Επανεξέταση Binance: Είναι ασφαλές; Έχουμε τις απαντήσεις

Το Binance είναι το κορυφαίο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στον κόσμο για όγκο συναλλαγών και ρευστότητα. Η πλατφόρμα είναι εξαιρετικά φιλική για αρχάριους, εύχρηστη και προσφέρει μια τεράστια γκάμα κρυπτογράφησης, καινοτόμα προϊόντα, δυνατότητες, ανταγωνιστικές χρεώσεις και ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών.

Επισκεφτείτε το Binance

Σε αυτήν την αναθεώρηση Binance, θα αξιολογήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, τις υπηρεσίες και τις εμπειρίες μας, ώστε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση πριν αποφασίσετε να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Contents

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Κατατάχθηκε # 1 στον κόσμο για όγκο συναλλαγών
 • 150+ ζεύγη συναλλαγών έναντι fiat, altcoins και stablecoins
 • 0,1% κατ ‘αποκοπή χρέωση συναλλαγών με 25% έκπτωση μέσω BNB
 • Λογαριασμοί δανείων και ταμιευτηρίου για να κερδίσετε τόκους από το crypto
 • Διατίθενται spot, futures και margin trading
 • Αρχάριο και προηγμένο περιβάλλον εργασίας με γραφήματα Tradingview
 • Έως και 40% προμήθειες θυγατρικών

Συνολικά

4.8 / 5 Επίσκεψη Binance

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Συνιστάται συχνά να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

Τι είναι το Binance?

Το Binance είναι ένα Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με βάση το Χονγκ Κονγκ που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2017 μετά από μια επιτυχημένη ICO που συγκέντρωσε 15 εκατομμύρια. Ο ιδιοκτήτης του Binance, Τσανγκμπένγκ Ζάο, συχνά αναφέρεται ως «CZ», ξεκίνησε την ανταλλαγή από το τίποτα και έχει γίνει αυτοκατασκευασμένος δισεκατομμυριούχος εντός 1 έτους. Η έδρα της Binance και η υποδομή διακομιστή μετεγκαταστάθηκαν από την Κίνα στη Μάλτα στα τέλη του 2017.

κάθισμα


Η ανταλλαγή Binance έχει προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες σε πολλές χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και συχνά επικροτεί τις κριτικές ανταλλαγής και τα κοινωνικά μέσα ως το καλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης. Στην πραγματικότητα, το Binance είναι κατέταξε την # 1 ανταλλαγή με βάση την κυκλοφορία, τη ρευστότητα, τους όγκους συναλλαγών, και εμπιστοσύνη στη νομιμότητα των όγκων συναλλαγών που αναφέρονται για αγορές spot και παραγώγων σύμφωνα με coinmarketcap.

όγκος δυαδικών ψηφίων

Οι χρήστες του Binance μπορούν να αγοράσουν, να ανταλλάξουν, να πουλήσουν και να ανταλλάξουν άμεσα ψηφιακά στοιχεία σε μια πλατφόρμα φιλική για αρχάριους και εύχρηστες. Το Binance διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες επιλογές κρυπτονομισμάτων και ζεύγη συναλλαγών που είναι διαθέσιμα για ανταλλαγή, αποθήκευση ηλεκτρονικών κεφαλαίων σε ένα ασφαλές πορτοφόλι και κερδίζουν τόκους για την κρυπτογράφηση σε λογαριασμό ταμιευτηρίου.

παίρνω Έκπτωση 10% στα τέλη συναλλαγών χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής Binance

Έκπτωση 10%

Σύγκριση Binance

Οι προηγμένες δυνατότητες, το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο Binance. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει εναλλακτικά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως το Binance που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Χαρακτηριστικά & Υπηρεσίες

Το Binance είναι ένας κορυφαίος πάροχος ψηφιακών στοιχείων που έχει επεκτείνει τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες του για να παρέχει μια πλήρη προσφορά προϊόντων που είναι προσβάσιμα μέσω του ιστότοπου Binance της εφαρμογής για κινητά. Τα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η Binance περιγράφονται παρακάτω.

Κατάλληλο για όλους

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά με τη χρήση του Binance είναι το περιβάλλον χρήστη που έχει σχεδιαστεί για άτομα με διάφορα επίπεδα δεξιοτήτων και εμπειρίας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι συναλλαγών για αρχάριους, προχωρημένους χρήστες και εμπόρους περιθωρίων. Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη χαρτογράφηση μπορούν να χρησιμοποιήσουν την «Κλασική διεπαφή» που είναι εύχρηστη ή «Μετατροπή Binance» σε αγορά / πώληση κρυπτογράφησης αμέσως στην ανταλλαγή.

Μετατροπή Binance

Ποικιλία τρόπων πληρωμής

Το Binance είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών λόγω της διαθεσιμότητάς του σε όλο τον κόσμο, της υποστήριξης για πολλαπλά νομίσματα fiat και μιας μεγάλης ποικιλίας τρόπων μεταφοράς χρημάτων σε έναν λογαριασμό. Η πλατφόρμα συναλλαγών παρέχει διάφορους τρόπους πληρωμής για άτομα σε όλο τον κόσμο για τη χρηματοδότηση ενός λογαριασμού συναλλαγών χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως τραπεζικές μεταφορές, πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, SEPA, τραπεζικό έμβασμα και καταθέσεις σε μετρητά.

Προσφέρονται κρυπτονομίσματα

Υποστηρίζει Binance πάνω από 150 ψηφιακά νομίσματα στο χρηματιστήριο που μπορεί να αγοραστεί, να ανταλλαχθεί και να πωληθεί. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ζευγών συναλλαγών όπως έναντι altcoins, νομίσματος ή σταθερών νομισμάτων όπως Binance USD (BUSD), Coinbase USD Coin (USDC), PAXOS (PAX), Tether (USDT) και True USD.

Προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών

Το Binance παρέχει ένα πρωτοποριακή πλατφόρμα συναλλαγών για την ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων με μια πλήρη γκάμα εργαλείων διαπραγμάτευσης, δεικτών και επιλογών γραφημάτων. Με την υποστήριξη του TradingView, οι έμποροι είναι καλά εξοπλισμένοι για να αναλύσουν διεξοδικά τη δράση τιμών για να βρουν ευκαιρίες συναλλαγών.

συναλλαγές δυαδικών συναλλαγών

Λογαριασμός ταμιευτηρίου Binance

Παρόμοια με τα BlockFi, Nexo και crypto.com, η Binance έχει ενταχθεί στον χώρο δανεισμού και δανεισμού και προσφέρει στον πελάτη της έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου για να κερδίσει τόκους από την κρυπτογράφηση. Το επιτόκιο είναι έως 7% APY σε επιλεγμένα νομίσματα που αποθηκεύονται σε ένα πορτοφόλι Binance όπως USDT, BTC και BUSD. Ο λογαριασμός ταμιευτηρίου παρέχει έναν εύκολο τρόπο να κερδίσετε δωρεάν κρυπτογράφηση για αγορά και διατήρηση χρημάτων μέσω του Binance Earn.

σταθερή αποταμίευση

Είναι ασφαλές το Binance?

Το Binance είναι ένα από τα πιο ασφαλή χρηματιστήρια στον κόσμο που διαθέτει πολλαπλά επίπεδα «τραπεζικά» μέτρα ασφαλείας και πρωτόκολλα διαχείρισης να διασφαλίσει την 100% ασφάλεια των πληροφοριών και των χρημάτων του προσωπικού των πελατών της. Παραδείγματα ασφαλών τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται για την παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος συναλλαγών για χρήστες που αποφασίζουν να αφήσουν τα νομίσματά τους στο χρηματιστήριο περιλαμβάνουν την αποθήκευση κρύου πορτοφολιού και τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ωστόσο, ο ασφαλέστερος τρόπος αποθήκευσης κρυπτογράφησης είναι η μεταφορά χρημάτων από το Binance σε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger Nano X.

Έχει παραβιαστεί το Binance?

Μια ερώτηση για πολλούς αναγνώστες είναι πόσο ασφαλές είναι το Binance και έχει γίνει παραβίαση της ανταλλαγής Binance; Το 2017, το Binance ήταν το αντικείμενο σοβαρής κλοπής κρυπτογράφησης και παραβίασης ασφάλειας. Οι εισβολείς παραβίασαν τα συστήματα ασφαλείας χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού “ψαρέματος”, ιούς και άλλες επιθέσεις. 7.000 Bitcoins (περίπου 40 εκατομμύρια USD εκείνη τη στιγμή) είχαν κλαπεί και κωδικούς ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και διακριτικά API κάποιου χρήστη. Η Binance αποζημίωσε όλους τους χρήστες που έχασαν χρήματα για να καλύψουν την παραβίαση της ασφάλειας χρησιμοποιώντας το ταμείο έκτακτης ανάγκης.

Υποστηριζόμενες χώρες

Το Binance είναι ένα παγκόσμιο συγκεντρωτικό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν την επωνυμία και την τεχνολογία «Binance». Οι συνεργάτες Binance είναι εγκατεστημένοι σε διάφορες δικαιοδοσίες για εξυπηρέτηση πάνω από 180 χώρες παγκοσμίως μέσω του κύριου ιστότοπου Binance ή ενός επίσημου συνεργάτη παρακάτω.

Κάθε ανταλλαγή με το όνομα Binance λειτουργεί ανεξάρτητα και συμμορφώνεται πλήρως με τους τοπικούς κανονισμούς και νόμους των χωρών. Οι συνεργάτες Binance επιτρέπουν μια ανταλλαγή fiat-to-crypto για άτομα σε όλο τον κόσμο να αγοράζουν και να πωλούν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συναλλαγές και πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Εγγραφή & Σύνδεση

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Binance.com, η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Ο χρήστης θα πρέπει να παρέχει διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης. Για πρόσβαση σε υψηλότερα όρια ανάληψης, οι έμποροι πρέπει να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για τη δημιουργία ή τη συντήρηση λογαριασμού ή πορτοφολιού Binance.

Επίπεδα επαλήθευσης

Το Binance χρησιμοποιεί ένα σύστημα επαλήθευσης βάσει επιπέδου που καθορίζει τα μέγιστα όρια ανάληψης. Οι νέοι χρήστες δεν απαιτείται να υποβάλουν το αναγνωριστικό τους για να ξεκινήσουν την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, θα περιοριστεί στο βασικό επίπεδο επαλήθευσης. Οι χρήστες που δεν ολοκληρώνουν την πλήρη διαδικασία επαλήθευσης θα περιορίζονται σε α μέγιστη απόσυρση 2BTC σε διάστημα 24 ωρών.

Η ταχύτητα επαλήθευσης Binance ποικίλλει ανάλογα με το πόσο απασχολημένος είναι η ομάδα υποστήριξης πελατών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το βασική επαλήθευση μπορεί να εγκριθεί σε λίγα λεπτά και λιγότερο από 4 ώρες για το πλήρες επίπεδο επαλήθευσης Binance. Ωστόσο, οι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να ανταλλάσσουν και να αποσύρουν έως και 2 Bitcoin χρησιμοποιώντας τη βασική επαλήθευση, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετή στις περισσότερες περιπτώσεις.

Τα άτομα που δημιουργούν λογαριασμό με το Binance για να αγοράσουν κρυπτογράφηση μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουν τη διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας Binance ή αλλιώς γνωστά ως "KYC" (Γνωρίστε τον πελάτη σας). Αυτή η διαδικασία αναγνώρισης πρέπει να συμμορφώνεται με τους τοπικούς κανονισμούς στη σχετική χώρα και είναι μια εφάπαξ εργασία για κάθε καταχωρημένο λογαριασμό Binance.

Κατάθεση Crypto To Binance

Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι για τη χρηματοδότηση ενός λογαριασμού Binance για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές χρησιμοποιώντας ψηφιακό νόμισμα ή αγορά κρυπτογράφησης με χρήματα. Για αρχάριους, το Ο ευκολότερος τρόπος κατάθεσης χρημάτων στο Binance είναι με τη μεταφορά Bitcoin ή Ethereum χρησιμοποιώντας τη μοναδική διεύθυνση ή τον κωδικό QR όπως φαίνεται παρακάτω. Ανάλογα με την κρυπτογράφηση, μπορεί να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα, λεπτά ή και ώρες για να επιβεβαιώσει η συναλλαγή η συναλλαγή για να φτάσουν τα χρήματα σε ένα πορτοφόλι Binance.

προκαταβολή

Για την εξυπηρέτηση ατόμων σε όλο τον κόσμο, η Binance και ο συνεργάτης της προσφέρουν μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής για τη χρηματοδότηση λογαριασμού με νόμισμα fiat. Η πλατφόρμα υποστηρίζει πάνω από 10 νομίσματα fiat όπως το USD, GBP, EUR, AUD, RUB, TRY, NGN, UAH, KZT και INR. Η Binance και οι συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο προσφέρουν διαφορετικές μεθόδους κατάθεσης για κάθε περιοχή. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν:

 • Τραπεζικές μεταφορές
 • Μεταφορές Peer-To-Peer (P2P)
 • Πιστωτική και χρεωστική κάρτα
 • BPAY
 • SEPA
 • Ταχύτερες πληρωμές

binance αγοράστε bitcoin με πιστωτική κάρτα

Ανταλλαγή Crypto με Μετατροπή Binance

Το Binance είναι μια κορυφαία ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων σε μια ασφαλή και σταθερή πλατφόρμα συναλλαγών. Η διεπαφή χρήστη έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει διάφορα επίπεδα εμπειρίας και δεξιοτήτων. ο ο ευκολότερος τρόπος ανταλλαγής κρυπτογράφησης με άλλο ψηφιακό νόμισμα χρησιμοποιεί το “Binance Convert”. Αυτό αποφεύγει τη χρήση ενός διαγράμματος τιμών και ενός παραθύρου εισόδου παραγγελίας που μπορεί να είναι τρομακτικό για τους αρχάριους.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το ψηφιακό στοιχείο για αγορά και πώληση με ένα απλό παράθυρο για εύκολη μετατροπή με μία κίνηση (όπως φαίνεται παραπάνω). Το Binance Convert υποστηρίζει την πλειονότητα των αναφερόμενων νομισμάτων και έναν γρήγορο τρόπο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Το Binance θα κάνει προεπισκόπηση του ποσοστού μετατροπής και του ποσού κρυπτογράφησης που θα ληφθεί πριν από την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων

Τα διαγράμματα αποτελούν σημαντικό ζήτημα κατά την αναζήτηση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Αυτό είναι όπου οι έμποροι θα ξοδεψουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους κοιτάζοντας τα διαγράμματα και τη διαχείριση ανοιχτών θέσεων. Το Binance προσφέρει ένα «απλό» και «προηγμένο» περιβάλλον εργασίας χρήστη σχεδιασμένο για ενδιάμεσους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης. Το Binance έχει ενσωματωθεί με το premium πακέτο λογισμικού κρυπτογράφησης TradingView για την παροχή γραφημάτων, δεικτών και εργαλείων σχεδίασης.

διαγράμματα δυαδικών συναλλαγών

Το παράθυρο συναλλαγών είναι εύχρηστο και καθαρό το οποίο διαθέτει τα τυπικά εργαλεία, όπως διάγραμμα τιμών, πλαίσιο παραγγελιών, λίστα ζευγών συναλλαγών, ιστορικό συναλλαγών, πρόσφατη δραστηριότητα αγοράς και ενεργές / εκκρεμείς θέσεις. Οι έμποροι Binance μπορούν να πλοηγηθούν γρήγορα μεταξύ ζευγών συναλλαγών για να βρουν ευκαιρίες συναλλαγών από ένα μόνο μέρος. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό με το Binance είναι η δυνατότητα γρήγορης εισαγωγής του μεγέθους μιας συναλλαγής χρησιμοποιώντας τις επιλογές ποσοστού αυτόματης συμπλήρωσης (π.χ. 25%, 50% ή 75%) του διαθέσιμου εμπορικού κεφαλαίου.

εντολή binance

Το παράθυρο παραγγελίας παρέχει μια ποικιλία παραγγελιών όπως όριο, αγορά, όριο διακοπής και One-Cancel-Other (OCO). Το OCO δεν προσφέρεται σε πολλά χρηματιστήρια – αλλά είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, καθώς επιτρέπει την παραλαβή μιας εντολής λήψης κέρδους και διακοπής ζημιών χρησιμοποιώντας μία παραγγελία αντί για δύο. Εάν επιτευχθεί το επίπεδο λήψης κέρδους, η εντολή stop loss θα καταργηθεί αυτόματα και το αντίστροφο.

Επιπλέον, η τιμή παραγγελίας μπορεί να συμπληρωθεί κάνοντας κλικ στις τιμές κάτω από το πρόσφατο παράθυρο συναλλαγών. Αυτό θα είναι δημοφιλές αυτόματα η τιμή εισόδου που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εισαγωγής της λανθασμένης τιμής (π.χ. λείπει ένα δεκαδικό σημείο).

Συναλλαγές περιθωρίου Binance

Ο Χρήστης στο Binance μπορεί να ενεργοποιήσει τη διαπραγμάτευση περιθωρίου για την ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων με μόχλευση. Αυτό σημαίνει ότι οι συναλλαγές μπορούν Χρησιμοποιήστε δανεισμένα κεφάλαια για να ανταλλάξετε μια θέση μεγαλύτερη από το κεφάλαιό τους. Τα χρήματα θα πρέπει να μεταφερθούν σε ένα πορτοφόλι περιθωρίου Binance για να χρησιμοποιηθούν ως ασφάλεια για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με μόχλευση.

περιθώριο δυαδικών ψηφίων

Το ποσό που μπορεί να δανειστεί καθορίζεται από το ποσό των κερμάτων στο πορτοφόλι περιθωρίου, χρησιμοποιώντας ένα σταθερό επιτόκιο 5: 1 (5x). Υπάρχει ένας δείκτης που δείχνει το επίπεδο κινδύνου περιθωρίου το οποίο υπολογίζεται στα δανεισμένα κεφάλαια (Σύνολο χρέους) σε σχέση με τα κεφάλαια που διατηρούνται σε λογαριασμό περιθωρίου (συνολικό κεφάλαιο). Ένα πλεονέκτημα της χρήσης του περιθωρίου Binance είναι η ικανότητα σύντομη πώληση.

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Υποστηρίζει Binance πάνω από 150+ νομίσματα κρυπτογράφησης που μπορούν να αγοραστούν, να ανταλλαχθούν και να πωληθούν χρησιμοποιώντας το χρηματιστήριο όπως Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Litecoin, Cardano και άλλα. Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν κάθε ένα από αυτά τα περιουσιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας διαφορετικά ψηφιακά νομίσματα ως εγγύηση. Η Binance προσφέρει τα ακόλουθα ζεύγη συναλλαγών έναντι altcoins:

 • Binance Coin (BNB)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Tron (TRX)
 • Κυματισμός (XRP)
 • Νομίσματα Fiat (π.χ. USD, EUR, GBP)
 • Σταθερά νομίσματα (π.χ. USDT, BUSD, TUSD)

Το Binance υποστηρίζει επίσης πολλά διακριτικά που αποτελούν μέρος μιας αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO) ή της αρχικής προσφοράς ανταλλαγής (IEO). Αυτά τα γεγονότα επιτρέπουν στους εμπόρους Binance να κερδοσκοπούν σε ένα νέο κρυπτογραφημένο στοιχείο. Για να δείτε μια πλήρη λίστα αγορών κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμες προς διαπραγμάτευση, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Binance.

νομίσματα

Πληρωμή για Crypto με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Οι χρήστες του Binance.com σε περισσότερες από 180 χώρες μπορούν να καταθέσουν νόμισμα fiat και αγοράστε ψηφιακά νομίσματα χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Το νέο χαρακτηριστικό παρέχεται μέσω της συνεργασίας με την Simplex, ηγέτη στις ράμπες fiat για αγορές κρυπτογράφησης. Τα υποστηριζόμενα νομίσματα που μπορούν να ληφθούν απευθείας χρησιμοποιώντας VISA ή Mastercard και να κατατεθούν σε λογαριασμό Binance περιλαμβάνουν BTC, ETH, BNB, XRP, BUSD & USDT.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης πιστωτικής κάρτας για την αγορά κρυπτογράφησης στο Binance είναι:

 • Ασφαλής και βολική μέθοδος πληρωμής (VISA ή Mastercard αποδεκτή)
 • Γρήγορος χρόνος επεξεργασίας μεταξύ 10-30 λεπτών για να φτάσει το crypto
 • Χαμηλές χρεώσεις 3,5% ανά συναλλαγή ή 10 $ USD, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο

Ανάληψη χρημάτων από το Binance

Το Binance είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών crypto-to-crypto που προσφέρει συναλλαγές μεταξύ ψηφιακών νομισμάτων. Τα κέρδη αποσύρονται από την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που μπορούν να μεταφερθούν σε πορτοφόλι υλικού. Για να αποσύρουν το crypto, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το νόμισμα από το πορτοφόλι τους και να κάνουν κλικ στο κουμπί «απόσυρση».

Μόλις εισαχθούν τα στοιχεία της διεύθυνσης και επιβεβαιωθεί η συναλλαγή, τα ψηφιακά χρήματα θα αποσταλούν. ο Η ταχύτητα των αναλήψεων κρυπτογράφησης θα εξαρτηθεί από τη χρήση του νομίσματος και του δικτύου κατά τη στιγμή της αίτησης.

Ανάληψη χρημάτων από το Binance σε τραπεζικό λογαριασμό

Το Binance επιτρέπει στους χρήστες του ανάληψη του fiat από ένα πορτοφόλι Binance σε έναν τοπικό τραπεζικό λογαριασμό ή τραπεζική κάρτα. Υπάρχουν 14 νομίσματα που μπορούν να σταλούν από ανταλλαγή Binance σε τράπεζα που περιλαμβάνουν το AUD, BRL, EUR, GBP και USD. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα δεν χρειάζεται να αφήσουν το Binance σε ανταλλαγή fiat-to-crypto όπως το Coinbase για να στείλουν χρήματα σε τράπεζα.

Για ανάληψη μετρητών από το Binance σε τραπεζικό λογαριασμό, επιλέξτε το νόμισμα fiat από το πορτοφόλι για ανάληψη και κάντε κλικ στο κουμπί «ανάληψη». Ο χρήστης θα πρέπει να ολοκληρώσει την επαλήθευση ταυτότητας για να προσθέσει και να επαληθεύσει έναν τραπεζικό λογαριασμό για να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Η ολοκλήρωση των αναλήψεων Fiat σε τραπεζικό λογαριασμό μπορεί να διαρκέσει 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Μεταφορά χρημάτων από το Binance στο Coinbase

Το Binance επιτρέπει τη μεταφορά στοιχείων ενεργητικού κρυπτονομισμάτων στο χρηματιστήριο σε άλλη διεύθυνση πορτοφολιού, η οποία μπορεί είτε να είναι πορτοφόλι υλικού είτε άλλη ανταλλαγή όπως το Coinbase Τα χρήματα μπορούν να εξαργυρωθούν σε νόμισμα fiat ή να διατηρηθούν σε πορτοφόλι. Κάθισμα προς το παρόν δεν επιτρέπει την ανάληψη του νομίσματος από το Binance στο Coinbase ή οποιαδήποτε άλλη ανταλλαγή. Οι χρήστες θα πρέπει να μεταφέρουν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος μπορεί στη συνέχεια να κατατεθεί στο Coinbase.

Τέλη Binance & Όρια

Το Binance χρησιμοποιεί δομή τελών συναλλαγών βάσει επιπέδου που βασίζεται στον όγκο συναλλαγών. Το τρέχον τέλος διαπραγμάτευσης για νέους λογαριασμούς είναι σταθερό 0,1% για κάθε συναλλαγή (π.χ. αγορά / πώληση). Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να λάβουν περαιτέρω μείωση των τελών πραγματοποιώντας τις ακόλουθες δραστηριότητες στην ανταλλαγή:

 • Αύξηση όγκου συναλλαγών 30 ημερών (έκπτωση έως και 20%)
 • Αποθηκεύστε τα νομίσματα Binance (BNB) στην πλατφόρμα (έκπτωση 25%)
 • Λάβετε λάκτισμα μέσω του προγράμματος παραπομπής Binance (έκπτωση 20%)

Έξοδα συναλλαγής

Τέλη κατάθεσης

Κάθισμα κάνει να μην χρεώσετε τέλος για την κατάθεση κρυπτογράφησης περιουσιακά στοιχεία στην ανταλλαγή. Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν νομίσματα από άλλες πλατφόρμες συναλλαγών ή ένα προσωπικό πορτοφόλι υλικού στο Binance δωρεάν. Σε σύγκριση με ανταλλαγές όπως το Coinbase που χρεώνουν προμήθεια κατάθεσης που ποικίλλει ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής και τη χώρα, οι χρήστες του Binance μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα.

Τέλη ανάληψης

Ομοίως, υπάρχουν χωρίς τέλη ανάληψης Binance για μεταφορά ψηφιακών στοιχείων από ένα πορτοφόλι Binance σε έναν εξωτερικό ιστότοπο ή πορτοφόλι. Το μόνο κόστος είναι το τέλος blockchain, το οποίο καθορίζεται από το φορτίο δικτύου κατά τη στιγμή της συναλλαγής και όχι από το Binance. Για παράδειγμα, ένας χρήστης που θέλει να αποσύρει το Bitcoin από το Binance χρησιμοποιώντας το δίκτυο BTC θα επιβαρυνθεί με χρέωση 0,0005 BTC. Για μια πλήρη λίστα με κάθε χρέωση ανάληψης νομισμάτων, επισκεφθείτε τη σελίδα της χρέωσης Binance Fee.

Κάρτα Binance VISA

Η Binance εισήγαγε μια χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης που επιτρέπει στους χρήστες της μετατροπή και δαπάνη ψηφιακών νομισμάτων όπως μια παραδοσιακή χρεωστική κάρτα. Η κάρτα Binance VISA μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερους από 60 εκατομμύρια εμπόρους παγκοσμίως. Τα οφέλη από τη χρήση χρεωστικής κάρτας Binance περιλαμβάνουν:

 • Η κάρτα είναι δωρεάν για χρήση με μηδενικά έξοδα διαχείρισης ή επεξεργασίας Binance
 • Κερδίστε έως 8% crypto cashback στις αγορές χρησιμοποιώντας την κάρτα VISA
 • Εύκολη μεταφορά και συμπλήρωση χρημάτων χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι Binance
 • Τα χρήματα στην κάρτα προστατεύονται από υψηλό επίπεδο ασφάλειας

κάρτα visa visa

Το ποσό των ανταμοιβών επιστροφής χρημάτων που μπορείτε να κερδίσετε με τη χρεωστική κάρτα Binance VISA εξαρτάται από το ποσό των κερμάτων BNB που έχουν στοιχηματιστεί σε ένα πορτοφόλι Binance. Αρχάριοι που παραγγέλνουν την κάρτα μπορούν κερδίστε 1% ανταμοιβές επιστροφής χρημάτων δωρεάν χωρίς να ποντάρετε κανένα Binance Coins.

Ωστόσο, για να κερδίσουν ένα μέγιστο μπόνους επιστροφής χρημάτων σε αγορές 8%, οι χρήστες θα πρέπει να ποντάρουν τουλάχιστον 6.000 μάρκες BNB, που ισοδυναμούν με 270.000 δολάρια ΗΠΑ σε τρέχουσες τιμές. Αυτή είναι μια σημαντική επένδυση για την απόκτηση επιστροφής χρημάτων 8%.

Δανεισμός Binance & Δάνεια

Η Binance έχει εισέλθει στον χώρο χρηματοοικονομικού δανεισμού με το προϊόν κρυπτογράφησης. Οι έμποροι στην πλατφόρμα κρυπτογράφησης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία ψηφιακού νομίσματος ως εγγύηση για να λάβουν ένα άμεσο δάνειο μετρητών ή να δανείσουν για να κερδίσουν τόκους. Οποιοσδήποτε χρήστης στην πλατφόρμα Binance έχει δικαίωμα να λάβει δάνειο με κρυπτογράφηση.

Το Binance υποστηρίζει πάνω από 35 ψηφιακά νομίσματα που μπορούν να δανειστούν χρησιμοποιώντας στοιχεία όπως BTC, BUSD, BNB, ETH και USDT ως ασφάλεια. Κάθε δάνειο μπορεί να εξοφληθεί για περίοδο 7, 14, 30 ή 90 ημερών. Δεν υπάρχουν κυρώσεις ή τέλη εάν γίνονται πρόωρες αποπληρωμές κατά τη διάρκεια του δανείου. ο ο τόκος υπολογίζεται καθημερινά και καθορίζεται από την ημερομηνία έναρξης του δανείου.

αριθμομηχανή δανεισμού δυαδικών

Στο παραπάνω παράδειγμα, για να λάβετε ένα δάνειο μετρητών ύψους 1.000 USDT, θα πρέπει να καταθέσετε ένα ποσό εγγύησης 1,45 ETH. Ένα επιτόκιο 22,78% υπολογίζεται για μια περίοδο 90 ημερών που αντιστοιχεί σε ένα ποσό αποπληρωμής 1.056 USDT. Το επιτόκιο Binance είναι συγκρίσιμο με τις παραδοσιακές τράπεζες και τις δημοφιλείς πλατφόρμες δανεισμού και δανεισμού. Το κρυπτογραφημένο δάνειο μπορεί να αποσυρθεί ή να μεταφερθεί στην ανταλλαγή spot / margin για συναλλαγές, ωστόσο αυτό δεν συνιστάται για αρχάριους.

Κερδίστε Binance

Η Binance προσφέρει στους πελάτες της διάφορα προϊόντα κάτω από την επενδυτική της πλατφόρμα που ονομάζεται «Binance Earn», η οποία επιτρέπει στους πελάτες να κερδίζουν δωρεάν κρυπτογράφηση δανείζοντας crypto για να λάβουν τόκους από τα δανεισμένα κεφάλαια. Οι υπηρεσίες κατηγοριοποιούνται ευρέως στα προϊόντα «Ευέλικτοι όροι», «Σταθεροί όροι» και «Προϊόντα υψηλού κινδύνου» που παρέχουν διάφορα επιτόκια σε κάθε προϊόν.

ευέλικτοι όροι

Ο ευέλικτος λογαριασμός ταμιευτηρίου παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να κερδίζουν στοιχηματικές ανταμοιβές στο crypto τους. Τα επιτόκια είναι χαμηλότερα σε σύγκριση με μια προθεσμιακή κατάθεση, συνοδεύεται από το ευελιξία για εξαργύρωση και ανάληψη χρημάτων ανά πάσα στιγμή στην πλατφόρμα συναλλαγών ή στο πορτοφόλι υλικού. Για παράδειγμα, ο λογαριασμός ταμιευτηρίου Binance προσφέρει περίπου 6% APY στο Tether (USDT) που μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για αντιστάθμιση έναντι της αστάθειας της αγοράς.

Binance Staking

Προσφορές Binance σταθεροί όροι πονταρίσματος για Περίοδοι 3, 6 ή 9 μηνών για να κερδίσετε ανταμοιβές έως 30% APY. Η ανταλλαγή υποστηρίζει 37 κρυπτονομίσματα που μπορεί να στοιχηματιστεί στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας έναν καθορισμένο όρο συμφωνία. Η απόδοση και το ελάχιστο ποσό στοιχήματος ποικίλλει για κάθε στοιχείο. Τα υποστηριζόμενα νομίσματα περιλαμβάνουν CELR, ATOM, KSM, FYI, SUSHI, WAVES, XTZ, ATOM και άλλα. Το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό ποικίλλει σε κάθε νόμισμα.

εύκαμπτο στοίχημα

Το σταθερό στοίχημα θα ταιριάζει με τους κατόχους κρυπτογράφησης που είναι άνετοι με το κλείδωμα των νομισμάτων τους για το καθορισμένο χρονικό διάστημα για να συγκεντρώσουν τα οφέλη στοιχηματισμού. Μόλις στοιχηματίσετε τα κέρματα, το υπόλοιπο του πορτοφολιού θα αφαιρεθεί και το τα κέρματα θα ποντάρουν αυτόματα στην πισίνα για να κερδίσετε ανταμοιβές.

Binance Αυστραλία

Το Binance exchange έχει επεκταθεί για να επιτρέψει στους επενδυτές στην Αυστραλία να αγοράσουν Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα χρησιμοποιώντας Αυστραλιανά Δολάρια (AUD). Η υπηρεσία fiat-to-crypto υποστηρίζει τραπεζικές μεταφορές για να χρηματοδοτήσει το πορτοφόλι τους χρησιμοποιώντας PayID / Osko μέσω της εφαρμογής επιτραπέζιου υπολογιστή ή για κινητά σε 100+ αυστραλιανές τράπεζες για χρήση.

Η Binance Australia έχει καταθέσεις AUD μηδενικών τελών στους πελάτες της που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πλήρεις υπηρεσίες που παρέχονται από την Binance.com. Οι Cutomers μπορούν επίσης να κάνουν ανάληψη AUD από το Binance στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Οι χρήστες που αγοράζουν και πωλούν στην πλατφόρμα Binance χρεώνονται με τον ίδιο χρέωση συναλλαγής 0,1%, το οποίο είναι ένα από τα χαμηλότερα χρηματικά κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία.

δυαδικές καταθέσεις ελέγχου

Binance Σιγκαπούρη

Binance Σιγκαπούρη επιτρέπει σε άτομα που κατοικούν στη Σιγκαπούρη να επενδύουν σε ψηφιακά νομίσματα χρησιμοποιώντας Σιγκαπούρη Δολάρια (SGD) ως κατάθεση. Η ανταλλαγή fiat-to-crypto στη Σιγκαπούρη υποστηρίζει 7 κρυπτονομίσματα που περιλαμβάνουν BTC, ETH, BNB, LTC, BCH, XRP, NEO και LINK.

Υπάρχει ένα 0,6% χρέωση για αγορά και πώληση κρυπτογράφησης στη Σιγκαπούρη, το οποίο είναι υψηλότερο από τον κύριο ιστότοπο Binance. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατή η σύνδεση λογαριασμού μεταξύ Binance.SG και Binance.com για μεταφορά χρημάτων. Οι χρήστες θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό και με τους δύο παρόχους και με πλήρη επαλήθευση ταυτότητας.

Binance UK (πρώην «Binance Jersey»)

Η Binance ξεκίνησε μια θυγατρική ανταλλαγή fiat-to-crypto στις αρχές του 2019 που ονομάζεται Binance Jersey για τους λάτρεις της κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους κατοίκους στο Ηνωμένο Βασίλειο να καταθέτουν νόμισμα fiat όπως GBP και να μετατρέπονται σε ψηφιακά νομίσματα.

Ωστόσο, Το Binance Jersey έκλεισε έκτοτε από τον Οκτώβριο του 2020, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας καταθέσεων και των συναλλαγών. Ο πρωταρχικός λόγος για το κλείσιμο του Binance Jersey είναι ότι το κύριο χρηματιστήριο Binance μπορεί να προσφέρει καταθέσεις σε GBP χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά μέσω του δικτύου ταχύτερων πληρωμών και SEPA για ευρώ.

Τα χρήματα εξελίσσονται.

Ήρθε η ώρα να προσαρμοστούν. #TakingOverLondon &# 127468;&# 127463; pic.twitter.com/Vjs3LQpY5x

– Binance.UK &# 127468;&# 127463; (@BinanceUK) 28 Αυγούστου 2020

Η Binance σχεδιάζει να ανοίξει μια νέα ανταλλαγή κρυπτογράφησης στο Λονδίνο που θα συμμορφώνεται με τους τοπικούς κανονισμούς που καθορίζονται από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (FCA). ο Binance.UK τομέα και Η οντότητα που ρυθμίζεται από την FCA αγοράστηκε από την Binance και προορίζεται να ξεκινήσει το 2021, με διαφημίσεις Binance σε στάσεις λεωφορείων σε όλο το Λονδίνο. Η ανταλλαγή θα περιλαμβάνει 65 ζεύγη κρυπτογράφησης, θα διαθέτει την προηγμένη διεπαφή συναλλαγών, θα επιτρέπει την αγορά κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας βρετανικές λίρες (GBP) και ευρώ (ευρώ) μέσω ταχύτερων πληρωμών, SEPA και χρεωστικών καρτών.

Πρόγραμμα παραπομπής Binance

Το Binance προσφέρει ένα από τα πιο προσοδοφόρα προγράμματα παραπομπής με έως 40% των προμηθειών συναλλαγής των μελών που αναφέρονται. Ο σύνδεσμος μπορεί να κοινοποιηθεί σε φίλους και συγγενείς ή να προωθηθεί διαδικτυακά μέσω ιστολογίου ιστολογίου ή ειδήσεων. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό με το Binance είναι η δυνατότητα αλλαγής του ποσοστού της προμήθειας διαπραγμάτευσης με νέες παραπομπές, προσφέροντας έκπτωση στα τέλη συναλλαγών.

Για παράδειγμα, ένας υπάρχων χρήστης Binance μπορεί να μοιραστεί τον μοναδικό σύνδεσμο συνεργατών του με έναν φίλο του και να επιλέξει να δώσει 30% έκπτωση στις χρεώσεις συναλλαγών του και να κερδίσει το υπόλοιπο 10% της προμήθειας.

Συνεργάτης Binance

Υποστήριξη πελατών & Κριτικές

Για να είναι ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο, η πλατφόρμα πρέπει να παρέχει πληθώρα επιλογών επαφών, κοινοτήτων, ιστολογίων και καναλιών υποστήριξης για την εξυπηρέτηση της τεράστιας πελατειακής βάσης. Αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση με το Binance που παρέχει πολλά κανάλια για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης.

υποστήριξη binance

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας στο Ενότητα FAQ ή Κέντρο υποστήριξης, Το Binance διαθέτει σύστημα εισιτηρίων που σας επιτρέπει να υποβάλετε ένα αίτημα. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες για να φιλτράρετε την ερώτηση για να την διευκολύνετε. Δοκιμάσαμε οι ίδιοι το σύστημα εισιτηρίων και λάβαμε μια απάντηση 6 ώρες αργότερα. Αυτό είναι αρκετά μέσο και θα μπορούσε να βελτιωθεί.

συχνές ερωτήσεις

Δεδομένης της τεράστιας πελατειακής βάσης, θα υπάρξουν επίσης χρήστες με απογοήτευση και πρόβλημα, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη μικτές κριτικές για το Trust Pilot. Ωστόσο, αμφιβάλλουμε ότι η Binance θα ήταν στη θέση που είναι τώρα εάν η υποστήριξη πελατών ήταν τρομερή.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι αξιόπιστο το Binance?

Από την κυκλοφορία του Binance, η κρυπτογράφηση αποδείχθηκε ότι είναι νόμιμη, ασφαλής και αξιόπιστη ανταλλαγή που επιτρέπει σε χρήστες από όλο τον κόσμο να αγοράζουν, να ανταλλάσσουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα. Ρυθμίζεται σε διάφορες δικαιοδοσίες και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις KYC και τους τοπικούς κανονισμούς AML / CTF σε κάθε χώρα.

Για να εξασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, η Binance έχει εφαρμόσει προηγμένους ελέγχους ασφαλείας όπως το Two Factor Authentication (2FA) και τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης εκτός σύνδεσης για την προστασία χρημάτων χρημάτων που είναι αποθηκευμένα σε ένα πορτοφόλι Binance.

Είναι το Binance καλύτερο από το Coinbase?

Το Coinbase είναι ένα αξιόπιστο crypto exchange που ιδρύθηκε πριν από το Binance. Η κύρια προσφορά υπηρεσιών είναι να επιτρέπεται στους χρήστες σε όλο τον κόσμο να μετατρέπουν το τοπικό νόμισμα fiat σε ψηφιακά στοιχεία όπως το Bitcoin και το Ethereum. Ενώ το Binance είναι προσαρμοσμένο σε ενεργούς εμπόρους που κερδοσκοπούν στην αγορά κρυπτογράφησης και συμμετέχουν στην αγορά και την πώληση για να κερδίσουν κέρδη. Και οι δύο πλατφόρμες είναι οι κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης από μόνα τους.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Binance στην Αυστραλία?

Το Binance είναι διαθέσιμο σε κατοίκους που ζουν στην Αυστραλία που θέλουν να αγοράσουν, να ανταλλάξουν, να αποθηκεύσουν και να πουλήσουν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας Δολάρια Αυστραλίας (AUD). Το Binance Australia είναι εγγεγραμμένο και νομικό πρόσωπο που συμμορφώνεται με τους Αυστραλιανούς νόμους και κανονισμούς AML / CTF. Η ανταλλαγή fiat to crypto προσφέρει τοπική τραπεζική μεταφορά με μηδενικά τέλη χρησιμοποιώντας PayID / Osko για αγορά Bitcoin χρησιμοποιώντας AUD. Για να καταθέσετε το AUD στο Binance, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Μπορούν οι έμποροι των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν το Binance?

Η Binance έχει περιορίσει τους πελάτες των ΗΠΑ από το εμπόριο στο κύριο χρηματιστήριο λόγω κανονιστικών πολιτικών. Οι χρήστες από τις ΗΠΑ επιτρέπεται να αγοράζουν crypto με Binance ΗΠΑ Ωστόσο, δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν ενεργές συναλλαγές. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ποιες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ.

Είναι παράνομο Binance?

Υπάρχουν μερικές αναφορές το ερώτημα εάν η Binance λειτουργεί παράνομα σε ορισμένες χώρες και χρησιμοποιείται για εγκληματικές δραστηριότητες και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Αυτοί οι τίτλοι φαίνεται να είναι μόνο κερδοσκοπία, υποστηρίζοντας ότι ο Binance είναι μέλος καρτέλ εγκλήματος. Αυτή η φήμη ακολουθεί το ξεκίνησαν δημόσιες κατηγορίες εναντίον του BitMEX και οι συνιδρυτές του για τη διευκόλυνση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες χωρίς κατάλληλες διαδικασίες KYC.

Κλείνει το Binance?

Η έρευνα κατά της BitMEX για πιθανό ξέπλυμα χρήματος είχε ως αποτέλεσμα το Binance να κλείσει τις υπηρεσίες του στις Ηνωμένες Πολιτείες και να εγκαταλείψει την αγορά. Η Binance ζήτησε από τους χρήστες που εδρεύουν στις ΗΠΑ ανάληψη χρημάτων σε 14 ημέρες και κάθε χρήστη που ταυτίζεται ως Οι κάτοικοι των ΗΠΑ θα αποκλειστούν από τη χρήση του Binance.com. Η Binance ξεκίνησε έκτοτε μια νέα πλατφόρμα που ονομάζεται Binance.US, η οποία είναι μια μικρότερη έκδοση του παγκόσμιου ανταλλαγής Binance με περιορισμένες δυνατότητες και υπηρεσίες.

Υποστηρίζει το Binance Staking?

Το Binance προσφέρει μια ευρεία επιλογή νομισμάτων που μπορούν να στοιχηματιστούν στην πλατφόρμα για να κερδίσουν παθητικές ανταμοιβές. Οι χρήστες στην πλατφόρμα μπορούν να καταθέσουν κέρματα όπως το Algorand, το Tezos, το Cosmos και πολλά άλλα για να κερδίσουν πονταρίσματα. Το ποσοστό στοιχήματος ποικίλλει από νόμισμα σε κέρμα. Για παράδειγμα, το Tezos έχει εκτιμώμενο πεδίο συμμετοχής 6-7% σε σύγκριση με το Yearn Finance που προσφέρει 2,49% APY.

Μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από το Binance χωρίς επαλήθευση?

Οι χρήστες του Binance θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους σύμφωνα με τους κανονισμούς Know Your Customer (KYC) που επηρεάζονται στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως για την αποφυγή χρηματοδότησης τρομοκρατικών δραστηριοτήτων και απάτης. Αυτό σημαίνει οι χρήστες δεν θα παραμείνουν ανώνυμοι κατά τη μεταφορά χρημάτων από την ανταλλαγή σε τραπεζικό λογαριασμό. Το ποσό των χρημάτων που μπορούν να αποσυρθούν ποικίλλει ανάλογα με το Επίπεδο επαλήθευσης ταυτότητας ολοκληρώθηκε το.

Το Binance υποστηρίζει το μέσο κόστος του δολαρίου?

Binance.com δεν προσφέρει Μέσο Κόστος Δολάριο (DCA) στην πλατφόρμα του. Ωστόσο, το Binance.US επιτρέπει στους χρήστες του να το κάνουν ορίστε επαναλαμβανόμενα, σταθερά και κανονικά ποσά αγοράς στην εφαρμογή για κινητά. Επαναλαμβανόμενες παραγγελίες είναι δημοφιλείς σε επενδυτές με κίνδυνο που θέλουν να μειώσουν τις επιπτώσεις της μεταβλητότητας περιορίζοντας την έκθεση σε ξαφνικές διακυμάνσεις των τιμών του νομίσματος.

συμπέρασμα

Εάν αναζητάτε το καλύτερο μέρος για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, τότε το Binance θα ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες σας. Είναι ο κορυφαίος τρόπος για να παρέχει στους πελάτες της μια φιλική προς τους αρχάριους, μοντέρνα, προηγμένη και καινοτόμο πλατφόρμα για κέρδος σε ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφτείτε το Binance

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτήν την κριτική Binance χρήσιμη και σας ενθαρρύνουμε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην Binance για να δοκιμάσετε τις καινοτόμες δυνατότητές του και τα κορυφαία στην αγορά στοιχεία κρυπτογράφησης. Δεν θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Κριτική Kraken: Είναι ασφαλές; Τι πρέπει να γνωρίζετε
 • 4 Καλύτερο Cashback Bitcoin & Εφαρμογή ανταμοιβών (ΔΩΡΕΑΝ χρήματα)
 • Πώς να κερδίσετε Bitcoin δωρεάν: 6 αποδεδειγμένες μέθοδοι
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Κοινωνικές συναλλαγές
 • Κριτική ανταλλαγής Gemini: Crypto, Trading & Αμοιβές

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο crypto exchange για αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που έχουν παραβιαστεί ή έχουν κλαπεί κεφάλαια πελατών. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – είναι γνωστές και αξιόπιστες για να παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης να καταθέσουν νόμισμα fiat και να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφτείτε το Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map