Αναθεώρηση αγορών BTC: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Διαβάστε πριν από τη χρήση

Το BTC Markets είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στην Αυστραλία που επιτρέπει σε άτομα να ανταλλάσσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας AUD. Το χρηματιστήριο ήταν ένα από τα πρώτα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που ξεκίνησαν στην Αυστραλία το 2013 και χρησιμοποιούνται ευρέως από αρχάριους και έμπειρους επενδυτές. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin στην Αυστραλία για να δείτε αν οι BTC Markets ήταν οι κορυφαίες 10 μας.

Επισκεφθείτε τις αγορές BTC

Σε αυτήν την αναθεώρηση BTC Markets, θα παρέχουμε μια επισκόπηση και αξιολόγηση της εμπειρίας μας από τη χρήση της ανταλλαγής, των χαρακτηριστικών της, της διεπαφής χρήστη, των μεθόδων κατάθεσης και των χρεώσεων συναλλαγών. Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε πάντα ακριβείς πληροφορίες, σας προτείνουμε επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους από καιρό σε καιρό σε περίπτωση που μερικές ενημερώσεις εμφανίζονται μετά.

Τι είναι οι αγορές BTC?

Η BTC Markets είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία που εδρεύει στη Μελβούρνη και παρέχει εύχρηστο, ασφαλές και αξιόπιστο ανταλλακτήριο Bitcoin για αρχάριους και επαγγελματίες επενδυτές. Η πλατφόρμα προσφέρει 13 διαφορετικά ζεύγη κρυπτονομισμάτων που μπορούν να διαπραγματευτούν χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο σύστημα συναλλαγών που ταιριάζει σε ενεργούς επενδυτές.

ιστοσελίδα αγορών btc

Γρήγορη περίληψη

Σύγκριση αγορών BTC

Το PayID είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσης AUD σε BTC Markets. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλες δημοφιλείς ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία, όπως BTC Markets που επιτρέπουν τραπεζικές μεταφορές μέσω PayID να ανταλλάσσουν Bitcoin.

Είναι ασφαλές το BTC Markets?

Οι αγορές BTC φαίνεται να είναι ασφαλή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας για να διατηρεί ασφαλή τα χρήματα των πελατών της. Ιδρύθηκε το 2013, δεν έχουν αναφερθεί παραβιάσεις ανταλλαγής ή κλοπή χρημάτων πελατών. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2020, BTC Markets εξέθεσε τα ονόματα και τη διεύθυνση email χιλιάδων χρηστών σε ένα email που δεν ανιχνεύτηκε. Το περιστατικό ασφάλειας πληροφοριών επηρέασε όλους τους εμπόρους στην πλατφόρμα.

Χαρακτηριστικά & Οφέλη

Η BTC Markets προσφέρει μια σταθερή και ασφαλή πλατφόρμα για αγορά, εμπορία και πώληση κρυπτογράφησης. Επιπλέον, η πλατφόρμα συναλλαγών προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και οφέλη:

 • Διαισθητική και εύχρηστη πλατφόρμα συναλλαγών κατάλληλη για αρχάριους και ενδιάμεσους εμπόρους
 • Απλή δυνατότητα αγοράς / πώλησης για να ξεκινήσετε γρήγορα με τα ψηφιακά νομίσματα
 • 20 altcoin για αγορά, ανταλλαγή και πώληση έναντι AUD ή BTC
 • Δεδομένα αγοράς σε πραγματικό χρόνο και χαρτογράφηση για ανταλλαγή δημοφιλών altcoins
 • Εργαλεία μέσου όρου κόστους δολαρίου για επαναλαμβανόμενες συναλλαγές
 • Προηγμένοι τύποι παραγγελιών, όπως όριο διακοπής, λήψη κέρδους και χρονική ισχύ
 • Εργαλεία χαρτογράφησης και τεχνικής ανάλυσης παγκόσμιας κλάσης με το Trading View
 • Κατάθεση AUD χρησιμοποιώντας PayID, BPAY και Osko
 • Ένα ασφαλές πορτοφόλι που αποθηκεύει πάνω από το 98% των χρημάτων σε ψυχρά πορτοφόλια εκτός σύνδεσης για την προστασία των χρημάτων των χρηστών
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία λογαριασμών χρηστών
 • Πλήρης κατάρτιση, εκπαιδευτικοί οδηγοί και συχνές ερωτήσεις

Δημιουργία λογαριασμού με αγορές BTC

Η δημιουργία λογαριασμού με αγορές BTC, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, συνδεθείτε στο BTC Markets και ολοκληρώστε το προφίλ χρήστη σας. Εδώ, θα σας ζητηθεί να δώσετε προσωπικά στοιχεία, όπως πλήρες όνομα, διεύθυνση κατοικίας, ημερομηνία γέννησης και αριθμό κινητού.


Προφίλ χρήστη BTC Markets

Επιβεβαίωση λογαριασμού

Για να πραγματοποιήσετε τραπεζική κατάθεση ή ανάληψη από τον λογαριασμό σας στο BTC Markets, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης KYC (Γνωρίστε τον πελάτη σας). Αυτό γίνεται για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας για την ελαχιστοποίηση της απάτης σύμφωνα με τους αυστραλιανούς νόμους και κανονισμούς.

Ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για να ολοκληρώσετε την επαλήθευση των αγορών BTC είναι να υποβάλετε ένα διαβατήριο Αυστραλίας ή μια άδεια οδήγησης. Θα πρέπει επίσης να επαληθεύσετε την τρέχουσα διεύθυνση κατοικίας σας χρησιμοποιώντας ένα έγγραφο, όπως ένα τραπεζικό δελτίο, ένα λογαριασμό κοινής ωφελείας ή ένα συμβόλαιο μίσθωσης που εμφανίζει το πλήρες όνομα και τη διεύθυνσή σας. Για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο "λογαριασμός" στο επάνω μενού και μετά "Επαλήθευση ταυτότητας" και ολοκληρώστε κάθε βήμα.

Διαθέσιμες μέθοδοι κατάθεσης

Η BTC Markets Australia επιτρέπει στους χρήστες της να χρηματοδοτήσουν τον λογαριασμό τους χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους κατάθεσης:

 • Αναγνωριστικό πληρωμής: Ο τρόπος πληρωμής υποστηρίζεται από τις περισσότερες τράπεζες της Αυστραλίας. Οι καταθέσεις υποβάλλονται σε επεξεργασία αμέσως και θα πιστωθούν αμέσως στο λογαριασμό σας στο BTC Markets και δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις.
 • BPAY: Ένας ασφαλής και αξιόπιστος τρόπος χρηματοδότησης του λογαριασμού σας. Όλες οι καταθέσεις πραγματοποιούνται μέσω BPAY, ωστόσο μπορεί να χρειαστούν από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσουν τα χρήματα στο BTC Markets. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για την αποστολή χρημάτων με το BPAY.

Συναλλαγή κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας αγορές BTC

Η ανταλλαγή είναι γνωστή για το ειδικά κατασκευασμένο σύστημα συναλλαγών που παρέχει μετοχές, επεξεργασία συναλλαγών μεγάλου όγκου και αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών. Περιλαμβάνει μια προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης για να προσφέρει στους χρήστες της τη δυνατότητα να αγοράζουν και να πωλούν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και να επωφελούνται από τις καθημερινές κινήσεις τιμών.

Συναλλαγές BTC Markets

Οι έμποροι στην πλατφόρμα μπορούν να παρατείνουν ή να μειώσουν την αγορά για να αντισταθμίσουν την αστάθεια των τιμών, δεδομένου ότι οι χρήστες του έχουν την ευελιξία να διαχειρίζονται τον επενδυτικό τους κίνδυνο. Τα γραφήματα τροφοδοτούνται από το TradingView, το οποίο είναι ένα γνωστό λογισμικό κρυπτογράφησης και διαπραγμάτευσης που διαθέτει πολλά εργαλεία, δείκτες και σχέδια σχεδίασης.

Διαφήμιση

κέρμα

ΑΓΟΡΑΣΤΕ BITCOIN Με το αγαπημένο της Αυστραλίας ανταλλαγή κρυπτογράφησης

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

4.3 / 5

Επισκεφτείτε το Coinspot

Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία, χρησιμοποιήστε το παράθυρο παραγγελίας που βρίσκεται κάτω από τα γραφήματα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι παραγγελιών για να διαλέξετε με βάση τη στρατηγική εισόδου και εξόδου.

Για παράδειγμα, για να αγοράσετε 1 Bitcoin χρησιμοποιώντας μια εντολή αγοράς:

Παραγγελία BTC Markets

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Αγορές BTC υποστηρίζει 20 ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ανταλλαχθούν με Bitcoin ή Αυστραλιανά Δολάρια (AUD). Τα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα περιλαμβάνουν Bitcoin, XRP, Ethereum, Stella Lumens, Chainlink, Litecoin, OmeseGo, PowerLedger, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Basic Attention Coin, Compound, Algorand, Enjin, Meld Gold και Golem.

btc εμπορεύεται κέρματα

Τέλη συναλλαγών

Οι αγορές BTC χρησιμοποιούν ένα δομή κλιμακωτής χρέωσης για ζεύγη AUD που κυμαίνεται μεταξύ 0,10% και 0,85% ανάλογα με τον όγκο που διαπραγματεύεται. Τα τέλη διαπραγμάτευσης είναι αρκετά λογικά μόνο για επενδυτές υψηλής καθαρής αξίας. Για την πλειοψηφία που είναι αρχάριοι που θέλουν να κάνουν την πρώτη τους αγορά κρυπτογράφησης, οι χρεώσεις είναι λογικές. Οι χρήστες που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την κατάθεση θα πρέπει να εξετάσουν μια φθηνότερη επιλογή όπως το Swyftx.

Η BTC Markets χρησιμοποιεί μοντέλο κατασκευαστή και αγοραστή για εμπόρους στο χρηματιστήριο που ανταλλάσσουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έναντι ενός ζεύγους κρυπτονομισμάτων όπως Bitcoin, Litecoin, Ethereum και XRP Η διαπραγμάτευση τα τέλη για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης με BTC Markets είναι -0,05% και 0,2% αντίστοιχα.

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Η BTC Markets δεν χρεώνει αμοιβή για κατάθεση AUD ή κρυπτονομίσματος στο χρηματιστήριο ή ανάληψη AUD από το πορτοφόλι σας σε τραπεζικό λογαριασμό στην Αυστραλία. Εάν αποσύρετε ένα περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης, θα επιβαρυνθείτε με μια τυπική συναλλαγή (εξόρυξη) που βασίζεται στο φορτίο δικτύου blockchain για το συγκεκριμένο νόμισμα.

Είναι BTC Markets Legit?

Οι αγορές BTC φαίνεται να είναι μια νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων βάσει της αυστηρής συμμόρφωσής της με Αυστραλιανοί νόμοι και κανονισμοί. Η πλατφόρμα συναλλαγών ιδρύθηκε από το 2013 και διαθέτει αυστηρά πρωτόκολλα Know-Your-Customer (KYC) για τη μείωση του κινδύνου παράνομης δραστηριότητας.

Εναλλακτικές αγορές BTC

Οι ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις για τις αγορές BTC είναι αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

Συχνές Ερωτήσεις

Απαιτούνται οι αγορές BTC Επαλήθευση λογαριασμού?

Οι χρήστες που σκοπεύουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν κρυπτογράφηση σε BTC Markets θα πρέπει πρώτα να αποδείξουν την ταυτότητά τους σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Know-Your-Customer (KYC). Για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να ανεβάσετε τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Διεθνές διαβατήριο
 • Εθνική ταυτότητα
 • Δίπλωμα οδήγησης

Διαθέτει BTC Markets Πρόγραμμα Συνεργατών?

Το BTC Markets δεν φαίνεται να προσφέρει μπόνους παραπομπής για πρόσκληση νέων φίλων ή συνεργαζόμενου προγράμματος.

Μπορώ να ανταλλάξω κρυπτονομίσματα με το SMSF μου?

Η BTC Markets επιτρέπει στους Αυστραλούς να χρησιμοποιούν το Super Fund (SMSF) για την αγορά ψηφιακού νομίσματος όπως το Bitcoin (BTC), το Ethereum (ETH) και άλλα κρυπτονομίσματα. Η κλιμακωτή δομή τελών θα ταιριάζει στους επενδυτές να αγοράσουν κρυπτογράφηση με SMSF στην Αυστραλία. Απαιτείται επιστολή εξουσίας από το super fund για να δώσει άδεια για τη δημιουργία λογαριασμού.

Διαθέτουν μια εφαρμογή BTC Markets?

Αγορές BTC δεν φαίνεται να διαθέτει εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για συσκευές iOS και Android που επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση. Ο ιστότοπος είναι φιλικός προς κινητά, ωστόσο δεν είναι ιδανικός για τοποθέτηση, παρακολούθηση ή διαχείριση ζωντανών θέσεων.

Η τελική ετυμηγορία μας

Για να ολοκληρώσουμε το δικό μας BTC Markets Αυστραλία επισκόπηση, η ανταλλαγή παρέχει μια πλήρη και ασφαλή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για τους Αυστραλούς να αγοράζουν και να πωλούν δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Η εμπειρία χαρτογράφησης μοιάζει με μια επαγγελματική πλατφόρμα κρυπτογράφησης, χωρίς περίπλοκα μενού ή περισπασμούς.

Επισκεφθείτε τις αγορές BTC

Οι διαθέσιμες επιλογές για κατάθεση AUD είναι περιορισμένες και οι αγορές BTC θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο επέκτασής τους ώστε να συμπεριλαμβάνουν συνήθεις μεθόδους πληρωμής για την αγορά Bitcoin χρησιμοποιώντας μια κατάθεση μετρητών και POLi. Ωστόσο, τα τέλη είναι πολύ λογικά για υψηλά καθαρά άτομα ή επενδυτές SMSF.

Επίσης, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης για αγορά.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • 10 Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τον φόρο Crypto στην Αυστραλία (αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρήματα)
 • 7 καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης (γρήγορη, ασφαλής & Ασφαλής)
 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στη Νέα Ζηλανδία
 • ChangeNOW Review: Crypto Swaps, Trading Fees & Περισσότερο
 • 5 εναλλακτικές λύσεις Coinspot με χαμηλότερα τέλη συναλλαγών

ψηφιακή αύξηση

Οι χρηματικές αμοιβές είναι πολύ σημαντικές για κάθε μελλοντικό επενδυτή σε κρυπτονομίσματα. Οι ακόλουθες ανταλλαγές – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, καταθέσεων και ανάληψης με μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων κατάθεσης που θα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επενδυτών στην Αυστραλία.

Επισκεφθείτε τις αγορές BTC

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map