Verge vs Monero: Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση;

Γεια σας και καλώς ήλθατε σε αυτόν τον οδηγό Verge vs Monero. Το έβαλα μαζί για να παρουσιάσω μερικές από τις θεμελιώδεις έννοιες σχετικά με αυτά τα δύο ενδιαφέροντα κρυπτονομίσματα που εστιάζουν στην ιδιωτικότητα.

Σε αυτήν την αναθεώρηση νομισμάτων Monero vs Verge, θα καλύψω τα βασικά στοιχεία της Verge εναντίον Monero και πώς κάθε ένα από αυτά τα κρυπτονομίσματα αποκτά απόρρητο. Θα εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους τα νομίσματα που εστιάζουν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής μπορεί να είναι σημαντικά και γιατί κάθε ένα από αυτά τα νομίσματα έχει υιοθετηθεί για διαφορετικές χρήσεις.

Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε την ταχύτητα τόσο των μπλοκ Monero όσο και του Verge και πώς κάθε νόμισμα σχεδιάζει να κλιμακωθεί για να καλύψει την πιθανή μελλοντική ζήτηση. Θα καλύψουμε τις ομάδες πίσω από κάθε έργο, την ιστορία πίσω από αυτά και επίσης κάποια ανάλυση τιμών αγοράς.

Έτσι, μέχρι το τέλος αυτής της αναθεώρησης νομισμάτων Verge vs Monero, θα έχετε πολύ καλύτερη κατανόηση τόσο του Monero όσο και του Verge. Τότε θα πρέπει να είστε σε θέση να πείτε σε ποιον θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ή να επενδύσετε.

Υπάρχουν πολλά για να περάσετε σε αυτόν τον οδηγό Verge vs Monero, οπότε ας ξεκινήσουμε ήδη!

Monero vs Verge: Τα βασικά

Μονόρο


Το Monero δημιουργήθηκε το 2014. Η πρώτη έκδοση του νομίσματος ονομάστηκε BitMonero. Ωστόσο, αυτό συντομεύτηκε σε απλά Monero νωρίς.

Η Monero χρησιμοποιεί την ίδια βάση κώδικα με μια άλλη κρυπτογράφηση που ονομάζεται Bytecoin. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές διαφορές. Η αρχική απόφαση ελήφθη για την παράκαμψη του Monero από την Bytecoin λόγω κάποιων αντιπαραθέσεων σχετικά με την αρχική διανομή του Bytecoin. Ανακαλύφθηκε ότι περίπου το 80% του συνολικού εφοδιασμού της Bytecoin είχε ήδη εξορυχθεί κατά την κυκλοφορία του. Πολλοί στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων διαφωνούν με αυτό. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να διακλαδώσετε το Bytecoin για να σχηματίσετε το Monero.

Σε αντίθεση με το Bitcoin, το Monero χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο CryptoNote. Το CryptoNote είναι ένας διαφορετικός αλγόριθμος εξόρυξης για τον αλγόριθμο SHA-256 του Bitcoin. Μην ανησυχείτε αν δεν γνωρίζετε τι είναι, δεν είναι σημαντικό να έχετε καλή γνώση αυτών των όρων για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Monero!

Όπως και το Bitcoin, το Monero είναι ένα κρυπτογραφημένο κρυπτογράφηση. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται υπολογιστική ισχύς για την επαλήθευση συναλλαγών στο δίκτυο. Τα συστήματα υπολογιστών που παρέχουν αυτήν την ισχύ είναι γνωστά ως ανθρακωρύχοι. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Bitcoin, εξακολουθεί να είναι δυνατή η εξόρυξη του Monero χρησιμοποιώντας κανονικούς υπολογιστές (με CPU) ή μηχανές τυχερών παιχνιδιών προηγμένης τεχνολογίας (χρησιμοποιώντας GPU). Για να μάθετε περισσότερα για το Monero, ακολουθήστε τον οδηγό μου εδώ.

Χείλος

Η Verge κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014. Είναι μια αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση ανοιχτού κώδικα. Όπως το Monero, σκοπός του είναι να παρέχει ιδιωτικές συναλλαγές για τους χρήστες του. Αρχικά ονομαζόταν DogeCoinDark. Ωστόσο, άλλαξε το όνομα σε Verge το 2016. Η Verge μοιράζεται πολλές από τις ίδιες κωδικοποιήσεις με το Dogecoin. Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης ισχυρίζεται ότι δεν βασίζεται στο αρχικό «meme-coin». Υπάρχει πολλή διαμάχη στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων σχετικά με αυτό.

Υπάρχει μια τεράστια μέγιστη προσφορά 16,5 δισεκατομμυρίων νομισμάτων Verge που θα εξορύσσονται ποτέ. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από πολλά άλλα έργα κρυπτογράφησης. Γι ‘αυτό η τιμή είναι τόσο χαμηλή και δεν έχει φτάσει ποτέ ούτε ένα δολάριο.

Όπως το Monero, το Verge είναι ένα νόμισμα απόδειξης εργασίας. Ωστόσο, χρησιμοποιεί πέντε διαφορετικούς αλγόριθμους εξόρυξης. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι η αύξηση της αποκέντρωσης στο δίκτυο. Χρησιμοποιώντας τόσους διαφορετικούς αλγόριθμους, πολλές διαφορετικές μονάδες μπορούν να εξορύξουν με επιτυχία το Verge. Όσο περισσότεροι ανθρακωρύχοι υπάρχουν σε ένα blockchain, τόσο πιο ασφαλές θα έπρεπε! Είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα για το Verge; Δείτε τον οδηγό μου εδώ.

Απόρρητο στο Verge εναντίον Monero

Verge vs Monero, ποιο είναι το πιο ιδιωτικό; Λοιπόν, και οι δύο επιτυγχάνουν το απόρρητό τους με διαφορετικούς τρόπους.

Για το απόρρητό του, το Monero χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό κρυπτογραφικών πρωτοκόλλων. Αυτές ονομάζονται υπογραφές δακτυλίου και ο αλγόριθμος CryptoNote. Τώρα, εκτός αν είστε καλοί στον προγραμματισμό (και ας το παραδεχτούμε, αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, μάλλον όχι), θα παλέψετε να καταλάβετε ακριβώς πώς λειτουργεί κάθε ένα από αυτά. Μην ανησυχείτε, αντί να σας μπερδέψω το παντελόνι, θα το απλοποιήσω για εσάς.

Το δίκτυο Monero ουσιαστικά ομαδοποιεί τις συναλλαγές. Στη συνέχεια στέλνει το σωστό ποσό του Monero στις παραλαβές διευθύνσεων από αυτήν την ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να πει ακριβώς ποιος έστειλε τι σε ποιον.

Εν τω μεταξύ, το απόρρητο του Verge επιτυγχάνεται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Έχει δύο διαφορετικά καθολικά: ένα δημόσιο και ένα ιδιωτικό. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας το δημόσιο καθολικό είναι ορατές για οποιονδήποτε μπορεί να δει.

Ωστόσο, το εργαλείο που καθιστά δυνατή την κρυφή περιήγηση στον σκοτεινό ιστό (Tor), μαζί με ένα ανώνυμο επίπεδο δικτύου, κρύβει τις διευθύνσεις IP και τις τοποθεσίες εκείνων που πραγματοποιούν συναλλαγές. Έτσι λειτουργεί το ιδιωτικό καθολικό του Verge. Συμπεριφέρεται περισσότερο σαν το Monero στο ότι κανείς δεν μπορεί να δει καμία από τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε αυτό.

Γιατί πάντοτε ανώνυμος?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θα ήθελε να κάνει συναλλαγές ανώνυμα. Μερικά από αυτά είναι ηθικά αμφισβητήσιμα και άλλα λιγότερο. Ας δούμε τα πιο συνηθισμένα:

Πρώτον, υπάρχει η περίπτωση χρήσης σκοτεινού ιστού για την οποία το Bitcoin έγινε διάσημο για την πρώιμη ύπαρξή του. Ωστόσο, δεν το κάνουν όλοι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το σκοτεινό ιστό για να αγοράσουν ουσίες και αντικείμενα για χρήση για λόγους αυτοεξυπηρέτησης. Για παράδειγμα, άτομα που ζουν σε μέρη του κόσμου όπου η φαρμακευτική κάνναβη είναι παράνομη μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον σκοτεινό ιστό για να αποκτήσουν πρόσβαση σε θεραπείες που σώζουν ζωές.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, λάδι CBD υψηλής αντοχής χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καρκίνων, επιληψίας και μια σειρά από άλλες καταστάσεις είναι σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστεί. Ωστόσο, χάρη στον σκοτεινό ιστό, οι ασθενείς μπορούν να αυτοθεραπευτούν και οι γονείς ασθενών παιδιών έχουν την ευκαιρία να θεραπεύσουν τα παιδιά τους χωρίς να πρέπει να συναντήσουν επικίνδυνους εμπόρους στους δρόμους.

Μια άλλη περίπτωση χρήσης που εμφανίζεται για ανώνυμα κρυπτονομίσματα είναι το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Μια επίθεση που χρησιμοποιεί ανώνυμες πληρωμές είναι το ransomware. Το Ransomware περιλαμβάνει την κρυπτογράφηση των δεδομένων σε ένα σύστημα υπολογιστή. Αυτό γίνεται με ένα λογισμικό που μεταφορτώνεται στο σύστημα. Ο εισβολέας ζητά την πληρωμή για την κατάργηση της κρυπτογράφησης των δεδομένων. Φυσικά, αν μπορείτε να πληρώσετε σε ανώνυμο νόμισμα, οι πιθανότητές σας να πιάσετε την εκτέλεση τέτοιας εγκληματικής πράξης είναι χαμηλότερες.

Μια πολύ διαφορετική χρήση για ιδιωτικά νομίσματα περιλαμβάνει άτομα συγκεκριμένου τρόπου ζωής ή σεξουαλικότητας. Εάν γεννήθηκαν σε ορισμένα έθνη, οι τιμωρίες για το ότι γκέι, για παράδειγμα, μπορεί να είναι σοβαρές. Αυτό θα μπορούσε να κάνει ένα άτομο να θέλει να εγκαταλείψει τη χώρα ή να αναζητήσει υπηρεσίες για να συναντήσει ανθρώπους σε παρόμοιες καταστάσεις. Με τις κυρώσεις να είναι τόσο δύσκολες, είναι κατανοητό ότι μπορεί να θέλουν να πληρώσουν για τέτοιες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας ένα ανώνυμο νόμισμα.

Υιοθεσία

Τώρα που εξήγησα μερικούς από τους λόγους για τους οποίους κάποιος μπορεί να θέλει να χρησιμοποιήσει ένα ανώνυμο νόμισμα, είναι η ώρα σε αυτόν τον οδηγό Verge vs Monero να δούμε πώς υιοθετείται κάθε ένα από αυτά τα νομίσματα. Είναι ενδιαφέρον, παρά τις παρόμοιες ιδιότητές τους, η υιοθέτηση των Monero και Verge ήταν αρκετά διαφορετική μεταξύ τους.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Μονόρο

Η πρώτη και πιο εμφανής περίπτωση χρήσης του Monero είναι στο σκοτεινό web. Από τα πολλά διαφορετικά ανώνυμα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Verge, το Monero φαίνεται να είναι αυτό που χρησιμοποιείται περισσότερο στον σκοτεινό ιστό. Παίρνει γρήγορα το Bitcoin ως το νόμισμα επιλογής σε διάφορες κρυφές αγορές.

Μια άλλη περίπτωση χρήσης που βρήκε η Monero είναι να αποφύγει τις οικονομικές κυρώσεις που επιβάλλονται σε ορισμένες χώρες από άλλες. Οι οπαδοί της Βόρειας Κορέας έχουν προηγουμένως παραβιάσει διάφορες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Στη συνέχεια μετατρέπουν τα κλεμμένα χρήματα σε Monero.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μετακινηθεί και να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή αγαθών και υπηρεσιών σε παγκόσμιες μαύρες αγορές. Μετακινώντας χρήματα χρησιμοποιώντας ένα ανώνυμο νόμισμα, είναι αδύνατο για τις ΗΠΑ και άλλες παγκόσμιες δυνάμεις να περιορίσουν τη δραστηριότητά τους αρνούμενοι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες ή συναλλαγές μαζί τους.

Το Monero φαίνεται επίσης να γίνεται το προτιμώμενο νόμισμα για όσους επιθυμούν να εκτελέσουν το είδος των επιθέσεων που ανέφερα στην προηγούμενη ενότητα. Εκείνοι που βρίσκονται πίσω από τέτοιες εγκληματικές πράξεις μετακινούνται γρήγορα από το Bitcoin στο Monero χάρη στις βελτιωμένες λειτουργίες απορρήτου του.

Εξόρυξη In-Browser και Crypto-Jacking

Μια τελική περίπτωση χρήσης που βρήκε η Monero μπορεί να είναι θετική και αρνητική. Δεδομένου ότι το Monero μπορεί να εξορυχθεί εύκολα χρησιμοποιώντας CPU και GPU, έχει γίνει μια σαφής επιλογή για αυτό που είναι γνωστό ως εξόρυξη στο πρόγραμμα περιήγησης.

Η εξόρυξη εντός προγράμματος περιήγησης είναι η εξόρυξη κρυπτογράφησης που πραγματοποιείται από το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου ενός χρήστη. Ο πρώτος λόγος για την εξόρυξη στο πρόγραμμα περιήγησης είναι να κερδίσετε χρήματα. Δεν είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά ένας χρήστης μπορεί να ξεκινήσει λογισμικό εξόρυξης στο πρόγραμμα περιήγησης για να κερδίσει μικρές ποσότητες κρυπτογράφησης κατά την περιήγησή τους.

Η εξόρυξη εντός προγράμματος περιήγησης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εσόδων από μια ιστοσελίδα αντί για τη χρήση διαφημίσεων. Κάπου στη σελίδα, συνήθως λέει ότι ορισμένοι από τους πόρους του υπολογιστή σας δανείζονται από τον ιστότοπο για να ορυχεί το Monero για τον εκδότη. Εναλλακτικά, αυτό μπορεί επίσης να γίνει χωρίς την άδεια του χρήστη. Όταν συμβαίνει αυτό, είναι μια μορφή “crypto-jacking”. Το Crypto-jacking μπορεί επίσης να γίνει εγκαθιστώντας κακόβουλο λογισμικό σε ένα σύστημα υπολογιστή για να εξορύξει το Monero ή άλλα κρυπτονομίσματα όταν ο χρήστης δεν επισκέπτεται έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.

Τέλος, η εξόρυξη στο πρόγραμμα περιήγησης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για φιλανθρωπικούς λόγους. Η παιδική φιλανθρωπική οργάνωση UNICEF κυκλοφόρησε έναν ιστότοπο που ονομάζεται The Hopepage. Η ιδέα πίσω Το Hopepage είναι να αφήσουμε τους χρήστες να δωρίσουν μέρος της υπολογιστικής τους δύναμης στην εξόρυξη κρυπτογράφησης κατά την περιήγησή τους. Υπάρχουν επιλογές για δωρεά μεταξύ 20% και 80% της ισχύος του υπολογιστή του επισκέπτη. Κατά τη στιγμή της γραφής, υπήρχαν σχεδόν 18.500 άνθρωποι δωρίζοντας υπολογιστική δύναμη στη φιλανθρωπική οργάνωση!

Χείλος

Η υιοθέτηση του Verge φαίνεται να είναι πιο αργή αλλά κάπως πιο θετική από αυτήν του Monero. Υπάρχουν λιγότεροι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και αδίστακτα κράτη που χρησιμοποιούν το νόμισμα για ένα πράγμα!

Μια πρόσφατη εξέλιξη που ενθουσιάστηκε η κοινότητα Verge ήταν η υπογραφή συνεργασίας με τη μητρική εταιρεία (MindGeek) του κορυφαίου ιστότοπου πορνογραφίας του πλανήτη, PornHub. Το “YouTube of porn” άρχισε να δέχεται το νόμισμα για πληρωμή για οποιαδήποτε από τις premium λειτουργίες του τον Απρίλιο του 2018. Επίσης, δύο από τις αδελφικές σελίδες του ιστότοπου (Brazzers και Nutaku) δέχονται πλέον το Verge for Payment.

Η ομάδα πίσω από τους MindGeek και PornHub είπε ότι ευνόησε τη Verge λόγω των ανώνυμων χαρακτηριστικών της. Δεν θέλουν όλοι να το δημοσιοποιήσουν ότι βλέπουν πορνογραφικό υλικό, επομένως για το PornHub, ήταν λογικό να χρησιμοποιείτε το Verge αντί για το Bitcoin ή το Ethereum, για παράδειγμα.

Μια άλλη συνεργασία που κατάφερε να εξασφαλίσει η Verge είναι με το Token Pay. Το Token Pay είναι μια εταιρεία με την κρυπτογράφηση που αναζητά να κάνει κάρτες πληρωμών με κρυπτογράφηση. Μαζί με τη συνεργασία τους με τη Verge, το Token Pay συνεργάστηκε επίσης με τη WEG Bank AG από τη Γερμανία.

Οι συνεργασίες με το MindGeek και το Token Pay είναι δυνητικά πολύ συναρπαστικές για το έργο Verge. Αυτό συμβαίνει επειδή θα μπορούσε να υπάρξει εισροή ατόμων που μαθαίνουν για την κρυπτογράφηση και το Verge χάρη ειδικά σε αυτούς χρησιμοποιώντας το PornHub, το Token Pay ή το WEG Bank AG.

Ταχύτητα

Το blockchain Monero έχει χρόνο μπλοκ δύο λεπτών. Αυτό σημαίνει ότι σχηματίζονται νέα μπλοκ συναλλαγών μία φορά κάθε 120 δευτερόλεπτα. Αυτό καθιστά περίπου πέντε φορές ταχύτερη τη συναλλαγή με το Bitcoin.

Εν τω μεταξύ, ο Verge έχει χρόνο αποκλεισμού 30 δευτερολέπτων. Αυτό το καθιστά πολύ πιο γρήγορο να συναλλάσσεστε με το Bitcoin και περίπου τέσσερις φορές πιο γρήγορα από το Monero.

Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω προϋποθέτουν ότι οι συναλλαγές μπορούν να χωρέσουν στο επόμενο μπλοκ. Εάν οποιοδήποτε δίκτυο έχει πολλή συναλλαγή, ο χρόνος που απαιτείται για την αποστολή Monero ή Verge θα είναι μεγαλύτερος.

Επεκτασιμότητα

Ας ρίξουμε μια ματιά στη δυνατότητα κλιμάκωσης Verge vs Monero.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Μονόρο

Το Monero χρησιμοποιεί αυτό που ονομάζεται δυναμικό όριο μεγέθους μπλοκ. Αυτό σημαίνει ότι τα μπλοκ αυξάνονται και συρρικνώνονται καθώς η ζήτηση για το Monero αυξάνεται ή μειώνεται. Μεγαλύτερα μπλοκ μπορούν να χωρέσουν περισσότερες συναλλαγές σε αυτά, ώστε περισσότερα άτομα να μπορούν να χρησιμοποιούν το δίκτυο Monero ταυτόχρονα. Ωστόσο, δεδομένου ότι το δίκτυο δεν έχει ακόμη αποκτήσει την ίδια δημοτικότητα με το Bitcoin, δεν είναι σαφές πώς θα λειτουργήσει στην πράξη αυτή η λύση επεκτασιμότητας.

Χείλος

Η ομάδα πίσω από την Verge ισχυρίζεται ότι είναι πολύ πιο επεκτάσιμη από το Bitcoin. Επί του παρόντος εργάζονται για την προσθήκη RSK (rootstock) στο Verge. Το Rootstock είναι ένα πρωτόκολλο δεύτερου επιπέδου που έχει επίσης σχεδιαστεί για να λειτουργεί με το Bitcoin. Πιστεύεται ότι αυτό θα κάνει το δίκτυο να μπορεί να χειρίζεται περίπου 2.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Αυτή είναι μια σημαντική αύξηση από το τρέχον μέγιστο των 100 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο. Το Rootstock θα επιτρέπει επίσης στους προγραμματιστές να δημιουργούν έξυπνες εφαρμογές βάσει συμβάσεων, όπως αυτές στο δίκτυο Ethereum.

Monero vs Verge: Οι ομάδες

Είναι πάντα καλό να συγκρίνουμε τις ομάδες όταν εξετάζουμε διαφορετικά έργα κρυπτογράφησης. Ωστόσο, δεδομένου ότι η ανωνυμία είναι ο στόχος και των δύο έργων Verge και Monero, οι ομάδες διατηρούνται σε μεγάλο βαθμό ένα μυστικό. Ωστόσο, ας δούμε ποιος έχει την καλύτερη ομάδα στη σύγκριση Verge vs Monero.

Η ομάδα του Monero

Μόνο δύο από τους κορυφαίους προγραμματιστές πίσω από το έργο Monero είναι γνωστοί με τα πραγματικά τους ονόματα. Αυτά είναι τα Riccardo “fluffypony” Spagni και Francisco “ArticMine” Cabañas. Το Spagni είναι το πιο φωνητικό των προγραμματιστών και είναι πολύ ενεργό στο Twitter υπό τη διεύθυνση @fluffypony. Έχει πολυετή εμπειρία ως προγραμματιστής λογισμικού και έχει εκπαίδευση στη διοικητική μέριμνα και την πληροφορική.

verge vs monero

Η συμμετοχή στο Spagni και το Cabañas είναι μια μεγάλη λίστα προγραμματιστών που προτιμούν να χρησιμοποιούν ψευδώνυμα. Δεδομένου ότι λίγα είναι γνωστά για την ομάδα, θα πρέπει να συντομεύσω αυτήν την ενότητα!

Η ομάδα του Verge

Λίγο περισσότερα είναι γνωστά για την ομάδα του Verge. Ωστόσο, όπως και εκείνοι που εργάζονται στο Monero, πολλοί από αυτούς τους προγραμματιστές προτιμούν να χρησιμοποιούν ψευδώνυμα. Παρόλα αυτά, δημοσιεύονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέλη.

Ο ιδρυτής του Verge χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Sunerok. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ασφάλεια δικτύου και έχει εργαστεί στην ανάπτυξη blockchain για πάνω από έξι χρόνια.

Η Sunerok ενώνεται με τη Sasha. Η Σάσα κατέχει μεταπτυχιακό στα οικονομικά και πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Ασχολείται επίσης ως επιστήμονας δεδομένων.

Το τμήμα μάρκετινγκ της Verge διευθύνεται από τον Kieran Daniels. Ο Daniels είχε εργαστεί στο παρελθόν στο Instapage.com, καθώς και ιδρύοντας Dextroid.io και CryptoAnswer.com.

Verge vs Monero: Ιστορικό αγοράς έως σήμερα

Στη συνέχεια, σε αυτόν τον οδηγό Verge vs Monero, θα εξετάσω το ιστορικό αγοράς και των δύο έργων. Όπως τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, ακολουθούν παρόμοιες τάσεις. Ωστόσο, ορισμένα γεγονότα ειδήσεων επηρέασαν επίσης την τιμή καθενός από τα νομίσματα.

Μονόρο

Στα πρώτα χρόνια του Monero, η τιμή δεν έδειξε μεγάλες κινήσεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αυτό άλλαξε προς το τέλος του 2016 όταν ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης άρχισε να βλέπει ανοδική πορεία. Καθώς το 2016 μετατράπηκε σε 2017, αυτή η ανοδική κίνηση έγινε πιο γρήγορη. Μέχρι τα μέσα του 2017, η Monero, όπως και πολλά άλλα ψηφιακά στοιχεία, γνώρισε εκρηκτική ανάπτυξη.

Η τιμή ενός μεμονωμένου νομίσματος Monero έφτασε στα 500 $ περίπου ανά κέρμα τον Ιανουάριο του 2018. Από το υψηλό σημείο της, η τιμή παρουσίασε πτωτική τάση. Αυτό συμβαδίζει με την υπόλοιπη αγορά. Εκτός από λίγα άλματα στην τιμή, η τιμή του Monero μειώθηκε αργά στο σημείο που είναι σήμερα (3 Ιουλίου 2018) περίπου 137 $.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το ιστορικό αγοράς του Monero παρακάτω.

verge vs monero - Διαγράμματα Monero

Χείλος

Η ιστορία του Verge είναι σαν αυτή του Monero. Ωστόσο, χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο για να ξεκινήσει η Verge την ανοδική της πορεία. Για μεγάλο μέρος της πρώιμης ζωής του, η Verge κόστισε μόνο κλάσματα ενός λεπτού. Υπήρξε μια σύντομη περίοδος αισιοδοξίας την άνοιξη του 2016, αλλά αυτό μειώθηκε γρήγορα, και η σε μεγάλο βαθμό επίπεδη γραμμή συνεχίστηκε.

Θα ήταν ένα ολόκληρο έτος αργότερα, τον Απρίλιο του 2017, η κοινότητα κρυπτονομισμάτων παρατήρησε σωστά το Verge. Η τιμή σημείωσε ανοδική τάση που θα συνεχιζόταν καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2017. Έφτασε σε υψηλά επίπεδα μόλις πάνω από 28c τον Δεκέμβριο του 2017. Δυστυχώς, έκτοτε έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό προς τα κάτω στην τιμή του σήμερα πάνω από 0,023c. Ωστόσο, όπως το Monero, υπήρξαν περιόδους κατά τη διάρκεια του 2018 που η τιμή ανέβηκε ξανά. Η ανακοίνωση της εταιρικής σχέσης MindGeek ήταν η αιτία μιας από αυτές τις ανοδικές τάσεις.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το ιστορικό των κινήσεων τιμών της Verge στο παρακάτω γράφημα.

verge vs monero

Διάγραμμα αξιολόγησης Verge vs Monero

Ιδρύθηκε το Συνολική τελική προσφορά Σύνολο μονάδων κατά τη στιγμή της γραφής Τρέχουσα τιμή σε USD Υψηλό όλων των εποχών σε USD Αποκλεισμός χρόνου Εξόρυξη Συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο
Μονόρο 2014 18,400,000 (+ 0,3 XMR / λεπτό) 16.180.000 138,13 $ 494 $ 2 λεπτά GPU / CPU Θεωρητικά απεριόριστη
Χείλος 2014 16,5 δισεκατομμύρια 15,05 δισεκατομμύρια 0,026125 $ 0,28 $ 30 δευτερόλεπτα GPU / CPU 100

Verge vs Monero: Το συμπέρασμα

Αρα αυτο ειναι! Αυτός ο οδηγός Verge vs Monero ολοκληρώθηκε. Μάθατε πολλά; το ελπίζω!

Αυτά είναι μόνο δύο από τα πολλά διαφορετικά έργα κρυπτογράφησης που επικεντρώνονται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής γύρω από σήμερα. Πολλές διαφορετικές ομάδες προγραμματιστών προσπαθούν να κάνουν το νόμισμα που βασίζεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής για χρήση όταν πραγματοποιούν δυνητικά ευαίσθητες συναλλαγές.

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέχετε είναι η νομιμότητα τέτοιων νομισμάτων. Ήδη στην Ιαπωνία, οι αρχές προσπαθούν να καταργήσουν τη χρήση ανώνυμων κρυπτονομισμάτων όπως η Verge και η Monero. Ενώ θα ήταν πολύ δύσκολο για τις παγκόσμιες αρχές να το κάνουν εντελώς, μια τέτοια καταστολή θα ήταν πολύ κακή για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές τιμών των κρυπτονομισμάτων που εστιάζουν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε εάν σκοπεύετε να επενδύσετε σε τέτοια νομίσματα.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλές νόμιμες χρήσεις ιδιωτικών νομισμάτων. Δεν είναι όλοι άνετα με την κυβέρνηση να γνωρίζει τις συνήθειες των δαπανών τους μέχρι το τελευταίο σεντ, για παράδειγμα. Στη συνέχεια, ορισμένες χρήσεις είναι παράνομες σε ένα κομμάτι γης και είναι απολύτως νόμιμες πέρα ​​από τα σύνορα. Σε έναν κόσμο όπου ιδέες και τώρα χρήματα μπορούν να κινηθούν σε ολόκληρο τον κόσμο σε δευτερόλεπτα, αυτό φαίνεται εντελώς γελοίο να αρνηθούμε ορισμένα πιθανά φάρμακα με βάση την τοποθεσία στην οποία γεννήσατε.

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να υπάρχουν νομίσματα απορρήτου. Λοιπόν, τώρα που τελειώσαμε, τι νομίζετε; Για ποιο λόγο θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα ιδιωτικό νόμισμα; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις σκέψεις σας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me