ChangeNOW Review: Crypto Swaps, Trading Fees & More

Το ChangeNOW είναι μια πολύ γνωστή και δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται για την άμεση ανταλλαγή μιας κρυπτογράφησης σε άλλη, χωρίς όρια ή εγγραφή. Οι χρήστες έχουν την πολυτέλεια να ανταλλάσσουν πάνω από 170 διαφορετικά κρυπτονομίσματα μέσα σε λίγα λεπτά απευθείας στο πορτοφόλι του υλικού σας.

Σε αυτήν την κριτική ChangeNOW, θα αξιολογήσουμε τη δημοφιλή πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες χιλιάδες άτομα παγκοσμίως και θα παρέχουμε μια επισκόπηση των δυνατοτήτων της, του περιβάλλοντος χρήστη και των τελών συναλλαγών.

Επισκεφτείτε το ChangeNOW

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε πάντα ακριβείς πληροφορίες, προτείνουμε να επισκέπτεστε τον ιστότοπό τους κατά καιρούς σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες ενημερώσεις μετά. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας περάσουμε σε αυτό!

ιστοσελίδα changenow

Πριν ξεκινήσετε, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης.

Τι είναι Αλλαγή ΤΩΡΑ?

Το ChangeNOW είναι ένα μη-στερητική υπηρεσία που είναι ευρέως γνωστή για την άμεση και απλή στη χρήση υπηρεσία crypto-to-crypto. Η πλατφόρμα προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, διαθέτει πάνω από 170 κρυπτονομίσματα διαθέσιμα για ανταλλαγή και δεν έχει όρια. Μπορείτε να ανταλλάξετε όσα κρυπτονομίσματα θέλετε, όπως το Bitcoin στο Ethereum ή άλλο κρυπτογράφηση, αμέσως και χωρίς χρονοβόρα διαδικασία εγγραφής.

Το ChangeNOW σάς επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας χρεωστική / πιστωτική κάρτα (Visa ή MasterCard) μέσω συνεργάτη τρίτου μέρους και να λαμβάνετε απευθείας στο πορτοφόλι του υλικού σας.

Πώς λειτουργεί το ChangeNOW?

Το ChangeNOW συγκεντρώνει τις τιμές κρυπτογράφησης από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή χρηματιστήρια στον κόσμο. Θα αναζητήσει το καλύτερο δυνατό στην τιμή του χρόνου και θα το κλειδώσει έως ότου ο χρήστης ολοκληρώσει τη συναλλαγή και επιβεβαιωθεί στο blockchain.

αλλάξτε πώς λειτουργεί

Για να χρησιμοποιήσετε το ChangeNOW, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

ChangeNOW Σε σύγκριση

Φιλικό για αρχάριους και ευκολία στη χρήση είναι σημαντικά χαρακτηριστικά του ChangeNOW. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλες δημοφιλείς ανταλλαγές κρυπτογράφησης που επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση αμέσως χρησιμοποιώντας έναν απλό στη χρήση ιστότοπο.


Είναι ChangeNOW Legit?

Το ChangeNOW φαίνεται να είναι μεγάλοegitimate υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτογράφησης που λειτουργεί από το 2017. Η διαδικτυακή πλατφόρμα crypto έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη των χρηστών από όλο τον κόσμο και συνεχίζει να αυξάνεται. Η πλατφόρμα ChangeNOW και η εφαρμογή της για κινητά προσελκύουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα σύμφωνα με τον ιστότοπό της.

Είναι Αλλαγή ΤΩΡΑ ασφαλές?

Το ChangeNOW φαίνεται να είναι ασφαλής ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που δεν είναι εθελοντική. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα των χρηστών ΔΕΝ αποθηκεύονται από την πλατφόρμα που μειώνει τον κίνδυνο απάτης, κλοπής και χάκερ. Εντοπίζεται ύποπτη δραστηριότητα χρήστη στην πλατφόρμα, θα ενεργοποιηθεί ένα εσωτερικό σύστημα διαχείρισης κινδύνου που θα απαιτήσει από τον χρήστη να παράσχει επιπλέον επαλήθευση KYC.

Πώς να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το ChangeNOW

Η διαδικασία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στο ChangeNOW είναι εύκολη και ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να ανταλλάξει κρυπτογράφηση όπως από το Bitcoin στο Ethereum μέσα σε λίγα λεπτά.

Για να ξεκινήσετε, οι χρήστες θα πρέπει επισκεφτείτε τον ιστότοπο ChangeNOW και χρησιμοποιήστε το widget στην αρχική σελίδα όπως φαίνεται παρακάτω.

widget αλλαγής ΤΩΡΑ

Για ανταλλαγή κρυπτογράφησης αμέσως, χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο βέλος για να επιλέξετε την κρυπτογράφηση που θέλετε να ανταλλάξετε (ή να πουλήσετε) και το ποσό. Στη συνέχεια, ακολουθώντας μια παρόμοια διαδικασία, επιλέξτε το crypto που θέλετε να αγοράσετε. Θα δείτε ότι το ποσό θα συμπληρωθεί αυτόματα στο πλαίσιο “Λαμβάνετε”.

Το ποσό θα διαφέρει ανάλογα με την τιμή που επιλέξατε, την οποία θα εξηγήσουμε περαιτέρω σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, κάντε κλικ στο «Ανταλλαγή».

Εδώ, οι λεπτομέρειες της συναλλαγής θα εμφανιστούν ξανά τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε να τροποποιήσετε. Διαφορετικά, μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση για να στείλετε το κρυπτογράφηση που πρόκειται να αγοράσετε. είναι καλύτερα να στείλετε το crypto απευθείας στο πορτοφόλι του υλικού σας, εισάγετε λοιπόν τη διεύθυνση όπως φαίνεται παρακάτω.

changenow swap crypto

Μόλις εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού σας όπου θα λάβετε το κρυπτογράφηση, το επόμενο βήμα είναι να επιβεβαιώσετε την παραγγελία. Πριν επιβεβαιώσετε την παραγγελία, βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι σας μπορεί να αποδεχτεί αυτό το κρυπτογράφηση.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε Ethereum, θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση Ethereum, όχι το Bitcoin ή άλλο crypto. Διαφορετικά, τα κέρματά σας μπορεί να χαθούν και να είναι δύσκολο να ανακτηθούν.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία, αποδεχτείτε το T&Cs και κάντε κλικ στο “Επιβεβαίωση”.

changenow επιβεβαίωση παραγγελίας

Το τελευταίο βήμα είναι να καταθέσετε το crypto που θέλετε να πουλήσετε (ανταλλαγή) στη διεύθυνση ChangeNOW.

Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, το ChangeNOW θα στείλει το crypto στην καθορισμένη διεύθυνση πορτοφολιού σας. Η επεξεργασία των παραγγελιών διαρκεί περίπου 5-10 λεπτά, ανάλογα με τη φόρτωση στο δίκτυο blockchain.

Εάν δεν λάβετε τίποτα στο πορτοφόλι σας για μερικές ώρες, φροντίστε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο βοήθειας ChangeNOW.

αλλαγή ΤΩΡΑ κατάθεση

Αγορά Crypto με χρεωστική / πιστωτική κάρτα

Το ChangeNOW λειτουργεί ως ανταλλαγή fiat-to-crypto για να επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν crypto με ένα νόμισμα fiat όπως USD, GBP, AUD, NZD, JPY, EUR και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν κρυπτογράφηση στο ChangeNOW χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα ή πιστωτική κάρτα μέσω της συνεργασίας τους με Απλός.

Για να αγοράσετε κρυπτογράφηση με χρεωστική κάρτα, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Αλλαγή ΤΩΡΑ τέλη

Τέλη ανταλλαγής

Οι χρεώσεις ανταλλαγής πρέπει να αξιολογηθούν πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Αυτό είναι σημαντικό κατά την ανταλλαγή μεγάλου ποσού κρυπτογράφησης σε άλλο κρυπτογράφηση.

Ο ιστότοπος δεν αναφέρει τα τέλη ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Ωστόσο, με βάση τις εκτιμήσεις μας, η χρέωση μετατροπής ή ανταλλαγής φαίνεται να κυμαίνεται μεταξύ 0,5% και 1,5% (κατά τη στιγμή της γραφής) που περιλαμβάνονται στην προτεινόμενη ανταλλαγή.

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Καθώς το ChangeNOW δεν έχει το δικό του πορτοφόλι για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων, δεν υπάρχει καμία προμήθεια κατάθεσης ή ανάληψης. Υπάρχει ένα ελάχιστο τέλος δικτύου που καθορίζεται από το blockchain. Αυτή η χρέωση ποικίλλει ανάλογα με το φορτίο του δικτύου και για κάθε νόμισμα κρυπτογράφησης.

Χρέωση & Τέλη πιστωτικής κάρτας

Εάν αγοράζετε κρυπτογράφηση με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ισχύει επιπλέον χρέωση περίπου 5% επιπλέον της χρέωσης ChangeNOW. Επομένως, οι συνολικές χρεώσεις για την αγορά κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα είναι αρκετά υψηλές.

Συχνές Ερωτήσεις

Πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση λογαριασμού?

Ναι, εάν χρησιμοποιείτε το ChangeNOW για να μετατρέψετε το νόμισμα fiat σε ψηφιακά στοιχεία, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε μια διαδικασία KYC σύμφωνα με τους οικονομικούς κανονισμούς. Για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να ανεβάσετε τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Διεθνές διαβατήριο
  • Εθνική ταυτότητα
  • Δίπλωμα οδήγησης

Ποια νομίσματα είναι διαθέσιμα?

Το ChangeNOW υποστηρίζει πάνω από 170 κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero και πολλά άλλα. Για να δείτε την πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε το διαθέσιμη σελίδα κερμάτων.

Τι χώρες αλλάζει Τώρα υποστηρίζει?

Το ChangeNOW είναι ένα υποστηριζόμενο χρηματιστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες για την αγορά κρυπτογράφησης και άλλων χωρών σε όλο τον κόσμο, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, η Ευρώπη και ο Καναδάς. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν το ChangeNOW είναι διαθέσιμο στη χώρα σας, επισκεφτείτε το changenow.io/terms-of-use Για περισσότερες πληροφορίες.

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσουμε την αναθεώρηση ChangeNOW, η χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση είναι απλή και χωρίς ταλαιπωρία ή επιπλοκές. Το widget στην αρχική σελίδα είναι κατάλληλο για επενδυτές όλων των ηλικιών και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό για να ανταλλάξετε κρυπτογράφηση.

Επισκεφτείτε το ChangeNOW

Για όσους θέλουν να αγοράσουν Bitcoin ή άλλο altcoin, η πλατφόρμα καθιστά δυνατή τη χρήση μόνο χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους κατάθεσης καθώς τα τέλη συναλλαγών είναι υψηλά. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι πρέπει να υποβάλετε ταυτότητα για να αποδείξετε την ταυτότητά σας κατά την αγορά κρυπτογράφησης με εθνικό νόμισμα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

  • Επανεξέταση FTX Exchange – Πρέπει να κάνετε την εναλλαγή?
  • Αναθεώρηση BlockFi: Είναι νόμιμο & Ασφαλής?
  • Πώς να αγοράσετε Bitcoin με δωροκάρτα Amazon (Super Easy)
  • 4 Καλύτερο Cashback Bitcoin & Εφαρμογή ανταμοιβών (ΔΩΡΕΑΝ χρήματα)
  • 8 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ

Σας αρέσει αυτή η ανάρτηση; Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε!

Εάν υπάρχουν άλλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που θέλετε να ελέγξουμε, αφήστε ένα σχόλιο.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο crypto exchange για αγορά, εμπορία και πώληση Bitcoin και κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που έχουν παραβιαστεί ή έχουν κλαπεί κεφάλαια πελατών. Τα ακόλουθα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης – εκτός από το παραπάνω χρηματιστήριο – είναι γνωστά και αξιόπιστα για να παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο για αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης να καταθέσουν νόμισμα fiat και να αγοράσουν ψηφιακά στοιχεία.

Επισκεφτείτε το ChangeNOW

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map