Πρόβλεψη τιμής VeChain 2021: Ποια είναι η πρόβλεψη VeChain;

Μετά την έκρηξη της κρυπτογράφησης το 2017, η αγορά έχει πλημμυρίσει με νέα Altcoins. Υπάρχουν όμως μερικά έργα που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν πάνω από τα υπόλοιπα – το VeChain είναι ένα από αυτά.

Γνωρίζατε ότι το Το έργο VeChain ξεκίνησε το 2007? Παρόλο που το διακριτικό κρυπτογράφησής του κυκλοφόρησε πολύ αργότερα και το έργο έχει εξελιχθεί πολύ από τότε, το VeChain είναι πράγματι ένα από τα παλαιότερα έργα.

Το 2017 ήταν μια υπέροχη χρονιά για το VeChain καθώς μεγάλωσε για να γίνει το 22ο πιο πολύτιμο κρυπτογράφηση με ένα τρέχον όριο αγοράς 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό μας οδηγεί στην επόμενη ερώτησή μας – πώς μοιάζει η πρόβλεψη του VeChain?

Σε αυτόν τον οδηγό, θα καλύψω μερικές από τις κορυφαίες προβλέψεις τιμών VeChain τόσο για βραχυπρόθεσμα όσο και για μακροπρόθεσμα. Για να λάβετε μια ολοκληρωμένη προβολή, θα σας καθοδηγήσω στις προβλέψεις του VeChain ότι ο καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους για να πάρει τις προβλέψεις του.

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, δεν θα γνωρίζετε μόνο τη μέση πρόβλεψη τιμής VeChain αλλά και θα κατανοήσετε τους βασικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να κάνουν το VeChain μια καλή ή κακή επένδυση.

Ας ξεκινήσουμε με μια σύντομη επισκόπηση του VeChain, καθώς είναι σημαντικό να το καταλάβετε πριν προχωρήσετε. Εάν είστε ήδη σίγουροι με τις γνώσεις σας στο VeChain, μη διστάσετε να μεταβείτε στην ενότητα “Πρόβλεψη τιμής VeChain 2021”.


Contents

Τι είναι το VeChain?

Το VeChain, που δημιουργήθηκε από τους Sunny Lu και DJ Qian, είναι ένα πολύ μοναδικό έργο, επειδή είναι μια λύση βασισμένη σε blockchain για ένα βιομηχανικό πρόβλημα φυσικού κόσμου.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Οι Sunny Lu και DJ Qian συνιδρυτές της Vechain

Όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά, το VeChain επικεντρώθηκε κυρίως σε λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο, έχει εξελιχθεί για να παρέχει υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, όπως είδη πολυτελείας, αυτοκίνητα, γεωργία, logistics και λιανική.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα της βιομηχανίας οινοπνευματωδών ποτών: η λύση VeChain μπορεί να βοηθήσει τους οινοπαραγωγούς να σταματήσουν την παραποίηση και τις μη εξουσιοδοτημένες πωλήσεις.

Πώς το κάνει αυτό?

Το πρώτο βήμα είναι η ψηφιοποίηση μπουκαλιών κρασιού προσθέτοντας κάποιο είδος αισθητήρα, όπως μια ετικέτα RFID σε αυτό. Τα δεδομένα από αυτούς τους αισθητήρες αποθηκεύονται στη συνέχεια στο blockchain και χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της κίνησης κάθε φιάλης κρασιού καθ ‘όλη τη διαδικασία διανομής.

Προκειμένου να εφαρμόσει τις λύσεις της στον πραγματικό κόσμο, η VeChain δημιουργεί συνεργασίες με φημισμένες εταιρείες όπως η Kuehne & Nagel, Renault, PWC, DNV GL και επίσης με την κυβέρνηση της Gui’an, Κίνα.

Η VeChain εργάζεται τώρα για να προσφέρει μια πλατφόρμα παρόμοια με την Ethereum στην οποία οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν έξυπνα συμβόλαια και αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps). Στην πραγματικότητα, για μια ευρύτερη έκκληση, αυτή η δυνατότητα του VeChain μετονομάστηκε σε VeChain Thor στα τέλη Φεβρουαρίου 2018.

Τώρα που έχετε μια επισκόπηση του τι είναι το VeChain, ας φτάσουμε στην πρόβλεψη τιμών του VeChain.

Προειδοποίηση

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τους κινδύνους που ενέχει η αγορά κρυπτογράφησης. Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει αποδώσει απρόβλεπτα στο παρελθόν και κανείς δεν ξέρει πραγματικά πώς θα δράσει στο μέλλον.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως οι επερχόμενοι κανονισμοί, οι νέες τεχνολογίες που αναπτύσσονται κ.λπ., οι οποίοι μπορούν να έχουν άγνωστο αντίκτυπο στην πρόβλεψη τιμών του VeChain.

Επομένως, είναι προς το συμφέρον σας να κάνετε περαιτέρω έρευνα και ακόμη και να συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επένδυση στο VeChain ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση.

Έχοντας αυτό κατά νου, ας περάσουμε κατευθείαν στην πρόβλεψη τιμών VeChain 2021.

Πρόβλεψη τιμής VeChain 2021

Τα παρακάτω είναι η κορυφαία βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη VeChain όπως δίνεται από διαφορετικές αξιόπιστες πηγές, όλες οι οποίες θα πιστωθούν.

Πρόβλεψη τιμής VeChain 2021 χρησιμοποιώντας τεχνική ανάλυση

Σε αυτήν τη μέθοδο πρόβλεψης τιμών, το λογισμικό χρησιμοποιείται για την εκτέλεση τεχνικής ανάλυσης (TA) σχετικά με τις ιστορικές τάσεις τιμών και όγκου.

Αυτή η μέθοδος βασίζεται σε δεδομένα και δεν λαμβάνει υπόψη μαλακότερες πτυχές όπως τεχνολογία, ομάδα και συναισθήματα αγοράς, κ.λπ..

Walletinvestor.com είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που κάνει προβλέψεις τιμών με βάση την τεχνική ανάλυση διαφόρων κρυπτονομισμάτων. Σύμφωνα με αυτούς, το VeChain αναμένεται να φτάσει την τιμή των 0,046 $ σε ένα έτος. Δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή αξίζει 0,03 $, αυτό είναι αισιόδοξο, αλλά πολύ ρεαλιστικό.

Πρόβλεψη τιμής VeChain: πρόβλεψη για το 2021 και το 2022.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Πρόβλεψη τιμής VeChain 2021 από ειδικούς

Θα πρέπει να προσέξετε τι λένε οι ειδικοί σε θέματα κρυπτογράφησης για το κρυπτογράφηση που σας ενδιαφέρει. Παρόλο που δεν μπορούν να δώσουν ακριβή πρόβλεψη, η γνώμη τους μπορεί σίγουρα να επηρεάσει την αγορά.

Ο Roger Ver, που αναφέρεται επίσης ως “Bitcoin Jesus”, είναι μια από τις πιο ισχυρές φωνές στο σύμπαν κρυπτογράφησης. Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι η γνώμη του για το VeChain?

Πιστεύει ότι το VeChain έχει ένα λαμπρό μέλλον επειδή προσπαθεί να λύσει προβλήματα στον πραγματικό κόσμο και έχει εφαρμογές που εξυπηρετούν πολλές βιομηχανίες.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, έκανε tweet υπέρ του VeChain.

Ενδιαφέρομαι περισσότερο για τις μπλοκ αλυσίδες που επιτρέπουν σε ένα σύστημα ψηφιακών μετρητών χωρίς άδεια από ομοτίμους για τον κόσμο, αλλά @vechainofficial έχει μερικούς ενδιαφέροντες τρόπους χρήσης τους για να σταματήσει τα πλαστά προϊόντα, καθιστώντας τις αγορές χωρίς άδεια P2P πιο αξιόπιστες. https://t.co/7Km9Hv0xRj

– Roger Ver (@rogerkver) 21 Δεκεμβρίου 2017

Αν και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τις μελλοντικές τιμές του VeChain με βεβαιότητα, η επικύρωση από έναν ειδικό σίγουρα σημαίνει κάτι.

Πρόβλεψη τιμής VeChain 2021 από άλλες αξιόπιστες πηγές

Υπάρχουν πολλές άλλες αξιόπιστες πηγές που έχουν κάνει μια πρόβλεψη τιμών VeChain 2021 με βάση παράγοντες όπως οι τάσεις του παρελθόντος, η ομάδα, τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα και τα συναισθήματα της αγοράς.

Μια τέτοια πηγή είναι smartereum.com που δημοσιεύει τακτικά προβλέψεις κρυπτογράφησης. Λίγα χρόνια πριν, προέβλεπαν ότι η τιμή του VeChain δεν θα ανεβεί πολύ από την αξία των 0,011 $, ωστόσο, η τιμή του είναι 0,03 $ το 2021 και η πρόβλεψη για το 2021 φαίνεται πιο φωτεινή από ποτέ.

Το Smartereum.com έχει βασίσει την πρόβλεψη τιμών του VeChain στο γεγονός ότι διαθέτει ένα πολύ ευέλικτο blockchain με πολλές εφαρμογές. Ωστόσο, πιστεύουν επίσης ότι το VeChain θα μπορούσε να είναι πιο ασταθές, επειδή είναι λιγότερο γνωστό σε σύγκριση με άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα.

Στη συνέχεια, θα σας καθοδηγήσω στην πρόβλεψη τιμών VeChain 2021 και μετά.

Πρόβλεψη τιμών VeChain Μακροπρόθεσμα

Θα ήταν καλή ιδέα να εξετάσετε τις μακροπρόθεσμες προοπτικές οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος προτού λάβετε μια επενδυτική απόφαση. Έτσι, σε αυτήν την ενότητα, θα καλύψω την κορυφαία μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών VeChain με διάφορες διαφορετικές μεθόδους.

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών VeChain με τεχνική ανάλυση

Walletinvestor.com δίνει επίσης μια μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμής για το VeChain – ισχυρίζεται ότι η τιμή ΕΕΚ θα αυξηθεί στα 0,046 $ σε ένα έτος και θα αυξηθεί στα 0,1 $ σε 5 χρόνια.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό κάνει το VeChain μία από τις καλύτερες μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών VeChain από ειδικούς

Τον Μάρτιο του 2018, η VeChain εισήγαγε τον Tim Draper ως έναν από τους επενδυτές τους. Εάν δεν γνωρίζετε τον Tim Draper, επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω – είναι ένας θρύλος της Silicon Valley.

Όχι μόνο είναι ένας διάσημος επενδυτής σε πολλές εταιρείες της Silicon Valley (όπως η Tesla), αλλά είναι επίσης μεγάλος πιστός στα κρυπτονομίσματα. Είχε επενδύσει πολλά χρήματα Bitcoin τη στιγμή που η τιμή του ήταν μόλις 6 $.

Το VeChain έχει λάβει τεράστια επικύρωση εξασφαλίζοντας υποστήριξη από έναν τόσο έμπειρο επενδυτή και γνωστή φωνή στο σύμπαν κρυπτογράφησης.

Βλέπουμε μάτι με τον επενδυτή μας, @TimDraper, σχετικά με το μέλλον των κρυπτονομισμάτων και τη χρήση λύσεων blockchain. https://t.co/QEvnx6NM6A

– Ίδρυμα VeChain (@vechainofficial) 26 Μαρτίου 2018

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμής VeChain από άλλες αξιόπιστες πηγές

Σύμφωνα με την πενταετή πρόβλεψη από smartereum.com (κατασκευάστηκε το 2018), η τιμή του VeChain θα μπορούσε να φτάσει τα 75 $.

Η Smarterum.com αναμένει από το VeChain να παρέχει «πλήρη ολοκλήρωση της πλατφόρμας που βασίζεται σε blockchain με τον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο». Αυτό θα βοηθούσε να κάνουμε το blockchain όλο και πιο προσιτό για εταιρείες σε μια γενική βάση.

Έτσι, αυτές ήταν μερικές από τις κορυφαίες μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμών VeChain 2021 και μετά. Όπως μπορείτε να δείτε, οι περισσότεροι αναμένουν ότι το VeChain θα έχει χαμηλή απόδοση τα επόμενα 5 χρόνια. Ωστόσο, αυτή η πρόβλεψη τιμής VeChain μπορεί ή όχι να είναι σωστή – να θυμάστε πάντα ότι είναι αδύνατο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ποια είναι η μελλοντική τιμή ενός κρυπτονομίσματος.

Θα πρέπει να σταθμίσετε διάφορους παράγοντες προτού καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα σχετικά με το αν το VeChain είναι μια καλή ή μια κακή επένδυση.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά στην επόμενη ενότητα.

Είναι το VeChain μια καλή επένδυση?

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τις τιμές ενός κρυπτονομίσματος. Εκτός από την πρόβλεψη τιμών VeChain, θα σας καθοδηγήσω επίσης στους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν θετικά το μέλλον του VeChain, καθώς και παράγοντες που μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο.

Έτσι, σε αυτήν την ενότητα, θα σας καθοδηγήσω τους λόγους που κάνουν το VeChain μια καλή ή κακή επένδυση.

Γιατί το VeChain θα μπορούσε να είναι μια καλή επένδυση?

Ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους το VeChain θα μπορούσε να είναι μια καλή επένδυση.

Συνεργασίες πραγματικού κόσμου

Ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα πράγματα για το VeChain είναι ότι έχει εξασφαλίσει σταθερές συνεργασίες με πολλούς φημισμένους οργανισμούς. Βοηθά το VeChain στη δημιουργία και τον έλεγχο των λύσεων που μπορούν να λύσουν πραγματικά προβλήματα.

Μερικά από τα ονόματα στον αναπτυσσόμενο κατάλογο εταιρικών σχέσεων περιλαμβάνουν PWC, DNV GL, China Unicom και εταιρική σχέση σε εθνικό επίπεδο.

Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την επιτυχία του κρυπτονομίσματος. Εάν η VeChain είναι επιτυχής στη χρήση αυτών των συνεργασιών για τη δημιουργία προϊόντων έτοιμων για αγορά, τότε έχει ένα τεράστιο μέλλον μπροστά του.

Διαποικίληση

Η VeChain ξεκίνησε να αναπτύσσει λύσεις βασισμένες σε blockchain για τη βιομηχανία εφοδιαστικής αλυσίδας. Η ομάδα συνειδητοποίησε ότι οι λύσεις της VeChain θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε πολλές άλλες βιομηχανίες, οπότε τώρα αναπτύσσουν λύσεις για πολλές βιομηχανίες.

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το VeChain προσφέρει τώρα μια πλατφόρμα τύπου Ethereum για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών (DApps). Το VeChain Thor, όπως θα είναι γνωστό, θα είναι ένα νέο blockchain στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν τα διακριτικά VeChain Thor (VET).

Έτσι, το VeChain έχει πολύ χώρο να αναπτυχθεί καθώς στοχεύει τώρα σε μια μεγαλύτερη αγορά.

Έμπειρη ομάδα

Όπως ανέφερα προηγουμένως, το VeChain είναι ένα από τα παλαιότερα έργα blockchain. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα της έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στην παροχή λύσεων πραγματικού κόσμου, κάτι που αποτελεί πρόκληση για τα περισσότερα κρυπτονομίσματα.

Μέλη της βασικής ομάδας πρόβλεψης τιμών VeChainVeChain Core Team | Πηγή: vechain

Για μια νέα τεχνολογία όπως το blockchain, είναι πολύ σημαντικό ένα επενδυτικό έργο να υποστηρίζεται από μια ισχυρή ομάδα. Ευτυχώς, αυτό συμβαίνει με το VeChain.

Ίδρυμα VeChain

Το VeChain υποστηρίζεται από το Ίδρυμα VeChain, το οποίο είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας υπεύθυνος για την ανάπτυξη του δικτύου και το R&ρε.

Το VeChain Foundation παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη συνεργασιών με εταιρείες, όπως αυτές που είδαμε παραπάνω. Η υποστήριξη από μια ισχυρή βάση μπορεί να βοηθήσει το VeChain στην επίτευξη των στόχων του πιο αποτελεσματικά.

Αποκέντρωση

Σε μια εποχή που πολλά κρυπτονομίσματα (BCH, Ripple και άλλα) δέχονται κριτική για την ενθάρρυνση της συγκέντρωσης, το VeChain αποκεντρώνεται με κάθε έννοια.

Όχι μόνο διαθέτει γραφεία σε όλο τον κόσμο, αλλά έχει επίσης ένα δίκτυο 111 κόμβων σε πολλές χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Κίνα και η Νότια Κορέα.

Κόμβοι πρόβλεψης τιμών VeChain

Πηγή: naver

Κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν πολλά κρίσιμα πράγματα που λειτουργούν υπέρ του VeChain. Εάν μπορεί να εκτελεστεί με επιτυχία σύμφωνα με τον χάρτη πορείας, μπορεί να είναι μια καλή επένδυση.

Ενώ το VeChain μπορεί να είναι παλαιότερο από άλλα κρυπτονομίσματα, βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξης. Λόγω αυτού, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την πρόβλεψη τιμών του VeChain. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά.

Λόγοι Το VeChain θα μπορούσε να αποδειχθεί κακή επένδυση

Τώρα, ας δούμε τους παράγοντες που θα μπορούσαν να κάνουν το VeChain μια κακή επένδυση.

Ανταγωνισμός

Τον τελευταίο χρόνο, η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει αναπτυχθεί και έχει γίνει έδαφος για ανταγωνισμό. Όπως και άλλοι, το VeChain αντιμετωπίζει επίσης έντονο ανταγωνισμό από υπάρχοντα και επερχόμενα έργα.

Πρέπει να ανταγωνιστεί με το επερχόμενο έργο, το Waltonchain, το οποίο στοχεύει επίσης στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Επίσης, τώρα που μπαίνει στον ίδιο χώρο με το Ethereum, ο ανταγωνισμός θα γίνει ακόμη πιο σκληρός: ο Vechain Thor θα πρέπει να ανταγωνιστεί με τους Ethereum, Cardano και NEO.

Εργασία σε εξέλιξη

Η VeChain μπαίνει στην αρένα των έξυπνων συμβάσεων με τη Vechain Thor, αλλά είναι ακόμη υπό ανάπτυξη. Το μέλλον του VeChain εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επιτυχή ανάπτυξη του Vechain Thor σε ένα προϊόν που μπορεί να ανταγωνιστεί τις άλλες διαθέσιμες λύσεις.

Κανονισμοί

Όσον αφορά την αγορά κρυπτογράφησης, θα πρέπει πάντα να προσέχετε για επερχόμενους κανονισμούς. Είναι ακόμη πιο σχετικό στην περίπτωση του VeChain λόγω της στενής σχέσης του με την κινεζική κυβέρνηση.

Ενώ η κινεζική κυβέρνηση έχει δείξει υποστήριξη στο VeChain, θα μπορούσε να συνεχίσει την πυρκαγιά. Στο παρελθόν, η κινεζική κυβέρνηση έχει λάβει πολλές ενέργειες για να περιορίσει την ανάπτυξη της αγοράς κρυπτογράφησης στην Κίνα.

Αυτοί είναι μερικοί από τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη λήψη της επενδυτικής σας απόφασης σχετικά με το VeChain.

Τελικές λέξεις

Τώρα ξέρετε ποιες είναι οι διάφορες πηγές και μέθοδοι για την ανάπτυξη προβλέψεων τιμών κρυπτογράφησης. Έχω μοιραστεί μαζί σας τη μέση πρόβλεψη τιμής VeChain 2021, καθώς και μακροπρόθεσμες προβλέψεις όπως η πρόβλεψη τιμής VeChain 2021.

Γνωρίζετε επίσης ποιες είναι οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις μπροστά από το VeChain που μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του VeChain είναι ότι είναι ένα από τα λίγα κρυπτονομίσματα με πολλές πραγματικές συνεργασίες και εφαρμογές. Από την άλλη πλευρά, το VeChain πρέπει ακόμη να αποδείξει την επιτυχία του Vechain Thor.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το VeChain; Έχετε θετικές προοπτικές για το μέλλον του; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me