Καλύτερο πορτοφόλι Tron

Τρόν είναι αναμφίβολα ένα πολύ δημοφιλές έργο κρυπτογράφησης. Φαίνεται να έχει ό, τι απαιτείται για την επιτυχία – ένα υπέροχο όραμα, μια ισχυρή ομάδα πίσω από αυτό και ένα σαφές σχέδιο για το μέλλον. Ωστόσο, το μόνο πράγμα που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές και να επενδύσετε σε TRX είναι ένα αξιόπιστο πορτοφόλι.

Όπως και με τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, Η Tron διαθέτει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία πορτοφολιών που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, παρόλο που όλοι τους θα είναι διαφορετικοί από μόνοι τους, Μερικοί θα είναι καλύτεροι από άλλους.

Σήμερα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα καλύτερα πορτοφόλια Tron – είτε πρόκειται για επιτραπέζιο υπολογιστή, υλικό ή αλλού. Αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο TRX, διαβάστε – μερικοί υποψήφιοι σε αυτήν τη λίστα μπορεί να σας εκπλήξουν!

Οι διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών Tron

Προτού προχωρήσουμε και μεταβούμε στη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια Tron της χρονιάς, υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι σημαντικά να συζητήσουμε. Για αρχάριους, πρέπει να γνωρίζετε όλα τα διαφορετικά πορτοφόλια Tron που είναι εκεί έξω.

Ενώ τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, γενικά, κατηγοριοποιούνται συχνά σε τέσσερις ή πέντε διαφορετικές κατηγορίες, για λόγους απλότητας, θα παραμείνουμε στα δύο – ζεστά και κρύα.


Καθώς συζητάμε και για τους δύο αυτούς τύπους πορτοφολιών, λάβετε υπόψη ότι οι ετικέτες χρησιμοποιούνται ως όροι ομπρέλας – ωστόσο, όσο πηγαίνει αυτή η λίστα, θα πρέπει να είναι αρκετό.

Hot Wallets – Η κορυφή της άνεσης

Ο όρος “hot wallet” αναφέρεται σε αποθήκευση κρυπτογράφησης που διατηρεί μια συνεχή σύνδεση με το Διαδίκτυο. Ένα παράδειγμα θα ήταν ένα Tron πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας (λογισμικό), μια επέκταση προγράμματος περιήγησης ιστού, ή με βάση έναν ιστότοπο ένας.

Τα ζεστά πορτοφόλια είναι πιθανώς τα πιο συνηθισμένα πορτοφόλια που θα βρείτε, όσον αφορά την αποθήκευση του Tron. Αυτό οφείλεται στο δικό τους προσιτότητα – εάν χρησιμοποιείτε ένα ζεστό πορτοφόλι, οι πιθανότητες είναι ότι θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα σας (σε αυτήν την περίπτωση – TRX) σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πορτοφόλι Tron: Binance.

Κατά επέκταση, ένα πορτοφόλι Tron που βασίζεται σε εφαρμογές για κινητά μπορεί να θεωρηθεί και ένα καυτό πορτοφόλι. Όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, τα πορτοφόλια εφαρμογών είναι εξαιρετικά δημοφιλή, ειδικά μεταξύ ατόμων που ανταλλάξτε νομίσματα TRX καθημερινά. Τέτοια πορτοφόλια σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο TRX σας εν κινήσει, όπου κι αν βρίσκεστε – εννοώ, πιθανότατα έχετε το τηλέφωνό σας μαζί σας όλη την ώρα!

Όχι όμως με τον υπολογιστή.

Έτσι, τα ζεστά πορτοφόλια είναι πολύ προσβάσιμο, συνήθως εντελώς δωρεάν στη χρήση, και φιλικός για αρχάριους. Τι είναι η ανταλλαγή?

Λοιπόν, συνήθως, ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή της Tron δεν θα σας προσφέρει την «καλύτερη δυνατή» ασφάλεια. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα υψηλής ποιότητας πορτοφόλι, σίγουρα – θα είναι ασφαλές. Ωστόσο, εξακολουθούν να γίνονται διαρρήξεις και προσπάθειες πειρατείας.

Τώρα, προτού προχωρήσουμε στη συζήτηση για τα κρύα πορτοφόλια Tron, υπάρχει ένας ακόμη τύπος ζεστού πορτοφολιού που πρέπει να αναφερθεί και που μπορείτε να περιμένετε να δείτε στη λίστα – αποθήκευση βάσει ανταλλαγής.

Πορτοφόλι Tron: Έξοδος.

Σωστά – μπορείτε να αποθηκεύσετε και να διατηρήσετε τα νομίσματά σας TRX ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων – το ίδιο με το οποίο τα έχετε αγοράσει. Εάν αναζητάτε το καλύτερο πορτοφόλι Tron, θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι πρόκειται για ένα μάλλον αμφιλεγόμενο σημείο – οι άνθρωποι έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις για το αν αυτή είναι καλή ιδέα ή όχι. Ωστόσο, θα το φτάσουμε σε εύθετο χρόνο.

Ψυχρά πορτοφόλια – Οι φάροι ασφαλείας & Μυστικότητα

Στην αντίθετη πλευρά των καυτών πορτοφολιών, θα βρείτε κρύα. Πρόκειται για (συνήθως) ειδικές συσκευές που είναι αφιερωμένες στη διατήρηση των κρυπτονομισμάτων σας όσο πιο ασφαλή μπορούν.

Ωστόσο, ένα «κρύο πορτοφόλι» δεν πρέπει να είναι «συσκευή». Αν θέλετε, θα μπορούσατε να προχωρήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα χαρτόνι Tron – αυτό είναι εντελώς στο πεδίο των δυνατοτήτων! Ωστόσο, τα πορτοφόλια χαρτιού είναι εύθραυστα – μπορεί να καταλήξουν να καούν ή να καταστραφούν από το νερό (ή απλά τσαλακωμένο), και ως εκ τούτου, οι άνθρωποι συνήθως ενδιαφέρονται να χρησιμοποιούν συσκευές υλικού από τα πορτοφόλια χαρτιού Tron.

Λοιπόν, τι είναι τόσο ξεχωριστό για το υλικό Tron πορτοφόλια, μπορείτε να ρωτήσετε?

Λοιπόν, μία λέξη – ασφάλεια.

Πορτοφόλι Tron: μια αναπαράσταση ενός κρύου πορτοφολιού.

Αποθήκευση κρυπτογράφησης υλικού, σε γενικές γραμμές, έχει γίνει συνώνυμο με την πτυχή του διατηρώντας τα κρυπτονομίσματά σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλή. Δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική λύση, από άποψη ασφάλειας – εάν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να διατηρήσετε την κυριότητα των νομισμάτων TRX σας, τότε σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε μια συσκευή αποθήκευσης κρυπτογράφησης υλικού.

Ωστόσο, με αυτά τα λόγια, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλα τέλεια, όσον αφορά την ψυκτική αποθήκευση της Tron. Υπάρχουν ελλείψεις που θα είναι κοινές και με τα δύο πορτοφόλια χαρτιού Tron, καθώς και με προηγμένες συσκευές υλικού προηγμένης τεχνολογίας.

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Το πιο κοινό παράπονο που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με συσκευές ψυχρής αποθήκευσης είναι αυτό Χρειάζεται αξιοπρεπής χρόνος για να μεταφέρετε τα χρήματά σας μέσα και έξω από το πορτοφόλι. Εάν έχετε ένα πορτοφόλι Tron, πείτε, μια ανταλλαγή, μπορείτε να ανταλλάξετε διαφορετικά κρυπτονομίσματα αμέσως – εάν, ωστόσο, διατηρήσετε τα νομίσματά σας TRX σε μια συσκευή ψυχρής αποθήκευσης, αυτή η διαδικασία θα πάρει λίγο χρόνο.

Τιμολόγηση είναι ένα άλλο σημείο που αξίζει να εξεταστεί. Παρόλο που αυτό δεν ισχύει πραγματικά για τα πορτοφόλια χαρτιού Tron (για προφανείς λόγους), εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μια συσκευή ψυκτικής αποθήκευσης, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι θα σας κοστίσει κάποια χρήματα. Όχι κάτι που θα πρέπει να λάβετε υπόψη με ένα ζεστό πορτοφόλι, ωστόσο.

Πορτοφόλι Tron: το Ledger Nano S σε έναν σωρό Bitcoins.

Έχει νόημα, όταν το σκέφτεστε. Αυτές οι συσκευές υλικού είναι μερικά προηγμένα κομμάτια τεχνολογίας αποθήκευσης κρυπτογράφησης – δουλεύουν για να διατηρήσουν τα προσωπικά σας κλειδιά, καλά… Ιδιωτικά! Είναι λογικό ότι τέτοιες συσκευές θα συνοδεύονταν από μια πρόσθετη τιμή.

Ωστόσο, θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες κάθε πορτοφολιού καθώς φτάνουμε σε αυτά. Έτσι, χωρίς να παραμείνουμε πλέον, ας προχωρήσουμε στην πραγματική λίστα του τα καλύτερα πορτοφόλια Tron της χρονιάς, και προσπαθήστε να βρείτε το τέλειο πορτοφόλι για εσάς!

1. Ledger Nano X – Ένας ηγέτης στο πεδίο Crypto Wallet

Κατατάσσεται # 1 στα 7 Crypto Exchange

Ανασκόπηση Ledger Nano X Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Μπορεί να διαχειριστεί από κινητή συσκευή
 • + Πολύ ασφαλές
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 κρυπτονομίσματα
 • + Άνετος σχεδιασμός

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Σχετικά ακριβό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Καθολικό είναι ένα οικιακό όνομα στη σφαίρα των πορτοφολιών κρυπτογράφησης υλικού. Φυσικά, είναι ένα όνομα που μπορείτε να περιμένετε να βρείτε και σε μια λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια Tron!

Εδώ, ωστόσο, θα συζητήσουμε το Ledger Nano X. Αυτό είναι την προηγμένη έκδοση του παλαιότερου, κορυφαίου πορτοφολιού υλικού της εταιρείας – το Nano S.

Βεβαίως, το μοντέλο Nano X φέρνει πολλές νέες βελτιώσεις στο τραπέζι.

Για αρχάριους, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που δεν είναι ειδικά για την Tron, τα οποία, ως χρήστης του πορτοφολιού, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Το Nano X υποστηρίζει μια τεράστια γκάμα διαφορετικά κρυπτονομίσματα και διακριτικά κρυπτογράφησης – που σημαίνει, μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως πορτοφόλι Tron, όσο και ως κοινόχρηστο πορτοφόλι για πολλά άλλα cryptos.

Η συσκευή είναι, φυσικά, εξαιρετικά ασφαλές. Απαιτεί από εσάς να εισαγάγετε τους κωδικούς PIN σας σε κάθε ενέργεια που ενδέχεται να λάβετε μέρος και να χρησιμοποιήσετε τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας που προσφέρει ο κλάδος. Τα ιδιωτικά σας κλειδιά είναι όσο πιο ασφαλή μπορούν – Καθολικό (η εταιρία) δεν έχει πρόσβαση σε αυτά, και ως εκ τούτου, το πορτοφόλι είναι μια μη-φύλαξη επιλογή. Φοβερο!

Όταν πρόκειται για το καλύτερο πορτοφόλι Tron στην αγορά, το Ledger Nano X προσφέρει στον χρήστη του την ευκαιρία να αποστολή και λήψη νομισμάτων TRX, και επίσης τους διακυβεύουν από το πορτοφόλι! Το στοίχημα θα σας κερδίσει μερικές ανταμοιβές, και αφού μπορείτε να το κάνετε από την άνεση του Nano X σας, υπάρχει χωρίς πιθανό κίνδυνο ότι τα νομίσματά σας μπορεί να κλαπούν.

Το ίδιο το πορτοφόλι είναι αρκετά απλό στη χρήση, και θα ταιριάζει ακόμη και σε αρχάριους κρυπτογράφους και σε νεοεισερχόμενους στον κλάδο. Διαθέτει κομψό και φανταχτερό σχεδιασμό, και αισθάνεται πολύ ανθεκτικό – μια σημαντική βελτίωση από το παλαιότερο μοντέλο. Το Nano X έρχεται επίσης με κάποια δραστικά βελτιωμένη λειτουργικότητα κουμπιού – Το Ledger έχει δημιουργήσει σίγουρα ένα καταπληκτικό προϊόν!

Το μόνο αξιοσημείωτο παράπονο που έχουν ορισμένοι πελάτες σχετικά με το Nano X είναι ότι είναι αρκετά ακριβό. Το πορτοφόλι θα σας κοστίσει περίπου 119 $. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε δωρεάν αποστολή, κάτι που μετριάζει την πιθανή τιμή μάλλον ιδιαίτερα.

Συνολικά, εάν ψάχνετε το καλύτερο πορτοφόλι για το Tron, δεν μπορείτε να πάρετε στραβά με το Ledger Nano X. Σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές στην τρέχουσα αγορά!

Επισκεφθείτε το Ledger Nano X

…ή διαβάστε την κριτική Ledger Nano X

2. Ledger Nano S – Μια καταπληκτική επιλογή «Πρώτο πορτοφόλι»

Κατατάσσεται στην 2η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εξαιρετικά ασφαλές
 • + Προστασία από φυσικές βλάβες
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 νομίσματα και μάρκες

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Σχετικά ακριβό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Το Ledger Nano S είναι το κορυφαίο προϊόν της εταιρείας – το πορτοφόλι υλικού που έβαλε το Ledger «στο χάρτη» πολλών ενθουσιωδών κρυπτογράφησης.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το Nano S δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια Tron μόνο λόγω μιας συλλογικής αίσθησης νοσταλγίας. Ενώ η εταιρεία έχει μια νέα και βελτιωμένη έκδοση του πορτοφολιού, το Nano S μπορεί να διατηρήσει το έδαφος του – μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, θα έφτανα μέχρι το σημείο να το πω αυτό το Nano S μπορεί να είναι το τέλειο πορτοφόλι για κάθε αρχάριο έμπορο TRX ή χότλερ. Ακουσε με.

Το συγκεκριμένο πορτοφόλι προσφέρει στους χρήστες του όλες τις βασικές δυνατότητες που θα μπορούσατε να περιμένετε από ένα πορτοφόλι υψηλής τεχνολογίας. Του ασφαλής, αξιόπιστος, και σχετικά απλό στη χρήση.

Επιπλέον, το εν λόγω πορτοφόλι Tron επιτρέπει στους χρήστες του να το κάνουν αποκτήστε πρόσβαση στη διεπαφή Ledger Live, ίδιο με το Nano X. Ledger Live είναι ένα πολύ καλοφτιαγμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη όπου μπορείτε να δείτε, να διαχειριστείτε και να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στα διάφορα νομίσματα κρυπτογράφησης που διαθέτετε Το TRX δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πορτοφόλι Tron: το Ledger Nano S.

Τώρα, αυτό που κάνει το Ledger Nano S το τέλειο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για αρχάριους κρυπτογράφησης?

Λοιπόν, μερικά πράγματα, πραγματικά!

Για αρχαριους, Το πορτοφόλι υποστηρίζει λιγότερα νομίσματα από την πιο προηγμένη έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι, εάν είστε αρχάριος έμπορος κρυπτογράφησης και εξακολουθείτε να κοιτάτε μόνο μερικά κύρια νομίσματα που σας ενδιαφέρει (ή ίσως ακόμη και μόνο η Tron, για αυτό το θέμα), δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την κατάδυση πρώτα στην ευρεία αγορά κρυπτογράφησης.

Το Nano S είναι επίσης πολύ πιο προσιτό από το Nano X. Το μοντέλο ναυαρχίδας θα σας κοστίσει περίπου 59 $ – να ειπωθεί η αλήθεια, αυτό είναι απόλυτο παζάρι! Σε αντίθεση με το Nano X, όμως, θα πρέπει πληρώστε ένα τέλος αποστολής – ενώ μπορεί να κυμαίνεται ανάλογα με την τοποθεσία σας, δεν θα πρέπει να είναι πολύ υψηλή.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε το Ledger Nano S ως επιλογή σας για το καλύτερο πορτοφόλι Tron, φροντίστε να το αγοράσετε από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας. Ο χρυσός κανόνας με τα πορτοφόλια υλικού είναι απλός – ποτέ μην αγοράζετε από τρίτο κατάστημα λιανικής!

Επισκεφτείτε το Πορτοφόλι Ledger

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Πορτοφόλι Ledger

3. Binance – Ιδανικό για Ενεργούς εμπόρους (Ζεύγη πολλαπλών συναλλαγών)

Κατατάσσεται στην 3η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Επανεξέταση Binance Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Μια πολύ γνωστή πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης
 • + Περισσότερα από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση
 • + Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ίσως να είναι λίγο δύσκολο για τους αρχάριους λάτρεις της κρυπτογράφησης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Κάθισμα είναι, βεβαίως, κυρίως μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Αυτό είναι που χρησιμοποιείται πιο συχνά και για το εμπόριο ενός κρυπτονομίσματος για ένα άλλο ή για την αγορά ορισμένων νομισμάτων κρυπτογράφησης χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση.

Τούτου λεχθέντος, ωστόσο, το Binance μπορεί σίγουρα να λειτουργήσει ως ένα ζεστό πορτοφόλι, χωρίς πρόβλημα.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν το Binance ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Tron είναι το γεγονός ότι η ανταλλαγή έχει μια ευρεία επιλογή ζευγών συναλλαγών που σχετίζονται με TRX. Αν και αυτό είναι ένα σπάνιο θέαμα, δεν είναι επίσης πολύ περίεργο, δεδομένου ότι είναι το Binance για το οποίο μιλάμε – η ανταλλαγή είναι γνωστή στην κοινότητα ότι έχει το ευρύτερο φάσμα ζευγών συναλλαγών κρυπτογράφησης, γενικά.

Εδώ, θα μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε TRX, καθώς και να ανταλλάξετε αυτό το crypto για μερικά άλλα altcoins, και ακόμα Bitcoin.

Γιατί πρέπει να κρατάτε τα νομίσματά σας Tron στο Binance, μπορείτε να ρωτήσετε; Λοιπόν, απλό – είναι το ιδανικό μέρος για την αποθήκευση του TRX εάν είστε ένας ενεργός έμπορος.

Πορτοφόλι Tron: Binance.

Έμποροι ημέρας είναι άτομα που συνεχώς ερευνούν την αγορά και προσπαθούν να κλέψουν την κρυπτογράφηση της επιλογής τους για κέρδος fiat. Για αυτόν τον τύπο εμπόρου, μετράει κάθε λεπτό – ειδικά σε μια αγορά τόσο ασταθής και φαινομενικά απρόβλεπτη όπως η κρυπτογράφηση.

Εάν ένας τέτοιος έμπορος επιλέξει να χρησιμοποιήσει το Binance ως το καλύτερο πορτοφόλι για την Tron, θα έχουν όλα τα νομίσματά τους έτοιμα για διαπραγμάτευση σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε το TRX από ένα ξεχωριστό πορτοφόλι στο ανταλλακτικό – αυτό, με τη σειρά του, εξοικονομεί πολύ χρόνο.

Φυσικά, το κύριο επιχείρημα ότι ορισμένοι σκεπτικιστές πρόκειται να προβάλουν θα πρέπει να έχουν σχέση με την ασφάλεια των πραγμάτων – τα πορτοφόλια που βασίζονται σε ανταλλαγές θεωρούνται συνήθως λιγότερο από ασφαλή, ειδικά όταν συγκρίνονται με αυτά του υλικού.

Σε αυτό το λέω – είναι αλήθεια! Ωστόσο, μόνο σε ένα ορισμένο βαθμό.

Αυτό ισχύει απολύτως με ορισμένες σκιερές ανταλλαγές κρυπτογράφησης – δεν θα θέλατε ποτέ να τις χρησιμοποιήσετε ως επιλογές για ένα πορτοφόλι Tron. Ωστόσο, όταν πρόκειται για το Binance, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα κρυπτονομίσματα στον κλάδο – Φυσικά, διαθέτει επίσης ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας ανώτερης βαθμίδας.

Εάν το Binance ακούγεται σαν μια πλατφόρμα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις ανάγκες σας και θέλετε να το δοκιμάσετε ως επιλογή για το καλύτερο πορτοφόλι Tron για εσάς, μπορείτε να το ελέγξετε εδώ.

Επισκεφτείτε το Binance

…ή διαβάστε την κριτική Binance

4. Trust Wallet – Ένα κινητό πορτοφόλι για το TRX σας

Κατατάσσεται # 4 από 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Πορτοφολιού Binance Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Καλές μετρήσεις ασφαλείας
 • + Πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτογράφησης
 • + Κατάλληλο για αρχάριους
 • + Καλή φήμη

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Το πορτοφόλι εμπιστοσύνης είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα και μοναδική επιλογή όσον αφορά τα καλύτερα πορτοφόλια Tron. Αυτό συμβαίνει για μερικούς λόγους.

Για αρχαριους, στην πραγματικότητα ανήκει το πορτοφόλι Κάθισμα – μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που, προφανώς, έχει βρεθεί και σε αυτήν τη λίστα. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το πορτοφόλι Binance που θα χρησιμοποιούσατε για να διατηρήσετε τα στοιχεία κρυπτογράφησής σας ενώ χρησιμοποιείτε το ανταλλακτικό και το Trust Wallet είναι δύο διαφορετικές οντότητες.

Βλέπετε, το Trust Wallet είναι ένα ζεστό πορτοφόλι αποκλειστικά για κινητά. Υπάρχει καμία έκδοση ιστού, και δεν υπάρχει αντίστοιχο πορτοφόλι Tron στην επιφάνεια εργασίας – Μπορεί να βρεθεί μόνο ως εφαρμογή για κινητά, είτε για συσκευές iOS ή Android.

Αυτό, αυτόματα, φέρνει ένα τεράστιο όφελος στο τραπέζι – αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι Tron πρόκειται να είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε ένα ευρύ φάσμα ατόμων που θέλουν να πρόσβαση στα στοιχεία TRX τους εν κινήσει.

Είτε πρόκειται για οικογενειακή συνάντηση είτε για επαγγελματική πτήση, μπορεί να είναι δύσκολο να μεταφέρετε μαζί σας ένα φορητό υπολογιστή παντού. Λοιπόν, το “δύσκολο” μάλλον δεν είναι η λέξη – το αδύνατο είναι περισσότερο σαν.

Όχι όμως με το τηλέφωνο.

Πορτοφόλι Tron: το πορτοφόλι Trust.

Τα τηλέφωνά μας είναι πάντα μαζί μας, όπου κι αν πηγαίνουμε. Βεβαίως, αυτό ισχύει, εάν χρησιμοποιείτε πορτοφόλι Tron για κινητά, θα μπορείτε αποκτήστε πρόσβαση στα νομίσματά σας TRX όποτε θέλετε, και οπουδήποτε. Αυτή είναι μια τεράστια συμφωνία για τη συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων TRX, για να μην αναφέρουμε τους εμπόρους ημέρας!

Αξίζει να υπογραμμιστεί, ωστόσο, ότι το εν λόγω πορτοφόλι Tron δεν είναι μόνο υπέροχο, επειδή είναι ένα κινητό πορτοφόλι. Η εμπιστοσύνη είναι μια ασφαλή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση αποθήκευσης κρυπτογράφησης – δεδομένου ότι πρόκειται για υπηρεσία Binance, μπορείτε να περιμένετε ένα ορισμένο επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας.

Επιπλέον, το Trust Wallet υποστηρίζει μια ευρύτερη επιλογή από κρυπτονομισματα και μάρκες – δεν είναι ένα πορτοφόλι Tron, με την αποκλειστική έννοια του όρου. Αν είστε κάποιος που θέλει να διατηρήσει ή να ανταλλάξει περισσότερα κρυπτογραφικά στοιχεία και όχι μόνο το Tron μόνο, αυτό είναι υπέροχο!

Αν σας ενδιαφέρει το Trust Wallet, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Επισκεφτείτε το Πορτοφόλι Binance

5. Kraken – Μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα

Κατατάσσεται στην 5η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Κριτική Kraken Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ασφαλής και αξιόπιστη
 • + Χαμηλές χρεώσεις
 • + Γίνεται δεκτή μια καλή ποσότητα νομισμάτων fiat

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Όχι η πιο χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Κράκεν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης εκεί έξω. Συμπτωματικά, μπορεί να λειτουργήσει και ως κορυφαίο πορτοφόλι Tron.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, ο όρος «ειρωνεία» έρχεται στο μυαλό πολύ γρήγορα. Βλέπετε, το γενικό συναίσθημα στην κοινότητα είναι ότι τα πορτοφόλια που βασίζονται σε ανταλλαγές δεν είναι πολύ ασφαλή και αξιόπιστα. Ενώ αυτό μπορεί να είναι δίκαιο σε ορισμένες συγκεκριμένες καταστάσεις, όσο πηγαίνει ο Kraken, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι αυτά που κάνουν αυτήν την ανταλλαγή τόσο γνωστή και αγαπημένη όσο είναι!

Όταν ξεκινάτε μόνο με το Kraken ως το πορτοφόλι Tron σας, θα δείτε ότι έχει η πλατφόρμα όλα τα γενικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα περίμενε κανείς από οποιαδήποτε ανταλλαγή ανώτερης βαθμίδας – 2FA, ένα επιτόπιο πιστοποιητικό SSL, κρυπτογράφηση υψηλού επιπέδου, και ούτω καθεξής.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ακόμη να ανακαλυφθούν.

Για παράδειγμα, εάν αποφασίσετε να διατηρήσετε τα νομίσματά σας TRX στο Kraken, μπορείτε να είστε σίγουροι έως 95% των στοιχείων σας θα αποθηκευτούν εκτός σύνδεσης, συσκευές ψυχρής αποθήκευσης. Αυτό καθιστά το Kraken μια πολύ ασφαλή επιλογή όσον αφορά το καλύτερο πορτοφόλι για την Tron, καθώς υπάρχει με κανέναν τρόπο ότι ένας χάκερ μπορεί να σας φτάσει χρήματα που βρίσκονται εκτός σύνδεσης.

Ο Kraken χρησιμοποιεί επίσης επιβεβαιώσεις απόσυρσης (μέσω email), παρακολούθηση ύποπτης δραστηριότητας και ακόμη δοκιμή διείσδυσης. Είναι σίγουρα μια πλατφόρμα που λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την άποψη της ασφάλειας, η οποία είναι φυσικά εκπληκτικά νέα για όσους αναζητούν το καλύτερο πορτοφόλι Tron!

Αν σας ενδιαφέρει το Kraken, μπορείτε να δείτε την πλατφόρμα εδώ.

Επισκεφτείτε το Kraken

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Kraken

6. Cex.io – Ένα ασφαλές Web + Mobile Crypto Exchange / Wallet

Θέση # 6 από 7 Crypto Exchange

Επισκόπηση CEX.io Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εύκολο να το καταλάβω
 • + Διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών
 • + Μεγάλη υποστήριξη

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ενδέχεται να μην υπάρχουν επιλογές νομισμάτων

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Cex.io θεωρείται συχνά ως ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια στην αγορά σήμερα. Η πλατφόρμα έχει πολλά διαφορετικά προνόμια που παρέχει στους χρήστες της και το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πορτοφόλι Tron είναι μόνο ένα από αυτά.

Για αρχάριους, το Cex.io πραγματοποιεί μετατροπές crypto-fiat εξαιρετικά απλό και απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περάσετε μερικά συγκεκριμένες επαληθεύσεις KYC, και θα μπορείτε να ανταλλάξετε τα κρυπτονομίσματα σας σε χρήματα fiat και αφαιρέστε τον είτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό, ή ακόμη και PayPal.

Αυτό, στην πραγματικότητα, είναι υπέροχο για όποιον ψάχνει το καλύτερο πορτοφόλι Tron, προκειμένου να αποκομίσει τελικά κέρδος από τις συναλλαγές του TRX.

Επιπροσθέτως, Το Cex.io διαθέτει μια διαδικτυακή και μια κινητή έκδοση της ανταλλαγής και του πορτοφολιού. Και οι δύο εκδόσεις είναι διαισθητικό και απλό στη χρήση – η εφαρμογή για κινητά θα είναι ιδανική για άτομα που θέλουν να έχουν πρόσβαση στα νομίσματά τους TRX οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.

Ένα άλλο φοβερό πράγμα για την εφαρμογή είναι ότι δεν λειτουργεί μόνο ως επιλογή για το καλύτερο πορτοφόλι για την Tron, αλλά και μια ανταλλαγή που ταιριάζει τόσο στους αρχάριους όσο και στους ειδικούς εμπόρους, ομοίως. Υπάρχουν διαφορετικές ενότητες της εφαρμογής που απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους ατόμων – εκείνοι που έχουν εμπειρία στην εμπορία κρυπτογράφησης και άλλοι που μόλις ξεκινούν.

Συνολικά, το Cex.io είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή όταν πρόκειται για τα καλύτερα πορτοφόλια Tron – θα ταιριάζει σε όποιον ψάχνει ένα ζεστό (βασισμένο σε ανταλλαγή) πορτοφόλι και θέλει επίσης να επένδυσε σε εναλλακτικά κρυπτονομίσματα, όχι μόνο TRX. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Cex.io μόνοι σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα εδώ.

Επισκεφτείτε το CEX

…ή διαβάστε την κριτική CEX

7. Έξοδος – Ένα μοντέρνο και πολυλειτουργικό πορτοφόλι TRX

Θέση # 7 από 7 Crypto Exchange

Επανεξέταση πορτοφολιού Exodus Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εύχρηστος
 • + Έχει υποστήριξη πελατών
 • + Πολλαπλές επιλογές κρυπτογράφησης
 • + Ένα πορτοφόλι που βασίζεται σε λογισμικό
 • + Ενσωματωμένες δυνατότητες ανταλλαγής

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Επιρρεπείς σε θέματα ασφαλείας
 • Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέλη μπορεί να είναι αρκετά υψηλά

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Εξοδος πλήθους είναι ένα σπάνιο θέαμα σε αυτήν τη λίστα πορτοφολιών Tron, απλώς και μόνο επειδή είναι ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή. Δεν υπάρχουν πολλά από αυτά!

Τα επιτραπέζια πορτοφόλια, γενικά, είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Θεωρούνται ακόμη ζεστά πορτοφόλια, απλώς και μόνο επειδή υπάρχει μια συνεχή σύνδεση με το Διαδίκτυο συντηρείται συνεχώς. Ωστόσο, αυτά τα πορτοφόλια εξακολουθούν να θεωρούνται ως μάλλον ασφαλής – περισσότερο από αυτά που βασίζονται στον Ιστό – λόγω της τεχνολογίας πίσω από αυτά και του τρόπου αποθήκευσης των ιδιωτικών κλειδιών σας.

Τώρα, λοιπόν, αυτό που κάνει την Έξοδο ένα καλό πορτοφόλι Tron?

Λοιπόν, το Exodus προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών για εξερεύνηση – Ειδικά χαρακτηριστικά TRX, δηλαδή. Θα μπορείτε ελέγξτε τα υπόλοιπά σας με γρήγορο και απλό στην κατανόηση τρόπο, ακόμη και εμπόριο και ανταλλαγή (ή πώληση) τα νομίσματα TRX σας μέσα από το ίδιο το λογισμικό.

Αυτό είναι σωστό – όλες οι διαδικασίες συναλλαγών μπορούν να γίνουν μέσα από την Έξοδο! Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα νομίσματά σας σε άλλο πορτοφόλι ή ανταλλαγή – αυτό, με τη σειρά του, καθιστά την Έξοδο μια πολύ βολική επιλογή!

Ένα άλλο φοβερό χαρακτηριστικό αυτού του συγκεκριμένου πορτοφολιού είναι ότι είναι στην πραγματικότητα υπερσύγχρονο. Κατά τη λήψη και την εκκίνηση του λογισμικού, θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι διαθέτει ένα όμορφο και κομψό σχέδιο, και ότι είναι ολόκληρο το περιβάλλον εργασίας χρήστη και τα δύο διαισθητικά, και επίσης διασκεδαστικό στη χρήση.

Εάν η έξοδος μοιάζει με τον τύπο του πορτοφολιού Tron, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Επισκεφθείτε την Έξοδος

…ή διαβάστε την κριτική μας για την Έξοδο

Πού να αγοράσετε Tron (TRX)?

Τώρα που έχουμε συζητήσει τα καλύτερα πορτοφόλια για την Tron, προτού σας αφήσω να φύγετε, αξίζει να αναφερθεί ένα ακόμη πράγμα – τα κύρια μέρη όπου μπορείτε να αγοράσετε μερικά νομίσματα TRX για τον εαυτό σας.

Λοιπόν, η “αναφορά” μπορεί να μην είναι ο όρος που χρησιμοποιείται εδώ – μάλλον, πρέπει να πω “δίνοντας έμφαση“, Από όλες τις καλύτερες ανταλλαγές όπου μπορείτε να αγοράσετε και να ανταλλάξετε νομίσματα Tron έχουν ήδη αναφερθεί σε αυτήν τη λίστα.

Βλέπετε, ενώ η Tron αυξάνεται σίγουρα τη δημοτικότητα της ημέρας, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια ενδιαφέρουσα κατάσταση. Φαίνεται σαν το ήμισυ του καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην αγορά υποστηρίζει TRX, ενώ το άλλο μισό δεν θέλει να κάνει με αυτό.

Πορτοφόλι Tron: ο ιστότοπος της Tron σε τηλέφωνο.

Και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο Η εύρεση ενός αξιόπιστου μέρους για την αγορά και την εμπορία νομισμάτων TRX είναι εξίσου σημαντική με αυτήν. Σε τελική ανάλυση, ποια είναι η χρήση του καλύτερου πορτοφολιού Tron εάν δεν έχετε κέρματα TRX για να το αποθηκεύσετε?

Δεδομένου ότι έχουν ήδη αναφερθεί όλες οι ανταλλαγές, θα σας δώσω μια σύντομη υπενθύμιση τα κύρια χαρακτηριστικά που καθένας από αυτούς διαθέτει:

 • Κάθισμα. Ηγέτης της βιομηχανίας, η Binance είναι γνωστή για το ότι έχει μια τεράστια συλλογή ζευγών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Τα σχετικά με το TRX δεν αποτελούν εξαίρεση – Το Binance σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε το Tron ένα ασφαλές και ρυθμισμένο περιβάλλον, και είναι ιδιαίτερα καλό για προχωρημένοι έμποροι κρυπτογράφησης.
 • Κράκεν. Το Kraken χρησιμοποιείται κυρίως από ανθρώπους που είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με τις προοπτικές τους σχετικά με το θέμα ασφάλεια. Ο Κράκεν είναι μια πολύ ασφαλή ανταλλαγή κρυπτογράφησης – Χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών και ειδικών για τη βιομηχανία χαρακτηριστικών, προκειμένου να εγγυηθεί τα υψηλότερα επίπεδα δεδομένων χρήστη και προστασίας κρυπτογράφησης.
 • Cex.io. Το Cex.io είναι μία από αυτές τις ανταλλαγές που είναι ιδανικές για άτομα που θέλουν να κάνουν καθημερινές συναλλαγές με TRX και, στη συνέχεια, τελικά εξαργυρώστε τα κέρδη σας σε χρήματα fiat. Η εν λόγω ανταλλαγή σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό πανεύκολα, προσφορές εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, και επίσης μερικά ανταγωνιστικός αμοιβές.

Κάθε μία από τις ανταλλαγές που αναφέρονται παραπάνω μπορεί, στην πραγματικότητα, να λειτουργήσει και ως πορτοφόλια Tron. Αυτό καθιστά μόνο ολόκληρη τη δοκιμασία αγοράς TRX πολύ πιο απολαυστική – έχετε λειτουργικότητα ανταλλαγής και αποθήκευσης νομισμάτων από έναν, μοναδικό πάροχο υπηρεσιών!

Ωστόσο, με όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι, όποια κι αν είναι η περίπτωση, αν θέλετε πραγματικά τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας TRX, θα πρέπει πάντα να επιλέγετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού. Ειλικρινά, δεν υπάρχουν ασφαλέστερες επιλογές στην αγορά – ούτε καν ένα πορτοφόλι χαρτιού Tron μπορεί να νικήσει την αποθήκευση υλικού.

Πορτοφόλι Tron: ένα νόμισμα Tron μπροστά από ένα γράφημα.

Λοιπόν, θεωρητικά μπορεί, αλλά βλέποντας ότι το χαρτί είναι ένα πολύ ευαίσθητο και επιρρεπές στη φθορά υλικό, οι συσκευές υλικού εξακολουθούν να θεωρούνται μια καλύτερη εναλλακτική λύση, με κάθε τρόπο.

Συμπεράσματα

Λοιπόν, λοιπόν – φτάσαμε στο τέλος της λίστας μας με τα καλύτερα πορτοφόλια Tron της χρονιάς.

Όπως μπορείτε να δείτε μόνοι σας, είναι μια αρκετά ποικίλη λίστα! Υπάρχουν φαινομενικά επιλογές για όλους – ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε σκεύη, εξαρτήματα, λογισμικό, κινητό, ή ακόμα και απλά Πορτοφόλια που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, οι πιθανότητες είναι ότι θα μπορείτε να βρείτε μια κατάλληλη επιλογή για τον εαυτό σας.

Φυσικά, το υλικό είναι ο τρόπος να πάτε – εάν έχετε την ευκαιρία, θα πρέπει πάντα να επενδύετε ένα υψηλής ποιότητας πορτοφόλι υλικού. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να διατηρήσετε την ηρεμία σας γνωρίζοντας ότι τα νομίσματά σας TRX είναι απολύτως ασφαλή.

Υπάρχουν, ωστόσο, και άλλες επιλογές. Εάν, για κάποιο λόγο, τα πορτοφόλια υλικού δεν είναι πραγματικά το δικό σας πράγμα, μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα διαδικτυακό πορτοφόλι (δηλ. Κάθισμα ή Κράκενή Tron πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας (δηλ. Εξοδος πλήθους).

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του πορτοφολιού Binance και του Exodus

Αν ευκολία είναι αυτό που ψάχνετε, λοιπόν πορτοφόλια με βάση την ανταλλαγή θα είναι τα καλύτερα για εσάς. Θα σας επιτρέψουν να αποθηκεύσετε και να ανταλλάξετε τα κέρματά σας TRX με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Σίγουρα αξίζει να εξεταστεί!

Όλα αυτά, θέλω να σας ευχαριστήσω που διαβάσατε τη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια Tron εκεί έξω! Ελπίζω ότι καταφέρατε να βρείτε ένα πορτοφόλι που να ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, και ότι είστε επίσης πιο ενημερωμένοι για τον εν λόγω τομέα, γενικά. Θυμάμαι – αγοράστε μόνο το Tron αξιόπιστες και αξιόπιστες ανταλλαγές!

Καλή τύχη και μέχρι την επόμενη φορά!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me