Καλύτερο πορτοφόλι Verge

Καλώς ορίσατε στον οδηγό μου για την εύρεση του σωστού πορτοφολιού Verge. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εύρεση του τέλειου πορτοφολιού Verge που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Θα σας πω ποια πορτοφόλια υπάρχουν, ποια χαρακτηριστικά έχουν και ποια λειτουργούν καλύτερα με τη Verge.

Πρέπει να ρωτήσω πρώτα μερικές σημαντικές ερωτήσεις προτού φτάσω σε κάποιο από τα περίπλοκα πράγματα.

 1. Τι είναι το Verge?
 2. Τι είναι το πορτοφόλι crypto?

Μέχρι να ολοκληρώσετε την ανάγνωση, θα έχετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό, θα ξέρετε ποιο πορτοφόλι Verge είναι καλύτερο για εσάς.

Ας ξεκινήσουμε ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο τι είναι το Verge…

Προέλευση του πορτοφολιού Verge

Λογότυπο πορτοφολιού Verge

Το Verge (XVG) δημιουργήθηκε το 2014. Αρχικά ονομαζόταν DogeCoinDark αλλά άλλαξε το όνομά του το 2016.

Το Verge είναι ένα κρυπτογράφηση που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν ανώνυμες και ανιχνεύσιμες συναλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι οι ταυτότητες χρήστη και οι συναλλαγές που πραγματοποιούν είναι κρυφές. Η Verge χρησιμοποιεί το δίκτυο Tor για να το κάνει αυτό δυνατό.

Σημείωση: Το Tor είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν ανώνυμα. Αυτό το κάνει κρύβοντας δεδομένα χρήστη με κρυπτογράφηση. Επίσης δρομολογεί τις επικοινωνίες μέσω πολλών διαφορετικών διευθύνσεων IP που τις καθιστούν ανιχνεύσιμες.

Τον Απρίλιο του 2018, ο ιστότοπος ψυχαγωγίας ενηλίκων, το PornHub (δεν έχω παράσχει έναν σύνδεσμο για προφανείς λόγους!) Ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του θα μπορούσαν πλέον να πληρώνουν για υπηρεσίες με τη Verge. Αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη για το νόμισμα και το κρυπτογράφηση γενικά.

Ωστόσο, το Verge είχε και μερικά προβλήματα. Έχει παραβιαστεί δύο φορές από τις αρχές του 2018. Η τελευταία επίθεση συνέβη στις 21 Μαΐου και 1,4 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ η αξία του Verge είχε κλαπεί.

φαίνεται ότι ορισμένες δεξαμενές εξόρυξης δέχονται επίθεση ddos ​​και αντιμετωπίζουμε καθυστέρηση στα μπλοκ μας, εργαζόμαστε για να επιλύσουμε αυτό.

– Vergecurrency (@vergecurrency) 22 Μαΐου 2018

Αυτή είναι η ιστορία του Verge μέχρι στιγμής. Στη συνέχεια, μια σύντομη ματιά σε ποια είναι τα πορτοφόλια…

Για μια πιο λεπτομερή ματιά στο Verge, ανατρέξτε στον οδηγό για αρχάριους στο Verge!


Κατανόηση του Πορτοφολιού Cryptocurrency

Πορτοφόλι Verge

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης αποθηκεύουν κρυπτογράφηση. Λοιπόν, δεν το κάνουν. Τα πορτοφόλια Crypto είναι ένας τρόπος αποθήκευσης πληροφοριών σχετικά με την κρυπτογράφηση. Το Cryptocurrency υπάρχει μόνο σε blockchain, επομένως δεν μπορείτε να το τοποθετήσετε σε πορτοφόλι, τσέπη ή θησαυροφυλάκιο στην τράπεζα.

Το Blockchains είναι τεράστιες βάσεις δεδομένων πληροφοριών συναλλαγών που αποθηκεύονται σε χιλιάδες υπολογιστές που ονομάζονται κόμβοι. Για να αποθηκεύσετε και να μετακινήσετε την κρυπτογράφηση σε ένα blockchain, οι χρήστες χρειάζονται δύο είδη πληροφοριών. Αυτοί είναι:

 • Ππλήκτρα περιστροφής: Αυτά είναι μοναδικά κομμάτια κώδικα που λειτουργούν ως ψηφιακή υπογραφή για κρυπτονομικές συναλλαγές. Πρέπει να διατηρούνται πολύ ασφαλή. Εάν ένας χρήστης χάσει τα ιδιωτικά του κλειδιά, θα χάσει την κρυπτογράφηση τους.
 • Δημόσια κλειδιά: Αυτές είναι σαν ψηφιακές τοποθεσίες για κρυπτογράφηση. Ένας χρήστης μπορεί να έχει πολλές ψηφιακές τοποθεσίες όπου διατηρείται η κρυπτογράφηση τους. Για να πραγματοποιήσουν μια συναλλαγή κρυπτογράφησης, οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν τη δημόσια διεύθυνση στην οποία θέλουν να στείλουν κρυπτογράφηση.

Τα πορτοφόλια Crypto μπορούν να είναι ένας πλήρης κόμβος ή ένας ελαφρύς κόμβος. Ένα πλήρες πορτοφόλι κόμβου περιέχει ολόκληρο το blockchain και ένας ελαφρύς κόμβος δεν το κάνει. Ένας ελαφρύς κόμβος ενημερώνεται από μια αξιόπιστη υπηρεσία πλήρους κόμβου. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η εκτέλεση ενός πορτοφολιού πλήρους κόμβου χρησιμοποιεί πολύ χώρο και ενέργεια στη συσκευή του χρήστη. Περισσότεροι απλοί χρήστες θα βρουν ένα πορτοφόλι ελαφρού κόμβου πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολα στη χρήση.

Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα είδη πορτοφολιών. Ας δούμε πιο προσεκτικά τα διάφορα είδη πορτοφολιών. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να επιλέξετε σε ποιο θέλετε να αποθηκεύσετε τα κλειδιά Verge…

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Τύποι Πορτοφολιών

Διαφορετικά πορτοφόλια έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Κάθε τύπος πορτοφολιού έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το πορτοφόλι XVG που θα επιλέξετε εξαρτάται από το ποιες δυνατότητες είναι πιο σημαντικές για εσάς. Εδώ είναι οι πέντε κύριοι τύποι πορτοφολιών.

Πορτοφόλι Verge Επιφάνεια εργασίας Τα πορτοφόλια είναι λογισμικό που μπορεί να ληφθεί ή να εγκατασταθεί σε συσκευή φορητού υπολογιστή ή υπολογιστή. Μπορούν να είναι πορτοφόλια πλήρους ή ελαφρού κόμβου, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στη συσκευή στην οποία είναι εγκατεστημένα. Τα επιτραπέζια πορτοφόλια είναι εξίσου ασφαλή με τους υπολογιστές που χρησιμοποιούν. Εάν ο υπολογιστής σας έχει ιό, έχει παραβιαστεί ή κλαπεί, τότε μπορείτε να χάσετε τον έλεγχο της κρυπτογράφησής σας.

Πορτοφόλι Verge Κινητό Τα πορτοφόλια είναι πορτοφόλια ελαφρού κόμβου που λαμβάνονται στο κινητό τηλέφωνο ενός χρήστη ως εφαρμογή. Χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη μνήμη από ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή και έτσι έχουν πολύ απλούστερες δυνατότητες. Τα κινητά τηλέφωνα συχνά χάνονται ή κλέβονται, επομένως δεν συνιστάται στους χρήστες να διατηρούν κλειδιά για μεγάλα ποσά κρυπτογράφησης που είναι αποθηκευμένα σε αυτά.

Πορτοφόλι Verge Σε σύνδεση Τα πορτοφόλια μερικές φορές ονομάζονται web-hosting ή cloud-based storage. Συνήθως έχουν πρόσβαση μέσω ιστότοπου, διακομιστή cloud ή προγράμματος περιήγησης. Τα διαδικτυακά πορτοφόλια είναι γρήγορα, εύκολα στη χρήση και δεν απαιτούν εγκατάσταση. Ωστόσο, είναι επικίνδυνα. Τα διαδικτυακά πορτοφόλια είναι μια μορφή θερμού χώρου αποθήκευσης, που σημαίνει ότι τα ιδιωτικά σας κλειδιά αποθηκεύονται στο διαδίκτυο. Τυχόν πληροφορίες που αποθηκεύονται στο Διαδίκτυο είναι εκτός ελέγχου και κινδυνεύει να παραβιαστεί.

Πορτοφόλι Verge Σκεύη, εξαρτήματα Τα πορτοφόλια είναι συνήθως αποσπώμενες συσκευές αποθήκευσης όπως USB sticks. Επιτρέπουν στους χρήστες να κρατούν τα ιδιωτικά τους κλειδιά μακριά από συσκευές στις οποίες υπάρχει πρόσβαση μέσω του Διαδικτύου. Αυτό τους καθιστά μία από τις ασφαλέστερες μορφές ψυχρής αποθήκευσης. Ωστόσο, οι χρήστες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της εύρεσης κάπου ασφαλούς για την αποθήκευση των πορτοφολιών υλικού τους! Οι χρήστες θα χρειαστούν επίσης πρόσβαση σε άλλη συσκευή ασφαλείας για να πραγματοποιήσουν συναλλαγές.

Πορτοφόλι Verge Χαρτί Τα πορτοφόλια είναι κομμάτια χαρτιού με ιδιωτικά και δημόσια κλειδιά τυπωμένα πάνω τους, απλά! Μπορούν να είναι χειρόγραφα ή τυπωμένα. Οι συναλλαγές μπορούν να γίνουν με ένα πορτοφόλι χαρτιού εισάγοντας κωδικούς χειροκίνητα ή σαρώνοντας τον κωδικό QR που είναι τυπωμένος σε αυτούς. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται σάρωση. Τα πορτοφόλια χαρτιού είναι πολύ ασφαλείς μορφές ψυχρής αποθήκευσης. Απλά μην αφήσετε το σκυλί σας να τα φροντίζει!

Τώρα ξέρετε τι είδους πορτοφόλια είναι διαθέσιμα, ας επιστρέψουμε στο Verge. Ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι της Verge στην αγορά αυτή τη στιγμή και ποιο είναι το καλύτερο για εσάς; Ας ανακαλύψουμε…

Επιλογή ενός πορτοφολιού Verge

Για το υπόλοιπο αυτού του οδηγού, θα σας δείξω μια επιλογή από πορτοφόλια Verge. Στη συνέχεια, εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε ποιο πορτοφόλι XVG ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ας ξεκινήσουμε με μια ματιά στις επιλογές σας για ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου Verge…

Χώρος αποθήκευσης επιφάνειας εργασίας

Υπάρχουν δύο κύριες επιλογές του πορτοφολιού Verge στην επιφάνεια εργασίας για να σκεφτείτε. Αυτοί είναι:

Πορτοφόλι Verge

 1. Πορτοφόλι Electrum Verge: Αυτό το πορτοφόλι σχεδιάστηκε αρχικά ως πορτοφόλι Bitcoin, αλλά έχει προσαρμοστεί για την αποθήκευση της Verge. Το Electrum Verge είναι ένας ελαφρύς κόμβος, οπότε οι συναλλαγές μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα χρησιμοποιώντας το SPV και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στη συσκευή σας. Σημείωση: Το SPV είναι απλή επαλήθευση πληρωμής. Είναι ένας γρήγορος τρόπος για τα πορτοφόλια ελαφρών κόμβων να επαληθεύουν συναλλαγές χρησιμοποιώντας μόνο ένα μικρό ποσό των πληροφοριών που απαιτούνται από τους πλήρεις κόμβους. Το πορτοφόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συστήματα Windows, Linux και Mac OS X. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το Tor για πρόσθετο απόρρητο. Μπορείτε να κατεβάσετε κάθε έκδοση από το Verge’s αρχική σελίδα. Το Electrum διαθέτει χαρακτηριστικά ασφαλείας που περιλαμβάνουν δύο επίπεδα κρυπτογράφησης και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φράσης σπόρου. Σημείωση: Το αντίγραφο ασφαλείας φράσης σπόρου είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά τους κλειδιά χρησιμοποιώντας ένα σύνολο λέξεων που μόνο γνωρίζουν.
 2. Πορτοφόλι QT Verge: Αυτό το πορτοφόλι σχεδιάστηκε για να αυξήσει το απόρρητο των χρηστών. Είναι ένα πορτοφόλι πλήρους κόμβου, οπότε θα χρησιμοποιήσει πολύ χώρο στη συσκευή σας και ο σχεδιασμός του είναι λιγότερο φιλικός προς το χρήστη από το πορτοφόλι Electrum Verge. Ωστόσο, το πορτοφόλι QT Verge έχει προσθέσει χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας. Αυτό θα προσελκύσει χρήστες που επιθυμούν να κάνουν ανώνυμες συναλλαγές. Είναι επίσης διαθέσιμο για λήψη από την αρχική σελίδα του Verge και είναι συμβατό με συστήματα Windows, Linux και Mac OS X. Το πορτοφόλι QT Verge δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση πολλών νομισμάτων, επομένως δεν θα είναι κατάλληλο για εσάς εάν θέλετε να διατηρήσετε όλα τα κλειδιά σας σε ένα μέρος.

Συνιστώ το πορτοφόλι Electrum Verge για χρήστες που αναζητούν ένα αξιόπιστο πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές. Είναι ελαφρύ, γρήγορο και έχει καλή φήμη στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αποθήκευση κλειδιών Verge, οπότε αν έχετε πολλά διαφορετικά νομίσματα, μπορεί να μην είναι το πορτοφόλι για εσάς.

Στη συνέχεια, θα δούμε το καλύτερο πορτοφόλι Verge για κινητές συσκευές…

Χώρος αποθήκευσης Verge για κινητά

Εάν θέλετε την ευκολία ενός κινητού πορτοφολιού, τότε έχετε δύο κύριες επιλογές.

 1. Πορτοφόλι Tor Verge: Αυτή η εφαρμογή για κινητά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συστήματα Android και έχει εξαιρετικές ρυθμίσεις απορρήτου, επειδή χρησιμοποιεί το δίκτυο Tor. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να σαρώσουν κωδικούς QR από άλλα πορτοφόλια Tor και πορτοφόλια χαρτιού. Το πορτοφόλι Tor Verge έχει μόνο βαθμολογία χρήστη 3.4 στα 5 στο Google Play από 634 σχόλια. Αυτό υποδηλώνει ότι η εφαρμογή χρειάζεται βελτίωση.
 2. Κοινόμι Πορτοφόλι Verge: Αυτό το πορτοφόλι είναι το πρώτο στη λίστα μας που προσφέρει χώρο αποθήκευσης πολλαπλών κερμάτων, επομένως είναι υπέροχο να διατηρείτε όλα τα κλειδιά σας σε ένα μέρος. Έχει επίσης δοκιμαστεί και δοκιμαστεί από την κοινότητα κρυπτογράφησης. Το πορτοφόλι Coinomi Verge έχει βαθμολογία 4 στα 5 από 5,619 κριτικές στο Google store. Δυστυχώς, δεν είναι ακόμη διαθέσιμη ως εφαρμογή iOS. Έχει όμως μερικά υπέροχα χαρακτηριστικά. Για λόγους ασφαλείας, η Coinomi χρησιμοποιεί αντίγραφα ασφαλείας φράσης σπόρου και οι διευθύνσεις IP του χρήστη είναι κρυφές για επιπλέον απόρρητο. Το πορτοφόλι έχει επίσης Αλλαγή μορφής ενσωματωμένο σε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χρηματιστήριο συναλλαγών και ως πορτοφόλι Verge.

Ο σαφής νικητής εδώ είναι το πορτοφόλι Coinomi Verge. Είναι καλά σχεδιασμένο και διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά για να διατηρεί τους περισσότερους χρήστες ευχαριστημένους. Αλλά είναι το καλύτερο πορτοφόλι της Verge; Πριν αποφασίσετε, υπάρχουν μερικές ακόμη επιλογές για να σκεφτείτε…

Αποθήκευση χαρτιού Verge

Η ομάδα της Verge ήταν αρκετά ευγενική για να παρέχει στους χρήστες μια προσαρμοσμένη γεννήτρια χαρτοφυλακίου. Αυτό σημαίνει ότι με την επίσκεψη σε αυτό Σύνδεσμος, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα πορτοφόλι χαρτιού XVG με τα κλειδιά τους τυπωμένα σε αυτό.

Το χαρτί XVG πορτοφόλι είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους αποθήκευσης των κλειδιών Verge. Αυτή η λύση αποθήκευσης θα προσελκύσει χρήστες που θέλουν τον πλήρη έλεγχο του Verge τους. Η κατασκευή του χαρτοφυλακίου σας Verge είναι λίγο δύσκολη, αλλά αξίζει τον κόπο.

Τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν φτιάχνετε ένα πορτοφόλι χαρτιού Verge είναι:

 1. Βαθμονομήστε τον εκτυπωτή σας: Η εκτύπωση θα έχει κωδικούς στο εμπρός και πίσω μέρος που πρέπει να ταιριάζουν, οπότε είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες της Verge για τον τρόπο ρύθμισης του εκτυπωτή που χρησιμοποιείτε.
 2. Εκτελέστε τη γεννήτρια εκτός σύνδεσης: Δεν είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε γεννήτρια χαρτοφυλακίου ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Πραγματοποιήστε λήψη της γεννήτριας από τον ιστότοπο της Verge και χρησιμοποιήστε την εκτός σύνδεσης.

Συνιστάται η αποθήκευση κλειδιών εκτός σύνδεσης σε φυσική μορφή σε όλους τους χρήστες της Verge. Τα χάρτινα πορτοφόλια δεν συντρίβονται ούτε εισβάλλονται και δεν καταλαμβάνουν ούτε το μισό του σκληρού δίσκου σας!

Η τελευταία επιλογή πορτοφολιού Verge για την οποία θέλω να σας πω είναι online…

Διαδικτυακός χώρος αποθήκευσης Verge

Δεν υπάρχουν πορτοφόλια που βασίζονται στον ιστό (που μπορώ να βρω!) Που υποστηρίζουν το χώρο αποθήκευσης Verge. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κλειδιά Verge στο διαδίκτυο. Σχεδόν κάθε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων προσφέρει αποθήκευση πορτοφολιού. Αυτό σημαίνει ότι εάν αγοράσετε το Verge από ένα χρηματιστήριο ή κάνετε μια κατάθεση χρησιμοποιώντας το, τότε η ανταλλαγή θα αποθηκεύσει τα κλειδιά σας για εσάς.

Η αποθήκευση των κλειδιών σας σε ένα διαδικτυακό πορτοφόλι XVG είναι πολύ βολική και είναι ιδανική για περιστασιακούς χρήστες που δεν θέλουν να χάνουν χρόνο για λήψη λογισμικού ή βαθμονόμηση του εκτυπωτή τους! Ωστόσο, τα διαδικτυακά πορτοφόλια δεν είναι πολύ ασφαλή. Η ανταλλαγή που εμπιστεύεστε με τα κλειδιά σας έχει πλήρη έλεγχο σε αυτά. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους χρήστες που αποθηκεύουν κλειδιά σε χρηματιστήρια να αναφέρουν ελλείμματα χρημάτων και μη χρήσιμη υποστήριξη πελατών.

Εάν επιλέξετε να αποθηκεύσετε κλειδιά σε ένα διαδικτυακό πορτοφόλι Verge, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ανταλλαγή με καλή φήμη και υψηλά επίπεδα ασφάλειας λογαριασμού. Οι κορυφαίες επιλογές μου για κρυπτογραφικές ανταλλαγές που προσφέρουν αποθήκευση πορτοφολιού XVG είναι:

 1. Bittrex: Αυτό το χρηματιστήριο επιτρέπει την πραγματοποίηση καταθέσεων με τη Verge, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να αποθηκευτούν στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της. Καταστήματα Bittrex 80-90% χρημάτων χρηστών εκτός σύνδεσης για να το διατηρήσετε ασφαλές από χάκερ. Απαιτεί επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για όλους τους λογαριασμούς της. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας όπου απαιτούνται δύο είδη κωδικού πρόσβασης για πρόσβαση σε έναν λογαριασμό.
 2. Bitfinex: Ένα άλλο χρηματιστήριο που προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας λογαριασμού και καλή εξυπηρέτηση πελατών. Μόνο 0,5% χρημάτων χρημάτων διατηρούνται σε ζεστό χώρο αποθήκευσης στο Διαδίκτυο στο Bitfinex. Οι λογαριασμοί χρηστών προστατεύονται με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και κρυπτογράφηση PGP. Σημείωση: Το PGP είναι αρκετά καλό απόρρητο και είναι ένα πρόγραμμα που κρύβει τις πληροφορίες των χρηστών.

Ένα διαδικτυακό πορτοφόλι Verge είναι καλύτερο για χρήστες που χρειάζονται βραχυπρόθεσμη αποθήκευση για μικρές ποσότητες κερμάτων. Δεν θα συνιστούσα διαδικτυακά πορτοφόλια για αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων Verge για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Και αυτό είναι. Ο πλήρης οδηγός μου για την εύρεση του σωστού πορτοφολιού Verge για εσάς. Αλλά ξέρω τι σκέφτεστε … τι γίνεται με τα πορτοφόλια υλικού?

Μια σημείωση για την αποθήκευση υλικού για Verge

Δεν υπάρχουν μεγάλες μάρκες πορτοφολιού υλικού που μπορώ να προτείνω για την αποθήκευση του Verge σας. Υπάρχουν τρία πορτοφόλια υλικού που προτείνω συχνά. Αυτοί είναι KeepKey, Καθολικό και Τρέζορ. Δυστυχώς, καμία από αυτές τις προσφορές δεν υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή.

Μπορεί να υπάρχουν και άλλες μάρκες πορτοφολιών υλικού, αλλά δεν θα τα συνιστούσα χωρίς να τα ερευνήσω πρώτα. Αν ξέρετε κάτι που δεν το ξέρω, τότε επιτρέψτε μου να ξέρω και θα χαρούμε πολύ να το ελέγξω και να επικοινωνήσω μαζί σας!

Πριν αποφασίσετε ποιο πορτοφόλι XVG είναι αυτό για εσάς, έχω μερικές προτάσεις…

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Προτάσεις και προτάσεις

Τώρα ξέρετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να επιλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι Verge που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η πρώτη μου πρόταση είναι να χρησιμοποιώ περισσότερα από ένα πορτοφόλια. Ο ασφαλέστερος τρόπος αποθήκευσης κλειδιών κρυπτογράφησης είναι σε πολλά διαφορετικά ιδιωτικά κλειδιά (διαφορετικά πορτοφόλια). Δεν πρέπει ποτέ να διατηρείτε όλα τα κρυπτονομίσματά σας με ένα ιδιωτικό κλειδί.

Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν συνδυασμό πορτοφολιών που έχουν χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά για εσάς. Για παράδειγμα, εάν εκτιμάτε το απόρρητο, πηγαίνετε με το πορτοφόλι QT Verge και ένα πορτοφόλι χαρτιού Verge. Ωστόσο, εάν θέλετε ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή που να είναι σεβαστό στην κοινότητα κρυπτογράφησης, τότε θα πρέπει να επιλέξετε το πορτοφόλι Electrum. Και μην ξεχνάτε ότι θα χρειαστείτε ακόμη ένα εφεδρικό πορτοφόλι!

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά των πορτοφολιών Ledger Nano S και Electrum

Εάν θέλετε ένα πορτοφόλι στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά νομίσματα και να έχετε πρόσβαση οπουδήποτε, τότε το Coinomi είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αν και, ένα πορτοφόλι ανταλλαγής όπως το Bitfinex είναι εξίσου καλό για την αποθήκευση ενός μικρού αριθμού νομισμάτων. Ωστόσο, καμία από αυτές τις επιλογές δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από μόνη της. Θα χρειαστείτε επίσης πρόσβαση σε πορτοφόλι επιτραπέζιου ή χαρτιού.

Εάν δεν έχετε μάθει τίποτα άλλο από αυτόν τον οδηγό, μάθετε αυτό. Πρώτα η ασφάλεια!

Το Verge είχε αρκετά προβλήματα στο πρόσφατο παρελθόν. Εάν είστε κάτοχος, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τα κλειδιά σας με ασφάλεια. Η χρήση ενός μείγματος ζεστής και κρύας αποθήκευσης με αντίγραφο ασφαλείας χαρτιού είναι η καλύτερη λύση πορτοφολιού Verge που μπορώ να σκεφτώ.

Αλλά αρκετά από ό, τι νομίζω, τι νομίζετε; Χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι Verge για το οποίο δεν έχω μιλήσει; Είναι λάθος οι προτάσεις μου; Επιτρέψτε μου να ξέρω, δεν μου αρέσει τίποτα περισσότερο από μια ζωντανή συζήτηση!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map