Τι είναι το Tron Coin: TRX Coin Explained

Από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου, Τρόν (TRX) μεγάλωσε πάνω από 2.000% – ναι, αυτό είναι 2.000% αύξηση σε μόλις τρεις εβδομάδες. Σχεδόν όλοι έχουν ακούσει για το Tron, αλλά ξέρετε ακριβώς τι είναι; Ή ρωτάτε ακόμα, "τι είναι το νόμισμα Tron?".

Εάν η περίπτωση είναι η τελευταία, είστε στο σωστό μέρος!

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα έχουμε καλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να απαντήσετε στην ερώτηση "τι είναι το νόμισμα Tron?". Εκτός από τα βασικά, θα σας παρουσιάσω επίσης:

Ας αρχίσουμε!

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις καλύτερες βαθμολογίες κρυπτογράφησης που έχουν εγκριθεί ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για την αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή του Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Πλατφόρμα προσανατολισμένη στο περιεχόμενο
 • Αποκεντρωμένη
 • Ισχύουν οι αρχές του P2P
 • Πολύ σημαντική ομάδα και ιδρυτές πίσω από το έργο

Μειονεκτήματα

 • Μερικές αρνητικές φήμες γύρω από τους ιδρυτές
 • Μπορεί να γίνει κατάχρηση για φοροδιαφυγή και εμπιστευτικές συναλλαγές

Τι είναι το Tron Coin?

Για να κατανοήσουμε πλήρως τι είναι το νόμισμα Tron, πρέπει να ξεκινήσουμε από τα ίδια τα βασικά. Το Tron είναι ένα αποκεντρωμένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας και κοινής χρήσης περιεχομένου που χρησιμοποιεί μπλοκ αλυσίδας και ομότιμος (P2P) τεχνολογία.


Μπορείτε να το σκεφτείτε ως ένα κατάστημα κοινωνικής δικτύωσης επόμενης γενιάς στο οποίο μπορείτε δημιουργήστε και μοιραστείτε περιεχόμενο με οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο. Το Tronix είναι η βασική ενότητα λογαριασμών στο blockchain της Tron. Είναι το νόμισμα που σας πληρώνει για το περιεχόμενό σας και συχνά αναφέρεται ως το σύμβολο του “TRX“.

Οι άνθρωποι που απολαμβάνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο και άλλες μορφές διαδικτυακής ψυχαγωγίας, θα απολαύσουν το Tron.

Τι είναι το Tron Coin: TRX Coin Explained

Χρησιμοποιώντας το οικοσύστημα του Tron cryptocurrency, όχι μόνο μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο με άλλα άτομα, αλλά αποζημιώνεστε ως δημιουργός περιεχομένου για το περιεχόμενο και τα δεδομένα που δημιουργείτε. Αυτό το μοντέλο χρησιμεύει σε άμεση αντίθεση με το πώς οι παραδοσιακές εταιρείες κοινωνικών μέσων, όπως Facebook, δημιουργία εσόδων από δεδομένα χρήστη.

Το κάνουν συχνά χωρίς να γνωρίζει ο χρήστης, αποκομίζοντας τα οφέλη για τον εαυτό τους. Όταν χρησιμοποιείτε την κρυπτογράφηση Tron, έχετε τον έλεγχο των δεδομένων σας και θα αποζημιωθείτε για το περιεχόμενό σας.

Συνεργασίες της Tron

Το TRX έχει ήδη κάποιες μεγάλες συνεργασίες, όπως αυτή με o Ποδήλατο. Η μεγαλύτερη εταιρεία κοινής χρήσης ποδηλάτων στη Νοτιοανατολική Ασία (oBike), με έδρα τη Σιγκαπούρη, παρουσίασε το δικό της κουπόνι, oCoin. Το διακριτικό κυκλοφόρησε στο δίκτυο της Tron. Τα oCoins έχουν πραγματική χρησιμότητα, καθώς τα κέρματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσουν βόλτες στην πλατφόρμα του oBike. Η εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες να κερδίστε oCoins μόνο επιλέγοντας να οδηγήσετε oBikes.

Άλλες σημαντικές συνεργασίες περιλαμβάνουν τη συνεργασία με έναν γίγαντα ημιαγωγών, Bitmain, ο οποίος είναι κορυφαίος παραγωγός και σχεδιαστής της ASIC μάρκες που χρησιμοποιείται για Εξόρυξη Bitcoin. Το Antminer S9 της Bitmain είναι ένα από τα πιο καυτά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην κοινότητα εξόρυξης Bitcoin. Έτσι, όταν κάποιος σας ρωτήσει τι είναι το νόμισμα Tron, μην ξεχάσετε να αναφέρετε το τεράστιο δίκτυο συνεργατών του.

Τι είναι το Tron Coin: TRX Coin Explained

Zag- S&W, ένας άλλος από τους συνεργάτες της Tron, είναι μια κορυφαία διεθνή νομική εταιρεία που εστιάζει στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο. Αυτή είναι μια πολλά υποσχόμενη προσθήκη, επειδή η εταιρεία είναι μέρος του νομικού 500, το οποίο διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε ψηφιακές συναλλαγές περιουσιακών στοιχείων, λειτουργίες, διαχείριση κινδύνων και νομική προσαρμογή σε όλες τις δικαιοδοσίες. Καθώς το Tronix αναφέρεται σε όλο και περισσότερες ανταλλαγές, αυξάνεται μόνο η ανάγκη για νομική υποστήριξη. Αυτή η συνεργασία είναι πολύ στρατηγικό.

Αυτή δεν είναι μια εκπληκτική κίνηση από το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πίσω από την Tron.

Ίδρυμα Tron

Το Ίδρυμα Tron είναι μια μη κερδοσκοπική οντότητα που εδρεύει στο βιομηχανικό δυναμικό της Σιγκαπούρης στη Νοτιοανατολική Ασία. Το ίδρυμα ασχολείται κυρίως με τη λειτουργία του δικτύου Tron crypto στις αρχές του ειλικρίνεια, δικαιοσύνη, και διαφάνεια στηρίζοντας την ομάδα ανάπτυξης της Tron.

Η ομάδα πίσω από το Ίδρυμα Tron θεωρεί κανονισμός και συμμόρφωση να είναι το υψηλότερο των τιμών. Έχουν έγκριση από τη Λογιστική και Εταιρική Ρυθμιστική Αρχή και βρίσκονται υπό την επίβλεψη του εταιρικού δικαίου της Σιγκαπούρης.

Αναρωτιέμαι ακόμα, τι είναι το νόμισμα Tron; Μάθετε περισσότερα για τον ιδρυτή, Τζάστιν Σαν, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το νόμισμα.

Τζάστιν Σαν

Ηγέτης του Ιδρύματος Tron είναι ο νεαρός Justin Sun, ο οποίος έχει ένα απίστευτα εντυπωσιακό υπόβαθρο για κάποιον σε οποιαδήποτε ηλικία, πόσο μάλλον, κάποιον που είναι 27 ετών. Αρχικά, ίδρυσε την εφαρμογή Peiwo που έχει ήδη 10 εκατομμύρια χρήστες. Ο Justin Sun οδήγησε την Peiwo να γίνει η πρώτη εφαρμογή ζωντανής ροής που έλαβε cryptos. Η εφαρμογή Peiwo είναι ένα από τα κορυφαία μέλη της διαδικτυακής κοινότητας περιεχομένου ήχου.

Ο Forbes ανέφερε την Sun ως 30 κάτω των 30 στην Ασία. Όταν λοιπόν κάποιος σας ρωτήσει τι είναι το Tron coin ή γιατί να επιλέξετε Tron coin, πάντα να έχετε κατά νου τον επιτυχημένο ιδρυτή του. Είναι επίσης ο πρότερος του Jack Ma που είναι ο ιδρυτής του ομίλου Ali Baba. Ο Jack Ma επέλεξε τον Justin Sun για να σπουδάσει στο διάσημο Πανεπιστήμιο Jack Ma Hupan, το οποίο έχει χαμηλότερο ποσοστό αποδοχής από το Princeton.

Τι είναι το Tron Coin: το πλήκτρο Tron σε ένα πληκτρολόγιο.

Ο Justin Sun είναι επίσης απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας. Ενώ η σχέση μεταξύ Ali Ali και Tron εξακολουθεί να είναι ασαφής, ορισμένοι από τους κορυφαίους προγραμματιστές από το Ali Baba αφήνουν την Alibaba για να πάνε στο Tron, γεγονός που καθιστά τα θέματα ακόμα πιο θολά.

Πέρα από τον Τζακ Μα, ο Σαν περιτριγυρίστηκε με μια ακόμη ευρύτερη ομάδα μεντόρ όλων των αστέρων, συμπεριλαμβανομένων των Φενγκ Λι και Τιμ Μπερνέρς-Λι. Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, ο Φενγκ Λι είναι σύμβουλος του Κυματισμός και οδήγησε τις επενδύσεις στο Νομισματική βάση. Ο Tim Berners-Lee είναι διάσημος επινοώντας τον Παγκόσμιο Ιστό.

Πέρα από την ομάδα, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός βασικών επιρροών στο crypto που πιστεύουν ότι το κέρμα TRX θα πετύχει, συμπεριλαμβανομένου του Hacker Noon.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το TRON?

Το μεγαλύτερο όφελος από τη χρήση του Tron crypto είναι ότι είστε ενδυνάμωση καλλιτεχνών και δημιουργών περιεχομένου σε όλο τον κόσμο ώστε να έχουν κυριότητα στο περιεχόμενο που δημιουργούν.

Η Tron ηγείται ενός κινήματος που ορισμένοι αναφέρονται ως ο τρίτος ιστός. Αν και ακούγεται φουτουριστικό, ο τρίτος ιστός ή ο ιστός 3.0, θα επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο όπως αρχικά προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί – ως αποκεντρωμένο, ανοιχτό δίκτυο.

Στη διάρκεια η φούσκα dotcom, το Διαδίκτυο είχε πάρει μια στροφή μακριά από την αποκεντρωμένη προέλευσή του. Οι γίγαντες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στη Silicon Valley χτίστηκαν πάνω από την υποδομή που τους δόθηκε και το επανασύνδεσαν έτσι ώστε οι Tech Giants να μπορούν να βγάλουν λεφτά από δεδομένα χρηστών. Η Cambridge Analytica είναι η περίπτωση και το σημείο αυτού του συστήματος. Ωστόσο, στον Τρίτο Ιστό, η Tron θα επαναφέρει τη δύναμη στα χέρια των χρηστών, έτσι ώστε να έχουν τον έλεγχο των δικών τους δεδομένων.

Τι είναι το Tron Coin: ο ιστότοπος Tron μπροστά από ένα γράφημα.

Χρησιμοποιώντας το Tron crypto, οδηγείτε το Διαδίκτυο πίσω στην αρχική του πορεία. Βάζετε τα δεδομένα πίσω υπό τον έλεγχό σας, όπου έχετε την επιλογή να μην αποκαλύψετε ή να δημιουργήσετε έσοδα για δικά σας κέρδη. Έτσι, μία από τις απαντήσεις σε αυτό που είναι το νόμισμα Tron είναι κάτι που θα το κάνει οδηγεί το Διαδίκτυο πίσω στον αρχικό του σκοπό.

Από την πλευρά του προγραμματιστή, η Tron είναι επίσης ξεχωριστή, επειδή αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται με τέτοιο τρόπο επιτρέπει τη χρήση οποιασδήποτε γλώσσας υψηλού επιπέδου για έξυπνες συμβάσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές στο μέλλον θα μπορούν να χρησιμοποιούν όποια γλώσσα προγραμματισμού προτιμούν να δημιουργήσουν πάνω από τη σχεδίαση ανοιχτού λογισμικού.

Ένα από τα μεγαλύτερα προϊόντα που έχει αναπτυχθεί μέχρι τώρα στην Tron είναι κουτάβια κρυπτογράφησης. Αμέσως μετά την πρώτη κυκλοφορία των γατάκι crypto, ο Tron προσπάθησε να παίξει το επερχόμενο κινεζικό έτος του σκύλου. Τα σκυλιά Tron πωλούν ακόμα για το αντίστοιχο των 18 $. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα επιτυχημένων προϊόντων στο δίκτυο.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Πώς λειτουργούν οι συναλλαγές?

Για να σας βοηθήσω να κατανοήσετε πλήρως τι είναι το νόμισμα Tron, θα σας δώσω μια ματιά πώς λειτουργούν οι συναλλαγές αυτού του νομίσματος.

Όπως πολλά άλλα ψηφιακά νομίσματα, Οι συναλλαγές με κέρματα TRX πραγματοποιούνται σε δημόσιο καθολικό. Σε αυτό το δημόσιο καθολικό, το ιστορικό κάθε συναλλαγής μπορεί να εντοπιστεί μέχρι την πρώτη συναλλαγή. Το μοντέλο συναλλαγής που χρησιμοποιεί το TRX είναι παρόμοιο με το μοντέλο συναλλαγής που χρησιμοποιεί το Bitcoin. Η μόνη διαφορά είναι ότι Η Tron βελτίωσε το μοντέλο του Bitcoin παρέχοντας πρόσθετη ασφάλεια. Το μοντέλο που χρησιμοποιεί το TRX ονομάζεται UTXO.

Σε ένα μοντέλο UTXO, υπάρχει μια βασική έξοδος που είναι ένα χρηματικό ποσό που αποστέλλεται στη διεύθυνση ενός χρήστη TRX μαζί με ένα σύνολο κανόνων που θα ξεκλειδώσουν αυτό το συγκεκριμένο καθορισμένο ποσό. Το τελικό προϊόν είναι μια έξοδος που ονομάζεται UTXO.

Τι είναι το Tron Coin: TRX Coin Explained

Αλλά για να κατανοήσετε πλήρως τι είναι το TRX, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πάρα πολλά για το μοντέλο UTXO. Αυτό ισχύει περισσότερο για τους προγραμματιστές και τους σπασίκλες που μπορεί να γνωρίζουν περισσότερα από ό, τι θα έπρεπε (όχι ότι υπάρχει κάτι λάθος με αυτό!).

Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη μεγαλύτερη εικόνα, να κολλήσετε το συνολικό βοηθητικό πρόγραμμα που προσφέρει η Tron σε άτομα που θέλουν να ανακτήσουν τον έλεγχο των δεδομένων τους και εξακολουθούν να χρησιμοποιούν κοινωνικά μέσα.

Το δυναμικό του TRON

Επειδή έχετε ήδη μια πολύ καλή ιδέα για το τι είναι το νόμισμα Tron, ήρθε η ώρα να συζητήσετε το δυναμικό του. Η σχέση του Justin Sun με τον Jack Ma δημιουργεί το ερώτημα εάν θα υπάρξει συγχώνευση ή σύγκλιση των δύο οντοτήτων στο μέλλον. Οποιεσδήποτε τέτοιες ειδήσεις θα ήταν μνημειώδεις και σίγουρα θα οδηγήσει τον Tronix σε έναν ήδη καλά προχωρημένο δρόμο προς την επιτυχία.

Το Tron είναι ακόμα ολοκαίνουργιο και μόλις αρχίζει. Ωστόσο, δεν μπορείτε να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι.

Το Tron crypto ενδέχεται να αποτύχει να αναπτυχθεί λόγω του τρόπου με τον οποίο ο Justin Sun χειρίζεται την επικοινωνία, η οποία κατά καιρούς έχει εξοργίσει τους επενδυτές. Η Sun έχει το φήμη για την παράδοση ενημερώσεων που απλώς ανακοινώνουν ότι στο μέλλον θα ανακοινωθεί μια μεγάλη ανακοίνωση, κάτι που είναι κατανοητό αρκετά απογοητευτικό. Οι άνθρωποι βλέπουν επίσης την Sun ως πολύ νεανική και ίσως πολύ αφελής για να τρέξει ένα blockchain που έχει το μέγεθος του Tron.

Τι είναι το νόμισμα Tron: δημιουργοί του νομίσματος Tron.

Άλλες αρνητικές λήψεις για τη φήμη του Tron και του Justin Sun εμφανίστηκαν στις αρχές του 2018 όταν κυκλοφόρησαν νέα Tron χρησιμοποιώντας μερικά από τα Το Ethereum’s κώδικα και παραβιάζει την άδεια πνευματικής ιδιοκτησίας της Ethereum. Αυτό έκτοτε διορθώθηκε. Την ίδια στιγμή, υπήρχαν επίσης φήμες σχετικά με τον Justin Sun που εξαργύρωσε δικά του νομίσματα αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό αποδείχθηκε επίσης μια ψευδή φήμη.

Ορισμένοι θεωρούν αυτή η σειρά της λάσπης ως εκστρατείας FUD σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τη φήμη του Justin Sun. Η φήμη της Sun συχνά βλάπτεται όταν οι άνθρωποι ρωτούν, "τι είναι το νόμισμα Tron?". Ανεξάρτητα, το νόμισμα είναι μόνο ένα έτος ενός οδικού χάρτη που εκτείνεται μέχρι το 2023. Με άλλα λόγια, είναι ακόμα πολύ πρώιμες μέρες για την Tron, οπότε νέα όπως αυτό θα εξαφανιστούν εγκαίρως.

Κοιτάξτε τον Jed McCaleb από Αστρικός. Οι άνθρωποι ξέχασαν τα πάντα Όρος Gox όταν εμφανίστηκαν νέα για τη συνεργασία Stellar με την IBM. Και πάλι, είναι πρώτες μέρες για την Tron.

Είναι το TRON Secure?

Εάν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα της Tron, η φήμη γύρω της ήταν πολύ καλή μέχρι τώρα. Ο προϋπολογισμός φαίνεται δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια, που μπορώ να συγκεντρώσω από την πρόσφατη πρόσληψη Tron ενός πολύ απαιτητικού μηχανικού ασφαλείας, Τζορτζ Γκόο. Έχει λάβει αναγνώριση για τη δουλειά του από τους οπαδούς του Google, Qualcomm, Huawei.

Ο Guo θα τα χειριστεί όλα έρευνα και ανάπτυξη για την ασφάλεια της Tron. Βοηθά στην απάντηση ερωτήσεων που σχετίζονται με την ασφάλεια και σχετίζονται με το θέμα, "τι είναι το νόμισμα Tron?".

Όταν πρόκειται να κρατάτε το ίδιο το TRX, απλά πρέπει να είστε έξυπνοι.

Όπως κρατάτε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης, πρέπει να αντιμετωπίζετε, ωστόσο, αποθηκεύετε τα νομίσματά σας πολύ ευαίσθητα. Μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τα νομίσματα ένα πορτοφόλι, αρέσει το Ledger Nano S, αλλά αν χρησιμοποιείτε αυτό το πορτοφόλι, φροντίστε να το κάνετε γράψτε το ιδιωτικό σας κλειδί. Εάν δεν καταγράψετε το ιδιωτικό σας κλειδί, μπορείτε να χάσετε τα κέρματά σας για πάντα.

Δεδομένου ότι η κρυπτογράφηση είναι αποκεντρωμένη, πολλά πορτοφόλια δεν αποθηκεύουν καθόλου τις πληροφορίες σας. Δεν έχουν αντίγραφα ασφαλείας του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασής σας. Δεν μπορείτε να σας σταλεί email για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν τον ξεχάσατε. Πρέπει να έχετε το ιδιωτικό κλειδί στο οποίο έχετε πρόσβαση κατά την εγγραφή σας. Αυτό είναι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπείτε στον λογαριασμό σας.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την αγορά κερμάτων Tron. Πρέπει πάντα να επιλέγεις μια αξιόπιστη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτωνένας αξιόπιστος μεσάζων πληρωμών) και βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέτρα ασφαλείας είναι υπό έλεγχο – μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι καμία ζημιά δεν θα έρθει στα κεφάλαια και τα περιουσιακά σας στοιχεία στη διαδικασία αγοράς και μετά.

Όπως και κάθε άλλο ψηφιακό στοιχείο, Το Tron μπορεί να αξιοποιηθεί, και η ασφάλειά του μπορεί να παραβιαστεί. Αυτός είναι ένας κίνδυνος που πρέπει να αναλάβετε στην εποχή της ψηφιοποίησης. Μπορείτε να ακολουθήσετε βασικές τεχνικές ασφαλείας όπως εξασφάλιση των ιδιωτικών κλειδιών σας χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι υλικού. Τέτοιες τεχνικές θα αυξήσουν την ικανότητά σας να προστατεύετε τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Ωστόσο, ίσως είστε ο μεγαλύτερος εχθρός σας όταν πρόκειται για κατάχρηση TRX. Όπως και άλλα ψηφιακά νομίσματα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αρκετά παράνομα πράγματα όταν πρόκειται φοροδιαφυγή ή παράνομο εμπόριο (αν και πρέπει να είναι γνωστό ότι το TRX του Justin Sun θα είναι κλειδωμένο έως το 2021, οπότε δεν μπορεί να αγγίξει την προμήθειά του, όπως τα στελέχη της c-suite στη Wall Street).

Πώς μπορεί να γίνει κατάχρηση?

Όπως πολλά άλλα νομίσματα ή πραγματικά απλά περιουσιακά στοιχεία γενικά, το TRX μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όμοια κρύβοντας χρήματα ή φοροδιαφυγή. Στην πραγματικότητα, έως και το 36% των κατόχων Bitcoin σχεδιάζουν να διαπράξουν φορολογική απάτη φέτος, σύμφωνα με άρθρο του Motley Fool.

Καθώς αυξάνεται ο κανονισμός για τα κρυπτονομίσματα, υπάρχει λιγότερο περιθώριο για τους εγκληματίες να χρησιμοποιούν παράνομα την κρυπτογράφηση. Έννοιες όπως KYC (Γνωρίστε τον πελάτη σας) γίνονται πιο εμφανείς για τον εντοπισμό και την επαλήθευση ατόμων που χρησιμοποιούν ψηφιακό νόμισμα. Το KYC είναι καλό για τον προσδιορισμό των κατόχων περιουσιακών στοιχείων, αλλά κατά κάποιο τρόπο, το KYC ωφελεί επίσης τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους διαβεβαιώνοντας για τη νομιμότητα της πλατφόρμας που χρησιμοποιούν.

Τι είναι το νόμισμα Tron: μια απεικόνιση του νομίσματος Tron.

Εσωτερικές συναλλαγές μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί με την Tron όπως συμβαίνει και για οποιοδήποτε άλλο νόμισμα. Η υποψία για διαπραγμάτευση εμπιστευτικών πληροφοριών είναι ανεξέλεγκτη στην κρυπτογράφηση. Δεν εμφανίστηκαν ασυνήθιστες φήμες σχετικά με την Tron και την εμπιστευτική διαπραγμάτευση, εμποδίζοντας την ασαφή φήμη για τον Justin Sun να πάρει TRX αξίας δισεκατομμυρίου δολαρίων για τον εαυτό του.

Ο ήλιος που παίρνει χρήματα για τον εαυτό του δεν πρέπει να σας οδηγήσει να πιστέψετε ότι ο Tron είναι ένα κακό νόμισμα εάν προσπαθείτε ακόμα να απαντήσετε στην ερώτηση "τι είναι το νόμισμα Tron", αν και.

Σε όλες τις πτυχές μέσω και μέσω, Το νόμισμα TRX είναι συμπαγές. Η τεχνολογία και το προσωπικό πίσω από την Tron έρχονται με λίγη ανησυχία. Η ομάδα χτίζεται αργά με προγραμματιστές από την Alibaba και άλλους τεχνολογικούς γίγαντες. Ο Justin Sun είναι νέος, αλλά αυτό σημαίνει ότι είναι της ίδιας γενιάς με το cryptocurrency – καταλαβαίνει ένα νεανικό κοινό. Αυτό το νόμισμα αξίζει σίγουρα να το παρακολουθήσετε.

Συγκρίνετε το Tron δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Tron δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

συμπέρασμα

Με έναν ενεργητικό νεαρό ηγέτη στο Justin Sun, αυτό το νόμισμα πηγαίνει. Ο ιδρυτής είναι ένα από τα πιο καλά συνδεδεμένα άτομα στο crypto. Το γεγονός ότι μπορεί να καλέσει τον Jack Ma, τον ιδρυτή του Ali Baba Group, καθώς και τον ιδρυτή του World Wide Web, μέλη του εσωτερικού του κύκλου δείχνει πόσο ισχυρός είναι πραγματικά. Σκεφτείτε το δίκτυο του Justin Sun όταν απαντάτε στην ερώτηση "τι είναι το νόμισμα Tron?".

Έχετε ακούσει ποτέ το απόσπασμα "δείξε μου με ποιον περιβάλλεις και θα σου δείξω ποιοι είσαι"? Αυτή η προσφορά ισχύει και για επιχειρηματικές συμβουλές. Το δίκτυο πρώτου βαθμού του Justin Sun, καθώς και το όραμά του για το μέλλον του Tron, είναι ισχυρά περιουσιακά στοιχεία. Αυτό το έργο είναι ακόμα πολύ νέο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βλέπω τι ισχύει για το Tron για το μέλλον!

Τώρα, εάν έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι θα θέλατε να αγοράσετε μερικά νομίσματα Tron, θα πρέπει να σημειώσετε ότι αυτό πρέπει να γίνει μόνο αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Για παράδειγμα, Κάθισμα είναι ένα τέτοιο χρηματιστήριο – η αγορά του Tron εδώ θα μοιάζει κάπως έτσι:

 1. Εγγραφείτε και επαληθεύστε την ταυτότητά σας στο Κάθισμα;
 2. Ρυθμίστε τον λογαριασμό σας.
 3. Επιλέξτε πόσα νομίσματα Tron θέλετε να αγοράσετε.
 4. Επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο αγοράς.
 5. Πραγματοποιήστε την αγορά!

Εναλλακτικά…

Εάν δεν επιθυμείτε να αγοράσετε κέρματα Tron από μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, θα μπορούσατε να τα αγοράσετε μέσω Απλός – μια εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να αγοράσετε τα κέρματά σας Tron με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, και βεβαιωθείτε ότι η πληρωμή σας είναι ασφαλής και γρήγορη, πολύ.

Επίσης, μην ξεχάσετε να βρείτε ένα πορτοφόλι για να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας Tron. Πολλοί χρήστες προτείνουν το Ledger Nano S – είναι σίγουρα ένα από τα πιο ασφαλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης εκεί έξω!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map