Αναθεώρηση ανταλλαγής Blade – Bitcoin, Trading Crypto & Fees

Η ανταλλαγή BLADE είναι μια συναρπαστική νέα πλατφόρμα συναλλαγών περιθωρίου κρυπτονομισμάτων που προσφέρει διαρκή συμβόλαια με Bitcoin και Altcoin κρυπτονομίσματα που μπορούν να διαπραγματευτούν με μόχλευση έως και 150x. Το χρηματιστήριο υποστηρίζεται από παγκοσμίου επιπέδου και αξιόπιστους επενδυτές όπως το Coinbase και SV Άγγελος για να δημιουργήσετε μια αποκλειστική πλατφόρμα διαρκούς συναλλαγής Bitcoin.

Επισκεφτείτε το BLADE

Σε αυτήν την κριτική ανταλλαγής BLADE, θα αξιολογήσουμε τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, τη διεπαφή συναλλαγών, τις χρεώσεις και πολλά άλλα για να δούμε αν είναι μια νόμιμη και ασφαλής ανταλλαγή κρυπτογράφησης με βάση τις εμπειρίες μας.

Ανταλλαγή λεπίδων

Τι είναι το BLADE Exchange?

Το BLADE είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν διαρκή συμβόλαια σε Bitcoin και Altcoins. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν συναλλαγές με υψηλή μόχλευση σε ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης έως 150x με διακανονισμό σε Bitcoin (BTC) ή Tether (USDT).

Οι ιδρυτές πίσω από το BLADE επικεντρώνονται στην οικοδόμηση ενός νέου θεμελιώδους επιπέδου για τις αγορές κρυπτογράφησης και τελικά στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές ευρύτερα. Το χρηματιστήριο έχει επίσης ξεκινήσει συναλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικής αμοιβής για να προσελκύσει εμπόρους που έχουν κουραστεί να πληρώνουν υπερβολικές προμήθειες σε άλλες πλατφόρμες.

Εγγραφείτε στο BLADE χρησιμοποιώντας την παραπομπή μας Σύνδεσμος και λάβετε έκπτωση 10% στα τέλη συναλλαγών σας για 6 μήνες.

BLADE Σε σύγκριση

Οι προηγμένες δυνατότητες, το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο BLADE. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Shrimpy Review: Αυτόματη εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου Crypto
 • Γιατί συνεχίζω να χάνω χρήματα στο Bitmex; Αποφύγετε αυτά τα 5 λάθη
 • 4 Καλύτερο Cashback Bitcoin & Εφαρμογή ανταμοιβών (ΔΩΡΕΑΝ χρήματα)
 • ChangeNOW Review: Crypto Swaps, Trading Fees & Περισσότερο
 • 4 καλύτερες τοποθεσίες χαρτογράφησης κρυπτογράφησης για εμπόρους Altcoin

Είναι BLADE Legit & Ασφαλής?

Το BLADE φαίνεται να είναι μια νόμιμη και ασφαλής πλατφόρμα συναλλαγών, δεδομένου ότι υποστηρίζεται από ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια στον κόσμο, το Coinbase. Το BLADE διαθέτει πρωτόκολλα ασφαλείας, όπως πορτοφόλια πολλαπλών υπογραφών, σύστημα ψυχρής αποθήκευσης εκτός σύνδεσης (αέρος) και έλεγχο όλων των αναλήψεων από την ομάδα BLADE.

Δημιουργία λογαριασμού & Σύνδεση

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο BLADE:


μητρώο λεπίδων

Κατάθεση κεφαλαίων στο BLADE

Το BLADE είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μόνο και δέχεται καταθέσεις σε Bitcoin (BTC) ή USDT. Αυτό σημαίνει ότι οι νέοι χρήστες που επιθυμούν να κάνουν συναλλαγές χρησιμοποιώντας το BLADE θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσουν μια αγορά ενός περιουσιακού στοιχείου κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή.

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να κάνετε ανταλλαγή fiat-to-crypto που δέχεται καταθέσεις νομίσματος fiat σε αντάλλαγμα κρυπτονομισμάτων.

Για να καταθέσετε χρήματα στο BLADE:

 • Μεταβείτε στο ‘Πορτοφόλι’ σύνδεσμος στο επάνω μενού πλοήγησης
 • Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να καταθέσετε (π.χ. BTC ή USD)
 • Κάντε κλικ στο ‘Κατάθεση’ και καταγράψτε τη διεύθυνση πορτοφολιού που εμφανίζεται
 • Μεταφορά χρημάτων από ένα πορτοφόλι υλικού ή ανταλλαγή fiat-to-crypto χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση πορτοφολιού

κατάθεση λεπίδας

Διεπαφή χρήστη

Για όλους τους εμπόρους, το ντοHarting interface είναι μια από τις πιο σημαντικές εκτιμήσεις κατά την επιλογή μιας ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Ειδικά για εμπόρους που βασίζονται σε τεχνική ανάλυση για να βρουν πλεονέκτημα στην αγορά. Όταν επιλέγετε μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, πρέπει να είστε άνετοι με τη διεπαφή συναλλαγών. Πρέπει να αισθάνεται σωστά, γιατί εδώ θα περάσει ο περισσότερος χρόνος σας!

Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα κρυπτογράφησης BLADE, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι πώς καλά σχεδιασμένο και απλό ο πίνακας ελέγχου συναλλαγών είναι. Δεν υπάρχουν περίπλοκα μενού ή περισπασμούς, απλά μια εύχρηστη διεπαφή συναλλαγών. Στα δεξιά, αναφέρονται τα ζεύγη συναλλαγών όπου μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών ψηφιακών νομισμάτων.

Διαγράμματα BLADE

Δεν φαίνεται να υπάρχουν εργαλεία διαπραγμάτευσης και δείκτες που παρέχονται με το BLADE. Αυτό μπορεί να είναι χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στο εγγύς μέλλον, ωστόσο είναι κρίσιμο για τους εμπόρους τεχνικής ανάλυσης. Δεν ήμασταν σίγουροι πώς να αλλάξουμε και τα χρονικά πλαίσια του γραφήματος.

Συνολικά, ήμασταν αρκετά απογοητευμένος με τη διεπαφή χαρτών BLADE σε μια βαθύτερη αξιολόγηση. Δεν συσσωρεύεται καλά έναντι των άλλων πιο δημοφιλών ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Πώς να κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας το BLADE

Για να εισαγάγετε μια συναλλαγή με το BLADE, μεταβείτε στο ‘Παραγγέλνω πλαίσιο συναλλαγών στα αριστερά του παραθύρου διαπραγμάτευσης. Η διεπαφή είναι αρκετά απλή στη χρήση και προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους παραγγελιών που περιλαμβάνουν:

 • Αγορά
 • Οριο
 • Διακοπή Παραγγελίας (Αγορά και Όριο)

Παραγγελία BLADE

Η μόχλευση μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας ένα ρυθμιστικό που τοποθετείται έξω από το παράθυρο εντολής συναλλαγής. Βρήκαμε ότι αυτό ήταν λίγο παράξενο, όπως θα το περιμέναμε στο πλαίσιο παραγγελιών.

Η BLADE δεν διαθέτει αριθμομηχανή μόχλευσης ή εκκαθάρισης για να εκτιμήσει το συνολικό κέρδος και ζημία μιας συναλλαγής με μια προκαθορισμένη μόχλευση.

Στοιχεία συναλλαγών BLADE

Η BLADE προσφέρει διαρκή συμβόλαια που επιτρέπουν στους εμπόρους να υπολογίζουν εάν η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου θα αυξηθεί ή θα μειωθεί, με τη χρήση μόχλευσης και χωρίς την ανάγκη κατοχής του περιουσιακού στοιχείου. Η BLADE προσφέρει διαρκή συμβόλαια για:

 • BTC / USD
 • BTC / KRW
 • ETH / USDT
 • XRP / USDT
 • ZEC / USDT
 • XMR / BTC
 • ΣΚΥΛΟΣ / USDT

Κάθε ζεύγος συναλλαγών έχει το δικό του βιβλίο παραγγελιών, το οποίο σημαίνει για μια νέα ανταλλαγή, η ρευστότητα σε κάθε βιβλίο παραγγελιών ζεύγους συναλλαγών είναι προς το παρόν λεπτή.

ζεύγη συναλλαγών λεπίδων

Μόχλευση BLADE

Προσφορές BLADE 150x μόχλευση σε διαρκή συμβόλαια Bitcoin. Η διαθέσιμη μόχλευση για τα άλλα altcoins είναι 50x αρκετά υψηλή σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες συναλλαγών παραγώγων κρυπτονομισμάτων. Το BLADE διαθέτει ένα ρυθμιστικό μόχλευσης στο κάτω μέρος της διεπαφής συναλλαγών, όπου μπορεί να επιλεγεί το ποσό μόχλευσης.

Η ανταλλαγή προσφέρει επίσης διαγώνιο περιθώριο που σημαίνει ότι όλα τα κεφάλαια που βρίσκονται στον λογαριασμό περιθωρίου είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση περιθωρίου. Αυτό επιτρέπει στους εμπόρους να ανοίγουν σημαντικά μεγαλύτερες θέσεις από το κανονικό.

Πρέπει να προσέξουμε ότι η διαπραγμάτευση μόχλευσης μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για έναν έμπορο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τεκμεταλλευτείτε τις συγκριτικά μικρές μεταβολές των τιμών για να αυξήσετε την ισορροπία σας πιο γρήγορα. Λειτουργεί βάζοντας ένα μέρος της πλήρους αξίας της συναλλαγής σας – και η ανταλλαγή παρέχει το υπόλοιπο της κατάθεσης για να διευκολύνει ένα πολύ μεγαλύτερο μέγεθος θέσης χωρίς να δεσμεύσει το κεφάλαιό σας. Μπορεί επίσης να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και να αυξήσει το μέγεθος των απωλειών σας.

Τέλη BLADE

Τα τέλη ανταλλαγής αποτελούν σημαντικό ζήτημα κατά την επιλογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Γίνεται ακόμη πιο κρίσιμο κατά την διαπραγμάτευση μεγαλύτερων μεγεθών θέσεων και σε μια μοχλευμένη ανταλλαγή όπου πληρώνετε τέλη για θέσεις που είναι πολύ μεγαλύτερες από το περιθώριό σας.

Τέλη κατάθεσης

Το BLADE κάνει να μην χρεώσετε προκαταβολή.

Τέλη ανάληψης

Οι αναλήψεις BLADE θα επιβαρύνονται με μικρή χρέωση δικτύου .0000.0005 ανά αίτημα ανάληψης Bitcoin. Για τις αναλήψεις Tether, η BLADE θα χρεώσει 2,00 per ανά αίτημα ανάληψης Tether για να αντισταθμίσει τις χρεώσεις που χρεώνονται στο blockchain Bitcoin και στο Omni Layer.

Τέλη συναλλαγών

Η πλατφόρμα BLADE χρησιμοποιεί ένα μοντέλο κατασκευαστή και λήψης για τον προσδιορισμό των τελών συναλλαγών που είναι το ίδιο για κάθε νόμισμα κρυπτογράφησης. Ανάλογα με τον τύπο της παραγγελίας, η ανταλλαγή θα καθορίσει το τέλος συναλλαγής που θα εφαρμοστεί. Στο BLADE, το η χρέωση συναλλαγής για τους αγοραστές είναι 0,075%, ενώ για τους κατασκευαστές δίνεται μικρή έκπτωση 0,025%. Η χρέωση συναλλαγής αφαιρείται από το υπόλοιπο του λογαριασμού και δεν επηρεάζει το αρχικό περιθώριο της παραγγελίας.

Τέλη BLADE

Για να εξηγήσετε τις διαφορετικές χρεώσεις BLADE και πότε θα ισχύουν:

 • ΕΝΑ κατασκευαστής είναι κάποιος που τοποθετεί μια εντολή ορίου ή υπό όρους που πηγαίνει στο βιβλίο παραγγελιών και προσθέτει μέχρι το βάθος της αγοράς, ανεξάρτητα από το αν ο έμπορος επιλέγει να πάει μακρύς ή σύντομος. Αυτοί οι έμποροι βοηθούν να κάνουν την αγορά και έτσι ονομάζονται κατασκευαστές.
 • ΕΝΑ λήπτης είναι κάποιος που τοποθετεί παραγγελίες στην αγορά που πληρούνται αμέσως πριν μεταβούν στο βιβλίο παραγγελιών και μειώσουν το βάθος της αγοράς λαμβάνοντας παραγγελίες από το βιβλίο παραγγελιών.

Συνολικά, τα τέλη συναλλαγών BLADE είναι σχετικά δίκαια σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια στον κλάδο συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

αναθεώρηση λεπίδων

Ασφάλεια BLADE

Η πλατφόρμα BLADE περιλαμβάνει μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας για την παροχή του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας και την προστασία των χρημάτων του χρήστη από συμβιβασμούς. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο για μια πλήρη λίστα μέτρων και πρωτοκόλλων μετριασμού της ασφάλειας.

Πορτοφόλι BLADE

Το BLADE χρησιμοποιεί ένα ντοπαλιό σύστημα πορτοφολιών για την αποθήκευση όλων των ψηφιακών στοιχείων των χρηστών και της πλατφόρμας. Αυτό σημαίνει ότι τεράστια ποσά των χρημάτων του πελάτη αποθηκεύονται σε ένα πορτοφόλι υλικού εκτός σύνδεσης με κάθε διεύθυνση κατάθεσης που έχει εκχωρηθεί στους χρήστες είναι στην πραγματικότητα μια κρύα διεύθυνση πορτοφολιού.

Σε περίπτωση συμβιβασμού του συστήματος, ένας εισβολέας δεν θα έχει ακόμα πλήρη πρόσβαση σε όλα τα απαιτούμενα κλειδιά για κλοπή χρημάτων. Δεν διατηρείται ιδιωτικό κλειδί σε κανέναν διακομιστή cloud που μειώνει σημαντικά τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο, όπως οι χάκερ.

Αναλήψεις BLADE

Οι αναλήψεις BLADE ελέγχονται από την ομάδα ασφαλείας ανταλλαγής για τη διασφάλιση δημόσιων κλειδιών m. Αυτό μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία ανάληψης, ωστόσο, η ομάδα BLADE θέτει την ασφάλεια πάνω απ ‘όλα για να προστατεύσει τα χρήματα των χρηστών.

Εναλλακτικές λύσεις BLADE

ΒΕΒΙΤΙ

Μπιτ

Το ByBit είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων παραγώγων με έμφαση στην εμπορία μόχλευσης με μόχλευση έως 100x σε ζεύγη συναλλαγών Bitcoin και Etherium. Το Bybit έχει γίνει ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Επισκέψου την ιστοσελίδα συν 500

Plus500

Το Plus500 είναι ένας πάροχος CFD που προσφέρει τη μαζική πελατειακή του βάση για την εμπορία των πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με μόχλευση έως 30x όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron και Monero.

Αποποίηση ευθυνών: το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Επισκέψου την ιστοσελίδα κάθισμα

Κάθισμα

Το Binance είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων από όγκο συναλλαγών και ένας από τους ταχύτερους παρόχους υπηρεσιών συναλλαγών για το οικοσύστημα blockchain. Το χρηματιστήριο έχει σημειώσει αστρονομική ανάπτυξη και είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεται να υποβάλω έγγραφα KYC για να ξεκινήσω τη διαπραγμάτευση με το BLADE?

Δεν υπάρχουν διαδικασίες KYC ή δεν χρειάζεται να ανεβάσετε πληροφορίες προσωπικού για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με τη BLADE. Οι έμποροι μπορούν να εγγραφούν και να αρχίσουν να διαπραγματεύονται τα ζεύγη κρυπτονομισμάτων που προσφέρονται στην ανταλλαγή σε λίγα λεπτά.

Έχει η BLADE λογαριασμό επίδειξης ή διαπραγμάτευσης χαρτιού?

Η BLADE δεν προσφέρει λογαριασμό επίδειξης συναλλαγών για να επιτρέπει στους πελάτες της να μάθουν να ανταλλάσσουν Bitcoin χωρίς να καταθέτουν χρήματα.

Διαθέτει BLADE μια εφαρμογή για κινητά?

Η BLADE δεν διαθέτει αυτήν τη στιγμή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για συσκευές iOS ή Android. Η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές του ιστότοπου είναι φιλική προς κινητά και διαισθητική σε έξυπνα τηλέφωνα.

Υπάρχει πρόγραμμα θυγατρικών?

Η BLADE προσφέρει στους χρήστες της την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα συνεργατών συνεργατών. Το κίνητρο επιβραβεύει τους χρήστες με μέχρι και 20% των τελών διαπραγμάτευσης πληρώνεται από τις παραπομπές τους κοινοποιώντας τον μοναδικό κωδικό συνεργατών τους.

Μπορούν οι Αμερικανοί Πελάτες να κάνουν εμπόριο με τη BLADE?

Επιτρέπεται στους πελάτες των ΗΠΑ να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο BLADE και να αρχίσουν να διαπραγματεύονται ψηφιακά στοιχεία με μόχλευση. Η ανταλλαγή συμμορφώνεται με τους κανονισμούς των ΗΠΑ.

συμπέρασμα

Για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης BLADE, η πλατφόρμα συναλλαγών υποστηρίζεται από μερικούς από τους πιο γνωστούς και πιο αξιόπιστους επενδυτές στον κόσμο, όπως οι Coinbase, SVAngel και a_Capital. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να επικεντρώνεται στο διαρκές εμπόριο και προσφέρει μια σειρά από ζεύγη κρυπτογράφησης για συναλλαγές.

ο η διεπαφή συναλλαγών είναι αρκετά περιορισμένη και δεν προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων για την εκτέλεση οποιασδήποτε ανάλυσης γραφημάτων. Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα και δεύτερον, ο ημερήσιος όγκος ανταλλαγής λείπει. Αν αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν, τότε μπορούμε να περιμένουμε να ακούσουμε για ανταλλαγή BLADE στο εγγύς μέλλον.

Επισκεφτείτε το BLADE

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα ταιριάζει σε αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το BLADE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map