Πρόβλεψη τιμής Vertcoin 2021: Τι μπορεί να αναμένεται;

Εάν, κρατάτε κάποιο Vertcoin και θέλετε να μάθετε εάν η τιμή πρόκειται να αυξηθεί ή να μειωθεί, λάβετε κάποια πρόβλεψη τιμής Vertcoin; Ή ίσως σκέφτεστε να αγοράσετε μερικά, αλλά θέλετε να μάθετε τι πρόκειται να συμβεί στην τιμή στο εγγύς μέλλον?

Λοιπόν, έχετε έρθει στο σωστό μέρος καθώς θα σας πω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι το Vertcoin ονομάζεται επίσης νόμισμα VTC για συντομία?

Τέλος πάντων, στον οδηγό πρόβλεψης τιμών του Vertcoin θα καταρχάς καταρχάς να σας δώσω μια γρήγορη εξήγηση για το τι είναι πραγματικά το έργο, ακολουθούμενο από μια σύντομη επισκόπηση του τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής η τιμή του.

Μετά από αυτό, θα συζητήσω έπειτα μερικές πιθανές προβλέψεις για το 2021 και μετά και μετά θα σας δώσω τη γνώμη μου για το αν νομίζω ότι το Vertcoin είναι μια καλή επένδυση ή όχι.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Ας ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας τι είναι πραγματικά το Vertcoin!

Τι είναι το Vertcoin?

Το Vertcoin κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014 και δημιουργήθηκε για να ανταγωνιστεί παλαιότερα blockchain, όπως το Bitcoin. Πρόκειται για κρυπτογράφηση που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν κέρματα ο ένας στον άλλο, χωρίς να απαιτείται τρίτος για την επαλήθευση των συναλλαγών.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Υπάρχουν στην πραγματικότητα ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ του Vertcoin και του Bitcoin. Πρώτον, το Vertcoin μπορεί να επιβεβαιώσει συναλλαγές σε μόλις 2,5 λεπτά, ενώ το Bitcoin διαρκεί 10 λεπτά. Επίσης, ενώ η προσφορά Bitcoin θα περιοριστεί σε μόλις 21 εκατομμύρια, το Vertcoin είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο στα 84 εκατομμύρια.

Πρόβλεψη τιμών Vertcoin Πρόβλεψη τιμών Vertcoin
Συνολική προσφορά:

84.000.000

Χρόνος συναλλαγής:

Μέσος όρος (2,5 λεπτά)

Μέσο τέλος TX:

0,0018 $


Όριο αγοράς:

11,157,657,27 $

Συνολική προσφορά:

21.000.000

Χρόνος συναλλαγής:

Αργή (10 λεπτά)

Μέσο τέλος TX:

6,65 $

Όριο αγοράς:

618.396.832.615,41 $

Το Vertcoin είναι επίσης διαφορετικό στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να συμμετέχουν στην εξόρυξη επειδή δεν επιτρέπει συσκευές υλικού ASIC. Αυτό επιτρέπει στη συνέχεια στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα GPU τους, γεγονός που δίνει σε όλους την ευκαιρία να συμμετάσχουν. Από την άλλη πλευρά, με το Bitcoin, εκείνοι με τις πιο ακριβές συσκευές ASIC έχουν πάντα την ανταμοιβή εξόρυξης, κάτι που δεν είναι ένα δίκαιο σύστημα.

Έτσι, τώρα που ξέρετε τι είναι στην πραγματικότητα, το επόμενο μέρος του οδηγού προβλέψεων τιμών Vertcoin μου θα εξετάσει τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν διαβάζετε προβλέψεις τιμών.

Τι να εξετάσετε Προβλέποντας το Vertcoin

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από «ειδικές» προβλέψεις τιμών, αλλά στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θα συμβεί στο μέλλον. Αν το έκαναν, όλοι θα ήμασταν πολύ πλούσιοι.

Η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ευμετάβλητη και δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε τεράστιες μεταβολές τιμών σε μια περίοδο 24 ωρών. Αυτό, μερικές φορές, καθιστά πολύ δύσκολο να προβλέψουμε με ποιον τρόπο θα πάει η τιμή.

Μακροπρόθεσμα, τα πιο σημαντικά πράγματα που θα επηρεάσουν την τιμή ενός κρυπτονομίσματος είναι νέες συνεργασίες, τεχνολογία και πραγματική χρήση.

Πρέπει πάντα να θυμάστε ότι οι προβλέψεις είναι οι προσωπικές απόψεις του ατόμου που τις κάνει. Επομένως, μην επενδύετε ποτέ χρήματα με βάση μόνο τις προβλέψεις τιμολόγησης και πάντα διεξάγετε τη δική σας ανεξάρτητη έρευνα!

Τώρα που ξέρετε τι πρέπει να λάβετε υπόψη, το επόμενο μέρος του οδηγού προβλέψεων τιμών για το Vertcoin θα ρίξει μια γρήγορη ματιά στο τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής στην τιμή του!

Πρόβλεψη τιμών Vertcoin: Η ιστορία μέχρι στιγμής

Όταν το κέρμα VTC κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2014, αυξήθηκε αμέσως σε μόλις πάνω από $ 5 ανά κέρμα. Ωστόσο, κατά τους επόμενους τρεις μήνες, έφτασε γρήγορα μέχρι τα 0,091 $, χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του. Είναι ενδιαφέρον ότι παρέμεινε σε αυτήν την τιμή για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τότε, τον Μάιο του 2017, το νόμισμα VTC βγήκε σε εξαιρετική πορεία, φτάνοντας σε υψηλά επίπεδα όλων των εποχών μόλις κάτω από $ 10 τον Ιανουάριο του 2018! Από τότε, η τιμή του μειώθηκε και τώρα είναι αξίζει μόνο 0,2 $ το 2021.

Αν και ολόκληρη η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων βιώνει μεγάλες κινήσεις τιμολόγησης, φαίνεται ότι το Vertcoin έχει βιώσει πολύ υψηλά επίπεδα μεταβλητότητας.

Με ποιο τρόπο θα προχωρήσει η τιμή του; Είναι εικασία όλων! Ωστόσο, το επόμενο μέρος του οδηγού πρόβλεψης τιμών του Vertcoin θα εξετάσει ορισμένες πιθανές προβλέψεις.

Προβλέψεις τιμών VertCoin 2021?

Η πρώτη πρόβλεψη τιμής Vertcoin 2021 που συνάντησα ήταν από τον Patrick Brik στο Profit Confidential. Ο Brik πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος να προβλεφθεί πραγματικά μια μεταβολή των τιμών κρυπτογράφησης είναι να χρησιμοποιήσετε την τεχνική ανάλυση γραφήματος.

Πρόβλεψη τιμών Vertcoin

Αυτό γίνεται όταν μελετάτε προηγούμενες κινήσεις τιμολόγησης και αναζητάτε ορισμένες τάσεις, με την ελπίδα να εκτιμήσετε πού και πότε θα αλλάξει η τιμή. Σύμφωνα με τον Μπρικ, χρησιμοποιεί με επιτυχία τις μεθόδους ανάλυσης γραφημάτων του για 20 χρόνια. Τι πιστεύει λοιπόν ότι θα συμβεί στο Vertcoin στο μέλλον?

Λοιπόν, ο Brik ήταν πολύ σίγουρος για το μέλλον της Vertcoin και πίστευε ότι το Vercoin έπρεπε να φτάσει τα 8.000 $ το 2018! Για να συμβεί αυτό, ο Brik ισχυρίστηκε ότι το «ανθεκτικό σημείο» των 7,25 $ πρέπει να σπάσει καθαρά. Ένα ανθεκτικό σημείο είναι μια τιμή όπου οι επενδυτές έχουν πουλήσει ιστορικά τα νομίσματά τους. Αν αυτό σπάσει, ωστόσο, μερικές φορές έχει ως αποτέλεσμα η τιμή να έχει νέα υψηλά. Είναι σαφές ότι αυτή η πρόβλεψη ήταν πολύ μη ρεαλιστική και ότι δεν συνέβη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σαφές ζήτημα με αυτήν τη συγκεκριμένη πρόβλεψη και σχετίζεται με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς ενός νομίσματος δείχνει τη συνολική αξία του. Υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τα συνολικά κέρματα που κυκλοφορούν έναντι της τρέχουσας αγοραίας τιμής του νομίσματος.

Για παράδειγμα, εάν κυκλοφορούν 5 εκατομμύρια νομίσματα και η τρέχουσα τιμή του νομίσματος είναι 2 $, τότε η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς είναι 10 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, επιστρέφοντας στην πρόβλεψη τιμών του Brik…

Τη στιγμή της γραφής, υπάρχουν περίπου 44 εκατομμύρια νομίσματα VTC σε κυκλοφορία, οπότε όταν πολλαπλασιάζουμε αυτό με την πρόβλεψη του Brik για 8000 $, αυτό θα της έδινε συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς $ 352 δισεκατομμύριο!

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι πολύ απίθανο να συμβεί εντός του 2018-2021. Θα το έκανε το πιο πολύτιμο κρυπτογράφηση στον κόσμο, ξεπερνώντας το Bitcoin. Αυτό θα σήμαινε επίσης ότι το Vertcoin θα χρειαζόταν να αυξήσει την υψηλή τιμή όλων των εποχών των $ 10 κατά περισσότερο από 80.000%. Αν και αυξήθηκαν οι τιμές αυτής της φύσης στο παρελθόν, αυτό θα ήταν σημαντικό γεγονός εάν συνέβαινε στο νόμισμα VTC.

Λοιπόν, ποιες άλλες προβλέψεις Vertcoin υπάρχουν; Ένας άλλος αναλυτής που συνάντησα ήταν ο WalletInvestor. Πιστεύει στο δυναμικό του νομίσματος VTC, ωστόσο, δεν είναι τόσο αισιόδοξος όσο ο Patrick Brik!

Η WalletInvestor πιστεύει ότι σε 1 έτος, το Vertcoin θα μειωθεί σε 0,00794 $ USD. Ακριβώς όπως και η προηγούμενη πρόβλεψη, χρησιμοποίησαν τεχνική ανάλυση γραφήματος για να προβλέψουν τη μελλοντική μεταβολή των τιμών.

Πρόβλεψη τιμών Vertcoin

Αυτή η πρόβλεψη για το 2021 φαίνεται λογική, ωστόσο, πολύ απαισιόδοξη, καθώς η τιμή του νομίσματος Vertcoin είναι 0,19 $.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις δύο προβλέψεις τιμών 2021 που αναφέρονται παραπάνω; Πιστεύετε ότι είναι πιθανά 8000 $ ή ένα βήμα πολύ μακριά; Τέλος πάντων, το επόμενο μέρος του οδηγού πρόβλεψης τιμών του Vertcoin θα εξετάσει τι πιστεύουν οι αναλυτές ότι θα συμβεί το 2021 και μετά!

Προβλέψεις τιμών VertCoin 2021 και πέρα!

Αν νομίζατε ότι οι βραχυπρόθεσμες προβλέψεις τιμών ήταν δύσκολες, οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις είναι ακόμη πιο δύσκολες!

Ο Coinliker, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ειδικεύεται στις προβλέψεις τιμών κρυπτογράφησης, πίστευε ότι η τιμή του νομίσματος VTC έπρεπε να έχει φτάσει τα 25,07 $ μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Αυτό σήμαινε αύξηση περίπου 150% από το υψηλό όλων των εποχών, μόλις κάτω από 10 $, δίνοντάς του ένα σύνολο κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω των 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Περιττό να πούμε, τέτοιο σενάριο δεν συνέβη τα τελευταία χρόνια και τώρα η τιμή του Vercoin μειώνεται συνεχώς. Προς το παρόν (Ιούνιος 2021), η τιμή του Vertcoin είναι μόνο 0,20 $.

Αυτή ήταν μια δύσκολη πρόβλεψη για ανάλυση. Από τη μία πλευρά, μια συνολική αποτίμηση 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων δεν θα ήταν απολύτως αδύνατη, καθώς υπήρχαν και πολλά κρυπτονομίσματα αποτιμώνται σε περισσότερο από αυτό το ποσό. Ωστόσο, πολλά από αυτά τα νομίσματα έχουν καλύτερη τεχνολογία, ειδικά όσον αφορά τους χρόνους συναλλαγών.

Τι γίνεται λοιπόν μετά το 2021; Μία από τις πιο ρεαλιστικές προβλέψεις παρουσιάζεται από το tradingbeasts.com. Μπορείτε να δείτε την πρόβλεψη τιμής Vertcoin για το 2021 παρακάτω.

Όπως μπορείτε να δείτε, με βάση αυτές τις προβλέψεις, η τιμή Vertcoin μπορεί να αυξηθεί έως και 0,28 $. Αυτό είναι πολύ ρεαλιστικό.

Τιμή VTC: Είναι καλή επένδυση?

Πριν σας δώσω τις απόψεις μου για το Vertcoin, θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι δεν σας δίνω οικονομικές ή επενδυτικές συμβουλές. Όπως και οι άλλες απόψεις που ανέφερα νωρίτερα, όλα βασίζονται μόνο σε προσωπικές απόψεις.

Πρέπει πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν κάνετε μια επένδυση και ακόμη πιο σημαντικό, μην επενδύετε ποτέ μόνο με βάση έναν οδηγό πρόβλεψης τιμών!

Ο τρόπος με τον οποίο θα ήθελα να αναλύσω τις δυνατότητες του νομίσματος είναι να εξετάσω πιθανά μελλοντικά γεγονότα. Για να ξεκινήσω, ρίξα μια ματιά στον χάρτη πορείας του Vertcoin.

Χάρτης πορείας

Αν και ο χάρτης πορείας του Vertcoin για το 2021 δεν έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες, έχουν μια πλήρη λίστα στόχων που ελπίζουν να επιτύχουν. Αυτό περιλαμβάνει την αύξηση του αριθμού των ανταλλαγών στις οποίες αναφέρονται, την υποστήριξη του νομίσματός τους με το πορτοφόλι υλικού Trezor και την ίδρυση του Ιδρύματος Vertcoin.

Αυτοί οι στόχοι δείχνουν ότι η ομάδα ανάπτυξης προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται και οποιοσδήποτε από αυτούς τους στόχους που επιτυγχάνεται θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση των τιμών στο κέρμα VTC τους. Οι επενδυτές θέλουν να βλέπουν τους στόχους να επιτυγχάνονται, οπότε είναι σημαντικό το Vertcoin να μπορεί να επιτύχει με επιτυχία τους περισσότερους από τους παραπάνω στόχους.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Συνεργασίες

Ένα από τα σημαντικότερα αρνητικά που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή του Vertcoin είναι ότι δεν έχουν ακόμη σχηματίσει σημαντικές συνεργασίες. Οι εταιρικές σχέσεις είναι πραγματικά σημαντικές, καθώς δίνει τη χρήση του νομίσματος στον πραγματικό κόσμο.

Για παράδειγμα, εάν η Vertcoin μπόρεσε να κάνει μια συμφωνία με μια εταιρεία που ήθελε να αρχίσει να δέχεται το νόμισμά της, τότε η τιμή θα αυξηθεί μαζικά. Ωστόσο, φαίνεται να μην γίνεται αναφορά σε στόχους εταιρικής σχέσης στον πιο πρόσφατο χάρτη πορείας τους.

Ανταγωνισμός

Ένα άλλο ζήτημα που μπορεί να επηρεάσει την αποτίμηση της τιμής VTC είναι ο ανταγωνισμός του. Υπάρχουν πολλά άλλα κρυπτονομίσματα που αποδίδουν πολύ καλύτερα από το Vertcoin, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να επεξεργάζονται τις συναλλαγές γρηγορότερα. Επιπλέον, τα επίπεδα απόδοσης του Vertcoin είναι πολύ παρόμοια με το Litecoin.

Σύγκριση Vertcoin έναντι Litecoin

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το Litecoin είναι πολύ πιο δημοφιλές από το Vertcoin, και γι ‘αυτό είναι ένα ισχυρό top 10 cryptocurrency. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο το Vertcoin θα μπορεί να νικήσει τον ανταγωνισμό του είναι να βελτιώσει την τεχνολογία του. Εάν μπορούν, έχουν μια πολύ καλή πιθανότητα να συναντήσουν μερικές από τις παραπάνω προβλέψεις του Vertcoin.

Τελικά, αν και πιστεύω ότι το έργο Vertcoin έχει πραγματικές δυνατότητες, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι ισχύει το μέλλον.

συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος του οδηγού πρόβλεψης τιμών για το Vertcoin. Εάν το διαβάσετε από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε μια πολύ καλή κατανόηση του τι είναι το έργο και τι σκοπεύουν να κάνουν.

Θα πρέπει επίσης να έχετε μια καλή ιδέα για μερικές από τις διαφορετικές προβλέψεις Vertcoin που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή. Ενώ μερικοί είναι πραγματικά θετικοί, άλλοι όχι. Όπως ανέφερα νωρίτερα, οι προβλέψεις είναι καθαρά η γνώμη του ατόμου που τις κάνει, οπότε πρέπει πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν κάνετε μια επένδυση.

Λοιπόν, με ποιο τρόπο πιστεύετε ότι η τιμή θα πάει το 2021 και μετά; Επισκεφτήκατε τον οδηγό μου επειδή σκέφτεστε να επενδύσετε ή έχετε ήδη κέρματα; Είναι πάντα καλό να ακούτε νέες προβλέψεις, οπότε φροντίστε να με ενημερώσετε για τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map