Αναθεώρηση Bityard: Είναι νόμιμο και ασφαλές;

Η Bityard είναι μια νέα πλατφόρμα συναλλαγών που κυκλοφόρησε το 2019 και επιτρέπει στους εμπόρους να ανταλλάσσουν Bitcoin με μόχλευση έως και 100 φορές σε όλο το χαρτοφυλάκιο των ζεύγη συναλλαγών. Η πλατφόρμα συναλλαγών προσφέρει εκπληκτική μόχλευση, φιλικό προς τους αρχάριους διεπαφή χρήστη, ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών και μια λεπτή εφαρμογή συναλλαγών για κινητά.

Επισκεφτείτε το Bityard

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητές του, τη διεπαφή χρήστη και τα τέλη συναλλαγών και πολλά άλλα σε αυτήν την κριτική Bityard, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Επίσης, είναι καλή πρακτική ασφάλειας να αποσύρετε κέρδη από ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι υλικού Bitcoin.

bityard

Τι είναι ο Bityard?


Το Bityard είναι ένα αναδυόμενο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που εδρεύει στη Σιγκαπούρη. Η πλατφόρμα προσφέρει μια ασφαλή, εύκολη και γρήγορη υπηρεσία συναλλαγών και είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως. Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων ακολουθεί την ιδέα του προϊόντος του «Complex Contracts Simple Trade» με σκοπό να προσφέρει μια απλοποιημένη εμπειρία συναλλαγών στους πελάτες της.

Bityard σε σύγκριση

Οι προηγμένες δυνατότητες, το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο Bityard. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που προσφέρουν λειτουργίες παγκόσμιας κλάσης.

Χαρακτηριστικά Bityard

Η πλατφόρμα διαθέτει ανταλλαγή συναλλαγών με συμβόλαια κρυπτογράφησης που επιτρέπει στους χρήστες να αντισταθμίζουν τους κινδύνους της αγοράς χωρίς να αγοράζουν το πραγματικό περιουσιακό στοιχείο συναλλαγών. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις αγορές bear και bull ενώ χρησιμοποιούν ένα μικρό ποσό κεφαλαίου για να μεγιστοποιήσουν τα πιθανά κέρδη με την εμπορία περιθωρίων.

Η Bityard προσφέρει αυτήν τη στιγμή ένα μπόνους καλωσορίσματος έως 258 USDT για την προσέλκυση νέων χρηστών στην πλατφόρμα. Μόλις εγγραφεί ένας νέος έμπορος, μπορούν να κερδίσουν δωρεάν Bitcoin, Ethereum, EOS, Tron και άλλα μεγάλα ψηφιακά νομίσματα.

Η διαπραγμάτευση στο Bityard προσφέρει πολλές άλλες δυνατότητες για εμπόρους όπως:

 • Ανάληψη κερδών σε Tether (USDT) ως βασικό νόμισμα
 • Συναλλαγή με Νόμισμα Bityard BYD για να μειώσετε τις χρεώσεις συναλλαγών ή να κερδίσετε επιπλέον κρυπτογράφηση
 • Κατάθεση χρημάτων χρησιμοποιώντας συνεργάτες Over The Counter (OTC)
 • Χαμηλό ελάχιστο ποσό κατάθεσης ($ 5 USDT)
 • Ακριβείς τιμές ζωντανής κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας δεδομένα από Binance, OKEx και Huobi
 • Συναλλαγή περιθωρίου με μόχλευση έως 100x
 • Μηδενικό spread, χωρίς κόστος ολίσθησης και χωρίς clawbacks
 • Εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για συσκευές Android και iOS

Είναι ο Bityard Legit?

Το Bityard είναι ένα legit πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που ρυθμίζεται και διαθέτει άδεια βάσει του ACRA της Σιγκαπούρης, του MSB των ΗΠΑ από το Financial Crimes Enforcement Network, το οποίο ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών για επενδυτές Bitcoin με έδρα τις ΗΠΑ. Η ανταλλαγή διαθέτει επίσης άδεια με το MTR και το AUSTRAC της Εσθονίας που παρέχουν αξιοπιστία ως αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

Μπορείτε να δείτε τα επίσημα πιστοποιητικά ακολουθώντας τους συνδέσμους στον ιστότοπο της Bityard.

Ξεκινώντας με το Bityard

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Bityard και διαρκεί λίγα λεπτά και απαιτεί έγκυρη διεύθυνση email ή αριθμό κινητού τηλεφώνου. Υπάρχει καμία διαδικασία KYC ή δεν χρειάζεται να ανεβάσετε έγγραφα ταυτότητας για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εγγραφείτε στο Bityard:

εγγραφή bityard

Κατάθεση κεφαλαίων στο Bityard

Η Bityard παρέχει πολλές μεθόδους για την κατάθεση χρημάτων στο χρηματιστήριο. Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν κρυπτογράφηση απευθείας από ένα πορτοφόλι υλικού στο Bityard. Ο χρόνος που απαιτείται για την κατάθεση στο πορτοφόλι Bityard εξαρτάται από το στοιχείο κρυπτογράφησης, τον αριθμό των απαιτούμενων επιβεβαιώσεων και το φορτίο δικτύου blockchain.

Για εμπόρους που θέλουν να αγοράσουν κρυπτογράφηση και να συμπληρώσουν το πορτοφόλι τους, η Bityard προσφέρει μια υπηρεσία fiat για τη μετατροπή του τοπικού νομίσματος σε κρυπτογράφηση. Μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή χρησιμοποιώντας έναν συνεργάτη Over The Counter (OTC).

κατάθεση bityard

Για να καταθέσετε χρήματα στο Bityard, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

bityard btc

Διεπαφή χρήστη Bityard

Η διασύνδεση χαρτών είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα για τους εμπόρους. Εδώ περνά ο περισσότερος χρόνος αναλύοντας το γράφημα και τους τεχνικούς δείκτες. Τα κύρια γραφήματα τοποθετούνται στη μέση και μπορούν να επανατοποθετηθούν και να τοποθετηθούν για να ταιριάζουν. Υπάρχει μια λειτουργία νύχτας και ημέρας που είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό.

διαγράμματα bityard

Η εμφάνιση και η αίσθηση των διαγραμμάτων τιμών είναι παρόμοια με το δημοφιλές εργαλείο συναλλαγών κρυπτογράφησης από το Tradingview. είναι κομψό, διαισθητικό, ανταποκρίνεται και καθαρό. Όλα όσα ένας έμπορος κρυπτογράφησης θα πρέπει να επικεντρώνεται στην ανάλυση των γραφημάτων, της τιμής και των θέσεων χωρίς περισπασμούς (π.χ. κουτί συρτών ή υπερβολικά κουτιά διαλόγου).

Οι δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τα σχέδια γραφημάτων και τα εργαλεία σχεδίασης είναι προσβάσιμα χρησιμοποιώντας τη γραμμή πλοήγησης στα αριστερά. Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ στα γραφήματα για να εμφανίσετε επιλογές γραφήματος όπως:

 • Επαναφορά γραφήματος
 • Τροποποιήστε τα εργαλεία σχεδίασης
 • Αλλάξτε το διάστημα γραφήματος
 • Εισαγωγή δεικτών
 • Αφαιρέστε τα εργαλεία σχεδίασης

ζεύγη κρυπτογράφησης bityard

Αριστερά, αναφέρονται τα διαθέσιμα στοιχεία κρυπτογράφησης προς διαπραγμάτευση, τα οποία μπορούν να ταξινομηθούν κατά «Όνομα», «Τελευταία τιμή» και «Αλλαγή%». Η εναλλαγή μεταξύ ζευγών κρυπτογράφησης ήταν αποκριτική και γρήγορη φόρτωση των διαγραμμάτων τιμών. Δεν παρατηρήσαμε υπερβολική καθυστέρηση μεταξύ φόρτωσης γραφημάτων που είναι μια κοινή απογοήτευση σε άλλα χρηματιστήρια.

Το παράθυρο συναλλαγών είναι τοποθετημένο στα δεξιά για εισαγωγή παραγγελιών. Εδώ, μπορείτε να κάνετε χειροκίνητες συναλλαγές χρησιμοποιώντας ένα όριο ή εντολές αγοράς.

Το ποσό της μόχλευσης μπορεί να αλλάξει σύροντας το ρυθμιστικό, το οποίο προσαρμόζει αυτόματα τα επίπεδα λήψης κέρδους και διακοπής ζημίας.

Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες περιθωρίου, παρατηρήσαμε ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός παραγγελιών και θα θέλαμε να δούμε προηγμένους τύπους διαχείρισης κινδύνου όπως:

 • Όριο διακοπής
 • Το ένα ακυρώνει το άλλο (OCO)
 • Καλό μέχρι να ακυρωθεί
 • Άμεση ή ακύρωση
 • Σκοτώστε ή συμπληρώστε

Συνολικά, η διεπαφή χρήστη στο Bityard είναι καθαρή και μια σταθερή πλατφόρμα που πιστεύουμε ότι είναι κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για ενδιάμεσους εμπόρους κρυπτογράφησης.

παραγγελίες bityard

Πώς να κάνετε συναλλαγές με Bityard

Για να ανταλλάξετε κρυπτογράφηση με Bityard, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Ανταλλαγή Bityard υποστηρίξτε 10 κρυπτονομίσματα που μπορεί να είναι διαπραγματεύονται μόνο έναντι USDT. Τα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να διαπραγματευτούν στο χρηματιστήριο είναι BTC, BCH, DASH, EOS, ETC, ETH, LINK, LTC, TRX και XRP.

Καθώς η Bityard είναι μια νέα ανταλλαγή, αναμένουμε την πλατφόρμα να αυξήσει τελικά την προσφορά περιουσιακών στοιχείων και να επιτρέψει την πραγματοποίηση κερδών σε άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και ακόμη και σε νομίσματα fiat.

Τέλη Bityard

Η Bityard χρεώνει ένα 0,05% χρέωση συναλλαγής που ισχύει όταν μια παραγγελία ανοίγει ΚΑΙ κλείνει. Η πληρωτέα προμήθεια συναλλαγής θα εμφανίζεται στο παράθυρο παραγγελίας και θα υπολογίζεται χρησιμοποιώντας τον τύπο:

 • Τέλος ανοίγματος = Περιθώριο * μόχλευση * 0,05%
 • Τέλος κλεισίματος = Περιθώριο * μόχλευση * 0,05%

Θέσεις που κρατούνται για περισσότερο από 12 ώρες μπορεί να χρεωθεί ένα διανυκτέρευση. Αυτή η χρέωση εκτός από το τέλος συναλλαγής. Σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, τα τέλη είναι λογικά, ωστόσο θα μπορούσαν να μειωθούν περαιτέρω για την αύξηση του ανταγωνισμού.

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Υπάρχει χωρίς προκαταβολή για τη μεταφορά κρυπτονομισμάτων και νομίσματος fiat στο Bityard. Ο χρόνος κατάθεσης για να φτάσετε στο πορτοφόλι Bityard εξαρτάται από τις επιβεβαιώσεις κόμβων και τη φόρτωση δικτύου blockchain.

Για αναλήψεις, υπάρχει ένα Χρέωση 2 $ USDT κατά τη διάρκεια της τρέχουσα περίοδος προώθησης. Οι αναλήψεις συνήθως υποβάλλονται σε επεξεργασία εντός μιας ώρας και υπάρχει ένα ελάχιστο όριο 50 $ USD.

Υποστήριξη πελατών

Η Bityard προσφέρει στους πελάτες της υποστήριξη 24/7 για να παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη. Υπάρχουν πολλά μέσα για να έρθετε σε επαφή με την ομάδα Bityard, συμπεριλαμβανομένων email, κοινωνικών μέσων και ζωντανής υποστήριξης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να περιηγηθούν στην εκτενή ενότητα FAQ για να βρουν απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις.

Υπάρχει ένα live support bot για να επικοινωνήσετε απευθείας με την ομάδα υποστήριξης κατά τη διάρκεια ωρών. Μετά από ώρες, σας αποτρέπει να υποστηρίζετε άρθρα και οδηγούς στο Κέντρο βοήθειας Bityard, ενώ περιμένετε προσωπικό. Χρησιμοποιήσαμε το πλαίσιο συνομιλίας και περιμένουμε ακόμα μια απάντηση!

Ασφάλεια

Ο ιστότοπος της Bityard δηλώνει ότι η πλατφόρμα εφαρμόζει αρκετά μέτρα ασφαλείας για την προστασία χρημάτων από κλοπή και δόλια δραστηριότητα. Τα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν έλεγχο ταυτότητας 2 Factor (2FA), πολλαπλές υπογραφές εκτός σύνδεσης, ψυχρή αποθήκευση περιουσιακών στοιχείων πελάτη, έλεγχο κινδύνου σε πραγματικό χρόνο και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Συχνές Ερωτήσεις

Το Bityard χρεώνει ένα Spread?

Η Bityard δεν χρεώνει τη δική της πλατφόρμα spread εκτός από το τέλος συναλλαγής. Οι τιμές που βλέπουν οι έμποροι στην πλατφόρμα συναλλαγών Bityard είναι οι τιμές spot χωρίς πρόσθετα spread και slippage.

Υπάρχει μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά?

Η Bityard προσφέρει στους πελάτες της μια πλήρως υπεύθυνη εφαρμογή συναλλαγών για κινητά που περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες στην έκδοση του ιστότοπου για επιτραπέζιους υπολογιστές. Η εφαρμογή Bityard μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές ανά πάσα στιγμή ή οπουδήποτε και είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS.

Είναι ασφαλές το Bityard?

Η Bityard εφαρμόζει μια σειρά μέτρων ασφαλείας στην πλατφόρμα για τη βελτίωση της ασφάλειας των χρημάτων που είναι αποθηκευμένα στο χρηματιστήριο. Τέτοια μέτρα περιλαμβάνουν αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού, πολλαπλές υπογραφές εκτός σύνδεσης και ελέγχους κινδύνου σε πραγματικό χρόνο. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων σε λογαριασμούς για να μετριαστούν από ύποπτη δραστηριότητα σύνδεσης.

Όπως συμβαίνει με όλα τα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης, μπορεί να είναι δύσκολο να επαληθευτεί τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν, επομένως οι χρήστες πρέπει να πραγματοποιήσουν τη δική τους δέουσα επιμέλεια και να επενδύσουν μόνο ό, τι μπορείτε να χάσετε.

Το Bityard έχει πρόγραμμα θυγατρικών?

Η Bityard προσφέρει στους χρήστες της ένα κλιμακωτό πρόγραμμα θυγατρικών που επιβραβεύει έως και 60% σε προμήθειες συναλλαγών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους υπάρχοντες χρήστες να φέρουν νέους πελάτες στην πλατφόρμα, κοινοποιώντας τον κωδικό της θυγατρικής τους για να κερδίσουν επιπλέον εισόδημα.

συνεργάτης bityard

Εναλλακτικές λύσεις Bityard

ΒΕΒΙΤΙ

Μπιτ

Το ByBit είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων παραγώγων με έμφαση στην εμπορία μόχλευσης με μόχλευση έως 100x σε ζεύγη συναλλαγών Bitcoin και Etherium. Το Bybit έχει γίνει ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Επισκέψου την ιστοσελίδα συν 500

Plus500

Το Plus500 είναι ένας πάροχος CFD που προσφέρει τη μαζική πελατειακή του βάση για την εμπορία των πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με μόχλευση έως 30x όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron και Monero.

Αποποίηση ευθυνών: το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Επισκέψου την ιστοσελίδα κάθισμα

Κάθισμα

Το Binance είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων από όγκο συναλλαγών και ένας από τους ταχύτερους παρόχους υπηρεσιών συναλλαγών για το οικοσύστημα blockchain. Το χρηματιστήριο έχει σημειώσει αστρονομική ανάπτυξη και είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

συμπέρασμα

Η Bityard δημιούργησε μια σταθερή προσφορά στον χώρο συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με τα συμβόλαια ανταλλαγής συναλλαγών. Φαίνεται ότι είναι μια νόμιμη υπηρεσία που επιτρέπει στους εμπόρους να αντισταθμίζουν τους κινδύνους της αγοράς χωρίς να αγοράσουν το πραγματικό περιουσιακό στοιχείο συναλλαγών.

Επισκεφτείτε το Bityard

Η διαδικασία εγγραφής του Bityard είναι γρήγορη και εύκολη και η διεπαφή χρήστη είναι κατάλληλη για αρχάριους. Αν αναζητάτε ένα ρυθμιζόμενο και αδειοδοτημένο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων περιθωρίου, τότε το Bityard είναι μια εξαιρετική επιλογή που μπορείτε να λάβετε υπόψη.

Όπως πάντα, προειδοποιούμε τους εμπόρους ότι η μόχλευση των συναλλαγών είναι πολύ επικίνδυνη. Είναι πιθανό να κερδίσετε πολλά χρήματα, αλλά είναι εύκολο να κάνετε ένα σφάλμα και να χάσετε όλα τα χρήματα στο λογαριασμό σας. Εάν είστε νέοι στο εμπόριο, τότε ίσως προτιμάτε να χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό επίδειξης κρυπτογράφησης για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα ταιριάζει σε αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το Bityard

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me