Πώς να αγοράσετε Tron Coin: Πλήρης οδηγός

Λοιπόν, έχετε πάρει την απόφαση να αύξηση του χαρτοφυλακίου κρυπτονομισμάτων και τώρα θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε το Tron coin; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι η Tron αύξησε την αξία της κατά περισσότερες από 33 φορές σε μόλις 15 ημέρες τον Δεκέμβριο του 2017!?

Αυτός ο πλήρης οδηγός θα ξεκινήσει εξηγώντας τι είναι το νόμισμα Tron, και γιατί δημιουργήθηκε. Τότε θα παραθέσω το πέντε κορυφαίες ανταλλαγές από το οποίο μπορείτε να το αγοράσετε, ακολουθούμενο από ένα απλός βήμα προς βήμα οδηγός που θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης για να κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη για εσάς!

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα είστε έτοιμοι να αγοράσετε το πρώτο σας νόμισμα Tron.

Σημείωση: Είναι σημαντικό να επιλέξετε ασφαλείς ανταλλαγές κρυπτογράφησης, είτε αγοράζετε TRX ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα. Νομισματική βάση και Κάθισμα είναι μόνο μερικές από τις προτεινόμενες επιλογές. Επίσης, μην ξεχάσετε να διατηρήσετε τα κρυπτονομίσματα σας ασφαλή πορτοφόλια, όπως Καθολικό Nano S και Trezor Model T.

Ας ξεκινήσουμε και να μάθουμε πώς λειτουργεί το Tron!

Τι είναι το Tron?


Ο Tron ήταν δημιουργήθηκε στα τέλη του 2017 από Τζάστιν Σαν. Είναι ακόμα ένα από τα πιο επιτυχημένα ICO όλων των εποχών, αυξάνοντας περισσότερα από 81 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές κρυπτονομισμάτων! Στην πραγματικότητα, τόσοι πολλοί άνθρωποι ήθελαν να το αγοράσουν που προκάλεσε το Κάθισμα ανταλλαγή σε συντριβή!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Σημείωση: ICO αντιπροσωπεύει τις αρχικές προσφορές νομισμάτων και είναι ένας τρόπος για νέα έργα κρυπτογράφησης να συγκεντρώσουν χρήματα. Το 2017, περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια μεγάλωσε με αυτόν τον τρόπο! Πόσο πιστεύετε ότι θα αυξηθεί το 2018?

Τρόν θέλει εντελώς αποκεντρώ το διαδίκτυο επιτρέποντας στους ανθρώπους να το κάνουν δημιουργία και πρόσβαση καθημερινά μέσα χωρίς τη χρήση τρίτου μέρους. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό, επειδή οι μεγάλες εταιρείες όχι μόνο ελέγχουν αυτό που μπορούν να δουν οι άνθρωποι, αλλά λαμβάνουν και τα περισσότερα από τα κέρδη!

Για παράδειγμα, σκεφτείτε πώς λειτουργεί το YouTube. Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο κάνοντας πραγματικά ωραίο βίντεο και στη συνέχεια ανεβάστε το στο YouTube, αμέσως δώστε τον έλεγχο μακριά.

Πώς να αγοράσετε Tron: Tron δίκτυο.

Παρόλο που έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από το βίντεό σας όταν όλο και περισσότεροι άνθρωποι το παρακολουθούν, το YouTube θα χρειαστεί μεγάλο ποσοστό των κερδών σας. Δεν είναι δίκαιο, έτσι δεν είναι!?

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, το YouTube αποφασίσει ότι δεν θέλει πλέον να φιλοξενεί το βίντεό σας, μπορεί να το καταργήσει ανά πάσα στιγμή!

Η Tron λύνει αυτό το πρόβλημα δημιουργώντας μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα που δεν μπορεί να ελεγχθεί από κανένα άτομο. αντι αυτου, διανέμεται ο έλεγχος σε χιλιάδες διαφορετικούς υπολογιστές.

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο κάποιος θα μπορούσε να χαράξει το δίκτυο είναι εάν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση σε κάθε υπολογιστή που το υποστηρίζει, πράγμα που είναι σχεδόν αδύνατο!

Η Tron έχει τη δική της κρυπτογράφηση, η οποία ονομάζεται TRX εν συντομία. Το TRX χρησιμοποιείται για να βοηθήσει επιβεβαιώστε τις συναλλαγές, και πληρώνουν καλλιτέχνες για το έργο τους. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Tron ως αποκεντρωμένη πλατφόρμα μέσων, η αξία του νομίσματός της θα αυξηθεί.

Οι άνθρωποι που επένδυσαν στο Tron στις πρώτες μέρες του τα πήγαν πολύ καλά. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το νόμισμα, άξιζε μόνο 0,002 $. Αυτό είναι λιγότερο από 1 σεντ! Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2018, έφτασε σχεδόν 0,25 $ ανά κέρμα, κερδίζοντας μερικούς τυχερούς επενδυτές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Το TRX αξίζει αυτήν τη στιγμή 0,035 USD.

Πώς να αγοράσετε Tron: Tron coin.

Ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι είναι τόσο σίγουροι για το Tron είναι ότι ο ιδρυτής του, Τζάστιν Σαν, είναι πολύ καλός φίλος Τζακ Μα. Η Ma δημιούργησε μια από τις πιο πολύτιμες εταιρείες όλων των εποχών, Άλιμπαμπα, που σημαίνει ότι έχει πολλές σημαντικές επαφές.

Τώρα που γνωρίζετε λίγη ιστορία στο έργο, ας μάθουμε πώς να αγοράσουμε ένα κέρμα Tron!

Πώς να αγοράσετε Tron Coin?

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ανταλλαγές από τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε το νόμισμα Tron, αλλά θα σας δείξω τα πρώτα πέντε. Κάθε ανταλλαγή έχει τη δική της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, οπότε διαβάστε το καθένα και αποφασίστε ποιο είναι καλύτερο για εσάς – αγορά TRX με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι προτιμότερο, οπότε αφιερώστε χρόνο και αποφασίστε!

Κάθισμα

Δημιουργήθηκε μόλις το 2017, Κάθισμα είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματά τους είναι ότι δεν μπορείτε να καταθέσετε ή να αποσύρετε χρήματα χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας διαφορετικό κρυπτογράφηση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Binance τώρα υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα fiat, συμπεριλαμβανομένων των USD, EUR, RUB, TRY και ούτω καθεξής.

Σημείωση: Εάν αναρωτιέστε τι εννοώ με το “Fiat Currency”, μιλώ για πραγματικά χρήματα. USD, EUR και GBP είναι όλα παραδείγματα νομίσματος fiat. Οι κεντρικές τράπεζες μπορούν να εκτυπώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα νομίσματα, κάτι που μειώνει την αξία του με την πάροδο του χρόνου!

Ωστόσο, το Binance είναι πραγματικά δημοφιλές επειδή παραθέτουν περισσότερα από 100 διαφορετικά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Tron. Κάθε φορά που κάνετε συναλλαγές στο Binance θα πληρώνετε ένα χρέωση 0,1%, που είναι από τα χαμηλότερα. Ακόμα καλύτερα, αν χρησιμοποιείτε το Κέρμα Binance, που είναι επίσης κρυπτογράφηση, λαμβάνετε έκπτωση 50% σε όλες τις χρεώσεις!

Το Binance έχει γίνει τόσο δημοφιλές που στα τέλη του 2017 σταμάτησαν προσωρινά να επιτρέψουν σε νέους πελάτες να εγγράψουν λογαριασμό καθώς συμμετείχαν πάρα πολλά άτομα!

λογαριασμός η ασφάλεια στο Binance είναι επίσης καλή, όπως μπορείτε να ρυθμίσετε Επαληθευτής Google. Τέλος, το Binance έχει μια βασική και προηγμένη ενότητα, που σημαίνει ότι είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους εμπόρους.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

HitBtc

HitBTC είναι ένα ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων πολλαπλών νομισμάτων εδρεύει στην Εσθονία και παρέχει τις υπηρεσίες του από τα τέλη του 2013. Είναι ιδανικό για αρχάριους καθώς σας επιτρέπουν να καταθέσετε χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat όπως USD και EUR. Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη, αυτό είναι συνήθως μέσω SEPA ή SWIFT για άλλα μέρη του κόσμου.

Πώς να αγοράσετε Tron Coin: Πλήρης οδηγός

Απλώς θυμηθείτε, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας για κατάθεση, θα πρέπει να υποβάλετε έγγραφα ταυτότητας. Θα πρέπει επίσης να περιμένετε λίγες μέρες για το HitBTC για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Εάν πρέπει να αγοράσετε γρήγορα το Tron, τότε ίσως είναι καλύτερο να καταθέσετε χρησιμοποιώντας άλλο κρυπτογράφηση όπως το Bitcoin ή το Ethereum.

Το HitBTC διαθέτει σχεδόν 200 διαφορετικά κρυπτονομίσματα για αγορά και πώληση, συμπεριλαμβανομένου του Tron. Ακριβώς όπως το Binance, τα τέλη συναλλαγών είναι πολύ χαμηλά στο 0,1%. Ωστόσο, ανάλογα με το νόμισμα που θέλετε να αποσύρετε, οι χρεώσεις μπορεί να είναι αρκετά υψηλές.

Παρόλο που το HitBTC έχει διάφορες δυνατότητες ασφαλείας, όπως το Google Authenticator, όταν το χρηματιστήριο παραβιάστηκε το 2015, κάποιοι έχασαν τα νομίσματά τους.

Εντάξει

Εντάξει ήταν ξεκίνησε το 2014 και αρχικά υποστήριξε μόνο την κινεζική γλώσσα. Ωστόσο, καθώς έγιναν πιο δημοφιλείς, πρόσφεραν επίσης αγγλικά!

Μπορείς να αγοράσεις περισσότερα από 100 διαφορετικά νομίσματα στο OKEx και ο ιστότοπος έχει μεγάλο όγκο συναλλαγών. Παρόλο που έχουν μια δυνατότητα νομίσματος fiat, αυτό επιτρέπει στους προχωρημένους εμπόρους να αγοράζουν περίπλοκα χρηματοοικονομικά προϊόντα, οπότε αυτό δεν θα ήταν κατάλληλο αν απλά ψάχνετε να αγοράσετε το Tron.

Ασφάλεια στο OKEx είναι ένα από τα καλύτερα στον κλάδο, με τους χρήστες που απαιτείται να ολοκληρώνουν τα βήματα επαλήθευσης κάθε φορά που συνδέονται, ανταλλάσσουν ή αποσύρουν χρήματα. Μερικοί άνθρωποι διαμαρτύρονται για τον αριθμό των φορών που πρέπει να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους, αλλά νομίζω ότι είναι καλό να λαμβάνουν τόσο σοβαρά την ασφάλεια!

Πώς να αγοράσετε Tron Coin: Πλήρης οδηγός

Κατάθεση κρυπτονομίσματος στο OKEx είναι δωρεάν, αλλά το καθένα το εμπόριο θα κοστίσει μεταξύ 0,02% – 0,2%, ανάλογα με την κατάσταση του λογαριασμού σας. Το μόνο που χρειάζεται αναγνωριστικό προσφοράς εάν διαπραγματεύεστε πολύ υψηλά ποσά, που σημαίνει περισσότερα από 100 Bitcoin σε 24 ώρες!

Τέλος, υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24 ώρες την ημέρα, που είναι υπέροχο αν ζείτε σε διαφορετική ζώνη ώρας από την Κίνα!

Mercatox

Mercatox ήταν δημιουργήθηκε το 2016 και είναι μια ανταλλαγή peer-to-peer (P2P). Αυτό σημαίνει ότι δεν αγοράζετε Tron απευθείας από το χρηματιστήριο, αλλά από το άτομο που θέλει να το πουλήσει. Σκεφτείτε το P2P σαν άτομο σε άτομο!

Η χρηματοδότηση του λογαριασμού σας είναι πραγματικά απλή πολλοί διαφορετικοί πάροχοι πληρωμών που μπορούν να επεξεργαστούν καταθέσεις σε νομίσματα όπως Τέλεια χρήματα και Payeer! Αυτό θα περιλαμβάνει χρέωση / πίστωση κάρτα και καταθέσεις τραπεζικού λογαριασμού. Αν και αυτό είναι πολύ βολικό, κάθε πάροχος πληρωμών θα έχει τις δικές του χρεώσεις, οπότε ελέγξτε αυτό πριν κάνετε την κατάθεση.

Οι προσφορές ανταλλαγής Mercatox περισσότερα από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα για αγορά, πώληση και εμπόριο. Κάθε εμπόριο κοστίζει 0,25% στα τέλη συναλλαγής τόσο για τον αγοραστή όσο και για τον πωλητή, κάτι που εξακολουθεί να είναι αρκετά φθηνό. Κατά την εγγραφή ενός λογαριασμού, θα σας ζητηθεί να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, την επαλήθευση email και την επαλήθευση SMS, που θα κάνουν τον λογαριασμό σας πραγματικά ασφαλή.

CoinEgg

Παρόλο CoinEgg είναι πολύ μικρότερο από τα άλλα χρηματιστήρια που έχω αναφέρει, έχουν έναν από τους υψηλότερους όγκους συναλλαγών για την Tron. Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε.

Πώς να αγοράσετε Tron Coin: Πλήρης οδηγός

Δυστυχώς, το CoinEgg δεν επιτρέπει καταθέσεις με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημοφιλή νομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum. Εμπορία τα τέλη είναι πολύ χαμηλά μόλις 0,1%.

Όταν πρόκειται για υποστήριξη, υπάρχει ένα δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, ή μπορείτε υποβάλετε ένα εισιτήριο email. Η ασφάλεια λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη στο CoinEgg και δεν θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές μέχρι να δημιουργήσετε τρεις ερωτήσεις ασφαλείας.

Ορίστε λοιπόν, τώρα ξέρετε από πού να αγοράσετε το κέρμα Tron! Τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξω πώς να αγοράσετε Tron coin με βήμα προς βήμα εικόνες!

Οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Tron Coin

Αν και έχω αναφέρει μερικές ανταλλαγές Tron που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τον τραπεζικό λογαριασμό σας, θα χρειαστούν λίγες μέρες για να επαληθευτεί.

Έτσι, όταν κοιτάζετε πώς να αγοράσετε γρήγορα το κέρμα Tron, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε λογαριασμό Νομισματική βάση και αγοράστε λίγο Ethereum. Για να μάθετε πώς να εγγραφείτε, μπορείτε να δείτε τον πλήρη οδηγό μου εδώ. Μόλις είστε έτοιμοι, επιστρέψτε σε αυτό το μέρος του οδηγού «Πώς να αγοράσω το Tron Coin»!

Πώς να αγοράσετε Tron: Αγορά ETH στο Coinbase

Τώρα που έχετε ανοίξει Νομισματική βάση λογαριασμός και επαλήθευση των πληροφοριών σας, ήρθε η ώρα να αγοράσετε κάποιο Ethereum!

 1. Πρώτα, κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα

  Πώς να αγοράσετε tron ​​στο Coinbase

 2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αιθέριο

  Πώς να αγοράσετε tron ​​coinbase στο coinbase

 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και εισαγάγετε το ποσό του Ethereum που θέλετε να αγοράσετε. Καθώς ο λογαριασμός μου είναι σε ευρώ, έχω εισάγει 125 ευρώ. Στη συνέχεια, το πλαίσιο ETH θα ενημερωθεί ανάλογα με το ποσό που εισάγετε.
 4. Τέλος, κάντε κλικ στο Αγοράστε Ethereum άμεσα για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Ανετα!

Πώς να αγοράσετε Tron: Αποστολή ETH σε ανταλλαγή

Τώρα που έχετε αγοράσει κάποιο Ethereum, θα πρέπει να τα μεταφέρετε σε ένα χρηματιστήριο που πουλάει το Tron. Συνήθως χρησιμοποιώ Κάθισμα καθώς έχουν τον μεγαλύτερο όγκο και τα τέλη τους είναι πολύ χαμηλά.

 1. Κάντε κλικ στο Λογαριασμοί στην κορυφή της ανταλλαγής
 2. Στη συνέχεια, πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω, επιλέξτε Αιθέριο και κάντε κλικ στο Στείλετε.
 3. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού στην οποία θέλετε να στείλετε το Ethereum. Αυτή θα είναι η διεύθυνση Binance. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό Binance, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλήρη οδηγό μας. Επιστρέψτε στο βήμα 4 μόλις ρυθμίσετε!
 4. Για να λάβετε τη διεύθυνση πορτοφολιού Ethereum στο Binance, μετακινήστε το ποντίκι σας Κεφάλαια και μετά κάντε κλικ στο Καταθέσεις.
 5. Τώρα κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο, εισάγετε ETH και μετά κάντε κλικ στο Αιθέριο.
 6. Τώρα θα δείτε τη μοναδική σας διεύθυνση πορτοφολιού Ethereum για το Binance. Κάντε κλικ στο Αντιγραφή διεύθυνσης και μετά επιστρέψτε στο Νομισματική βάση.
 7. Στο Coinbase, επικολλήστε τη διεύθυνση πορτοφολιού Binance και κάντε κλικ στα νομίσματά σας Ethereum που θα φτάσουν στο Binance εντός 10 λεπτών!

Πώς να αγοράσετε Tron: Αγορά TRX στο Binance

Το έχετε φτάσει μέχρι τώρα και απέχετε μόλις ένα βήμα από την αγορά των πρώτων σας νομισμάτων Tron! Μόλις σας Λογαριασμός Binance χρηματοδοτείται, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Ανταλλαγή και μετά κάντε κλικ στο Βασικός.
 2. Στα δεξιά της σελίδας, κάντε κλικ στο ETH, ψάχνω για TRX και μετά κάντε κλικ στο TRX / ETH.
 3. Όπως θα δείτε από το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, βρίσκεστε τώρα στην κύρια οθόνη συναλλαγών για τη σύζευξη Tron / Ethereum.
 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω κάτω από το γράφημα και αναζητήστε Αγορά TRX. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αγορά. Κάνοντας κλικ στο Market, αυτό θα σας δώσει την τρέχουσα τιμή αγοράς για την Tron, οπότε η παραγγελία σας θα περάσει αμέσως!
 5. Τώρα πρέπει να εισαγάγετε το ποσό του Tron που θέλετε να αγοράσετε. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλο το Ethereum που μεταφέρατε από το Coinbase, κάντε κλικ στο 100%.
 6. Τέλος, κάντε κλικ στο Αγορά TRX για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας.

Συγχαρητήρια! Τώρα ξέρετε πώς να αγοράσετε το Tron Coin Κάθισμα! Πόσο εύκολο ήταν αυτό?

Πώς να αγοράσετε Tron: Συμπέρασμα

Εάν έχετε διαβάσει αυτό το “Πώς να αγοράσετε Tron Coin;” οδηγός απο την αρχη μεχρι το τελος, πρέπει τώρα να έχετε καλή κατανόηση πώς λειτουργεί το έργο.

Απλώς θυμηθείτε ότι είναι σημαντικό να επιλέγετε πάντα αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων κατά την αγορά TRX. Συνιστάται ιδιαίτερα να επιλέξετε μεταξύ Νομισματική βάση και Κάθισμα.

Επίσης, φροντίστε να αποκτήσετε ένα ασφαλές πορτοφόλι, όπως Καθολικό Nano S και Trezor Model T. Ή μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο Πορτοφόλι Coinbase.

Ας ελπίσουμε ότι απολαύσατε το “Πώς να αγοράσω το Tron Coin”; οδηγός. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας για το Tron και γιατί πιστεύετε ότι είναι καλό να αγοράσετε. Ίσως ξέρετε κάτι που δεν ξέρω !? Αφήστε με τα σχόλιά σας και ενημερώστε με!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me