Τι είναι το ZCash; Η πλήρης κριτική ZCash

Έτσι, πιθανότατα έχετε ακούσει Zcash, Ωστόσο, δεν είστε σίγουροι πώς λειτουργεί ή πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Λοιπόν, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος για να μάθετε περισσότερα!

Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι το ZCash κάλεσε κάποτε Zerocoin?

Τέλος πάντων, αυτό “Τι είναι το ZCash;” ο οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Πρώτον, θα σας δώσω μερικά γενικές πληροφορίες για το ZCash. Τότε θα σας πω πώς μπορεί να εφαρμοστεί στον πραγματικό κόσμο.

Μετά από αυτό, θα εξηγήσω την τεχνολογία του ZCash με έναν πολύ απλό τρόπο και τη δυνατότητά του να αυξηθεί ή να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Πριν προχωρήσετε περισσότερο, πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων (όπως Νομισματική βάση) όταν αγοράζετε το Zcash. Επίσης, για να το διατηρήσετε ασφαλές, θα χρειαστείτε ένα ασφαλές πορτοφόλι. Πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε Καθολικό Nano S και Τρέζορ.

Ελπίζω να είστε έτοιμοι να μορφωθείτε. Ας αρχίσουμε!

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης με την καλύτερη βαθμολογία που εγκρίθηκαν ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή του Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική


Πλεονεκτήματα

 • Ανώνυμος
 • Ανθεκτικό σε ASIC
 • Υπάρχει σταθερή παροχή

Μειονεκτήματα

 • Εξόρυξη μόνο μέσω εξόρυξης CPU

Τι είναι το Zcash: Οι ρίζες του Zcash

ZCash δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από έναν προγραμματιστή που ονομάζεται Zooko Wilcox. Ο Wilcox άρεσε πολύ στο τι μπορούσε να κάνει το Bitcoin, αλλά δεν του άρεσε το γεγονός ότι οι συναλλαγές ήταν διαθέσιμες για να δουν όλοι. Αντ ‘αυτού, ήθελε να δημιουργήσει ένα blockchain που θα επέτρεπε στους ανθρώπους να το κάνουν αποστολή και λήψη χρημάτων ανώνυμα – που ακριβώς μπορεί να κάνει το ZCash!

Για να πραγματοποιήσει το όνειρό του πραγματικότητα, ο Wilcox έκανε ένα πιρούνι του πρωτότυπου Bitcoin κώδικας. Ο Wilcox έκανε μερικές εντυπωσιακές αλλαγές στον κώδικα Bitcoin για να βεβαιωθεί ότι όχι μόνο ήταν πιο ιδιωτικό από το Bitcoin, αλλά επίσης γρηγορότερα!

Τι είναι το ZCash; Η πλήρης κριτική ZCash

Σημείωση: Όταν ένα blockchain είναι διχαλωτό, αυτό σημαίνει ότι αντιγράφεται ο αρχικός κώδικας, αλλά στη συνέχεια γίνονται αλλαγές για να βελτιωθεί. Τα διάσημα πιρούνια blockchain περιλαμβάνουν το Bitcoin Cash (διχασμένο από το Bitcoin) και το Ethereum Classic (διχαλωμένο από το Ethereum).

Ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του ZCash είναι ο περίφημος whistleblower, Έντουαρντ Σνόουντεν, που είπε πρόσφατα ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για το Bitcoin! Το έργο έλαβε επίσης ιδιωτικές επενδύσεις από τον θρύλο της κρυπτογράφησης Ρότζερ Ver και πρώην τραπεζίτης Μπάρι Σίλμπερτ.

Το blockchain ZCash έχει τη δική του κρυπτογράφηση, η οποία ονομάζεται επίσης ZCash, ή “ZEC”. Συνολικά, θα υπάρχει ένα το πολύ 21 εκατομμύρια νομίσματα ZEC, που είναι το ίδιο ποσό με το Bitcoin. Προβλέπεται να φτάσει αυτό το ποσό το έτος 2032.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Το κυκλοφορούν ποσό του Zcash είναι προς το παρόν 9.960.781.

Ωστόσο, το blockchain ZCash μπορεί επεξεργαστείτε τις συναλλαγές πολύ πιο γρήγορα από το Bitcoin και είναι επίσης πιο επεκτάσιμο. Επεκτασιμότητα είναι σημαντικό, καθώς σημαίνει ότι ένα blockchain μπορεί να επεξεργαστεί πολλές συναλλαγές ταυτόχρονα. Θα το συζητήσω λεπτομερέστερα αργότερα…

Τι είναι το ZCash; Η πλήρης κριτική ZCash

Το κύριο χαρακτηριστικό που έχει το ZCash είναι ότι είναι κρύβει την ταυτότητα τόσο του αποστολέα όσο και του παραλήπτη. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο ιδιωτικό που οι μόνες πληροφορίες που μπορείτε να δείτε είναι η ημερομηνία και η ώρα συναλλαγής!

Όπως και το Bitcoin, κανένα άτομο ή αρχή δεν ελέγχει το ZCash – είναι αποκεντρωμένη! Αντ ‘αυτού, το blockchain διατηρείται από ανθρακωρύχους, οι οποίοι κερδίζουν νομίσματα ZCash σε αντάλλαγμα για το χρόνο και την ηλεκτρική τους ισχύ.

Λοιπόν, τώρα που έχετε μια σύντομη κατανόηση του τι είναι και γιατί δημιουργήθηκε, το επόμενο μέρος του “Τι είναι το ZCash;” ο οδηγός θα εξηγήσει μερικά από τα χαρακτηριστικά του με περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναθεώρηση ZCash: Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ZCash?

ο κύριος σκοπός του ZCash είναι να επιτρέψουμε στους ανθρώπους στείλετε και λάβετε χρήματα γρήγορα, φτηνά και το πιο σημαντικό – ιδιαιτερώς. Στην πραγματικότητα, η ομάδα ZCash ελπίζει ότι μια μέρα θα γίνει ένα παγκόσμιο σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιείται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Σκεφτείτε πώς μπορείτε να στείλετε χρήματα σε κάποιον που ζει σε διαφορετική χώρα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σε τρίτο μέρος, όπως τράπεζα ή Western Union. Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, τα τέλη είναι συνήθως αρκετά υψηλά.

Για παράδειγμα, η αποστολή 200 $ στη Νότια Αφρική κοστίζει κατά μέσο όρο 14,6% ή 29,20 $! Αυτό είναι μεγάλο κόστος για κάποιον που μπορεί να ζει σε συνθήκες φτώχειας. Μια διεθνής μεταφορά όπως αυτό ονομάζεται «Εμβάσματα», και είναι μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που κερδίζει πολλά χρήματα σε μεσάζοντες τρίτων.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η αποστολή χρημάτων σε κάποιον σε διαφορετική χώρα μπορεί επίσης να διαρκέσει ημέρες πριν φτάσει! Για αυτούς τους λόγους, Το ZCash είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Το σύστημα Zcash μπορεί να επιβεβαιώνει ένα νέο μπλοκ κάθε 2,5 λεπτά. ΕΝΑ το μπλοκ είναι παρόμοιο με ένα δοχείο μεταφέρουν πολλά διαφορετικά πακέτα. Ωστόσο, αντί να μεταφέρει πακέτα, ένα μπλοκ πραγματοποιεί συναλλαγές! Αυτό είναι πολύ πιο γρήγορο από το Bitcoin, το οποίο διαρκεί συνήθως 10 λεπτά για να επιβεβαιώσει ένα μπλοκ.

Όσον αφορά τα τέλη, το Πλατφόρμα ZCash είναι πολύ φθηνότερο από την αποστολή χρημάτων με τράπεζα. Αν και τα τέλη αλλάζουν ανάλογα με το πόσο απασχολημένο είναι το blockchain, δεν θα πρέπει να κοστίζει περισσότερο από λίγα λεπτά!

Ένα άλλο πλεονέκτημα του ZCash έναντι του Bitcoin είναι ο τρόπος λειτουργίας των ανθρακωρύχων. Αν και οι δύο χρησιμοποιούν ένα μοντέλο συναίνεσης που ονομάζεται «Απόδειξη εργασίας“(POW), η πλατφόρμα ZCash είναι πολύ πιο δίκαιη.

Τι είναι το ZCash; Η πλήρης κριτική ZCash

Σκεφτείτε την εξόρυξη ως ένα πραγματικά δύσκολο παζλ. Προς την επικύρωση συναλλαγών στο blockchain, οι ανθρακωρύχοι χρησιμοποιούν την υπολογιστική τους δύναμη που βοηθά στην επίλυση του παζλ (ή εξίσωσης). Μόλις επιλυθεί, το Η συναλλαγή επιβεβαιώνεται στο μπλοκ. Για να ευχαριστήσουμε τους ανθρακωρύχους για την επίλυση του παζλ, ανταμείβονται με το νόμισμα που προέρχεται από το blockchain, το οποίο σε αυτήν την περίπτωση είναι το ZCash.

Η εξόρυξη Bitcoin έχει γίνει πολύ δύσκολη καθώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ακριβό ονομάζεται υλικό ASIC.

Είναι σαν να βρίσκεσαι σε αγώνα με Ferrari ενώ οδηγείς ένα Vauxhall! Ποιος νομίζετε ότι θα κερδίσει; Η Ferrari φυσικά! Έτσι είναι άδικο όταν γίνεται εξόρυξη Bitcoin – μπορούν να αγοράσουν άτομα με περισσότερα χρήματα πιο ισχυρός εξοπλισμός, που σημαίνει ότι θα έχουν πάντα την ανταμοιβή.

Ωστόσο, έτσι είναι διαφορετικό το ZCash. Υλικό ASIC δεν λειτουργεί με το ZCash, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε ένα ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ή GPU να εξορύξω το ZCash. Αυτά είναι πολύ φθηνότερα από τα ASIC, οπότε ο καθένας μπορεί να εξορύξει το ZCash!

Υπάρχει όμως ένα μικρό ζήτημα. Για τα πρώτα τέσσερα χρόνια, οι προγραμματιστές ZCash θα λάβουν το 20% του συνόλου των τελών συναλλαγής που δημιουργούνται. Λένε ότι αυτό θα βοηθήσει στη χρηματοδότηση του έργου, ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό είναι άδικο. Εάν χρησιμοποιούσατε τον ηλεκτρισμό σας για να εξορύξετε το ZCash, πώς θα νιώθετε ότι θα δώσετε το 20% της ανταμοιβής σας στους προγραμματιστές; Μάλλον δεν είναι πολύ χαρούμενος, ε?

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί, το επόμενο μέρος του οδηγού μου “What is ZCash” θα εξηγήσει πώς λειτουργούν οι συναλλαγές…

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Αναθεώρηση ZCash: Πώς λειτουργούν οι συναλλαγές?

Όπως ίσως γνωρίζετε, η τεχνολογία blockchain είναι πολύ περίπλοκη. Αυτό μερικές φορές καθιστά δύσκολη την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας όλων. Αλλά μην ανησυχείτε, θα το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ.

Η κύρια τεχνολογία που κάνει το ZCash τόσο καλό blockchain είναι το πρωτόκολλο «Zero-Knowledge Proof». Αυτό επιτρέπει την αποστολή ανώνυμων συναλλαγών. Ακολουθεί ένα παράδειγμα του τρόπου εμφάνισης μιας συναλλαγής Bitcoin και ZCash:

Συναλλαγή Bitcoin: Πορτοφόλι DEF456 Απεσταλμένα 1,5 BTC στο πορτοφόλι GHI789 επί 1 Μαρτίου 2018 στις 1 μ.μ.

Μόλις επιβεβαιωθεί το μπλοκ, οι παραπάνω πληροφορίες συναλλαγής είναι στάλθηκε στο δημόσιο blockchain, το οποίο μπορεί να δει κανείς από οποιονδήποτε. Όχι μόνο αυτό, αλλά μόλις γνωρίζετε τη διεύθυνση πορτοφολιού, μπορείτε στη συνέχεια να δείτε κάθε συναλλαγή που έχει στείλει ή λάβει στο παρελθόν. Μπορείτε επίσης να δείτε το υπόλοιπο του πορτοφολιού.

Τι είναι το Zcash: crypto, blockchain και ICO.

Παρόλο που κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα πίσω από μια διεύθυνση Bitcoin, εξακολουθεί να αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για εσάς.

Όλο και περισσότερα καταστήματα δέχονται το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής, ειδικά στην Ιαπωνία όπου υπάρχουν περισσότεροι από 200.000 διαφορετικοί προμηθευτές! Αν εσύ μπήκε φυσικά και πληρώθηκε χρησιμοποιώντας Bitcoin, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θα είχε τότε πρόσβαση σε όλο το ιστορικό συναλλαγών σας.

Το ZCash είναι εντελώς διαφορετικό, Ας ρίξουμε μια ματιά…

Συναλλαγή ZCash: Πορτοφόλι XXXXXX Απεσταλμένα X.X ZEC στο πορτοφόλι XXXXXX επί 1 Μαρτίου 2018 στις 13:00

Όπως μπορείτε να δείτε, οι μόνες πληροφορίες που αποστέλλονται στο δημόσιο blockchain είναι η ημερομηνία και η ώρα της συναλλαγής. Αυτό κάνει το ZCash ένα πραγματικά ιδιωτικό και μη ανιχνεύσιμο blockchain!

Απόδειξη μηδενικής γνώσης δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1980 από τρεις ακαδημαϊκούς στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η έννοια του Zero-Knowledge Proof είναι ότι επιτρέπει σε ένα σύστημα επαληθεύστε μια συναλλαγή χωρίς ανταλλαγή κωδικών πρόσβασης. Αυτό σημαίνει επίσης ότι τα κλειδιά δεν μπορούν να κλαπούν ή να παραβιαστούν και κανείς δεν μπορεί να δει καμία από τις ιδιωτικές πληροφορίες που κοινοποιούνται στο blockchain.

Εδώ είναι ένας πραγματικός κόσμος παράδειγμα για να σας δείξει ακριβώς πώς το blockchain είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι μια συναλλαγή είναι έγκυρη χωρίς να αποκαλυφθούν οι κωδικοί πρόσβασης.

 1. Ο Τζον έχει δύο μπάλες. Το ένα είναι πράσινο, το άλλο είναι κόκκινο.
 2. Ο Σου είναι τυφλός και δεν πιστεύει ότι οι μπάλες έχουν διαφορετικό χρώμα.
 3. Ο John λέει στον Sue ότι μπορεί να αποδείξει ότι οι μπάλες είναι δύο διαφορετικά χρώματα.
 4. Η Sue παίρνει τις δύο μπάλες, τις ανακατεύει πίσω από την πλάτη της και έπειτα δείχνει στον John μία από τις μπάλες, η οποία είναι πράσινη.
 5. Στη συνέχεια, η Sue βάζει την πράσινη μπάλα πίσω από την πλάτη της και τα ανακατεύει ξανά. Ωστόσο, ξέρει ποια μπάλα έδειξε αρχικά τον Τζον.
 6. Στη συνέχεια, η Sue ζητά από τον John να διαλέξει την μπάλα που του έδειξε αρχικά.
 7. Ο John επιλέγει την πράσινη μπάλα, η οποία, φυσικά, είναι σωστή.
 8. Ο Σου λέει ότι ήταν 50/50 πιθανότητα ο Τζον να πάρει τη σωστή μπάλα. Είναι σωστή, αλλά φανταστείτε αν το ίδιο πράγμα επαναλήφθηκε εκατομμύριο φορές; Δεδομένου ότι ο Τζον δεν είναι τυφλός, θα διαλέγει πάντα το σωστό χρώμα.
 9. Ο Τζον ήταν σε θέση να αποδείξει ότι έλεγε την αλήθεια.
 10. Αυτό είναι παρόμοιο με τον τρόπο λειτουργίας του Zero-Knowledge Proof. Παρόλο που η Sue είναι τυφλή, μπορεί ακόμα να εμπιστευτεί ότι αυτό που της λέει ο John είναι σωστό.

Εάν η ασφάλεια έρχεται πρώτα από εσάς, τότε πρέπει πάντα να επιλέξετε αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης, όπως Νομισματική βάση. Επίσης, για να διατηρήσετε τα κρυπτονομίσματά σας ασφαλή, θα πρέπει να σκεφτείτε να αποκτήσετε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού, όπως Καθολικό Nano S και Τρέζορ.

Απόδειξη μηδενικής γνώσης Zcash

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι συναλλαγές, το επόμενο μέρος του “Τι είναι το ZCash;” αναθεώρηση πρόκειται να μιλήσει για τις δυνατότητές της!

Τι είναι η αναθεώρηση ZCash: Δυναμικό του ZCash?

ο αγορά κρυπτονομισμάτων Είναι πραγματικά δύσκολο να προβλεφθεί, αλλά είναι πάντα καλή ιδέα να δούμε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους ένα νόμισμα μπορεί να αυξηθεί σε αξία και τους λόγους για τους οποίους μπορεί να μην.

Πρώτον, η ZCash τα πήγε πολύ καλά για να δημιουργήσει μια συνεργασία με μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα JP Morgan, τα οποία προσπαθούν να εγκαταστήσουν το Πρωτόκολλο απόδειξης μηδενικής γνώσης στο δικό τους έργο blockchain. Έχοντας έναν μεγάλο οργανισμό όπως η JP Morgan δείχνουν ενδιαφέρον για το ZCash δίνει στην εταιρεία τεράστια αξιοπιστία.

Ωστόσο, ένα πιθανό ζήτημα που μπορεί να βλάψει το ZCash μακροπρόθεσμα είναι ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εγκληματική δραστηριότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή επιτρέπει στους ανθρώπους να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα ανώνυμα, κάτι που είναι ιδανικό για εγκληματίες.

ο σκοτεινός ιστός είναι μεγάλη επιχείρηση, με εγκληματίες που πωλούν παράνομα αγαθά στο διαδίκτυο σε αντάλλαγμα κρυπτονομισμάτων.

τι-είναι-zcash

Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να συζητούν πώς μπορούν να ρυθμίσουν τα κρυπτονομίσματα και μπορεί να μην τους αρέσει η ιδέα ενός ανώνυμου συστήματος πληρωμών. Ωστόσο, το ZCash έχει μια πιθανή λύση, την οποία αποκαλούν "Προβολή κλειδιού".

Κάθε κάτοχος ZCash διαθέτει πρόσβαση στο δικό τους κλειδί προβολής, που επιτρέπει στους χρήστες να αποκαλύψτε δεδομένα συναλλαγών. Αυτό το κλειδί προβολής μπορεί επίσης να κοινοποιηθεί σε άλλους χρήστες όπως ρυθμιστές ή επιβολή του νόμου, που θα τους επέτρεπε να ελέγχουν το ιστορικό συναλλαγών. Ωστόσο, ο χρήστης θα πρέπει να συμφωνήσουν οικειοθελώς σε αυτό, που ένας εγκληματίας μάλλον δεν θα το έκανε.

Ένα άλλο ζήτημα που θα μπορούσε να αποτρέψει την αύξηση της αξίας του ZCash είναι η δυνατότητα κλιμάκωσης. Ανέφερα νωρίτερα σε αυτό το “Τι είναι το ZCash;” ελέγξτε ότι το blockchain μπορεί να επεξεργάζεται περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο από το Bitcoin. Αλλά εξακολουθεί να είναι σε θέση μόνο επίτευξη μεταξύ 6 – 26 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο.

Επομένως, εκτός εάν οι προγραμματιστές ZCash είναι σε θέση να το βελτιώσουν, άλλοι blockchain ενδέχεται να έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν παγκόσμιο σύστημα πληρωμών..

Υπάρχουν επίσης άλλα ανώνυμα νομίσματα όπως Παύλα που μπορει επεξεργασία συναλλαγών πολύ πιο γρήγορα. Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα InstantSend, οι συναλλαγές Dash διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα, όπου το ZCash διαρκεί 2,5 λεπτά.

Ωστόσο, συνολικά, το ZCash έχει αποδόθηκε πολύ καλά από τότε που δημιουργήθηκε το 2016 και έχει καθιερωθεί ως κορυφαία 50 κρυπτογράφηση. Στην πραγματικότητα, στα τέλη του 2017, έφτασε σε μια υψηλή τιμή όλων των εποχών με κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Από τότε έχει μειωθεί, αλλά αξίζει ακόμη περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Το όριο αγοράς Zcash είναι προς το παρόν 564,726,271 USD $.

Τι είναι το ZCash; Η πλήρης κριτική ZCash

Συγκρίνετε το ZCash δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το ZCash δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τι είναι το ZCash Review: Συμπέρασμα

Ελπίζω να έχετε απολαύσει αυτό το “Τι είναι το ZCash;” ανασκόπηση! Ξέρω ότι έχει διαβάσει πολύ, αλλά αν το ακολουθήσατε από την αρχή μέχρι το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε πολλά καλύτερη ιδέα για το τι είναι ZCash και πώς μπορεί να εφαρμοστεί στον πραγματικό κόσμο.

Έχω καλύψει τα πάντα από το λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε το ZCash προς την πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Πιστεύετε λοιπόν ότι έχει τις σωστές προδιαγραφές για να γίνει ένα παγκόσμιο σύστημα πληρωμών; Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι αποδίδει πολύ καλύτερα από το Bitcoin, αλλά οι προγραμματιστές πρέπει να βελτιώσουν την επεκτασιμότητά του.

Εξόρυξη Zcash σκεύη, εξαρτήματα είναι πολύ πιο φθηνα σε σύγκριση με το Bitcoin, οπότε θα ήταν καλή ιδέα να το εξετάσουμε πιο προσεκτικά.

Τώρα, εάν θέλετε να αγοράσετε το Zcash χωρίς πολλά προβλήματα, μπορείτε ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό:

1. Επιλέξτε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Συστήνω ανεπιφύλακτα πορτοφόλια υλικούΚαθολικό Nano S και Trezor Model T.

2. Εγγραφείτε στο Νομισματική βάση.

3. Αγορά νομισμάτων ZEC.

4. Μεταφέρετε νομίσματα ZEC στο πορτοφόλι της επιλογής σας (δεν συνιστάται ποτέ να διατηρείτε τα κρυπτονομίσματά σας σε ανταλλαγή).

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map