Κριτική CEX.IO: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη χρήση

Το CEX.IO υπερηφανεύεται για τη σταθερότητα που παρέχει υπηρεσία χωρίς προβλήματα που υποστηρίζεται από ένα αξιόπιστο σύστημα και ασφάλεια λογαριασμού χρήστη, ασφαλή αποθήκευση χρημάτων, οικονομική βιωσιμότητα και βαθιά νομική συμμόρφωση. Είναι ένα αξιόπιστη και ασφαλής ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων χωρίς παραβιασμένους λογαριασμούς ή κλοπή χρημάτων από την κυκλοφορία του το 2013.

Επισκεφτείτε το CEX.IO

Το CEX.IO είναι μια δημοφιλής ανταλλαγή αγοράστε Bitcoins αμέσως χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά το οποίο είναι διαθέσιμο σε iOS και Android. Με τις υποστηρικτικές πολλαπλές μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, τραπεζικές μεταφορές, Skrill και άλλα, το CEX.IO θεωρείται ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορη και εύκολη αγορά και πώληση κρυπτογράφησης
 • Υποστηρίζει πιστωτική / χρεωστική κάρτα, τραπεζική μεταφορά και Skrill
 • Δέχεται νομίσματα fiat όπως USD, GBP, EUR και RUB
 • Διάρθρωση τελών βάσει όγκου ξεκινώντας από 0,25% + 0,16%
 • Αποσύρετε αμέσως τα κέρδη σας από τη VISA ή την Mastercard
 • Υποστηρίζει χρήστες στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο
 • 24/7 ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών

Συνολικά

4.2 / 5 Επισκεφτείτε το CEX.IO

Ευκολία στη χρήση


Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε ακριβείς και πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητές του, τη διεπαφή χρήστη και τις χρεώσεις και πολλά άλλα σε αυτήν την αναθεώρηση CEX.IO, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Επίσης, είναι καλή πρακτική ασφάλειας να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X, πριν ξεκινήσετε την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης.

Ιστοσελίδα CEX

Τι είναι το CEX.IO?

Το CEX.IO είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί άτομα σε όλο τον κόσμο παρέχοντας μια εύχρηστη πλατφόρμα για τους επενδυτές για τη μετατροπή των χρημάτων σε ψηφιακά νομίσματα. είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αρχάριους και έξυπνους επενδυτές και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και εργαλείων διαπραγμάτευσης για τα πιο δημοφιλή στοιχεία κρυπτογράφησης όπως Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), XRP, Stellar (XLM), Litecoin (LTC), Tron (TRX) και πολλοί άλλοι.

CEX.io αγορά crypto

CEX.IO σε σύγκριση

Οι προηγμένες δυνατότητες, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή και μια εφαρμογή συναλλαγών για κινητά είναι σημαντικές δυνατότητες στο CEX.IO. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που προσφέρουν δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης.

Είναι CEX.IO Legit?

Το CEX.IO είναι ένα νόμιμη και αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που είναι καταχωρημένη σε διάφορες δικαιοδοσίες παγκοσμίως όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σιγκαπούρη και η Αυστραλία. Ιδρύθηκε το 2013, η πλατφόρμα δημιούργησε μια αξιόπιστη φήμη για την άμεση συναλλαγή κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα.

Είναι ασφαλές στη χρήση CEX.IO?

Το CEX.IO φαίνεται να είναι ασφαλή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί διάφορα μέτρα προκειμένου να διατηρηθεί η ασφάλεια των πληροφοριών και των χρηστών από κλοπή και δόλια δραστηριότητα. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν AML / KYC και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Σύμφωνα με τον ιστότοπο CEX.IO, μηδέν τοις εκατό των χρημάτων των χρημάτων έχουν χαθεί ή κλαπεί.

Χαρακτηριστικά CEX.IO

Οι χρήστες της πλατφόρμας CEX.IO έχουν πρόσβαση σε διάφορες δυνατότητες που περιλαμβάνουν άμεσες αγορές κρυπτογράφησης με πιστωτική κάρτα, πλατφόρμα συναλλαγών περιθωρίου και στοιχήματα αγαπημένων κερμάτων για να κερδίσουν ανταμοιβές. Άλλα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας περιλαμβάνουν:

 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Γρήγορη και εύκολη αγορά και πώληση κρυπτογράφησης
 • Πολλαπλές μέθοδοι πληρωμής όπως πιστωτική / χρεωστική κάρτα, τραπεζική μεταφορά και Skrill
 • Δέχεται νομίσματα fiat όπως USD, GBP, EUR και RUB
 • Βιβλίο παραγγελιών υψηλής ρευστότητας με χαμηλά spread
 • Πλατφόρμα περιθωρίου για την ανταλλαγή κρυπτογραφικών CFD
 • Προηγμένοι αλγόριθμοι αντιστοίχισης παραγγελιών
 • Διαπραγμάτευση συναλλαγών μέσω ιστότοπου, εφαρμογής και API
 • Ασφαλίστε το πορτοφόλι χρησιμοποιώντας μέτρα ψυχρής αποθήκευσης εκτός σύνδεσης
 • Εφαρμογή για κινητά με τις υπηρεσίες Instant Exchange και Instant Sell. Το τελευταίο είναι μοναδικό για την πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να πωλούν κέρματα αποσύρετε αμέσως κέρδη fiat σε VISA ή Mastercard ή στο υπόλοιπο CEX.IO
 • Επιτρέπει στους κατοίκους των ΗΠΑ να αγοράζουν κρυπτογράφηση με πιστωτικές κάρτες
 • Ένα πρόγραμμα συνεργατών που σας ανταμείβει για την προσέλκυση περισσότερων χρηστών στην πλατφόρμα
 • CEX.IO Ποντάρισμα όπου μπορείτε αυξήστε τα αποθέματά σας αποθηκεύοντας κέρματα στον λογαριασμό σας CEX.IO
 • 24/7 ομάδα υποστήριξης πελατών

Εγγραφή λογαριασμού & Σύνδεση

Για τη δημιουργία λογαριασμού με ανταλλαγή CEX.IO, η διαδικασία είναι πολύ απλή και διαρκεί λίγα λεπτά. Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Επαλήθευση CEX.IO

Οι νέοι χρήστες του CEX.IO μπορούν να κάνουν κατάθεση ή ανάληψη έως και $ 100 την ημέρα χωρίς να ολοκληρώσουν τη διαδικασία επαλήθευσης Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC). Προς την αύξηση των ημερήσιων ορίων κατάθεσης και ανάληψης στο CEX.IO, οι χρήστες θα πρέπει να υποβάλουν προσωπικά στοιχεία και έγγραφα ταυτότητας όπως διαβατήριο, άδεια οδήγησης και λογαριασμούς χρησιμότητας που εμφανίζουν μια τρέχουσα διεύθυνση.

Το CEX.IO χρησιμοποιεί μια επαλήθευση σε τέσσερα στάδια για να αυξήσει κάθε όριο (υπολογίζεται καθημερινά).

Κατάθεση κεφαλαίων

Οι χρήστες μπορούν γρήγορα και εύκολα να μεταφέρουν χρήματα στο CEX.IO χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους κατάθεσης όπως πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, διεθνής μεταφορά, Skrill και τοπική τραπεζική μεταφορά καθώς και κρυπτονομίσματα. Τα χρήματα αποθηκεύονται με ασφάλεια σε ένα πορτοφόλι CEX.IO το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά, εμπορία, πώληση ή ανάληψη σε ένα πορτοφόλι υλικού.

Ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσει μια κατάθεση στο CEX.IO εξαρτάται από το στοιχείο κρυπτογράφησης, τον αριθμό των επιβεβαιώσεων που απαιτούνται και τη φόρτωση του δικτύου blockchain. Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί μπορούν να αυξήσουν το ημερήσιο όριο κατάθεσης από 3.000 $, να χρησιμοποιήσουν μια διεθνή πληρωμή ή μια μεταφορά τραπεζικού λογαριασμού.

Πορτοφόλι CEX.IO

Για να καταθέσετε χρήματα στο CEX.IO, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό συναλλαγών CEX.IO
 • Κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Οικονομικά» στο επάνω μενού
 • Αναζήτηση για το προτιμώμενο νόμισμα πληρωμής (π.χ. USD, EUR, GBP)
 • Κάντε κλικ στο κουμπί «Κατάθεση» δίπλα στο επιλεγμένο νόμισμα
 • Επιλέξτε έναν τρόπο πληρωμής (π.χ. πιστωτική κάρτα, Skrill ή τραπεζική μεταφορά)
 • Εισαγάγετε το ποσό κρυπτογράφησης για αγορά
 • Ελέγξτε την παραγγελία και επιβεβαιώστε την αγορά

Πώς να αγοράσετε Crypto άμεσα χρησιμοποιώντας το CEX.IO

Το CEX.IO προσφέρει ένα ασφαλές μέρος για αγορά, πώληση και εμπορία κρυπτονομισμάτων με νόμισμα fiat όπως USD, EUR, GBP ή RUB. Μόλις καταχωρήσετε έναν λογαριασμό, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση αμέσως με τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα.

Για να αγοράσετε κρυπτογράφηση αμέσως, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και μεταβείτε στη σελίδα “Αγορά / Πώληση” χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο επάνω μενού. Επιλέξτε το cryptocurrency για αγορά χρησιμοποιώντας το widget που εμφανίζεται παρακάτω και επιλέξτε το νόμισμα για το οποίο θα πληρώσετε.

CEX.IO αγοράστε crypto

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα προ-υπολογισμένο πακέτο που περιλαμβάνει τα τέλη μετατροπής ή να εισάγουν ένα συγκεκριμένο ποσό αγοράς. Κάντε κλικ στο κουμπί “Αγορά” και προχωρήστε για να εισαγάγετε τον αριθμό της κάρτας και τη λήξη μιας πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας για να τη συνδέσετε σε έναν λογαριασμό. Εάν έχετε ήδη χρήματα στο υπόλοιπο CEX.IO, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για να πληρώσετε.

Αφού ελέγξετε την παραγγελία, κάντε κλικ στο κουμπί “Αγορά τώρα” που θα επιβεβαιώσει την αγορά. Το υπόλοιπο θα εμφανιστεί στο πορτοφόλι CEX.IO μόλις επιβεβαιωθεί η συναλλαγή στο blockchain.

Πλατφόρμα συναλλαγών CEX.IO

Το CEX.IO προσφέρει ένα απλή και εύχρηστη πλατφόρμα συναλλαγών που θα ταιριάζει στους αρχάριους που προτιμούν να αναλύουν τα διαγράμματα τιμών για να αγοράσουν, να ανταλλάξουν ή να πουλήσουν στο επιθυμητό σημείο τιμών χρησιμοποιώντας μια αγορά ή μια οριακή εντολή. Οι χρήστες θα πρέπει να καταθέσουν χρήματα στο πορτοφόλι CEX.IO για να χρηματοδοτήσουν τον λογαριασμό πριν χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα συναλλαγών χρησιμοποιώντας αυτές τις μεθόδους:

 • Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (Mastercard ή VISA)
 • Τραπεζική μεταφορά (SWIFT, SEPA, ACH, Ταχύτερες πληρωμές)
 • Κατάθεση κρυπτονομισμάτων (π.χ. BTC)

Μόλις χρηματοδοτηθεί το πορτοφόλι CEX.IO, οι έμποροι μπορούν να ανοίξουν το παράθυρο «Εμπόριο» για να εμφανίσουν τα γραφήματα που υποστηρίζονται στις εκδόσεις εφαρμογών για υπολογιστές και κινητές συσκευές. Τα υποστηριζόμενα ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης εμφανίζονται στα αριστερά και μπορούν να επιλεγούν για εμφάνιση του γραφήματος, των πρόσφατων συναλλαγών και του ιστορικού παραγγελιών.

Πλατφόρμα συναλλαγών CEX.IO

Η προεπιλεγμένη διάταξη εμφανίζει ένα γράφημα τιμών για να παρέχει μια γρήγορη επισκόπηση της δράσης τιμών χρησιμοποιώντας κηροπήγια. Αν και δεν διαθέτει τεχνικούς δείκτες ή εργαλεία σχεδίασης, οι χρήστες που βασίζονται σε τεχνικούς δείκτες μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί “Διαγράμματα” στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας για να εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο.

Εδώ, οι έμποροι που είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση ιστοτόπων κρυπτογράφησης όπως το TradingView θα μπορούν να σχεδιάζουν γραμμές, μοτίβα και να προσθέτουν δείκτες στα διαγράμματα τιμών. Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία, οι χρήστες μπορούν να επιστρέψουν στην προεπιλεγμένη σελίδα συναλλαγών και να χρησιμοποιήσουν το «Box παραγγελίας» όπως φαίνεται παρακάτω για να εκτελέσουν μια παραγγελία.

παραγγελίες cex.io

Το CEX.IO προσφέρει εντολές αγοράς και περιορισμού για να επιτρέψει στους χρήστες της πλατφόρμας να αποφασίσουν πώς να εκτελέσουν μια εντολή αγοράς ή πώλησης. Σε σύγκριση με τις άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης, οι διαθέσιμοι τύποι παραγγελιών στην πλατφόρμα είναι περιορισμένοι και δεν περιλαμβάνουν προηγμένες δυνατότητες ή εργαλεία διαχείρισης κινδύνου. Ωστόσο, περισσότεροι τύποι παραγγελιών και μέσα διαχείρισης κινδύνου είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα συναλλαγών περιθωρίου Μεσίτης CEX.IO.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ CEX.IO ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Συνολικά, η πλατφόρμα συναλλαγών του CEX.IO φαίνεται να είναι μια καλή επιλογή για αρχάριους που θέλουν να διαχειριστούν τις παραγγελίες τους ώστε να ταιριάζουν στις συνθήκες της αγοράς. Εν τω μεταξύ, οι επαγγελματίες έμποροι θα μπορούσαν να βρουν ελκυστικά API και την πλατφόρμα για την εμπορία περιθωρίων. Τούτου λεχθέντος, τόσο οι αρχάριοι όσο και οι βετεράνοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργικότητα του CEX.IO προς όφελός τους.

Εφαρμογή CEX.IO για κινητά

Το CEX.IO προσφέρει μια εφαρμογή για κινητά που μπορεί να ληφθεί και να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές iOS και Android. ο Η διεπαφή για κινητά είναι καθαρή, απλή στη χρήση και περιλαμβάνει διαισθητική πλοήγηση για αγορά, πώληση, εμπορία, διαχείριση παραγγελιών και χρημάτων ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Η εφαρμογή CEX.IO για κινητά είναι δωρεάν σε όλους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό με το CEX.IO
 • Ολοκληρώστε την επαλήθευση ταυτότητας KYC
 • Κατάθεση χρημάτων με πιστωτική / χρεωστική κάρτα
 • Αγορά και πώληση κρυπτογράφησης αμέσως χρησιμοποιώντας την εφαρμογή CEX.IO
 • Ανταλλάξτε στοιχεία κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα συναλλαγών
 • Ανάληψη χρημάτων σε νόμισμα fiat με λίγα κλικ για VISA, Mastercard, καθώς και αναλήψεις κρυπτογράφησης

εφαρμογή cex.io

Χρεώσεις συναλλαγών CEX.IO

CEX.IO η δομή των τελών χρησιμοποιεί ένα μοντέλο λήψης και κατασκευαστή και βασίζεται στον όγκο συναλλαγών των 30 ημερών για όλα τα ζευγάρια. Οι έμποροι με μηνιαίο όγκο συναλλαγών μεγαλύτερο από 6000BTC που παρέχουν ρευστότητα στο βιβλίο παραγγελιών (π.χ. χρησιμοποιώντας παραγγελίες υπό όρους) θα επιβαρύνονται με μηδενικά τέλη για την αγορά και πώληση κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα συναλλαγών.

Κατάθεση CEX.IO & Τέλη ανάληψης

CEX.IO τα τέλη κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων στο χρηματιστήριο κυμαίνονται από 0 $ και 3,99% ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής, όπως χρεωστική / πιστωτική κάρτα, Skrill, τραπεζική μεταφορά ή SEPA. Σε σύγκριση με άλλα παγκόσμια ανταλλακτικά fiat-to-crypto όπως το OKEX και το Coinmama, τα τέλη κατάθεσης και ανάληψης στο CEX.IO είναι αρκετά λογικά.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες χώρες υποστηρίζονται από το CEX.IO?

Το CEX.IO είναι ένας παγκόσμιος πάροχος ανταλλαγών fiat-to-crypto που επιτρέπει συναλλαγές με πιστωτική κάρτα και τραπεζική μεταφορά στο 99% των χωρών παγκοσμίως. Λόγω περιορισμών καρτών, οι ακόλουθες χώρες δεν υποστηρίζονται από το CEX.IO και έχουν περιοριστεί για αναλήψεις:

 • Αγκόλα
 • Ανταρκτική
 • Μπουτάν
 • Μποτσουάνα
 • Νησί Μπούβετ
 • Μπουρκίνα Φάσο
 • Πράσινο Ακρωτήριο
 • Τσαντ
 • Νησί των Χριστουγέννων
 • Κολομβία
 • Νησί Κόκος
 • Κομόρες
 • Δημοκρατία του Κονγκό
 • Νησιά Κουκ
 • Ακτή Ελεφαντοστού
 • Τζιμπουτί
 • Αίγυπτος
 • Ερυθραία
 • Ισημερινή Γουινέα
 • Νήσοι Φώκλαντ
 • Φίτζι
 • Γαλλική Γουιάνα
 • Γαλλικά νότια εδάφη
 • Γουατεμάλα
 • Γκινέα
 • Γουινέα-Μπισάου
 • Αΐτη
 • Νήσοι Χερντ και ΜακΝτόναλντ
 • Ινδονησία
 • Λιβερία
 • Μάλι
 • Μαγιότ
 • Μοντσερράτ
 • Μιανμάρ
 • Ναουρού
 • Νιγηρία
 • Νιούε
 • Νησί Νόρφολκ
 • Βορεια Νησια Μαριανα
 • Παλαιστίνη
 • Πίτκαρν
 • Πουέρτο Ρίκο
 • Ρουάντα
 • Σαμόα
 • Σάο Τομέ και Πρίνσιπε
 • Άγιος Πιέρ και Μικελόν
 • Αγία Ελένη
 • Σιέρρα Λεόνε
 • Νησιά του Σολομώντα
 • Νότια Γεωργία και Νότια Νησιά Σάντουιτς
 • Σουαζιλάνδη
 • Ανατολικό Τιμόρ
 • Τοκελάου
 • Τόνγκα
 • Τυνησία
 • Τουβαλού
 • Ενδιάμεση αποστολή των Ηνωμένων Εθνών στο Κοσσυφοπέδιο (UNMIK)
 • Δυτική Σαχάρα
 • Γουόλις και Φουτούνα

Μπορούν οι Αμερικανοί έμποροι να χρησιμοποιήσουν το CEX.IO?

Το CEX.IO είναι μια υποστηριζόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, η οποία επιτρέπει στους επενδυτές και τους εμπόρους των ΗΠΑ να αγοράζουν και να πωλούν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στην πλατφόρμα. Πριν ξεκινήσετε, οι πελάτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας για κατάθεση και ανάληψη χρημάτων.

Διαθέτει το CEX.IO ένα πρόγραμμα θυγατρικών?

Το πρόγραμμα θυγατρικών CEX.IO επιτρέπει στους υπάρχοντες χρήστες να προσκαλούν νέους πελάτες στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό σύνδεσμο παραπομπής για να κερδίσουν ανταμοιβή. Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν το 30% του αναφερόμενου τέλους συναλλαγής χρηστών σε συναλλαγές ανταλλαγής.

Το CEX.IO έχει λογαριασμό επίδειξης?

Το CEX.IO δεν διαθέτει λογαριασμό επίδειξης συναλλαγών για να ασκεί συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στο χρηματιστήριο. Οι αρχάριοι που θέλουν να μάθουν πώς να κάνουν συναλλαγές θα πρέπει να εγγραφούν σε άλλη πλατφόρμα.

Το CEX.IO δέχεται προπληρωμένες κάρτες?

Το CEX.IO συμβουλεύει να μην χρησιμοποιείτε προπληρωμένες κάρτες, όπως κάρτες git Amazon για να αγοράσετε κρυπτογράφηση στο χρηματιστήριο. Για να εξασφαλίσετε μια γρήγορη αγορά, συνιστάται η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Εναλλακτικές λύσεις CEX.IO

crypto.com

Crypto.com

Το Crypto.com είναι μια παγκόσμια υπηρεσία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την επιτάχυνση της υιοθέτησης της τεχνολογίας blockchain βελτιώνοντας τη χρηστικότητα και την προσβασιμότητα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών πληρωμής χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα.

Επισκέψου την ιστοσελίδα συν 500

Plus500

Το Plus500 είναι ένας πάροχος CFD που προσφέρει τη μαζική πελατειακή του βάση για την εμπορία των πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με μόχλευση έως 30x όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron και Monero.

Αποποίηση ευθυνών: το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

Επισκέψου την ιστοσελίδα κάθισμα

Κάθισμα

Το Binance είναι η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων από όγκο συναλλαγών και ένας από τους ταχύτερους παρόχους υπηρεσιών συναλλαγών για το οικοσύστημα blockchain. Το χρηματιστήριο έχει σημειώσει αστρονομική ανάπτυξη και είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσετε την αναθεώρηση CEX.IO, είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, δυνατοτήτων και εργαλείων κρυπτογράφησης για να επιτρέπουν σε άτομα σε όλο τον κόσμο γρήγορη και εύκολη πρόσβαση να αποκτήσουν περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat όπως το USD με τη Visa ή την Mastercard τους.

Το CEX.IO αντέχει κανονιστική συμμόρφωση σε διάφορες δικαιοδοσίες. Το CEX.IO διαθέτει άδεια για παροχή υπηρεσιών στις ΗΠΑ, εγγεγραμμένο στην Money Services Businesses (MSB) με το FinCEN, έλαβε άδεια διανεμημένης τεχνολογίας καθολικών (DLT) που εκδόθηκε από το GFSC και άλλα.

Επισκεφτείτε το CEX.IO

Η απλή και εύχρηστη διεπαφή, ποικιλία προϊόντων όπως άμεση αγορά / πώληση με πιστωτική κάρτα, ανταλλαγή περιθωρίου κέρδους, πλατφόρμα στοιχήματος και πλούσια σε χαρακτηριστικά εφαρμογή για κινητές συναλλαγές καθιστά το CEX.IO αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά στον κόσμο αγοράστε και πουλήστε κρυπτογράφηση αμέσως.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • 6 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο (Ηνωμένο Βασίλειο)
 • Επανεξέταση StormGain: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ Πριν εγγραφείτε το 2020
 • 5 καλύτερες πλατφόρμες για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto
 • Shrimpy Review: Αυτόματη εξισορρόπηση του χαρτοφυλακίου Crypto
 • 10 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο crypto exchange για αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που έχουν παραβιαστεί ή έχουν κλαπεί κεφάλαια πελατών. Τα ακόλουθα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – είναι γνωστά και αξιόπιστα για να παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης να καταθέσουν χρήματα και να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφτείτε το CEX.IO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me