bitFlyer Review: Είναι ασφαλές; Πρέπει να διαβάσετε πριν εγγραφείτε

Το bitFlyer είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που παρέχει μια φιλική προς τους αρχάριους και ασφαλή υπηρεσία για την αγορά και πώληση Bitcoin, Ethereum, Litecoin και άλλων altcoins. Το χρηματιστήριο υποστηρίζει νομίσματα όπως το ευρώ, το γιεν Ιαπωνίας και το δολάριο ΗΠΑ περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα επενδυτών και εμπόρων..

Επισκεφτείτε το bitFlyer Europe Επισκεφτείτε το bitFlyer Japan

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητές του, τη διεπαφή χρήστη, τις χρεώσεις συναλλαγών και πολλά άλλα σε αυτήν την κριτική bitFlyer, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν μετά.

ιστότοπος bitflyer

Συνιστάται συχνά να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

Τι είναι το bitFlyer?

Το bitFlyer είναι ένα πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων και χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με άδεια που λειτουργεί σε διάφορες δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Το χρηματιστήριο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες εμπόρους και κατατάχθηκε # 1 το 2017 για μηνιαίο όγκο συναλλαγών με πάνω από 250 δισεκατομμύρια συναλλαγές στην Ιαπωνία.

Το bitFlyer συνεχίζει να παρέχει μια ασφαλή και εύκολη πλατφόρμα για τους χρήστες να ανταλλάσσουν τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στον κόσμο και συχνά εμφανίζεται σε διαδικτυακές εκδόσεις όπως TechCrunch, Η Wall Street Journal και CoinDesk.

Σύγκριση bitFlyer

Οι προηγμένες λειτουργίες, μια διαισθητική διεπαφή χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο bitFlyer. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που προσφέρουν λειτουργίες παγκόσμιας κλάσης.

Είναι ασφαλές το bitFlyer?

Το bitFlyer φαίνεται να είναι ασφαλής ανταλλαγή για να αγοράσετε Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα αμέσως. Ο ιστότοπος διαθέτει μια σειρά μέτρων ασφαλείας για την πρόληψη κατά της τεχνικής επίθεσης. Τα χρήματα των πελατών που είναι αποθηκευμένα σε ένα πορτοφόλι bitFlyer διασφαλίζονται με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, τεχνολογία αποθήκευσης ψυχρού πορτοφολιού και διαδικασίες πολλαπλών υπογραφών.

Χαρακτηριστικά bitFlyer & Προϊόντα

Το bitFlyer παρέχει λειτουργίες παγκόσμιας κλάσης για αγορά, εμπορία και πώληση κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές και εφαρμογές για κινητά. Οι καλύτερες δυνατότητες του bitFlyer περιλαμβάνουν:

 • Ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη φιλικό για αρχάριους που θα ταιριάζει σε αρχάριους και έμπειρους εμπόρους
 • Δυνατότητα “Άμεση αγορά” για γρήγορη αγορά Bitcoin και Ethereum
 • bitFlyer Lightning Exchange για επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης
 • Δεδομένα αγοράς σε πραγματικό χρόνο και χαρτογράφηση για ανταλλαγή δημοφιλών altcoins
 • Εφαρμογή συναλλαγών για παρακολούθηση χαρτοφυλακίου και συναλλαγών από οπουδήποτε
 • Ασφαλές πορτοφόλι bitFlyer που χρησιμοποίησε κρύο πορτοφόλι για την προστασία των χρημάτων των χρηστών
 • Ένα πρόγραμμα συνεργατών που σας ανταμείβει για την προσέλκυση περισσότερων χρηστών στην πλατφόρμα
 • Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών 24/7 με πολύγλωσση υποστήριξη

bitflyer άμεση αγορά


Εγγραφή λογαριασμού & Σύνδεση

Προς την δημιουργήστε έναν λογαριασμό με το bitFlyer, η διαδικασία είναι πολύ απλή και χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί. Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Επαλήθευση bitFlyer

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για διαπραγμάτευση στο bitFlyer, οι χρήστες πρέπει να είναι κάτοικοι εντός του υποστηριζόμενες περιοχές των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας ή της Ευρώπης και ολοκληρώστε μια διαδικασία επαλήθευσης. Η διαδικασία είναι ανά Γνωρίστε τον Πελάτη σας (KYC), Anti-Money Laundering (AML) και Καταπολέμηση της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας (CFT). Αυτές οι δραστηριότητες συμβάλλουν στην αποθάρρυνση παράνομων συναλλαγών και στη βελτίωση της ασφάλειας λογαριασμού και πορτοφολιού bitFlyer από κακόβουλη δραστηριότητα.

Για να ολοκληρωθεί η επαλήθευση bitFlyer, θα πρέπει να υποβληθούν οι ακόλουθες πληροφορίες:

 • Σάρωση διαβατηρίου ή ταυτότητας
 • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας
 • Φωτογραφία (selfie)
 • Ιθαγένεια
 • Τηλεφωνικό νούμερο

Τρόπος κατάθεσης κεφαλαίων στο bitFlyer

Για να καταθέσετε χρήματα σε λογαριασμό bitFlyer, οι χρήστες μπορούν μεταφορά χρημάτων μέσω τραπεζικής μεταφοράς (SEPA για πελάτες της ΕΕ). Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό bitFlyer
 • Μεταβείτε στο επάνω μενού και κάντε κλικ στο «Χρηματοδότηση λογαριασμού»
 • Επιλέξτε ένα προτιμώμενο νόμισμα fiat π.χ. EUR για πολίτες στην Ευρώπη
 • Εισαγάγετε τραπεζικά στοιχεία και μοναδικό κωδικό 6 ψηφίων
 • Ελέγξτε τις λεπτομέρειες και κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση πληρωμής»

χρήματα κατάθεσης bitflyer

Πίνακας ελέγχου bitFlyer

Ο πίνακας εργαλείων bitflyer είναι το προεπιλεγμένο παράθυρο μετά τη σύνδεση σε έναν λογαριασμό. ο Ο πίνακας εργαλείων είναι καλά σχεδιασμένος και παρέχει ένα στιγμιότυπο στοιχείων στο πορτοφόλι bitFlyer. Οι χρήστες μπορούν επίσης να βρουν γρήγορα πληροφορίες σχετικά με την αγορά στα δεξιά, όπως η τιμή του Bitcoin σε νόμισμα fiat. Υπάρχει ένα χρήσιμο μενού πλοήγησης στα αριστερά με γρήγορους συνδέσμους προς άλλες λειτουργίες bitFlyer.

ταμπλό bitflyer

Άμεση αγορά bitFlyer

Το BitFlyer κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται «Άμεση Αγορά» που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν άμεσα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα και άλλους τρόπους άμεσης πληρωμής. Η επιλογή Άμεση αγορά είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για αρχάριους που αναζητούν γρήγορος και απλός τρόπος αγοράς κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin ή τα μεγάλα altcoins που χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές ή την εφαρμογή bitFlyer για κινητά.

Για να αγοράσετε crypto άμεσα με το bitFlyer, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

ανταλλαγή αστραπής bitFlyer

Οι έμποροι κρυπτονομισμάτων θα ταιριάζουν στο bitFlyer Lightning Exchange που παρέχει ένα Φιλική για αρχάριους χρήση διεπαφής χρήστη με εργαλεία διαπραγμάτευσης, εντολές διαχείρισης κινδύνου και γραφήματα απόκρισης. Οι έμποροι που γνωρίζουν πώς να διαβάσουν τα διαγράμματα κηροπηγίων είναι σε θέση να κερδοσκοπούν στην αγορά χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν άλλο λογαριασμό.

Σε σύγκριση με τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο, οι δυνατότητες και τα εργαλεία που διατίθενται με το bitFlyer Lightning είναι πολύ απλά και κατάλληλα για αρχάριους που θέλουν να μάθουν πώς να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση.

αστραπή bitflyer

Τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας μπορεί να είναι αρκετά περιορισμένα σε σύγκριση με άλλα προηγμένα χρηματιστήρια συναλλαγών, ωστόσο, το bitFlyer Lighting περιλαμβάνει όλα τα βασικά εργαλεία. Οι χρήστες μπορούν να δουν ένα γράφημα τιμών, το ιστορικό συναλλαγών, το βιβλίο παραγγελιών (πρόσφατες παραγγελίες αγοράς και πώλησης) και να εισαγάγουν συναλλαγές χρησιμοποιώντας όριο ή εντολή αγοράς.

bitFlyer Lightning επίσης υποστηρίζει την ενσωμάτωση API που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να δοκιμάζουν bots συναλλαγών κρυπτογράφησης. Αυτό απαιτεί την εμπειρία προγραμματισμού για να ρυθμιστεί, αλλά είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που θα προσελκύσει ορισμένους εμπόρους. Θα θέλαμε να δούμε το bitFlyer να ενσωματώνεται σε δημοφιλείς αυτοματοποιημένους ιστότοπους στρατηγικής κρυπτογράφησης, όπως Quadency, Wunderbit Trading και Shrimpy.

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

bitFlyer υποστηρίζει όλα τα κύρια κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LSK) και Monacoin (MONA). Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να ανταλλάσσονται έναντι νομισμάτων fiat όπως EUR, JPY και USD. Σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια, η προσφορά ζευγών κρυπτονομισμάτων περιορίζεται μόνο σε δημοφιλή νομίσματα.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ BITFLYER ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

εφαρμογή bitFlyer

Το bitFlyer διαθέτει μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά που υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα για κινητά iOS και Android. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή BitFlyer Wallet από το Google Play Store ή το Κατάστημα εφαρμογών iOS. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να αγοράσουν, να ανταλλάξουν και να πουλήσουν ψηφιακά νομίσματα εν κινήσει και ανά πάσα στιγμή.

Τέλη συναλλαγών

Τέλη bitFlyer Europe

Η ανταλλαγή bitFlyer Europe προσφέρει μια ανταγωνιστική δομή προμηθειών για την αγορά κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας άμεσα ευρώ και βασίζεται σε όγκο συναλλαγών 30 ημερών όπως φαίνεται παρακάτω. Οι έμποροι που αγοράζουν και πωλούν κρυπτονομίσματα στο χρηματιστήριο δεν επιβαρύνονται με χρέωση συναλλαγής.

Υπάρχουν χωρίς χρέωση για κατάθεση EUR σε πορτοφόλι bitFlyer χρησιμοποιώντας το SEPA. Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή χρέωση συναλλαγής 0,30 € για € 250,000,00 και 10,00 € για > 250.000,00 ευρώ για ανάληψη ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που είναι πολύ λογικό.

Τέλη bitFlyer USA

Η δομή των τελών για χρήστες bitFlyer στις Ηνωμένες Πολιτείες διαφέρει ελαφρώς. Συνολικά, τα τέλη για την αγορά κρυπτογράφησης είναι ανταγωνιστικά με άλλα χρηματιστήρια στις ΗΠΑ. Υπάρχουν χωρίς χρεώσεις για κατάθεση USD σε ένα πορτοφόλι bitFlyer χρησιμοποιώντας τραπεζική κατάθεση μέσω ACH και Fedwire. Υπάρχει ένα τέλος ανάληψης $ 20 χρησιμοποιώντας το Fedwire που είναι λίγο υψηλό για αρχάριους. Οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν το ACH για να αποσύρουν ηλεκτρονικά χρήματα καθώς είναι δωρεάν.

Τέλη bitFlyer Japan

Οι χρεώσεις συναλλαγών με το bitFlyer Japan θεωρούνται χαμηλές και ανταγωνιστικές. Η δομή των τελών είναι κλιμακωτή που σημαίνει το το τέλος συναλλαγών μειώνεται σταδιακά με υψηλότερο αυξημένο όγκο συναλλαγών με βάση την προηγούμενη περίοδο των 30 ημερών.

Δεν υπάρχουν χρεώσεις για κατάθεση και ανάληψη JPY σε λογαριασμό bitFlyer χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά μέσω SBI Sumishin Netbank. Σημειώνουμε ότι η χρήση άλλων μεθόδων πληρωμής μπορεί να επιβαρύνεται με χρέωση συναλλαγής έως και 330 JPY για κάθε κατάθεση.

Ασφάλεια & Πορτοφόλι bitFlyer

Το bitFlyer υπερηφανεύεται για την υιοθέτηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας για να προσφέρει ένα περιβάλλον συναλλαγών όπου οι χρήστες του αισθάνονται ασφαλείς πραγματοποιώντας συναλλαγές Bitcoin. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει μέτρα ασφαλείας, όπως πιστοποιητικά SSL, κρυπτογράφηση SHA-2 και τείχη προστασίας εφαρμογών ιστού.

Τα χρήματα των χρηστών στο πορτοφόλι bitFlyer διατηρούνται ασφαλή με μέτρα ασφαλείας όπως:

 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA)
 • Το 80% των περιουσιακών στοιχείων διατηρούνται σε πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης
 • Διαδικασία πολλαπλών υπογραφών

Ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα για ανταλλαγές κρυπτογράφησης, συνιστούμε στους χρήστες να μεταφέρουν πάντα τα περιουσιακά τους στοιχεία σε ένα εξωτερικό πορτοφόλι. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin.

Υποστήριξη πελατών

Ο ιστότοπος bitFlyer έχει μια ολοκληρωμένη υποστήριξη και ενότητα Συχνές ερωτήσεις για τους αρχάριους να ξεκινήσουν με το bitFlyer. Τα θέματα βοήθειας στην ενότητα υποστήριξης ταξινομούνται σε κατηγορίες για γρήγορη πλοήγηση ή οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία αναζήτησης για να βρουν μια συχνή ερώτηση.

Το bitFlyer διαθέτει σύστημα υποστήριξης εισιτηρίων για να ζητήσει βοήθεια, να υποβάλει ερωτήσεις ή να δώσει σχόλια σχετικά με την υπηρεσία. Η απάντηση μέσω email ήταν γρήγορη (λιγότερο από 24 ώρες) και οι εκπρόσωποι υποστήριξης πελατών ήταν επαγγελματίες.

Εναλλακτικές λύσεις bitFlyer

ΒΕΒΙΤΙ

Μπιτ

Το ByBit είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων παραγώγων με έμφαση στην εμπορία μόχλευσης με μόχλευση έως 100x σε ζεύγη συναλλαγών Bitcoin και Etherium. Το Bybit έχει γίνει ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Επισκέψου την ιστοσελίδα συν 500

Plus500

Το Plus500 είναι ένας πάροχος CFD που προσφέρει τη μαζική πελατειακή του βάση για την εμπορία των πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με μόχλευση έως 30x όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron και Monero.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Αποποίηση ευθυνών: το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

κάθισμα

Κάθαρση

Το Binance είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων από όγκο συναλλαγών και ένας από τους ταχύτερους παρόχους υπηρεσιών συναλλαγών για το οικοσύστημα blockchain. Το χρηματιστήριο έχει σημειώσει αστρονομική ανάπτυξη και είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι bitFlyer Legit?

Το bitFlyer φαίνεται να είναι μια νόμιμη ανταλλαγή στοιχείων κρυπτογράφησης αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο σε πολλές δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο, όπως η Ευρώπη, η Ιαπωνία και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η ανταλλαγή έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών από όλο τον κόσμο με 250 δισεκατομμύρια δολάρια που διαπραγματεύονται το 2017.

Τι χώρες υποστηρίζει το bitFlyer?

Η bitFlyer EU παρέχει υπηρεσίες σε κατοίκους της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Η ανταλλαγή λειτουργεί επί του παρόντος σε κάθε χώρα εντός του ΕΟΧ όπως: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι χρήστες bitFlyer Japan που ανήκουν στον ΕΟΧ μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό με το bitFlyer EU, ωστόσο θα πρέπει να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας διαφορετική διεύθυνση email.

Διαθέτει το bitFlyer πρόγραμμα συνεργατών ή παραπομπής?

Το πρόγραμμα θυγατρικών bitFlyer επιτρέπει στους χρήστες να παράγουν επιπλέον έσοδα προωθώντας το bitFlyer σε φίλους και συγγενείς κερδίστε ανταμοιβές έως 130 €. Για να είναι επιλέξιμοι για προμήθειες συνεργατών, κάθε αναφερόμενος χρήστης πρέπει να ολοκληρώσει την εγγραφή λογαριασμού με το bitFlyer και να πραγματοποιήσει συναλλαγές.

Μπορούν οι επενδυτές των ΗΠΑ να κάνουν συναλλαγές με το bitFlyer?

Το bitFlyer US είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για πελάτες στις ΗΠΑ που θέλουν να αγοράσουν, να εμπορευθούν, να αποθηκεύσουν και να πουλήσουν Bitcoin και άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως τα stablecoin. Το bitFlyer US είναι μια ξεχωριστή οντότητα από το ευρωπαϊκό και ιαπωνικό χρηματιστήριο, οπότε οι χρήστες στις ΗΠΑ θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό στον ιστότοπο του bitFlyer US. Για μια λίστα με άλλα Bitcoin & ανταλλαγές κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ, διαβάστε αυτό το άρθρο.

Είναι διαθέσιμο το bitFlyer στην Αυστραλία?

Το bitFlyer δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας εντός της Αυστραλίας και επιτρέπει αγορές fiat-to-crypto με το AUD. Οι πελάτες από αυτήν την περιοχή θα πρέπει να αγοράσουν ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης στην Αυστραλία.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας bitFlyer, η ανταλλαγή είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα κρυπτογράφησης που είναι ιδανική τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους εμπόρους. Η διεπαφή χρήστη είναι καλά σχεδιασμένη στις εκδόσεις εφαρμογών για υπολογιστές και κινητές συσκευές. Είναι αδειοδοτημένο και ρυθμίζεται σε πολλές περιοχές όπως η Ευρώπη, η Ιαπωνία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Επισκεφτείτε το bitFlyer Europe Επισκεφτείτε το bitFlyer Japan

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • 5 καλύτερες πλατφόρμες για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto
 • 6 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • 8 καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών περιθωρίου κρυπτονομισμάτων
 • ChangeNOW Review: Crypto Swaps, Trading Fees & Περισσότερο
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο crypto exchange για αγορά, εμπόριο και πώληση κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που έχουν παραβιαστεί ή έχουν κλαπεί κεφάλαια πελατών. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – είναι γνωστές και αξιόπιστες για να παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης να καταθέτουν κρυπτονομίσματα και να ανταλλάσσουν ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφτείτε το bitFlyer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map