα δείτε τον αριθμό των διαφόρων στοιχείων κρυπτογράφησης που υποστηρίζει το πορτοφόλι.

Από τη σύνταξη αυτής της κριτικής Trezor Model T, υπάρχουν προς το παρόν σχεδόν 7000 διαφορετικά κρυπτονομίσματα και κρυπτονομίσματα διαθέσιμο για να δείτε και να επενδύσετε. Αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός κρυπτογράφησης! Πολύ καιρό έχουν περάσει οι μέρες που οι άνθρωποι θα αγόραζαν μόνο Bitcoin – Σήμερα, ακόμη και οι αρχάριοι επενδυτές θέλουν να διατηρούν τα χαρτοφυλάκια τους αρκετά διαφορετικά.

Επανεξέταση Trezor Model T: τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης που υποστηρίζει το Trezor Model T.

Φυσικά, ανεξάρτητα από το ποια κρυπτογράφηση είναι για την οποία επενδύετε, πιθανώς θα θέλατε φυλάξτε όλα τα νομίσματά σας ασφαλή, σωστά? Λοιπόν, αυτό είναι απολύτως δυνατό με το Trezor T.!

Είτε θέλετε μεταφέρω από Νομισματική βάση στον Τρέζορ, ή χρησιμοποιήστε το «Γέφυρα Τρέζορ“Για οποιεσδήποτε άλλες συνδέσεις, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μπορείτε αποθηκεύστε περίπου 1000 διαφορετικά κρυπτονομίσματα και στοιχεία κρυπτογράφησης στο πορτοφόλι υλικού!

Φυσικά, το Trezor T θα υποστηρίξει όλα τα πιο κοινά νομίσματα κρυπτογράφησης στην αγορά – Bitcoin, Αιθέριο, Litecoin, Bitcoin μετρητά, Κυματισμός, Παύλα, και ούτω καθεξής. Ωστόσο, ακόμα κι αν είστε επενδυτής που ενδιαφέρεται για μερικά από τα πιο εξειδικευμένα νομίσματα, πιθανότατα θα μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στη συσκευή σας Trezor T!

Κορυφαία ασφάλεια

Αυτό είναι μάλλον αυτονόητο, αλλά ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός πορτοφολιού κρυπτογράφησης υλικού. Νιώθω σχεδόν ανόητη γράφοντας αυτήν την πρόταση – είναι κυριολεκτικά ο μόνος ουσιαστικός λόγος για τον οποίο θέλετε να επενδύσετε σε ένα πορτοφόλι σαν αυτό, στην πρώτη θέση!

Ανεξάρτητα από το ποιο από τα δύο μοντέλα πορτοφολιών Trezor είναι αυτό που θα κοιτάξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις κορυφαίες διαθέσιμες λειτουργίες ασφαλείας. Οι κριτικές πολλαπλών χρηστών Trezor Model T που βρίσκονται στο διαδίκτυο θα σας πουν αυτό Το Trezor δεν ονομάζεται μια από τις ασφαλέστερες συσκευές αποθήκευσης κρυπτογράφησης για τίποτα!

Πρώτα πάνω, τις ενημερώσεις υλικολογισμικού Trezor. Κάθε φορά που φορτώνετε το Trezor Model T, η συσκευή σας αποστέλλεται ένα αίτημα επαλήθευσης υλικολογισμικού – Αυτό θα επαληθεύσει ότι το υλικολογισμικό σας είναι και το επίσημο υλικολογισμικό και όχι κάποιο κακόβουλο λογισμικό που μεταμφιέζεται και ότι είναι επίσης ενημερωμένο.

Επανεξέταση Trezor Model T: 3 λόγοι για τους οποίους το Trezor είναι υπέροχο.

Μπορείτε επίσης να περιμένετε λάβετε εξαιρετικά αξιόπιστες δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Τα εφεδρικά αντίγραφα χρησιμοποιούνται σε περίπτωση που χάσετε τη συσκευή Trezor ή καταστραφεί – χωρίς τη φράση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (κωδικός), δεν θα μπορείτε να επαναφέρετε τα κρυπτογραφημένα σας, οπότε φροντίστε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή όταν το ρυθμίζετε πάνω!

Πάνω από όλα αυτά, όλες οι διαδικασίες σας θα προστατεύονται επίσης από έναν προσαρμοσμένο κωδικό PIN. Αυτό περιλαμβάνει και τις δύο διαδικασίες που περιλαμβάνουν τα δημόσια και ιδιωτικά σας κλειδιά – κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας!

Ενώ δεν το επισημαίνουν πολλοί χρήστες Trezor Model T, η πραγματική συσκευή Trezor T είναι ανθεκτική και καλοφτιαγμένη, πολύ. Παρόλο που αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας των κρυπτονομισμάτων σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή θα παραμείνει πατημένη και δεν θα σας ξαφνικά καταστραφεί.

Ευχρηστία οθόνης αφής

Μία από τις πιο εμφανείς πτυχές που αναφέρονται στις κριτικές του χρήστη Trezor Model T που αφορούν τις διαφορές μεταξύ των δύο πορτοφολιών Trezor είναι το γεγονός Το Trezor T διαθέτει οθόνη αφής, ενώ η προηγούμενη έκδοση του πορτοφολιού υλικού κρυπτογράφησης είχε δύο κουμπιά για να περιηγηθείτε στη διεπαφή του.

Με την πρώτη ματιά, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό – ίσως να μην σκέφτεστε τίποτα περισσότερο από αυτό. Ωστόσο, είναι στην πραγματικότητα μια καταπληκτική βελτίωση, ευχρηστία!

Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα που εντοπίστηκαν στις κριτικές πορτοφολιού υλικού χρήστη (οι κριτικές Trezor Model T δεν αποτελούν εξαίρεση) είναι το γεγονός ότι η ανταλλαγή των νομισμάτων σας, ενώ η αποθήκευσή τους σε ένα πορτοφόλι υλικού είναι συνήθως μια πολύ κουραστική και ενοχλητική εργασία.

Αναθεώρηση Trezor Model T: Τι είναι το Trezor Model T;

Ενώ οι συσκευές υλικού παρέχουν μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας για τα κρυπτονομίσματά σας, πολλοί ενεργοί έμποροι προτιμούν χωρίστε τα χαρτοφυλάκια τους σε δύο μέρη – το μεγαλύτερο μέρος μπαίνει στο πορτοφόλι υλικού, ενώ το μικρότερο τμήμα θα παραμείνει σε μια συγκεκριμένη ανταλλαγή, για εύκολη διαπραγμάτευση.

Λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η Trezor Bridge στη νέα συσκευή Trezor, το υλικολογισμικό της και, επιπλέον, τη λειτουργικότητα της οθόνης αφής, θα μπορείτε να εξοικονομήστε πολύ χρόνο μεταφέροντας κέρματα από και προς το πορτοφόλι Trezor. Αυτή είναι μια τεράστια προσφορά, καθώς δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη ή εγκατάσταση άλλης, επιπλέον ζεστό πορτοφόλι!

Εύκολη διαδικασία ρύθμισης

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πορτοφόλι υλικού, πιθανώς το γνωρίζετε η διαδικασία ρύθμισης μπορεί να διαρκέσει λίγο, και να είσαι αρκετά κουραστικός. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία δημιουργίας εφεδρικών φράσεων, να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε τις απαιτούμενες ενημερώσεις υλικολογισμικού Trezor και μόνο στη συνέχεια να προχωρήσετε στην αποθήκευση νομισμάτων στη συσκευή σας.

Ο χρήστης Trezor Model T σχόλια σημειώνει ότι η εταιρεία βελτιστοποίησε πραγματικά ολόκληρη τη διαδικασία εγκατάστασης, από όταν ανοίγετε το κουτί με τη συσκευή, μέχρι το σημείο που μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε για πραγματική αποθήκευση.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που αποδεικνύουν ότι είναι το γεγονός είναι ότι μπορείτε πραγματικά να ορίσετε τη φράση ανάκτησης (ο κωδικός 12-24 γραμμάτων και αριθμών που χρησιμοποιείται για την ανάκτηση των κρυπτογράφων σας εάν χάσετε τη συσκευή σας) οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

Αναθεώρηση Trezor Model T: λάβετε Bitcoin.

Η διαφορά εδώ είναι ότι, με τις περισσότερες συσκευές, θα σας ζητηθεί να ορίσετε τη φράση μόλις φορτώσετε τη συσκευή σας για πρώτη φορά. Εάν βιάζεστε, αυτό δεν είναι πολύ βέλτιστο!

Ο σπόρος ανάκτησης Trezor μπορεί να είναι οριστεί σε οποιοδήποτε δεδομένο χρονικό σημείο, αν και. Θα λάβετε μια προειδοποίηση στο λογισμικό Trezor εάν δεν ορίσετε τη φράση κατά την αρχική ρύθμιση, αλλά το Trezor T δεν θα σας αναγκάσει να το ορίσετε εκείνη τη στιγμή.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, ωστόσο, θα πρέπει να έχετε πάντα υπόψη σας το γεγονός ότι είναι πάντα καλύτερο να ρυθμίσετε το σπόρο ανάκτησης το συντομότερο δυνατό, καθώς αυτό θα διασφαλίσει ότι η συσκευή σας προστατεύεται σωστά και ότι δεν θα χάσετε όλα τα κεφάλαια εάν συμβεί κάτι απροσδόκητο.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Trezor:

Trezor Model T Αναθεώρηση: CONS

Έτσι – από αυτό το σημείο, έχουμε αποδείξει ότι, παρόλο που και τα δύο μοντέλα πορτοφολιών υλικού Trezor είναι αρκετά παρόμοια στον τρόπο λειτουργίας τους, το Trezor T είναι ανώτερου σχεδιασμού, προσφέρει πολύ καλύτερες δυνατότητες χρηστικότητας και είναι απλά μια ενημερωμένη έκδοση του Trezor One, γενικά.

Ωστόσο, έχοντας πει όλα αυτά, Δεν είναι όλες οι αξιολογήσεις του χρήστη Trezor Model T θετικές. Υπάρχουν ορισμένοι πελάτες που δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με την αγορά τους, για τον έναν ή τον άλλο λόγο – θα πρέπει επίσης να εξετάσουμε αυτά τα παράπονα!

Τώρα, αξίζει να επισημάνουμε ότι κανένα από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες δεν έχουν, για παράδειγμα, τη Trezor Bridge ή τις κρυπτογραφικές μεταφορές από Νομισματική βάση στον Τρέζορ. Αντίθετα, οι καταγγελίες αφορούν κυρίως δύο πτυχές του πορτοφολιού – το φυσικό του σχέδιο, και τιμή.

Ογκώδης σχεδιασμός

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες κριτικές χρηστών Trezor Model T που δεν είναι όλες ευχαριστημένες με τη συσκευή επισημαίνουν την ογκώδη σχεδίαση.

Πράγματι – αν συγκρίνατε το Trezor T (ή ακόμα και το Model One) με τον κύριο ανταγωνιστή του – Καθολικό -, Το Trezor πραγματικά φαίνεται ότι είναι μάλλον ογκώδες.

Στην πραγματικότητα έχω ακούσει αυτό να αναφέρεται από ορισμένους φίλους μου – αγόρασαν τις συσκευές τους Trezor και συνέχισαν να μου λένε πώς αυτά τα αντικείμενα είναι πολύ πιο ογκώδη από ό, τι νόμιζαν, και είναι πολύ λιγότερο βολικά για μεταφορά στην πραγματικότητα.

Αναθεώρηση Trezor Model T: πληροφορίες σχετικά με το Trezor.

Αφού έλαβα το Trezor, μπορώ να πω – ενώ μπορώ να δω από πού προέρχονταν οι φίλοι μου, η συσκευή ήταν στην πραγματικότητα πολύ πιο βολικό απ ‘όσο νόμιζα ότι θα ήταν! Ενώ το Trezor Model T είναι λίγο μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, και οι δύο συσκευές ταιριάζουν στην τσέπη σας πολύ καλά και είναι μικρότερες από ό, τι θα περίμενε κανείς, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο!

Τούτου λεχθέντος, μερικοί άνθρωποι σημειώνουν ένα πρόβλημα με απόκρυψη, πολύ. Πάρτε το παράδειγμα του προαναφερθέντος καθολικού – η συσκευή μοιάζει με μονάδα flash USB και συνδυάζεται αρκετά καλά με το φόντο. Ωστόσο, ο Trezor έχει μια πολύ μοναδική εμφάνιση.

Για άλλη μια φορά, δεν το βρήκα πολύ μεγάλο. Ενώ Το Trezor φαίνεται πραγματικά μοναδικό (ειδικά η εμβληματική έκδοση), συνδυάζεται αρκετά καλά με μερικές άλλες συσκευές – για παράδειγμα, δύσκολα θα μπορούσατε να πείτε τη διαφορά μεταξύ ενός πορτοφολιού Trezor και μιας γεννήτριας PIN!

Συγκρίνετε το Trezor Model T δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Trezor Model T δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τιμή

Ως τελικό σημείο σε αυτήν την κριτική Trezor Model T, ας ρίξουμε μια ματιά την τιμή Trezor T, και συζητήστε αν η συσκευή αξίζει τα χρήματα.

Όπως έχω υποδείξει νωρίτερα, ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος των αξιολογήσεων Trezor Model T που βρίσκονται στο διαδίκτυο θα σας πει ότι η τιμή αυτού του συγκεκριμένου πορτοφολιού υλικού κρυπτογράφησης είναι λίγο… Καλά, υψηλός.

Μια μεμονωμένη συσκευή Trezor T θα σας κοστίσει 169,99 $. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το πακέτο που προσφέρει η εταιρεία – αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ένα Trezor T, Trezor One, και μια κάψουλα Cryptosteel. Αυτό το πακέτο (ονομάζεται "Πακέτο Trezor Ultimate") θα σας κοστίσει 274 $.

Αναθεώρηση Trezor Model T: μέσα στο κουτί του Trezor Model T.

Λοιπόν, ναι – βεβαίως, η τιμή είναι λίγο υψηλή, ειδικά σε σύγκριση με την τιμή του Trezor One.

Ωστόσο, ωστόσο, η τιμή Trezor T δικαιολογείται από το γεγονός ότι πόσο καλό είναι το πορτοφόλι.

Αν και είναι σίγουρα μια σημαντική εφάπαξ επένδυση, με το εν λόγω αντικείμενο, θα είστε σε θέση να είστε σίγουροι ότι όλα τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία προστατεύονται από μια κορυφαία συσκευή ασφαλείας (υποθέτοντας ότι έχετε ορίσει το σπόρο ανάκτησης Trezor, φυσικά). Είναι πάντα καλύτερο να επενδύετε σε έναν ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για το κρυπτογράφηση σας, παρά να κινδυνεύετε να χάσετε όλα αυτά!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Συμπεράσματα

Τώρα, με όλα αυτά που ειπώθηκαν, είναι το Trezor Model T αξίζει να δείτε?

Θα έλεγα – σίγουρα!

Όπως επισημάνθηκε στο εισαγωγικό μέρος αυτής της αξιολόγησης Trezor Model T, Η Trezor είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες όσον αφορά την εξασφάλιση αποθήκευσης κρυπτογράφησης. Το Μοντέλο T απλώς αποδεικνύει αυτό ακόμη περισσότερο – είναι ένα καταπληκτικό κομμάτι υλικού που παρέχει στον κάτοχό του τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας κρυπτογράφησης που θα μπορούσατε να ζητήσετε!

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Trezor Model T και Trezor One

Μεταφορές από Νομισματική βάση Το Trezor είναι απλό και απλό χάρη στο το υλικολογισμικό της συσκευής και τον εξορθολογισμένο σχεδιασμό του λογισμικού που το συνοδεύει. Ο σπόρος ανάκτησης Trezor μπορεί να ρυθμιστεί ανά πάσα στιγμή, επιτρέποντάς σας μια γρήγορη διαδικασία προετοιμασίας και τον πλήρη έλεγχο των διαδικασιών που επιλέγετε να εκτελέσετε με το πορτοφόλι.

Η τιμή του Trezor T είναι λίγο υψηλή και ο σχεδιασμός είναι λίγο ογκώδης, αλλά και τα δύο αυτά «θέματα» είναι αρκετά μικρά σε σύγκριση με τα πλεονεκτήματα της συσκευής. Με βάση όλα τα πράγματα, το Trezor Model T είναι σίγουρα μια καταπληκτική επιλογή για κάθε λάτρη της κρυπτογράφησης!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me