ByBit Review: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Διαβάστε το πριν από τη χρήση

Η επιλογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία. Υπάρχουν πολλές πτυχές, όπως τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, η διασύνδεση χαρτών, τα ζεύγη συναλλαγών, τα τέλη, η ασφάλεια και η υποστήριξη πελατών.

Ένα από τα πιο δημοφιλή ανταλλακτικά κρυπτογράφησης με μοχλό στον κόσμο είναι το Bybit.com

Επισκεφτείτε το Bybit

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σε αυτήν την αναθεώρηση Bybit, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να συμβούν μετά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαρκή ζεύγη USDT BTC, ETH, EOS και LTC
 • Μόχλευση έως και 100 φορές
 • 0,025 έως 0,075% τέλη συναλλαγών
 • Βιβλίο παραγγελιών υψηλής ρευστότητας με χαμηλά spread
 • Εφαρμογή Bybit για συναλλαγές μέσω κινητού
 • 4.9 βαθμολογία με βάση 50.000+ κριτικές
 • Πρόγραμμα συνεργατών και παραπομπής 30%

Συνολικά

4.7 / 5 Επίσκεψη Bybit

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Πριν ξεκινήσετε, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα υλικό Bitcoin, όπως το Ledger Nano X. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης για αγορά.

Τι είναι το ByBit?

Το ByBit είναι ένα κρυπτογράφηση παραγώγων πλατφόρμα συναλλαγών με έμφαση στη μόχλευση με μόχλευση έως 100x σε ζεύγη συναλλαγών BTC / USD και ETH / USD. ο ανταλλαγή παραγώγων προσφέρει διαρκή συμβόλαια που ακολουθούν την τιμή κρυπτογράφησης και όχι τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης.

Με έδρα και έδρα τη Σιγκαπούρη, το Bybit είναι καταχωρημένη ανταλλαγή συναλλαγών στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι. Η πλατφόρμα υποστηρίζει εμπόρους από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Ρωσίας, της Ιαπωνίας, της Νότιας Κορέας και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η ιδρυτική ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες από τη βιομηχανία συναλλάγματος, την επενδυτική τραπεζική και τους πρώτους χρήστες blockchain.

ιστότοπος bybit


Γρήγορη περίληψη

Σύγκριση bybit

Οι προηγμένες λειτουργίες, μια διαισθητική διεπαφή χρήστη και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο Bybit.com. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως το Bybit που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Χαρακτηριστικά bybit

Το Bybit ξεχωρίζει από την παραδοσιακή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, παρέχοντας ένα αdvanced πλατφόρμα χαρτογράφησης που επιτρέπει στους εμπόρους της να συμμετέχουν σε μόχλευση συναλλαγών. Εκτός από το να επιτρέπεται η αγορά και η πώληση χρησιμοποιώντας BTC, ETH, EOS, XRP ή USDT ως εγγύηση, η Bybit προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες.

Εφαρμογή για κινητό

Το Bybit παρέχει μια εξαιρετική εφαρμογή συναλλαγών για κινητά που είναι εξαιρετικά διαισθητικό, εύκολο στη χρήση και ανταποκρίνεται σε συσκευές Android και iOS. Η εφαρμογή για κινητά περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες, τους δείκτες και τα εργαλεία συναλλαγών στην έκδοση ιστού. Οι έμποροι μπορούν γρήγορα και εύκολα να κάνουν συναλλαγές, να παρακολουθούν θέσεις και να ελέγχουν τα υπόλοιπα.

εφαρμογή για κινητά bybit

Πάρε κέρδος & Διακοπή εντολών απώλειας

Η δυνατότητα ορισμού παραγγελιών λήψης κερδών / ζημιών χρησιμοποιώντας το Bybit είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες συναλλαγών μόχλευσης. Οι έμποροι μπορούν να διατηρήσουν σωστή διαχείριση κινδύνων όταν σχεδιάζετε μια συναλλαγή και προσαρμόζετε τον κίνδυνο όταν η θέση είναι ζωντανή σύροντας τις παραγγελίες ορίων στο γράφημα.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Το ByBit διατηρεί ένα ενδεχόμενο που ονομάζεται «Ασφαλιστικό Ταμείο» το οποίο μειώνει την πιθανότητα αυτόματη απομόχλευση σε περίπτωση εκκαθάρισης. Ουσιαστικά, το ταμείο χρησιμεύει για την προστασία των εμπόρων σε περίπτωση που η ανταλλαγή δεν μπορεί να ρευστοποιήσει μια θέση σε τιμή πτώχευσης ή καλύτερη.

Ταχεία ταχύτητα συναλλαγών

Το περίφημο σφάλμα «υπερφόρτωσης συστήματος» στο BitMEX και οι διακοπές λειτουργίας του συστήματος είναι μια απογοήτευση που έχει ως αποτέλεσμα οι έμποροι να χάσουν χρήματα σε πολλά χρηματιστήρια. Το ByBit διατηρεί εστίαση χωρίς διακομιστή και είναι διαθέσιμο 99,99% του χρόνου. Η προηγμένη μηχανή συναλλαγών μπορεί να επεξεργαστεί 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TSP) επιτρέποντας την εκτέλεση εντολών σε γρήγορους χρόνους και αποφυγή διακοπής λειτουργίας του συστήματος.

γρήγορη ταχύτητα bybit

Είναι ασφαλές το Bybit?

Το Bybit φαίνεται να είναι μια ασφαλής μοχλευμένη πλατφόρμα συναλλαγών που διαθέτει μέτρα ασφαλείας και λειτουργικές διαδικασίες που μοιάζουν με τράπεζα για να διασφαλιστεί ότι τα χρήματα των πελατών διατηρούνται ασφαλή. Επίσης, η ανταλλαγή δεν έχει ποτέ παραβιαστεί ή παραβιαστεί βάσει της έρευνάς μας. Αποθήκευση ψυχρού πορτοφολιού εκτός σύνδεσης, διαδικασία ανάληψης πολλαπλών υπογραφών και έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι παραδείγματα των μέτρων ασφαλείας που ισχύουν.

Είναι ByBit Legit?

Το bybit είναι ένα νόμιμη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που διαχειρίζεται η Bybit Fintech Limited. Η εταιρεία εδρεύει στη Σιγκαπούρη και εγγεγραμμένος στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης προς το παρόν δεν ρυθμίζεται σε καμία χώρα και ως εκ τούτου οι χρήστες δεν απαιτούν από το KYC να πραγματοποιεί συναλλαγές μέσω Bybit.

Διεπαφή χρήστη

Για τους έξυπνους εμπόρους κρυπτογράφησης, η διεπαφή χαρτογράφησης είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα. Εάν είστε εξοικειωμένοι με τις συναλλαγές σε BitMEX ή Binance, οι χρήστες θα λατρέψουν τη διασύνδεση χαρτογράφησης στο bybit που είναι πολύ πιο προηγμένη και φορτωμένη με εξαιρετικά εργαλεία τεχνικής ανάλυσης και δυνατότητες.

Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά στο Bybit, θα δείτε ότι το Η διεπαφή συναλλαγών bybit είναι εξαιρετικά καλά σχεδιασμένη, οπτικά εύκολη στο μάτι με προηγμένα χαρακτηριστικά. Η επάνω γραμμή είναι στατική και παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να επιστρέψετε στο παράθυρο “Εμπόριο”, ελέγξτε το “Asset’s” και ένα αναπτυσσόμενο μενού “Περισσότερα” που παρέχει συνδέσμους προς έναν αριθμό οδηγών και συχνών ερωτήσεων.

διεπαφή bybit

Για τους εμπόρους σεζόν, θα παρατηρήσετε ότι τα γραφήματα είναι από το TradingView που είναι γνωστά για ομαλά, διαισθητικά και καθαρά γραφήματα. Οι έμποροι θα μπορούν να κάνουν χρήση προηγμένων εργαλείων και δεικτών διαπραγμάτευσης για να βελτιώσουν το πλεονέκτημά τους για τη μεγιστοποίηση των κερδών και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου. Τα γραφήματα TradingView προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χρονικών πλαισίων και εργαλείων για τη σχεδίαση γραμμών τάσεων, την προσθήκη δεικτών και μοτίβων γραφημάτων για τον τέλειο χρόνο μιας συναλλαγής.

bybit-order-book-1

Το Bybit διαθέτει μια ευρεία γκάμα δεικτών γραφημάτων που μπορούν να προστεθούν σε κάθε γράφημα, όπως οι απλοί κινούμενοι μέσοι όροι, ο δείκτης σχετικής αντοχής (RSI), το Ichimoku, οι ζώνες Bollinger, το μέσο πραγματικό εύρος, το MACD, ο όγκος, το στοχαστικό και πολλά άλλα…

Σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές, η διασύνδεση χαρτογράφησης και τα εργαλεία που προσφέρονται με το Bybit είναι εξαιρετική και δεν μοιάζει με άλλη ανταλλαγή. Εάν είστε έμπορος τεχνικής ανάλυσης, τότε θα είστε ικανοποιημένοι με την ομαλή εμπειρία χαρτογράφησης στο Bybit.

Προηγμένες παραγγελίες

Το ByBit προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα παραγγελιών που επιτρέπει στους εμπόρους να δημιουργήσουν κέρδος και να σταματήσουν τις ζημίες με ένα κλικ από το παράθυρο επιβεβαίωσης παραγγελίας με πολλαπλούς τύπους παραγγελίας και ισχύουσα ώρα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό από μόνο του. Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε με μη αυτόματο τρόπο παραγγελίες για διακοπή απώλειας και λήψη κέρδους και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο για να ζητήσετε εμπορικούς στόχους πριν εκτελεστεί μια παραγγελία.

ΤΟι εντολές ake κέρδους ενεργοποιούνται από προεπιλογή ως εντολή αγοράς και ένα τέλος λήψης εφαρμόζεται.

υπό όρους παραγγελία

ο Οι διαθέσιμες παραγγελίες περιλαμβάνουν «εντολή ορίου», «εντολή αγοράς» και «εντολή υπό όρους» με το οποίο οι περισσότεροι έμποροι θα είναι εξοικειωμένοι Το σύστημα παραγγελιών του ByBit παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο χρησιμοποιώντας ενεργοποιητές βάσει τιμών για να επιτρέπεται η σωστή διαχείριση κινδύνου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ελέγχου της διάρκειας κάθε παραγγελίας χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα κριτήρια:

Τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού σε καθεμία από αυτές τις επιλογές θα εμφανιστεί μια σύντομη περιγραφή του τρόπου χρήσης της επιλογής ή μπορείτε να μεταβείτε στις Συχνές ερωτήσεις που έχουν αναλυτικούς οδηγούς για να ακολουθήσετε.

Μηχανισμός διπλής τιμής

Το ByBit χρησιμοποιεί μηχανισμός διπλής τιμής να διασφαλίσει ένα δίκαιο περιβάλλον συναλλαγών για τους χρήστες του και να αποτρέψει τη χειραγώγηση των τιμών. Όπου τα περισσότερα χρηματιστήρια θα χρησιμοποιούν την «Τελευταία συναλλαγή τιμή» ως την ώθηση για εκκαθάριση, το Bybit από την άλλη χρησιμοποιεί το «Mark Price». Διαφορετικά αναφέρεται ως «Global Spot Index Price» ως η αιτία εκκαθάρισης.

Το ByBit Dual Price Mechanism μπορεί αύξηση της προστασίας από κακόβουλες εκκαθαρίσεις και σημαίνει ότι είναι πιο δύσκολο για όσους προσπαθούν να χειραγωγήσουν την αγορά με μειωμένο όφελος. Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του ByBit, όπου οι έμποροι κρυπτογράφησης έχουν μεγαλύτερη προστασία από τη χειραγώγηση των τιμών.

Μέθοδοι κατάθεσης

Το Bybit δεν δέχεται μεθόδους κατάθεσης σε νομίσματα μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή πιστωτικής κάρτας. Είναι μόνο μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που δέχεται καταθέσεις Bitcoin (BTC). Οι νέοι χρήστες θα πρέπει να κάνουν μια αγορά Bitcoin χρησιμοποιώντας μια αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που δέχεται μεθόδους κατάθεσης χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat (π.χ. USD) σε αντάλλαγμα για Bitcoin.

Τέλη συναλλαγών

Τα τέλη συναλλαγών bybit είναι ανταγωνιστικά σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια στον κλάδο συναλλαγών κρυπτονομισμάτων και βασίζονται σε ένα διάρθρωση τελών αγοραστή και λήψης. Ανάλογα με τον τύπο της παραγγελίας που υποβλήθηκε (δηλ. Αγορά ή οριακή εντολή), το Bybit τα τέλη είναι -0,025% ή 0,075%.

Για να εξηγήσετε τα διάφορα τέλη συναλλαγών Bybit και πότε θα ισχύουν:

 • ΕΝΑ αγορά κατασκευαστής είναι κάποιος που θέτει μια οριακή εντολή ή μια υπό όρους ενεργοποίηση που πηγαίνει στο βιβλίο παραγγελιών και προσθέτει μέχρι το βάθος της αγοράς, ανεξάρτητα από το αν ο έμπορος επιλέγει να πάει μακρύς ή σύντομος. Αυτοί οι έμποροι βοηθούν στη δημιουργία της αγοράς και επομένως ονομάζονται κατασκευαστές της αγοράς.
 • ΕΝΑ αγορά λήπτης είναι κάποιος που κάνει παραγγελίες αγοράς που πληρούνται αμέσως πριν μεταβούν στο βιβλίο παραγγελιών και μειώσουν το βάθος της αγοράς λαμβάνοντας παραγγελίες από το βιβλίο παραγγελιών.

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Μπιτ δεν χρεώνει τέλος για την κατάθεση κρυπτονομίσματος στο χρηματιστήριο. Υπάρχει ένα ελάχιστο τέλος δικτύου Bitcoin που χρεώνεται για ανάληψη χρημάτων από το Bybit, το οποίο καθορίζεται από το φορτίο δικτύου blockchain που είναι συνήθως περίπου 0,0005 BTC.

Ταμείο ασφάλισης ByBit

Για να μετριάσει τον εγγενή κίνδυνο που δημιουργούν οι ελλείψεις στον διακανονισμό συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Bybit, η ByBit διατηρεί ένα κεφάλαιο έκτακτης ανάγκης το οποίο μειώνει την πιθανότητα αυτόματης απομόχλευσης σε περίπτωση εκκαθάρισης. Ουσιαστικά, το ταμείο χρησιμεύει για την προστασία των εμπόρων σε περίπτωση που το ByBit δεν μπορεί να ρευστοποιήσει μια θέση σε τιμή πτώχευσης ή καλύτερα.

Σε αυτήν την περίπτωση, η ασφάλιση του ByBit θα χρησιμοποιήσει το υπόλοιπο για την κάλυψη του ελλείμματος. Για να καθησυχάσει τους εμπόρους ByBit, το χρηματιστήριο δείχνει το τρέχον υπόλοιπο του ταμείου καθώς και όλες τις εισροές & εκροές στον ιστότοπό τους. Ο καθένας μπορεί να το δει ανά πάσα στιγμή, διασφαλίζοντας ένα πολύ διαφανές σύστημα.

Αμοιβαία ασφάλιση

Η Bybit έχει εισαγάγει ένα χαρακτηριστικό αμοιβαίας ασφάλισης το οποίο είναι ένα εργαλείο διαχείρισης κινδύνων διαθέσιμο στους χρήστες του αντιστάθμιση έναντι των δυσμενών κινήσεων της αγοράς. Εάν ένας χρήστης βιώσει απώλεια στην ασφαλισμένη του θέση (εντός της πραγματικής περιόδου της ασφάλισης), το ο χρήστης θα λάβει αποπληρωμή από τον λογαριασμό αμοιβαίας ασφάλισης.

αμοιβαία ασφάλιση bybit

Οι χρήστες που προβλέπουν αύξηση της μεταβλητότητας της αγοράς μπορούν να επιλέξουν να αναλάβουν ασφάλιση αντί για μια παραδοσιακή εντολή stop loss σε θέσεις long και short. Η ασφάλιση θα διαρκέσει για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα 2 ωρών, 12 ωρών ή 48 ωρών.

Κάθε συναλλαγή θα έχει ένα ασφάλιστρο προστασίας που πιστώνεται στο Ταμείο Αμοιβαίας Ασφάλισης Bybit. Οι συναλλαγές που προστατεύονται από την ασφάλιση θα αποζημιωθούν εάν η αγορά κινηθεί έναντι της θέσης σας.

Συναλλαγές Testnet / Demo

Το Bybit διαθέτει ένα testnet για χρήστες που θα το ήθελαν επίδειξη συναλλαγών χωρίς να κάνετε κατάθεση. Λειτουργεί ως εικονικός λογαριασμός της πλατφόρμας για την εξάσκηση συναλλαγών κρυπτογράφησης με ψεύτικα χρήματα που ακολουθούν την πραγματική τιμή spot Bitcoin. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δοκιμαστικό λογαριασμό Bybit στο testnet.bybit.com και να κάνουν κλικ στο «Εγγραφή» στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email και ένας αριθμός τηλεφώνου. Προτού μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή, θα πρέπει να αποκτήσετε κέρματα Bitcoin testnet από μια βρύση. Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε αυτό οδηγός για να ξεκινήσετε, καθώς δεν είναι η πιο απλή διαδικασία!

testnet bybit

Υιοθετώ & Πρόγραμμα παραπομπής

Το Bybit διαθέτει ένα πρόγραμμα θυγατρικών και ένα σύστημα παραπομπής που ανταμείβει νέους χρήστες που εγγράφονται χρησιμοποιώντας έναν κωδικό παραπομπής. Η πληρωμή είναι 30% των προμηθειών που εισπράττονται σε όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται για τη διάρκεια ζωής των λογαριασμών που αναφέρατε. Ο μοναδικός κωδικός παραπομπής μπορεί να κοινοποιηθεί σε οικογένεια ή φίλους που θέλουν να ξεκινήσουν τις συναλλαγές για να κερδίσουν ένα παθητικό εισόδημα.

Διαγωνισμοί

Έμπειροι έμποροι μπορούν να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς του ByBit. Οι εταιρείες διαπραγμάτευσης Crypto δεν έχουν ξαναδεί ποτέ στον κλάδο και μια ελκυστική πρόταση για συμμετοχή στο χρηματιστήριο. Οι χρήστες του ByBit μπορούν να εγγραφούν στο ξεκινήστε τις συναλλαγές σε διαγωνισμούς παγκόσμιας κλάσης για να συνδυάσετε με τους καλύτερους εμπόρους κρυπτογράφησης στον κόσμο, σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.

Ο προηγούμενος παγκόσμιος διαγωνισμός του Bybit ονομάστηκε BTC Brawl που περιείχε τεράστια βραβεία, συμπεριλαμβανομένων έως και 100 σε Bitcoin που θα δοθούν. Καθώς η Bybit συνεχίζει την επιταχυνόμενη ανάπτυξή της, οι διαγωνισμοί και τα παιχνίδια θα αυξηθούν μόνο σε μέγεθος και βραβεία BTC.

Bybit Vs. BitMEX

Και οι δύο ανταλλαγές ανταγωνίζονται στον χώρο συναλλαγών παραγώγων Bitcoin και συχνά συγκρίνονται μεταξύ τους. Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ των δύο ανταλλαγών, ωστόσο θα επικεντρωθούμε στις κύριες διαφορές. Το BitMEX έχει πολύ μεγαλύτερο ημερήσιο όγκο για να καυχηθεί και να διοικήσει σημαντικά περισσότερους χρήστες και έχει καθιερωμένη φήμη στην αγορά. Έχει προβλήματα με την υπερφόρτωση διακομιστή που μπορεί να είναι πραγματικά απογοητευτικά.

Επιπλέον, υπάρχουν περιορισμένα νέα χαρακτηριστικά και καινοτομία που εισάγουν για να κρατήσουν τους εμπόρους ενδιαφερόμενους. Διαβάστε την πλήρη κριτική μας σχετικά με τις πλατφόρμες συναλλαγών μόχλευσης κρυπτογράφησης εδώ. Από την άλλη πλευρά, το Bybit είναι μια σχετικά νέα πλατφόρμα που έχει πάνω από 100.000 εμπόρους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Bybit προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά που είναι πολύ ελκυστικά, όπως ανταγωνιστές συναλλαγών, έλεγχος χειραγώγησης τιμών, γρήγορη ταχύτητα συναλλαγών και χαμηλός λανθάνων χρόνος, ασφαλιστικό ταμείο και έως και 100 φορές μόχλευση σε συμβόλαια Etherium.

Bybit εναντίον Binance

Το Binance είναι ένα μεγάλο βάρος στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων που επικεντρώνεται σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Η Binance εισήγαγε πρόσφατα συναλλαγές περιθωρίου και futures στο χρηματιστήριο για να ανταγωνιστεί την Bybit. Το Binance προσφέρει μια ευρεία επιλογή altcoins και stablecoins για συναλλαγές όπου η Bybit δέχεται μόνο καταθέσεις σε Bitcoin.

Το Bybit έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες εμπόρους για τη χρήση συμβολαίων περιθωρίου έως και 100 φορές. Προς το παρόν, το Bybit είναι ένας ξεκάθαρος νικητής κατά τη σύγκριση των παραγώγων προϊόντων. Ωστόσο, αναμένουμε ότι ο ανταγωνισμός θα αυξηθεί στο εγγύς μέλλον καθώς η Binance συνεχίζει να καινοτομεί και να εισάγει νέες εμπορικές εμπειρίες και προϊόντα για να προσελκύσει νέους χρήστες.

Bybit εναντίον Deribit

Το Deribit είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών που επιτρέπει έως και 100x περιθώρια συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης ή προαίρεσης Bitcoin. Η πλατφόρμα σημείωσε αύξηση του όγκου συναλλαγών και πρόσφατα επεκτάθηκε ώστε να περιλαμβάνει τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin και Ethereum που μπορούν να διαπραγματευτούν με μόχλευση. Σε σύγκριση με το Bybit που προσφέρει επίσης στους χρήστες να ανταλλάσσουν EOS και Ripple XRP.

Όσον αφορά τη διεπαφή συναλλαγών, η πλατφόρμα Deribit είναι αρκετά βασική και παρόμοια με το BitMEX. Έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε, ωστόσο αισθάνεται λίγο χρονολογημένη και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια ενημέρωση. Η διεπαφή συναλλαγών bybit αισθάνεται πολύ πιο γρήγορη, πιο γρήγορη και καλύτερη εμπειρία συναλλαγών.

Τα τέλη Deribit είναι παρόμοια με το Bybit, οπότε δεν υπάρχει τίποτα που να διαχωρίζει τις δύο πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης. Ωστόσο, η έλλειψη ανταγωνιστικών συναλλαγών και προωθήσεων στο Deribit με χρονολογημένη διεπαφή καθιστά το Bybit μια ελαφρώς καλύτερη επιλογή για επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Bybit εναντίον PrimeXBT

Το Prime XBT είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με βάση το Bitcoin που επιτρέπει την κερδοσκοπία σχετικά με τα παραδοσιακά χρηματοοικονομικά προϊόντα. Οι έμποροι είναι σε θέση να ανταλλάσσουν ένα ευρύ φάσμα αγορών, συμπεριλαμβανομένων Forex (FX), κρυπτονομισμάτων, εμπορευμάτων και δεικτών χρησιμοποιώντας το Bitcoin ως ασφάλεια – κάτι που προσφέρουν σήμερα το Bybit ή πολλά άλλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης Η λειτουργία με τις καλύτερες πωλήσεις της PrimeXBT που δίνει στους επαγγελματίες εμπόρους την ευελιξία να ανταλλάσσουν πολλές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και να διατηρούν κέρδη σε Bitcoin.

Η διεπαφή συναλλαγών μεταξύ Bybit και PrimeXBT είναι αρκετά διαφορετική. Τα γραφήματα στο Bybit παρέχονται από το Tradingview, τα οποία γνωρίζουν καθαρά και ανταποκρινόμενα γραφήματα. Συγκριτικά, η PrimeXBT έχει αναπτύξει τη δική της πλατφόρμα συναλλαγών που δεν απογοητεύει.

Περιλαμβάνονται όλα τα εργαλεία και οι δείκτες τεχνικής ανάλυσης που είναι υπέροχο. Δεν υπάρχουν πολλά να διαχωριστούν οι δύο διεπαφές συναλλαγών εκτός από τις προσωπικές προτιμήσεις.

ανταλλαγή bybit

Ασφάλεια ByBit

Το Bybit περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία χρημάτων χρημάτων και πληροφοριών στον ιστότοπο. Δεν υπήρξαν σοβαρές παραβιάσεις ή κλοπή χρημάτων στο Bybit που μπορούν να αποδοθούν στα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας.

Ασφάλεια Πορτοφολιού

Το Bybit βασίζεται στο κορυφαίο ιεραρχικό ντετερμινιστικό σύστημα ψυχρού πορτοφολιού για την αποθήκευση όλων των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων των χρηστών και της πλατφόρμας. Τεράστια ποσά των χρημάτων του πελάτη αποθηκεύονται σε ένα πορτοφόλι υλικού εκτός σύνδεσης με κάθε διεύθυνση κατάθεσης που έχει εκχωρηθεί στους χρήστες είναι στην πραγματικότητα α κρύο διεύθυνση πορτοφολιού. Σε περίπτωση συμβιβασμού του συστήματος, ένας εισβολέας δεν θα έχει ακόμη πλήρη πρόσβαση σε όλα τα απαιτούμενα κλειδιά για κλοπή χρημάτων. Δεν διατηρείται ιδιωτικό κλειδί σε κανέναν διακομιστή cloud που μειώνει σημαντικά τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο, όπως οι χάκερ.

Αναλήψεις πολλαπλών υπογραφών

Οι αναλήψεις ByBit απαιτούν μια διαδικασία πολλαπλών υπογραφών. Εάν τα δημόσια κλειδιά δεν ταιριάζουν, το σύστημα τερματίζεται αμέσως και η συναλλαγή διακόπτεται. Ενώ οι αναλήψεις εκτός σύνδεσης μπορεί να είναι μια πιο αργή διαδικασία, η ομάδα του ByBit θέτει την ασφάλεια πάνω απ ‘όλα και εξακολουθεί να επιτρέπει τις αναλήψεις 3 φορές την ημέρα.

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Το άλλο σημαντικό μέτρο ασφαλείας είναι Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτό είναι προαιρετικό, ωστόσο, συνιστάται για όλους τους εμπόρους που χρησιμοποιούν το ByBit. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν έναν κωδικό πρόσβασης ΚΑΙ ένα εγγεγραμμένο κινητό τηλέφωνο για τον έλεγχο ταυτότητας του λογαριασμού κατά τη σύνδεση και την ανάληψη χρημάτων από την ανταλλαγή.

Κριτικές ByBit & Υποστήριξη πελατών

Ένα πράγμα που ξεχωρίζει είναι η εκτεταμένη σουίτα οδηγών και άρθρων στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις Bybit που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως:

 • Αρχάριοι Ε&ΕΝΑ
 • Ξεκινώντας με το ByBit
 • Κατάθεση & Απόσυρση
 • Περιθώριο & Μόχλευση
 • Κέρδος & Απώλεια
 • Εκκαθάριση

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε μια ερώτηση εδώ ή στο ιστολόγιο Bybit, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την ομάδα υποστήριξης πελατών χρησιμοποιώντας το bot ζωντανής συνομιλίας zendesk. Το bot συνομιλίας είναι διαθέσιμο 24/7 σε διάφορες γλώσσες.

Άλλα μέσα για να έρθετε σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης πελατών περιλαμβάνουν κανάλια email και κοινωνικών μέσων. Τα σχόλια για τα προφίλ κοινωνικών μέσων στο Twitter και το Telegram είναι θετικά στο Bybit.

Συχνές Ερωτήσεις

Το Bybit διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά?

Το Bybit.com διαθέτει μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για Android και iOS smartphone που μπορούν να ληφθούν από το Play Store και το Apple Store αντίστοιχα. Η εφαρμογή Bybit έχει ληφθεί περισσότερες από 50.000 φορές με 4,6 αστέρια με βάση 912 κριτικές.

Μπορώ να χάσω περισσότερο από την αρχική μου κατάθεση στο Bybit?

Το Bybit διαθέτει προηγμένο σύστημα εκκαθάρισης ασφαλιστικό ταμείο για να αποτρέψει έναν έμπορο να χάσει περισσότερα από το αρχικό περιθώριο. Ένας έμπορος δεν θα υποστεί απώλειες πέρα ​​από το αρχικό περιθώριο που έχουν τοποθετήσει σε μια θέση.

Τι χώρες υποστηρίζει το Bybit?

Το Bybit είναι μια υπηρεσία κρυπτογράφησης για πελάτες σε όλο τον κόσμο με υποστήριξη μετάφρασης για Αγγλικά, Απλοποιημένα και Παραδοσιακά Κινέζικα, Κορεάτικα και Ιαπωνικά. Υπάρχουν ορισμένες χώρες στις οποίες απαγορεύεται η εμπορία κρυπτονομισμάτων στο Bybit για κανονιστικούς λόγους όπως:

 • Κεμπέκ (Καναδάς)
 • Κούβα
 • Κριμαία
 • Σεβαστούπολη
 • Ιράν
 • Συρία
 • Βόρεια Κορέα
 • Σουδάν
 • Σιγκαπούρη
 • Ηνωμένες Πολιτείες

Οι έμποροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ) δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν το Bybit λόγω αυστηρών κανονισμών που βρίσκονται εκτός του ελέγχου της Bybit. Οι κάτοικοι θα πρέπει να βρουν μια κατάλληλη ανταλλαγή στις ΗΠΑ για να ανταλλάξουν κρυπτογράφηση με μόχλευση.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την αναθεώρηση Bybit, η ανταλλαγή είναι μια αξιόπιστη, ασφαλής και ισχυρή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων αυτό είναι κατάλληλο για αρχάριους και έμπειρους εμπόρους που θα ήθελαν να κερδοσκοπούν σε ψηφιακά νομίσματα με υψηλό περιθώριο.

Επισκεφτείτε το Bybit

Η Bybit.com έχει συνδυάσει επιτυχώς τα καλύτερα κρυπτονομίσματα και τις παραδοσιακές χρηματοοικονομικές αγορές με μια φιλική προς το χρήστη ανταλλαγή. Για εμπόρους που είναι άνετοι με τη μόχλευση συναλλαγών και θέλουν μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων με καινοτόμα χαρακτηριστικά και εργαλεία, το ByBit είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)
 • Οι καλύτερες ανταλλαγές Fiat-To-Crypto στον κόσμο
 • Shrimpy Review: Αυτόματη εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου Crypto
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Κοινωνικές συναλλαγές
 • Γιατί συνεχίζω να χάνω χρήματα στο Bitmex; Αποφύγετε αυτά τα 5 λάθη

Τα εργαλεία διαχείρισης κινδύνων και τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι πολύ σημαντικά για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, τεχνικούς δείκτες και μια ομαλή διεπαφή χαρτογράφησης που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές που θα είναι κατάλληλη για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το Bybit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map