Επανεξέταση CoinJar: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Διαβάστε πριν από τη χρήση

Σε αυτήν την κριτική CoinJar, ρίχνουμε μια προσεκτική ματιά σε ένα από τα πιο δημοφιλή ανταλλακτικά κρυπτογράφησης της Αυστραλίας που έχει πάνω από 400.000 χρήστες. Το CoinJar βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας με πολλά προϊόντα κρυπτογράφησης που μπορεί να σας ενδιαφέρουν να χρησιμοποιήσετε.

Επισκεφτείτε το CoinJar

Παρόλο που στοχεύουμε να σας παρέχουμε τις πιο ακριβείς πληροφορίες σε αυτήν την κριτική, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν αργότερα.

Contents

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απλή και εύχρηστη ανταλλαγή για αρχάριους
 • Υποστηρίζει ποικιλία μεθόδων κατάθεσης AUD
 • Χρεωστική κάρτα CoinJar για να ξοδέψετε κρυπτονομίσματα
 • Εφαρμογή συναλλαγών για κινητά για συσκευές iOS και Android
 • Βαθμολογία 4,0 αστέρων με βάση 1299 κριτικές

Συνολικά

4.3 / 5 Επισκεφτείτε το CoinJar

Ευκολία στη χρήση

Διεπαφή χρήστη

Αμοιβές

Ασφάλεια

Πριν ξεκινήσετε την εμπορία κρυπτογράφησης, είναι καλή πρακτική ασφάλειας να χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin, όπως το Ledger Nano X. Εάν δεν έχετε πορτοφόλι, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού Bitcoin.

Τι είναι το CoinJar?

Το CoinJar είναι Ανταλλαγή ψηφιακού νομίσματος Αυστραλίας που ιδρύθηκε τον Μάιο του 2013 με έδρα στη Μελβούρνη της Βικτώριας. Η ανταλλαγή είναι γνωστή για τα απλά και εύχρηστα προϊόντα και τις καινοτομίες τους, όπως μια χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης, μια κάρτα crypto EFTPOS και μια ασφαλή εφαρμογή πορτοφολιού CoinJar για κινητές συσκευές.

κουίντζαρ

Το CoinJar είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που είναι εμπιστεύονται περισσότεροι από 400.000 χρήστες με πάνω από 1,5 $ + δισεκατομμύρια συναλλαγές σε κρυπτογράφηση. Η ανταλλαγή υποστηρίζεται από μερικούς από τους πιο μελλοντικούς επενδυτές στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων Ψηφιακή ομάδα νομισμάτων, Ενίσχυση VC και BlackBird Ventures.

Γρήγορη περίληψη

Σε σύγκριση με το CoinJar


Η τραπεζική μεταφορά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσης AUD στο CoinJar. Αυτός ο πίνακας σύγκρισης παραθέτει άλλες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στην Αυστραλία, όπως το CoinJar που προσφέρουν τραπεζικές μεταφορές.

Είναι το CoinJar ασφαλές?

Το CoinJar φαίνεται να είναι ασφαλή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που περιλαμβάνει λειτουργίες ασφαλείας τύπου τράπεζας για την προστασία των χρημάτων των πελατών. Το 90% των χρημάτων χρημάτων στα πορτοφόλια CoinJar αποθηκεύονται σε ψυχρά πορτοφόλια εκτός σύνδεσης που βρίσκονται σε ασφαλείς τοποθεσίες για μέγιστη ασφάλεια. Η ανταλλαγή προστατεύει τις πληροφορίες των πελατών της χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο μέτρων ασφαλείας που περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση δεδομένων, Ασφάλεια επιπέδου μεταφοράς (TLS), περιοδικούς ελέγχους ασφαλείας και οργανωτική ασφάλεια βέλτιστων πρακτικών.

Εγγραφή CoinJar & Σύνδεση

Η διαδικασία εγγραφής ενός λογαριασμού CoinJar είναι απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να ορίσετε ένα όνομα χρήστη CoinJar, να ανεβάσετε μια εικόνα προφίλ, να επιλέξετε τη χώρα διαμονής σας και να εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας για επαλήθευση.

Πριν καταθέσετε χρήματα, πρέπει να ρυθμίσετε και να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας 2FA και SMS (συνιστάται ιδιαίτερα) για επιπλέον ασφάλεια. Αυτό μπορεί να βρεθεί στην ενότητα “Ρυθμίσεις” και μεταβείτε στην ενότητα “Βελτιωμένη επαλήθευση” για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Πώς να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο CoinJar

Για να αγοράσετε ή να πουλήσετε Bitcoin με το CoinJar, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη διεξοδική ψηφιακή ταυτότητα (Australia Post) η οποία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί. Για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

επαλήθευση coinjar

Χρηματοδότηση του λογαριασμού σας στο CoinJar

Μόλις επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, είστε πλέον έτοιμοι να καταθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι CoinJar. Οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν νόμισμα fiat στο CoinJar χρησιμοποιώντας τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

PayID / NPP

Το CoinJar προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής πληρωμών μέσω PayID από τον υποστηριζόμενο Αυστραλιανό τραπεζικό λογαριασμό σας. Οι καταθέσεις PayID είναι υποστήριξη από Osko® και NPP που είναι διαθέσιμα για χρήση 24/7. Το PayID είναι μια ταχύτερη μέθοδος πληρωμής με χρήματα που πιστώνονται σε λογαριασμό CoinJar σε λίγα μόνο λεπτά.

BPAY

Οι χρήστες του CoinJar μπορούν να στέλνουν πληρωμές χρησιμοποιώντας το BPAY που είναι ένας ευρέως χρησιμοποιούμενος και προσβάσιμος τρόπος πληρωμής. Η κατάθεση πιστώνεται συνήθως στον λογαριασμό CoinJar εντός 1 εργάσιμης ημέρας.

Καταθέσεις μετρητών

Οι χρήστες του CoinJar μπορούν να αγοράσουν κρυπτογράφηση με καταθέσεις μετρητών σε 1.200+ καταστήματα λιανικής στην Αυστραλία χρησιμοποιώντας Blueshyft. Για να βρείτε το πλησιέστερο υποστηριζόμενο κατάστημα λιανικής, μπορείτε να το ακολουθήσετε Σύνδεσμος για να δείτε τον διαδραστικό χάρτη. Απλώς σημειώστε ότι οι καταθέσεις σε μετρητά πρέπει να είναι τουλάχιστον $ 50 και μέγιστο 5.000 $ ανά 24 ώρες.

μπλε

Καταθέσεις Crypto

Όπως τα περισσότερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης, οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν κρυπτογράφηση απευθείας στη μοναδική διεύθυνση πορτοφολιού CoinJar. Αυτός ο χρόνος κατάθεσης θα εξαρτηθεί από το νόμισμα κρυπτογράφησης που στέλνετε, αλλά θα πρέπει να εμφανίζεται στον λογαριασμό σας μετά από περίπου 15-20 λεπτά.

Διεπαφή χρήστη

Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά, θα δείτε τον πίνακα ελέγχου CoinJar ή το περιβάλλον εργασίας χρήστη. Η πλοήγηση για προβολή λογαριασμών, μεταφορά χρημάτων / crypto, αγορά και πώληση και προβολή ρυθμίσεων λογαριασμού είναι προσβάσιμη στο αριστερό μενού.

Ο προεπιλεγμένος πίνακας ελέγχου είναι η σελίδα λογαριασμών όπου μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα του πορτοφολιού CoinJar στο λογαριασμό “Cash” (AUD), καθώς και τυχόν κρυπτογραφικά πορτοφόλια που προσθέτετε.

ταμπλό coinjar

Δείχνουμε ότι δεν υπάρχει οπτική αναπαράσταση των αγορών κρυπτογράφησης για να δείτε τη δράση των τιμών, το προφίλ βάθους της αγοράς και τις πρόσφατες συναλλαγές. Εάν βασίζεστε σε τεχνική ανάλυση, τότε ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλους ιστότοπους κρυπτογράφησης σε συνδυασμό με το CoinJar.

Σχετιζομαι με: 4 καλύτερες τοποθεσίες χαρτογράφησης κρυπτογράφησης για εμπόρους Altcoin

Βρήκαμε το ταμπλό λίγο μπερδεμένο στην αρχή που δεν θα ταιριάζει στους αρχάριους. Σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές κρυπτογράφησης, πιστεύουμε ότι η διεπαφή χρήστη του CoinJar θα μπορούσε να απλοποιηθεί ώστε να ταιριάζει στους αρχάριους κρυπτογράφησης που ενδέχεται να αγοράζουν κρυπτογράφηση για πρώτη φορά.

Νομίσματα CoinJar

Το CoinJar επιτρέπει στους χρήστες του να μετατρέπουν δολάρια Αυστραλίας σε αντάλλαγμα κρυπτονομισμάτων όπως Bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin, ZCash, 0x, USD Coin, Stella Lumens, Maker, Compound, Uniswap, Yearn Finance, LINK, Omise Go, Basic Attention Token κι αλλα.

Η προσφορά περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης στο CoinJar είναι αρκετά περιορισμένη σε σύγκριση με άλλα χρηματιστήρια όπως το Swyftx που έχει πάνω από 270 ψηφιακά νομίσματα. Αυτός είναι ένας τομέας που θα μπορούσε να βελτιωθεί για να καλύψει τους καταλαβαίνους επενδυτές altcoin.

Τέλη CoinJar

Τέλη Spot

Το CoinJar χρεώνει ένα κατ ‘αποκοπή χρέωση 1% σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία συναλλαγών για αγορά και πώληση κρυπτογράφησης αμέσως. Σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές fiat-to-crypto στην Αυστραλία, το τέλος συναλλαγών είναι αρκετά υψηλό. Υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιήσετε το CoinJar Exchange που χρησιμοποιεί διαφορετική δομή τελών (όπως περιγράφεται παρακάτω). Υπάρχουν πιο προηγμένες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων γραφημάτων και παραγγελιών που θα ταιριάζουν στους κρυπτογράφους και στους έμπειρους επενδυτές.

Τέλη συναλλαγών

Το CoinJar Exchange χρησιμοποιεί ένα μοντέλο κατασκευαστή και λήψης για τον προσδιορισμό των τελών συναλλαγών μεταξύ κρυπτονομισμάτων και AUD ζευγών ξεκινά από 0,2% και 0,15% ανά συναλλαγή αντίστοιχα. Η χρέωση συναλλαγής αφαιρείται από το υπόλοιπο του λογαριασμού και δεν επηρεάζει το αρχικό περιθώριο της παραγγελίας. Οι χρήστες που πραγματοποιούν συναλλαγές άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων θα πληρώνουν τέλη μόλις 0,1%.

Η διαπραγμάτευση μεταξύ ζευγών κρυπτονομισμάτων όπως ETH / BTC και XRP / BTC θα πραγματοποιηθεί α 0% λήψης και 0,05% χρέωση κατασκευαστή. Συνολικά, σε σύγκριση με άλλους παρόχους κρυπτογράφησης στην Αυστραλία, τα τέλη συναλλαγών CoinJar Exchange είναι αρκετά ανταγωνιστικά και υπάρχουν επίσης εκπτώσεις προμήθειας συναλλαγών για υψηλότερα ποσά όγκου.

Κατάθεση & Τέλη ανάληψης

Τα τέλη κατάθεσης για τη μεταφορά νομίσματος fiat στο CoinJar εξαρτώνται από τη μέθοδο κατάθεσης:

 • BPAY: Δωρεάν (χωρίς χρέωση)
 • PayID / NPP: Δωρεάν (χωρίς χρέωση)
 • Κατάθεση μετρητών: 1,5% χρέωση
 • Crypto: Δωρεάν (χωρίς χρέωση)

Οι αναλήψεις σε AUD δεν επιβαρύνονται με χρέωση επεξεργασίας. Οι διεθνείς ή μη αναλήψεις AUD υπόκεινται σε χρέωση 20 $. Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αναλήψεις κρυπτογράφησης θα επιβαρύνουν μια χρέωση δικτύου που χρεώνεται όταν κάνετε ανάληψη από την ανταλλαγή. Αυτή η χρέωση καθορίζεται από το φορτίο blockchain.

Ασφάλεια CoinJar

Ασφάλεια ιστότοπου

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το CoinJar χρησιμοποιεί πολλαπλές στρατηγικές για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων και των πληροφοριών των πελατών τους, όπως κρυπτογράφηση δεδομένων, Ασφάλεια επιπέδου μεταφοράς, περιοδικούς ελέγχους ασφαλείας και ασφάλεια οργανισμού βέλτιστων πρακτικών. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί επίσης προηγμένες τεχνικές μηχανικής μάθησης για την αναγνώριση ύποπτων συνδέσεων, εξαγορά λογαριασμού και οικονομικής απάτης.

Ασφάλεια Πορτοφολιού

Το πορτοφόλι CoinJar χρησιμοποιεί μια λύση ψυχρής αποθήκευσης για να αποθηκεύσει τουλάχιστον το 90% των ψηφιακών στοιχείων του πελάτη σύμφωνα με τον ιστότοπο. Τα πορτοφόλια υλικού αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης σε γεωγραφικά περιττές, ασφαλείς τοποθεσίες. Η ανταλλαγή χρησιμοποιεί επίσης ένα διαδικασία απόσυρσης πολλαπλών ψηφίων με πολλούς υπαλλήλους που απαιτούνται για την επεξεργασία αναλήψεων. Είναι ενδιαφέρον ότι το χρηματιστήριο δηλώνει ότι διατηρούν πλήρη αποθεματικά ανά πάσα στιγμή, με επαρκή περιουσιακά στοιχεία για την κάλυψη υπολοίπων και νομισμάτων πελατών.

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Το CoinJar διαθέτει δύο τύπους Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για να αποτρέψετε την πρόσβαση του λογαριασμού σας σε κανέναν εκτός από εσάς:

 • Εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας για κινητά
 • Έλεγχος ταυτότητας SMS

Εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας

Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας είναι εγκατεστημένες στην κινητή συσκευή σας όπως Επαληθευτής Google ή Αυθεντικά. Λειτουργούν δημιουργώντας έναν νέο κωδικό ελέγχου ταυτότητας κάθε 30 δευτερόλεπτα. Μόλις συνδέσετε την εφαρμογή με τον λογαριασμό σας στο CoinJar, χρησιμοποιήστε τον κωδικό για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σύνδεσης στον λογαριασμό σας.

Οι εφαρμογές έχουν το πλεονέκτημα ότι χρησιμοποιούνται οπουδήποτε έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, οπότε είναι ιδανικό για ταξίδια ή εάν το SMS δεν είναι αξιόπιστο για οποιονδήποτε λόγο. Είναι επίσης πλήρως κρυπτογραφημένο και ποτέ δεν είναι ορατό σε τρίτους σε οποιοδήποτε σημείο.

Αντίθετα, τα μηνύματα SMS δεν κρυπτογραφούνται από παρόχους τηλεφώνου και μπορεί να είναι ευαίσθητα σε απειλές ασφαλείας, όπως προώθηση θυρών ή παρακολούθηση.

Έλεγχος ταυτότητας SMS

Ο έλεγχος ταυτότητας SMS λειτουργεί με τη λήψη SMS στην κινητή συσκευή σας όταν το CoinJar απαιτεί έλεγχο ταυτότητας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον κωδικό που αποστέλλεται στο τηλέφωνό σας. Αυτή η βελτιωμένη μέθοδος ασφαλείας δεν είναι τόσο ασφαλής όσο η χρήση μιας εφαρμογής όπως περιγράφεται παραπάνω.

Τα μηνύματα SMS δεν κρυπτογραφούνται από παρόχους τηλεφώνου και μπορεί να είναι ευάλωτα σε απειλές ασφαλείας, όπως προώθηση θυρών ή παρακολούθηση.

Δεν είναι όλες οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία ίδιες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ COINJAR ΜΕ ΑΛΛΑ

Συγκρίνετε τώρα!

Άλλα προϊόντα CoinJar

Η ομάδα πίσω από το CoinJar έχει προσθέσει καινοτόμα προϊόντα για να διαχωρίσει την ανταλλαγή από τους ανταγωνιστές της στην αγορά ψηφιακού νομίσματος της Αυστραλίας, όπως:

 • Κάρτα σάρωσης CoinJar
 • Ανταλλαγή CoinJar

Αυτά τα προϊόντα αποσκοπούν στη διαφοροποίηση της προσφοράς υπηρεσιών τους και περιλαμβάνουν νέους τρόπους για να βάλουν την κρυπτογράφηση στα χέρια εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Σύρετε CoinJar

Το CoinJar Swipe είναι μια χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης που σας επιτρέπει να ξοδεύετε ψηφιακό νόμισμα σε οποιονδήποτε λιανοπωλητή του EFTPOS στην Αυστραλία. Μπορείτε επίσης να κάνετε ανάληψη μετρητών σε οποιοδήποτε ATM ή έμπορο με εγκαταστάσεις εξαργύρωσης. Δεν υπάρχουν χρεώσεις ενεργοποίησης, καμία χρέωση συναλλαγής και μηνιαίες χρεώσεις με την κάρτα Swin Card Swipe.

σάινγκαρ

Ανταλλαγή CoinJar

Το CoinJar εισήγαγε ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ονομάζεται CoinJar Exchange. Είναι ένα διαφορετικό προϊόν από το CoinJar fiat-to-crypto exchange που ιδρύθηκε εδώ και πολλά χρόνια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καταχωρημένο email και τον κωδικό πρόσβασης του CoinJar για να συνδεθείτε στον λογαριασμό ψηφιακού νομίσματος.

ανταλλαγή συναλλάγματος

Το CoinJar Exchange είναι κατάλληλο για εμπόρους που κατανοούν πώς να διαβάζουν ζωντανά διαγράμματα κρυπτογράφησης. Η διεπαφή είναι κομψή, ελάχιστη και καθαρή που είναι εύκολο στο μάτι. Είναι αρκετά βασικό, οπότε μην περιμένετε προηγμένους δείκτες, εργαλεία σχεδίασης και τύπους παραγγελιών.

Η διασύνδεση χαρτών φαίνεται να απευθύνεται σε αρχάριους. Δεν διαθέτει χαρακτηριστικά διαπραγμάτευσης που αναμένονται για ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στο σημερινό περιβάλλον. Το CoinJar Exchange έχει ένα διαφορετικό δομή τελών στο ανταλλακτικό fiat για αγορά και πώληση κρυπτογράφησης.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη CoinJar παρέχει μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων με οδηγούς και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την πλατφόρμα. Ο οδηγός καλύπτει θέματα που κυμαίνονται από την επαλήθευση της ταυτότητάς σας, την κατάθεση χρημάτων μέσω τραπεζικής μεταφοράς, την αποστολή πληρωμών σε ψηφιακό νόμισμα και άλλα. Υπάρχει επίσης η επιλογή να επικοινωνήστε απευθείας με την ομάδα υποστήριξης πελατών χρησιμοποιώντας ένα σύστημα εισιτηρίων.

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχει μια διαδικασία KYC για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση?

Για να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτογράφηση στο CoinJar, πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Οι νέοι χρήστες πρέπει να ανεβάσουν τα προσωπικά τους έγγραφα ταυτότητας. Αυτά τα μέτρα υπάρχουν για την προστασία του χρηματιστηρίου και των επενδυτών από κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της αντιτρομοκρατικής χρηματοδότησης.

Είναι το CoinJar ένα ασφαλές πορτοφόλι?

Το CoinJar έχει πολλαπλές δυνατότητες ασφαλείας για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων του πελάτη τους, όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin και άλλα στοιχεία που είναι αποθηκευμένα στο πορτοφόλι. Η κρυπτογράφηση δεδομένων, η ασφάλεια επιπέδου μεταφοράς, οι περιοδικοί έλεγχοι ασφαλείας και η ασφάλεια της οργάνωσης βέλτιστων πρακτικών είναι μερικά παραδείγματα των μέτρων ασφαλείας που ισχύουν για τη διατήρηση της ασφάλειας των κεφαλαίων στο πορτοφόλι.

Επιτρέπει το CoinJar το SMSF να επενδύει?

Δεν φαίνεται να υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την επένδυση σε crypto χρησιμοποιώντας ένα Self Managed Super Fund (SMSF) στον ιστότοπο του CoinJar. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η ανταλλαγή δεν το επιτρέπει, οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης στο CoinJar για περισσότερες πληροφορίες.

Το CoinJar διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά?

Το CoinJar διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για συσκευές iOS και Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτογράφηση. Η διαδικτυακή έκδοση της πλατφόρμας είναι επίσης φιλική προς κινητά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε smartphone.

ανταλλαγή σιντζάρ

Το CoinJar έχει πρόγραμμα παραπομπής?

Το CoinJar διαθέτει ένα πρόγραμμα παραπομπής όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τον κωδικό παραπομπής τους για να προσκαλούν φίλους ή να προωθούν την ανταλλαγή μέσω περιεχομένου, βίντεο, άρθρων ή τοποθετήσεων διαφημίσεων. Όποιος εγγραφεί στο CoinJar χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής σας και μετά ολοκληρώσει την επαλήθευση ταυτότητας, θα ανταμείβεται αυτόματα με 500 πόντους CoinJar Rewards. Θα λάβετε επίσης 500 πόντους για να τους προσκαλέσετε να συμμετάσχουν στο CoinJar. Οι πόντοι CoinJar Rewards μπορούν να ανταλλαχθούν στο CoinJar Rewards Store.

Ποιες χώρες υποστηρίζονται?

Η πλατφόρμα CoinJar είναι διαθέσιμη σε κατοίκους που διαμένουν στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο για να αγοράζουν και να πωλούν ψηφιακά νομίσματα. Ο ιστότοπος αναφέρει το CoinJar είναι ένα παγκόσμιο προσβάσιμο πορτοφόλι ψηφιακού νομίσματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή, λήψη και αποθήκευση κρυπτογράφησης. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι επενδυτές σε όλες τις χώρες μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο CoinJar λόγω των τοπικών κανονισμών σε αυτήν τη χώρα.

Εναλλακτικές λύσεις CoinJar

Οι ακόλουθες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία είναι αξιόπιστες και αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις CoinJar.

swyftx

Swyftx

Το Swyftx είναι μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτονομίσματα με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η διαδικασία εγγραφής είναι απίστευτα απλή με γρήγορη εγγραφή και επαλήθευση που διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά.

Επισκέψου την ιστοσελίδα ανεξάρτητο αποθεματικό

Ανεξάρτητο αποθεματικό

Το Independent Reserve είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο μεταξύ εμπόρων κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο που προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις και υποστήριξη για παραδοσιακά νομίσματα fiat όπως το Δολάριο Αυστραλίας, το Δολάριο Νέας Ζηλανδίας και το Δολάριο ΗΠΑ.

Επισκέψου την ιστοσελίδα κέρμα

Coinspot

Το CoinSpot ιδρύθηκε το 2013 και έχει δημιουργήσει μια σταθερή φήμη και αξιόπιστη εικόνα για μια αυστραλιανή πλατφόρμα κρυπτογράφησης. Η ανταλλαγή εστιάζεται στο να βοηθάει τους νεοεισερχόμενους να αγοράζουν Bitcoin και κρυπτονομίσματα στην Αυστραλία με AUD.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

συμπέρασμα

Για να ολοκληρώσει αυτήν την κριτική CoinJar, η ανταλλαγή φαίνεται να είναι ένας νόμιμος και ασφαλής πάροχος κρυπτογράφησης για τους Αυστραλούς να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτογράφηση. Υπάρχουν μερικές βελτιώσεις που θα μπορούσε να γίνει όπως να γίνει πιο εύκολο στη χρήση, να αυξηθεί ο αριθμός των υποστηριζόμενων νομισμάτων και να εφαρμοστούν προηγμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης στο Exchange.

Επίσης, το τέλος συναλλαγής 1% για παραγγελίες άμεσης αγοράς / πώλησης είναι υψηλότερο από άλλα χρηματιστήρια και θα πρέπει να αποφεύγεται καθώς υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις στην Αυστραλία.

ψηφιακή αύξηση

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

 • Πώς να αγοράσετε Bitcoin στην Αυστραλία (4 απλά βήματα)
 • Plus500 Review: Trading Crypto CFDs, Features & Αμοιβές
 • Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Coinspot για αγορά & Πώληση Bitcoin
 • 4 καλύτερες τοποθεσίες χαρτογράφησης κρυπτογράφησης για εμπόρους Altcoin
 • Οι καλύτεροι ιστότοποι για την πώληση Bitcoin για μετρητά στην Αυστραλία [άμεσα]

Τα τέλη ανταλλαγής αποτελούν πολύ σημαντικό παράγοντα για κάθε μελλοντικό επενδυτή κρυπτογράφησης. Οι ακόλουθες ανταλλαγές – εκτός από την παραπάνω ανταλλαγή – παρέχουν πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών, καταθέσεων και ανάληψης (χωρίς κρυφές χρεώσεις) με μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων κατάθεσης που θα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επενδυτών στην Αυστραλία.

Επισκεφτείτε το CoinJar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map