Πρόβλεψη τιμής XLM: Ποια είναι η πρόβλεψη αστρικής τιμής;

Το 2018, η ομάδα του Stellar Lumen ανακοίνωσε ότι 30 τράπεζες και έως και το 60% του λιανικού διαδρόμου του νησιού του Νότιου Ειρηνικού θα χρησιμοποιούν Lumens. Εάν συμβαίνει αυτό, η τιμή του Lumens θα μπορούσε να “MOON!”.

Ενώ μερικοί άνθρωποι θα χαρούσαν να δουν την τιμή του Stellar να επιστρέφει στα 0,40 σεντς, άλλοι θέλουν η τιμή να ξεπεράσει ένα δολάριο, 5 δολάρια ή ακόμα και υψηλότερα!

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τρέχουσες προβλέψεις τιμών XLM. Έψαξα σε όλο το Διαδίκτυο και έχω δημιουργήσει μια λίστα με το τι λένε οι μεγαλύτεροι και πιο αξιόπιστοι αναλυτές σχετικά με τις προβλέψεις τιμών XLM για το 2021.

Ωστόσο, προτού διαβάσετε, παρακαλώ κάντε μου μια χάρη και θυμηθείτε: πριν κάνετε οποιεσδήποτε επενδύσεις, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν οικονομικό εμπειρογνώμονα και να κάνετε τη δική σας έρευνα.

Τώρα που είναι εκτός δρόμου, ετοιμαστείτε να μάθετε όλα σχετικά με τις προβλέψεις τιμών XLM το 2021 και μετά! Αλλά πρώτα, θα μιλήσω εν συντομία για το παρασκήνιο του Stellar και θα εξηγήσω μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του.

Τι είναι το XLM?


Πρόβλεψη τιμής Stellar Lumens

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Μπορείτε να θεωρήσετε τον Stellar ως τον ενοχλητικό μικρότερο αδερφό του Bitcoin. Ωστόσο, είναι ταχύτερο, πιο επεκτάσιμο και φθηνότερο. Μπορείτε να στείλετε XLM σε 3-5 δευτερόλεπτα με κόστος μικρότερο από δεκάρα.

Συχνά συνδέεται με το Ripple, ωστόσο, η Ripple στοχεύει τράπεζες όπως η Santander και η HSBC, ενώ η Stellar ασχολείται γενικά με την παροχή τραπεζικών υπηρεσιών σε ιδιώτες.

Η Stellar φέρνει επανάσταση στις διασυνοριακές πληρωμές. Φανταστείτε ότι ζείτε σε μια απομονωμένη τοποθεσία όπως η Μικρονησία και θέλετε να στείλετε χρήματα σε κάποιον που ζει στη Νοτιοανατολική Ασία. Εάν στείλατε την πληρωμή αυτού του ατόμου στο Lumens, θα ήταν πολύ πιο γρήγορο και φθηνότερο από άλλες τρέχουσες υπηρεσίες πληρωμών (όπως η Western Union).

Εάν θέλετε ένα αναλυτικό σεμινάριο για το τι είναι Stellar, κάντε κλικ εδώ!

Πλατφόρμα ICO της Stellar

Το Stellar διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή πλατφόρμα ICO την οποία χρησιμοποιούν τα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα για να ξεκινήσουν νέα έργα. Ένα από τα μεγαλύτερα ICO στο Stellar exchange είναι η Irene Energy, η οποία μπορεί να θεωρηθεί σχεδόν ως Tinder για πηγές ενέργειας. Χρησιμοποιώντας την Irene, μπορείτε να αποφασίσετε από ποια πηγή αντλείτε την ενέργειά σας, όπως ηλιακοί συλλέκτες, γεννήτριες, ακόμη και ο γείτονάς σας!

Αυτό το ICO μαζί με πολλούς άλλους στην πλατφόρμα του Stellar θα μπορούσε να είναι συναρπαστικό για τους συναδέλφους Lumenauts (το όνομα που δόθηκε στους θαυμαστές του Stellar)!

Νωρίτερα φέτος, ο ICO «Mobius» των 39 εκατομμυρίων δολαρίων επέλεξε τον Stellar έναντι του Ethereum σε μια εκπληκτική κίνηση, που ανέφερε ο Coindesk. Ο ιδρυτής του Mobius επεσήμανε την επεκτασιμότητα του Stellar σε σύγκριση με εκείνη του Ethereum.

Οι ICO και τα τεχνικά χαρακτηριστικά πίσω από το Stellar είναι συναρπαστικά, ωστόσο, αυτό που είναι ακόμα πιο συναρπαστικό είναι η εμπειρία του ιδρυτή του Steller, Jed McCaleb. Ο McCaleb υπήρξε ένας από τους πρώτους, κορυφαίους εφευρέτες στην κοινότητα των blockchain και γίνεται όλο και πιο δυνατός μέχρι το έτος.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Τζεντ Μακάλεμπ

Το 2014, ο Jed McCaleb εξακολουθούσε να εργάζεται στο Ripple Labs και είχαν περάσει 7 χρόνια από τότε που ίδρυσε την ιστοσελίδα Mt. Gox.

Όρος Ο Gox έπεσε θύμα hacking Bitcoin (το δεύτερο μεγαλύτερο hack όλων των εποχών), όπου οι επιτιθέμενοι έκαναν το Bitcoin αξίας 460 εκατομμυρίων δολαρίων το 2014!

Συναλλαγές Stellar Lumens στο Mt. Gox

Πηγή: Wikipedia

Σύμφωνα με ένα Παρατηρητής της Νέας Υόρκης άρθρο από το 2015, το όνομα του Jed McCaleb συσχετίζεται με τη Ripple σχεδόν έκλεισε τον επιχειρησιακό λογαριασμό της Ripple στο Wells Fargo. Αυτό οφειλόταν σε ένα hack που συνέβη στο Mt. Gox.

Πρόβλεψη τιμής XLM Stellar συνιδρυτής Jed McCalebΑνεξάρτητα από το αν ο McCaleb είχε σχέση με τον Mt. Gox, δεν ξέρουμε. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η φήμη του αμαυρώθηκε εντελώς μετά την επίθεση και την πτώχευση.

Τώρα, καθώς πλησιάζουμε την επταετή επέτειο του βουνού. Γκόξ, ο ΜακΚάλεμπ ήταν πολύ εκτός προβολής. Δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον Ripple και επικεντρώνεται όλο τον χρόνο του στον Stellar Lumens.

Stellar και IBM

Από την κυκλοφορία του Stellar, η McCaleb έχει ήδη δημιουργήσει μια συνεργασία συνεργασίας με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στο blockchain, την IBM.

Η IBM και η Stellar διαθέτουν ήδη ένα προϊόν blockchain που χρησιμοποιεί το Stellar Lumens στον Νότιο Ειρηνικό. Το έργο συνδέει τους λιανοπωλητές σε μερικά από τα πιο απομονωμένα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Αυτή η συνεργασία είναι συναρπαστική επειδή είναι ήδη σε κίνηση. Δεν είναι κάποια συμβολική, ψεύτικη συνεργασία που υπάρχει για να σας εντυπωσιάσει. Ο Jed McCaleb κάνει μεγάλα πράγματα με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο blockchain – το οποίο είναι πολύ συναρπαστικό για τους Stellar Investors!

Επίσημο λογότυπο της IBM

Ιστορικό τιμών XLM

Το 2017 ήταν μια χρονιά ξεμπλοκαρίσματος για τους Stellar Lumens. Η τιμή του Stellar τον Απρίλιο του 2017 ήταν πολύ κάτω από 1 σεντ (0,002 USD για να είμαστε ακριβείς). Άρχισε να κερδίζει την προσοχή τον Μάιο και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έφτασε τα 4 σεντς!

Μόνο τον Δεκέμβριο του 2017 άρχισε να παίρνει σοβαρό ατμό. Το υψηλότερο σημείο τον Δεκέμβριο ήταν 0,31 σεντς. Τότε τον Ιανουάριο του 2018, το Stellar πήγε ακόμα υψηλότερο, αυξάνοντας το υψηλό όλων των εποχών 0,93 σεντ.

Λόγω των κανονισμών, καθώς και πολλών άλλων παραγόντων, η αγορά κρυπτογράφησης στο σύνολό της έχει μειωθεί και η Stellar δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η ιδανική στιγμή για να αγοράσετε το Stellar. Πολλοί αναλυτές φαίνεται να έχουν υψηλές προσδοκίες στις προβλέψεις τους για τις τιμές XLM, λέγοντας ότι η τιμή όχι μόνο θα ανακάμψει αλλά θα ανακάμψει μεγάλη!

Το 2019 και το 2020, η τιμή του Stellar κυμάνθηκε από περίπου 0,06 $ έως 0,1 $, ωστόσο, ήρθε η ώρα να δούμε τι φέρνει το νέο έτος.

Λοιπόν, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που λένε μερικοί από τους κορυφαίους αναλυτές σχετικά με την πρόβλεψη τιμών XLM για το 2021!

Προβλέψεις τιμών XLM 2021?

Μετά από έρευνα 7 από τις κορυφαίες προβλέψεις τιμών XLM, διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες προβλέπουν ότι η τιμή της XLM θα αυξηθεί μόνο φέτος και στο μέλλον! Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς, θα?

Πρόβλεψη Altcoin

Τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, Πρόβλεψη Altcoin προβλέπει ότι η XLM θα κερδίσει περίπου 35% έναντι ενός Bitcoin. Σε σύγκριση με την τρέχουσα αξία του 0,00002935 Satoshi’s, αυτή η υπηρεσία προβλέψεων αναμένει ότι η τιμή θα φτάσει έως και 0,00004664 Satoshis.

Σημείωση: Το Satoshi είναι η μικρότερη μονάδα Bitcoin. 1 bitcoin μπορεί να χωριστεί σε 100.000.000 Satoshis.

Το Altcoin Forecast περιλαμβάνει επίσης βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη, εκφράζοντας ένα προβλεπόμενο βραχυπρόθεσμο κέρδος περίπου 10% από την τρέχουσα τιμή του.

Επενδυτής Πορτοφολιού

Επενδυτής Πορτοφολιού ενημερώνει τις τιμές και προβλέψεις κάθε 3 λεπτά χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνική ανάλυση. Όπως ισχύει σήμερα, ο ιστότοπος περιλαμβάνει πρόβλεψη 1 έτους 0,3045 $ και πρόβλεψη 5 ετών 0,459 $

Αυτό είναι ελαφρώς χαμηλότερο από την πρώτη πρόβλεψη, ωστόσο, αυτή η τιμή θα σας προσφέρει ακόμα απόδοση επένδυσης (5%) εάν επενδύσετε στην τρέχουσα τιμή.

Επενδύοντας Haven

Η πρόβλεψη τιμής στις Επενδύοντας Haven είναι πολύ αισιόδοξη, προβλέποντας ότι το Stellar θα μπορούσε να αξίζει 4 $ φέτος. Η ομάδα λέει ότι αυτή είναι μια εφικτή πρόβλεψη τιμών XLM, εφόσον δεν υπάρχουν σημαντικά ελαττώματα ασφάλειας και ο συνολικός τομέας αποδίδει καλά.

Δημιουργία εσόδων.info

Νομισματοποιώ Πιστέψτε ότι οι μεγάλες συνεργασίες της Stellar θα είναι ο λόγος για μια επερχόμενη αύξηση των τιμών, η οποία σύμφωνα με τον προγνώστη θα έχει ως αποτέλεσμα η τιμή της XLM να φτάσει τα 2- $ 3 $. Η δημιουργία εσόδων δεν είναι λάθος για συνεργασίες υψηλού προφίλ. Πέρα από την IBM, οι συνεργάτες της Stellar περιλαμβάνουν τις Stripe, Deloitte και ICI Bank.

Για να σας δώσει μια ιδέα για το μέγεθος αυτών των συνεργασιών, η Stripe έδωσε στη Stellar μια εισφορά κεφαλαίου 3 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από λίγα χρόνια, την οποία η Stellar επέστρεψε αμέσως στο XLM.

Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά – η Stripe διαθέτει Lumens.

Crypto News Με την υποστήριξη της Oracle Times

Για αυτό και για άλλες προβλέψεις τιμών 1,00 $ XLM, η Oracle Times επεσήμανε στην IBM την προσθήκη 8 νέων επικυρωτών στο δίκτυο τον Δεκέμβριο. Η ανακοίνωση του Jed McCaleb σχετικά με 30 τράπεζες που συνεργάζονται με τη Stellar αναφέρεται επίσης στο άρθρο. Εκτός από τις τράπεζες και τους επικυρωτές της IBM, Αναφέρθηκαν επίσης συνεργασίες με τους SatoshiPay, Mobius και Hashcash (μεταξύ άλλων).

Η Crypto News προέβλεψε ότι η τιμή του Stellar θα μπορούσε να φτάσει το 1 $ από τον Ιανουάριο του 2018 και σχεδόν έκανε περίπου στις 3 έως τις 4 Ιανουαρίου όταν έφτασε σε ύψος στα 0,94 $. Η τιμή, ωστόσο, έχει μειωθεί σημαντικά από τότε. Επί του παρόντος, η αστρική τιμή είναι 0,27 $, ωστόσο κατάφερε να φτάσει τα 0,37 $ στις αρχές του έτους.

Προβλέψεις τιμών XLM το 2021?

Οι ακόλουθες προβλέψεις είναι δύο πολύ διαφορετικές, πολύ κερδοσκοπικές προβλέψεις τιμών. Μην αφήσετε καμία από αυτές τις προβλέψεις τιμών XLM να σας τρομάξει ή να σας κάνει να ενθουσιαστείτε. Θυμηθείτε, το crypto είναι απίστευτα ασταθές, οι τιμές μπορεί να είναι μια στιγμή και κάτω 50% την επόμενη. Επομένως, διαβάστε και ενεργήστε με προσοχή.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

Το Stellar έχει ένα αποδεδειγμένο μοντέλο σε αντίθεση με το Ethereum, καθώς έχει ήδη τη μοναδική τεχνολογία για την άμεση έκδοση οποιουδήποτε στοιχείου!

Σύγκριση Stellar Lumens εναντίον Ethereum

Ο Οργανισμός Οικονομικής Πρόβλεψης

Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων πρόβλεψης για την πραγματοποίηση προβλέψεων αγοράς για εταιρικούς πελάτες. Οι αναλυτές χρησιμοποιούν μαθηματικά και στατιστικά μοντέλα τιμών βάσει ιστορικών τάσεων τιμών.

Αυτός ο ιστότοπος προέβλεψε ότι το 2021 η αστρική τιμή θα μειωθεί στα 0,23 $ από εκεί που σήμερα βρίσκεται στα 0,27 $. Ο ιστότοπος έχει επίσης τη δική του πρόβλεψη τιμών για το 2022, το οποίο λέει ότι το Stellar θα φτάσει τα 0,30 $ στις αρχές του 2022. Αυτό, σαφώς, είναι μακράν η πιο συντηρητική και απαισιόδοξη των προβλέψεων των τιμών της XLM.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι προβλέψεις μπορούν να αλλάξουν επειδή, όπως αναφέρθηκε, το μοντέλο πρόβλεψης χρησιμοποιεί ιστορικές τάσεις όταν υπολογίζει τις προβλέψεις τιμών. Αυτό σημαίνει ότι τα εργαλεία που χρησιμοποιούν ενημερώνουν συνεχώς τις πληροφορίες καθώς εισέρχονται νέες τιμές.

Έτσι, φαίνεται ότι οι περισσότεροι αναλυτές έχουν προβλέψει ένα θετικό αποτέλεσμα για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον της Stellar.

Είναι το XLM μια καλή επένδυση?

Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσίευση του Data Driven Investor, όταν οι Venture Capitalists βυθίζουν χρήματα σε μια εταιρεία, δύο από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις που κάνουν είναι οι εξής:

1) Υπάρχουν μερικές εύκολα αναγνωρίσιμες χρήσεις για το προϊόν?

2) Τι είδους ομάδα έχει αυτή η εταιρεία πίσω από αυτήν?

Ο Stellar χτυπά και τις δύο αυτές ερωτήσεις έξω από το πάρκο και σίγουρα έχει μια εξαιρετική θήκη χρήσης και μια σταθερή ομάδα. Σε όλες αυτές τις προβλέψεις τιμών XLM, μερικά από τα ίδια τρία πράγματα συνέχισαν να εμφανίζονται – η τεχνολογία πίσω από το Stellar blockchain, η ομάδα ανάπτυξης και οι συνεργασίες.

Τα επιτεύγματα του Jed McCaleb

Συνιδρυτής XLM Price Prediction, Redple, Jed CalebΟ συνιδρυτής του Ripple Jed McCaleb | Πηγή: ripplecoinnews

Παρά τα όσα ίσως έχετε διαβάσει για το παρελθόν του Jed McCaleb (έφυγε από τον Ripple, ήταν σε αγωγή κ.λπ.), αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ένα πράγμα: ο τύπος ξέρει πώς να κερδίσει.

Παρόλο που υπέστη μια επίθεση μεγάλης κλίμακας, ο Όρος. Το Gox διατηρούσε ακόμη το 80% του όγκου του Bitcoin στην κορυφή του. Πολλά από τα Bitcoin που κυκλοφορούν σήμερα μπορούν να διαπραγματευτούν λόγω του Mt. Gox.

Επιπλέον, κάθε ένωση που έχει ο McCaleb με την ανταλλαγή θα πρέπει να συνοδεύεται από το γεγονός ότι δεν είχε κανέναν έλεγχο της ανταλλαγής τη στιγμή της επίθεσης. Στην πραγματικότητα, έχασε τον εαυτό του 50.000 $.

Αντ ‘αυτού, ο McCaleb πρέπει να είναι γνωστός για την πρώιμη δουλειά που έκανε στο Ripple, την ίδρυση του Stellar, και τις συνεχιζόμενες συνεργασίες που συνεχίζει να χτίζει. Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε για τη δουλειά που κάνει στον Νότιο Ειρηνικό με την IBM. Μερικά από τα νησιά αυτό το πρόγραμμα θα επηρεάσει άμεσα τις οικονομικές υπηρεσίες που χρειάζονται, ειδικά φθηνές και γρήγορες λύσεις πληρωμής.

Τεχνολογία

Το γεγονός ότι η XLM μπορεί να επεξεργαστεί περισσότερα σε 3-5 δευτερόλεπτα από ό, τι μπορεί το Bitcoin σε 10 λεπτά, σας ενημερώνει για το επίπεδο τεχνολογίας που διαθέτει αυτό το νόμισμα. Αυτό σημαίνει ότι το Lumens μπορεί να λειτουργήσει περίπου 1.000 φορές πιο γρήγορα από το Bitcoin.

Έτσι, τώρα γνωρίζετε για μερικές από τις συναρπαστικές τεχνολογίες πίσω από το Stellar, τις προβλέψεις τιμών XLM και την ισχυρή ομάδα πίσω από το νόμισμα. Κατά τη γνώμη μου, το Stellar φαίνεται να είναι ένα καλό έργο, ακόμη και πίσω από μερικές από τις κόκκινες σημαίες του.

συμπέρασμα

Παρόλο που το Stellar έπεσε από εκεί που ήταν τον Ιανουάριο του 2018, αν το συγκρίνεις με εκείνο που ήταν τον Απρίλιο του 2017, το νόμισμα έχει αυξηθεί ακόμα 2.900% σε ένα χρόνο! Ποιο είναι υπέροχο αν με ρωτήσετε.

Εδώ είναι η άποψή μου για το Stellar: Η μόνη άμεση βραχυπρόθεσμη ανησυχία που βλέπω είναι ότι η συνολική αγορά είναι προς το παρόν μειωμένη. Αλλά μόλις ανακάμψει η αγορά, η Stellar θα μπορούσε να σταθεί ψηλά στους ώμους της γιγαντιαίας αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Και αυτό θα πω μόνο για το θέμα!

Ωστόσο, δεν μπορώ να τονίσω πόσο σημαντικό είναι να εκτελείτε εκτεταμένη έρευνα πριν επενδύσετε. Όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει επίσης να συμβουλευτείτε έναν οικονομικό εμπειρογνώμονα. Αλλά πριν από αυτό, θα ήθελα πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας… λοιπόν, επιτρέψτε μου να ξέρω τι σκέφτεστε εσείς για το μέλλον του Stellar!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me