Αναθεώρηση Changelly: Είναι ακόμα ασφαλές και πώς λειτουργεί

Το Changelly είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο που είναι ευρέως γνωστό για την άμεση υπηρεσία crypto-to-crypto. Η πλατφόρμα προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών και διαθέτει πάνω από 150 κρυπτονομίσματα διαθέσιμα για ανταλλαγή.

Η πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών εδώ και αρκετά χρόνια, παρέχοντας μια σταθερή, διαφανή, γρήγορη και φιλική προς το χρήστη διεπαφή για ανταλλαγή στοιχείων κρυπτογράφησης γρήγορα σε άλλο και επίσης αγοράζει κρυπτογράφηση με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Επισκεφτείτε το Τσανγκλι

Σε αυτήν την κριτική Changelly, θα παρέχουμε μια επισκόπηση και αξιολόγηση της πλατφόρμας συναλλαγών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για να σας βοηθήσουμε να εκτιμήσετε τις δυνατότητές του, τη διεπαφή χρήστη και τα τέλη συναλλαγών. Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε πάντα ακριβείς πληροφορίες, προτείνουμε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό τους κατά καιρούς σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες ενημερώσεις μετά.

ιστότοπος changelly

Πώς λειτουργεί το Changelly?

Τσανγκλι χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο συναλλαγών που ενσωματώνεται σε μερικά από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης σήμερα για να συγκεντρώσει τις καλύτερες τιμές κρυπτογράφησης, όπως Binance, Poloniex και Bittrex.

Η πλατφόρμα αναζητά και χρησιμοποιεί την καλύτερη διαθέσιμη τιμή για εμφάνιση στη διεπαφή χρήστη και κλειδώνει την τιμή έως ότου ο χρήστης ολοκληρώσει τη συναλλαγή και επιβεβαιωθεί στο blockchain. Επομένως, οι χρήστες του Changelly μπορούν να ανταλλάξουν κρυπτογράφηση στις καλύτερες δυνατές τιμές.

πώς λειτουργεί το changelly

Σε σύγκριση με το Changelly

Φιλικό για αρχάριους και ευκολία στη χρήση είναι σημαντικά χαρακτηριστικά του Changelly. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλες δημοφιλείς ανταλλαγές κρυπτογράφησης που επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση αμέσως χρησιμοποιώντας έναν απλό στη χρήση ιστότοπο.

Είναι Changelly Legit?

Ο Τσανγκλι είναι ένα νόμιμη υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που λειτουργεί από το 2015. Η διαδικτυακή πλατφόρμα crypto έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη των χρηστών από όλο τον κόσμο και συνεχίζει να αυξάνεται. Η πλατφόρμα Changelly και η εφαρμογή για κινητά προσελκύουν πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες μηνιαίως σύμφωνα με τον ιστότοπό της.

Είναι ασφαλές το Changelly?

Ο Τσανγκλι είναι ένα ασφαλής ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που δεν είναι εθελοντική. Τα χρήματα των χρηστών ΔΕΝ αποθηκεύονται από την διαδικτυακή πλατφόρμα που διαφορετικά θα μπορούσε να παραβιαστεί ή να παραβιαστεί. Οι λογαριασμοί χρηστών μπορούν να ασφαλιστούν με έλεγχο ταυτότητας 2 Factor για να παρέχουν επιπλέον ασφάλεια και προστασία λογαριασμού.


Εγγραφή στο Changelly & Σύνδεση

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Changelly, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

εγγραφείτε στο changelly

Πώς να ανταλλάξετε Crypto χρησιμοποιώντας το Changelly

Η διαδικασία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στο Changelly είναι απλή και απλή. Στην αρχική σελίδα, υπάρχει ένα widget στα δεξιά για να ξεκινήσετε. Απλώς επιλέξτε την κρυπτογράφηση που θέλετε να πουλήσετε χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού. Μόλις εισαγάγετε το ποσό πώλησης, επιλέξτε το κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε.

Το ποσό της κρυπτογράφησης που θα λάβετε θα υπολογιστεί αυτόματα με βάση το εάν έχετε επιλέξει κυμαινόμενο ή σταθερό επιτόκιο. Μόλις ελέγξετε τις λεπτομέρειες, κάντε κλικ στο «Ανταλλαγή τώρα» για να εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού υλικού κρυπτογράφησης όπως φαίνεται παρακάτω.

κρυπτογράφηση συναλλαγών changelly

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγετε στη διεύθυνση πορτοφολιού σας όπου θα λάβετε το κρυπτογράφηση. Βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι του υλικού σας μπορεί να υποστηρίξει την κρυπτογράφηση πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε Ethereum, θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση Ethereum, όχι το Bitcoin ή άλλο crypto. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να χάσετε όλα τα νομίσματά σας. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία, αποδεχτείτε το T&Cs και κάντε κλικ στο “Επόμενο βήμα”.

changelly επιβεβαίωση παραγγελίας

Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε την πληρωμή στέλνοντας το κρυπτογράφηση που θέλετε να ανταλλάξετε ή να ανταλλάξετε στη διεύθυνση. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία, η κρυπτογράφηση θα σταλεί στο πορτοφόλι του υλικού σας εντός περίπου 5-30 λεπτών ανάλογα με το φορτίο blockchain.

Αγοράστε Crypto με χρεωστική κάρτα ή πιστωτική κάρτα χρησιμοποιώντας το Changelly

Οι χρήστες του Changelly μπορούν να αγοράσουν κρυπτογράφηση με χρεωστική κάρτα ή πίστωση MoonPay, Απλός ή Ιντακοΐνη. Για να αγοράσετε κρυπτογράφηση με χρεωστική κάρτα, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 7 λεπτά από την αρχή έως το τέλος. Θα πρέπει να ελέγξετε το πορτοφόλι σας Bitcoin για να βεβαιωθείτε ότι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για ένα βήμα προς βήμα εκπαιδευτικό βίντεο σχετικά με τον τρόπο αγοράς κρυπτογράφησης με χρεωστική κάρτα χρησιμοποιώντας το Changelly.

Πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση λογαριασμού?

Ναι, εάν χρησιμοποιείτε το Changelly για πρώτη φορά για να αγοράσετε κρυπτογράφηση, τότε θα πρέπει να αποδείξετε την ταυτότητά σας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Know-Your-Customer (KYC). Η διαδικασία επαλήθευσης διαρκεί περίπου 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να ανεβάσετε τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Διεθνές διαβατήριο
  • Εθνική ταυτότητα
  • Δίπλωμα οδήγησης

Τι είναι τα τέλη Changelly?

Οι χρεώσεις ανταλλαγής πρέπει να αξιολογηθούν πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Αυτό είναι σημαντικό κατά την ανταλλαγή μεγάλου ποσού κρυπτογράφησης σε άλλο κρυπτογράφηση.

Τέλη συναλλαγών

Ο Changelly εφαρμόζει ένα σταθερή χρέωση συναλλαγής 0,25% σε όλες τις συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Ο Τσανγκλι ΔΕΝ χρεώστε προμήθειες κρυπτογράφησης ή ανάληψης. Υπάρχει ένα ελάχιστο τέλος δικτύου που καθορίζεται από το blockchain. Αυτή η χρέωση ποικίλλει ανάλογα με το φορτίο δικτύου και για κάθε νόμισμα κρυπτογράφησης.

Χρέωση & Τέλη πιστωτικής κάρτας

Εάν αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, θα έχετε επιπλέον χρεώσεις περίπου 5% ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών που χρησιμοποιείτε (π.χ. Simplex, MoonPay και Indacoin) συν 2,5% χρέωση Changelly.

Η ίδια χρέωση ισχύει εάν πουλάτε κρυπτογράφηση σε νόμισμα fiat ή μεταφέρετε σε τραπεζικό λογαριασμό.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι υποστηρίζουν τα κρυπτονομίσματα το Changelly?

Το Changelly υποστηρίζει πάνω από 150 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των κυριότερων ψηφιακών νομισμάτων, όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero και πολλά άλλα. Η Changelly προσθέτει συνεχώς υποστήριξη για νέα altcoins που μπορεί να μην γνωρίζετε ότι κερδίζουν δημοτικότητα στον χώρο του blockchain.

Για να μάθετε την πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα “Υποστηριζόμενα νομίσματα”.

Τι είναι το πρόγραμμα παραπομπής Changelly?

Η Changelly προσφέρει ένα πρόγραμμα θυγατρικών που επιβραβεύει τους χρήστες του με το 50% των προμηθειών για κάθε συναλλαγή. Για να πληροίτε τα κριτήρια για το πρόγραμμα παραπομπής, πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό στο Changelly και να μοιραστείτε τον σύνδεσμο παραπομπής.

Όλες οι προμήθειες που κερδίζονται μέσω του προγράμματος συνεργατών Changelly πληρώνονται σε Bitcoin (BTC).

Ποιες χώρες υποστηρίζονται στο Changelly?

Το Changelly είναι παγκόσμιες διαδικτυακές υπηρεσίες κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμες σε χρήστες σχεδόν σε όλες τις χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας, της Ευρώπης και του Καναδά. Η πλατφόρμα συχνά αναθεωρείται ως ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ για την αγορά κρυπτογράφησης με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την αναθεώρησή μας στο Changelly, η ευκολία στη χρήση και η απλή στη χρήση διεπαφή το καθιστούν ένα ελκυστικό διαδικτυακό κρυπτογράφηση για τη μετατροπή ψηφιακών νομισμάτων. Η όλη διαδικασία για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης ή την αγορά κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Επισκεφτείτε το Τσανγκλι

Επίσης, δεδομένου ότι η Changelly δεν αποθηκεύει στοιχεία κρυπτογράφησης, μπορεί να θεωρηθεί ως ασφαλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης για χρήση. Ωστόσο, οι χρεώσεις διαπραγμάτευσης για την αγορά κρυπτογράφησης με χρεωστικές κάρτες μπορούν να ανέρχονται στο 7,5% του συνολικού ποσού. Σε σύγκριση με άλλα ανταλλακτικά fiat-to-crypto που σας επιτρέπουν να αγοράσετε crypto με πιστωτική κάρτα, αυτό είναι αρκετά υψηλό.

Συνοπτικά, πιστεύουμε ότι η Changelly είναι μια νόμιμη διαδικτυακή πλατφόρμα κρυπτογράφησης που πρέπει να εξετάσετε.

Σας αρέσει αυτή η ανάρτηση; Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

  • 5 καλύτερες πλατφόρμες για να κερδίσετε ενδιαφέρον για το Crypto
  • 10 καλύτερα Bitcoin & Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία
  • Πώς να αγοράσετε Bitcoin με δωροκάρτα Amazon (Super Easy)
  • 6 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο
  • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης μηδενικών τελών (συναλλαγές χωρίς προμήθεια)

Εάν υπάρχουν άλλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που θέλετε να ελέγξουμε, αφήστε μας ένα σχόλιο.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο crypto exchange για αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που έχουν παραβιαστεί ή έχουν κλαπεί κεφάλαια πελατών. Οι ακόλουθες ανταλλαγές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – είναι γνωστές και αξιόπιστες για να παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης να καταθέσουν νόμισμα fiat και να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφτείτε το Τσανγκλι

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map