Verge Cryptocurrency: Τι είναι το Verge Coin;

Από Bitcoin δημιουργήθηκε το 2009, περισσότερα από 5000 διαφορετικά κρυπτονομισματα είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά, εμπόριο και πώληση. Ένα από αυτά είναι το νόμισμα Verge. Ωστόσο, όπως θα μάθετε από τον οδηγό μου, το Verge είναι εντελώς διαφορετικό από το Bitcoin, όπως είναι γρηγορότερα, πιο φθηνα και πιο ιδιωτικό!

Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι ο Verge αρχικά ονομάστηκε DogecoinDark πριν από τη μετονομασία του; Αυτός ο πλήρης οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, συμπεριλαμβανομένων πώς ξεκίνησε η ιστορία και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Θα σας δώσω επίσης μια πλήρη εξήγηση για το πώς λειτουργεί η τεχνολογία. Μερική από την ορολογία είναι μάλλον περίπλοκη, ωστόσο, θα την αναλύσω σε πραγματικά, εύκολα κατανοητά παραδείγματα. Αυτές οι εξηγήσεις θα περιλαμβάνουν αγοραστικός και εναποθήκευση XVG, επίσης!

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού νομισμάτων Verge, θα γίνετε ειδικός! Λοιπόν, τι περιμένετε, ας μάθουμε ακριβώς τι είναι το νόμισμα της Verge!

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης με την καλύτερη βαθμολογία που εγκρίθηκαν ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ


 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Πολλαπλές ενημερώσεις
 • Καταπληκτικό για το απόρρητο
 • Πολύ πιο γρήγορα από το Bitcoin
 • Ιδιαίτερα επεκτάσιμη

Μειονεκτήματα

 • Όχι τόσο ιδιωτικό όσο μερικά άλλα κρυπτονομίσματα
 • Εξακολουθεί να σχετίζεται με το Dark web

Τι είναι το Verge XVG?

Το νόμισμα Verge ξεκίνησε το ταξίδι κρυπτογράφησής του το 2014, με το όνομα DogecoinDark. Ο λόγος που είχε σχεδιαστεί ήταν για να δημιουργήσετε μια πραγματικά ιδιωτική κρυπτογράφηση. Ο ιδρυτής της Verge θεώρησε ότι το Bitcoin δεν ήταν ανώνυμο, οπότε αποφάσισε να το κάνει χτίστε ένα νέο μπλοκ αλυσίδας όπου δεν ήταν δυνατή η ανίχνευση συναλλαγών.

Είναι ενδιαφέρον, ακόμη και μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει ποιος δημιούργησε το Verge, καθώς ο ιδρυτής συνεχίζει με το όνομα χρήστη του “Sunerok”. Είναι σαν τον δημιουργό του Bitcoin, ο οποίος είναι γνωστός μόνο με το ψευδώνυμό του «Satoshi Nakamoto“!

Όπως ακριβώς ο ιδρυτής του νομίσματος Verge, πολλοί πιστεύουν ότι Η αποστολή και λήψη χρημάτων ιδιωτικά είναι ένα σημαντικό ανθρώπινο δικαίωμα. Για παράδειγμα, όταν πηγαίνετε για διακοπές και χρησιμοποιείτε τη χρεωστική σας κάρτα, η τράπεζά σας γνωρίζει πού βρίσκεστε, πόσα χρήματα έχετε και πού τα ξοδεύετε!

Νόμισμα Verge: τι είναι το νόμισμα Verge.

Μερικοί άνθρωποι δεν πειράζουν μια ιδιωτική εταιρεία που αποθηκεύει πολλές πληροφορίες για το πώς ζουν τη ζωή τους, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι λάθος!

Το blockchain της Verge είναι επίσης ένα έργο ανοιχτού κώδικα, εννοώντας ο καθένας μπορεί να προτείνει αλλαγές και βελτιώσεις. Στη συνέχεια πηγαίνει σε ψηφοφορία, και αν οι περισσότεροι αρέσουν στην ιδέα, γίνονται οι αλλαγές!

Το νόμισμα Verge είναι επίσης γνωστό με το σύμβολο του ticker – XVG. Συνολικά, θα υπάρξουν μέγιστη προσφορά 16,5 δισεκατομμυρίων νομισμάτων, που είναι πολύ περισσότερα από τα 21 εκατομμύρια του Bitcoin!

Θα εξηγήσω πώς λειτουργεί η τεχνολογία με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα, ωστόσο, το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε για το νόμισμα Verge είναι αυτό κανείς δεν ξέρει ποιος έστειλε ή έλαβε μια συναλλαγή. Επί πλέον, το blockchain της Verge μπορεί να επεξεργαστεί μια συναλλαγή σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, η οποία είναι μια μεγάλη βελτίωση στο Bitcoin, η οποία συνήθως διαρκεί 10 λεπτά!

Το νόμισμα Verge είναι επίσης πολύ πιο επεκτάσιμο από το Bitcoin, καθώς μπορεί να επεξεργαστεί έως και 100 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, με το Bitcoin να διαχειρίζεται μόνο 7!

Verge νόμισμα: Verge κέρμα mainstream υιοθέτηση.

Σημείωση: Ίσως έχετε ακούσει για το “Scaling” ή το “Scalability” σε μερικές από τις άλλες κριτικές μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. κάθε blockchain μπορεί να επεξεργαστεί μόνο ένα μέγιστο ποσό συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο. Καθώς το δίκτυο φτάνει σε αυτόν τον μέγιστο αριθμό, οι συναλλαγές γίνονται πιο αργές και πιο ακριβές!

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του νομίσματος Verge είναι ότι διαθέτει πέντε αλγόριθμους εξόρυξης, τους οποίους έχω αναφέρει παρακάτω.

 • Σκρυπ
 • Χ17
 • Lyra2rev2
 • Myr-groestl
 • Blake2s

Αν και αυτοί οι αλγόριθμοι πιθανώς δεν έχουν νόημα για εσάς, επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί είναι σημαντικό! Εξόρυξη είναι βασικά ένας τρόπος για τους ανθρώπους να κερδίζουν επιπλέον κέρματα σε αντάλλαγμα για τη χρήση της επιπλέον υπολογιστικής τους δύναμης.

Όταν το κάνουν αυτό, βοηθούν στην επαλήθευση μιας συναλλαγής, διατηρώντας το δίκτυο αποκεντρωμένη. Χωρίς ανθρακωρύχους, δεν θα ήταν δυνατό να λειτουργήσει ένα blockchain!

Παρόλο που οι άνθρωποι δεν το βλέπουν πραγματικά όταν κάνουν δική τους, αυτό που κάνουν είναι επίλυση πολύπλοκων γρίφων. Αυτά τα παζλ (ή αλγόριθμοι) είναι τόσο δύσκολα που κανένας άνθρωπος δεν μπορούσε να τα λύσει. Ωστόσο, καθώς το Bitcoin έχει γίνει τόσο δημοφιλές, οι άνθρωποι πρέπει αγοράστε πολύ ακριβό υλικό για να μπορέσετε να λύσετε το παζλ, που σημαίνει ότι μπορείτε να ορυχείο μόνο εάν έχετε πολλά χρήματα!

Verge coin: Χαρακτηριστικά της Verge.

Αυτό δεν είναι δίκαιο για άτομα που θέλουν να κερδίσουν κέρματα, αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν τον εξοπλισμό. Το Verge είναι διαφορετικό, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν χρήση ορυχείων CPU, GPU ή ASIC’s, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να το κάνει!

Τώρα που έχετε κατανοήσει γιατί ξεκίνησε το νόμισμα Verge και πώς συγκρίνεται με το Bitcoin, ας υπολογίσουμε τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το νόμισμα Verge?

Όπως και κάθε άλλο κρυπτογράφηση, το νόμισμα Verge μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποστολή και λήψη χρημάτων μεταξύ πορτοφόλια. Ο απώτερος στόχος είναι να χρησιμοποιηθεί ως ένα παγκόσμιο σύστημα πληρωμών. Αν και αυτό μπορεί να διαρκέσει πολύ, η τεχνολογία είναι τέλεια για αυτόν τον σκοπό.

Πρώτον, σκεφτείτε πώς θα στείλατε χρήματα σε ένα μέλος της οικογένειας που ζει σε διαφορετική χώρα; Μπορείτε να μεταβείτε στην τοπική τράπεζά σας, να υπογράψετε ορισμένες φόρμες και να μεταφέρετε τα χρήματα. Ωστόσο, αυτό είναι συνήθως πολύ ακριβό και διαρκεί μέρες να φτάσω.

Και τι γίνεται αν το άτομο που στέλνετε τα χρήματα ζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό στην Αφρική; Μπορεί να μην υπάρχουν τράπεζες για μίλια! Μια άλλη επιλογή είναι η χρήση μιας εταιρείας μεταφοράς χρημάτων όπως η Western Union, αλλά και πάλι, αυτό είναι πολύ ακριβό!

Νόμισμα Verge: τροφοδοτείται από τη Verge.

Αντ ‘αυτού, εάν επρόκειτο να μεταφέρετε χρήματα χρησιμοποιώντας το κέρμα Verge, η συναλλαγή σας θα φτάσει στο μέλος της οικογένειάς σας σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, κοστίζει λιγότερο από ένα λεπτό. Επίσης, δεν χρειάζεται να οδηγείτε στο τοπικό σας κατάστημα / υποκατάστημα Western Union και να συμπληρώνετε πολλές φόρμες, καθώς μπορείτε να το κάνετε ανώνυμα από τον υπολογιστή σας!

Στον πραγματικό κόσμο, όταν ξοδεύετε νόμισμα fiat χρησιμοποιώντας χαρτονομίσματα ή νομίσματα, δεν χρειάζεται να δώσετε σε κανέναν το όνομά σας και τη διεύθυνσή σας, ούτε χρειάζεται να δείξετε καμία ταυτότητα. Αυτή είναι η ίδια ιδέα με τη Verge, ωστόσο αντί να χρησιμοποιείτε χαρτονομίσματα, ξοδεύετε χρήματα ουσιαστικά.

Σημείωση: Όταν χρησιμοποιώ τον όρο «νόμισμα fiat», ουσιαστικά σημαίνει πραγματικά χρήματα όπως δολάρια ΗΠΑ ή ευρώ. Το Verge (XVG) δεν είναι χρήματα, είναι κρυπτογράφηση. Αυτό σημαίνει ότι καμία κεντρική τράπεζα δεν μπορεί να την ελέγξει!

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αγοράζουν το κέρμα Verge είναι ως ένα επενδυτικό εργαλείο, ελπίζοντας ότι στο μέλλον η αξία του θα συνεχίσει να αυξάνεται. Όταν οι άνθρωποι αγόρασαν για πρώτη φορά το Verge το 2014 (μην ξεχνάτε ότι ονομάστηκε DogecoinDark τότε), η αξία του άξιζε μόλις 0,000005 $.

Δεν αυξήθηκε πραγματικά περισσότερο από 0,00001 $ τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά αφού άλλαξε το όνομά του, η τιμή έχει τρελαθεί! Στα τέλη του 2017, η Verge έφτασε στο υψηλότερο σημείο της 0,29 $!

Εάν αγοράσατε το Verge το 2014 και το κρατήσατε μέχρι τα τέλη του 2017, θα έχετε κέρδη πάνω από 5 εκατομμύρια τοις εκατό!

Νόμισμα Verge: Διάγραμμα τιμών Verge.

Τώρα που γνωρίζετε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κέρμα Verge, είναι καιρός να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην τεχνολογία. Ελπίζω να είστε έτοιμοι, καθώς τα πράγματα πρόκειται να γίνουν σοβαρά τώρα!

Επίσης, εάν θέλετε να ανταλλάξετε μια καλή τιμή του Verge, πρέπει να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το Κάθισμα πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Ωστόσο, αφού αποκτήσετε μερικά νομίσματα XVG, πιθανότατα θα το θέλατε αποθηκεύστε τα κάπου ασφαλή – σε αυτήν την περίπτωση, Τρέζορ είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Πώς λειτουργούν οι συναλλαγές?

Πριν ξεκινήσω, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο Verge δημιουργήθηκε επειδή το θεώρησε ο ιδρυτής Το Bitcoin δεν ήταν πραγματικά ιδιωτικό. Εξαιτίας αυτού, θα ήταν καλή ιδέα να συγκρίνετε τα δύο διαφορετικά blockchain. Επίσης, η ομάδα της Verge εργάζεται σε μια νέα αναβάθμιση που θα κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ιδιωτικά, αλλά θα το εξηγήσω μετά από αυτό.

Έτσι, όταν στέλνετε μια συναλλαγή χρησιμοποιώντας το σύστημα Bitcoin, χρειάζεστε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι αρκετά προφανές, σωστά; Ωστόσο, όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο, αποκαλύπτετε πολλές πληροφορίες στις οποίες έχουν πρόσβαση άλλα άτομα.

Φανταστείτε ότι θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook για να ελέγξετε αν έχετε οποιεσδήποτε επισημάνσεις “μου αρέσει” στην πρόσφατη φωτογραφία που ανεβάσατε. Για να το κάνετε αυτό, το δικό σας ISP (Προμηθευτής υπηρεσίας διαδικτύου) θα στείλει ένα μήνυμα στο Facebook, το οποίο στη συνέχεια θα έχει την προσωπική σας διεύθυνση IP.

Εάν έχετε WiFi στο σπίτι, η διεύθυνση IP σας θα είναι πάντα η ίδια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρετε μια γενική ιδέα για το πού βρίσκεστε. Αυτό είναι το ίδιο όταν στέλνετε μια συναλλαγή Bitcoin, όπως το δίκτυο μπορεί να δει την προσωπική σας διεύθυνση IP. Γι ‘αυτό η χρήση του Bitcoin δεν είναι πραγματικά ιδιωτική.

Verge coin: το πρόγραμμα περιήγησης Tor.

Αυτό είναι όπου το Verge είναι διαφορετικό. Όταν έχετε πρόσβαση στο δίκτυο, η διεύθυνση IP σας δεν αποκαλύπτεται σε κανέναν! Για να το κάνουν αυτό, χρησιμοποιούν δύο διαφορετικές μεθόδους.

Η πρώτη επιλογή είναι η χρήση ΒΡΑΧΩΔΗΣ ΚΟΡΥΦΗ (Ο δρομολογητής Onion) ως μεσάζων μεταξύ της διεύθυνσης IP και του blockchain της Verge. Το Τορ είναι ένα δίκτυο peer-to-peer που χρησιμοποιεί πολλαπλούς διαφορετικούς διακομιστές για να κρύψετε την πραγματική σας τοποθεσία. Αυτό το κάνει αλλάζοντας συνεχώς τη διεύθυνση IP που αποστέλλεται στο δίκτυο Verge.

Η δεύτερη επιλογή χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζεται I2P, που μοιάζει πολύ με το TOR αλλά ακόμη πιο ανώνυμο. Ενώ τόσο τα εξερχόμενα όσο και τα εισερχόμενα μηνύματα στο TOR χρησιμοποιούν την ίδια διαδρομή, το I2P χρησιμοποιεί μεμονωμένες διαδρομές. Σε ένα πραγματικό παράδειγμα, αυτό μοιάζει με την ακρόαση μιας τηλεφωνικής συνομιλίας, αλλά μόνο με τη δυνατότητα ακρόασης ενός ατόμου!

Τώρα που γνωρίζετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία Verge προς το παρόν, θα εξηγήσω τι χτίζει σήμερα η ομάδα για να κάνει τη συναλλαγή ακόμη πιο ιδιωτική!

Πώς είναι η Verge να κάνει τη συναλλαγή ακόμη πιο ιδιωτική?

Το επόμενο στάδιο για την ομάδα νομισμάτων Verge είναι να δημιουργήσει κάτι που ονομάζεται το πρωτόκολλο Wraith. Και πάλι, για να καταλάβω πώς λειτουργεί, θα εξηγήσω τι συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε το Bitcoin.

Όταν στέλνετε μια συναλλαγή με Bitcoin, στέλνετε νομίσματα από μια διεύθυνση πορτοφολιού σε άλλη διεύθυνση πορτοφολιού. Για παράδειγμα, “Διεύθυνση ABC123 στέλνει 1 Bitcoin στη διεύθυνση DEF456“. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, όλοι στον κόσμο μπορούν να το δουν στο δημόσιο blockchain.

Παρόλο που δεν θα μπορείτε να δείτε το πραγματικό όνομα των ατόμων που έστειλαν και έλαβαν τα κέρματα, μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες της συναλλαγής. Μόλις αποκτήσετε τη διεύθυνση Bitcoin, μπορείτε στη συνέχεια να ερευνήσετε ποιες άλλες συναλλαγές έχει πραγματοποιήσει αυτό το άτομο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε πόσα Bitcoin έχουν συνολικά!

Αυτό είναι όπου το πρωτόκολλο Wraith θα είναι διαφορετικό. Δείτε το παρακάτω παράδειγμα:

 1. Ο Τζον αποφασίζει να στείλει νομίσματα στο Bob 100 Verge (XVG).
 2. Η διεύθυνση του John είναι V123 και η διεύθυνση του Bob είναι V456.
 3. Ο John επιβεβαιώνει τη συναλλαγή και 30 δευτερόλεπτα αργότερα ο Bob λαμβάνει 100 νομίσματα Verge (XVG).
 4. Το μόνο πράγμα που θα μπορεί να δει το δίκτυο είναι ότι στάλθηκαν 100 νομίσματα Verge (XVG).
 5. Η συναλλαγή θα έχει την εξής μορφή: Το XXXXX έστειλε 100 νομίσματα Verge (XVG) στο XXXXX

Verge coin: πώς λειτουργεί το πρωτόκολλο Wraith του Verge cryptocurrency.

Με το Wraith Protocol ενσωματωμένο, θα κάνει ένα Verge ακόμη πιο ανώνυμο! Τώρα που γνωρίζετε τι δουλεύει η Verge, θα εξηγήσω αν νομίζω ότι το νόμισμα θα αυξηθεί ή όχι.

Δυνατότητα του Verge?

Η προσπάθεια κατανόησης των δυνατοτήτων του Verge είναι μια δύσκολη εργασία. Ένα επιχείρημα θα έλεγε ότι το blockchain τους είναι πραγματικά γρήγορα (30 δευτερόλεπτα VS Bitcoin 10 λεπτά) και αρκετά επεκτάσιμο (100 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο έναντι του Bitcoin 7). Επιπλέον, το κόστος αποστολής συναλλαγής είναι περίπου 0,01 XVG, το οποίο είναι πρακτικά δωρεάν!

Εάν το πρωτόκολλο Wraith είναι επιτυχές, τότε η τιμή θα μπορούσε να συνεχίσει να αυξάνεται. Η Verge εργάζεται επίσης σε ένα έργο που ονομάζεται Ρίζωμα. Αυτό θα επιτρέψει στην επεξεργασία του blockchain της Verge έξυπνες συμβάσεις, κάτι που θα ήταν πραγματικό επίτευγμα.

Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι το Verge δεν είναι το μόνο blockchain που προσφέρει ιδιωτικότητα. Έργα όπως Μονόρο και Zcash όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα. στην πραγματικότητα, Η τεχνολογία του Monero είναι στην πραγματικότητα πιο ιδιωτική από τη Verge, Ωστόσο, οι συναλλαγές είναι επίσης πιο ακριβές. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού αγοράσετε κέρματα Verge!

Τελικά, οι αγορές κρυπτογράφησης είναι πραγματικά ασταθής, που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον! Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν επενδύετε ποτέ χρήματα που δεν μπορείτε να χάσετε.

Είναι ασφαλές το Verge?

Όπως τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, τα νομίσματά σας είναι εξαιρετικά ασφαλές αρκεί να τα αποθηκεύσετε ένα ασφαλές πορτοφόλι Verge. Το XVG είναι συμβατό μόνο με μερικά πορτοφόλια, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα που δεν έχει πρόσβαση στα ιδιωτικά σας κλειδιά.

Μπορείτε να κατεβάσετε το επίσημο πορτοφόλι Verge στον υπολογιστή σας, η οποία είναι η ασφαλέστερη επιλογή.

Αν θέλεις συνδυάστε την ασφάλεια με την ευκολία, πολλοί άνθρωποι αρέσει να χρησιμοποιούν Electrum. Η λήψη του πορτοφολιού Electrum θα καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο και είναι πιο φιλική προς τον χρήστη.

Verge νόμισμα: μια γυναίκα που κρατά το λογότυπο της Verge.

Το κύριο πράγμα είναι ότι εσείς ποτέ μην δίνετε σε κανέναν τα προσωπικά σας κλειδιά, γιατί αν το κάνετε, θα μπορούν να κλέψουν όλα τα νομίσματά σας Verge. Είναι επίσης καλή ιδέα να γράψετε τη φράση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και να τη διατηρήσετε κάπου ασφαλή. Αυτό σημαίνει ότι εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης του πορτοφολιού σας, μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση.

Υπήρχε ένα χάκετ στον λογαριασμό του Verge Twitter πρόσφατα, στον οποίο ο εισβολέας προσπαθούσε να κάνει τους ανθρώπους να τους στείλουν κέρματα. Ποτέ μην στέλνετε νομίσματα σε κανέναν, εκτός αν γνωρίζετε με βεβαιότητα ποιος τα στέλνετε επίσης! Ένα νόμιμο έργο θα ποτέ επικοινωνήστε μαζί σας ζητώντας σας να τους στείλετε κρυπτογράφηση.

Πώς μπορεί να γίνει κατάχρηση?

Μία από τις κύριες ανησυχίες σχετικά με το νόμισμα Verge είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κακούς ανθρώπους που θέλουν να διαπράξουν εγκλήματα ανώνυμα. Αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που η Verge άλλαξε το όνομά της, καθώς το DogecoinDark το έκανε να ακούγεται σαν να ήταν ιδανικό το Dark Web.

Σημείωση: Ο σκοτεινός Ιστός είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά για να αναφέρεται σε ιστότοπους στους οποίους έχει πρόσβαση μέσω προγραμμάτων περιήγησης Tor και χρησιμοποιείται για να κάνει παράνομα πράγματα. Ένα καλό παράδειγμα αυτού ήταν ο μεταξωτός δρόμος, που ήταν το «eBay για εγκληματίες». Οι άνθρωποι μπορούσαν να αγοράσουν ναρκωτικά, όπλα, κλεμμένες πιστωτικές κάρτες και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση για συναλλαγές.

Verge νόμισμα: πληρωμή για ιδιωτικά κλειδιά.

Μια πιθανότητα για παράνομη χρήση του είναι για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Εάν ένας εγκληματίας βάλει τα χρήματά του στο Verge, θα ήταν σχεδόν αδύνατο για την επιβολή του νόμου από τις αρχές επιβολής του νόμου!

Το νόμισμα Verge θα ήταν επίσης δημοφιλές για επιθέσεις ransomware, δηλαδή όταν οι εγκληματίες στέλνουν έναν ιό στον υπολογιστή σας. Ο ιός θα πει ότι ο υπολογιστής σας είναι κλειδωμένος μέχρι να στείλετε χρήματα. Δεδομένου ότι το νόμισμα Verge είναι ανώνυμο, θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί ποιος είναι υπεύθυνος για την επίθεση!

Συγκρίνετε το Verge Coin δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Verge Coin δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

συμπέρασμα

Ελπίζω να απολαύσατε τον οδηγό μου για το νόμισμα Verge και ότι το βρήκατε ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό! Αν και η τεχνολογία είναι αρκετά περίπλοκη, ελπίζω να σας εξήγησα τα πάντα με απλό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει τώρα να είστε ειδικός στο κρυπτογράφηση Verge!

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το έργο; Πιστεύετε ότι θα γίνει μια μέρα παγκόσμιο σύστημα πληρωμών; Όταν συγκρίνετε την τεχνολογία με το Bitcoin, σίγουρα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το γρηγορότερα, πιο φθηνα και πολύ πιο ιδιωτικό.

Παρόλο που η Verge έχει μεγάλο ανταγωνισμό, θα μπορούσε να γίνει πολύ μεγάλο αν το πρωτόκολλο Rootstock γίνει πραγματικότητα. Αυτό θα σημαίνει ότι η Verge μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πράγματα εκτός από τις οικονομικές συναλλαγές!

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές Verge FOR, και θέλετε να αγοράσετε μερικά από τα νομίσματα για εσάς, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να το κάνετε από το Κάθισμα. Η εν λόγω ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι η κορυφαία πλατφόρμα ανταλλαγής κερμάτων Verge – η διαδικασία θα μοιάζει κάπως έτσι:

 1. Εγγραφείτε στις Κάθισμα;
 2. Επιλέξτε να αγοράσετε κέρματα Verge (XVG).
 3. Αποφασίστε για τον τρόπο πληρωμής της επιλογής σας.
 4. Ελέγξτε αν όλα είναι σωστά και το πορτοφόλι σου είναι όλα έτοιμα?
 5. Πραγματοποιήστε την αγορά!

Θα ήθελα επίσης να ακούσω σκέψεις σχετικά με το αν πιστεύετε ότι η τιμή της Verge θα συνεχίσει να αυξάνεται το 2021, ή αν πιστεύετε ότι άλλα blockchain της ιδιωτικής ζωής είναι μια καλύτερη επένδυση. Επίσης, εάν σας ενδιαφέρει πραγματικά το νόμισμα Verge, βεβαιωθείτε ότι το αγοράζετε μόνο από μερικές αξιόπιστες ανταλλαγές, και αποθηκεύστε το σε υψηλής ποιότητας πορτοφόλια!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me