Πώς να αγοράσετε το Verge – Η αγορά της Verge έγινε εύκολη

Εάν, θέλετε να αυξήσετε το χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων και σκέφτεστε να αγοράσετε τη Verge; Λοιπόν, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Σε αυτόν τον πλήρη οδηγό “Πώς να αγοράσετε Verge”, θα σας δείξω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Αυτό θα ξεκινήσει με μια επισκόπηση του τι είναι πραγματικά η Verge, απλώς για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλα τα γεγονότα προτού αποφασίσετε να αγοράσετε.

Μετά από αυτό, θα σας πω για πέντε διαφορετικά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης από τα οποία μπορείτε να αγοράσετε το Verge, μαζί με κάθε ένα από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Τέλος, όταν είστε έτοιμοι, θα σας δώσω έναν βήμα προς βήμα οδηγό με φωτογραφίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Verge.

Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο, οπότε ας μάθουμε πώς λειτουργεί το Verge!

Εισαγωγή: Τι είναι το Verge?


Το νόμισμα Verge δημιουργήθηκε το 2014 από έναν ανώνυμο προγραμματιστή που ονομάζεται “Sunerok”. Παρόλο που το έργο συνεχίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια, κανείς δεν κατάφερε να ανακαλύψει ποιος είναι. Το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι η Sunerok είναι άνδρας!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ο λόγος που η Sunerok ξεκίνησε το Verge ήταν ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα κρυπτογράφηση που ήταν πιο ανώνυμο από το Bitcoin.

Αυτό συμβαίνει επειδή παρόλο που κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα πίσω από μια διεύθυνση Bitcoin, είναι δυνατόν να ανακαλύψουμε άλλα κομμάτια πληροφοριών. Αυτό περιλαμβάνει την εξέταση προηγούμενων συναλλαγών ή ακόμη και τον εντοπισμό του συνολικού υπολοίπου που κατέχει μια διεύθυνση!

Αυτό είναι το σημείο όπου το Verge είναι διαφορετικό επειδή μόλις αποσταλεί μια συναλλαγή, κανείς δεν μπορεί να δει τις πληροφορίες στο blockchain.

Όταν η Verge κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014, στην πραγματικότητα ονομάστηκε DogecoinDark, ωστόσο, οι προγραμματιστές πίστευαν ότι αυτό ακούγεται σαν να προωθεί τον σκοτεινό ιστό, οπότε το άλλαξαν!

Η Verge ελπίζει ότι μια μέρα θα γίνει ένα παγκόσμιο σύστημα πληρωμών, επιτρέποντας στους ανθρώπους να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Πραγματικά αποδίδει πολύ καλύτερα από το Bitcoin, καθώς η συναλλαγή Verge διαρκεί μόνο 30 δευτερόλεπτα για επιβεβαίωση, ενώ το Bitcoin διαρκεί συνήθως 10 λεπτά.

Μπορεί επίσης να επεξεργαστεί πολύ περισσότερες συναλλαγές ταυτόχρονα. Το Bitcoin μπορεί να επεξεργαστεί μόνο 7 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, ενώ η Verge μπορεί να κάνει 100!

Ακόμη ένα πράγμα. Όταν συνδέεστε στο δίκτυο Verge, κανείς δεν μπορεί να δει τη διεύθυνση IP σας. Το σύστημα χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζεται TOR και I2P για να κρύψει τη θέση του αποστολέα και του παραλήπτη!

Σημείωση: Το Tor σημαίνει “The Onion Network”. Τόσο το TOR όσο και το I2P κρύβουν τη διεύθυνση IP μέσω πολλών διακομιστών. Αυτό καθιστά σχεδόν αδύνατο τον εντοπισμό του τόπου στον οποίο βασίζεται ο χρήστης!

Το νόμισμα Verge ονομάζεται επίσης μερικές φορές XVG, το οποίο είναι το «Σύμβολο Ticker». Αυτό είναι το ίδιο με το να καλείτε το Bitcoin “BTC” ή το Ethereum “ETH”. Μόλις η συνολική προσφορά XVG φτάσει τα 16,5 δισεκατομμύρια, δεν θα εκδίδονται πλέον!

Όταν η Verge κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014, κόστισε μόνο 0,000005 $ για να αγοράσει ένα νόμισμα. Όταν έφτασε στην υψηλότερη τιμή του τον Δεκέμβριο του 2017, που έφτασε τα 0,29 $, μια συνολική αύξηση πάνω από 5 εκατομμύρια τοις εκατό! Όποιος ήταν αρκετά γενναίος για να κρατήσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι τώρα πολύ πλούσιος!

Τώρα που ξέρετε τι είναι, ας μάθουμε πού να αγοράσουμε το κέρμα Verge!

Πού να αγοράσετε το Verge Coin

Καθώς το νόμισμα της Verge υπάρχει από το 2014, υπάρχουν πολλές διαφορετικές ανταλλαγές που σας επιτρέπουν να το αγοράσετε. Σε αυτό το μέρος του οδηγού μου “Πώς να αγοράσω Verge”, θα αναφέρω πέντε από τα καλύτερα.

Αφού παραθέσω όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε κάθε ανταλλαγή Verge, θα είστε σε θέση να αποφασίσετε μόνοι σας ποιο θέλετε να χρησιμοποιήσετε! Ας ξεκινήσουμε με το Binance!

Κάθισμα

Κάθισμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια, το οποίο είναι εκπληκτικό καθώς δημιουργήθηκαν μόνο το 2017! Στην πραγματικότητα, ένας από τους λόγους για αυτό μπορεί να είναι το γεγονός ότι απαριθμούν πάνω από 100 διαφορετικά δημοφιλή νομίσματα και μάρκες.

Ένα από τα μειονεκτήματα του Binance είναι ότι δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό για κατάθεση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με κρυπτογράφηση. Ωστόσο, τουλάχιστον αυτό είναι δωρεάν!

Οι χρεώσεις συναλλαγών είναι επίσης πολύ χαμηλές, καθώς θα χρεώνεστε μόνο 0,1% κάθε φορά που πραγματοποιείτε συναλλαγές. Μπορείτε να το μειώσετε κατά 50% εάν χρησιμοποιείτε το Binance Coin (BNB) για να πληρώσετε τα τέλη σας! Εάν πρέπει να αποσύρετε το Verge, θα σας κοστίσει 0,1 Verge, που είναι περίπου 1 σεντ!

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το Binance για να αγοράσετε ένα κέρμα Verge, μπορείτε να το ανταλλάξετε είτε με Bitcoin (BTC) είτε με Ethereum (ETH).

Fun Fact: Η αγορά Binance σχεδιάστηκε από έναν προγραμματιστή που βοηθούσε στην κατασκευή λογισμικού συναλλαγών για τη Wall Street!

Η ασφάλεια λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη στο Binance. Κάθε φορά που συνδέεστε ή αποσύρετε κέρματα, θα σας ζητείται να επιβεβαιώσετε το Google Authenticator, το οποίο προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στον λογαριασμό σας.

Πλεονεκτήματα

 • Πάνω από 100+ διαφορετικά νομίσματα και μάρκες
 • Ποτέ δεν έχει παραβιαστεί
 • Χαμηλά τέλη συναλλαγών και ανάληψης
 • Βασική και προηγμένη πλατφόρμα

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς καταθέσεις σε νόμισμα fiat

Τώρα που γνωρίζετε για το Binance, το επόμενο μέρος του οδηγού «Πώς να αγοράσω Verge» θα σας ενημερώσει για το HitBTC!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

HitBTC

Με βάση την Εσθονία HitBTC Η ανταλλαγή υπήρξε για πολύ περισσότερο από το Binance. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν το 2013!

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα για το HitBTC είναι ότι σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε πραγματικά χρήματα τόσο για την κατάθεση όσο και την ανάληψη χρημάτων! Αυτό σημαίνει ότι αντί να πρέπει να καταθέσετε χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας! Οι πελάτες που βρίσκονται στην Ευρώπη θα κατευθύνονται στο SEPA και όλοι οι άλλοι θα χρησιμοποιούν το SWIFT.

Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν αποφασίσετε να καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Πρώτον, για να μπορέσετε να το κάνετε, θα πρέπει να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας ανεβάζοντας διάφορα έγγραφα. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικές ημέρες πριν από την επαλήθευση του λογαριασμού. Δεύτερον, θα χρειαστούν επίσης 1-3 εργάσιμες ημέρες προτού φτάσετε στο HitBTC!

Εάν βιάζεστε, μπορείτε επίσης να καταθέσετε δωρεάν χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση. Το HitBTC σάς επιτρέπει να αγοράσετε κέρμα Verge με Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ή Tether (USDT). Κάθε συναλλαγή θα σας κοστίσει επίσης μόνο 0,1%.

Ένα από τα μειονεκτήματα της χρήσης του HitBTC είναι ότι οι διακομιστές του είχαν παραβιαστεί το 2015. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τα νομίσματά τους, κάτι που είναι αρκετά ανησυχητικό.

Σημείωση: Ποτέ κρατήστε τα νομίσματά σας Verge σε ανταλλαγή για περισσότερο από ό, τι χρειάζεστε. Είναι πάντα καλύτερο να τα αποσύρετε στο προσωπικό σας πορτοφόλι Verge, όπου είναι ασφαλή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών, ανατρέξτε στον οδηγό μου εδώ.

Πλεονεκτήματα

 • Επιτρέπει καταθέσεις σε νόμισμα fiat
 • Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών

Μειονεκτήματα

 • Μεγάλη επαλήθευση για καταθέσεις fiat
 • Η ανταλλαγή παραβιάστηκε το 2015

Η επόμενη ανταλλαγή που θα αναθεωρηθεί στον οδηγό «Πώς να αγοράσω ένα Verge» είναι η Cryptopia!

Κρυπτοπία

Οι προτάσεις ανταλλαγής μου έχουν μεταφέρει μέχρι τώρα στην Κίνα και την Εσθονία. Ήρθε η ώρα να δούμε μια ανταλλαγή με βάση τη Νέα Ζηλανδία! Δημιουργήθηκε το 2014, Κρυπτοπία απαριθμήστε περισσότερα από 500 διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Ένα από αυτά είναι το νόμισμα Verge! Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε νόμισμα Verge σε αντάλλαγμα είτε Bitcoin (BTC), Doge (DOGE), Litecoin (LTC) είτε Tether (USDT), το οποίο σας δίνει περισσότερες επιλογές από τις άλλες ανταλλαγές που πρότεινα.

Δεδομένου ότι οι κανονισμοί στη Νέα Ζηλανδία είναι πραγματικά αυστηροί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό μόνο εάν βρίσκεται στη χώρα. Αν είστε, τότε υπέροχο! Εάν όχι, τότε θα πρέπει να καταθέσετε χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση. Ωστόσο, όπως και όλες οι άλλες ανταλλαγές που έχω αναφέρει μέχρι στιγμής, αυτό είναι επίσης δωρεάν.

Οι χρεώσεις συναλλαγών είναι ελαφρώς υψηλότερες στην Cryptopia, με κόστος 0,2% σε κάθε συναλλαγή. Ωστόσο, νομίζω ότι αυτό είναι ακόμα αρκετά χαμηλό.

Η ασφάλεια είναι επίσης πολύ καλή στην Cryptopia, η οποία πρέπει να είναι, καθώς έχουν εγγραφεί στην κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας.

Το Cryptopia διαθέτει επίσης μια αγορά που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε προϊόντα χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση, όπως το eBay!

Πλεονεκτήματα

 • Περισσότερα από 500 διαφορετικά νομίσματα alt
 • Πολύ καλή ασφάλεια

Μειονεκτήματα

 • Καταθέσεις σε νόμισμα Fiat μόνο για τραπεζικούς λογαριασμούς στη Νέα Ζηλανδία
 • Τέλη ελαφρώς υψηλότερα στο 0,2%

YoBit

Η επόμενη ανταλλαγή του οδηγού μου «Πώς να αγοράσω κρυπτογράφηση Verge» είναι YoBit. Δημιουργήθηκε το 2015 και βρίσκεται στη Ρωσία, το YoBit απαριθμεί περισσότερα από 400 διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Ένα μεγάλο όφελος από τη χρήση του YoBit είναι ότι χρησιμοποιούν επεξεργαστές πληρωμών τρίτων, όπως το Perfect Money και το AvdCash, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα.

Αυτό περιλαμβάνει χρεωστική / πιστωτική κάρτα, τραπεζικό λογαριασμό και ανάλογα με τη χώρα στην οποία ζείτε, κουπόνι μετρητών! Εάν καταθέσετε σε USD, οι περισσότερες από τις μεθόδους νομίσματος fiat είναι δωρεάν, ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος όταν κάνετε ανάληψη. Για παράδειγμα, οι αναλήψεις PerfectMoney κοστίζουν 7%, το οποίο είναι αρκετά υψηλό.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε το Verge από το YoBIT, μπορείτε να το ανταλλάξετε είτε με Bitcoin (BTC) είτε με Tether (USDT). Τα τέλη συναλλαγής κοστίζουν 0,2% για κάθε συναλλαγή, ωστόσο, αυτό μειώνεται εάν ανταλλάσσετε μεγαλύτερα ποσά.

Το YoBit προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για επιπλέον ασφάλεια, ωστόσο, το 2017 η ανταλλαγή διερευνήθηκε από ρωσικές ρυθμιστικές αρχές σχετικά με πιθανή απάτη.

Είναι πάντα σημαντικό να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από την ανταλλαγή που χρησιμοποιείτε, τα χρήματά σας δεν είναι ποτέ 100% ασφαλή. Διατηρείτε πάντα μεγάλες ποσότητες κερμάτων σε ένα ιδιωτικό πορτοφόλι νομισμάτων Verge.

Δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας ή τηλεφωνικής υποστήριξης, αλλά όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας, μπορείτε να υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης.

Πλεονεκτήματα

 • Πολλοί διαφορετικοί τρόποι κατάθεσης χρημάτων πραγματικού κόσμου
 • Πάνω από 400 διαφορετικά νομίσματα
 • Εύκολη πλατφόρμα συναλλαγών

Μειονεκτήματα

 • Υψηλά τέλη για ανάληψη νομίσματος fiat
 • Διερευνήθηκε το 2017 για πιθανή απάτη
 • Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη

Τώρα που γνωρίζετε για το YoBit, η τελική κριτική του “Πώς να αγοράσω τον οδηγό Verge” θα είναι στο Bittrex!

Bittrex

Δημιουργήθηκε το 2014, Bittrex βρίσκεται στο Λας Βέγκας. Είναι στην πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια για όγκο συναλλαγών και προσφέρουν πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του νομίσματος Verge.

Δυστυχώς δεν είναι δυνατή η χρήση νομίσματος fiat για κατάθεση, ωστόσο, η ομάδα της Bittrex ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να το προσφέρει αυτό στο μέλλον.

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε συναλλαγές θα πληρώνετε ένα τέλος 0,25% και οι αναλήψεις είναι δωρεάν (εκτός από το τέλος συναλλαγής blockchain)! Μπορείτε να ανταλλάξετε Bitcoin (BTC) ή Tether (USDT) εάν θέλετε να αγοράσετε το Verge.

Ως εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ, η ασφάλεια λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη στο Bittrex. Αν και αυτό σημαίνει ότι η ανταλλαγή είναι μία από τις πιο ασφαλείς, σημαίνει επίσης ότι η επαλήθευση ενός λογαριασμού απαιτεί χρόνο, ειδικά κατά τη διάρκεια περιόδων απασχολημένου.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να λάβετε υποστήριξη πελατών στο Bittrex, συμπεριλαμβανομένου ενός διαδικτυακού εισιτηρίου, του Twitter και ακόμη και του Facebook, ωστόσο, οι χρόνοι απόκρισης μπορεί να είναι πολύ αργοί. Τέλος, η διεπαφή της ιστοσελίδας είναι πολύ εύκολη στη χρήση, καθιστώντας την ιδανική για αρχάριους!

Πλεονεκτήματα

 • Καλή επιλογή νομισμάτων για να διαλέξετε
 • Εξαιρετική ασφάλεια
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις για ανάληψη

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν ακόμη καταθέσεις χρημάτων fiat
 • Αργός χρόνος επαλήθευσης και υποστήριξης πελατών
 • Ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν την ανταλλαγή

Λοιπόν, το έχετε! Πέντε διαφορετικές ανταλλαγές για να αγοράσετε κέρμα Verge! Ποιο πιστεύετε ότι σας αρέσει περισσότερο ο ήχος; Μερικοί άνθρωποι προτιμούν χαμηλές χρεώσεις, ενώ άλλοι δεν πειράζουν να πληρώνουν περισσότερα αν αυτό σημαίνει ότι μπορούν να καταθέσουν με πραγματικό νόμισμα, οπότε έχουν μια σκέψη!

Στο τελευταίο μέρος του οδηγού μου, θα σας δώσω αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Verge with Binance.

Ο λόγος που επέλεξα το Binance είναι ότι είναι ο ευκολότερος και πιο γρήγορος τρόπος αγοράς της Verge. Έχουν επίσης πολύ χαμηλές χρεώσεις, μεγάλο όγκο συναλλαγών και η ασφάλειά τους είναι καλή, καθιστώντας το το τέλειο ανταλλακτικό για αρχάριους!

Πώς να αγοράσετε το Verge: Βήμα προς βήμα οδηγός

Εάν θέλετε, μπορείτε αγοράστε το Verge on Binance με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα – η διαδικασία απαιτεί κάποια προηγούμενη έρευνα, αλλά δεν πρέπει να είναι καθόλου δύσκολη. Ωστόσο, για λόγους συνέχειας, θα συζητήσουμε την απόκτηση της Verge μέσω Νομισματική βάση.

Για οδηγίες σχετικά με τη δημιουργία λογαριασμού στο Coinbase, ανατρέξτε στον οδηγό μου εδώ!

Αγοράστε ETH στο Coinbase

Μόλις είστε έτοιμοι στο Coinbase, είστε έτοιμοι να πάτε και να αγοράσετε λίγο Ethereum!

 1. Στο επάνω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα

  Πώς να αγοράσετε κέρμα Verge στο Coinbase

 2. Από τη λίστα κερμάτων, επιλέξτε Αιθέριο

  Πώς να αγοράσετε κέρμα Verge στο Coinbase

 3. Στο κάτω μέρος της σελίδας, θα δείτε ένα πλαίσιο που σας ρωτάει πόσα Ethereum θέλετε να αγοράσετε. Αποφάσισα να αγοράσω 125 ευρώ, ωστόσο, το νόμισμά σας θα εξαρτηθεί από το πού ζείτε. Όταν εισαγάγετε το ποσό του νομίσματος fiat, το ισοδύναμο Ethereum θα ενημερωθεί.
 4. Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, κάντε κλικ στο Αγοράστε Ethereum άμεσα.

  Εβδομαδιαίο όριο κάρτας Coinbase

Αποστολή ETH στο Binance

Τώρα που έχετε μερικά νομίσματα Ethereum στο δικό σας Νομισματική βάση λογαριασμό, πρέπει τώρα να τα μεταφέρετε στο Κάθαρση. Ας σας φέρουμε στη σωστή σελίδα πριν ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Binance.

 1. Πρώτα, κάντε κλικ στο Λογαριασμοί στην κορυφή της σελίδας

  Κατηγορία λογαριασμού Coinbase

 2. Επιλέγω Αιθέριο και μετά κάντε κλικ στο Στείλετε.

  Πορτοφόλι ETH λογαριασμού Coinbase

 3. Εδώ θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση κατάθεσης Binance. Τώρα πρέπει να ανοίξετε μια νέα καρτέλα ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Binance. Αφού ρυθμίσετε το Binance, μεταβείτε στο επόμενο βήμα του “Πώς να αγοράσω τον οδηγό Verge”.
 4. Για να λάβετε τη διεύθυνση πορτοφολιού Ethereum στο Binance, μετακινήστε το ποντίκι σας Κεφάλαια και μετά κάντε κλικ στο Καταθέσεις.Κατάθεση χρημάτων κρυπτονομισμάτων
 5. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κλικ στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο και να κάνετε κλικ στο Αιθέριο.
 6. Θα δείτε τώρα τη διεύθυνση κατάθεσης Binance. Κάντε κλικ στο Αντιγραφή διεύθυνσης και μετά επιστρέψτε στην καρτέλα Coinbase!Διεύθυνση κατάθεσης Ethereum

 7. Επικολλήστε τη διεύθυνση πορτοφολιού Binance στην οποία μόλις αντιγράψατε στο λογαριασμό σας στο Coinbase. Αφού κάνετε κλικ στο Στείλετε, το Ethereum θα πρέπει να φτάσει στο Binance σε περίπου 10 λεπτά.

Πώς να αγοράσετε το Verge Coin στο Binance

Βρίσκεστε τώρα στο τελικό στάδιο της αγοράς της Verge! Μόλις χρηματοδοτηθεί ο λογαριασμός Binance, είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε συναλλαγές!

 1. Στην κορυφή της σελίδας, μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Ανταλλαγή και κάντε κλικ στο Βασικός.Βασική ανταλλαγή Binance
 2. Στη δεξιά πλευρά της σελίδας, κάντε κλικ στο ETH, ψάχνω για XVG και μετά κάντε κλικ στο XVG / ETH.Διάγραμμα τιμών Verge και Ethereum
 3. Βρίσκεστε τώρα στην κύρια οθόνη συναλλαγών για τη σύζευξη Verge / Ethereum.
 4. Στο κάτω μέρος της σελίδας, αναζητήστε το Αγοράστε XVG. Τώρα, κάντε κλικ στο Αγορά, το οποίο θα διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη διαθέσιμη τιμή!
 5. Στο Ποσό πλαίσιο, εισαγάγετε τον αριθμό των νομισμάτων Verge που θέλετε να αγοράσετε. Εάν θέλετε να ανταλλάξετε το πλήρες υπόλοιπό σας Ethereum, κάντε κλικ στο 100%
 6. Για να ολοκληρώσετε το εμπόριο της Verge, κάντε κλικ στο Αγοράστε XVG.

Και αυτό είναι! Τώρα αγοράσατε τα πρώτα σας νομίσματα Verge! Μην ξεχνάτε, αν θέλετε να κρατήσετε τα κέρματά σας μακροπρόθεσμα, είναι καλύτερα να τα αποσύρετε στο ιδιωτικό σας πορτοφόλι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιλογής ενός πορτοφολιού νομίσματος Verge, ανατρέξτε στον οδηγό μου εδώ!

συμπέρασμα

Τι πιστεύετε λοιπόν για τον οδηγό μου “Πώς να αγοράσω Verge”; Ας ελπίσουμε ότι, αν το διαβάσετε από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε μια πολύ καλή κατανόηση για το τι αφορά το έργο.

Αν αποφασίσατε ότι σας άρεσε ο ήχος του Verge, τότε θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε πέντε από τις καλύτερες ανταλλαγές για να τον αγοράσετε. Ποια ανταλλαγή Verge πιστεύετε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες σας; Προτιμάτε χαμηλές χρεώσεις, εγκαταστάσεις καταθέσεων fiat ή πολύ υψηλή ασφάλεια?

Προτιμώ να χρησιμοποιώ το Binance καθώς είναι πολύ γρήγορο να αγοράσω τα νομίσματα που θέλετε! Ακολουθήσατε τον οδηγό βήμα προς βήμα και πραγματοποιήσατε συναλλαγές; Εάν ναι, πόσα νομίσματα Verge αγοράσατε!?

Ό, τι θα θέλατε να πείτε για το Verge, καλό ή κακό, θα ήθελα πολύ να το ακούσω!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me