Επισκόπηση ανταλλαγής BitMart: Bitcoin, Trading & Fees

Η εύρεση ενός παγκόσμιου χρηματιστηρίου κρυπτογράφησης που είναι φιλικό προς το χρήστη, ασφαλές και διαθέτει μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία. Υπάρχουν πολλά άλλα ζητήματα όπως χαρακτηριστικά, διασύνδεση χαρτών, ζεύγη συναλλαγών, τέλη, ασφάλεια και υποστήριξη πελατών.

Ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο για την ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων όπως Bitcoin και Ethereum είναι η ανταλλαγή BitMart.

Επισκεφτείτε το Bitmart

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την κριτική του Bitmart, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ανταλλαγή φιλική για αρχάριους με εφαρμογή συναλλαγών για κινητά
 • 90+ ζευγάρια για αγορά και πώληση
 • Μέχρι και 100 φορές μόχλευση στην αγορά μελλοντικών συμβολαίων
 • 0,25% χρέωση συναλλαγής που μειώνεται με τον όγκο
 • Έκπτωση 25% στα τέλη χρησιμοποιώντας το διακριτικό BMX για πληρωμή
 • Βαθμολογία 4/5 αστέρων με βάση 62 σχόλια
 • Έως και 30% πρόγραμμα θυγατρικών για επιβράβευση παραπομπών νέων χρηστών

 • Επιτρέπονται έμποροι στις ΗΠΑ

Συνολικά


3.9 / 5 Επισκεφτείτε το BitMart

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Συνιστάται συχνά να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

Τι είναι το BitMart?

Το BitMart είναι μια κορυφαία πλατφόρμα ανταλλαγής ψηφιακών στοιχείων που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να ανταλλάσσουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum. Το χρηματιστήριο ιδρύθηκε το 2017 και έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα από την κυκλοφορία του με πάνω από 2 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Η BitMart έχει επεκτείνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, προσφέροντας υπηρεσίες προθεσμιακών συναλλαγών, στοιχημάτων και δανεισμού για να κερδίσει ανταμοιβές.

ιστότοπος bitmart

Σύγκριση BitMart

Οι προηγμένες λειτουργίες, μια διαισθητική διεπαφή χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο BitMArt. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει εναλλακτικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης όπως το BitMart που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Είναι ασφαλές το BitMart?

Το BitMart φαίνεται να είναι ένα ασφαλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης χρησιμοποιεί μια σειρά μέτρων ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών προσωπικού του πελάτη και την εξασφάλιση χρημάτων που είναι αποθηκευμένα στην πλατφόρμα. Υπήρξαν δεν έχουν αναφερθεί παραβιάσεις ή παραβιάσεις ασφαλείας στο BitMart από την ίδρυσή του το 2017 σύμφωνα με την έρευνά μας.

Χαρακτηριστικά BitMart & Υπηρεσίες

BitMart προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της. Το χρηματιστήριο είναι κυρίως ένα μέρος για αγορά, εμπορία και πώληση κρυπτογράφησης, ωστόσο, προσφέρει ελκυστικά χαρακτηριστικά όπως:

 • Διαισθητική και εύχρηστη πλατφόρμα συναλλαγών κατάλληλη για αρχάριους και ενδιάμεσους εμπόρους
 • Spot market με πάνω από 90 ζεύγη κρυπτογράφησης έναντι διακριτικών BTC, ETH, USDT και BMX
 • Μελλοντική αγορά για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης με μόχλευση έως 100x
 • Δεδομένα αγοράς σε πραγματικό χρόνο και χαρτογράφηση για ανταλλαγή δημοφιλών altcoins
 • Επίδειξη συναλλαγών κρυπτογράφησης με εικονικά χρήματα χρησιμοποιώντας μια προσομοιωμένη αγορά συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης
 • Εφαρμογή BitMart για παρακολούθηση χαρτοφυλακίου και συναλλαγών από οπουδήποτε
 • Ένα ασφαλές πορτοφόλι που αποθηκεύει πάνω από το 99% των χρημάτων σε ψυχρά πορτοφόλια εκτός σύνδεσης για την προστασία των χρημάτων
 • Δανεισμός σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως το USDC για την απόκτηση τόκων κρυπτογράφησης έως 6,25% σε ετήσια βάση
 • Το BitMart Shooting Star επιτρέπει την αποτελεσματική εκκίνηση έργων blockchain υψηλής ποιότητας
 • Πρόγραμμα παραπομπών και συνεργατών με έως και 30% ανταμοιβές παραπομπής για την προσέλκυση νέων χρηστών
 • Πλήρεις οδηγοί κατάρτισης και εκπαίδευσης για να βοηθήσουν τους επίδοξους εμπόρους κρυπτογράφησης

Συναλλαγή Crypto με BitMart

Η διεπαφή χρήστη είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα σχετικά με την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, όπως το BitMart για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων επί τόπου ή μελλοντικών αγορών. Το BitMart παρέχει μια διεπαφή χρήστη φιλική για αρχάριους για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης, με ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση για τις προθεσμιακές αγορές να περιλαμβάνουν επιλογές μόχλευσης.

Οι αρχάριοι που πραγματοποιούν συναλλαγές επί τόπου ανταλλαγής θα είναι άνετοι με τα εργαλεία ρύθμισης και διαπραγμάτευσης που παρέχονται στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης στο TradingView για επικάλυψη πολλών τεχνικών δεικτών όπως:

 • Κινούμενοι μέσοι όροι
 • Στοχαστικά
 • Bollinger συγκροτήματα
 • Σχετικός δείκτης ισχύος
 • Όγκος και πολλά άλλα.

Το TradingView θεωρείται ευρέως ως ένα από τα καλύτερα πακέτα χαρτογράφησης και λογισμικού για κερδοσκοπία στις αγορές κρυπτογράφησης με την πληθώρα επιλογών και εργαλείων για εμπόρους διαφορετικών επιπέδων δεξιοτήτων και τεχνικών τεχνικών συναλλαγών.

συναλλαγές bitmart

Στα αριστερά, τα ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομίσματος οργανώνονται με Bitcoin, Ethereum, USDT και BMX και επιλέγουν altcoins. Αυτό επιτρέπει εύκολη πλοήγηση και φιλτράρισμα για να βρείτε ένα συγκεκριμένο ζεύγος κρυπτονομισμάτων για συναλλαγές. Υπάρχει επίσης η επιλογή για αγαπημένα νομίσματα για γρήγορη πρόσβαση.

Οι τρέχουσες θέσεις και οι εκκρεμείς παραγγελίες εμφανίζονται στο κάτω μέρος, με το γράφημα στη μέση που μπορεί να επεκταθεί σε πλήρη οθόνη. Πρόκειται για μια τυπική διάταξη χαρτογράφησης με την οποία οι έμποροι θα είναι εξοικειωμένοι. Στα δεξιά, τοποθετείται το πρόσφατο εμπόριο και το βιβλίο παραγγελιών, το οποίο θα είναι χρήσιμο για επαγγελματίες και προχωρημένους εμπόρους κρυπτογράφησης.

παραγγελία bitmart

Το παράθυρο παραγγελίας επιτρέπει στους εμπόρους να εισέλθουν σε μια θέση χρησιμοποιώντας ένα όριο και μια εντολή αγοράς. Σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, αυτό είναι πολύ βασικό και πρέπει να επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει άλλους τύπους παραγγελιών που παρέχουν μεγαλύτερη διαχείριση συναλλαγών και έλεγχο της έκθεσης σε κίνδυνο.

Συνολικά, το σημείο διαπραγμάτευσης στο BitMart είναι απλό και περιλαμβάνει όλα τα βασικά εργαλεία διαπραγμάτευσης με ορισμένες προηγμένες επιλογές για αγορά, εμπορία και πώληση ψηφιακών στοιχείων με αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχουν περίπλοκα μενού ή περισπασμούς και θα ταιριάζουν στους αρχάριους που θέλουν να ανταλλάξουν τις αγορές κρυπτογράφησης.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ BITMART ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης με μόχλευση

Το BitMart παρέχει μια διαφορετική διεπαφή χρήστη για να επιτρέπει στους πελάτες να ανταλλάσσουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με περιθώριο. Τα πιο δημοφιλή ζεύγη συναλλαγών όπως Bitcoin, Ethereum και DeFi tokens μπορούν να ανταλλαχθούν στο BitMart. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό στο χρηματιστήριο μελλοντικής εκπλήρωσης είναι η προσομοίωση συναλλαγών για την εξάσκηση συναλλαγών κρυπτογράφησης. Οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν απρόσκοπτα από τις συναλλαγές με πραγματικά χρήματα σε εικονικά χρήματα χρησιμοποιώντας ένα μόνο περιβάλλον εργασίας χρήστη, όπως φαίνεται παρακάτω.

συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης bitmart

Οι έμποροι μπορούν να ανταλλάσσουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στις προθεσμιακές αγορές με πολλαπλασιαστή περιθωρίου 5, 10, 20, 50 και 100x. Δεν υπάρχει πάρα πολύ διαφορά μεταξύ των διασυνδέσεων spot και futures. Θα προτιμούσαμε να δούμε έναν αρχάριο και έναν προχωρημένο τρόπο διαπραγμάτευσης παρόμοιο με το Binance και το Digifinex ή απλά να συγχωνεύσουμε και τις δύο διεπαφές χρήστη μαζί με μια εναλλαγή για εναλλαγή σε συναλλαγές περιθωρίου.

Αγορά Crypto χρησιμοποιώντας το BitMart

Οι πελάτες μπορούν να συμπληρώσουν το λογαριασμό συναλλαγών τους και αγοράστε ψηφιακά στοιχεία απευθείας από την ανταλλαγή BitMart χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat USD, EUR και CAD. Αυτή η δυνατότητα παρέχεται από τρίτο πάροχο Simplex, ο οποίος δέχεται πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες Mastercard και VISA. Υπάρχει ελάχιστη συναλλαγή 50 $ και ημερήσιο όριο 20.000 USD ανά χρήστη, το οποίο είναι λογικό για αρχάριους και ενδιάμεσους επενδυτές κρυπτογράφησης.

bitmart αγοράστε crypto

Παρόμοια με άλλους παρόχους που δέχονται μεθόδους κατάθεσης πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, οι χρεώσεις για την αγορά κρυπτογράφησης με πιστωτική κάρτα είναι 5% ανά συναλλαγή 10 $ USD (όποιο είναι υψηλότερο) που είναι λίγο υψηλό σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής.

Το BitMart παρέχει επίσης υποστήριξη στους πελάτες του να αγοράζουν κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας Amazon Gift cards, Apple Pay, Bank Transfer και PayPal μέσω της ενοποίησής του με άλλους παρόχους πληρωμών όπως η MoonPay και η Paxful.

Διαφήμιση

ΒΕΒΙΤΙ

κερδίστε ανταμοιβές έως t0 600 $ με καταθέσεις σε bitcoin

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.7 / 5

Αξίωση 600 $

Δανεισμός BitMart & Τόκοι Crypto Έως 40%

Η BitMart προσχώρησε πρόσφατα στην αγορά για να προσφέρει δάνεια με κρυπτογράφηση και λογαριασμούς ταμιευτηρίου υψηλού επιτοκίου για να κερδίσει τόκους σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή ως εναλλακτική λύση σε παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως οι τράπεζες. Προσφορές δανεισμού BitMart έως 40% ετήσια επιτόκια για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και σταθερά νομίσματα όπως το USDC.

δανεισμός bitmart

Το πρόγραμμα δανεισμού που προσφέρει η BitMart ενθαρρύνει τους πελάτες του να διατηρούν και να κερδίζουν ανταμοιβές σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές δανεισμού, όπως 15, 30, 90, 180 και 365 ημέρες για να κλειδώσετε και να συγκεντρώσετε τόκους, ανεξάρτητα από την απόδοση της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

ο ετήσιο επιτόκιο 35% για δημοφιλή περιουσιακά στοιχεία, όπως Bitcoin, USDT και Ethereum είναι σημαντικά υψηλότερη από τις αξιόπιστες πλατφόρμες δανεισμού κρυπτογράφησης όπως το BlockFi και το Nexo.

επιτόκια bitmart

BitMart Staking για να κερδίσετε ανταμοιβές

Η BitMart ξεκίνησε μια υπηρεσία στοιχήματος για να κερδίσει ανταμοιβές σε κρυπτονομίσματα όπως DASH, QTUM, EUM, BHD και ALGO. Παρόμοιο με το δανεισμό ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για να λάβετε οφέλη υψηλού επιτοκίου, το στοίχημα κερμάτων όπως το ALGO προσφέρει εκτιμώμενη απόδοση 15% ετησίως. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι ανταμοιβές στοιχηματισμού BitMart υπολογίζονται καθημερινά και διανέμονται κάθε μήνα, έτσι ώστε τα εκτιμώμενα κέρδη να διαφέρουν.

bitmart στοίχημα

Τέλη συναλλαγών

Το BitMart χρησιμοποιεί ένα μοντέλο “maker and taker” για να προσδιορίσει το αμοιβές συναλλαγών που ξεκινούν από 0,25% αντίστοιχα και μειώνονται με τον όγκο συναλλαγών. Η χρέωση spot spot είναι πολύ ανταγωνιστική, ωστόσο είναι ελαφρώς υψηλότερη από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές της, όπως η Binance και η KuCoin.

Παρόμοια με αυτές τις ανταλλαγές όπως το BitMart, οι πελάτες που χρησιμοποιούν το εγγενές διακριτικό της πλατφόρμας «BMX» για να πληρώσουν για τέλη συναλλαγής, δικαιούνται Έκπτωση 25% στα τέλη συναλλαγών όπως φαίνεται παρακάτω. Αυτό δίνει κίνητρο στους εμπόρους να χρησιμοποιούν το διακριτικό BMX που υποστηρίζει την ανταλλαγή.

χρεώσεις bitmart

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Για να καταθέσετε χρήματα στο BitMart, δεν υπάρχει τέλος συναλλαγής. Η απόσυρση περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων από το χρηματιστήριο θα πραγματοποιηθεί τυπική χρέωση δικτύου blockchain το οποίο είναι αναπόφευκτο και προσαρμόζεται αυτόματα με βάση τις συνθήκες της αγοράς.

Το τέλος ανάληψης για κάθε περιουσιακό στοιχείο και τα όρια μπορείτε να βρείτε στο Σελίδα χρεώσεων BitMart.

Μέθοδοι ασφαλείας

Το BitMart χρησιμοποιεί πολλές δυνατότητες ασφάλειας για την προστασία των πληροφοριών και των χρημάτων των χρηστών με ασφάλεια. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, εφαρμόζονται οι παρακάτω μέθοδοι που είναι κοινές και βιομηχανικές πρακτικές για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα ασφαλείας BitMart ή επικοινωνήστε με την ομάδα.

 • Έλεγχος ταυτότητας 2FA (επιπλέον επίπεδο προστασίας που απαιτεί έναν εφάπαξ κωδικό από ένα smartphone για την εκτέλεση ενεργειών όπως σύνδεση και ανάληψη χρημάτων)
 • Επιβεβαίωση ανάληψης (απαιτείται δευτερεύουσα επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφώνου για ανάληψη χρημάτων από την ανταλλαγή)
 • Ανίχνευση διεύθυνσης IP (Η διεύθυνση IP του χρήστη καταγράφεται, παρακολουθείται και συνδέεται με τον λογαριασμό. Εάν εντοπιστεί διαφορετική διεύθυνση IP, ο χρήστης θα πρέπει να επιβεβαιώσει τη σύνδεση του λογαριασμού του μέσω email
 • Κρυπτογραφημένα προσωπικά στοιχεία (οι πληροφορίες του χρήστη και τα στοιχεία του προσωπικού, όπως αναγνωριστικό, αριθμοί τηλεφώνου, όνομα και διεύθυνση που χρησιμοποιούνται για το KYC κρυπτογραφούνται και αποθηκεύονται με ασφάλεια. Οι κωδικοί πρόσβασης αποθηκεύονται σε κατακερματισμένη μορφή για επιπλέον ασφάλεια
 • Αποθήκευση κρύου πορτοφολιού (λιγότερο από το 0,5% των περιουσιακών στοιχείων που είναι αποθηκευμένα στο BitMart διατηρούνται σε ένα ζεστό πορτοφόλι που χρησιμοποιείται για καθημερινές λειτουργίες, όπως αναλήψεις πελατών. Μεγαλύτερο από το 99% των χρημάτων βρίσκονται σε αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού εκτός σύνδεσης που δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο και απαιτεί πρόσβαση σε πολλές υπογραφές από την ομάδα του BitMart

Υποστήριξη πελατών & Κριτικές

Το BitMart διαθέτει μια εκτενή ενότητα Συχνών Ερωτήσεων και Βοήθειας για να βοηθήσει τους αρχάριους να μάθουν και να ξεκινήσουν με την ανταλλαγή στοιχείων κρυπτογράφησης στο χρηματιστήριο. Οι χρήστες που δεν μπορούν να βρουν βοήθεια στους οδηγούς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το bot ζωντανής συνομιλίας για να μιλήσουν με το προσωπικό υποστήριξης πελατών.

Σύμφωνα με κριτικές για το TrustPilot, η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων BitMart έχει Βαθμολογία 4/5 αστέρων με βάση 62 σχόλια. Τα σχόλια του χρήστη είναι γενικά θετικά με άριστα σχόλια σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών και την εμπειρία συναλλαγών. Όπως με όλα τα σχόλια, υπάρχουν μερικά αρνητικά σχόλια και οι χρήστες θα πρέπει να τα λάβουν υπόψη όταν αναζητούν ένα νέο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης.

σχόλια bitmart

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η ομάδα BitMart?

Η ομάδα πίσω από το BitMart έχει εκτεταμένη εμπειρία με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας όπως Amazon, Accenture, Tencent και Alibaba σύμφωνα με τον ιστότοπο. Οι ιδρυτές του BitMart στοχεύουν στην επιτάχυνση της υιοθέτησης κρυπτογράφησης σε άτομα σε όλα τα μέρη του πλανήτη για να φέρουν ένα καλύτερο χρηματοοικονομικό σύστημα βασισμένο στην τεχνολογία blockchain.

Είναι το BitMart Exchange Legit?

Το BitMart φαίνεται να είναι ένα νόμιμο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων από την κυκλοφορία του το 2017 και έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως στην πλατφόρμα συναλλαγών του μέχρι σήμερα..

Πού βρίσκεται το BitMart?

Το BitMart είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα ψηφιακών στοιχείων με γραφεία που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, την Ευρύτερη Κίνα, τη Σεούλ και το Χονγκ Κονγκ για την υποστήριξη πελατών που εδρεύουν σε περισσότερες από 180 χώρες σε πολλές δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο.

Ποιες χώρες υποστηρίζει το BitMart?

Το BitMart υποστηρίζει περισσότερες από 180 χώρες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, για αγορά, εμπορία και πώληση κρυπτογράφησης. Δεν έχουν εγκριθεί όλα τα κράτη στις ΗΠΑ, όπως το Κοννέκτικατ (CT), η Γεωργία (GA), η Χαβάη (HI), το Νέο Μεξικό (NM), η Νέα Υόρκη (NY) και η Ουάσιγκτον (WA). Άλλες χώρες στις οποίες απαγορεύεται η διαπραγμάτευση στο BitMart περιλαμβάνουν:

 • Αφγανιστάν
 • Κίνα
 • Κονγκό (Μπραζαβίλ)
 • Κονγκό (Κινσάσα)
 • Κούβα
 • Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας
 • Ερυθραία
 • Ιράν
 • Ιράκ
 • Ακτή Ελεφαντοστού
 • Ιαπωνία
 • Κιργιζιστάν
 • Λίβανος
 • Λιβύη
 • Νότιο Σουδάν
 • Σουδάν

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την κριτική μας για το BitMart, η ανταλλαγή είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης που προσφέρει στους πελάτες σε όλο τον κόσμο να αγοράσουν, να ανταλλάξουν και να πουλήσουν ψηφιακά στοιχεία όπως το Bitcoin και το Ethereum χρησιμοποιώντας μια ασφαλή και φιλική προς τους αρχάριους εφαρμογή για επιτραπέζιους ή κινητές συσκευές.

Επισκεφτείτε το BitMart

Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης BitMart ξεκίνησε νέες υπηρεσίες και προϊόντα, όπως ο δανεισμός και το στοίχημα ώστε οι χρήστες του να κερδίζουν ανταμοιβές, ενώ διαπραγματεύονται και διατηρούν περιουσιακά στοιχεία στην πλατφόρμα. Οι έμποροι κρυπτονομισμάτων που αναζητούν μια νέα ανταλλαγή για την ανταλλαγή Bitcoin θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης του BitMart.

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα είναι κατάλληλη για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το Bitmart

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me